|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
kurde za******e zdjecia! normalnie full profecha! szkoda, ze nie z pomorskiego
|
|
|
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
No, no zdjęcia pierwsza klasa
Nasz fotograf niestety nie ma strony internetowej.
|
|
|
|
#4683 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W końcu chłopina zrozumiał! Życzę takiej poprawy na stałe!!Dziewczyny tak pięknego nieba nocą jak wczoraj i dzisiaj już dawno nie widziałam. Wracałam parę chwil temu od TŻ i nie mogłam się napatrzeć na gwiazdy. Niebo czyściutkie. I jak łatwo przyszło mi znaleźć małą niedźwiedzicę .Dobrej nocki Kochane
|
|
#4684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja często mam atrakcyjniejsze ceny niż miejscowi
|
|
#4685 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Doradźcie mi proszę. Wybraliśmy menu z napojami i są tam napoje niegazowane i woda mineralna (+ kawa i herbata). Nie ma napojów gazowanych. Lokal umożliwia nam dokupienie, ale sam nie oferuje. Ja gazowanego w ogóle nie piję, więc dla mnie mogłoby tego nie być, ale jak myślicie, czy goście będą tego oczekiwać? Hmm... w sumie to ja byłam kiedyś na weselu, gdzie była odwrotna sytuacja - były wyłącznie gazowane napoje i ja nie miałam czego pić. Nie było żadnych soków ani nawet wody. Musiałam ciągle prosić kelnerki o herbatę. Mi się wydaje, że gazowane napoje "wychodzą z mody", ale będą też starsze osoby... Wiecie o co mi chodzi? Jak mi to zostanie, to ja nie będę miała co z tym zrobić, bo moi najbliżsi nie piją gazowanego. A jak kupię mniej, to boję się, że zabraknie. Nie chę, żeby było tak, że ktoś powie "ciotka Zośka dostała Fantę, a dla mnie zabrakło". Cytat:
Cytat:
Edytowane przez betterw Czas edycji: 2011-03-31 o 00:40 |
|||||
|
|
|
#4686 | |||||
|
Rozeznanie
|
melody dzięki za super link
TŻ stwierdził "święta prawda" ![]() No, ciekawe jak tam MagdziaS i Jej rozmowa kwalifikacyjna dziś Oby pomyślnie ![]() Cytat:
Z zaproszeniem wszystkich gości na drugi dzień chyba masz rację....jeszcze muszę to przedyskutować z TŻ, bo w ogóle myśleliśmy żeby nie robić poprawin, ale widze, że większość Wizażanek jednak robi....Na 10 dziewczyn 2 robią 1dniowe wesele....to dało mi do myślenia... Bardzo ciężko jest mi ruszyć mózgownicą, żeby wyobrazić sobie woalkę + welon...masz może gdzieś to, co widziałaś? ![]() Cytat:
Ale TŻ zwrócił moją uwagę jednak na ich słabość i że może nie wyrobić np. na skype'a.....A Ty co tam spłacasz za laptoka???Cytat:
I też mi głupio, ze TŻ pamięta dokładnie datę Naszego pierwszego spotkania, a ja zawsze błądzę...dwudziestyyyyy.. ...któryyyyy listopaaaad???? No, ale Kochana, moje gratulacje tak pięknego stażu ---------- Dopisano o 02:27 ---------- Poprzedni post napisano o 02:21 ---------- I wiem, że dotk też na razie mówi NIE. No, to ja się (póki co) też pragnę przyłączyć do tego skromnego grona ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:33 ---------- Poprzedni post napisano o 02:27 ---------- Cytat:
Gratuluję załatwienia już tylu spraw Irmelin!!! I widzę znajome mi miejscowości się tu przewijają Mój przyszły Teść pracuje w Tarnowie W Brzesku urodził się mój TŻ W Czchowie mamy małą działeczkę z domkiem letniskowym A w ogóle to Rodzinka TŻ jest z Krakowa/Bochni WItaj
|
|||||
|
|
|
#4687 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ty się śmiejesz ze swoich Rodziców, a ja się boję o MOICH!!! Jestem jedyną córką mojego Taty, więc nie wiem czy tak Mu się uda 3mać fason ![]() Moja Przyjaciółka jest z fotografem i była dopiero na targach (chyba w styczniu???) w spodku, ale ja jeszcze wtedy o ślubie nie myślałam Tylko ja muszę wiedzieć z większym wyprzedzeniem...żebym miała szansę bilety lotnicze zabukować![]() Cytat:
Jak poznałam się z moim TŻem to farbowałam się na taki barrrdzo ciemny fiolet (już prawie na pograniczu z czernią) i On teraz mi nawija (jak już miałam bordo, a od pół roku mam blond!!!) że chce żebym na ślubie miała te fioletowe włoski.....Fajna ta naklejka jeszcze fajniejsza, bo ma motyyyylkiiii Co do welonu- nie chcę welonu na dzień dzisiejszy myślę nad tą woalką...., ale jeśli miałabym się już decydować jednak na ten welon, to chciałabym właśnie dokładnie tak jak Ty go mieć...podpięty od spodu... moim zdaniem uroczo to wygląda No i bardzo ładna ta fryzurka![]() ---------- Dopisano o 03:07 ---------- Poprzedni post napisano o 02:49 ---------- Kwestia pijanego zespołu na weselu jest mi kompletnie obca... Słyszałam tylko o góralach, którzy lubią niestety sobie przesadzić z piciem. Ale nie ma co generalizować. Przerwy robiliśmy wraz z resztą zespołu i jest to normalne, co jakieś 8-10 piosenek, ale to zależało od pory dnia/nocy- na początku wesela ludzie się jeszcze tak nie bawią....jak się już rozkręcą, to wtedy grało się więcej kawałków "pod rząd" i przerwy były krótsze. A jak zespół robił przerwę to po prostu zapraszał do stołów bo np. teraz będa serwowane dania na gorąco, więc żeby nikomu nie wystygło, wszyscy grzecznie szli jeść, a nie je się nigdy 10min. Więc się nie dziwcie przerwom 20min. Gwar rozmów, śmiechy, jedzenie, jedno wielkie biesiadowanie A później znowu WWWWIOOO na parkiet i kolejna przerwa, bo Para będzie kroiła tort...czy po prostu "a teraz...idziemy na jednego...." Te przerwy od takiej strony czysto rozpisanej na kartce papieru, czy technicznej, może i wyglądają dla Was w tej chwili niekorzystnie i boicie się jakiejś ciszy czy drętwoty, w rzeczywistości jednak, takich przerw nawet się nie odczuwa wiem co mówię ![]() Wracając do tematu alkoholi....Wódka i wina to pewniak, ale co do piwa...kurcze to się ostro zastanawiam...wszędzie jest inaczej... Od znajomej słyszałam, że mieli beczkę....i pod koniec wesela się skończyła i dokupowali drugą, jakąś mniejszą.... Z kolei na weselu, na którym ja byłam, piwo nie szło wcale...na drugi dzień, po śniadaniu, KOBIETY dorwały się do tej beczki, ale ile mogło pójść tych kufli...piło z 5 kobiet....jeśli każda wypiła po 2 kufle, to plus minus poszło może z... 10, max.12???? A co to jest 10 czy 12 kufli przy beczce.....Edytowane przez NightButterflyVIP Czas edycji: 2011-03-31 o 03:50 |
||
|
|
|
#4688 |
|
Rozeznanie
|
Na koniec już.....
