Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz. III. - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-28, 15:09   #4351
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Tzn cały futrzany czy nie?
cała była właśnie. Ale ona miała gładką sukienkę więc jej pasowało. U ciebie lepiej będą wyglądać te płaszczyki które umieściłaś, lub jakieś na wzór ich

Mykam się dotlenić.

(kicia)

Mnie czasem tylko dopada taka @ że mdleć mi się chce. Ale to może 3 razy mi się dopiero zdarzyło... Coś okropnego....
Na szczęście ostatnia spóźnialska przeszła bez większego bólu..

Mykam sie dotlenić

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 15:16   #4352
kindziulindzia
Zakorzenienie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Bardzo długo mnie nie było, ale na nic nie mam czasu, do tego tyle i dobrych i złych rzeczy się dzieje, że zwyczajnie nie wyrabiam... Nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego- dopiero czytałam 112 stronę, a muszę się zbierać do pracy... Masakra
Mój kryzys z TŻem minął, ale było na prawdę ciężko i nawet nie wiem, kiedy mi minęła magiczna granica 500 dni do ślubu- zostało 487.
Nie mam zespołu- nie mogę się dogadać z tym, który sobie upatrzyłam (chodzi o termin przesłuchania, bo ja nie mam czasu w inny dzień, poza niedzielą...), no i czekam na odpowiedź od kamerzysty- napisałam do niego kilka dni temu i nie odezwał się jeszcze :/
A i mignęło mi, że któraś z Was, Kochane, zmaga się z policystycznym zespołem jajników. W ramach pocieszenia przykład znajomej- ma tą samą chorobę i DWOJE wspaniałych dzieci!!
Pozdrawiam, zostawiam wiosenne kwiatuszki
to moje te jajniki
a suknia i te płaszczyki miodzio może w maju będzie zimno i sobie sprawię taki
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 15:22   #4353
ewika19
Zadomowienie

Post Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Kochane, dziękuję za wszystkie miłe słowa
Porozmawiam z TŻem i zobaczę co z tą pracą... A i kwestia zarobku też się zmieniła. Miałam być zatrudniona na cały etat, a teraz mi mówi o połowie... A nie wiem czy w ogóle dostałabym wypłatę skoro oni tak kombinują.

Seagirl - zapomniałam dodać, że zazdroszczę Ci tego lutego ten płaszczyk jest tak piękny, że chętnie bym sama sobie sprawiła taki. Jednak na sierpień raczej aż tak zimno nie będzie A zdjęcia sukni podkradłam do swoich "inspiracji ślubnych"
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 15:33   #4354
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Malutkie te foteczki, ale pięknie się prezentuje ta suknia nawet na tak niewielkim zdjęciu... Ciekawe jak Ty w niej wyglądasz Ja bym nie ruszała już nic przy tej górze- jest jedyna w swoim rodzaju taka, jaka jest teraz.

Heeeej dobrze "poznac" tę wytęsknioną przez dziewczyny Witaj

Woooooow z 3700 na 2500 ?!?!?! Ostrooo A jak byla za 3700 to bylas gotowa tyle za nią dać? Zastanów się czy tyle byś dała, czy tylko jak jest za 2500 to chcesz ją kupić....bo jesli wzięłabyś ją nawet za to 3700, a teraz zalezy Ci na tych zdobieniach, to 2500+400=2900 i tak wychodzi 800zl taniej, niz poczatkowe 3700...i z tych 800 spokojnie kupisz jeszcze sobie ten zakiecik/plaszczyk
Ale jak dla mnie- tak jak mowilam, piekna jest taka jaka jest teraz....
Tym bardziej, zastanow sie jaka bizuterie bedziesz miala, jesli nie bedzie ona delikatna, to serio nie mysl o tych zdobieniach juz, bo moze tego byc pozniej za duzo dla oka i dla ciala

A te plaszczyki super Ten pierwszy szczegolnie
jeśli ta by była najdroższa a najlepiej bym w niej wyglądała to kupiłabym ją za tyle.
Podwójnie się cieszę bo najlepiej się w niej czuję i jeszcze kosztuje najmniej;-)
Albo podświadomie doszukuję się w innych jakiś mankamentów żeby zostać przy tej hehe nie wiem...;-)
Ja jeszcze do soboty miałam inną za 2900 i już byłam przekonana że to będzie moja, ale w sobotę poprzymierzałam więcej i wygrała inna;-) Jeszcze tylko świadkowa musi potwierdzić wybór bo nie widziała;-)

