|
|
#2761 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
![]() i wiesz, że trzymam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ad2. ![]() Cytat:
papryczka, rzydkiewka i szpinak
|
|
|
#2762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się od jakis 3-4 lat może po myślach błąka, alem ćhórz ![]() Cytat:
![]() nie lubię, jak się zbiera na burzę - mam na myśli to ciężkie, duszne powietrze pełne wilgoci i ciśnienie mogące zabić ![]() Ale jak już przylezie, to lubieu się pogapić na pioruny migające po niebie ). Zdecydowanie wolę burze przechodzące obok a ja w upały mogę po ścianach latać ![]() senność to cały sezon jesień-zima-wiosna sypiam po 9-10 godzin a i tak nic mi się nie kce i marzę tylko o zapadnięciu w sen zimowy i przespaniu tego całego zimnego szajstwa A już na pewno nie mogłabym tak jak Wy nie sypiać Dla mnie kawał porządnego snu to podstawa jakiegokolwiek funkcjonowania Bez min 6-7 h spania tylko egzystuję jak zompi ![]() A jak czasem zarwę noc i pobaluję, to cały następny dzień zdycham i chodzę na autopilocie, a kładę się spać nawet o 20 I dopiero na drugi dzień po zarwanej nocy nadaję się do życia (dlatego zawsze baluję w nocy, nigdy w tygodniu bo bym w robocie nawalała )edit: jako i dzisiaj się zabieram powoli do kimania
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-24 o 20:41 |
||
|
|
|
#2763 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Rachell trzymam kciuki za pracę
![]() Cytat:
![]()
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby się udało ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Wykaz pieśni, jakie należy zacząć śpiewać podczas jazdy samochodem, gdy rozwija się następujące prędkości: 90 km/h - To szczęśliwy dzień (lub Oto jest dzień) 100 km/h - Cóż Ci Jezu damy 110 km/h - Ojcze, Ty kochasz mnie 120 km/h - Liczę na Ciebie Ojcze 130 km/h - Panie, przebacz nam 140 km/h - Zbliżam się w pokorze 150 km/h - Być bliżej Ciebie chcę 160 km/h - U drzwi Twoich stoję Panie 170 km/h - Pan Jezus już się zbliża 180 km/h - Jezus jest tu 200 km/h - Witam Cię, witam
|
|
#2765 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. Nie próbowałam tego zestawu ale brzmi super, ogólnie burza + wieczór + ostrzejsza muzyka ewentualnie Toccata i fuga 3. Tego zestawu też nie próbowałam ![]() Rejcz, trzymam kciuki za robotę
|
|
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
to jeszcze Wam zostawię śpiewającego House'a na dobranoc
http://www.youtube.com/watch?v=sLzaI-EpLOY
|
#2767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? choc ja sie nastawiałam na "wiem co" bo doswiadczyłąm tego a tu taki karpik - nie dam głowy czy nie rozdziawiłam ust ze zdziwienia ale oczy mi z orbit wychodziły - to prawdadzięks Cytat:
, dzieksJu - ja sie W. nie dziwie że wanilia go zabija "kiliin go nie softli " ale masz ten komfort ze chopem ze masz zapachy na czas jego niebytu - noi 15 psików - to tylko Ci z chorą przegrodą nosową co uposledza węch szczymują - mam Cocona na zbyciu - ale moze wyślę ci próbkę co? bo nie polecam na obecne czasy go - nie kce Ci zrobić Niedźwiedziej przysługi tyle teraz wiosennych sie rozbiera na zakupach - an pewno coś trafisz ja też zapachowo błądzę - ale z obłędem w oczach dzięki all za kciuki o Betty - mi się nie zacytowała letnie burze a zwłaszcza ta 3 ale nawałnic się boję - teraz coraz mniej takich klasycznych burz - ciągle jakiś kataklizm - i to seksowne powietrze po burzy - jeesssssu Flo - oko z rańca nigdy mi nie wychodzi, dzis też mi nie wyszło pomaluj wieczorem
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-24 o 20:49 |
||
|
|
|
#2768 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
A co! Jestem jaka jestem Cytat:
Trzymam kciuki bedzie dobrze.ooo, rzadkość ![]() Nie "eeee" tylko "aaaa", szeroko Cytat:
Koszmar.Cytat:
Cytat:
z całych sił! Może z innymi nie załapali takiego porozumienia? ![]() Cytat:
