|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Piękne, na prawdę robią wrażenie. Gratuluję talentu.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Każdy gość będzie miał unikalne zaproszenie, super
|
||
|
|
|
#3992 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1302105165 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1302105244 Ręcznie to wszystko malowałaś tym markerem, czy masz jakieś szablony? Naprawdę nie mogę się nadziwić tym Twoim zaproszeniom Co chwilę je oglądam. Masz smykałkę do tego. Zdradź mi, czy zajmujesz się tym na co dzień? Hobby/praca? Czy pierwszy raz robisz coś takiego?I przyłączam się do Przedmówczyni - duży szacunek, że dla każdego inne zaproszenie! |
|
|
|
|
#3993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w sumie pomysł ze każdy będzie miał inne powstal spontanicznie a teraz tak mysle, że nigdy nie słyszałam zeby ktos tak robił :PCytat:
![]() chciałabym zeby to moze w przyszłosci byla praca - ogólnie w ramach hobby juz ok 4 lat robię biżuterię ale zawsze pociągały mnie takie manualne robótki. ostatnio robiłam bombki na święta itp w zaproszeniach i papierowych rzeczach to mój debiut dlatego bardzo cieszą mnie slowa uznania gdyby to bylo bardziej opłacalne z chęcią zajęłabym się tym zarobkowo ...
|
||
|
|
|
#3994 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie sierpniowe panny młode
chciałabym do Was dołączyć...mój ślub jest 21.08.2011r.
|
|
|
|
#3995 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Początkowo mieliśmy brać z Breuninga, ale chyba damy zrobić. One kosztują prawie 3,5 tyś. A jeszcze mój ma "wielki" rozmiar (33) więc byśmy musieli dopłacić. Złota nie odliczają swojego - bo oni niby robią z całych sztabek, dlatego taka cena. Mojemu się bardzo podobają te obrączki - sam je wypatrzył i wybrał. Myślałam że wybierze zwykłe - w sensie że bez wzorków. A tu taka niespodzianka. :P
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj przywiozłam swoją wymarzoną suknię do domu i mam teraz wielkiego doła
|
#3997 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trochę się denerwowałam, ale już jest ok i mamy je w domu i jestem bardzo zadowolona, że wybraliśmy te a nie inne![]() Cytat:
Buty wygodne nawet, ale podeszwa jest płaska, czy jakby śliska i będę musiala nakleić coś żeby się nie wywalać co chwilę na parkiecie ![]() Cytat:
![]() Super, że też już macie za sobą wybór obrączek ![]() Cytat:
Generalnie makijażystka miała problem z oceną mojego typu kolorystycznego, ale jakoś dałyśmy radę, makijaż będzie grafitowo różowy z kreską na górze i kreską do połowy oka na dole, po bokach doczepione kępki![]() Cytat:
margolka1986 świetne te Twoje zaproszenia i pomysł bardzo oryginalny, masz rękę do tego ![]() Wklejam nasze obrączki, już odebrane. Nawet to, że musieliśmy dopłacić już nie ma znaczenia, bo są przepiękne, a TŻ chciał swoją już założyć i nosić ![]() Super dziewczyny, że przygotowania idą pełną parą i coraz więcej tego będzie Przepraszam jeśli komuś nie odp. ale dużo piszecie, a ja nie mam czasu żeby codziennie odpisywać na bieżąconynka87 co się narobiło?? A to nasze cudeńka |
||||||
|
|
|
#3998 |
|
Raczkowanie
|
uuu, czego masz doła? Powinnaś skakać z radości.
|
|
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4001 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo oryginalny pomysł A talent masz nieziemski Powinnaś się tym zająć zarobkowo. Czemu uważasz, że się nie opłaca? Spróbować chyba nie zaszkodzi?Cytat:
21 sierpnia? To w niedzielę bierzesz ślub? Dzień po mnie. A o której godzinie?Cytat:
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- A i byłabym zapomniała... Kinga Obrączki prześliczne ![]() Szkoda, że nie mogę złota nosić... Bo byłoby większe pole do popisu z wyborem wzoru, ale te, które w końcu zamówiliśmy są śliczne. Nie mogę się doczekać, aż przyjdą. |
|||
|
|
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
Almariel, sanderek5 dziękuję
Doczekasz się, już niedługo i Ty będziesz wklejać fotki i chwalić się swoimi
|
|
|
|
#4003 | |
|
Rozeznanie
|
Bardzo ładne zaproszenia
![]() Jestem pod wrażeniem! Sama zrobiłaś takie cuda, wielkie brawa , bo na pewno kosztowało to dużo pracy! I świetny pomysł z różnymi wzorami.Cytat:
Bardzo ładne, choć nie w moim stylu ![]() A ja dzisiaj oddaję swój pierścionek zaręczynowy do czyszczenia, żeby był gotowy i błyszczący na ślub, bo ŚLUB JUŻ ZA 4 MIESIĄCE ![]() nynka87, co z tą sukienką? |
|
|
|
|
#4004 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Obrączki również bardzo ładne. Ogólnie widzę, że albo coraz mniej ludzi z kiepskim gustem, albo coraz mniej wzorów tego typu do wyboru - bo każde obrączki z wątku mi się podobają (niektóre nawet były brane przez nas pod uwagę). Ja chciałam tylko, żeby nie było samo białe złoto, mimo, że mi się niesamowicie podoba, bo mamy srebrne swoje obrączki takie symboliczne i boję się, że by podobnie wyglądały. Dlatego stanęło na łączonym. A z wzorem to tak jak już pisałam
|
||||||||
|
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdziwiła się że już kupiłam sukienkę jakie już toż zostały 4 miesiące a jeszcze muszę zrobić przeróbki i dokupić dodatki góra sukienki jej się podoba a dół nie, stwierdziła żeby te koronki naszyć nie na tiulu tylko na tym białym gładkim materiale pod spodem ze dolne warstwy zniszczone no fakt w końcu suknia styka się z ziemią ale ja to i tak będę ucinać bo jest na mnie za długa
|
|
#4006 |
|
Rozeznanie
|
nynka87, sukienka bardzo ładna i na pewno będziesz super wyglądać. Mamą się bardzo nie przejmuj, ochłonie i na pewno jej przejdzie. Może jak zobaczy Cię w niej, to zmieni zdanie.
Uszy do góry i marsz do krawcowej!
|
|
|
|
#4007 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4009 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja jakoś się tym przejęłam ale chyba niepotrzebnie ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
to ja mam się dobrze w niej czuć a jak złożyłam ją w salonie to nie chciałam zdejmować
|
|
#4010 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do obrączek, to faktycznie niby nie ma różnicy w cenie jeśli chodzi o rozmiar, ale mój ma naprawdę duży i Pani powiedziała, że nawet moja mała obrączka nie zniweluje tego. I raczej będzie dopłata. Bo oni mają tam mniej więcej wagą ogólną obrączek. No i faktycznie trzeba z poprawkami wysyłać. ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
Jak poprawki naniesiesz na suknię to wszyscy na pewno padną z wrażenia
|
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4012 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak dobra krawcowa, to super poprawi i będziesz ślicznie wyglądała! ![]() Nie przejmuj się mamą, tym bardziej, że to nie ona płaci. Dobrze zrobiłaś, że ją kupiłaś, a czasem są osoby, które potrafią zgasić takim marudzeniem radość w zarodku... Będzie wszystko dobrze. Uszy do góry!
|
|
|
|
|
#4013 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz talent. Mi mama zawsze pomagała robić pracę na plastykę - do dziś mam problemy nawet z narysowaniem kwiatka ![]() Cytat:
Cytat:
Cudne te cudeńka |
|||
|
|
|
#4014 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witaj ! ![]()
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
nynka87, suknia jest olśniewająca. Najgorzej, to cieszyć się, a tu ktoś bliski tak psuje humor. Nie przejmuj się, naprawdę. Krawcowa, tak jak mówisz, poprawi co trzeba. Mama niech Cię wspiera i tak masz zapewne wystarczająco spraw na głowie, problemów i dylematów.
|
|
|
|
#4016 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A obraczki sliczne Cytat:
![]() Co do aplikacji na sukni, to umowilam sie, ze na pierwsza przymiarke nie bedzie jeszcze zadnych naszytych i wtedy bedziemy wybierac. Byle by sie mienily i swiecily Bo ja to taka sroczka jestem.Cytat:
Mama jak zobaczy po poprawkach bedzie napewno zadowolona. Teraz martwi sie, bo chcialaby zeby jej coreczka wygladala pieknie, a moze nie umie sobie wyobrazic, ze po poprawkach suknia bedzie idealna. Wiec glowa do gory
|
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam, oj tam. Suknia śliczna. Ja bym też z tej koronki nie rezygnowała. Obcinaj tiule i szalej na niej na weselu ile sił w płucach. A mama to się powinna cieszyć, że trochę grosza przyoszczędziłaś. Ja bym się tam cieszyła.
Cytat:
Też jestem sroczka. A i Łoś jak chodziliśmy za suknią to wybierał te z dużą ilością svarowskich naszytych. Czasem nawet trochę za dużą Ale w ciężkiej sukni kroku się nie zrobi, a co tu dopiero mówić o tańczeniu...
|
|
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
A Wasi TŻci widzieli suknie ? Mój nie ma pojęcia, jak moja wygląda.
|
|
|
|
#4019 |
|
Zadomowienie
|
Mój widział, ale nie wie że ją widział ahhaha
Znaczy się przed zaręczynami byliśmy w sklepie gdzie on zwrócił na nią uwagę. A potem po zaręczynach spośród wszystkich wybrałam właśnie tą - ale tego to już nie wie.
|
#4020 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

Do nas już jutro przyjdą mebelki
już się nie mogę doczekać 
Co chwilę je oglądam. Masz smykałkę do tego. Zdradź mi, czy zajmujesz się tym na co dzień? Hobby/praca? Czy pierwszy raz robisz coś takiego?

chociaz wiem, ze takie sytuacje są strasznie denerwujące.
)

zdziwiła się że już kupiłam sukienkę
a ja jakoś się tym przejęłam ale chyba niepotrzebnie