|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój Chomiczek - cz. 5 :)
Cytat:
![]() oooo kino za free! to rzeczywiście mieliście super! ![]() no właśnie na te oczy nie chcemy iść bo kiepskich filmów mamy narazie dośc (po wczorajszym), ale i tak nic nie pobije najdurniejszego filmu - Parnasus to była dopiero masakra ![]() no jacha! |
|
|
|
|
#3062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pewnie Twój TŻ ma rację ![]() No, mieliśmy dość kina wtedy szczerze mówiąc ![]() Po jakimś czasie to już na siłę chodziliśmy Cytat:
Może i dobrze
|
||
|
|
|
#3063 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)ale zazwyczaj dobrze wychodzę na tym co radzi TŻ (tym bardziej w sprawach firmy) więc go posłucham ![]() Cytat:
![]() baaaardzo dobrze Jedliśmy na obiad kebaby z sosem czosnkowym... aaaalee zionę czosnkiem dobrze że TŻ też jadł, to nam to w ogóle nie przeszkadza |
||
|
|
|
#3064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
ooo
![]() a żeby było ciekawiej, to ja zanim poznałam TŻ nie mogłam patrzeć na czosnek i potrawy z czosnkiem, to TŻ mnie nauczył jeść czosnek zmykam na Usta usta i lody bo M. właśnie nałożył |
|
|
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też usta usta oglądam jednym okiem ![]() smacznego! dajcie trochę a nie sami jecie ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Ten wątek obecnie przeglądają: 15 (6 użytkowników i 9 gości)
|
|
|
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
Asia
Ja patrzę a ten siedzi w misce z warzywkami i wpierdziela ogórka Są baaaaaaaaaaaaardzo urocze, mogę podziwiać godzinami
|
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, przecież napisałam wyżej nawet że już wszystkie otworzyły oczka, nawet ten najmniejszy dzióbek
|
|
|
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
leniwy ten Twój prosiak
![]() Kurcze a ja tak czytam,czytam i już sama nie wiem czy mogę je już przełożyć, czy mogę je już dotknąć. W jednym miejscu jest napisane tak a w innym inaczej Ale ogólnie piszą że jak maluchy zaczną już same wychodzić, otworzą oczka to raczej można
|
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mi się też wydaje, ale nie chciałabym zrobić jakiegoś błędu
![]() Ciągle są zależne od Czesi i piją ciągle mleko ![]() Może lepiej poczekać? Asia a co u Ciebie ciekawego? Czemu nie śpisz?
|
|
|
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
no mój M. powiedział że jego największe osiągnięcie życiowe to nauczenie mnie jedzenia czosnku
Lody zjedzone ostatnio kupujemy takie Biedronkowe, ale robione przez Zieloną Budkę, pyszne są a jaaaaaki sękacz ostatnio kupilismy ![]() sękacz w polewie czekoladowej Dan Cake'a z Biedrony oczywiście ![]() był mega pyszny! szkoda tylko że drogi jak cholera, coś ok 14 zł
Edytowane przez Madziarka.n Czas edycji: 2011-03-29 o 22:56 |
|
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcę zdjęcia!!!
![]() jem sobie wafeleczki... 'hanuta' mmmm
|
#3078 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero po południu może się tam zjawię ![]() Dobranoc Cytat:
Cytat:
![]() Dobra, Wojewódzki się skończył, mnie już powoli zamula, oczy się zaczynają zamykać więc uciekam spać |
|||
|
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
wybacz
nie mogłam się powstrzymać Jaka ja jestem niewyspana i jakoś zleci do soboty... Ale mam zimno w chałupie dla odmiany wyłączyli nam gaz Z dwojga złego wole to niż nie mieć prądu
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
Cytowałam posty, ale połowa się nie zacytowała więc sobie daruję i odpiszę z pamięci
Agata narzeczona szwagra ma 27 lat, tak samo szwagier . Nie wiem czy planują ślub bo z nimi nie rozmawiałam, ale w tym roku planują wprowadzić się już do własnego domu . Dodam, że są ze sobą tyle co ja z M. i z taką samą przerwą ![]() Ja pewnie też musiałabym iść do gina po luteinę, bo mam po tych wstrętnych tabletach nieregularne @ ![]() Puszkaa z tego co piszesz to odnoszę wrażenie, że siostra robi Ci na złość, a nie że nie chce mieć chomiczka czy coś . Z moją mamą też nie było co igrać więc nigdy nie postawiłabym jej przed faktem dokonanym, bo miałabym nieziemskie wyrzuty sumienia .Joasia no niedoiż że nie nadrabiasz to jeszcze nie doczytujesz skrótów . A jak pisanie pracy? Posunęło się coś, czy robicie ciekawsze rzeczy? ![]() Asia No o z tego co teraz opisujesz to mniej straszne wydaje się to potrącenie. Może dziadek też Ciebie nie zauważył? Boli mnie gardło ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Madziarka odpisz tej Twojej koleżance: "nie jesteśmy zainteresowani" i w stopce maila wklej swoje zdjęcie ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Te wafelki Hanuta wyglądają jak Knopers .Agata, ja bez gazu to nie miałabym obiadu, ani ciepłej wody