![]() Bardzo dobre połączenie. Elektryczność w powietrzu plus fakt, że ból głowy przechodzi z pierwszymi kroplami deszczu...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#2769 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P. nigdy nie narzeka na wonie, które roznoszę ![]() Cytat:
Cytat:
o tym nie pomyślałam to może broń chemiczna czym się wypachnić
|
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czarna kieca czerwone usta wino i pan na parkiecie wywijający ( mną) ach ach czemuż wy mię tak katujecie dzis Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-24 o 20:48 |
|
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście strasznie wtedy zrzędzę i wyzywam Go od świrów, czubków, tyranów itd ![]() Poza tym ...kilkanaście psików Le Parfum (znasz???) to lekka przesada ![]() Cytat:
Sprzedam dalej!
|
|
#2773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też się tego boję Jak byłam w podstawówce to dwa razy (dwa lata z rzędu) widziałam, jak nam dach z obory zerwało. W tym za pierwszym razem te wszystkie blachy przeleciały z łoskotem wysoko nad domem i wylądowały na drzewach po drugiej stronie domu.Że nie wspomnę o wyrywanych drzewach z korzeniami i ile szkód na polu może wyrządzić gradobicie ![]() Burze lubię, ale tylko jak przechodzą obok ![]() Cytat:
|
|
#2774 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2776 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
heloł
rozpoczęłam urlop remontowy kupiłam drabinę, gładź szpachlową i taśmę malarską, moznaby jakieś perwersyje poodstawiać tylko nie mam z kim
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2777 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do W. to ja nie sądzę zeby wybrzydzał - wydaje mi sie że to tak normalne jak nam, każdej z nas sie robi niedobrze lób ból głowy lub nie możemy przebywać w otoczeniu jakiegoś zapachu - nie wiem ktos ma traume na be delicious ktos na amor amor - i nie daje rady - on tez z pewnoscia - ale ja tylko mniemam - sprawy nei znam ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
nie cieszę sie z braku perwersyjnego kofanka ino z urlopu okolicznościowego no to pifko we dłoń i do dziełłła jak ja to lubie - będziesz fociiiiić? tzn ekhm gładzi Ci nie zazdroszczę, ale Ty sama sobie pewnie też |
||
|
|
|
#2779 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
eeee...i bedziesz sama gładziowac ?
|
|
|
#2780 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oba znam, Sonie dzięki Tobie, ale Lalique to nie jest kaszka z mleczkiem, ja jeszcze próbek nie skończyłam |
|
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
Oł jes
To moja druga największa trauma obok Edenu Cacharela
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2786 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Hm, myślę, że podczas rozmowy i jak będą się ważyć moje losy około połowy kwietnia wystarczy
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2787 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Na Womanity też fujam
|
|
|
#2788 |
|
Nindżopesz
|
Sama się za to wszystko zabierasz?
|
|
|
|
#2789 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
No ale z tego co pisałaś to jemu mało co się podoba i często masz problem czym pachnieć przy nim ![]() Ja pachnę tym czym chcę a co! Ale powiem Wam, urzekło mnie bondowskie Chinatown, mam na szalu, ino wosk i orzeszki już tylko zostały
|
|
#2790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie mobę pisac pazur zrobilam, dla pana prokuratora
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

). Zdecydowanie wolę burze przechodzące obok 
sypiam po 9-10 godzin
Dla mnie kawał porządnego snu to podstawa jakiegokolwiek funkcjonowania 

? choc ja sie nastawiałam na "wiem co" bo doswiadczyłąm tego
a tu taki karpik - nie dam głowy czy nie rozdziawiłam ust ze zdziwienia ale oczy mi z orbit wychodziły - to prawda

będziecie przysyłać mi paczki 
buty biorę na zamek, bo bez sznurowadeł kiepsko się chodzi
Koszmar.
o tym nie pomyślałam