Dobrze, że wszystko tak się właśnie dobrze skończyło, czwartkowa Niestety, kindziulindzia, ja też nie dałam rady niczego odsłuchać z tej stronki..... kompletnie nie było takiej opcji mogłam sobie tylko popatrzec na nazwy piosenek........![]() witaj bernadetab Opowiadaj o swoich przygotowaniach do ślubu/wesela Pokazuj salę, swoje typy sukien, butów, czegokolwiek co już wypatrzyłaś![]() Mała, jak mogę to poproszę o więcej info może być na privA Ty, betterw, też z okolic Katosów klikasz? Czy inne rejony Śląska? U mnie np. TŻ uwielbia pepsi...dodatkowo wiem, że wiele osób lubi łączyć wódkę z colą...więc chociaż na jakąś colę/pepsi bym się zdecydowała??? i... dotk skąd mogę wytrzasnąć jakieś materiał z tą kapelą skoro nie ma jej nigdzie na necie i nie jest nawet z Pl??? Prześlij mi swoją DVD ze studniówki ![]() ![]() ahhh...a co do tego pana....ekhm...emir.... to normalnie czuję się PODGLĄDANA!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Edytowane przez NightButterflyVIP Czas edycji: 2011-03-31 o 04:21 |
|
|
|
#4689 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień doberek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Irmelin333 ja póki co choruję na suknię koronkową
|
||
|
|
|
#4690 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mi ostatnio jak przeglądałam stronki, spodobaly się te dwie, nie chce nic wymyslnego, wiec obudwie spełniaja moje oczekiwania
Edytowane przez vesna84 Czas edycji: 2011-03-31 o 08:01 |
|||
|
|
|
#4691 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4692 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Ostatnio tylko was czytam. Najważniejsze sprawy mamy załatwione. Po niedzieli wybiorę się do księdza. My nie robimy poprawin, tylko niedzielny obiad dla rodziców i rodzeństwa. Alkohol kupimy w tym roku. TŻ angażuje się w przygotowania. Chociaż ja bardziej przeżywam Miłego dnia
|
|
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
evoonia piękne są te suknie koronkowe
![]() kurna czemu nie można posłuchać tego zespołu
26.11.2011 19.05.2012 ![]() Edytowane przez kindziulindzia Czas edycji: 2011-03-31 o 08:33 |
|
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez mam to w planach, nawet welony poprzymierzam, chociaz nie planuje, a co!! |
|
|
|
|
#4695 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Więc nie martwiłabym się o ten październik ![]() Ja i mój TŻ też się niesamowicie cieszymy, że zakładamy rodzinę, chociaż mieszkając ze sobą już teraz czujemy się jak rodzina.. Przynajmniej raz na tydzień któreś z nas mówi "ale ja się cieszę, że będziesz moją żoną/moim mężem" My też jeszcze kilka lat bez dzieciaczka, a potem w planach jest dwoje, jak już będą odpowiednie warunki ![]() Wpisuję do kalendarza ![]() Cytat:
Szczerze, to ja się jeszcze za to nie zabrałam, bo jakoś tak nie miałam głowy ostatnio... Fajnie, to jak możesz, podeślij, co zrobiłaś, dziękuję Cytat:
No i szyją, to też super, warto spytać, ile by wyszła moja wymarzona ), no i przejedziemy się do naszej sali, żeby jeszcze raz to wszystko omówić a'propos drugiego dnia, żeby nie było niedomówień...Cytat:
![]() Mój oświadczył mi się po 7 miesiącach bycia i mieszkania razem Ale ślub bierzemy 2 dni po 3 rocznicy związku, więc nie jest źle ![]() Wpisuję do kalendarza ![]() Cytat:
Cieszę się bardzo, że dobrze sie skończyło Cytat:
Cytat:
W sumie tak mi teraz przyszło do głowy, że chyba jak tylko będziemy u kogoś z rodziny czy przyjaciół w odwiedzinach to będziemy pytać, co wolą pić na weselu i będziemy zapisywać w notesiku czy telefonie... Potem zrobimy tabelkę i w ten sposób orientacyjnie będzie wiadomo, ile czego warto kupić, bo jeśli się okaże, że np. sporo osób będzie chciało wina czy drinki, to i wódki wtedy można mniej kupić... No i będzie ogólna orientacja, jak ludzi sadzać, bo na pewno jedna para pijąca wódkę nie będzie się czuła najlepiej w otoczeniu kilu, które będą sobie sączyć winko - oczywiście mówię o takiej sytuacji, gdzie pary nie będą się znały. Tak, to dobry pomysł, jestem z siebie dumna ![]() Od razu zobaczymy, jak teraz się w rodzinie pije i czy się gusta bardzo pozmieniały ![]() Dla mnie zespół, który pije na weselu nie może nazywać się profesjonalnym. Człowiek, który pije alkohol w pracy nie ma nic wspólnego z profesjonalistą. Nawet jeśli wypiją tych kilka kieliszków, to i tak jest to ruletka - a może akurat tego dnia jego organizm jest osłabiony i go zetnie i co wtedy? Różnie bywa. Poza tym w pracy należy być trzeźwym, to jest dla mnie podstawa w doborze usługodawców. Także pijącym mówię stanowcze nie. Eh, muszę dziś jechać na uczelnię... Długo się 3małam z daleka, ale dziś jest 31 i niestety muszę podbić legitkę. Także miłego dnia Dziewczynki
|
|
#4696 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj się Madzia Cytat:
o kurcze...bardzo nieciekawie... współczuję Młodej Parze...Nie dziwię się, że mama PM była tak bardzo smutna. przecież pewnie bardzo jej zależało, żeby wszystko się udało... A tu takie rzeczy... Mój zespół pije tylko po lampce wina do obiadu, no i ewentualnie wypiją kieliszek koniaku. Wódki się nie chwytają (zresztą ja nawet im jej na stole nie postawię). Też się martwię, żeby nie wywinęli żadnego numeru. Ale mnóstwo razy grali na weselu i nigdy nie dali 'plamy'. Więc mam nadzieję, że będzie OK. Zresztą powinno im zależeć na dobrej opinii, tym bardziej, że są bardzo dobrym zespołem. Cytat:
U mnie jest podobna sytuacja. Rodzice odstąpią nam 2 pokoje i będziemy mieszkać wszyscy razem na jednym piętrze. Do salonu kupimy tylko jakieś meble, do sypialni łóżko i to wszystko. resztę rzeczy będziemy mieć te, co teraz mamy. bo jak się wybudujemy to dopiero urządzimy sobie domek, bo np. teraz nie wiem jaki będziemy mieć kolor ścian, powierzchnię itd. ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
NightButterfly co do czerwonego wina to jeszcze nawet nie wiem czy będę brała. Ja osobiście wolę białe moja mama i siostra też. Na większości wesel też było tylko białe.
Co do woalki z welonem niestety nie mam zdjęć bo ja to widziałam na filmie od kamerzysty. Ta dziewczyna woalke wiała tylko do kościoła. Co do problemu z napojami nie gazowanymi. Ja nawet nie wiem czy mam takie o oferuje sala. Wiem że gazowane woda kawa i herbata są w cenie. Przeważnie kilka niegazowanych jest ale pewnie mniej niż gazowanych. U mnie wszyscy preferują i jedne i drugie więc nikt nie będzie raczej się czesiać. Ale jak ktoś nie lubi to już może być problem choć jeśli chodzi o gości moim zdaniem nie da się dogodzić każdemu bo wtedy przed weselem trzeba by każdego pytać kto co lubi. Tak samo jak z jedzeniem. Wybieramy menu ale komuś i tak może nie smakować dane danie. Trzeba się jakoś dogadać z właścicielem. Ale dziś piękna pogoda. A ja na uczelnie jadę na popołudniu. Eh
|
#4698 |
|
Wtajemniczenie
|
Irmelin333 ja w tamtym roku byłam na weselu 23 października,i była rewelacyjna pogoda, w samej sukieneczce wychodziłam na zewnatrz
i w sandałkach ja też będę welony przymierzać ,a nóż mi się coś upatrzy
|
|
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
Chatko ok tylko może na pocztę PM bym wysłała bo przez wiadomość nie wiem czy się wyśle. Tylko nie znam adresu
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-03-31 o 10:04 |
|
|
|
#4700 |
|
Zadomowienie
|
NightButerflyVIP no to jest nas 3 z okolic Katowic
![]() My poprawin nie robimy, nie stać nas za bardzo, ale słyszałam, że poprawiny są lepsze niż sam dzień wesela, bo wszyscy już tak bardziej na luzie. Sama pamiętam, jak byłam malutka, to u chrzestnego było takie wesele w stodole Stare dobre czasyCo do wódki, to wiem, że kiedyś opłacało się kupować na granicy Czesko-Polskiej. Pamiętam, jak rodzice czasami jechali kupować, a ja byłam dzieckiem i lentilki wtedy dostawałam albo piankiA ja, byłam już byłam kiedyś na Łowcy .B Co do cichych dni... kiedyś mieliśmy, na samym początku związku. Częstsze kłótnie były. Nawet ja raz zaproponowałam tydzień odpoczynku. Coś mi się ubzdurało w głowie i jakby tak dalej poszło, to nasz związek by się rozpadł. A teraz mieszkamy ze sobą, to jak się kłócimy, to tak na żarty, tak się przekomarzamy lub sobie tłumaczymy co nam się nie podoba, nie tłumimy tego w sobie, bo tak to frustracje tłumione później mogłyby ze zdwojoną dawką wyjść na światło dzienne. menippe zazdroszczę ci tej chaty góralskiej na wesele. Ja to mam ciągi do folku, gór i wiejskich klimatów. Chata góralska to moje marzenie. niuto skąd taka fajna naklejka na wódkę? Na jakiejś stronie to wynalazłaś? Irmelin też kocham tulipany, te biało fioletowe są cudne. A z sukienek podoba mi się ta druga Mała999 a mogłabym prosić o cennik tej Pani fotograf. Zdjęcia sa bardzo ciekawe czwartkowa w końcu się unormowało
|
|
#4701 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. W Polsce są ceny w sumie takie same. A moi teściowie niedawno byli w czeskim Cieszynie i tam kupili likier. W Polsce jego cena to 80zł, a w Czechach niecałe 50zł. Więc różnica jest spora . Tylko trzeba uważać na to czy alkohol posiada akcyzę bo tam jest bardzo dużo handlarzy którzy wciskają bez akcyzy (tańsza, ale lepiej nie ryzykować).
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was wszystkie
JAkiś czas mnie nie było a wszystko z powodu tej pracy. Wczoraj to prawie na siedząco już zasypiałam taka zmęczona byłam. Długo się zastanawiałam co zrobić. W niedzielę się poryczałam. Rozmawiałam z TŻ-tem na temat tej pracy i jak on mówił że bez względu na to jaką podejmę decycję to i tak mnie kocha i będzie wspierał no i ogólnie to on wierzy we mnie i na pewno bym sobie w tej pracy poradziła. W pewnym momencie nie ryczałam już z powodu pracy tylko z powodu tego co mówił. Pierwszy raz w życiu tak miałam. A z pracą ogólnie jest tak że wczoraj byłam ostatni dzień (póki co jeszcze bez umowy). Od dziś mają jeszcze być szkolone 3 osoby i po rozmowie z kierowniczką sklepu zrozumiałam że jak przeszkolą tamte to wtedy zdecydują kogo zatrudnią tak więc jeszcze nic nie jest pewne. Wkurzyło mnie to trochę ale co zrobić trzeba czekać na telefon. Tyle dobrze że przynajmniej dadzą mi kasę za te dni co się szkoliłam. Pogoda brzydka, pada deszcz. Teraz widzę że coś słońce stara się przebić a ja wyjść muszę i do UM pójść wyrejestrować auto. Nawet nie wiem czy mi się uda bo samochód był zarejestrowany na brata TŻ-ta i na TŻ-ta. Jak pomyślę że mam iść na darmo to mnie trafia. Nadrobiłam chyba wszystko Aaa no i przejdę chyba na dietę Dunkana. Byłam wczoraj u koleżanki która już miesiąc jest na tej diecie. Zauważyłam dopiero jak mi powiedziała ale to dlatego że ona ma dość sporo tego ciałka. A miała jeszcze stare spodnie założone to nie zwróciłam uwagi. Dopiero jak mi powiedziała to faktycznie zauważyłam że spodnie na niej wiszą i to dosłownie i to jakieś 10 cm w udach. Może mi się uda bo moje wcześniejsze postanowienie szlak trafił |
|
|
|
#4703 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No i w te poprawiny, gdziekolwiek bym nie była, przychodząc na salę większość facetów domaga się piwa. Akurat tak jest u mnie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
Wszystko poza wódką będziemy kupować w Niemczech. Wszystkie koniaki, whisky, likiery, wina wychodzą taniej. Mamy to szczęście, że ma nam kto przywozić te rzeczy. Dużo osób w rodzinie pije takie alkohole, więc wódki zamówimy mniej. A i jeszcze co do ilości butelek wina. U siostry na weselu było ich chyba 24, białe, czerwone, wytrawne, słodkie... i poszło wszystko (wesele 2 dni ok. 100 os.)
|
|
#4704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Tylko są to osoby które wiedzą dokładnie gdzie pojechać i co kupić. A ja może raz w roku jestem w Czechach więc się tak nie orientuję.
|
|
|
#4705 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
padłam wczoraj jak mucha ale nadrobiłam ![]() Cytat:
Cytat:
jad dobrze że się wszystko wyjaśniło ![]() Cytat:
Cytat:
ja będę miała piwo w skrzynkach ;p część wystawię na stoliku (będę miała stolik z winami i piwami) resztę skrzynek postawię pod stołem. Jak się skończą na stole to (osoba odpowiedzialna za alkohole-pewnie tata ale jeszcze pomyślę) dostawi więcej piw. I to jest dobre rozwiązanie moim zdaniem byłam na takim weselu i nikomu to nie przeszkadzało że piwo było w butelkach. Plus jest taki że możesz mieć kilka rodzai. A z beczki tylko jeden.
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-03-31 o 11:30 |
||||
|
|
|
#4706 |
|
Raczkowanie
|
NightButterflyVIP świat jest mały, prawda?
![]() Boze ale sie naczytałam o włąscicielu naszego lokalu- a zmnie głowa boli- same negatywne komentzrze. Ze nie wydaje jedzenia po weselu, ze pozwala tylko ze stołów zebrac resztki, ze wódka ginie, ze menu sie nie zgadza z uzgodnionym wczesniej, że on mówi co innego a kierowniczka co innego!! Gdybym wczesniej wiedziała, 2 razy bym sie zastanowiła! Bede musiała byc baaardzo stanowcza w kontaktach z nim.A co do mieszkania po ślubie to zanosi sie na mieszkanie u tsciów. Mój TŻ to jedynak i bedziemy miec dla siebie całe duze pierto z osobnym wejsciem. Tesciow a jest ok( na razie) ,tescia charakter mi średnio podchodzi ale mysle ze jakos sobie w droge wchodzic nie bedziemy. Wogole nie wiem jak to u was jest ale gdy ja przyjezdzam do TZ to chce z nim spędzić czas i jakos tak lubimy siedziec u niego w pokoju, takie mamy gdniazdko i tam lubie znim przybywać ale jego rodzice ciagle szukaja kontaktu ze mna. No rozumiem ze chca nie poznać bo niebawem bede członkiem ich rodziny ale kurcze no przyjezdzam do niego czy do jego rodziców?? U mnie w domu czegos takiego nie ma, mama przyjdzie sei przywitac, zaptac co tam słychac ale kurde nie jest upierdliwa. Noooooo wyzaliłam sie
|
|
|
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-03-31 o 11:44 |
|
|
|
|
#4709 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem możesz co najwyżej powiedzieć mu że chcesz zrobić umowę korekcyjną czy coś takiego. U mnie w hotelu ojciec PM dogadał się z kierowniczką że żarce dostaną z wesela w pojemniczkach aby rozdać gościom po poprawinach. Co do czego jedzenia nie ma facet się tak wkurzył krzyczał że obiecał gościom i co on teraz zrobi. Oczywiście ratował się cistem i owocami ale nie starczyło dla wszystkich. Podaje ten przykład żeby cię przestrzec przed ustną umową bo on może powiedzieć ok itd a potem ci powie nich pani zerknie w umowę nic takiego tam nie było.Ja od mojej właścicielki sali słyszałam historię facetki która miała robić nie chrzciny. Facetka czyta umowę i się pyta: A dlaczego nie jest zapisane w umowie że jest pieczywo wliczone w cenę?? A ona na to że to chyba oczywiste. A ona mówi że na jej własnym weselu tak ją sala wycyckała że to bajka. Ludzie siadają do stołów. Jedzą obiad patrzą nigdzie pieczywa nie ma no to PM poszła do właścicielki a to do niej ale w umowie nie było nic o pieczywie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

Nasz fotograf niestety nie ma strony internetowej. 
jeśli mowa o zespołach to chce zaklepać ten ----> 

ale gafa 
I widzę znajome mi miejscowości się tu przewijają
zobaczymy jak to będzie

mogłam sobie tylko popatrzec na nazwy piosenek........

to wtedy odkładamy kasę i budujemy dom, ale na razie trzeba przeżyć kwiecień.