![]() |
#3061 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój Chomiczek - cz. 5 :)
Cytat:
![]() oooo kino za free! to rzeczywiście mieliście super! ![]() no właśnie na te oczy nie chcemy iść bo kiepskich filmów mamy narazie dośc (po wczorajszym), ale i tak nic nie pobije najdurniejszego filmu - Parnasus ![]() ![]() no jacha! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3062 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No, mieliśmy dość kina wtedy szczerze mówiąc ![]() Po jakimś czasie to już na siłę chodziliśmy ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3063 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale zazwyczaj dobrze wychodzę na tym co radzi TŻ (tym bardziej w sprawach firmy) więc go posłucham ![]() Cytat:
![]() baaaardzo dobrze ![]() Jedliśmy na obiad kebaby z sosem czosnkowym... aaaalee zionę czosnkiem ![]() dobrze że TŻ też jadł, to nam to w ogóle nie przeszkadza ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Zakorzenienie
|
ooo
![]() a żeby było ciekawiej, to ja zanim poznałam TŻ nie mogłam patrzeć na czosnek i potrawy z czosnkiem, to TŻ mnie nauczył jeść czosnek ![]() zmykam na Usta usta i lody bo M. właśnie nałożył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też usta usta oglądam jednym okiem ![]() smacznego! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Ten wątek obecnie przeglądają: 15 (6 użytkowników i 9 gości) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3068 |
Zakorzenienie
|
Asia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Zakorzenienie
|
![]() no tak, przecież napisałam wyżej nawet że już wszystkie otworzyły oczka, nawet ten najmniejszy dzióbek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3072 |
Zakorzenienie
|
leniwy ten Twój prosiak
![]() Kurcze a ja tak czytam,czytam i już sama nie wiem czy mogę je już przełożyć, czy mogę je już dotknąć. W jednym miejscu jest napisane tak a w innym inaczej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3074 |
Zakorzenienie
|
Tak mi się też wydaje, ale nie chciałabym zrobić jakiegoś błędu
![]() Ciągle są zależne od Czesi i piją ciągle mleko ![]() Może lepiej poczekać? Asia a co u Ciebie ciekawego? Czemu nie śpisz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3076 |
Zakorzenienie
|
no mój M. powiedział że jego największe osiągnięcie życiowe to nauczenie mnie jedzenia czosnku
![]() ![]() Lody zjedzone ![]() ostatnio kupujemy takie Biedronkowe, ale robione przez Zieloną Budkę, pyszne są ![]() a jaaaaaki sękacz ostatnio kupilismy ![]() sękacz w polewie czekoladowej Dan Cake'a z Biedrony oczywiście ![]() był mega pyszny! szkoda tylko że drogi jak cholera, coś ok 14 zł ![]() Edytowane przez Madziarka.n Czas edycji: 2011-03-29 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Zakorzenienie
|
ja chcę zdjęcia!!!
![]() jem sobie wafeleczki... 'hanuta' mmmm ![]()
#3078 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobranoc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobra, Wojewódzki się skończył, mnie już powoli zamula, oczy się zaczynają zamykać więc uciekam spać ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3079 |
Zakorzenienie
|
wybacz
![]() ![]() ![]() Jaka ja jestem niewyspana ![]() ![]() ![]() ![]() Ale mam zimno w chałupie ![]() ![]() ![]() ![]()
#3080 |
Zakorzenienie
|
Cytowałam posty, ale połowa się nie zacytowała więc sobie daruję i odpiszę z pamięci
![]() Agata narzeczona szwagra ma 27 lat, tak samo szwagier ![]() ![]() ![]() Ja pewnie też musiałabym iść do gina po luteinę, bo mam po tych wstrętnych tabletach nieregularne @ ![]() Puszkaa z tego co piszesz to odnoszę wrażenie, że siostra robi Ci na złość, a nie że nie chce mieć chomiczka czy coś ![]() Z moją mamą też nie było co igrać więc nigdy nie postawiłabym jej przed faktem dokonanym, bo miałabym nieziemskie wyrzuty sumienia ![]() Joasia no niedoiż że nie nadrabiasz to jeszcze nie doczytujesz skrótów ![]() ![]() ![]() Asia No o z tego co teraz opisujesz to mniej straszne wydaje się to potrącenie. Może dziadek też Ciebie nie zauważył? Boli mnie gardło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Madziarka odpisz tej Twojej koleżance: "nie jesteśmy zainteresowani" i w stopce maila wklej swoje zdjęcie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Te wafelki Hanuta wyglądają jak Knopers ![]() ![]() Agata, ja bez gazu to nie miałabym obiadu, ani ciepłej wody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3081 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Aleście nabazgrały
