|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
Cytat:
http://anwena.blogspot.com/
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego ide sie pospamowac i do lozeczka z ksiazkami, wiec zegnam sie juz, dobranoc
|
|
#3843 | |||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc, nadrobilam
![]() Troche czasu mi to zajelo bo bylam spooooro w plecy. Przede wszystkim: Soph - spoznione ale najszczersze życzenia ![]() I witam nowe dziewczyny. Widzialam ze byla rozmowa o ciemnych brazach. Moje wlosy sa chyba jakies inne. Bo jak robie brazem to sa za jasne, zawsze musze robic jakims odcieniem ciemnego brazu zeby wyszedl mi wlasnie braz, ale bron boze nie mam czarnego na glowie, nie podoba mi sie czarny, za to taki gleboki ciemny nacycony braz juz tak i najlepiej sie w takim czuje. I robilam wieeele razy np Palette - nie wiedzialam ze to taka zla farba i nic mi sie z wlosami nie dzialo (robilam kolorem ciemna czekolada) i faktycznie wychodzila czekolada, wlosy lsnily i nigdy nie wypadaly, ja ja dobrze wspominam ![]() Potem przerzucilam sie na Castinga - robilam roznymi czekoladami, zwykle wychodzily za jasne lub z ruda poswiata w sloncu co mi przeszkadzalo (Palette nie dawalo rudej poswiaty), robilam brazem - tez byl dla mnie za jasny, zrobilam ciemnym brazem i mialam idelany kolor jak na opakowaniu ![]() Aktualnie nasycilam sobie kolor ciemnym brazem z Garniera (i znow - robilam tez brazem i byl za jasny) i efekt mi sie podoba, wlosy sa w swietnym stanie, blyszcza i pieknie sie skrecaja, nic mu nie moge zarzucic, wiem ze kolejne przyciemnianie tez bedzie nim ![]() Od razu mowie ze zdjec na razie nie wrzuce bo nie mam z czym zrobic ![]() Pisze to bo zaczynam sie zastanawiac co jest ze Wam wychodza te farby tak ciemno a mi wychodzi idealny kolor jak z opakowania, nigdy nie czarny ![]() A najlepsze jest to ze nikt w pracy nie zauwazyl roznicy Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A dodatkowo uszczelnianie naczynek od wewtarz - najlepiej rutinoscorbin lub inny preparat z rutyna (nie chodzi o wit C). Cytat:
![]() Podziwiam Cie ze mimo choroby robisz takie duze spa, ja to na nic sily nie mialam, tylko kapiel i mycie wlosow ![]() Cytat:
To sie zdarza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||||||||
|
|
|
#3844 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
też zmykam spac zaraz...
|
|
|
#3845 | ||||||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bardzo fajne zakupy ![]() Cytat:
Cytat:
I guzik prawda ze jak TZ pali to trudno rzucic, jak sie chce to sie da a TZ chyba jest Twoja wymowka ![]() Podobno chcesz ladnie wygladac na slub? Nie wiem czy Ci sie uda z poszarzala cera i zoltymi zebami. Rzuc a zauwazysz roznice. Mam nadzieje ze szybciutko sie wykurujesz ![]() A psiak jest boski, padlam Cytat:
Cytat:
Poza tym jezeli mowisz ze ciaza jest planowana czyli dopiero sie staracie to warto sie przejsc wczesniej do ginekologa, powiedziec mu o tych planach staran, on Cie zbada czy nie masz jakichs stanow zapalnych narzadow rodnych ktore moga czasem przebiegac bezobjawowo, zrobi cytologie, da skierowanie na takie podstawy jak morfologia, lipidogram, jonogram. Zbierze wywiad bo sa kobiety ktore potrzebuja wiekszej dawki kwasu foliowego a to juz jest na recepte ( mniejsze dawki nie). Jak wszystko bedzie ok to dopiero mozna sie starac, bo skoro planujecie to rozumiem ze chcecie zeby wszystko bylo dobrze, po to sie planuje cos a nie idzie na zywiol. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I zdrowka dla corci ![]() A ja zawsze myslalam ze masz zdecydowanie ciemniejsze, taki ciemny braz jak ja. Ale ladne i jakie dlugie ![]() Cytat:
Mi wypadanie praktycznie calkowicie sie zatrzymalo (no wypada mi z kilka na dzien czyli tyle co nic ).Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale w takim razie lepiej zrobic zeby nic nie uciskalo, daj znac jak sie zdecydujesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||||||||||
|
|
|
#3846 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I dziękuję za radę ekspercie od farbowania |
|
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka
gdybym miała możliwość towarzyszenia TŻ w pogrzebie jego babci to na pewno bym poszła, ale wiadomo twoja decyzja ![]() Talullah no na razie nie prędko się zdecyduję, jak cos to pewnie około sierpnia... Uciekam, dobranoc
|
|
#3848 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
mialam zrobiona dekoloryzacje, czyli farba byla kladziona na rude wlosy
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
witam nowe dziewczyny
![]() Kitka bardzo mi przykro dzisiaj zbierałam same komplementy za makijaż, fryzurę i ubranie zrobiło mi się bardzo miłolecę grać w buzza, miłego wieczoru |
|
|
|
#3850 |
|
Wtajemniczenie
|
uciekam spać, dobranoc
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
Tallulah, myślałam ostatnio o tobie (;
Dziewczyny, mam do was pytanie. Może gdzieś już kiedyś ono było, jak tak, to przepraszam że nie doczytałam . Otóż w styczniu farbowałam włosy. Teraz myślałam czy by nie zafarbować henną. I pytania : Czy henna niszczy włosy tak jak farby ? Hennę się stosuje gdy chce się pogłębić kolor, czy jest taka możliwość przefarbowania z rudego na brąz ? Chcę zrobić sobie dwu-kolorowe włosy, tzn. u nasady ciemny brąz, i w stronę końcówek jaśniejsze, taki ciemny blond. Można tak zrobić przy hennie ? Bo słyszałam że henna jest tylko czarna i brązowa. Jeśli tak, to ja bym musiała użyć henny brązowej do połowy włosów i farby normalnej blond, ale się boję że mi zielone wyjdą ![]() Czy później na hennę można kłaść farbę normalną ? Henna się wypłukuje ? Jeśli tak, to w jakim czasie ? Ehh, ale tych pytań Miałam wenę po prostu A o kolor to mi chodzi coś takiego.---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- czekoladowa dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Też już lecę, jutro będę nieżywa Na szczęście mam rekolekcje, wyśpię się na mszy, albo będę jak zwykle gadać z koleżanką Dobranoc
|
|
|
|
#3852 |
|
Wtajemniczenie
|
Snow tak właśnie o tą dziewczyne mi chodziło. Dziekuje Ci kochana za linka, teraz jż sobie zapiszę
![]() ![]() ![]() ![]() ja jeszcze poczytam troche na blogu i też lecę spac. Dobranoc
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
Ja tylko na chwile i na razie tylko narobiłam sobotę, a rano reszta. ![]() Cytat:
_Alessandra, ale masz kochanego Tż. ![]() Właśnie dzięki Tobie kupiłam ten żel do mycia z Babydreamu, bo kiedyś na innym wątku przeczytałam Twój post o nim. ![]() Ja w sobotę byłam u mnie w centrum handlowym i były dziewczyny z Top Model, ale on chude i wysokie. ![]() Dobranoc.
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#3855 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
alee u mnie pochmurno i deszczowo a wczoraj było już tak pięknie
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie nadał słoneczko ![]() Zaraz zmykam na uczelnię Jestem już po ćwiczenieach, prysznicu i balsamowaniu![]() Kitka dla mnie to oczywiste, że szłam z moim tż na pogrzeb jego dziadków. Traktowana jestem jak członek rodziny, a nawet jeżeli nie byłabym traktowana to pewnie bym poszła . Trzymaj się dzielnie
|
|
|
|
#3857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczytaj na wizażu wątki o farbowaniu henną, jest ich sporo, sama kiedyś przeglądałam ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry Piękny dziś dzień Zaraz spadam na zajęcia, miałam z Tż jechać autem ale ktoś mu zwinął go sprzed domu, pewnie mama i teraz muszę czekać na jakiś autobus :P Miłego dnia
|
|
|
#3858 |
|
CABIN CREW
|
dzień dobry...
u mnie trochę chmurek ale chyba ciepło jest... mam zamiar pisac dziś pracę... ehhh.. tak mi się nie chce jutro jechać do wawy że szok... ale jeszcze dwa tygodnie i święta a potem majówka to w końcu sobie wypocznę...
|
|
#3859 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wspolczuje ale dasz rade napewno dasz szadii i kitka dziekuje ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- chcecie cos uslyszec ? to uwaga!!! moj TŻ pracuje w centrum logistycznym polomarketow w Polsce, wiecie ten glowny magazyn! Noi wczoraj pokazal mi zdjecie ktore zrobil na magazynie a tam ogorki w occie z polomarketu wrocily ze sklepu a dlaczego ? Bo w sloiku oprocz ogorkow byla zaba prawdziwa duza zaba zakonserwowana razem z ogorkami....juz chyba nie kupie wiecej ogorkow w polo....---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- tallulah mysle ze pojde jeszcze gdzies do szkoly , nie chce tylko matury miec ale to zalezy co dostane jaka prace, wtedy bede w tym kierunku sie uczyc, jak dostane prace w biurze jakas to pojde na sekertarke albo zrobie jeszcze jakiegos etchnika prac biurowych moze...moglabym isc juz teraz ale najpierw chce znalesc prace a pozniej sie dostosowac ewentualnie
|
|
|
#3860 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Niecodzienność. Dobrze, że nie muszę kupować ogórków kiszonych...Czy tam korniszonów.
http://www.zkufra.pl/ - różne takie... I knew a little girl who would leave her garden noisily, then tiptoe back "to see what it was like when sha wasn't there." Edytowane przez Sztuka_dla_sztuki Czas edycji: 2011-04-04 o 10:22 |
|
|
|
|
#3861 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- chcialabym sie zapytac Was o jakies tabsy na wsloski zeby wzmocnic wiem ze stosujecie to merz special ale dla mnie sa niestety za drogie
|
|
|
#3862 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
#3863 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witaj. W sumie większość. Wszystkie te co były w finale (Ola jest twarzą u mnie w centrum), Kasię, Magdę, Emile, Weronikę i to chyba wszystkie. ![]() Blondyneczka, a może Belissa? Ja już po spamowaniu. Nie idę dzisiaj do Łucji, bo ma anginę, więc prawie cały dzień wolny.
|
|
|
#3865 |
|
Wtajemniczenie
|
hej umnie dziś ładna pogoda. zaraz kończe make up i idę do rosmana i na spacer.
buziaczki miłego dnia
|
#3866 |
|
CABIN CREW
|
a ja zrobilam make up i zaraz chyba do miasta idę
|
|
#3867 |
|
Rozeznanie
|
U mnie dzisiaj dalej piękna pogoda
![]() U mnie dzisiaj było: mycie włosów szamponem Joanna Naturia (takie pytanie, wiecie czy cała seria jest bez silikonów, czy tylko niektóre z szamponów?) odzywka d/s Issana z olejkiem babassau odzywka b/s Ziaja z olejkiem rycynowym jedwab CHI na końcówki muszę jeszcze zmyć paznokcie i wykombinowac w co się dziś ubrać
|
|
|
|
#3868 |
|
Zadomowienie
|
angelinymyheart
http://www.domzdrowia.pl/64869,belissa-50-drazetek.html
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3870 |
|
zawsze mam racje
|
Aaale już jest ciepło. Rano (czyli o 10, bo wcześniej dla mnie jest noc
) biegałam to mi już strasnie gorąco było. I oczywiście standardowo czerwony ryjek od ciepła i wysiłku, jak ja tego nienawidzę
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

a raczej wszystko robienie prócz nauki 

jest radnym i zawiozl pare moich cv w kilka miejsc i czekam i czekam.... a tak ogolnie to ciezko cos znalesc tym bardziej po maturze tylko
). Kupiliśmy krem z Flos Leku, ale jak na razie zero efektów.... Chcielibyśmy, żeby mu to zniknęło, albo chociaż zmalało do ślubu.... Możecie coś polecić?

Dużo, dużo zdróweczka Kochana, kuruj się!! 
Jutro wracam znów do domu, a jutro do lekarza... 
mam 2miejsce! aaaa!

Miałam wenę po prostu 

?