Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :) - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-30, 21:54   #2761
19natka88
Zakorzenienie

Dot.: Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Dziękować, popatrzę.
A z czym jest? poza tym, że z chrzanem .

Kapka ja tak dziwnie się czułam po przedźwiganiu, ale zwykle pomagał dzien-dwa leżenia. Raz dzwoniłam do lekarza, ale miałam plamienia. Na wszelki wypadek może zadzwoń, a teraz leż, odpoczywaj, uważaj na siebie.
I żadnych worków!
Są tam paseczki szynki i tarty ogórek konserwowy i sos taki majonezowo -chrzanowy właśnie Mi najbardziej smakuje z świeżą bułką Chrzanu ogólnie nie lubię ale tam jest tylko delikatny posmak

Mi tam niewiele w szafie zostało a potem to zawsze można sprzedać

Dominik

Martynka

Edytowane przez 19natka88
Czas edycji: 2011-03-30 o 21:58
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 22:04   #2762
agnyska81
Zakorzenienie

Zjadłam pół paczki tego bobu i jestem pysznie najedzona Dzięki za inspirację Cotynato

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 22:10   #2763
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
Ja ze smakami mam różnie.
Był taki tydzień, że dzień w dzień wieczorem pożerałam michę sałatki z surowych warzyw - przeszło. Innym znów razem kurki marynowane w occie - przeszło bo się w domu zapasy skończyły, a ja uznaje tylko te domowej roboty, ze względu na proporcje octu - muszą być kwaśne. Ogórki kiszone - zawsze uwielbiałam co kwaśne - na pierwsze mdłosci bardzo mi pomagały, potem się chyba troche przejadły, ale na kanapce z pasztetem czy z wędlinką zawsze muszą być. Był etap kanapek z masłem i pomidorem - obowiązkowo z solą. Mimo iż sól odwadnia, to mi pomaga na mdłosci, poprostu staram sie wiecej pić. Za to moich ulubionych chipsów solonych do ust nie biorę, jak raz mnie po nich wzdęło na cały dzień. Zamieniłam na frytki. Nawet w książce wyczytałam, że to zdrowo Teraz jest faza kanapek z masłem i rzodkiewką ( wczoraj mąż mi robił bo nie miałam wieczorem siły wstać) zaraz sama skoczę sobie zrobić
No i karotka na przegryzki - przeważnie rano w drodze do pracy, bo jak jadę prawie godzinę to po drodze robię się głodna.

Za to wszyscy, jak by się zmówili pytają mnie czy nie mam ochoty na śledzia. A ja nigdy nawet go w ustach nie miałam. Może i dobrze to mnie przynajmniej nie ciągnie.
smaki podobnie jak u mnie do kanapek z pomidorem zawsze daje cebule a rzodkiewke moge jejśc tonami

Cytat:
Napisane przez kiciulec Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam bób, ale jadłam tylko świeży, mrożonego nigdy. Jutro poszukam w sklepie

Dzisiaj pierwszy raz od kiedy jestem w ciąży zjadłam mięso. Do tej pory na samą myśl o mięsie było mi niedobrze, a dzisiaj sobie zażyczyłam kebaba
jaki był pyszny!
ja tez fanką bobu musze spróbować mrozony bo tez nigdy nie jadłam

Cytat:
Aniu, moja firma też nie jest

Ludzie, co wy się tak tym okresem bezskładkowym przejmujecie. Sprawdźcie, ile miesięcznie jest odkładane fizycznie na waszą emeryturę, przemnóżcie przez liczbę miesięcy i zobaczycie, że naprawdę nie będziecie w stanie tego odczuć. Teraz emerytura ma być kapitałowa, a nie z lat prac. Nie ilość lat prac ma znaczenie, a wysokość płaconych składek.
Jeszcze co najmniej 30 lat pracy przed Wami, zdążycie tych składek nazbierać.
I nie mówię tego jako laik.

.
ale ja sie tym akurat wcale nie przejmuje, dziewczyny pisały to odpowiedziałam na pytanie bo wiem na 100% ze po prostu jest nieskładkowy, gdybym sie przejmowała to nie siedziałabym pół roku po poronieniu na L4 a mina zła była z powodu takiego ze niestety widnieje to na świadectwie pracy

a ja własnei po plotach z kolezanką ide teraz cos do jedzenia upolowac bo zgłodniałam jak poczytałam o bobie he he chyba weekend spędze na poszukiwaniu mrozonki

cotynato a mi twój nick nie włazi może cos zle zrozumiałam
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 22:15   #2764
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

bo bana dostanę

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 22:16   #2765
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Są tam paseczki szynki i tarty ogórek konserwowy i sos taki majonezowo -chrzanowy właśnie Mi najbardziej smakuje z świeżą bułką Chrzanu ogólnie nie lubię ale tam jest tylko delikatny posmak

Mi tam niewiele w szafie zostało a potem to zawsze można sprzedać
Mniam,, brzmi pyyyysznie.
Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
smaki podobnie jak u mnie do kanapek z pomidorem zawsze daje cebule a rzodkiewke moge jejśc tonami
Aa2 a ja nie mogę cebuli, chociaż uwielbiam. Strasznie mnie wątroba po cebuli boli. Smaka mi narobiłaś.
Myślałam, że przejmowałas się tymi składkami .

Dobrej nocy dziewczyny!

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 22:19   #2766
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
bo bana dostanę
spoko jak my chcemy to chyba mozna na innym watku laski dawały linka do swoich aukcji jak chciałysmy , ale tam w sumie była taka zwarta grupa i raczej zadna z nas tego nie zgłaszała bo my chciałysmy miec namiary wyslij mi na prvbo ja jak wpisuje nick to wychodzi że nie ma

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:

Aa2 a ja nie mogę cebuli, chociaż uwielbiam. Strasznie mnie wątroba po cebuli boli. Smaka mi narobiłaś.
Myślałam, że przejmowałas się tymi składkami .

Dobrej nocy dziewczyny!
no co ty , ja tam jak tylko sie mi praca znudzi to mykam na L4 jeszcze sie w życiu napracuje
Stary 2011-03-30, 22:20   #2767
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
no co ty , ja tam jak tylko sie mi praca znudzi to mykam na L4 jeszcze sie w życiu napracuje
I to mi się podoba .

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 22:26   #2768
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

cotynato też się nie mogę doczekać, ale do 15tej będę w pracy, także dzionek mi myknie i już będę na badaniach, no i ja dopiero na drugą wizytę idę, więc będę w końcu mam nadzieje widzieć dzidzie

Ale mi dzisiaj popołudnie szybko minęło, jesteśmy na etapie robienia sobie kuchni, bo mieszkam z teściami i chce sobie zrobić własną kuchnie. Super takie planowanie co gdzie będzie, wybieranie mebli i szczegółów. Mam nadzieje szybko nam to pójdzie i niedługo będę mogła szykować własne obiadki

Dobrej i całkowicie przespanej nocki dziewczyny
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 22:26   #2769
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:

Dobrej nocy dziewczyny!
I takie jest

Też zmykam spać Dobranoc

Dominik

Martynka
Stary 2011-03-30, 22:58   #2770
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Ha nie ulegnę wam nie zjem bobu bo nie lubię

Cytat:
Ja też miałam długo wstręt do mięsa. Teraz się przekonuję chociaż nie do kurczaka , rosołu na kurze czy szynek w większości. Dzisiaj jak poczułam w cerf takie mięso szynkowo- mielonkowe to aż mną zarzuciło brrr az teraz mi niedobrze na samą myśl!
A ja mogłabym jeść teraz mięso cały czas nawet teraz mam chęć

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
i jeszcze piszecie o wędkowaniu tż, a ja z tż jesteśmy wędkarzami i zawsze do tej pory już jakąś wodę z wędkami odwiedziliśmy a teraz nie. a teraz to jak się rybki budzą i są głodne to jest satysfakcja z łowienia ciekawe ile bede musiała jeszcze leżeć bo nic nie wiem, w szpital przy wypisie to nawet lekarz nic nie mówił o oszczędzaniu się, zresztą jak wcześniej mówił to nie mówił o leżeniu tylko o tym żeby nie współżyć, nie dźwigać itp
Ja już z TŻ 6 latek wędruje po tych rybach, czasem rekreacyjnie, czasem z nim, czasem pomagam

No to po wizycie
Wszystko cacy! dzidzia rośnie, ponad 10cm
No i jak byk chłopak siusiak i jajeczka jak nic aj miałam chęć na dziewczynkę będzie następnym razem
Cytologię mi zrobił, jak miałam rozłożone nogi to się pytał mnie jak z życiem seksualnym , czy chęci powróciły hehe i że mam przyzolenie na seks z mężem kiedy będzie mi się chciało do dnia porodu , chyba że mi zakaże
Zlecil mi morfologie i mocz dodatkowo , oraz profilaktycznie 1 x w tygodniu Lactowaginal żebym się infekcji nie nabawiła żadnej

Zadowolona idę zmolestować męża

Dobranoc!

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 06:36   #2771
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
Naprawdę coś cicho tu dzisiaj. Ale widze że mam jedna strone do nadrobienia więc zabieram sie do robnoty ale najpierw sie pochwalę
Wróciłam właśnie z Lidla i w moim akurat jest taka wyprzedaż wszystkiego i w tych koszach natknełam sie na kombinezonek dziecięcy za 12 zł! To aż grzech było nie kupić! Nowiuśki z metkami! Tym bardziej, ze ja w lumpkach nie potrafię szukać a ciuszków od rodziny w spadku żadnych nie dostanę ten kombinezon to jak za darmo Tylko gdzie ja go schowam teraz?
to superancko ja ostatnio byłam w takim nowym lumpku u mnie i tam są takie piękne rzeczy i większość z metkami a jak bez to w super stanie
apropo kombinezoniku to mi mama ostatnio powiedziała ze w szafie w przedpokoju jest jeszcze kombinezonik po mnie, a nawet po moim bracie .... mówie jej to stary a ona : no co Ty, dopiero ma 30 lat

Kobity Wy mówicie o bobie a ja tego w życiu nie jadłam
Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
Ja ze smakami mam różnie.
Był taki tydzień, że dzień w dzień wieczorem pożerałam michę sałatki z surowych warzyw - przeszło. Innym znów razem kurki marynowane w occie - przeszło bo się w domu zapasy skończyły, a ja uznaje tylko te domowej roboty, ze względu na proporcje octu - muszą być kwaśne. Ogórki kiszone - zawsze uwielbiałam co kwaśne - na pierwsze mdłosci bardzo mi pomagały, potem się chyba troche przejadły, ale na kanapce z pasztetem czy z wędlinką zawsze muszą być. Był etap kanapek z masłem i pomidorem - obowiązkowo z solą. Mimo iż sól odwadnia, to mi pomaga na mdłosci, poprostu staram sie wiecej pić. Za to moich ulubionych chipsów solonych do ust nie biorę, jak raz mnie po nich wzdęło na cały dzień. Zamieniłam na frytki. Nawet w książce wyczytałam, że to zdrowo Teraz jest faza kanapek z masłem i rzodkiewką ( wczoraj mąż mi robił bo nie miałam wieczorem siły wstać) zaraz sama skoczę sobie zrobić
No i karotka na przegryzki - przeważnie rano w drodze do pracy, bo jak jadę prawie godzinę to po drodze robię się głodna.

Za to wszyscy, jak by się zmówili pytają mnie czy nie mam ochoty na śledzia. A ja nigdy nawet go w ustach nie miałam. Może i dobrze to mnie przynajmniej nie ciągnie.
ja też mam takie "fazy jedzeniowe" na początku ciąży namiętnie jadłam bagietke z masłem czosnkowym, potem serki homogenizowane a śledzie od zawsze uwielbiam a teraz mnie jakoś do nich nie ciągnie ale chleb z pomidorem to namiętnie jem teraz, a jeszcze wczoraj już udało mi się kupić takie pyyyyyszne pomidorki już takie obrusie nie te które są w zimie w sklepach

Cytat:
Napisane przez anetika Pokaż wiadomość

I w ogóle wiecie co wkurzyłam się - miałam mieć usg połówkowe 26 kwietnia, ale dziś zadzwoniła do mnie babka z recepcji, że to jest wtorek od razu po świętach i pracownia usg ma wolne czy jakoś tak... A w tej mojej przychodni usg robią tylko we wtorki - chciała mi przełożyć na za tydzien przed lub po 26 kwietnia, ale 19 mam wyjzad do Warszawy którego nie mogę odwołać, a w potem wypada 3 maj i znów nieczynne! No to przełożyła mi na kolejny wtorek na 10 maja dopiero A ja już nie mogę się doczekać Dobrze, że chociaż ta data mieści mi się w terminie wyznaczonym przez gina do zrobienia tego usg połówkowego - kazał mi na nie iść między 18 kwietnia a 11 maja czyli się łapie... Chyba kota dostanę to będzie już 23 tc!
nie pakusiaj kochana, ja następną wizyte też mam dopiero w 23 tygodniu ciąży dokładnie mam 2 maja, a wcześniejszą miałam teraz, czyli w 18 tygodniu. Dasz rade i wytrzymasz
chociaż ja się zastanawiam, czy by sobie nie isć na usg w 3d do innego lekarza, u mnie w mieście jest tylko jeden który ma takowe, wtedy by zapewne już płeć byłoby widać a mnie tak kusi żeby już wiedzieć i coś kupić

ostatnio byłam z mamą na mieście i weszłyśmy do C&A na dzieciowy dział jak my to mówimy "pozachwycać się" i była taka boska suieneczka dżinsowa a do tego taie sweterek na zameczek by pasował w kolorowe paseczki ale sukienka 49 i sweterek tak samo, czyli stówe by sie wydało a dziecko to może zdąrzy założyć ze 2 razy zecydowanie się nie opłaca

co do składek na emeryture to póki co ja wogóle nie mam, bo mam umowe o dzieło ale co tam troche się boje o fundusze jak skońćze prace w przedszkolach z końcem maja ale jakoś damy rade. Zawsze mam jeszcze rente no i stypendium w roku akademickim. A tak to ile dam rade w wakacje tego będe chodziła do mojego kochanego Wojtaska zawsze jakiś grosik też wpadnie

Cytat:
81gosia też chyba sobie zamówię tę książkę.
I mama też mi wczoraj pomagała, wózek dzielnie pchała, ziemię do kwiatów nosiła i sadziła z mężem moje wymarzone tuje na balkonie . Mam namiastkę ogródka .
.
jak już będziecie miały te książki to powiedzcie co i jak, czy fajne są apropo ogródka w domu to ja planuje w tym roku posadzić kwiatki w doniczkach i dac na parapet, bo jak jeszcze mieszkała moja mama to co roku miała, dziadek jej zrobił ładne płotki na parapet i pięknie to wyglądało, ja chciałam w tamtym roku coś zasadzić ale nie wyszło, ale w tym roku już na bank posadze w celu tworzenia ciepłego gniazdka domowego

cotynato, swietne te ciuszki na Twojej wmiance, aż żal wymieniać ja w końcu też musze jakoś ogarnąć swoją szafe bo jest cała pełna a w połowe rzeczy już się nie mieszcze, trzeba zmienić im lokum

bianeczko, nie wiem jak wyglądają Wasze finanse i czy potrzebujecie tych pieniędzy czy nie, ale 3 miesiące to nie aż tak długo wg mnie. Na wspólne wakacje możecie pojechac prędzej, jeszcze przed wyjazdem, i ogolnie jeszcze będziecie mieli nie jedne przecież. Ja chyba tż bym puściła(gdybyśmy zdecydowanie potrzebowali tych pieniędzy), chociaż pewnie strasznie bym tęskniła i wylała może łez z tęsknoty, ale taki już mój urok. Gdyby to był taki wyjazd że w sumie kasy jest dosyć, ale chce jechać bo będzie wiecej to bym nie puściła, bo jak już wiele dzieczyn pisało pieniądze to nie wszystko.

muszę sie zbierać bo za pół godziny bus a ja w szlafroku siedze
Miłego dnia
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 07:57   #2772
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Dzień dobry w ten cieplutki dzień
Miłego dnia życzę
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 08:48   #2773
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość

No to po wizycie
No i jak byk chłopak siusiak i jajeczka jak nic aj miałam chęć na dziewczynkę będzie następnym razem
Cytologię mi zrobił, jak miałam rozłożone nogi to się pytał mnie jak z życiem seksualnym , czy chęci powróciły hehe i że mam przyzolenie na seks z mężem kiedy będzie mi się chciało do dnia porodu , chyba że mi zakaże
Zlecil mi morfologie i mocz dodatkowo , oraz profilaktycznie 1 x w tygodniu Lactowaginal żebym się infekcji nie nabawiła żadnej

Dobranoc!
No, no super wiadomości

Ale u nas dziś ciepło będzie
Pójdziemy na spacerek, przy okazji zahaczając o sklepy, bo jakieś buty muszę sobie kupić

Miłego dnia !!

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 09:09   #2774
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Cytat:

No to po wizycie

Dobranoc!
GRATULUJĘ Małgosiu wizyty i synka

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Miłego dnia brzuchatki Ja nadal męczę się z choroba psiaka i własną
mam tak zatkany nos, że nawet przez ułamek sekundy nie mogę oddychać muszę jakąś sól fizjologiczną kupić czy coś i inhalacje sobie zrobić. Za pare dni mężuś przyjeżdża a ja jak jakieś MONSTRUM wyglądam!!!
Kiniol zapchany, czerwony, skóra sucha, język aż mnie boli od tego ciągłego oddychania buzią i wysuszania go, usta popękane, co chwile jakiś pryszczol na buzi wyłazi - oj będzie dziewucha! Z synkiem byłam PIĘKNA Choć co do wyglądu to nie zawsze jest reguła... Do usłyszenia papatki

KOPNIACZKI AMELECZKI
kasiuleczkakuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 09:20   #2775
tusia872
Zadomowienie

MalgosiaM8 gratuluje wizyty i synusia

co do lumpków to ja wczoraj troszke pochodziłam bo szukałam spodni ciażowych niestety nic nie było do jednego weszłam i była dostawa akurqat tez pare ciuszków wziełam ale śliczne narazie neutralne kolorki i tak przez przypadek znalazłam lumpek tylko z ubraniami dzieciecymi ale piekne rzeczy tam były i bardzo duzo z metkami jak juz bede wiedziała co mi w brzuchu siedzi to napewno sie tam wybiore

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
GRATULUJĘ Małgosiu wizyty i synka

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Miłego dnia brzuchatki Ja nadal męczę się z choroba psiaka i własną
mam tak zatkany nos, że nawet przez ułamek sekundy nie mogę oddychać muszę jakąś sól fizjologiczną kupić czy coś i inhalacje sobie zrobić. Za pare dni mężuś przyjeżdża a ja jak jakieś MONSTRUM wyglądam!!!
Kiniol zapchany, czerwony, skóra sucha, język aż mnie boli od tego ciągłego oddychania buzią i wysuszania go, usta popękane, co chwile jakiś pryszczol na buzi wyłazi - oj będzie dziewucha! Z synkiem byłam PIĘKNA Choć co do wyglądu to nie zawsze jest reguła... Do usłyszenia papatki
no to zdrowka zycze
no i trzymam kciuki za dziewczynke
mi mowia ze ładnie wygladam a ja nie moge patrzec na siebie w lustrze bleee wiec moze bedzie dziewczynka?? takie piekne sukieneczki wczoraj widziałam ze ale cos tak czuje ze chłopak siedzi we mnie

a i musze wam sie pochwalic mierzyłam dzisiaj brzuchol i do przodu 1,5 cm ale radocha bo tak to cały czas stał w miejscu ale jak juz sie cos ruszyło to chyba nie przestanie co

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 10:04   #2776
aa2
Zakorzenienie

dzień dobry w kolejny ciepły dzień oby tak dalej i oby jeszcze cieplej

Małgosiu super ze na wizycie ok i gratuluje chłopca

Acelinko a moja teściowa co prawda nie ma ubranek ale właśnie nam zdradziła ze po mężu są przechowywane klocki lego śmiała się jak jej powiedziałam ze to dobrze bo to na pewno będzie chłopczyk w ogóle wszyscy się ze mnie śmieją ze jak taka o tym przekonana jestem będę miała żonka jak na usg pokaże się pipeczka no ale to w sumie nie byłoby takie złe bo ja mam pełno rzeczy dla laseczki ale co tam najwyżej wystawie na allegro albo zrobie jakąś wymianke

kasiakuleczka mam nadzieje ze i pieskowi sie polepszy i tobie, nie ma nic gorszego niż dopadająca nas jakas choroba

a dzisiaj w końcu nie boli mnie głowa
Stary 2011-03-31, 10:06   #2777
19natka88
Zakorzenienie

Dzieńdoberek

Cytat:
No to po wizycie

Dobranoc!
Gratulacje udanej wizyty i chłopaczka Ciekawa jestem kiedy dziewczynki zechcą się ujawnić

Dominik

Martynka
Stary 2011-03-31, 10:11   #2778
cotynato
Zakorzenienie

Jezu, wstałam i z całej tej ekscytacji i nerwów płakać mi się chce. Już za 6 h godzina a ja się martwię na równi z radością. Nie wiem co sobie wkręciłam, chyba przez tą podróż i późniejsze perypetie, jezu oby było ok

Małgosia, chłopczyk Cudnie i świetnie że wiesz.
Jak i ja będe miała chłopczyka to razem spotkamy się gdzieś na wizażu w walce o dziewczynkę

Wymianka.
Stary 2011-03-31, 10:15   #2779
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Jezu, wstałam i z całej tej ekscytacji i nerwów płakać mi się chce. Już za 6 h godzina a ja się martwię na równi z radością. Nie wiem co sobie wkręciłam, chyba przez tą podróż i późniejsze perypetie, jezu oby było ok

Jak i ja będe miała chłopczyka to razem spotkamy się gdzieś na wizażu w walce o dziewczynkę

bedzie dobrze trzymam kciuki i juz nie moge sie doczekac na relację po wizycie

mam trzymać kciuki za to aby była laseczka?
Stary 2011-03-31, 10:21   #2780
cotynato
Zakorzenienie

Trzymać kciuki żeby było ok. To mi wystarczy. dziękuję
A ja od dzisiaj nakładam sobie bana na czytanie o poronieniach i martwych ciążach, bo później takie świrowanie to masakra.

Wymianka.
Stary 2011-03-31, 10:23   #2781
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
A ja od dzisiaj nakładam sobie bana na czytanie o poronieniach i martwych ciążach, bo później takie świrowanie to masakra.

nie czytaj tego , bardzo cie proszę
Stary 2011-03-31, 10:27   #2782
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
nie czytaj tego!!!
napewno jest wszystko okej z dzidziusiem a ty niepotrzebnie sie stresujesz
trzymam mocno kciuki za wizyte

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 10:28   #2783
Caltea
Zadomowienie

Cytat:
No to po wizycie
Dobranoc!
Małgosiu, świetne wieści. Witamy kolejnego forumowego chłopaczka.
Faktycznie obserwuję deficyt dziewczynek. Może takie nieśmiałe i nie chcą się ujawniać

Cytat:
Będzie dobrze . 3mam

Piękny dzień dzisiaj. Cieplutko, słonecznie, aż lżej na duszy.
Caltea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 10:30   #2784
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Dziękuje bardzo , dzidzia też
Dzidziuś już ogromny wg mnie jak go widziałam, to już pięknie nawet żebra były zarysowane serduszko biło, spał akurat więc ruchów nie podejrzałam ładnie się wystawił więc można było go z każdej strony podejrzeć lekarz powiedział że od tej chwili mogę nastawiać się na chłopaka, bo małe prawdopodobieństwo że dziewczynka się okaże
Super wizytę wczorajszą wspominam, jeszcze ten mój gin to taki jajcarz

Cytat:

Haha , na początku jak zaszłam było mi całkowicie obojętne co będzie, ale jak zobaczyłam te dziewczęce ciuszki to wymiękłam
Córka będzie następnym razem haha już planuję a po jednym będę miała dość

Cytat:
Kciuki nie czytaj takich bzdur bo będzie lańsko ja się skutecznie oduczyłam coś koło 9-10 tygodnia.
A dziś już 17

Codziennie rano obiecują sobie że się ogarnę, 9 i zabiorę się do roboty ... ii tak schodzi do 11 a to to ato tamto i czas zapiernicza

Dostałam wczoraj nówkę spódnice ciążową dżinsową koleżanka nie używała to postanowiła oddać takie prezenty moge przyjmować , wogóle narazie nic nie kupiłam wszystko dostałam od koleżanek w spadku , dobre mam te koleżanki <tak>

25.08.2011

Edytowane przez MalgosiaM8
Czas edycji: 2011-03-31 o 10:32
Stary 2011-03-31, 10:37   #2785
Caltea
Zadomowienie

Cytat:
Uuuu, Ty niegrzeczna. Nie wolno Ci czytać takich głupot.

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Mam pytanko do Tarnowianek i Krakowianek: gdzie można pooglądać jak największą ilość wózków w jednym miejscu? Znacie takie sklepy? Chciałabym, żeby była przekrojówka cenowa i wózki przeróżnych firm. Bardzo proszę o info, będę wdzięczna.

A co z Mooonik. OMG, czyżby zaszkodziły Jej moje muffinki
Stary 2011-03-31, 10:40   #2786
cotynato
Zakorzenienie

Hahah kochane jesteście

Wymianka.
Stary 2011-03-31, 10:42   #2787
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
...Znowu mam tak, że na nic do jedzenia nie mam ochoty, nic mi nie podchodzi
No właśnie co z tymi mdłościami mogłyby już sobie odejść na inny wątek
Cytat:
A ja nie wiem czy on każdemu posmakuje, bo jest taki specyficzny, bobik. Ja lubię takie , tż też wcina, a jemy gotowany na osolonej wodzie później trochę w masełku i dłubiemy jak słonecznik
Też uwielbiam bób Zawsze u dziadków jadłam na wakacjach bo mieli pełno swojego na działce i dla mnie właśnie to takie warzywo sezonowe- zawsze zapominam,że jest mrożony A dziadkowie to gotowali kiedyś na wodzie solonej ale jeszcze tam wrzucali kość.. to chyba jak do zupy? Nie znam się na daniach mięsnych...
Swoja droga już kolejna osoba dopytuje mnie czy nie mam ochoty na mięcho... a ja jak nigdy nie miałam to teraz o mnie totalnie obrzydza- jak mąż je w kuchni to czuje w pokoju!
Cytat:
Ludzie, co wy się tak tym okresem bezskładkowym przejmujecie....
Też sobie pomyślałam,że jakiś mega kokosów nie stracę No ale muszę wrócić i przypilnować swojego miejsca bo coś u nas ost. nieciekawa sytuacja. Zwolnić mnie nie zwolnią, no ale o swoje trzeba zadbać
Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
I kupiłam tą spódnicę z allegro Jeszcze tylko baleriny i prawie
Tez mi się ta spódniczka spodobała- napisz jak dojdzie czy fajna. Tak sobie pomyślałam,że przez ten krój zamaskuje moje odstające już udźce
Cytat:
No to po wizycie
No i jak byk chłopak
Gratuluję chłopaka jak "byk"
Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
t ale chleb z pomidorem to namiętnie jem teraz, a jeszcze wczoraj już udało mi się kupić takie pyyyyyszne pomidorki już takie obrusie nie te które są w zimie w sklepach
A mi małż tez wczoraj kupił takie dobrrrre pomidorki, aż się najeść nimi nie mogę

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
Ja nadal męczę się z choroba psiaka i własną
Współczuję choróbsk
A z pieskiem dopiero doczytałam,że biegunka z krwią była. Krew żywa czy już taka zbrązowiała- jak fusy od kawy? Jakie leki jej dajesz?
Cytat:
3mamy mocno kciuki

Ja zapisałam się jednak na te usg prenat. - mam jutro i tez już czuję, że zaczyna mnie łapać stres... nawet nie napisze co sobie wkręcam
W każdym bądź razie mam tez obawę czy wszystko wyjdzie ok (w sensie czy pomiary nie wyjdą zawyżone)- bo to już koniec 14 tyg- a te usg niby robi się do 14 tyg
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 10:44   #2788
cotynato
Zakorzenienie

Powiem wam, że coś dużo dziewczyn poznikało ostatnio i mam nadzieję, że to urlopy, wycieczki albo awarie internetowe i stąd te nieobecności .
Jakaś dziewczyna pisała, że miała krwawienie i zakaz chodzenia do sklepu czy na spacer nawet. Ciekawe co u niej.

Wymianka.
Stary 2011-03-31, 10:47   #2789
Caltea
Zadomowienie

A może piękna pogoda sprzyja wypadom z domu? Mam nadzieję, że o to chodzi
Stary 2011-03-31, 10:48   #2790
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem wam, że coś dużo dziewczyn poznikało ostatnio i mam nadzieję, że to urlopy, wycieczki albo awarie internetowe i stąd te nieobecności .
Jakaś dziewczyna pisała, że miała krwawienie i zakaz chodzenia do sklepu czy na spacer nawet. Ciekawe co u niej.
Pogoda też jest fajna, to poznikały na spacerach może albo wir pracy jeszcze
Nie mieć tu czarnych myśli proszę

Jak mi się nie chce od was iść, a muszę coś porobić :P
Dobra mam plan pracy magisterkiej o lol , bibiliografia się tworzy , może się obronie do tego lata, jeszcze zmusić sie pisać! Eh!

25.08.2011

Edytowane przez MalgosiaM8
Czas edycji: 2011-03-31 o 10:49
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości