|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
Jak co tydzień---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- giovinneza, fajnie, że wracasz Czytałam Twoje posty jak przeglądałam pierwszy wątek, zanim dołączyłam
Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2011-04-02 o 12:10 |
|
|
|
|
#3482 | |
|
Zadomowienie
|
I ja też się muszę ogarnąć
![]() Cytat:
|
|
|
#3483 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i Ewelke i Sunday Rose?![]() Wsunęłam na śniadanie owsiankę z cynamonem + wielką pomarańczę. Teraz popijam sobotnia kawę
|
|||
|
|
|
#3484 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ktora z Was ma fb?? ![]() Cytat:
![]() ej nie chce mi sie robic zdjecia balerin, może poźniej jak je ubiore. Klasyczne ale z fajnym paskiem przez co nie są nudne no a poza tym ... dostalam te prace! Mam umowe, narazie prowizoryczna spisana na papierze, ale w tygodniu dostane od ksiegowej tak sie ciesze ze pojecia nie macie schudlam 0,5 kg. Dawno waga nie pokazala 53,5. To dlatego ze sie troche nalatalam w ostatnich dniach.---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
ale fakt, 56 kg to niefajna sprawa Ahh Armin
|
|
#3485 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale dam radę ale nawet jeśli dostaniecie kategorię A , nie musicie iść na żadne przeszkolenie, prawda? Cytat:
![]() jakie baleriny kupiłaś? Musiałam nie doczytać. Ja kupiłam wczoraj proste czarne z falbanką z przodu (nie wiem jak to określić ), szukałam takich z miesiąc. A seon grillowy zaczynam jutro Już strasznie tęsknię za kiełbaskami, szaszłykamiYch, tak mi się kompter zacina, że piszę tego posta trzeci raz, wysiadam
|
|||
|
|
|
#3486 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
I ja postanowiłam zrzucić 5 kg "nadbagażu", chociaż to postanowienie, tak samo jak i kilogramy, są ze mną od dwóch lat Jednak to tego lata, stawiam sobie konkretny cel, że muszę ważyć 5 kg mniej, ale odchudzając się zdrowo, z głową. Od 3 tygodni ćwiczę Turbo Fire, wcześniej przeszłam całe Brazil Butt Lift, czyli mój tryb życia jest dość aktywny. Staram się jeść 5 posiłków dziennie, staram się je wzorować na posiłkach redukcyjnych, ale wiadomo jak to czasami bywa... Mam nadzieję, że w ciągu dwóch miesięcy zrzucę to przeklęte 5 kg, razem z Wami
|
|
|
|
#3487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A ile masz wzrostu, przypomnisz? Powodzenia .---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
No i podziwiamy za te ćwiczenia, uważaj, bo przy nas się możesz rozleniwić :P. Choć mam nadzieję, że raczej nas zmotywujesz .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3488 |
|
Raczkowanie
|
A skąd rozleniwić, wszystkie będziemy ćwiczyć
![]() 163,5cm i waga to chyba 59 kg, choć zważę się dopiero w piątek. Całe szczęście, że bateria w wadze się wyczerpała
|
|
|
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tzn. wzrostowo, bo jak ważyłam 57 to czułam się grubasem i przytyłam do tego co jest teraz ...
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
uaaaaaaaaaaaa! Giovinezza! Ale fajnie, że wróciłaś! Przepadłaś nam po wakacjach!
****** Ale się ucieszyłam jak zobaczyłam Twój post ![]() Jedwabna, a czy Ty już nie udzielałaś się w tym wątku jakiś czas temu? Skądś Cię kojarzę Laski u mnie sobotnia porażka ![]() Zjadłam chyba z tysiąc naleśników
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-04-02 o 20:39 |
|
|
|
#3491 |
|
Raczkowanie
|
Och, ja kocham naleśniki! Pod każdą postacią
![]() No pewnie, że udzielałam się, w październiku. Również Cię kojarzę Jestem po 20 miutowych interwałach i jeszcze 30 min siłowych
|
|
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jadłam je właściwie o każdej porze Nawet z godzinkę temu zjadłam z marmoladą, mmmm A przed chwilą płatki fitness (śmieciowe żarcie fitmojej młodszej siostry )
|
|
#3494 |
|
Raczkowanie
|
Ale mi narobiłaś ochoty na naleśniki... Ja mogłabym je jeść codziennie
Chociaż z mąki pszennej pełnoziarnistej to na pewno nie taki grzech ![]() A ja zostałam bez kolacji :| |
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
szaszłyki z grila i piwo
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2011-04-03 o 01:31 |
|
|
|
#3496 | |
|
Zadomowienie
|
winyl mam 170
Wszystkie Was pamiętam A najbardziej bawi mnie to, ze już tyle lat staramy się o to, aby schudnąć ![]() Kurcze dupy idę zaniedługo spotkać sie z moim byłym facetem bo niby już się rozeszliśmy, każdy poszedł w drugą stronę, ale ja czuje, że ta sprawa jest nie dokończona, muszę mieć pewność, ze to KONIEC i kropka. i nie mogę tyłeczka ogarnąć, na dworze 22 stopnie a ja mam się pokazać w jakimś topie i to taka kulka ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#3497 |
|
Zadomowienie
|
Ewelka gratuluję pracy
Masz może jakieś fajne linki? Ja lubię czytać blogi kulinarne, ale wolę się nie napotykać na jakieś bomby kaloryczne bo mi od razu przychodzi ochota ![]() Wczoraj rano waga pokazała mi 54,2 Fajnie było, było ognisko, ciepło jakoś, szliśmy tam piechotą ze znajomymi, ok 2 km i z powrotem też, więc może coś tam spaliłam. A dzisiaj zamiast obiadu mam grila, więc będzie grzecznie, bo robię dla siebie szaszłyczki z piersi i warzyw i piwko ![]() Pogoda jest cudowna
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczęta. TŻ pojechał
Ale ojciec mi zrobił niespodziankę- zaproponował, żeby mój facet zanocował My w takim szoku... Głupio nam było o to prosić rodziców, a oni sami wyszli naprzeciw naszym oczekiwaniom I dzisiaj znowu lody. Ale wiecie co? TŻ powiedział mi, że strasznie schudłam w nogach i brzuchu... za to urósł mi biust Dzisiaj byłam na zakupach i przyniosłam jako zdobycze czarny żakiet, czarne rurki, czarne baleriny, czarny i biały tank top. Prawie wszystko czarne Ale muszę trochę uzupełnić szafę klasycznymi rzeczami, bo za dużo mam pstrokatych bluzek Mam jutro klasówkę z fizyki i nic nie umiem |
|
|
|
#3499 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje Cytat:
Z tego co wiem to dostaniemy tylko książeczki,żadnego szkolenia. Jeszcze tego by brakowało Cytat:
![]() Cytat:
![]() Odebrałam reklamację,zwrócili mi kasę za kozaki,lubię tak ![]() Tak słonecznie i ciepło dzisiaj u mnie było Idę poćwiczyć,zrobić piling kawowy i maseczkę na twarz A potem kołdra,zielona herbata i książka
|
||||
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Jedwabna, cześć
![]() winyl , pf, jakie rozleniwienie, sama pisałaś, że już się ogarnęłaś i już zaczęłam brać z Ciebie przykład ![]() ania, naleśniki giovinneza i jak spotaknie? Jestem pewna, że WOW z jego strony było ![]() aliś, te dwa pamiętam z SB- http://kuchnianaplazy.blox.pl/html i http://cheesecakesserniki.blogspot.com/ ale ostrzegam, nie wszystko tam jest dietetyczne, za to mi przepisy z tych blogów zawsze dobrze wychodziły I gratuluję spadku! Mój dzisiejszy grill niestety nie wyszedł![]() agniesikk, super, że tak udało się z TŻtem Moi nie maja nic przeciwko, jeśli u nas nocuje (mieszka jednak 60 km ode mnie), ale muszę wtedy spać w osobnym pokoju. Zupelnie jakbyśmy nie mogli robić wszystkiego (i robimy ) o każdej innej porze![]() I powodzenia na fizyce! rany dziewczyny, ale mam ochotę na piwo ![]() Ale tak poza tym to ogarniam się, przynajmniej zaczynam ![]() Tak btw- Wasi faceci mówią Wam, że jesteście ładne? Np. że lubią jakąś Waszą część ciała (i całokształt ), zwracacie na to uwagę?
|
|
|
|
#3501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale do ćwiczeń się jeszcze nie zmotywowałam .
|
|
#3502 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(Ja mam 160 cm, ważyłam 60 kg - rok temu 65 - teraz powoli powoli zeszłam do 57,5, moim celem jest 54 kg )
|
|
|
#3503 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!
w końcu się zmobilizowałam.... wracam do Was. Miałam @ więc dlatego byłam zniechęcona, pogoda nie dopisywała więc nic mi się nie chciało. Miałam i właściwie mam mały kryzys z Tż wszystko się skumulowało, i nie było motywacji... . W końcu przyszła do mnie wiosna, do lata już niewiele pozostało, czas się ogarnąć
|
|
|
|
#3504 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewuszki. U mnie oki
Byłam wczoraj u taty w szpitalu już dochodzi do siebie, wszystko się udało. Jak dobrze pójdzie to może w piątek go wypuszczą. Witam nowe dziewczyny, choć może stare bo z postów wnioskuję, że już się udzielałyście. Zaraz jadę do gina po receptę na anty jak ja nie lubię tam chodzić Dziewczyny a jakie jadacie owoce. Bo u mnie to jabłka, banany, ananas, mrożone truskawki i czasem kiwi, pomarańcze i winogrona goszczą w domu. Ostatnio chciałam kupić awokado bo podobno dobre jest do sałatki a ja jeszcze nigdy nie jadłam i nie wiem z czym je najlepiej połączyć:eek!:
|
#3505 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój codziennie się mną nie zachwyca,ale często mi powie coś miłego No i po takim czasie to sama już wiem na jakiej części ciała ma hopla :PCytat:
więc do dzieła teraz!Cytat:
Dlaczego nie lubisz chodzić po recepty? A raz do roku dostaję zaświadczenie od gina,że jestem pod jego kontrolą i rodzinny może mi wypisywać recepty bo przychodnię mam blisko. Więc jak nie chce mi się jechać do gina to idę do rodzinnego. Może poproś o coś takiego? Zjadłam owsiankę i jadę na godzinę na wykład. Muszę potem wpaść do superpharmu po waxa bo jest w promocji. |
|||
|
|
|
#3506 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Aaaaaaaaa tam. U mnie porażka niedzielna. Zaczęłam dzień od 2 kolorowych kanapek i truskawek (kupiłam w piotrze i pawle hiszpańskie, jak malowane i PROSZE nie uswiadamiajcie mnie ile bylo w nich chemii )Później było już tylko gorzej... gołąbek + ziemniaki, potem pół porcji chińszczyzny, lód z McDonalda z polewą toffi + 2 kawałki pizzy i piwo wieczorem. Z jednej strony, jak człowiek sobie nie zrobi takiego dnia, to zwariuje, ale oczywiście od rana czuję, że zaprzepaściłam wszystko
|
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
Ale śliczny dzień
![]() winyl, ja też jem już (w miarę) dobrze, ale na ćwiczenia "nie było czasu" Dzisiaj za to idę na basen![]() SlodkoOstra udzielaj się więcej! ![]() monia13k, super, że udało Ci się jednak zmobilizować! z TŻtem coś poważnego? adusia1554 dobrze, że z tata lepiej A owoce jem różne, jakieś pomarańcze, jabłka, właściwie nic interesującego. Awokado osobiście uwielbiam w połączeniu z kurczakiem, fajnie smakuje też w dobrej sałatce z dodatkiem pomarańczy. A jak nie wiesz co z nim zrobić zrób guacamole, super smakuje na ciemnym chlebie.monia, fajna opcja z tym zaświadczeniem, chociaż na wszelki wypadek (zgubienia tabsów na wakacjach ) dobrze sobie załatwić. Staram się piwa nie pić, strasznie boli mnie brzuch potem, ale ale sprawdzę tę promocję dzisiaj. Mam w kuchni całe opakowanie soku imbirowego do piwa, więc pora je wykorzystać![]() karola, nie ma co się przejmować tym co było, tylko kontynuujemy normalną dietę Jeden wieczór niczego nie zepsuje!![]() Ja dzisiaj zjadłam owsiankę (przed momentem), potem będę dojadała wczorajszą sałatkę z selera naciowego i nie mam pojęcia co na kolację, pomyślę Wczoraj było ok, ale wieczorem do sałatki zjadłam trzy kromki ciemnego pieczywa![]() Właśnie! Wiece może coś więcej na temat pieczywa w lidlu? Chodzi mi głównie o te ciemne chleby, kupuje drwalski albo taki prostokątny z ziarnami. Uwielbiam ich smak i zawsze są tam świeże, ale nie ma składu. Może wiecie o nich coś więcej? Miłego dnia |
|
|
|
#3508 |
|
Raczkowanie
|
bita smietana sama nie wiem czy to coś poważnego, jesteśmy razem ponad 3 i pół roku i jakoś mam go zwyczajnie dość, zaczyna mi w nim tyle przeszkadzać i irytować, że z jednej kłotni wchodzimy w drugą. chyba zwyczajnie sie wypalamy, nastała jakaś rutyna i to cholernie mnie wkurza i jak mu to tłumacze to on nic sobie z tego nie robi, rzuci jakieś "zmienię się, zmienię to to i tamto" i tyle jest z tego mojego gadania. Mam takie głupie wrażenie, że czekamy na coś co nas utwierdzi, że czas sie rozstać. może to tylko wrażenie. ale nie ma o czym gadać, wystarczy że wczoraj cały wieczór przeryczałam przez to.
odnośnie chleba z lidla to sama się wiele razy nad nim zastanawiałam, ale podejrzane mi się wydało, że brak składu na nim i zrezygnowałam, także nic o nim nie wiem a szkoda bo wiele razy się na niego czaiłam ![]() karola nie przejmuje się, jeden dzień nie przekraśla całej diety, ważne żebyś dalej ja kontynuowała. czasami zdarza się gorszy dzień wiem po sobie samejNo ja dziś rano jajecznica i kromka razowca, teraz zjadłam jabłko a na obiad planuję grillowaną pierś z kurczaka i warzywa na patelnię z biedronki ahh taka piękna pogoda a ja muszę siedzieć w książkach.
|
|
|
|
#3509 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale za resztę to i zamiast się dołować to ruszaj ze zdwojoną siłą!Cytat:
ale przez ostatnie 14dni wypiłam chyba tylko 3 puszki,pilnuję się :PMyślę,że w wątku o lidlu dziewczyny na pewno rozgryzły co siedzi w chlebie,popytaj Ja rzadko tam bywam,więc niestety nie wiem.Byłam w sh,kupiłam dwie koszulki z wbudowanym stanikiem,jedną chyba zostawię dla siebie do biegania,a drugą puszczę w świat. Zapłaciłam 3,20zł. ahh ![]() Poza tym byłam z koleżankami na zakupach dietetycznych. Jedna przechodzi na dietę norweską czy jakoś tak ale mało apetycznie wyglądały jej zakupy :PU mnie dzisiaj: śn wsianka bez niczego2 śn: bułka z dynią,4plastry szynki drobiowej O:cycek kurzy w jajku,2 ziemniaki, surówka P: będzie zmiksowany jogurt nat. z bananem albo grejfrut K: twarożek chudy na słodko lub z warzywami Kurde,już 2 tygodnie się pilnuję,codziennie przemyślane jedzenie, ćwiczenia. Wpadły może 3-4 grzeszki. Za tydzień się zważę bo teraz mam @,mam nadzieję na spadek ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3510 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sama nie wiem, mam minimalną szansę, aby uratować ten związek, w sumie w ostatniej chwili się obudziłam i tak będzie trzeba się na starać! i nie było wowMi mówi komplementy, że mam fajne cycuchy i pupę, delikatną skórę itp. zawsze powie jak ładnie wyglądam ![]() tylko wkurza mnie to, że jak wyglądam lipnie i sama sobie się nie podobam a on mi wtedy rzuci tekst "ładnie wyglądasz" to mam ochotę odciąć mu jęzor Ale też potrafi zjechać, że przytyłam i np. mam większe boczki itp.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.

. I co tam niby macie robić? :P
Czytałam Twoje posty jak przeglądałam pierwszy wątek, zanim dołączyłam

oglądam same programy kulinarne, gotuję i jem
trzeba się ogarnąć wreszcie

****** Ale się ucieszyłam jak zobaczyłam Twój post 

Ale ojciec mi zrobił niespodziankę- zaproponował, żeby mój facet zanocował
My w takim szoku... Głupio nam było o to prosić rodziców, a oni sami wyszli naprzeciw naszym oczekiwaniom
A potem kołdra,zielona herbata i książka
i zamiast się dołować to ruszaj ze zdwojoną siłą!
ale mało apetycznie wyglądały jej zakupy :P
wsianka bez niczego