![]() Nadrabiam ![]() Cytat:
![]() To w takim razie trzymam ![]() ![]() Cytat:
![]() Wybierz się na komendę i spróbuj czegoś dowiedzieć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja sama jeszcze niedawno mówiłam- w życiu żadnych dzieci, a teraz odkąd poznałam Ł. zmieniłam zdanie ![]() ![]() No to fajnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jesteście Kochane ![]() Cytat:
![]() Test był ważny do końca marca 2011 ![]() I wyszła wyraźna jedna krecha, drugiej nawet cienia nie było. Hmm, no zobaczymy. Jutro do gina idę. Ty byłaś w gorszej sytuacji, bo test narobił Ci nadziei ![]() Cytat:
![]() Spokojnie, jeszcze troszkę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A nie możesz jakoś siostry namówić? Macie razem pokój, czy osobno? |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
Zakorzenienie
|
Madziuś pamiętasz jak ze mną było jak mi się @ spóźnił ponad 2 tyg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3083 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Głupie takie szantażowanie ![]() Mam nadzieję, że jednak mama i siostra dadzą się przekonać ![]() Nie pisz tak ![]() To nie są głupoty, każdy ma inne problemy i zmartwienia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uczula? ![]() Cytat:
![]() Może wszystko sobie przemyślała ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A rożki kiedyś wcinał, teraz jakoś nimi gardzi, trochę poskubie i zostawia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3084 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A dlaczego? Ściągnęłam go sobie jakiś czas temu, ale nie mam czasu, żeby obejrzeć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Też dziś jestem nieprzytomna ![]() O masz ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tylko kurcze przez tyle miesięcy było ok, a teraz tutaj takie coś. Z resztą w tamtym miesiącu dostałam @ 2 tygodnie wcześniej ![]() Cykl trwał 22 dni :/ No, ale w lutym miałam za dużo przeżyć- tatuaż, Ł. itd. ![]() ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3085 |
Zakorzenienie
|
No Madziuś ja Ci pisałam, że ja od lipca do grudnia (po odstawieniu) miałam @ jak w zegarku
![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- No oby nie było żadnego choróbska. Trzymam za siebie ![]() Płukałam gardło wodą z solą... Tak w ogóle to wczoraj kupowaliśmy witaminy. I M. pyta czy są jakieś specjalne dla kobiet i dla mężczyzn, a ona na to "takie dla kobiet i mężczyzn razem?", M., że osobno, ona że nie ma. No i daje nam pudełko witamin...ja patrzę a tam pisze 50+, to mówię po hiszpańsku, że to dla 50-latków i więcej...M. na mnie, aptekarka na mnie...to jej pokazałam palcem informacje i przeczytałam na głos, że witaminy są dla dorosłych od 50 roku życia. JAKA CIEMNA APTEKARKA ![]() ![]() Przyszliśmy do domu, wyciągam ulotkę z witamin, a tam jak byk reklama witamin specjalnie dla kobiet ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3086 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jutro pogadam z gin., ale już chyba nie wrócę do plastrów, ani żadnych innych hormonów ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Makabra ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3087 |
Zakorzenienie
|
Madziuś nie wracaj - lepiej dla zdrowia!!
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3088 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3089 | |||
in love with life
|
ja tez
![]() bedzie dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3090 | |
Zakorzenienie
|
No w lutym miałam masę tych przeżyć, więc to mogłam jeszcze zrozumieć, że był jakiś odchył, ale w tym miesiącu jest dosyć spokojnie, już sama nie wiem
![]() Ale chciałabym, żeby okazało się, że to tylko przez to ![]() Cytat:
![]() No nie muszę, chciałam wrócić, żeby nie używać gumek, no ale lepiej się 'pomęczyć' niż psuć zdrowie ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Ale dziś senny dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.