|
|
#1711 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Moc pozytywnego myślenia - część II
Cytat:
![]() ja proponuje znaleźć szkółkę jakąś małą gdzie uczy anglik zamierzam na wakacjach tam lub na promar się zapisać, choć na promar wolałabym nie, bo tam też polacy uczą, a po tym jak mnie ten anglik uczył już wiem że to było naj naj naj lepsze w moim życiu miałam dziś iść znów na ćwiczenia, ale mam zakwasy no to jutro pójdę a dziś na basen bo wczoraj nie wyrobiłam
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Paula, masz troskliwych kolegów a co do nastrojów - przed okresem wszystko jest możliwe, hormony buzują, więc nie przejmuj się tymi wahaniami.Klaaa, ludzie są obojętni na wszystko. Nawet na ich oczach kogoś pobiją, a oni nie zareagują. Znieczulica i tyle. Mocny Akcent, w takim razie w realu ślub musi wygladać zupełnie inaczej Tez miałam dziś jakieś dziwne sny, znowu mi w głowie namieszały, eh.
|
#1713 |
|
Zadomowienie
|
Paula - mam nadzieje ze dzis troszke lepiej
dobrze, że masz takich fajnych kolegow to duzo daje ![]() Klaa - moj tato niedawno wracal pociagiem z Warszawy i niedość, że musiał czekac 2 godziny bo sie okazalo ze przyjezdza o innej godzinie niz jest w planie ![]() A tak na dzien dobry, bylo sloneczko i juz go nie ma buuwczoraj po wizycie u znajomych, stwierdzilam że jedynym towarzystwem ktore potrafi rozweselic to towarzystwo malych dzieci. W ciagu 5 sekund mijaja smutki. Ehh chyba cos ze mna nie tak
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
A co bedziesz robić?
|
|
#1715 |
|
Zadomowienie
|
a ja wlasnie przegladam i szukam dla siebie szamponu co by mnie nie uczulil :/ i w miare w przyzwoitych cenach ;/ przerzucilam sie na dzieciece, i dalej jest to samo - mycie wlosow konczy sie plamami na twarzy :| a woda tak mnie wysusza ze ło matko boska
|
#1716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do metody Callana to nie polecam, słaba jest. |
|
|
|
|
#1717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i cos pamietam ze biala posciel puchowa mi sie snila ... nie bede tego snu interpretowac
|
|
#1718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pogoda dziś deszczowa rzeczywiście, ale można się było tego spodziewać po wczorajszej nocnej ulewie |
|
|
|
|
#1719 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale po tym deszczu sie zrobilo tak przyjemnie i znosnie, wreszcie kichac przestalam a wczoraj zmienilam sobie firanki w oknie na zloto-brazowe teraz czas na posciel
|
|
#1720 |
|
Dolce vita
|
mikrodermabrazja
dzięki za info, też tak sądzę nie wiem co Ci polecić. J anei mam takich problemów...moż epowinnaś się zgłosić do dermatologa? albo w aptece poprosić o radę? |
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Z takimi problemami, to faktycznie, lepiej do medyka po radę się udać.
|
|
#1722 |
|
Zadomowienie
|
chyba nie mam innego wyjscia, dobrze ze za tydzien mam kontrolę moze cos dla siebie znajde. Bo z kremami juz zrobilam porzadek, i uzywam tylko i wylacznie dla dzieci i dermatologiczne[notabene tez dla brzdąców]. Bo reszta to sama chemia :| czasami sie smieje, jak patrze na moja szafkę wypelniona kosmetykami dla niemowląt, że sama jestem jak niemowlę.
Ale w sumie to ciesze sie, że mam wrazliwą skórę po tych kremach robi sie taka fajna miekka ![]() i jak mame kocham, nigdy nie mialam problemow z trądzikiem czasami mialam jakies krostki, ale tylko dlatego ze uzywalam zbyt tlustych kremow. Ostatnio mialam taka bardzo milą sytuacje, bo jechalam autobusem do domu. I na przystanku wsiadla taka starsza pani, dosc schorowana i jej pomoglam usiasc na siedzeniu bo miala klopoty. Złapała mnie za ręce i mowi - Ty to masz takie dobre serce, zlote dziecko jestes. masz takie cieple, miekkie dłonie. Ty to zawsze taka bedziesz dobra. Zatkało mnie, ale mi sie tak milo zrobilo.
- Acheron Parthenopaeus - Edytowane przez ewe_jodko Czas edycji: 2011-04-13 o 11:39 |
|
|
|
#1723 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeju to na co Ty masz alergie? bo rozumię że na pyłki? na jakieś składniki czyli pewnie na chemiczne środki? ohh tak myślę i myślę, bo moja mama była okropną alergiczką, chodziła na http://www.enervora.pl/ i oczyściła organizm z grzybów bakterii pasożytów itp i przeszło jej, na pyłki już od 2 lat nie ma, na kotka już też mniej, na kosmetyki w ogóle już nie ma ![]() z tym , że nie wiem czy to jest jeszcze w innym miejscu niż rzeszów
|
|
#1724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poza tym regularnie jezdze do pulmonologa bo mam astme[na tle alergicznym] wiec tego sie troszke nazbieralo... ale jak na razie jest ok, tylko musze sie pilnowac zeby leki brac...a co do tej terapii to poczytam, zobacze. Daleko do Rzeszowa nie mam tak na prawde, bo spod Rzeszowa jestem no ale ze na razie siedze w Lublinie... musialabym sprawdzic czy to tu jest ...
- Acheron Parthenopaeus - Edytowane przez ewe_jodko Czas edycji: 2011-04-13 o 11:45 |
|
|
|
|
#1725 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do trądziku, to ja niestety ten problem mam A jeszcze odnośnie snów, jak zazwyczaj nie pamiętam co mi się śni, tak dziś pamiętam i były to straszne głupoty. Edytowane przez klaaa Czas edycji: 2011-04-13 o 13:59 |
|
|
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam wrażliwą skórę, mnóstwo drogeryjnych kosmetyków mnie uczula lub zapycha, dlatego używam dziecięcych, aptecznych lub z biochemii urody. Ostatnio mam brzydką buzię, wypryski ciężko się goją i sporo mam małych krostek. Podejrzewam kosmetyk kolorowy o zapychanie, pewnie rozświetlacz do policzków, ponieważ nie używam podkładu, a jeżeli puder to bambusowy z BU, więc nic innego raczej mnie nie zapchało... Dostałam okres w pracy i koledzy kazali mi iść do domu, bo leżałam na zapleczu i kwiczałam z bólu. Ale oni są kochani, dbają o mnie, ciągle przychodzili zobaczyć jak się czuję, a potem nie mogli zdecydować, który mnie odwiezie do domu ![]() Mnie się dzisiaj przyśnił barman Wyglądał fatalnie, miał na sobie wysokie jeansy sprzed 15 lat, monstrualny tyłek w nich, a do spodni włożył bordową koszulę. Cieszyłam się, że dałam sobie spokój, skoro on jest totalnym bezguściem, ale z drugiej strony było mi strasznie smutno, ponieważ ignorował mnie, w ogóle nie zwracał na mnie uwagi i udawał, że mnie nie widzi
|
|
|
#1727 |
|
Dolce vita
|
Mam w biurze w swoim pokoju dwóch współpracowników facetów. Super ise nam pracuje.
Raz na kacu wolałam powiedzieć, ze mam okres niż przyznać się, ze pochlałam Nooo i jak się cieszę, że zaraz koeniec pracy i dzień zleci... Ja mam skórę w sumie normalną ze sklonnością do wysuszania..ale jak myślicie, taki krem dla dzieci np. baby dream bedzie dla mnie dobry? |
|
|
|
#1728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
widze, że nie tylko ja mam z okresem jazdy :| a takich kolegow to tylko chwalic i pozazdroscic ![]() z tymi wypryskami to mozesz miec i tak bo okresu dostalas, a do tego jeszcze ktorys z kosmetykow Cie zapchal no i masz krostki powiem szczerze, ze ja bardzo rzadko sie maluje i nie potrzebuje podkladow i innych takich typu rzeczy. Wystarczy mi balsam do ciała, krem i olejek ktorymi mnie znajoma poratowala. Bo do zmycia demakijazu uzywam chusteczek dla niemowlakow tez a i trzeba pamietac, ze wiekszosc kremow dla dzieci jest z parafinką i są dosc tluste ![]() ja uzywam tych: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ja.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...asic-krem.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wilzajace.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-prysznic.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...derm-krem.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ny.html&next=1 oczywiscie na zmiane
- Acheron Parthenopaeus - Edytowane przez ewe_jodko Czas edycji: 2011-04-13 o 15:17 |
|
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie BD strasznie zapchał. Miałam nagietkowy. W dodatku miał za tępą konsystencję, fatalnie się go rozsmarowywało. Dlatego od tych kremów trzymam się z daleka, choć niektóre dziewczyny bardzo sobie chwalą. W kwestii nawilżenia bardzo lubię całą serię z masłem kakaowym Ziai
Obecnie używam nawilżającego kremu Biodermy przeciw niedoskonałościom. Jest okej, choć szału tak naprawdę nie ma. Dobrze, że kupiłam go za dychę w ramach promocji w SP.
|
|
#1730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
juz mam go na tyle przetestowanego, że po umyciu twarzy antyalergicznym mleczkiem szybko sie wchlania i nie uczula. Ba i nie zapycha
|
|
#1731 |
|
Dolce vita
|
A jednak kupiłam BabyDream natural Gesichtscreme mit Calendula... przetestuje. Jak sie nie sprawdzi zuzyje do rąk
|
|
|
|
#1732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak skoncze swoj zapas kremow to go przetestuje, ale bylabym ostrozna z uzywaniem go do twarzy Jessuu pare dni temu martwilam sie ze mi sie kremy koncza, nie popatrzylam do szafki i teraz mam zapasy na conajmniej rok ![]() umylam wlosy Head&Shoulders dzisiaj bo mi resztka zostala, i mam za swoje :| wlasnie lykam wapno wrrr ![]()
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
Witam drogie optymistki
![]() ewe- sama też się kilka razy przekonałam na własnej skórze jakie to fajne uczucie, kiedy ktoś obcy powie Ci takie miłe słowa Kiedyś usłyszałam, że "dobrze mi z oczu patrzy" i chyba dlatego wzbudzam zaufanie ![]() Hehe a tak swoją drogą to wolałabym, żeby mnie kto inny zaczepiał |
|
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię chomikować kosmetyków, choć pod wpływem Wizażu mój zbiór i tak znacznie się powiększył
Aktualnie mam wszystko, czego potrzebuję i niczego nie będę dokupywać, przynajmniej w kwestii kosmetyków jestem spokojna, że dużych wydatków nie będzie, bo szafę to chyba 1/3 zmieniam. Ależ pół dnia wolnego dobrze człowiekowi robi Wyspałam się, ogarnęłam mieszkanie i jestem pełna energii Brzuch już mi nie dokucza, więc źle nie jest
|
|
#1735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo pozniej to wszystko wraca ta cala dobroc ktora komus dajesz i w ogole nawet obcemu na ulicy ![]() oj z tym zaczepianiem ... takiego ladnego policjanta wczoraj widzialam, jej tak sie rozmarzylam i zapatrzylam ze na czerwonym swietle malo nie przeszlam [ale bylby mandacik, i pewnie czar by prysnal :Pno bo co ja poradze tak lubie niebieski kolor ... ![]() ![]()
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie mundurowi mocno nie kręcą, wyjątkiem są piloci
Koleżanka pracowała na lotnisku i powiedziała, że mundur daje naprawdę wiele, każdy facet zyskuje na wyglądzie ![]() Natomiast w pobliżu mojej firmy jest delegatura wojskowa, więc często widuję panów mundurowych, ale nieeee, to nie to samo co ci, którzy latają
|
|
#1737 |
|
Dolce vita
|
|
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
No dziewczynki od jakiegoś czasu ćwiczę i postanowiłam, że będę miała ładnie umięśniony brzuch, oglaszam wszem i wobec, że warto się trochę pomęczyć, zwłaszcza, ze już widzę zalążki mięśniowe
z czasem, powolutku i myślę, że będzie ładnie.
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
A co robisz? Chwal się
|
|
#1740 |
|
Dolce vita
|
Celestia - dobra, jestem pierwszą chętną, która chce usłyszeć dowody. Jestem leniem parszywym
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

łeeee a na weselu mało gości 
zamierzam na wakacjach tam lub na promar się zapisać, choć na promar wolałabym nie, bo tam też polacy uczą, a po tym jak mnie ten anglik uczył już wiem że to było naj naj naj lepsze w moim życiu
no to jutro pójdę 

dobrze, że masz takich fajnych kolegow to duzo daje 
buu

teraz czas na posciel

z tym , że nie wiem czy to jest jeszcze w innym miejscu niż rzeszów