Te zdobienia to nie dodatkowo tylko zamiast tych, teraz na gorsecie jest taki haft srebrny a pani mi może naszyć cyrkonie tylko na górze i na dole (bez środka) ale nie wiem czy nie zostane przy tym hafcie, Jak zrobię zdjęcię "na żywo" to poproszę was o radę;-)

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Kochane, dziękuję za wszystkie miłe słowa
Porozmawiam z TŻem i zobaczę co z tą pracą... A i kwestia zarobku też się zmieniła. Miałam być zatrudniona na cały etat, a teraz mi mówi o połowie... A nie wiem czy w ogóle dostałabym wypłatę skoro oni tak kombinują.

Seagirl - zapomniałam dodać, że zazdroszczę Ci tego lutego ten płaszczyk jest tak piękny, że chętnie bym sama sobie sprawiła taki. Jednak na sierpień raczej aż tak zimno nie będzie A zdjęcia sukni podkradłam do swoich "inspiracji ślubnych"
Piękny jest ale zostaję mi ewentualnie uszyć sobie taki krótki bo nigdzie go nie ma w sklepach:-(
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 15:39   #4355
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
to moje te jajniki
a suknia i te płaszczyki miodzio może w maju będzie zimno i sobie sprawię taki
ty mnie nie stresuj ;p pamiętaj że mamy tego samego dnia ślub ;p mam nadzieję że będzie tak no min. z 18 stopni tak góra do 22 najlepsza temperatura jak dla mnie ale jak będzie cieplej to też nie będę płakać gorzej jak by zimno było eh.....
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 15:42   #4356
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
Witaj

Wg mnie spokojnie możesz ją kupować, trzymaj ją w nieprześwitującym pokrowcu i na pewno nic się nie stanie.
Gratulacje i życzę wytrwałości

W kościele raczej nie ma zwyczaju płacenia zaliczek Przecież oni żadnych kosztów nie ponoszą...
Wstaw zdjęcia sukien które Ci się podobają!!!

Kurczę dziewczyny, zazdroszczę Wam że wszystkie miałyście takie romantyczne zaręczyny. Ale chyba już się powoli przyzwyczajam, że mój TŻ już taki jest. Jakbym mu powiedziała wprost że chcę żeby mnie poprosił o rękę to by to zrobił. A ja głupia gadałam tylko że chcę pierścionek zaręczynowy. No i kupił mi pierścionek, a o przyklęku i pytaniu zapomniał Teraz widzę że to moja wina, bo On po prostu potrzebuje mieć czarno na białym powiedziane. To samo jest z prezentami. Jak powiem odpowiednio wcześnie że coś konkretnego bym chciała mieć to mi kupi, a jak zapomnę coś zasugerować, to On nie ma zielonego pojęcia co mi kupić. Muszę o tym pamiętać przed następnymi urodzinami, to może się uda.... powiem Wam po cichu że marzę o złotych kolczykach, takich dużych kołach. Trzeba będzie przygotować grunt

to co Twoj TZ daje Ci na urodziny, albo swieta, jak mu nic nie zasugerujesz?:P

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Witaj

Seagirl- suknie które wstawiłaś są przecudne!! To jest mój typ (na dzień dzisiejszy ;P) I z materiałem na pewno nic się nie stanie, przecież to nie jest 10 lat .

A ja wróciłam z tej pracy. I powiem Wam, że było beznadziejnie. Ta firma to jakaś wielka ściema. Na rozmowie kwalifikacyjnej zupełnie o innych warunkach mówili niż dzisiaj. Mam niby pracować z dziewczyną o 2 lata starszą odemnie która na wstępie mi powiedziała, że mam do niej mówić przez "pani" ale ja mam od niej tego nie wymagać. I cały czas mi na ręce patrzyła, powiedziała mi, że mam o nią nic nie pytać bo była zajęta (siedziała na nk). Muszę się dobrze zastanowić czy chcę pracować w takiej atmosferze... TŻ mi odradza, ale ja nie wiem co robić...
Ja tez bym zrezygnowałą z tej pracy... to dopiero pierwszy dzien a juz sobie Ciebie ustawia... to co bedzie pozniej, nie daj sie zrobic dziewczynką na posylki "wielkiej pani" . Walcz o swoje trzymam kciuki

