|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)
Cytat:
Mi najbardziej smakuje z świeżą bułką Chrzanu ogólnie nie lubię ale tam jest tylko delikatny posmak![]() Mi tam niewiele w szafie zostało a potem to zawsze można sprzedać
Edytowane przez 19natka88 Czas edycji: 2011-03-30 o 21:58 |
|
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam pół paczki tego bobu i jestem pysznie najedzona
Dzięki za inspirację Cotynato
|
#2763 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a rzodkiewke moge jejśc tonami![]() Cytat:
musze spróbować mrozony bo tez nigdy nie jadłamCytat:
a mina zła była z powodu takiego ze niestety widnieje to na świadectwie pracy a ja własnei po plotach z kolezanką ide teraz cos do jedzenia upolowac bo zgłodniałam jak poczytałam o bobie he he chyba weekend spędze na poszukiwaniu mrozonki![]() cotynato a mi twój nick nie włazi może cos zle zrozumiałam |
|||
|
|
|
#2765 | ||
|
kosmitka
|
Cytat:
Cytat:
Myślałam, że przejmowałas się tymi składkami .Dobrej nocy dziewczyny!
|
|
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
spoko jak my chcemy to chyba mozna
na innym watku laski dawały linka do swoich aukcji jak chciałysmy , ale tam w sumie była taka zwarta grupa i raczej zadna z nas tego nie zgłaszała bo my chciałysmy miec namiary wyslij mi na prvbo ja jak wpisuje nick to wychodzi że nie ma---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
jeszcze sie w życiu napracuje
|
|
|
|
|
#2767 | |
|
kosmitka
|
Cytat:
|
|
|
#2768 |
|
Wtajemniczenie
|
cotynato też się nie mogę doczekać, ale do 15tej będę w pracy, także dzionek mi myknie i już będę na badaniach, no i ja dopiero na drugą wizytę idę, więc będę w końcu mam nadzieje widzieć dzidzie
Ale mi dzisiaj popołudnie szybko minęło, jesteśmy na etapie robienia sobie kuchni, bo mieszkam z teściami i chce sobie zrobić własną kuchnie. Super takie planowanie co gdzie będzie, wybieranie mebli i szczegółów. Mam nadzieje szybko nam to pójdzie i niedługo będę mogła szykować własne obiadki Dobrej i całkowicie przespanej nocki dziewczyny |
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
I takie jest
![]() Też zmykam spać Dobranoc |
|
|
|
#2770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ha nie ulegnę wam nie zjem bobu
Cytat:
nawet teraz mam chęć ![]() Cytat:
No to po wizycie Wszystko cacy! No i jak byk chłopak aj miałam chęć na dziewczynkę będzie następnym razem ![]() Cytologię mi zrobił, jak miałam rozłożone nogi to się pytał mnie jak z życiem seksualnym , czy chęci powróciły hehe i że mam przyzolenie na seks z mężem kiedy będzie mi się chciało do dnia porodu , chyba że mi zakaże Zlecil mi morfologie i mocz dodatkowo , oraz profilaktycznie 1 x w tygodniu Lactowaginal żebym się infekcji nie nabawiła żadnej Zadowolona idę zmolestować męża ![]() ![]() Dobranoc!
|
|
|
#2771 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio byłam w takim nowym lumpku u mnie i tam są takie piękne rzeczy ![]() apropo kombinezoniku to mi mama ostatnio powiedziała ze w szafie w przedpokoju jest jeszcze kombinezonik po mnie, a nawet po moim bracie .... mówie jej to stary a ona : no co Ty, dopiero ma 30 lat Kobity Wy mówicie o bobie a ja tego w życiu nie jadłam ![]() Cytat:
a śledzie od zawsze uwielbiam a teraz mnie jakoś do nich nie ciągnie ale chleb z pomidorem to namiętnie jem teraz, a jeszcze wczoraj już udało mi się kupić takie pyyyyyszne pomidorki już takie obrusie nie te które są w zimie w sklepach ![]() Cytat:
dokładnie mam 2 maja, a wcześniejszą miałam teraz, czyli w 18 tygodniu. Dasz rade i wytrzymasz ![]() chociaż ja się zastanawiam, czy by sobie nie isć na usg w 3d do innego lekarza, u mnie w mieście jest tylko jeden który ma takowe, wtedy by zapewne już płeć byłoby widać a mnie tak kusi żeby już wiedzieć i coś kupić ![]() ostatnio byłam z mamą na mieście i weszłyśmy do C&A na dzieciowy dział jak my to mówimy "pozachwycać się" i była taka boska suieneczka dżinsowa a do tego taie sweterek na zameczek by pasował w kolorowe paseczki zecydowanie się nie opłaca ![]() co do składek na emeryture to póki co ja wogóle nie mam, bo mam umowe o dzieło ale co tam troche się boje o fundusze jak skońćze prace w przedszkolach z końcem maja ale jakoś damy rade. Zawsze mam jeszcze rente no i stypendium w roku akademickim. A tak to ile dam rade w wakacje tego będe chodziła do mojego kochanego Wojtaska zawsze jakiś grosik też wpadnie ![]() Cytat:
apropo ogródka w domu to ja planuje w tym roku posadzić kwiatki w doniczkach i dac na parapet, bo jak jeszcze mieszkała moja mama to co roku miała, dziadek jej zrobił ładne płotki na parapet i pięknie to wyglądało, ja chciałam w tamtym roku coś zasadzić ale nie wyszło, ale w tym roku już na bank posadze w celu tworzenia ciepłego gniazdka domowego ![]() cotynato, swietne te ciuszki na Twojej wmiance, aż żal wymieniać ja w końcu też musze jakoś ogarnąć swoją szafe bo jest cała pełna a w połowe rzeczy już się nie mieszcze, trzeba zmienić im lokum ![]() bianeczko, nie wiem jak wyglądają Wasze finanse i czy potrzebujecie tych pieniędzy czy nie, ale 3 miesiące to nie aż tak długo wg mnie. Na wspólne wakacje możecie pojechac prędzej, jeszcze przed wyjazdem, i ogolnie jeszcze będziecie mieli nie jedne przecież. Ja chyba tż bym puściła(gdybyśmy zdecydowanie potrzebowali tych pieniędzy), chociaż pewnie strasznie bym tęskniła i wylała może łez z tęsknoty, ale taki już mój urok. Gdyby to był taki wyjazd że w sumie kasy jest dosyć, ale chce jechać bo będzie wiecej to bym nie puściła, bo jak już wiele dzieczyn pisało pieniądze to nie wszystko. muszę sie zbierać bo za pół godziny bus a ja w szlafroku siedze ![]() Miłego dnia
|
||||
|
|
|
#2772 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry w ten cieplutki dzień
![]() Miłego dnia życzę |
|
|
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale u nas dziś ciepło będzie Pójdziemy na spacerek, przy okazji zahaczając o sklepy, bo jakieś buty muszę sobie kupić Miłego dnia !!
|
|
#2774 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Miłego dnia brzuchatki Ja nadal męczę się z choroba psiaka i własną mam tak zatkany nos, że nawet przez ułamek sekundy nie mogę oddychać muszę jakąś sól fizjologiczną kupić czy coś i inhalacje sobie zrobić. Za pare dni mężuś przyjeżdża a ja jak jakieś MONSTRUM wyglądam!!! ![]() Kiniol zapchany, czerwony, skóra sucha, język aż mnie boli od tego ciągłego oddychania buzią i wysuszania go, usta popękane, co chwile jakiś pryszczol na buzi wyłazi - oj będzie dziewucha! Z synkiem byłam PIĘKNA Choć co do wyglądu to nie zawsze jest reguła... Do usłyszenia papatki |
|
|
|
|
#2775 | |
|
Zadomowienie
|
MalgosiaM8 gratuluje wizyty i synusia
co do lumpków to ja wczoraj troszke pochodziłam bo szukałam spodni ciażowych niestety nic nie było do jednego weszłam i była dostawa akurqat tez pare ciuszków wziełam ale śliczne narazie neutralne kolorki i tak przez przypadek znalazłam lumpek tylko z ubraniami dzieciecymi ale piekne rzeczy tam były![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
no i trzymam kciuki za dziewczynke ![]() mi mowia ze ładnie wygladam a ja nie moge patrzec na siebie w lustrze bleee takie piekne sukieneczki wczoraj widziałam ze ![]() a i musze wam sie pochwalic mierzyłam dzisiaj brzuchol i do przodu 1,5 cm bo tak to cały czas stał w miejscu ale jak juz sie cos ruszyło to chyba nie przestanie co
|
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry w kolejny ciepły dzień
oby tak dalej i oby jeszcze cieplej![]() Małgosiu super ze na wizycie ok i gratuluje chłopca Acelinko a moja teściowa co prawda nie ma ubranek ale właśnie nam zdradziła ze po mężu są przechowywane klocki lego śmiała się jak jej powiedziałam ze to dobrze bo to na pewno będzie chłopczyk w ogóle wszyscy się ze mnie śmieją ze jak taka o tym przekonana jestem no ale to w sumie nie byłoby takie złe bo ja mam pełno rzeczy dla laseczki ale co tam najwyżej wystawie na allegro albo zrobie jakąś wymiankekasiakuleczka mam nadzieje ze i pieskowi sie polepszy i tobie, nie ma nic gorszego niż dopadająca nas jakas choroba a dzisiaj w końcu nie boli mnie głowa |
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
Cytat:
Ciekawa jestem kiedy dziewczynki zechcą się ujawnić
|
|
|
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu, wstałam i z całej tej ekscytacji i nerwów płakać mi się chce. Już za 6 h godzina a ja się martwię na równi z radością. Nie wiem co sobie wkręciłam, chyba przez tą podróż i późniejsze perypetie, jezu oby było ok
![]() Małgosia, chłopczyk Cudnie Jak i ja będe miała chłopczyka to razem spotkamy się gdzieś na wizażu w walce o dziewczynkę ![]()
|
|
|
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzie dobrze trzymam kciuki i juz nie moge sie doczekac na relację po wizycie![]() mam trzymać kciuki za to aby była laseczka?
|
|
|
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymać kciuki żeby było ok. To mi wystarczy. dziękuję
A ja od dzisiaj nakładam sobie bana na czytanie o poronieniach i martwych ciążach, bo później takie świrowanie to masakra.
|
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
napewno jest wszystko okej z dzidziusiem trzymam mocno kciuki za wizyte
|
|
|
#2783 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Faktycznie obserwuję deficyt dziewczynek . Może takie nieśmiałe i nie chcą się ujawniać![]() Cytat:
![]() Piękny dzień dzisiaj .
|
||
|
|
|
#2784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje bardzo , dzidzia też
![]() Dzidziuś już ogromny wg mnie jak go widziałam, to już pięknie nawet żebra były zarysowane ładnie się wystawił więc można było go z każdej strony podejrzeć ![]() Super wizytę wczorajszą wspominam, jeszcze ten mój gin to taki jajcarz Cytat:
![]() Córka będzie następnym razem haha już planuję a po jednym będę miała dość ![]() Cytat:
nie czytaj takich bzdur bo będzie lańsko A dziś już 17 ![]() Codziennie rano obiecują sobie że się ogarnę, 9 i zabiorę się do roboty ... ii tak schodzi do 11 ![]() Dostałam wczoraj nówkę spódnice ciążową dżinsową takie prezenty moge przyjmować , wogóle narazie nic nie kupiłam wszystko dostałam od koleżanek w spadku , dobre mam te koleżanki <tak>
![]() Edytowane przez MalgosiaM8 Czas edycji: 2011-03-31 o 10:32 |
||
|
|
|
#2785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Nie wolno Ci czytać takich głupot.---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Mam pytanko do Tarnowianek i Krakowianek .A co z Mooonik . OMG, czyżby zaszkodziły Jej moje muffinki
|
|
|
|
|
#2787 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogłyby już sobie odejść na inny wątek ![]() Cytat:
Zawsze u dziadków jadłam na wakacjach bo mieli pełno swojego na działce i dla mnie właśnie to takie warzywo sezonowe- zawsze zapominam,że jest mrożony Swoja droga już kolejna osoba dopytuje mnie czy nie mam ochoty na mięcho... a ja jak nigdy nie miałam to teraz o mnie totalnie obrzydza- jak mąż je w kuchni to czuje w pokoju! ![]() Też sobie pomyślałam,że jakiś mega kokosów nie stracę No ale muszę wrócić i przypilnować swojego miejsca bo coś u nas ost. nieciekawa sytuacja. Zwolnić mnie nie zwolnią, no ale o swoje trzeba zadbać ![]() Tez mi się ta spódniczka spodobała- napisz jak dojdzie czy fajna. Tak sobie pomyślałam,że przez ten krój zamaskuje moje odstające już udźce ![]() Cytat:
Cytat:
Współczuję choróbsk A z pieskiem dopiero doczytałam,że biegunka z krwią była. Krew żywa czy już taka zbrązowiała- jak fusy od kawy? Jakie leki jej dajesz? Cytat:
![]() Ja zapisałam się jednak na te usg prenat. - mam jutro i tez już czuję, że zaczyna mnie łapać stres... nawet nie napisze co sobie wkręcam W każdym bądź razie mam tez obawę czy wszystko wyjdzie ok (w sensie czy pomiary nie wyjdą zawyżone)- bo to już koniec 14 tyg- a te usg niby robi się do 14 tyg
|
|||||
|
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem wam, że coś dużo dziewczyn poznikało ostatnio i mam nadzieję, że to urlopy, wycieczki albo awarie internetowe i stąd te nieobecności .
Jakaś dziewczyna pisała, że miała krwawienie i zakaz chodzenia do sklepu czy na spacer nawet. Ciekawe co u niej. |
|
|
|
#2789 |
|
Zadomowienie
|
A może piękna pogoda sprzyja wypadom z domu? Mam nadzieję, że o to chodzi
|
|
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo wir pracy jeszcze ![]() Nie mieć tu czarnych myśli proszę Jak mi się nie chce od was iść, a muszę coś porobić :P Dobra mam plan pracy magisterkiej o lol , bibiliografia się tworzy , może się obronie do tego lata, jeszcze zmusić sie pisać! Eh!
![]() Edytowane przez MalgosiaM8 Czas edycji: 2011-03-31 o 10:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

.
Mi najbardziej smakuje z świeżą bułką

a rzodkiewke moge jejśc tonami
może cos zle zrozumiałam
bo bana dostanę
.

Dobranoc

do jednego weszłam i była dostawa akurqat tez pare ciuszków wziełam
takie piekne sukieneczki wczoraj widziałam ze 

. Nie wolno Ci czytać takich głupot.

Zawsze u dziadków jadłam na wakacjach bo mieli pełno swojego na działce i dla mnie właśnie to takie warzywo sezonowe- zawsze zapominam,że jest mrożony