|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
hej
ja już po zmyciu oleju, umyłam włosy glis kurem , nałożyłam odżywkę z garniera z awokado i karite, i wysuszyłam. Coś ten szpmon mi chyba nie przypasił, mam takie sztywne włosy po nim. NA razie go odtsawie, zobaczymy czy to jego wina. ja też wstałam dziś dosyć puzno bo o 11. Muszę chodzić wczesniej spać .. U mnie piękna pogoda i zaraz z tż idziemy na spacerek miłego dnia
Dbam o włosy i zapuszczam Edytowane przez ramoncia217 Czas edycji: 2011-04-05 o 13:12 |
|
|
|
#4052 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry
|
#4053 |
|
Wtajemniczenie
|
faktycznie znowu tu taka cisza
caate i jak tam włosy ? możemy liczyć dzisiaj na jakieś foto?
|
#4054 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
hej laseczki
![]() Cytat:
Cytat:
ładne wloski, jak zawsze Cytat:
*napewno bede podcinac regularnie *jak narazie nie bede zapuszczac az dojda do siebie *kupie jakies maski *jakis olej bo nie mam zadnego *bede brala ta belisse *pila pokrzywe Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie wiem co ja bym zrobila gdybym nie miala prawka oja masakra bylabym uwiazana w domu i uzalezniona od meza.Atak biore auto i jade!! Super sprawa, myslalam ze nie zdam wogole bo ciamajda ze mnie i za bardzo nie czuje sie pewnie za kierownica daleko sama nie pojade ale tutaj w poblizu do kolezanki albo sklepu to spokojnie some pojade na zakupy i zdalam za 3 razem w ten sam dzien w ktorym moj tz kupowal auto haha i jeszcze w szoku byl ze ja zdalam haha i teraz czasami jak jedzie ze mna a ja prowadze to pyta sie mnie jak to mozliwe ze ja zdalam prawko hahahaCytat:
Cytat:
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ide na pierwszy wykład z prawka w czwartek
|
|
|
|
#4056 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=Kalpana;26160416]Rozumiem Cię. Ale weź pod uwagę to, że mając rodzinę jest ciężej. Nie można myśleć tylko o sobie, wtedy liczy się ktoś jeszcze.... Z resztą ja i tak nie wiem co bym chciała studiować. Marzyłam o informatyce, ale na tym kierunku jest rozszerzona matematyka i choćbym nie wiem jak się starała, to bym sobie nie dała rady, bo ja po prostu matematyki za nic nie rozumiem....[/QUOTE Dobrze napisane
|
|
|
#4057 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale miałąm nadrabiania
w ogóle zalatany weekend miałamW niedziele byłam w super pharm i niestety już nie dostałam tego wosy waxa ale kilka innych, nie kosmetycznych rzeczy
|
#4058 |
|
Zadomowienie
|
tallulah jak rozmawialam z tym dyrektorem to powiedzial mi ze mam idealne kwalifikacje na to stanowisko bo sie znam na komputerach i skonczylam jakas tam szkole informatyczna wiec mu odpowiadalam ale za pozno do niego poszlam wiec lipa bo juz kogos przyjol.
Jak znajde prace i bede miala wiecej kasy to napewno pojde jeszcze gdzies do szkoly i napewno postaram sie znalesc cos co mnie interesuje.Jakies studia albo chociaz jakies studium, zobacze jeszcze. Ja bede pracowac od pon do piatku wiec to napewno musza byc zaoczne i musze tez zwrocic uwage na to ze w weekend kiedy ja bede musiala jechac do szkoly to ktos bedzie musial zostac z zuzia a moj tz przewaznie bedzie w pracy w wekend bo bedzie mial inny grafik wiec ciezko mi bedzie na wekend zrobic cokolwiek z zuzia skoro mama tzta nie moze a moja pracuje wiec bedzie mi ciezko w tym momencie cokolwiek jeszcze skonczyc ale jak bede mogla to pomysle o tym.
|
|
#4059 |
|
Raczkowanie
|
Hej laseczki
Ale dużo piszecie, nawet nie mam czasu nadrobić, teraz jak ciepło to tyle do zrobienia na dworze. Zaraz przysiądę to może uda mi się choć trochę nadrobić.Miłego popołudnia ![]() Caate, super, gratuluję spadku wagi. A mogę zapytać co robiłaś, żeby schudnąć? Nie jestem ostatnio na bierząco, dopiero zaczęłam nadrabiać
Edytowane przez blondi1985 Czas edycji: 2011-04-05 o 15:54 |
|
|
|
#4060 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny jestem w szoku
wczoraj wieczorem zamówiłam kurierem farbke chantala i dziś mi przyszła nigdy tak szybko nie dostałam przesyłki od kuriera miałam robić w piątek ale nie powstrzymałam się i od razu wzięłam się z nią do roboty a teraz mam na głowie cudowny zimny brąz
|
#4061 |
|
Zadomowienie
|
witam
cała przemokłam, bo akurat musiało padac jak szłam ...Rytualnie muszę Was nadrobic
|
|
#4062 |
|
Wtajemniczenie
|
ok zdj dodane
na jednym możecie przy okazji zobaczyć jaki makijaż sobie strzeliłam z nudów ![]() edit. teraz tak patrze na te dodane zdjęcia i chyba moje włosy wyszły na nich trochę fioletowe? czy tylko mi się zdaje?
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2011-04-05 o 16:35 |
|
|
|
#4063 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
|
|
|
#4064 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() to super a co robiłaś ? ![]() Cytat:
podziwiam u mnie kolorek wygląda chłodno ślicznie
|
|
#4065 |
|
Wtajemniczenie
|
snow dziękuję bardzo
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
czekoladowa nie , nie wyszły fioletowo, bardzo ładny odcień
Za to ja już jestem, trochę w ogródku porobiłam, sadziłam kwiatki razem z babcią, odprężyłam się trochę (; Byłam na tym zdjęciu do paszportu, boże święty ,to zdjęcie jest jak do nekrologu normalnie. Wyglądam jak trup, dosłownie ! Twarz mam siną, kolor brwi kompletnie inny,dobrany pod kolor włosów, a najfajniejsze jest to, że w dowodzie mam oczy niebieskie, a w paszporcie zielone |
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladowa ślicznie Ci w tym kolorze
Nie żebym babeczki lubiła
|
|
|
|
#4068 | |
|
Zakorzenienie
|
nie ma za co, prawdę piszę
![]() a powiedz mi bo już z tego wszystkiego zapomniałam, czym robiłaś? tzn jakim numerkiem?![]() Cytat:
właśnie dziś tak mam
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
snow - haha, no to nieźle
|
|
|
|
#4070 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i odrobinka niebieskiego mixtonu Cytat:
|
|
#4071 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4072 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
soph slicznie Ci w takim kolorku a w blondzie tez bylo ładnie nie zatesknisz do blondu? Masz bardzo zdrowe włoski
|
|
|
#4073 | |
|
Zadomowienie
|
woow gratulacje
powiedz to przez same cwiczenia czy dieta również? ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
masz piękny kolorek i oczywiście gratuluję odwagi, że z blondu zdecydowałaś się przejśc na brąz! ale jest pięknie
|
|
|
#4074 | ||
|
BAN stały
|
Hej kobietki, co za dzień dziś miałam to normalnie koszmar jakiś... Najpierw nie zaliczyłam jednego kolokwium, a później szanowna pani prodziekan nie chciała wyrazić zgody na przedłużenie terminu składania indeksu. Niech to szlag by ich wszystkich trafił!
![]() Na poprawę humoru pojechałam na zakupy ![]() Kupiłam dwie pary dżinsów, pasetlowy seterek z kokardkami na kieszonkach i apaszkę Oczywiście nie omieszkałam zajrzeć do SP i zakupiłam:- tego Waxa co polecałyście, ale niestety nie było już promocji 2 za 1 ![]() - odżywkę w spreju do włosów Biovax - krem do rąk kokosowy z Joanny - krem do rzęs Cytat:
![]() Nie wiem co się dzieje z tym moim podpisem, nie umiem go ustawić... Wklejałam już na forum linka ze swoją biżuterią Jak znajdę to znów wkleję ![]() Superrr pochwal się jak to zrobiłaś? ![]() Cytat:
![]() Z facebooka do Mohito i Reserved, a z Orsaya miałam -20 PLN bo jestem zapisana u nich w klubie
|
||
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mam wrażenie, że dziewczyny, które nie są mężatkami, albo które zaczęły studia zanim wyszły za mąż nie zrozumieją tego. Nie będę tego tłumaczyć, bo moje argumenty do nikogo PRAWIE nie docierają... Każdy ma swoje racje. Wy macie racje, że studia dają większe szanse na znalezienie lepszej pracy, ale najpierw trzeba mieć kasę, żeby wszystko opłacić, żyć za coś.... I coś kosztem czegoś... Już teraz jest mi ciężko chodzić do szkoły, uczyć się i spędzać jak najwięcej czasu z TŻtem. A co dopiero na studiach, kiedy trzeba się więcej uczyć i szukać pracy? Nie chce mi się już pisać na ten temat bo to i tak nie ma sensu.... Blondyneczka dziękuję Monia pochwal się listą , może coś od Ciebie zgapię Kupiłam dzisiaj szampon z Joanny Rzepa. Mam nadzieję, że się polubimy
|
|
|
|
#4076 |
|
Zadomowienie
|
Czekoladowa Ja jak zwykle mam inne zdanie
. Tzn . kolor włosów ładny , ale jakoś nie pasuje do twarzy , dla mnie wygląda na jakąś zmęczoną , albo zmieniłaś podkład ( porównując do tego zdjęcia jak masz włosy pomalowane na blond ) . Świetnie wyglądasz w blond włosach , to twój kolor
|
#4077 |
|
CABIN CREW
|
hej piękne...
nie dam rady dziś was nadrobić... dopiero wróciłam do domu- dziś cały dzień w biegu mam... pierwszy posiłek zjadłam o 4.30 a kolejny przed chwilą.. głowa mnie boli a obiecałam sobie że walnę dziś 4 strony pracy licencjackiej więc pewnie potem zajrzę...
|
|
#4078 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moje włosy pewnie już mnie nienawidzą bo gdy miałam naturalne zdecydowałam się na czarne, później zapragnęłam ciemnego blondu, jak miałam ciemny blond zachciało mi się jasnego blondu, a jak w końcu miałam jasny blond to wymysliłam sobie zimny brąz ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
może to bez podkładu tak źle wyglądam
|
|
#4079 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4080 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Kalpana, ale przeciez Ty nie musisz isc na studia, nikt Ci nie kaze, rob jak chcesz i nie burz sie, dziewczyny chcialy dac Ci dobra radetak od siebie powiem, ze dojazdy nie kosztuja mnie kilkaset zl-place dokladnie 171zl na 4 miesiace 7dni w tygodniu, razem z nocnymi fakt, u Ciebie moze byc drozej, ale nie kilkaset zlotych po to sa miesieczne czy semestralne bilety, zeby moc zaoszczedzic. I jesli chodzi o kase to np ja dostaje stypendium naukowe (swego czasu dostawalam 600zl miesiecznie), a mozna dostac tez socjalne, wystarczy zalatwic odpowiednie papiery to tyle ode mnie w tym temacie...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

miłego dnia

możemy liczyć dzisiaj na jakieś foto? 

Ale dużo piszecie, nawet nie mam czasu nadrobić, teraz jak ciepło to tyle do zrobienia na dworze. Zaraz przysiądę to może uda mi się choć trochę nadrobić.
wczoraj wieczorem zamówiłam kurierem farbke chantala i dziś mi przyszła
cała przemokłam, bo akurat musiało padac jak szłam ...

zazdraszczam
no i odrobinka niebieskiego mixtonu