Ja wczoraj caly dzien praktycznie spedzilam w samochodzie, bo jechalismy z TZ i naszym znajomym po stol do bilarda (dla tegoznajomego) mialo byc prare godzin a wyszlo 10! o 22 bylismy w domu, zmeczeni wiec nawet nie mialam czasu Wam nic napisac

U mnie Moj TZ oswiadczyl mi sie jak bylismy sami mega zaskoczenie nastepnego dnia poszlismy do Moich rodzicow z flaszką i kwiatami, pozniej do Jego rodzicow wiec chyba standardowo w zeszle wakacje postanowilismy zapoznac Naszych rodzicow, wiec ja powiedzialam ze na 20tą maja sie ladnie ubrac, TZ powiedzial to samo swoim, ja wpakowalam moich do samochodu, TZ swoich do swojego autka i mielismy zarezerwowany stolik w restauracji, gdzie zjedlismy kolacje rodzice pewnie cos podejrzewali ze cos kombinujemy:P tez sie bardzo steresowalam, ale bylo oki podczas tej kolacji powiedzielismy kiedy planujemy slub THE END
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 15:45   #4357
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ty mnie nie stresuj ;p pamiętaj że mamy tego samego dnia ślub ;p mam nadzieję że będzie tak no min. z 18 stopni tak góra do 22 najlepsza temperatura jak dla mnie ale jak będzie cieplej to też nie będę płakać gorzej jak by zimno było eh.....
jagodzia wiedziałam, że to skomentujesz kochana będziemy miały pięknie zielono i pięknie słonecznie czyli ciepełko jak ta lala ale płaszczyk taki cudny
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 15:52   #4358
ibyza
Wtajemniczenie

ojoj zostawić Was na weekend tylko i już

magdziaS fotograf mi się bardzo podoba bierzcie go

Dotk4 ale Ci dobrze, że masz tkaich rodziców, moja mama nie wyobraża sobie,żebym nie mieszkała z nią po ślubie :/ chociaż ja wiem, ze z tego będa tylko i wyłącznie kłótnie i wtrącanie się ;/ no ale zobaczymy, niestety będziemy musieli pomieszkać trcohe u mnie bo u Tż jakoś tego jeszcze bardziej nie widzę... zobaczymy, może zmienię jeszcze zdanie ale ja też bym wolała od razu sama, ale jak na razie nie ma na to szans...

gosza_m ten torcik jest boski swietny pomysł, 1 raz sie z takim czyms spotykam

(kicia) wow!!!!!! 17 lat.... ja w wieku 17 lat... ojojojoj szaleństwo

vesna84 witamy witamy

sztuczka_magiczka buziaczki odwiedzaj nas czesciej

teraz lecę, zajrzę wieczorkiem
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 15:53   #4359
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
jagodzia wiedziałam, że to skomentujesz kochana będziemy miały pięknie zielono i pięknie słonecznie czyli ciepełko jak ta lala ale płaszczyk taki cudny
aha czyli to było celowe podniesienie mi ciśnienia haha też mam taką nadzieję że będzie pięknie a płaszczyk faktycznie cudowny ale wiesz wszystkiego mieć nie można ;p
Lili & Gabryś

Stary 2011-03-28, 16:16   #4360
(kicia)
Zakorzenienie

a co dziś porabiacie w ten "piękny" poniedziałek
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 16:17   #4361
nena1984
Zakorzenienie

No i zaczął się tydzień a więc i nowych stron przybywa. Witajcie

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
nena zapomniałam się zapytać, te buciki, co masz, to dobrze widziałam, że to atmosphere? Jeśli tak, to radzę je rozchodzić w domu najpierw przez parę godzin bo para, którą ja mam, jest znośna przez maks godzinę ale to zupełnie inne buty-botki, więc na szczęście nie jest powiedziane, że Twoje też muszą być tak niewygodne Moje są bardzo wygodne, po prostu mają swój limit czasowy noszenia

tak, to atmo...ale zamierzam mieć je tylko w kościele i na sesji, bo niestety na nic innego się nie nadają - sa za sztywne do tańczenia a spod mojej sukni i tak w zasadzie nie będzie widac jakie mam buty i dlatego zamierzam mieć drugą wygodniejszę parę

Cytat:
Dziewczyny ja już za parę dni chyba zamówię suknię;-))
Przez prawie dwa tygodnie jedna była moją faworytką ale w sobotę obleciałam sklepy z mamą i na razie inna zwyciężyła;-)

Ale jak myślicie czy coś sie może stać z materiałem do czasu ślubu? Kurcze chyba nie, mam nadzieję.
Przecież jak szyją na zamówienie to też z materiału który jakiś czas leży.
Co o tym myślicie?
To super...gratulacje!!! Bardzo mi się Twoja suknia podoba i koniecznie wstaw nam tu swoje zdjecie w niej jak juz będziesz miała. Z materiałem nic się nie martw. Ja trzymam swoją w zamykanym pokrowcu materiałowym i dwóch pokrowcach workowych tak profilaktycznie. Rzecz jasna raczej suknia będzie pognieciona i za rok trzeba będzie oddac ją do prasowania...chyba że masz gdzie powiesić, ale to nawet i tak nic nie da skoro same pokrowce pogniotą suknię

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
dziękuję, za ciepłe przyjęcie
Witaj serdecznie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Kochane jesteście dziewczynki Tak o mnie myślicie a ja jestem taka niedobra i nie mam dla Was czasu :

No nie dobra ale dobrze, że w końcu jesteś...tyle się tu działo...Wracaj do nas częściej

Cytat:
No juz wklejam, udało mi się.
Wiem że nie wszystkim moze się podobać ale to jest mój styl, zawsze marzyłam o trenie;-) Ważę 49-50kg i w takich wąskich sukniach się nie widzę. Na początku myslałam o ecru ale w tej bieli jest taki śliczny kontrast a do tego ślub zimą wiec wezmę biel.

Aha, ten haft jest oczywiscie ładniejszy na żywo i połyskuje.

Dołączam zdjęcie przodu, trochę małe ale moze znajdę gdzieś większe.
Opłaca się zmieniać ten haft za 400zł??/
Suknia piękna i dla takiej drobinki powinna być idealna...czekamy na fotki

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 16:36   #4362
jagodzia133
Zakorzenienie

apropo butów to tak mój TŻ jest niewiele wyższy ode mnie chyba z 5cm. Był ze mną na studniówce obcas miałam taki ze 2-3cm i włosy miałam podniesione i byłam od niego wyższa o 1cm niby to nie dużo ale rzucało się to na zdjęciach strasznie a ja nie chcę tak więc chyba się zdecyduję na jakieś białe buty na płaskim coś typu baleriny. Pocieszam się tym że mi przynajmniej wygodnie będzie.
Lili & Gabryś

Stary 2011-03-28, 16:46   #4363
ewika19
Zadomowienie

Cytat:
apropo butów to tak mój TŻ jest niewiele wyższy ode mnie chyba z 5cm. Był ze mną na studniówce obcas miałam taki ze 2-3cm i włosy miałam podniesione i byłam od niego wyższa o 1cm niby to nie dużo ale rzucało się to na zdjęciach strasznie a ja nie chcę tak więc chyba się zdecyduję na jakieś białe buty na płaskim coś typu baleriny. Pocieszam się tym że mi przynajmniej wygodnie będzie.
Moja znajoma bez obcasów jest wyższa od swojego faceta o pół głowy. A co dopiero jak ubierze obcasy...
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 16:53   #4364
vesna84
Zakorzenienie

NightButterflyVIP, my mamy salę zarezerwowaną w Hotelu Kazimierz, ślub również chcemy wziąć na krakowskim Kazimierzu, żeby móc z kościółka do hotelu przejść na nogach (o ile pogoda na to pozwoli)

Cytat:
ja mam ten sam "problem" mój Tż tez jest niewiele wyższy, więc tez będę szukać czegoś (buty +fryzura) żebym nie była od niego wyższa, powiem Ci, że tez myślałam o wygodnych balerinach, muszę to raz jeszcze przetrawić i pewnie się zdecyduję.
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 17:01   #4365
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
a nie lepiej wybrać taką fryzurę żeby nie była podniesiona i jednak jakies 4cm obcasik wybrać bo jakoś nie wyobrażam sobie żeby nie mieć choć takiego malutkiego obcasika to zawsze inaczej wygląda niż taki płaski but

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

wiecie wolała bym mieć taki problem jak wy a nie taki jak ja mam że chcę aby na weselu była mniejsza różnica między nami wzrostu przez co muszę nałożyć wysokie buty

Stary 2011-03-28, 17:02   #4366
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a nie lepiej wybrać taką fryzurę żeby nie była podniesiona i jednak jakies 4cm obcasik wybrać bo jakoś nie wyobrażam sobie żeby nie mieć choć takiego malutkiego obcasika to zawsze inaczej wygląda niż taki płaski but
to wiesz zależy od twarzy ja mam bardziej okrągłą dlatego w podniesionej fryzurce wyglądam lepiej bo wydłuża troszkę twarz, twarz optyczna wydaje się smuklejsza ;p byłam 2 lata temu na weselu i młoda miała płaskie właśnie. I wcale to źle nie wyglądało.
Lili & Gabryś

Stary 2011-03-28, 17:07   #4367
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
to wiesz zależy od twarzy ja mam bardziej okrągłą dlatego w podniesionej fryzurce wyglądam lepiej bo wydłuża troszkę twarz, twarz optyczna wydaje się smuklejsza ;p byłam 2 lata temu na weselu i młoda miała płaskie właśnie. I wcale to źle nie wyglądało.
w sumie może i tak nigdy czegoś takiego nie widziałam żeby PM miała płaskie buty całkowicie więc nie wiem ja to sama nie wiem jak się uczesać bo też mam taką okrągłą twarz ale jak kiedyś mi na wesele fryzjerka uczesała tak do góry dopiero na zdjęciach zobaczyłam jak jak paskudnie wyglądałam

Stary 2011-03-28, 17:07   #4368
bluesky89
Zakorzenienie

ja też tak mam, że mój TŻ jest wyższy ode mnie jakieś 5cm, więc nie mogę sobie pozwolić na szpilki niestety. Ale myśle, ze bede miała takie na 2 - 3 cm tak żebyśmy najwyżej byli równi
Stary 2011-03-28, 17:09   #4369
vesna84
Zakorzenienie

mi też się własnie podoba fryzura podniesiona, wogóle marzy mi się takie uczesanie jak ma SoShy w teledysku "Morning after Dark"
przyznam się szczerze, ze mi typowe ślubne fryzury się nie podobają.
Stary 2011-03-28, 17:12   #4370
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie może i tak nigdy czegoś takiego nie widziałam żeby PM miała płaskie buty całkowicie więc nie wiem ja to sama nie wiem jak się uczesać bo też mam taką okrągłą twarz ale jak kiedyś mi na wesele fryzjerka uczesała tak do góry dopiero na zdjęciach zobaczyłam jak jak paskudnie wyglądałam
ja mam bardzo dobrą koleżankę powiedzmy przyjaciółkę i jest fryzjerką ładnie ścina ale jeszcze ładniej upina włosy ma dziewczyna talent. Dlatego jak się spotkamy to ją poproszę żeby mi zrobiła kilka fryzur i zobaczymy która z nich wysmukli mi twarz
Lili & Gabryś

Stary 2011-03-28, 17:13   #4371
bluesky89
Zakorzenienie

mi się zaczął podobać kok hiszpański. Ale nie wiem czy do ślubu mi się nie odmieni.
Stary 2011-03-28, 17:17   #4372
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
mi się zaczął podobać kok hiszpański. Ale nie wiem czy do ślubu mi się nie odmieni.
koki hiszpańskie są cudne, tez byłam na etapie, że chcę takiego koka, ale juz podoba mi sie co innego
niewykluczone, że zmienię zdanie jeszcze jakieś 100 razy.
Stary 2011-03-28, 17:19   #4373
(kicia)
Zakorzenienie

ja zawsze marzyłam o lokach ale niestety moje włosy się do tego nie nadają

jagodzia to masz fajnie. Ja nawet nie wiem jaka fryzjerke wybrać bo co innego uczesać na wesele a co innego na ślub. A jak i tak mi 80 zł policzy za pojedynczą fryzurę próbną to ja zbankrutuję jak ona mnie uczesze i mi się nie spodoba i będzie trzeba robić następną

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
też mi się podoba ale dla mnie sie nie nadaje bo u mnie muszą być włosy widoczne od przodu jak się ktoś na mnie patrzy bo inaczej wyglądam głupio

Stary 2011-03-28, 17:23   #4374
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
ja zawsze marzyłam o lokach ale niestety moje włosy się do tego nie nadają

jagodzia to masz fajnie. Ja nawet nie wiem jaka fryzjerke wybrać bo co innego uczesać na wesele a co innego na ślub. A jak i tak mi 80 zł policzy za pojedynczą fryzurę próbną to ja zbankrutuję jak ona mnie uczesze i mi się nie spodoba i będzie trzeba robić następną

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

też mi się podoba ale dla mnie sie nie nadaje bo u mnie muszą być włosy widoczne od przodu jak się ktoś na mnie patrzy bo inaczej wyglądam głupio
wiem tyle dobrego ja muszę mieć grzywkę (mam grzywkę na bok) bo inaczej wyglądam jak kretynka
Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
koki hiszpańskie są cudne, tez byłam na etapie, że chcę takiego koka, ale juz podoba mi sie co innego
niewykluczone, że zmienię zdanie jeszcze jakieś 100 razy.
Cytat:
hiszpański ładnie wygląda ale to nie dla mnie jest za płaski... oj coś jeszcze znajdę mam tyle czasu
Lili & Gabryś

Stary 2011-03-28, 17:25   #4375
nena1984
Zakorzenienie

a ja chcę coś w tym stylu jak na pierwszym zdjeciu (miękkie fale w stylu hollywood), myślicie ze bedzie pasować do mojej sukni? jesli nie zdecyduję się na rozpuszczone, to chciałabym cos takiego jak na zdj. nr 2 Boje się ze w lipcu jednak bedzie za duży upał na rozpuszczone włosy...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 409.jpg (32,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg normal_jessalba_awake_ccbe_06.jpg (91,8 KB, 23 załadowań)

Stary 2011-03-28, 17:26   #4376
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
wiem tyle dobrego ja muszę mieć grzywkę (mam grzywkę na bok) bo inaczej wyglądam jak kretynka
dokładnie mam tak samo a kiedyś miałam taką prostą teraz nie wiem jak mogłam coś takiego nosić

Stary 2011-03-28, 17:30   #4377
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a ja chcę coś w tym stylu jak na pierwszym zdjeciu (miękkie fale w stylu hollywood), myślicie ze bedzie pasować do mojej sukni? jesli nie zdecyduję się na rozpuszczone, to chciałabym cos takiego jak na zdj. nr 2 Boje się ze w lipcu jednak bedzie za duży upał na rozpuszczone włosy...
W tej drugiej już cię widzę oczami wyobraźni jak dla mnie bomba z twoją suknią cud miód malina

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:
dokładnie mam tak samo a kiedyś miałam taką prostą teraz nie wiem jak mogłam coś takiego nosić
ooooo ja ja też miałam prostą i mam takie samo zdanie jak ty porażka chyba w wieku 15lat postanowiłam zrobić sobie na bok.
Lili & Gabryś

Stary 2011-03-28, 17:30   #4378
bluesky89
Zakorzenienie

Upatrzyłam sobie takie koki, normalnie się w nich zakochałam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 99570406.jpg (13,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (10,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kok5.jpg (23,0 KB, 14 załadowań)
Stary 2011-03-28, 17:32   #4379
nena1984
Zakorzenienie

no właśnie chciałabym coś takiego co wygląda na lekkie i nieuporządkowane...przera żają mnie mocno natapirowane i sklejone fryzury,ale wiadomo że tego dnia fryzura musi przetrwać wieeeele godzin. Ide w tym roku na slub brata to zobacze czy dam radę w rozpuszczonych

bluesky mi sie bajbardziej podoba drugi - wygląda jak dobierany gruby warkocz czad!

Stary 2011-03-28, 17:34   #4380
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
obydwie fryzury są ładne, ja niestety nie mogłabym mieć rozpuszczonych włosów , bo ma strasznie cienki i rzadkie

jeśli będzie upał, rozpuszczone włosy będą wyglądać nie za dobrze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości