Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :) - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-31, 12:35   #2851
tusia872
Zadomowienie

Dot.: Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
Ale jestem bystra. Sorry Bianeczka, one przecież nie mają obcasa. Stoi sobie but na bucie, a że zdjęcie mi ucięło, to myślałam, że ten spodni but to taki dziwny wypukły obcas.
a ja tak sobie patrze na nie i sobie mysle gdzie ona obcas widzi

ja szukam jakiejs fajnej sukienki na lato i nie ma takiej jakbym chciała

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 12:48   #2852
Caltea
Zadomowienie

Ale za to dla Syna kupiłam takie śliczności (a w zasadzie to siostry kupiły bratu, ja tylko byłam figurantem w tej transakcji)
http://allegro.pl/sliczne-buciki-ska...465678380.html
Caltea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 12:52   #2853
No air
Zakorzenienie

Jeju, ale mi się nic nie chce. Na nic zupełnie nie mam siły. Nakręcam mamę, żeby mi pierożków zrobiła, ale coś mi nie idzie...

MOJA WYMIANKA!
No air jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 12:59   #2854
Caltea
Zadomowienie

Ooo, jak ja bym chciała, żeby mi ktoś pierożki zrobił. Najchętniej z borówkami. A do tego słodka śmietanka. Chyba normalnie sobie pójdę i kupię (jak gdzieś będą)

Edytowane przez Caltea
Czas edycji: 2011-03-31 o 13:00
Caltea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 13:05   #2855
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Ja zamawiałam takie na covrze, ale jeszcze nie mam więc nie powiem.
Dziewczyny pisały, że jakieś takie meliskowate mają i są extra i że noga się nawet nie poci tak jak by się miało wrażenie przy takim typu obuwia. I że trafiają się takie sztywne, niefajne, ale to wszystko zależy od szczęścia i firmy
Właśnie przylukałam je na sigmowym wątku ale nikt już nie zamawia Podobają mi się te koturny ale już za wysokie dla mnie
Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
To są gówniaczki A wyglądają jak lakierki... Ładne, ale obcas to mają udziwniony. Jak przyjdą, to koniecznie napisz czy się dobrze noszą, czy noga się nie poci i takie tam ogólne spostrzeżenia, dobrze

Hmmm, ja myślę, że taki grzybek a'la ciążowy to się przyda w chłodniejsze letnie dni, jesienią, a jeszcze następną wiosnę w nim oblecę. Na pewno nie dojdę tak od razu po porodzie do mojego rozmiaru xs/s, więc będzie co ukrywać. A potem pójdzie w świat
dobre Ja się właśnie boję, że będzie się noga strasznie pociła i ślizgała ale mam nadzieję ze nie. Nałożyłabym je na wesele, są cudne i pieknie na nodze wyglądają. One są płaskie, tylko tak wyglądają jakby na koturnie, chociaż mogę się mylić

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Widziałam jeszcze sandały gumowe z kwiatkiem ale się wstrzymam, zobaczę jak w tych sie będzie latać. Przynajmniej brudem nie zajdą i nie przemokną

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 13:17   #2856
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
No to po wizycie
Wszystko cacy! dzidzia rośnie, ponad 10cm
No i jak byk chłopak siusiak i jajeczka jak nic aj miałam chęć na dziewczynkę będzie następnym razem
Cytologię mi zrobił, jak miałam rozłożone nogi to się pytał mnie jak z życiem seksualnym , czy chęci powróciły hehe i że mam przyzolenie na seks z mężem kiedy będzie mi się chciało do dnia porodu , chyba że mi zakaże
Zlecil mi morfologie i mocz dodatkowo , oraz profilaktycznie 1 x w tygodniu Lactowaginal żebym się infekcji nie nabawiła żadnej
Małgosiu gratuluję wielkiego synia . Dobrze, że masz przyzwolenie na sex, u nas zakaz wciąż trwa.

Cytat:
Jezu, wstałam i z całej tej ekscytacji i nerwów płakać mi się chce. Już za 6 h godzina a ja się martwię na równi z radością. Nie wiem co sobie wkręciłam, chyba przez tą podróż i późniejsze perypetie, jezu oby było ok
Cytat:
Trzymać kciuki żeby było ok. To mi wystarczy. dziękuję
A ja od dzisiaj nakładam sobie bana na czytanie o poronieniach i martwych ciążach, bo później takie świrowanie to masakra.
Cotynato trzymam kciuki za wizytę, na pewno wszystko będzie dobrze. I żadnego czytania o głupotach!! Zakaz, ban, cokolwiek tam wymyślę. To w niczym nie pomaga, tylko niepotrzebnie nakręca.
Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
wiosna nastała i chyba kazdy na spacerku spedza czas
Ja wczoraj zaliczyłam wieczorkiem jeden i dzisiaj też. Dlatego podziwiam, że wy macie tyle czasu na pisanie tutaj. Ja od rana sprzątam, gotuję, potem jakiś spacer i dopiero teraz na chwileczkę usiadłam. A wy już od rana tyle naprodukowałyście .

