|
|
#1741 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI
Cytat:
z tym, ¿e powinni wzi±æ pod uwagê, ¿e Ty jeste¶ trochê m³odsza, uczysz siê i matura przed Tob±![]() u mnie nikt nie naciska, ani ze strony T¿a ani z Mojej wiem, ¿e T¿a rodzice napewno nie bêd± nalegaæ na ¶lub, wypytywaæ o wnuki itp, bo uwa¿aj±, ¿e to ma byæ tylko i wy³±cznie nasza decyzja, a moi rodzice jak narazie te¿ nic nie wspominaj±, no ale siê nie dziwie, bo maj± mnie nadal za malutk± dziewczynkê
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
ja uciekam, bo musze na 7 zawie¶æ siostrê do szko³y i tatê do pracy
kierowce sobie znale¼lidobranoc ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- ja to samo
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
princeseczka, jak mi powiedzial ze ¼le wjechalam na skrzyzowanie to tez nie wiedzialam dlaczego.Potem z innej jednokierunkowej skrecalam w lewo i poprawilam b³±d nieswiadomie.
|
#1744 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 575
|
3mw no musze godzinki dokupiæ ;/
catttt noo mój jest z "tych romantycznych" mamy roczicê w³a¶nie w Sylwestra on mi za³o¿y³ ostatnio na palec kapsel od tymbarka z naipsem "kocham Ciê" a jak siê pytam czemu u lewej rêki to powiedzia³, ¿e na praw± chce za³o¿yæ kiedy¶ prawdziwy ![]() Ja nie wiem jakim cudem przy moim pechu znalaz³am takiego T¯a
|
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
Cytat:
![]() Mo¿e to w naszych stronach normalne ![]() Z te¶ciami to jest bardziej tak, ¿e oni porównuj± nas do Jacka siostry bli¼niaczki, która ju¿ wziê³a ¶lub i planuj± dziecko, no a jak bli¼niaki to razem, i my te¿ musimy ![]() Zawsze jest tak: Kasia Ty tak ma³o jesz, popatrz jak Ewa dobrze wygl±da (T¯ta siostra) itp. Z reszt± Ewa nie ma matury, to po co Tobie to? Po technikum na studia? Kasia id¼ pracowaæ w sklepie na kasie jak Ewa ![]() ![]() Ale ten argument o paliwie to te¿ ju¿ s³ysza³am
|
|
#1746 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 575
|
idê spac ju¿... rano znów wstaæ o 5:50, na 8:00 mam próbê na po¿egnanie maturzystów, potem na zakupy i wyje¿dzamy z T¯a klas± na biwak
papa
|
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
misislipy - spakowana?
Mówiê branoc i do soboty-niedzieli. No moze do jutra rana. asiulek powodzonka
Edytowane przez jomic Czas edycji: 2011-04-14 o 22:30 |
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Cytat:
![]() [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26374952]idê spac ju¿... rano znów wstaæ o 5:50, na 8:00 mam próbê na po¿egnanie maturzystów, potem na zakupy i wyje¿dzamy z T¯a klas± na biwak papa [/QUOTE]Baw siê dobrze |
|
|
|
|
#1749 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kurczê ja to bym chcia³a mieæ bli¼niaki![]() mnie na szczê¶cie nie proponuj± innego ¿ycia ni¿ sobie zaplanowa³am studia zaoczne w weekendy + praca w tygodniu- tak chcia³am, tak mam i nie narzekam
Edytowane przez 3mw Czas edycji: 2011-04-14 o 22:45 |
|
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest Ci ciê¿ko studiowaæ i pracowaæ jednocze¶nie?
|
|
|
|
#1751 |
|
Raczkowanie
|
nie narzekam
tymbardziej, ¿e mam tak± pracê, ¿e mogê siê w niej uczyæ mojemu T¿owi jest trochê ciê¿ej bo je¿eli chce mieæ sobotê woln± od pracy to musi pracowaæ z pi±tku na sobotê w nocy, wiêc w sobotê rano po pracy tylko leci do domu siê wyk±paæ i przebraæ i od razu na zajêcia... studiuje na tej samej uczelni co ja wiêc siê widujemy i wygl±da wtedy jak cieñ cz³owieka, no ale upar³ siê ¿e da radê i jak narazie idzie mu bardzo dobrze![]() jako¶ tak zawile to opisa³am, ale my¶lê ¿e zrozumiecie o co chodzi³o
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 650
|
Lunatyczka 97 hahahahaha
![]() Sylwiszon to ja Cie pieknie prosze wklej fotke owej poduszki, to sobie tez taka kupie na jazdy![]() Misislipy- no to faktycznie romantyk z tego Twojego chlopaka ![]() A ja z racji,ze mam urlop i siedze w Ie to caly czas cos gotuje ![]() Jak nigdy dotad, zawsze stonilam od kuchni a teraz jakby mnie piorun trzasl, ciagle przy garach Przed chwila wymyslilam sobie,ze mam ochote na makaron na slodko..znalazlam super przepis ale zorientowalam sie,ze sitka to ja sie nigdy nie dorobilam Polecialam do tesco bo do pozna otwarte i zobaczcie jakie piekne kupilam ![]() Dodam,ze kolacja wyszla suuuper, polecam makaron z jablkiem,bananem i cynamonem
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2011-04-17 o 20:50 |
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
3mw, bli¼niaki
![]() foxy - a cienki makaronik nie bêdzie wyp³ywa³ dziurkami - takie duze mi sie wydaj±. zmykam, bo muszê parê rzeczy dorzuciæ do torby (wyjazd na 24h jest gorszy od tygodnioweog). Udanego weekendu ¿yczê ![]() ---------- Dopisano o 06:04 ---------- Poprzedni post napisano o 05:50 ---------- przylecialam jeszczev raz - przecie¿ nie bedzie mnie jutro: sweet - kciukasy
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
dzieñ dobry
misislipy i jomic udanych wypadów
|
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
dzieñ dobry
no wszystkich poodwozi³am, teraz kawka i ¶niadanko ![]() foxy, pewnie, jak znajdê chwilkê to wrzucê fotkê ![]() Imienniczko, jomic-udanych wyjazdów ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- asiulek
|
|
#1756 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
No to za 15 dni bede sie bawic na weselu. Fryzjer zaklepany,wczoraj z mama tancowalam bo fajna muzyczka leciala w tv. Nie mam pojecia jak sie uczesac, podoba mi sie fryzura niani Frani
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Pytam, bo s³ysza³am du¿o opinii, ¿e ciê¿ko jest pracowaæ i studiowaæ jednocze¶nie
|
|
|
|
|
#1758 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 191
|
cze¶æ dziewczyny
Co s³ychaæ? u mnie nieciekawie. Choróbsko mnie ³apie a w pon wielki dzieñ... zawsze tak mam jak czeka mnie co¶ wa¿nego! ale jutro dodatkowe jazdy wiêc siê wyluzujê ciut ![]() Rozwi±zujê sobie testy i z przykro¶ci± stwierdzam, ¿e mam problem z zapamiêtaniem wszelakich prêdko¶ci Te¿ tak mia³y¶cie?auto, auto + przyczepa, autostrada, ekspresowa, koniec ekspresowej, koniec autostrady... masakra chrzani mi siê to chyba to muszê wkuæ na blachê ale stresik ju¿ lekki jest bo wszyscy wokó³ pytaj± kiedy, kiedy jakby czuli...!
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
Cytat:
za to mia³am problemy ze znakami 'zakaz zatrzymywania i postoju' itp. ![]() A ja jeszcze nie s³yszê na chore ucho ![]() Muszê byæ zdrowa w przysz³ym tygodniu, no muszê
|
|
#1760 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Cytat:
Cytat:
Czekam na mamê, biorê samochód i zmykam do fotografa. Muszê sobie zrobiæ zdjêcie, a tak tego nie lubiê. |
||
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Jomic kupujac sitko myslalam o swiderkach, ale o nitkach to nie pomyslalam i faktycznie moze wylatywac
![]() ![]() hehe..nie, nie ma na mnie mocnych ![]() :cojes t:
|
|
#1762 | ||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 324
|
Cytat:
Przepraszam, ¿e nie zagl±dam do Was, ale zauwa¿y³am, ¿e czytanie relacji z egzaminów doprowadza mnie do mega stresu i paniki...Dzisiaj jeszcze i jutro przed samym egzaminem mam jazdy, ale zauwa¿y³am, ¿e im bardziej siê staram i im bli¿ej do egzaminu to mi gorzej idzie £uk wychodzi³ mi idealnie i tak samo wzniesienie, a tydzieñ temu podczas jazdy nawet to mi nie sz³o. Na ³uku raz nie wykrêci³am tak jak trzeba, a na górce mi zgas³ Bojê siê, ¿ebym nie obla³a na placu, bo chyba siê kompletnie za³amiê...Cytat:
![]() Misislipy domy¶lam siê co prze¿y³a¶, bo ja mia³am instruktora, który mnie w³a¶nie ci±gle opieprza³, to ju¿ mi kompletnie nic nie wychodzi³o, tak¿e nic dziwnego, ¿e bêd±c w takim stresie nie zda³a¶. Postaraj siê o tym nie my¶leæ, nastêpnym razem na pewno trafi siê lepszy egzaminator
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
a ja w³asnie wróci³am przejecha³am dzisiaj 200km w obie strony
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
sweet ja wierzê w to, ¿e poradzisz sobie bez ¿adnego zlitowania
![]() w³a¶nie mia³am zabraæ siê za mycie okien ale..pochmurno siê zrobi³o i chyba to od³o¿ê na jutro
|
|
|
|
#1765 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 324
|
Cytat:
|
|
#1766 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 969
|
A ja niestety na egzamin siê nie uda³am... Wirus ¿o³±dka mi uniemo¿liwi³
. A do tego kasa przepad³a ;/
|
#1767 | ||||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 191
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
![]() ale æwiczê dalej dzielnie
|
|
#1768 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Cytat:
![]() sweet, chyba jeste¶ pierwsza tutaj, która zdaje w sobotê ![]() Sezon eLkowy w moim mie¶cie siê zaczyna. Coraz czê¶ciej moich kochanych instruktorów widzê. Dzisiaj patrzê - siedzenie maksymalnie odsuniête do ty³u, pozycja le¿±ca, nie musia³am patrzeæ na twarz, tylko jeden I ma takie pozycje w samochodzie
|
|
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a ile sie dostaje tych ksiazek/cd to nauki teorii,duzo tego?
Co oni w ogole daja, ksiazki czy wszystko na plytce?
|
|
#1770 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 969
|
Ksi±¿ka i CD. Ja do ksi±¿ki zagl±da³am tylko ¿eby sobie przypomnieæ co i jak pod mask±.
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

Eh...
z tym, ¿e powinni wzi±æ pod uwagê, ¿e Ty jeste¶ trochê m³odsza, uczysz siê i matura przed Tob±

on mi za³o¿y³ ostatnio na palec kapsel od tymbarka z naipsem "kocham Ciê" a jak siê pytam czemu u lewej rêki to powiedzia³, ¿e na praw± chce za³o¿yæ kiedy¶ prawdziwy 

wklej fotke owej poduszki, to sobie tez taka kupie na jazdy

Te¿ tak mia³y¶cie?