|
|
|
|
#3081 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Aleście nabazgrały
![]() Nadrabiam ![]() Cytat:
To w takim razie trzymam ![]() Cytat:
![]() Wybierz się na komendę i spróbuj czegoś dowiedzieć Cytat:
Cytat:
![]() Ja sama jeszcze niedawno mówiłam- w życiu żadnych dzieci, a teraz odkąd poznałam Ł. zmieniłam zdanie ![]() No to fajnie ![]() Cytat:
Jesteście Kochane Cytat:
![]() Test był ważny do końca marca 2011 ![]() I wyszła wyraźna jedna krecha, drugiej nawet cienia nie było. Hmm, no zobaczymy. Jutro do gina idę. Ty byłaś w gorszej sytuacji, bo test narobił Ci nadziei Cytat:
Spokojnie, jeszcze troszkę Cytat:
ale skoro miałaby pomóc, to lepiej się przemęczyć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A nie możesz jakoś siostry namówić? Macie razem pokój, czy osobno? |
||||||||||
|
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
Madziuś pamiętasz jak ze mną było jak mi się @ spóźnił ponad 2 tyg
. Tak to jest...teraz organizmowi nie dostarcza się tylu hormonów i płata nam figle
|
|
|
|
#3083 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Głupie takie szantażowanie ![]() Mam nadzieję, że jednak mama i siostra dadzą się przekonać ![]() Nie pisz tak To nie są głupoty, każdy ma inne problemy i zmartwienia Cytat:
Cytat:
![]() Uczula? ![]() Cytat:
Może wszystko sobie przemyślała ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A rożki kiedyś wcinał, teraz jakoś nimi gardzi, trochę poskubie i zostawia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||||
|
|
|
#3084 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A dlaczego? Ściągnęłam go sobie jakiś czas temu, ale nie mam czasu, żeby obejrzeć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Też dziś jestem nieprzytomna ![]() O masz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tylko kurcze przez tyle miesięcy było ok, a teraz tutaj takie coś. Z resztą w tamtym miesiącu dostałam @ 2 tygodnie wcześniej ![]() Cykl trwał 22 dni :/ No, ale w lutym miałam za dużo przeżyć- tatuaż, Ł. itd. A teraz
|
||||||||||
|
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
No Madziuś ja Ci pisałam, że ja od lipca do grudnia (po odstawieniu) miałam @ jak w zegarku
.---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- No oby nie było żadnego choróbska. Trzymam za siebie .Płukałam gardło wodą z solą... Tak w ogóle to wczoraj kupowaliśmy witaminy. I M. pyta czy są jakieś specjalne dla kobiet i dla mężczyzn, a ona na to "takie dla kobiet i mężczyzn razem?", M., że osobno, ona że nie ma. No i daje nam pudełko witamin...ja patrzę a tam pisze 50+, to mówię po hiszpańsku, że to dla 50-latków i więcej...M. na mnie, aptekarka na mnie...to jej pokazałam palcem informacje i przeczytałam na głos, że witaminy są dla dorosłych od 50 roku życia. JAKA CIEMNA APTEKARKA . Powinna tam sprzątać, a nie sprzedawać lekarstwa. Przyszliśmy do domu, wyciągam ulotkę z witamin, a tam jak byk reklama witamin specjalnie dla kobiet |
|
|
|
#3086 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro pogadam z gin., ale już chyba nie wrócę do plastrów, ani żadnych innych hormonów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Makabra
|
|||
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
Madziuś nie wracaj - lepiej dla zdrowia!!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3089 | |||
|
in love with life
|
ja tez
![]() bedzie dobrze ![]() Cytat:
moze z nadmiaru przezyc spoznia sie @...![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Juz jutro gin
|
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
No w lutym miałam masę tych przeżyć, więc to mogłam jeszcze zrozumieć, że był jakiś odchył, ale w tym miesiącu jest dosyć spokojnie, już sama nie wiem
![]() Ale chciałabym, żeby okazało się, że to tylko przez to ![]() Cytat:
No nie muszę, chciałam wrócić, żeby nie używać gumek, no ale lepiej się 'pomęczyć' niż psuć zdrowie ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Ale dziś senny dzień
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:20.

niezła jest.

nie doczytałam 

Juz jutro gin