W temacie zakupów - nic na mnie nie wchodzi , moje kurtki, bluzy, bezrękawniki - wszystko małe. Chodzę jeszcze w zimowych kurtkach .
Dzisiaj upatrzyłam sobie takie sportowe bolerko, co myślicie?
Zastanawiam się też nad grzybkami, jakie wklejacie, ale dla mnie to rozmiar 40 byłby pewnie potrzebny. Mam brzuch już jak wieloryb, a dobrze byłoby, żeby to chociaż na 2 miesiące starczyło.
I chciałabym jeszcze spodnie dresowe ciążowe kupić, bo kupiłam welurowe czarne i niestety są w kółko w sierści, wygladają potwornie.
Jeśli macie namiary na jakieś to plizz wklejajcie.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 13:18   #2857
gerda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
No to po wizycie
Wszystko cacy! dzidzia rośnie, ponad 10cm
No i jak byk chłopak siusiak i jajeczka jak nic aj miałam chęć na dziewczynkę będzie następnym razem
Cytologię mi zrobił, jak miałam rozłożone nogi to się pytał mnie jak z życiem seksualnym , czy chęci powróciły hehe i że mam przyzolenie na seks z mężem kiedy będzie mi się chciało do dnia porodu , chyba że mi zakaże
Zlecil mi morfologie i mocz dodatkowo , oraz profilaktycznie 1 x w tygodniu Lactowaginal żebym się infekcji nie nabawiła żadnej

Zadowolona idę zmolestować męża

Dobranoc!
gratuluję chłopaczka

trzymam kciuki za wizyty.

Ale dzisiaj piękna pogoda

Caltea córy mają gust, śliczne skarpetko-butki

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-31, 14:07   #2858
kiciulec
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to kiciulec

A ja mam dzisiaj na obiad pierożki
Zadzwoniłam do taty żeby kupił mamy takie miejsce gdzie można kupić właśnie pierogi na wynos. Codziennie robią świeże, takie domowe. Pyszne są!
kiciulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 14:09   #2859
aa2
Zakorzenienie

grzybki fajne
ja na szczęście mam taki luźniejszy płaszczyk na chłodne dni i mam nadzieje ze to mi wystarczy he he a jak będę gdzieś jechać na grilla to sobie do auta wrzucę jakis kocyk i jak będzie mi chłodno to sie nim owinę
a ogólni eto miałam teraz sajgon mały i mogła do was dopiero zajrzeć
byłam niedawno w sklepie koło mojej pracy i były tam takie sliczne maciupkie rzeczy i chciałam kupić ale sie powstrzymałam a maz sie ze mnie nabija ze jak tak popadne w szaleństwo to nei bede miała tego gdzie schowac he he

a co do rzeczy to ja ma taki sweterek i jest rewelacyjny , pewnie styknie na cała ciąże http://allegro.pl/romantyczny-dla-pi...524165313.html
ogólnie mam duzo bluzek na ramiaczkach takich rozciągliwych wiec bede sobie je wkladac i na to ten sweterek oczywiście jak nie bedzie upałów
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 14:16   #2860
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Patrzcie jaki cudniasty kaptur ma ten kombinezonik

Ale mi się czas dłuży
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC10140.jpg (31,4 KB, 22 załadowań)

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 14:19   #2861
anciaahk
kosmitka

Aa2 ja też mam sporo sweterków, ale właśnie chodzi mi o sportowe ubrania, bo lubię na co dzień założyć jakieś luźne dresy, bluzy, adidasy, może dlatego, że zwykle chodze dość elegancko ubrana ze względu na pracę. W dresach czuję się najwygodniej. I z psem w sumie też wolę w dresach niż w sukience.
Mam sweterek luźny, podobny do Twojego, ale dłuższy - w sumie na taką pogodę też mógłby chyba być, jak coś się cieplejszego założy pod spód. Muszę tylko do tego kupić jakąś fajną apaszkę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-31, 14:21   #2862
aa2
Zakorzenienie

cotynato swietny ja uwielbiam takie rzeczy
jeszcze troszkę wytrzymasz i wizyta
Stary 2011-03-31, 14:22   #2863
gerda
Zadomowienie

cotynato to kombinezonik dla dziewczynki, masz przeczucie czt tak byś chciała?

za godzinę będziesz już prawie w gabinecie

Stary 2011-03-31, 14:23   #2864
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Aa2 ja też mam sporo sweterków, ale właśnie chodzi mi o sportowe ubrania, bo lubię na co dzień założyć jakieś luźne dresy, bluzy, adidasy, może dlatego, że zwykle chodze dość elegancko ubrana ze względu na pracę. W dresach czuję się najwygodniej. I z psem w sumie też wolę w dresach niż w sukience.
Mam sweterek luźny, podobny do Twojego, ale dłuższy - w sumie na taką pogodę też mógłby chyba być, jak coś się cieplejszego założy pod spód. Muszę tylko do tego kupić jakąś fajną apaszkę.

ja tez cały czas na elegancko w sportowych zadziej ale jak zaczełam łazić na ćwiczenia przed ciążą to męzuś mi zakupił spodnie dresowe i adidasy wiec teraz tez sobie jakiś sportowych poszukam zebym mogła w tym biegac
a ten sweterek teraz bardzo mi sie przydaje bo zakładam pod niego biała bluzkę na to swetr i śmigam tak do pracy i nikt sie nie czepia
Stary 2011-03-31, 14:34   #2865
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
cotynato to kombinezonik dla dziewczynki, masz przeczucie czt tak byś chciała?

za godzinę będziesz już prawie w gabinecie
Nie dla dziewczynki, on jest taki beżowo-biało-brązowy więc w sumie taki ekolory które pasują i dla chłopca i dla dziewczynki
A kupowałam jak nie wiedziałam, że w ciąży jestem, ale teraz ani grama nie żałuję, dobrze, że znalazłam. uwielbiam takie rzeczy z uszkami

Wymianka.
Stary 2011-03-31, 14:41   #2866
anciaahk
kosmitka

Cotynato to fakt, słodkie są takie uszka. Dzisiaj oglądałam na allegro fajne paki ubrań dla takich małych dzieci, ale nie śpioszków czy body, ale właśnie takie kombinezony, jeansy, sweterki - takie wyjściowe. Co prawda używane, ale zastanawiam się, czy nie warto tego kupić, zwłaszcza, że w cenie 150 zł jest np. ok 30 sztuk różnej odzieży.
Będziecie takie coś kupować?

Stary 2011-03-31, 14:46   #2867
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Cotynato to fakt, słodkie są takie uszka. Dzisiaj oglądałam na allegro fajne paki ubrań dla takich małych dzieci, ale nie śpioszków czy body, ale właśnie takie kombinezony, jeansy, sweterki - takie wyjściowe. Co prawda używane, ale zastanawiam się, czy nie warto tego kupić, zwłaszcza, że w cenie 150 zł jest np. ok 30 sztuk różnej odzieży.
ja tez patrzyłam na takie zestawy mysle ze jak trafi sie coś fajnego to tak
w ogóle ogladam sobie niektóre ciuszki i za fajną cene mozna niezłe rzeczy upolowac ja kupiłam krówke z uszkami za całe 10,50
Stary 2011-03-31, 14:46   #2868
gerda
Zadomowienie

Cytat:
Nie dla dziewczynki, on jest taki beżowo-biało-brązowy więc w sumie taki ekolory które pasują i dla chłopca i dla dziewczynki
A kupowałam jak nie wiedziałam, że w ciąży jestem, ale teraz ani grama nie żałuję, dobrze, że znalazłam. uwielbiam takie rzeczy z uszkami
to ja daltonistka jestem bo widziałam tam różowy

Stary 2011-03-31, 14:50   #2869
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Ja narazie nie planuje, ale kobieta zmienna jest

Wymianka.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-31, 15:04   #2870
niutek
Raczkowanie

Witam dziewuszki!!

Kurrcze ja nie raz mam taki wrażliwy ten brzucholek zwłaszcza na dole , ma któraś tak?
niutek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 15:05   #2871
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
ja tez patrzyłam na takie zestawy mysle ze jak trafi sie coś fajnego to tak
w ogóle ogladam sobie niektóre ciuszki i za fajną cene mozna niezłe rzeczy upolowac ja kupiłam krówke z uszkami za całe 10,50
Cytat:
Ja narazie nie planuje, ale kobieta zmienna jest
Hehe, widzę pełna zgodność.
Ja nie planowałam, ale jak pooglądałam, to w sumie chyba się zdecyduję. Niewielkim kosztem będę miała duży wybór. A tak czy inaczej śpioszki, kaftaniki i body kupię nowe.
O tak właśnie wymyśliłam.

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
Napisane przez niutek Pokaż wiadomość
Witam dziewuszki!!

Kurrcze ja nie raz mam taki wrażliwy ten brzucholek zwłaszcza na dole , ma któraś tak?
W jakim sensie?

Stary 2011-03-31, 15:08   #2872
cotynato
Zakorzenienie

No to wyszykowana czekam na tż. Oczywiście on jeszcze nie wyjechał a ma kasę i ma mnie zawieźć. Gdyby nie to to bym poszła sama i miała go w

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Hehe, widzę pełna zgodność.
Ja nie planowałam, ale jak pooglądałam, to w sumie chyba się zdecyduję. Niewielkim kosztem będę miała duży wybór. A tak czy inaczej śpioszki, kaftaniki i body kupię nowe.
O tak właśnie wymyśliłam
.

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

W jakim sensie?
Ja to też chcę nowe. Nie jest to droga sprawa a mimo wszystko lepiej się będę czuła jak dzidzia będzie miała to nowe bo mam takie wrażenie jakby to była bielizna- chociaż pewnie kilka sztuk się trafi

jezzu trzymajcie kciuki za mnie bo boję się jak przed jakąś wyczekiwaną randką w ciemno prawie

Wymianka.
Stary 2011-03-31, 15:19   #2873
niutek
Raczkowanie

No jak sie głaszcze tak na dole , wydaje mi sie że to już macica tam chyba jest ..to mam takie śmieszne uczucie . ale to dziś akurat i mnie to nie boli .. tylko tak jakby gilgocze

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Ale muszę też dodać że chyba popadam w schize lekką.. w tamtym roku końcem lipca miałam operacje i wycinali mi cyste dość sporą, wiec teraz każde zakucie w boku a ja jestem w histerii natychmiast.
Mało tego na samym poczatku ciąży okazało sie że też mam cyste na 5 cmm więc znowu kontrola ciągnie czy nie ... czuje coś czy nie ..jak sie obracam na bok albo spie na boku i wstaje zaraz a mnie pociągnie teraz to panika że, coś nie tak.
W ciąże zaszłam po 5 miesiącach po operacji więc w sumie w środku nie do końca jest to zabliżnione jak bym chciała, gin powiedziała że, wrażliwszy ten brzuszek bedzie rejonie blizny i żeby sie nie spinać ale ja to już chyba całkiem w schize popadłam.
Stary 2011-03-31, 15:36   #2874
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Ja to też chcę nowe. Nie jest to droga sprawa a mimo wszystko lepiej się będę czuła jak dzidzia będzie miała to nowe bo mam takie wrażenie jakby to była bielizna- chociaż pewnie kilka sztuk się trafi
Dokładnie tak, jakby majtunie kupić używane. Dla takiej dzidzi też mam podobne zdanie, obiekcje. Jeszcze z pewnego źrodła bym wzięła, ale tak niewiadomoodkogo to nie.
Kciuki!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
No jak sie głaszcze tak na dole , wydaje mi sie że to już macica tam chyba jest ..to mam takie śmieszne uczucie . ale to dziś akurat i mnie to nie boli .. tylko tak jakby gilgocze
Miałaś laparoskopię czy laparotomię?
Ja miałam laparoskopię w maju, dokładnie na dzień matki.

Stary 2011-03-31, 15:40   #2875
niutek
Raczkowanie

Cytat:
Dokładnie tak, jakby majtunie kupić używane. Dla takiej dzidzi też mam podobne zdanie, obiekcje. Jeszcze z pewnego źrodła bym wzięła, ale tak niewiadomoodkogo to nie.
Kciuki!!!!!!!!!!!!!!

Miałaś laparoskopię czy laparotomię?
Ja miałam laparoskopię w maju, dokładnie na dzień matki.

u mnie cięcie na 15 cm...
Stary 2011-03-31, 15:45   #2876
anciaahk
kosmitka

Niutek ja miałam cięcie na podobną wielkość w 2004 roku, usuwaną dużą cystę. To, że to miejsce jest bardziej wrażliwe, to całkowicie normalne, u mnie niektóre blizny, np. po operacji kolana są wrażliwe do dzisiaj, mimo że od operacji minęło 8 lat. Akurat moja po laparotomii nie boli ani nie czuję jej, ale też od operacji minęło już sporo, bo ponad 6 lat.
Słuchaj się swojej gin, brzuch w tym miejscu jest o wiele bardziej wrażliwy, może zaczęły się robić jakieś pierwsze zrosty, ktore teraz są rozrywane, do tego rozciąga się macica i miejsce, które się goiło, znowu się rozciąga. Mnie też bardzo długo bolało po operacji przy wstawaniu, przekręcaniu itp. Kłuje mnie nawet do teraz bo laparoskopii. Nic się jednak złego dzieje, a ten ból to efekt połączenia ciąży i gojenia.
Bardzo Ci współczuję, bo wiem, jak ciężko i długo dochodzi się do siebie po takiej operacji. Bardzo dobrze, że jesteś w ciąży, ja odwlekłam sprawę i zobacz po tylu latach znowu trafiłam na stół.
Nic się nie martw, dziecku to nie pomaga a ból u Ciebie będzie inny niż u "zwykłych" ciężarówek.

Stary 2011-03-31, 15:47   #2877
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jeszcze pieluszka przychodzi, więc to nie do końca.. ale w sumie też liczę na prezenty od znajomych dzieci niż całkiem obcych

Wróciłam z zakupów
Pierwsza pozytywna sprawa- przeżyłam Tylko na chwile mi zrobiło się źle jak mijaliśmy zakątek McDonaldsów etc.
Kupiłam sobie sukienkę z dzianiny- taka jakby tuniczkę, rajstopki ciążowe- mega wygodne w brzuszek i co najważniejsze - stanik! W końcu nie muszę chodzić w topach z fitnessu Ale się zdziwiłam, że poszłam cały rozmiar w górę z 70d na 75 d i to wzięłam miseczki nieusztywniane- teraz wygodniejsze i elastyczniejsze- z usztywnianych biust wypływał
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 15:51   #2878
anciaahk
kosmitka

Archinto gratuluję przeżycia zakupów . Ja na mc donalda też mam wstręta, ogólnie jakoś fast foody mi nie podchodzą, a kiedyś mogłam jeść bez opamiętania.
Pochwal się gdzie kupiłaś rajstopki ciążowe, bo ja zamówiłam z allegro, ale na ciążowe nie wyglądają , wydają się ciasne - chociaż jeszcze nie mierzyłam.
U mnie cycki urosły bardziej, z 70 b na 80b i już 80b jest mały.

Stary 2011-03-31, 15:52   #2879
niutek
Raczkowanie

Cytat:
Niutek ja miałam cięcie na podobną wielkość w 2004 roku, usuwaną dużą cystę. To, że to miejsce jest bardziej wrażliwe, to całkowicie normalne, u mnie niektóre blizny, np. po operacji kolana są wrażliwe do dzisiaj, mimo że od operacji minęło 8 lat. Akurat moja po laparotomii nie boli ani nie czuję jej, ale też od operacji minęło już sporo, bo ponad 6 lat.
Słuchaj się swojej gin, brzuch w tym miejscu jest o wiele bardziej wrażliwy, może zaczęły się robić jakieś pierwsze zrosty, ktore teraz są rozrywane, do tego rozciąga się macica i miejsce, które się goiło, znowu się rozciąga. Mnie też bardzo długo bolało po operacji przy wstawaniu, przekręcaniu itp. Kłuje mnie nawet do teraz bo laparoskopii. Nic się jednak złego dzieje, a ten ból to efekt połączenia ciąży i gojenia.
Bardzo Ci współczuję, bo wiem, jak ciężko i długo dochodzi się do siebie po takiej operacji. Bardzo dobrze, że jesteś w ciąży, ja odwlekłam sprawę i zobacz po tylu latach znowu trafiłam na stół.
Nic się nie martw, dziecku to nie pomaga a ból u Ciebie będzie inny niż u "zwykłych" ciężarówek.

Dzieki , za słowa otuchy.. bo ja już w panike wpadam jak leże na boku i wstaje a mnie ciągnie..mówie wam nie ma jak sie samemu nakręcać.

A co do piersi to ja dalej nosze normalne staniki.. a w 15 tygodniu jestem ,

Edytowane przez niutek
Czas edycji: 2011-03-31 o 15:53
Stary 2011-03-31, 15:55   #2880
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Dzieki , za słowa otuchy.. bo ja już w panike wpadam jak leże na boku i wstaje a mnie ciągnie..mówie wam nie ma jak sie samemu nakręcać.
Naprawdę nie dziw się, że Ciebie ciągnie, ja cięcie wspominam najgorzej ze wszystkich moich zdrowotnych przeżyć, bardzo długo nie mogłam dojść do siebie po tym wszystkim. Wszystko ma prawo ciągnąć, boleć. Musisz po prostu bardziej na siebie uważać, absolutnie nic ciężkiego nie podnosić, uważać przy schylaniu. A bliznę spróbuj smarować oliwką dla dzieci, mi to bardzo pomogło, jest niemal niewidoczna i przestała być wrażliwa na dotyk.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości