Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-03, 21:46   #3841
snowhitee
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
a ja piję sobie pokrzywke i latam po forum włosowym w poszukiwaniu jednej wizażanki której czytałam kiedyś blog o pielęgnacji włosów. Kurcze szkoda że nazwy bloga nie zapisałam , bo teraz muszę szukac i szukać ... Ale mam nadzieję że znajdę
Może Anwen? http://anwena.blogspot.com/

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 21:48   #3842
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
u mnie zawsze tak w week wychodzi :p w tygodniu jeszcze się jakoś zmobilizuję, week się zaczyna to mój umysł koduje leniuchowanie a raczej wszystko robienie prócz nauki
mam to samo

dlatego ide sie pospamowac i do lozeczka z ksiazkami, wiec zegnam sie juz, dobranoc
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 21:49   #3843
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc, nadrobilam

Troche czasu mi to zajelo bo bylam spooooro w plecy.
Przede wszystkim:

Soph - spoznione ale najszczersze życzenia Wszystkiego najlepszego!

I witam nowe dziewczyny.

Widzialam ze byla rozmowa o ciemnych brazach.
Moje wlosy sa chyba jakies inne. Bo jak robie brazem to sa za jasne, zawsze musze robic jakims odcieniem ciemnego brazu zeby wyszedl mi wlasnie braz, ale bron boze nie mam czarnego na glowie, nie podoba mi sie czarny, za to taki gleboki ciemny nacycony braz juz tak i najlepiej sie w takim czuje.

I robilam wieeele razy np Palette - nie wiedzialam ze to taka zla farba i nic mi sie z wlosami nie dzialo (robilam kolorem ciemna czekolada) i faktycznie wychodzila czekolada, wlosy lsnily i nigdy nie wypadaly, ja ja dobrze wspominam

Potem przerzucilam sie na Castinga - robilam roznymi czekoladami, zwykle wychodzily za jasne lub z ruda poswiata w sloncu co mi przeszkadzalo (Palette nie dawalo rudej poswiaty), robilam brazem - tez byl dla mnie za jasny, zrobilam ciemnym brazem i mialam idelany kolor jak na opakowaniu

Aktualnie nasycilam sobie kolor ciemnym brazem z Garniera (i znow - robilam tez brazem i byl za jasny) i efekt mi sie podoba, wlosy sa w swietnym stanie, blyszcza i pieknie sie skrecaja, nic mu nie moge zarzucic, wiem ze kolejne przyciemnianie tez bedzie nim

Od razu mowie ze zdjec na razie nie wrzuce bo nie mam z czym zrobic

Pisze to bo zaczynam sie zastanawiac co jest ze Wam wychodza te farby tak ciemno a mi wychodzi idealny kolor jak z opakowania, nigdy nie czarny

A najlepsze jest to ze nikt w pracy nie zauwazyl roznicy A ja naturalnie nie mam az tak ciemnych, przyciemniam o hmm z 2 tony, pytam sie "nie widzicie roznicy??" a kolezanki - no przeciez zawsze takie ciemne i blyszczace masz. A dla mnie roznica jest widoczna, o wiele lepiej sie czuje.

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dziewczyny ma któraś z Was podkład stay matte z rimella? Potrzebuje czegoś lekkiego i matującego.
Ja mam ale drugi raz go juz nie kupie. Moim pierwszym podkladem jaki w ogole uzylam byl rimmel recover i nawet bylam z niego zadowolona wiec pomyslalam ze ten tez bedzie dobry ale mi nie pasuje, tak jakby skora sie po nim lepi i nie matuje. Z lepieniem tez zalezy jaki krem naloze. Ogolnie go zuzyje do konca ale nie polecam.

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
a ja wlasnie na odwrot, latem same mini, obcasy, tuniki (nie moge sie doczekac lata! mam tyle letnich ciuchow ze w nich nie przechodze chyba) a zima raczej adidasy czy emu, spodnie, wygodniejsze rzeczy... i juz mam dosc plaskich butow! nie czuje sie wtedy atrakcyjnie
A mi nie robi roznicy czy mam plaskie balerinki czy obcasy, nie wplywa to na moje poczucie wlasnej atrakcyjnosci

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość

caate ja jak narazie przegladam ogloszenia i tzta tata czyli moj tesć mi łatwi w administracji panstwowej jest radnym i zawiozl pare moich cv w kilka miejsc i czekam i czekam.... a tak ogolnie to ciezko cos znalesc tym bardziej po maturze tylko wszedzie tylko znajomosci i znajomosci trzeba miec
A nie mozesz/nie chcesz sie doksztalcic?

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dziewczyny, TŻ pod okiem ma taką czerwoną plamę- naczynka (bodajże mówią na to pajączki). Kupiliśmy krem z Flos Leku, ale jak na razie zero efektów.... Chcielibyśmy, żeby mu to zniknęło, albo chociaż zmalało do ślubu.... Możecie coś polecić?
Mam wrażenie, że dzisiaj o tym już wcześniej pisałam
Nie pisalas.

Cytat:
Kurcze, to nieciekawie Brzydko to wygląda no i smaruje tym kremem ale ani trochę się nie zmniejszyło Może jak się opali (ma ciemną karnację, a latem to taki murzynek się z niego robi), to będzie mniej widać
Naczynek sie nie opala. Skuteczne wyjscie bo tu juz zadne kremy raczej nie pomoga to tak jak dziewczyny pisaly - laser.
A dodatkowo uszczelnianie naczynek od wewtarz - najlepiej rutinoscorbin lub inny preparat z rutyna (nie chodzi o wit C).

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Ojejjj, no to faktycznie masakrę masz z tym zdrowiem teraz - grypa żołądkowa, teraz drogi oddechowe Dużo, dużo zdróweczka Kochana, kuruj się!!
Dziekuje Ja juz prawie wykurowana, tzn do pracy chodze ale mam teraz mase nadrabiania

Podziwiam Cie ze mimo choroby robisz takie duze spa, ja to na nic sily nie mialam, tylko kapiel i mycie wlosow

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
I dziewczyny proszę o radę - dbam o te moje włosy, nakładam odżywkę po każdym myciu (myję co 2 dzień), maski na parę godzin chociaż 2 razy w tygodniu, olejowanie owszem zaniedbałam, ale używam sprayu termoochronnego, jedwabiu na końcówki, balsamu nawilżającego, łykam Merz Spezial, nie używam prostownicy i to co mam na tej głowie to tragedia!! No po prostu załamka totalna, od jakiegoś czasu mam je takie szorstkie, matowe, takie sianowate, totalnie przesuszone no nie mam zielonego pojęcia WHY?! Ma ktoś jakiś pomysł jak je ratować
Prawdopodobnie Twoje wlosy sa przeproteinowane. Z tego co zauwazylam to czesto dajesz maske a potem jeszcze odzywke. Za duzo dla wlosow to tez nie jest dobrze, proponowalabym je dobrze oczyscic z tego co sie na nich nabudowalo (szampon z soda oczyszczona) a potem zerknac na sklady czy w produktach do dbania i stylizacji nie ma podobnych lub identycznych skladnikow i troche zminimalizowac pielegnacje bo jak widac zbyt wiele na raz im chyba nie sluzy To sie zdarza

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
kurcze ja dawno żadnych olejów na głowie nie miałam, aż mam wyrzuty sumienia
Ja tez

Cytat:
Napisane przez BlackSwann Pokaż wiadomość
Kochane, ale się dziś zdenerwowałam! Ta służba zdrowia mnie wykończy. Wiecie, że choruję już drugi tydzień. Skończyłam antybiotyk, poszłam dziś znów do lekarza. Pani skierowała mnie do laryngologa. Laryngolog oświadczył mi, że dziś mnie nie zbada i żebym zrobiła najpierw zdjęcie zatok. Ale żeby zrobić zdjęcie zatok kazał mi iść po skierowanie do pani doktor u której byłam przedtem. Pani doktor pierwszego kontaktu powiedziała mi, że ona nie może wypisywać skierowań na prześwietlenia tylko takie rzeczy wydaje laryngolog i żebym poszła do niego....
Już nie mam siły. Czuję się fatalnie, mam straszne bóle głowy, nie mam czym oddychać, nie czuję smaku i zapachu. Nie jestem w stanie się uczyć i chodzić na uczelnię,a oni mi takie numery odwalają. Nie mam pojęcia co teraz robić...
Z tego co wiem to rodzinny moze wypisac takie skierowanie na rtg zatok.

Cytat:
Ja dzisiaj byłam z TŻ na spacerku i było cudownie. Tylko co z tego, że ładnie i ciepło jak ja jestem chora i nie czuję żadnego zapachu a głowę mi rozsadza normalnie... Jutro wracam znów do domu, a jutro do lekarza...
Cytat:
A ja jak już mówiłam, z powrotem wróciłam do domu, bo czuję się źle a lekarza mam umówionego tutaj. Cały tydzień mnie nie było na uczelni, nie wiem jak ja to nadrobię...
Odpocznę chwilę i biorę się za wielkie wiosenne porządki w domu i w szafach
Cytat:
Alessandra ja też dziś zrobiłam wielkie wiosenne porządki i w sumie to do tej pory je kończę

Naprawdę zrobiłam dziś kawał dobrej roboty.
Swoja droga - jak jestes az tak chora ze opuszczasz uczelnie to wychodzisz na spacer z TZ i robisz wielkie porzadki? Powinnas raczej lezec i wygrzewac te zatoki. Ostre zapalenie zatok to tak 2 tygodnie zwolnienia i siedzenia w cieplym domu a nie spacery.

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Siedzę teraz z waxem na włosach, muszę pomyśleć co potem, bo chcę żeby wyglądały naprawdę dobrze.

Jutro mam mega ważny dzień. Pierwszy publiczny występ przed radą na sesji, w naszym urzędzie i chcę dobrze wyglądać. Tym bardziej, że jestem "nowa", to pewnie każdy będzie mnie lustrował.
Kupiłam na tę okazję żakiet, w biało-czarne pasy. Ładnie leży chociaż się już nie zapnę. Pod nim będzie klasyczna czarna sukienka do kolan. Makijaż delikatny. Rany, już mi się w brzuchu przewraca z nerwów
Z tego co doczytalam to poszlo super siec sie ciesze
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 21:50   #3844
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Kitka to zalezy od rodziny, ja nie bylam na pogrzebie, to byl rodzinny dzien, a ja jestem tylko dziewczyna TZta, nawet chyba bym nie chciala, nie lubie pogrzebow....

Black Swann to jak sie wyplucze palett, to jak chceesz dojsc do rudego, to dekoloryzacja Ci potrzebna, jak masz je grube, to tylko zadbaj przed i po duzo bardziej o ich nawilzanie i powinno byc dobrze
właśnie mi też głupio, ale np. mój TŻ był na pogrzebie mojej babci i dziadzia... nie wiem, chyba po prostu dam mu jakąś wiązanke ode mnie i rodziców żeby zawiózł....

też zmykam spac zaraz...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 21:54   #3845
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
własnie rozmawiałam z mamą i powiedziała że dziś moja koszatniczka umarła... siedzę i ryczę....
Bradzo mi przykro

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
moje zakupy dzisiejsze:
Bardzo fajne zakupy

Cytat:
AAAAAAAAAAA dziekuje Wam pieknie kochane!!!! za wszystkie glosy na mnie, to dzieki Wam zajelam tak wysokie miejsce! Jestescie nieocenione! Jestem pijana za szczescia! dziekuje raz jeszcze! mam 2miejsce! aaaa!
Suuuper. Gratulacje

Cytat:
Wiem wiem z tymi papierosami... Ale jak się zaczęły moje problemy w domu, to zaczęłam palić, a TŻ też pali, więc trudno rzucić....
Szczerze mowiac to ja nie wiem po co pijesz ta pokrzywe jednoczesnie palac. Ona Ci w ogole nie oczyscie organizmu ani nie poprawi cery. Z wlosami to nie wiem ale na pewno Twoje cebulki wlosowe nie beda dostatecznie zaopatrywane w tlen.
I guzik prawda ze jak TZ pali to trudno rzucic, jak sie chce to sie da a TZ chyba jest Twoja wymowka

Podobno chcesz ladnie wygladac na slub? Nie wiem czy Ci sie uda z poszarzala cera i zoltymi zebami. Rzuc a zauwazysz roznice.

Cytat:
gorączki dostaje... i głowa mnie tak boli
Mam nadzieje ze szybciutko sie wykurujesz

A psiak jest boski, padlam

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
nie obraz sie ramoncia,ale wydaje mi sie,ze nie odzywiasz sie odpowiednio tym bardziej,ze planujesz ciaze,gdy staralam sie o dzidzie juz kilka miesiecy wczesniej bralam kwas foliowy i witaminy,moze ty tez powinnas o tym pomyslec Nie chce cie pouczac,ale jesli swiadomie starasz sie o dzidzie to powinnas wiedziec,ze najpierw musisz zadbac o swoje zdrowie,sposob zywienia,styl zycia,by moc potem urodzic zdrowe dziecko...
Zgadzam sie.

Cytat:
Nie no ja nie mam za co się obrazać bo dobrze mi napisałaś, ale ja sądze że dobrze się odzywiam moja dieta zawiera dużo warzyw i owoców. Co do witamin to też biorę, ale kwasu foliowego nie biore bo jeszcze nie wiem czy bedę mama. A że od czasu do czasu zjęm kilka czipsów to chyba nie grzech.
Kwas foliowy to wiesz, tak ze 3 miesiace przed planowanym zajsciem warto zaczac brac.
Poza tym jezeli mowisz ze ciaza jest planowana czyli dopiero sie staracie to warto sie przejsc wczesniej do ginekologa, powiedziec mu o tych planach staran, on Cie zbada czy nie masz jakichs stanow zapalnych narzadow rodnych ktore moga czasem przebiegac bezobjawowo, zrobi cytologie, da skierowanie na takie podstawy jak morfologia, lipidogram, jonogram.
Zbierze wywiad bo sa kobiety ktore potrzebuja wiekszej dawki kwasu foliowego a to juz jest na recepte ( mniejsze dawki nie).

Jak wszystko bedzie ok to dopiero mozna sie starac, bo skoro planujecie to rozumiem ze chcecie zeby wszystko bylo dobrze, po to sie planuje cos a nie idzie na zywiol.

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Ale kwasu foliowego nie zażywa się dopiero wtedy , gdy na teście pojawią się dwie kreseczki. Jak planuje się ciążę to jakieś 4tyg przed ewentualnym zapłodnieniem trzeba już łykać. W sumie każda kobieta, która rozpoczyna współżycie powinna go brać.
Zgadzam sie. Na szczescie teraz jest w wiekszosci zestawow witamin wiec nie trzeba o nim osobno pamietac

Cytat:

wlasnie odkrylam ze mam mega rozdwojone i zniszczone wlosy i jedynym ratunkiem dla nich jest sciecie na tego dluzszego boba pojde niedlugo do fryzjera i sobie zetne ale na dluzszego boba bo nie chce takich krotkich miec....i moze nie bede zapuszczac tylko utrzymywac taka dlugosc przez jakis czas az dojda do siebie...noi myslalam o tym zeby wrocic do swoich naturalnych wlosow ale nie wiem czy dalabym rade, mam ciemny blond hm....pewnie bym nie dala rady
Przeciez juz dawno pisalas tak o Twoich wlosach, ze sa zniszczone koncowki a calosc przesuszona

Cytat:

a ja wrocilam z rozmowy
okazalo sie ze mam doskonale kwalifikacje na stanowisko kosztorysanta ale niestety spoznilam sie o miesiac niecaly bo juz kogos przyjeli a jak narazie wsystkie stolki obsadzone i nie mial mnie gdzie ten dyrektor wcisnac wiec mam czekac jak sie cos zwolni to zadzwoni napewno ale sie wkurzylam

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

moja corcia kicha dzisiaj od rana i cos kataru dostala, ja juz nie mam sily, non stop cos, bylo troche spokoju a teraz znowu choroby
A jakie kwalifikacje trzeba miec na to stanowisko??
I zdrowka dla corci

Cytat:
oto moje włosy stan dzisiejszy ach, co ja bym dała żeby miały 70 cm..
A ja zawsze myslalam ze masz zdecydowanie ciemniejsze, taki ciemny braz jak ja.
Ale ladne i jakie dlugie

Cytat:
Dziewczyny możecie coś polecić na wypadanie włosów takiego z apteki? TŻ mi kazał kupić coś porządnego, bo w końcu wyłysieję... I do tego paznokcie mi się tak niemiłosiernie łamią.... A może to przez pokrzywę, że mi wypłukuje witaminę B?
Ja juz nie raz polecalam Himalaya'e.

Mi wypadanie praktycznie calkowicie sie zatrzymalo (no wypada mi z kilka na dzien czyli tyle co nic ).

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w biedronce i kupiłam zmywacz (zdjęcie poniżej). Miałyście go kiedyś? Słyszałam, że dużo dziewczyn go zachwala i używa
Tez go mam i bardzo go lubie.

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
Mam ja i uzywam po kazdym myciu. Tzn staram bo czasem mi sie zapomni

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Soph też mam teraz manie na prostowanie no co ja na to poradzę, że w prostych czuję seksowna i bardziej atrakcyjna
A ja nie lubie prostowac, czuje sie wtedy taka nijaka, wole loki.

Cytat:
hej własnie wróciłam do domu z imprezki i ... musze wam o czymś opowiedzieć bo jestem w szoku..
otóz...- bylismy dziś w dyskotece która jest w mojej rodzinnej miejscowości.. były urodziny knajpy więc tłum ludzi, impreza spoko do momentu... mieliśmy zarezerwowaną salę oddzielną.. nagle wpada typ z laską- z rozmowy wynikało że koleś podbija do tej panny, typ totalnie naćpany- a ona chciała go spałwić... typ nachalny , nic do niego nie docierało... wiec laska powiedziała żeby spadał- i on napluł jej w twarz... laska ze złości walnęła mu liścia- on zaczął ja popychać i wyszła awantura z krwią .. przyszła ochrona która tylko na to patrzyła... w momencie którym laska odpuściła- ochrona poszła po papier dla typa żeby ten.... wytał się z krwi.. zamiast w ogóle wywalić go stamtąt oni jeszcze mu pomogli!!!
jestem w szoku, tragedia jak dla mnie, najlepsze jest to że wlaściciele nawet to olali , niby taki pożądny lokal a takie akcje , wpuszczają ludzi którzy robią zadymy i na dodatek- zmiast ich wywalić to jeszcze "głaszczą po głowie"... nosi mnie i mojego TŻ, jutro idziemy chyba do nich ze skargą... siedziałam w zarezerwowanej sali dla nas, a mialam rękę we krwi typa ( który był 5 metrów ode mnie.... )... szkoda mi słow- po prostu przestnę chodzić na imprezy w moim rodzinnym mieście bo... jestem w szoku...

sorki za offa ale... nosi mnie...
O rany julek, brak mi slow, co to w ogole za ochroniarze.

Cytat:
chyba bez tego zabiegu, z dłutowania kości piętowych się nie obędzie Byłam na dwugodzinnym spacerku z Tż i mamą w adidasach i mam całe siwą skórę na tych kościach i taką obolałą nie wiem w jakich butach chodzić...
Ojej, bardzo mi przykro Ale w takim razie lepiej zrobic zeby nic nie uciskalo, daj znac jak sie zdecydujesz

Cytat:

dziewczyny , niedawno dowiedziałam się że zmarła babcia mojego TŻ .. i nie wiem co mam robić, tzn . jak się zachowywać- nigdy nie byłam w takiej sytuacji....
Po prostu powiedz mu co czujesz, ze Ci przykro i ze rozumiesz jak mu zle i ze zawsze ma w Tobie oparcie. I jak mozecie sie spotkac to po prostu mocno przytul

Cytat:
dziewczyny co myślicie o tych butach?
niestety nie mogę wkleić zdjęcia ze strony, więc podaję link:
http://www.reserved.com/2011/#/pl/co...roduct/2/P8738
wizualnie bardzo mi się podobają, na nodze też fajnie wyglądają,
ale zastanawiam się czy będą wygodne, bo nigdy nie miałam peep toe na obcasie
Sa fantastyczne A ja lubie taki typ butow, mam takie tylko czarne lakierowane i sa bardzo wygodne, obcas tez takiej wysokosci i nic sie z paluszkami nie dzieje.
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 22:01   #3846
BlackSwann
BAN stały

Cytat:
Black Swann to jak sie wyplucze palett, to jak chceesz dojsc do rudego, to dekoloryzacja Ci potrzebna, jak masz je grube, to tylko zadbaj przed i po duzo bardziej o ich nawilzanie i powinno byc dobrze
Dekoloryzację u fryzjera czy w domu?

I dziękuję za radę ekspercie od farbowania
BlackSwann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 22:12   #3847
loluska
Zakorzenienie

Kitka
gdybym miała możliwość towarzyszenia TŻ w pogrzebie jego babci to na pewno bym poszła, ale wiadomo twoja decyzja

Talullah

no na razie nie prędko się zdecyduję, jak cos to pewnie około sierpnia...

Uciekam, dobranoc

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 22:32   #3848
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
A jaki miałaś kolor wyjściowy?
mialam zrobiona dekoloryzacje, czyli farba byla kladziona na rude wlosy

Cytat:
a ja piję sobie pokrzywke i latam po forum włosowym w poszukiwaniu jednej wizażanki której czytałam kiedyś blog o pielęgnacji włosów. Kurcze szkoda że nazwy bloga nie zapisałam , bo teraz muszę szukac i szukać ... Ale mam nadzieję że znajdę
Snow juz Ci napisala, mi tez Anwen przyszla pierwsza do glowy

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 22:33   #3849
agusiownik
Zakorzenienie

witam nowe dziewczyny
Kitka bardzo mi przykro

dzisiaj zbierałam same komplementy za makijaż, fryzurę i ubranie zrobiło mi się bardzo miło

lecę grać w buzza, miłego wieczoru

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 23:01   #3850
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

uciekam spać, dobranoc

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 23:15   #3851
ekomonika
Zakorzenienie

Tallulah, myślałam ostatnio o tobie (;
Dziewczyny, mam do was pytanie. Może gdzieś już kiedyś ono było, jak tak, to przepraszam że nie doczytałam .
Otóż w styczniu farbowałam włosy. Teraz myślałam czy by nie zafarbować henną. I pytania :
Czy henna niszczy włosy tak jak farby ?
Hennę się stosuje gdy chce się pogłębić kolor, czy jest taka możliwość przefarbowania z rudego na brąz ?
Chcę zrobić sobie dwu-kolorowe włosy, tzn. u nasady ciemny brąz, i w stronę końcówek jaśniejsze, taki ciemny blond. Można tak zrobić przy hennie ? Bo słyszałam że henna jest tylko czarna i brązowa. Jeśli tak, to ja bym musiała użyć henny brązowej do połowy włosów i farby normalnej blond, ale się boję że mi zielone wyjdą
Czy później na hennę można kłaść farbę normalną ?
Henna się wypłukuje ? Jeśli tak, to w jakim czasie ?

Ehh, ale tych pytań Miałam wenę po prostu A o kolor to mi chodzi coś takiego.

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

czekoladowa dobranoc

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Też już lecę, jutro będę nieżywa Na szczęście mam rekolekcje, wyśpię się na mszy, albo będę jak zwykle gadać z koleżanką
Dobranoc
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 23:21   #3852
ramoncia217
Wtajemniczenie

Snow tak właśnie o tą dziewczyne mi chodziło. Dziekuje Ci kochana za linka, teraz jż sobie zapiszę

ja jeszcze poczytam troche na blogu i też lecę spac. Dobranoc
Stary 2011-04-04, 00:21   #3853
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dobry wieczór.
Ja tylko na chwile i na razie tylko narobiłam sobotę, a rano reszta.

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
W poniedziałek kupię sobie taką opaskę http://www.reserved.com/2011/#/pl/co...ct/153/P6200_3
Śliczna.

_Alessandra, ale masz kochanego Tż.
Właśnie dzięki Tobie kupiłam ten żel do mycia z Babydreamu, bo kiedyś na innym wątku przeczytałam Twój post o nim.

Ja w sobotę byłam u mnie w centrum handlowym i były dziewczyny z Top Model, ale on chude i wysokie. W każdym sklepie były też zniżki, ale ja byłam tylko w Naturze i kupiłam z Kobo bazę pod cienie płynną. Dzisiaj, jak byłam na uczelni to ją użyłam rano, a wieczorem jeszcze miałam cień. Nie taki intensywny, ale był.

Dobranoc.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 01:27   #3854
agusiownik
Zakorzenienie

dobranoc

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 07:17   #3855
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

dzień dobry alee u mnie pochmurno i deszczowo a wczoraj było już tak pięknie

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 07:57   #3856
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry

U mnie nadał słoneczko
Zaraz zmykam na uczelnię Jestem już po ćwiczenieach, prysznicu i balsamowaniu

Kitka
dla mnie to oczywiste, że szłam z moim tż na pogrzeb jego dziadków. Traktowana jestem jak członek rodziny, a nawet jeżeli nie byłabym traktowana to pewnie bym poszła . Trzymaj się dzielnie
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 09:28   #3857
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Tallulah, myślałam ostatnio o tobie (;
Dziewczyny, mam do was pytanie. Może gdzieś już kiedyś ono było, jak tak, to przepraszam że nie doczytałam .
Otóż w styczniu farbowałam włosy. Teraz myślałam czy by nie zafarbować henną. I pytania :
Czy henna niszczy włosy tak jak farby ?
Hennę się stosuje gdy chce się pogłębić kolor, czy jest taka możliwość przefarbowania z rudego na brąz ?
Chcę zrobić sobie dwu-kolorowe włosy, tzn. u nasady ciemny brąz, i w stronę końcówek jaśniejsze, taki ciemny blond. Można tak zrobić przy hennie ? Bo słyszałam że henna jest tylko czarna i brązowa. Jeśli tak, to ja bym musiała użyć henny brązowej do połowy włosów i farby normalnej blond, ale się boję że mi zielone wyjdą
Czy później na hennę można kłaść farbę normalną ?
Henna się wypłukuje ? Jeśli tak, to w jakim czasie ?

Ehh, ale tych pytań Miałam wenę po prostu A o kolor to mi chodzi coś takiego.

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

czekoladowa dobranoc

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Też już lecę, jutro będę nieżywa Na szczęście mam rekolekcje, wyśpię się na mszy, albo będę jak zwykle gadać z koleżanką
Dobranoc
Z tego co mi wiadomo, to na wcześniej farbowanych włosach, farbami chemicznymi henną się nie maluje, bo zwyczajnie nie łapie kolor, trzeba mieć w 100% naturalne włosy, a więc musiałabyś poczekać aż ci odrosną Twoje nie farbowane. (Jeśli się mylę to mnie poprawcie) Tym samym nie ma możliwości pofarbowania ich henną a na końce blond chemiczną farbą - nie wyjdzie. Na henne również nie można kłaść normalnej farby. Co do wypłukiwania, ponoć spiera się szybciej niż chemiczne ( czytałam że aby utrzymać kolor ładny trzeba malować co 3 tygodnie). Co do kolorów to wiem że jest ruda, czarna ale niektóre dziewczyny potrafią zmieszać je tak że wychodzi brąz ale ja tu nie pomogę. A co do niszczenia to henna ponoć odżywia włosy, bo nie wżera się w ich strukturę tylko je oblepia, włosy stają się grubsze i zdrowsze.

Poczytaj na wizażu wątki o farbowaniu henną, jest ich sporo, sama kiedyś przeglądałam

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dobry wieczór.
Ja tylko na chwile i na razie tylko narobiłam sobotę, a rano reszta.

Śliczna.

_Alessandra, ale masz kochanego Tż.
Właśnie dzięki Tobie kupiłam ten żel do mycia z Babydreamu, bo kiedyś na innym wątku przeczytałam Twój post o nim.

Ja w sobotę byłam u mnie w centrum handlowym i były dziewczyny z Top Model, ale on chude i wysokie. W każdym sklepie były też zniżki, ale ja byłam tylko w Naturze i kupiłam z Kobo bazę pod cienie płynną. Dzisiaj, jak byłam na uczelni to ją użyłam rano, a wieczorem jeszcze miałam cień. Nie taki intensywny, ale był.

Dobranoc.
A które dziewczyny widziałaś??

Dzień dobry Piękny dziś dzień Zaraz spadam na zajęcia, miałam z Tż jechać autem ale ktoś mu zwinął go sprzed domu, pewnie mama i teraz muszę czekać na jakiś autobus :P Miłego dnia

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 09:46   #3858
CABIN CREW

dzień dobry...
u mnie trochę chmurek ale chyba ciepło jest...

mam zamiar pisac dziś pracę... ehhh.. tak mi się nie chce jutro jechać do wawy że szok... ale jeszcze dwa tygodnie i święta a potem majówka to w końcu sobie wypocznę...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-04-04, 10:12   #3859
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
BlackSwann dziękuję Ci bardzo kochana

Zielone_Oko nie wybieram się. Po pierwsze wątpię, żebym zdała maturę z matematyki (zawsze miałam beznadziejnych nauczycieli od matematyki, a poza tym jestem raczej humanistką i z matmy nic kompletnie nie umiem), a po drugie wolę już stanąć na nogi....
oj ja bym wogole nie podchodzila do matury jak bym musiala zdawac matme wspolczuje ale dasz rade napewno dasz ja zdawalam z biologii i angielskiego

szadii i kitka dziekuje kupie jedwab i te serum tez

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

chcecie cos uslyszec ?

to uwaga!!!

moj TŻ pracuje w centrum logistycznym polomarketow w Polsce, wiecie ten glowny magazyn! Noi wczoraj pokazal mi zdjecie ktore zrobil na magazynie a tam ogorki w occie z polomarketu wrocily ze sklepu a dlaczego ? Bo w sloiku oprocz ogorkow byla zaba prawdziwa duza zaba zakonserwowana razem z ogorkami....juz chyba nie kupie wiecej ogorkow w polo....

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

tallulah mysle ze pojde jeszcze gdzies do szkoly , nie chce tylko matury miec ale to zalezy co dostane jaka prace, wtedy bede w tym kierunku sie uczyc, jak dostane prace w biurze jakas to pojde na sekertarke albo zrobie jeszcze jakiegos etchnika prac biurowych moze...moglabym isc juz teraz ale najpierw chce znalesc prace a pozniej sie dostosowac ewentualnie
Stary 2011-04-04, 10:21   #3860
Sztuka_dla_sztuki
Przyczajenie

Cytat:

moj TŻ pracuje w centrum logistycznym polomarketow w Polsce, wiecie ten glowny magazyn! Noi wczoraj pokazal mi zdjecie ktore zrobil na magazynie a tam ogorki w occie z polomarketu wrocily ze sklepu a dlaczego ? Bo w sloiku oprocz ogorkow byla zaba prawdziwa duza zaba zakonserwowana razem z ogorkami....juz chyba nie kupie wiecej ogorkow w polo....

Yyyyłłł.... Niecodzienność. Dobrze, że nie muszę kupować ogórków kiszonych...
Czy tam korniszonów.

I knew a little girl who would leave her garden noisily, then tiptoe back "to see what it was like when sha wasn't there."

Edytowane przez Sztuka_dla_sztuki
Czas edycji: 2011-04-04 o 10:22
Sztuka_dla_sztuki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 10:29   #3861
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez Sztuka_dla_sztuki Pokaż wiadomość
Yyyyłłł.... Niecodzienność. Dobrze, że nie muszę kupować ogórków kiszonych...
Czy tam korniszonów.
witaj no moj Tz tez bym w szoku jak zobaczyl je na magazynie

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

chcialabym sie zapytac Was o jakies tabsy na wsloski zeby wzmocnic wiem ze stosujecie to merz special ale dla mnie sa niestety za drogie a chcialabym cos brac...
Stary 2011-04-04, 10:57   #3862
CABIN CREW

Cytat:
witaj no moj Tz tez bym w szoku jak zobaczyl je na magazynie

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

chcialabym sie zapytac Was o jakies tabsy na wsloski zeby wzmocnic wiem ze stosujecie to merz special ale dla mnie sa niestety za drogie a chcialabym cos brac...
ja biore vitapil- on też jest drogi ale trafiłam na promocje w SP i kupiłam za 17 zl..

ZALATANA......
Stary 2011-04-04, 11:12   #3863
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
Słyszałam, że ją bardzo ciężko dostać i u siebie, ani razu jej nie widziałam.

Cytat:
dziewczyny co myślicie o tych butach?
niestety nie mogę wkleić zdjęcia ze strony, więc podaję link:
http://www.reserved.com/2011/#/pl/co...roduct/2/P8738
wizualnie bardzo mi się podobają, na nodze też fajnie wyglądają,
ale zastanawiam się czy będą wygodne, bo nigdy nie miałam peep toe na obcasie
Mi się bardzo podobają.

Cytat:
Napisane przez ddiamentowaaaa Pokaż wiadomość
śliczne są, myśle ze powinny być wygodne mam podobne tylko zakryte.
Tak apropo to jestem tu nowa hmm tak jakby bo czesto was podczytuje ale nie wiedzialam jak sie wkrecic w rozmowe Mam nadzieje ze moge do Was dolaczyc ?
Witaj.

Cytat:
Napisane przez Sztuka_dla_sztuki Pokaż wiadomość
I ja chcę! I ja...!!!
Mój premierowy wpis
Będę bardziej podczytywać chyba niż pisać, ale wiedzcie, że jestem...
Witaj.

Cytat:
Napisane przez Annie16 Pokaż wiadomość
Cześć, jestem na wizażu zupełnie nowa. Mogę dołączyć?
Witaj.

Cytat:

A które dziewczyny widziałaś??
W sumie większość. Wszystkie te co były w finale (Ola jest twarzą u mnie w centrum), Kasię, Magdę, Emile, Weronikę i to chyba wszystkie.

Blondyneczka, a może Belissa?

Ja już po spamowaniu. Nie idę dzisiaj do Łucji, bo ma anginę, więc prawie cały dzień wolny.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-04-04, 12:19   #3864
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry właśnie wróciłam z miasta i zabieram się za nadrabianie wątku
Stary 2011-04-04, 12:20   #3865
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej umnie dziś ładna pogoda. zaraz kończe make up i idę do rosmana i na spacer.
buziaczki miłego dnia
Stary 2011-04-04, 12:47   #3866
CABIN CREW

a ja zrobilam make up i zaraz chyba do miasta idę

ZALATANA......
Stary 2011-04-04, 12:54   #3867
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

U mnie dzisiaj dalej piękna pogoda

U mnie dzisiaj było:
mycie włosów szamponem Joanna Naturia (takie pytanie, wiecie czy cała seria jest bez silikonów, czy tylko niektóre z szamponów?)
odzywka d/s Issana z olejkiem babassau
odzywka b/s Ziaja z olejkiem rycynowym
jedwab CHI na końcówki

muszę jeszcze zmyć paznokcie i wykombinowac w co się dziś ubrać
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 13:17   #3868
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

angelinymyheart kupie sobie ta belisse

http://www.domzdrowia.pl/64869,belissa-50-drazetek.html
Stary 2011-04-04, 13:46   #3869
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
angelinymyheart kupie sobie ta belisse

http://www.domzdrowia.pl/64869,belissa-50-drazetek.html
Właśnie ona nie jest droga. Tylko, jak ją zażywasz nie możesz pić skrzypu, bo go zawiera w swoim składzie. Nie wiem, jak z efektami, bo tylko jedno opakowanie miałam.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-04-04, 14:13   #3870
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Aaale już jest ciepło. Rano (czyli o 10, bo wcześniej dla mnie jest noc) biegałam to mi już strasnie gorąco było. I oczywiście standardowo czerwony ryjek od ciepła i wysiłku, jak ja tego nienawidzę Od dziecka tak już mam

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości