![]() |
#331 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Bardzo dużo nowych rzeczy!!! Zapraszam!!!
Cytat:
---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#332 |
BAN stały
|
hmm.. mój tez niestety
![]() własnie zauwazylam ze masz to Even Better Clinical Dark Spot Corrector Clinique a ja baardzo intensywnie szukam czegos na moje masakryczne blizny po tradziku, wiec za to chetnie oddam suszarke oplus moge dołozyc jakies rzeczy z mojego watku, np kosmetyki albo bizu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Popatrzę co tam mąż jeszcze ma- choć nie sądzę bym coś znalazła bo coś mi "mruczał" ostatnio, że znowu kilka kosmetyków mu się kończy. Więc nie wiem. Jak to jest, że ja mam krem na 3 miesiące a on o miesiącu już narzeka, że trzeba kupić nowy bo już resztki wyciska? ![]()
![]() |
![]() |
#334 |
BAN stały
|
to zobacz jeszcze czy podobaja Ci sie ciuszki jakies, tez bym mogla dołozyc
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- a w ogole to dopiero zauwazylam, ze masz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1302121667 dokad ona bedzie na osobie 165 cm? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam ten pod oczy- natomiast czy pod oczy czy na buzię czy do ciała to wszystko to samo tylko w różnym stężeniu składniki. Ogólnie ten produkt jest świetny i na blizny i rozstępy dodatkowo.... Poczytaj o tym na necie. Polecam serio. Mi blizna po porodzie córeczki (z cięcia) zmniejszyła się o połowę. Więc... Rewelacja jak dla mnie. np tu: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...dukujacym.html Tylko ja mam z nowej linii 4 razy silniejszy od tego co wkleiłam link.
![]() |
![]() |
#336 |
BAN stały
|
w zasadzie bardziej niz jakiekolwiek kosmetyki zaintrygowała mnie kiecka
![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- a co do kremu - ile ml Ci go zosta lo ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym, że za tą sukienkę wiele oddałam (mam z wymiany) i za suszarkę np mogłabym ją oddać nic już nie dokładając.
![]() |
![]() |
#338 |
BAN stały
|
jasne, rozumiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z tego co kojarzę to znajoma ma cały- z tym, że zapewne go nie odda... jeśli poproszę o jakąś odleweczkę z 10ml to bym raczej dostała- ona ma na twarz 150ml krem.
![]() |
![]() |
#340 |
BAN stały
|
na moje blizny to chyba i tak za malo, nawet jak to ma b. mocne stężenie..;p.
generalnie jestem zdecydowana wstepnie na sukienke za suszarke, napisz tylko dokad ona Ci siegała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja akurat mam bardziej proporcjonalną budowę ale jestem bardzo szczupła. ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- no jak uważasz. Mi pomógł- nawet na tą właśnie ciętą bliznę pooperacyjną (poporodową)... Uważam, że jest świetny- ale to już jak wolisz. Na pewno dużo daje systematyczne stosowanie kremu. Rano i wieczorem co dziennie.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
BAN stały
|
hm to moze lepiej ja zmierz, ja skocze pozyczyc miare od jakies sasiadki
![]() to jak mozesz, zmierz jej długosc od srodka dekultu do samego dołu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Estee Lauder Advanced Night Repair 15ml NOWY i Estee Lauder- nowa kredka pełnowymiarowa- czarna?? Ewentualnie poza wątkiem może bym znalazła jakieś ciuszki dla dziewczynki.
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2011-04-13 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Raczkowanie
|
prosze o to te plami dwie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518866 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518707 nie śledze watkow, prosze odpisuj u mnie, ja u Ciebie!!!! szukam pędzli ory oraz marynarki 34/36 kolor NUDE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Zadomowienie
|
Ja u Ciebie zwróciłam uwagę na:
* Even Better Clinical Dark Spot Corrector Clinique✂- serum zmniejszające przebarwienia skóry30ml- Nowe * Estee Lauder Perfectly Clean Lekka emulsja do mycia✂twarzy✂cery normalnej i mieszanej. Jedwabista emulsja delikatnie oczyszczająca,wygładzając a i przynosząca równowagę skórze.✂200ml. Nowe * Clinique Youth Surge skora mieszana 15 ml * Próbka Kenzo Amour U mnie jedynie ta bluzeczka jest w stanie db, bo schodzona nieco. Reszta bdb wg mnie. Jeszcze mam pytanie o termin ważności tych kosmetyków. Edytowane przez mmoniaa Czas edycji: 2011-04-14 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
i co z tymi tuszami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
wydawało mi się że ci odpisałam- tusze wolne- chciałabym:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1300637645 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1300639005 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1300636897 jakie tusze cię interesują? Ich pojemność to około połowy pełnowartościowego produktu. Jak którymś będziesz zainteresowana to dokładnie opiszę. ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
Ewentualnie interesują mnie ciuszki dla dziewczynki o wzroście 93cm- czyli takie na 98cm rozmiar. Nie mam już Estee Lauder Advanced Night Repair 15ml NOWY ale mam taki sam pojemności 7ml
![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
cos za miniatury mascary
Clinique Superbalm błyszczyk kolor 01 Apricot 7ml- nowy i probki perfum?
![]() |
#349 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.php...8&d=1302 637219 https://wizaz.pl/forum/attachment.php...5&d=1302 621423 co byś za to chciała? ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- nic
![]() |
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Najbardziej byłabym zainteresowana
Perfumowanym balsamem Dior addict 2 - 50 ml Podoba mi sie jeszcze u Ciebie czarna kredka Este Lauder i balsam do ust Caroliny Herrery . nie widziałabyś jeszcze czegoś dla siebie w wątku moim ksiązkowym ? albo czym bylabys zainteresowana ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie?
D&G Ligot Blue każdy 100ml - 2sztuki Lacoste Touch of Pink 50 ml Angel- perfumowany balsam do ciała 30ml- nowy ![]() ![]() ![]() chociaż Angel <3
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
Wymiary plecaka dł 32cm szer 27cm głębokość ok 10cm myślę że na 3-4 lata będzie ok z ciuszków znalazłam takie rzeczy jeśli Cię coś zainteresuje podam wymiary głównie z Reserved i Girl2Girl Lady Bird kurtka na polarku no name
![]() |
#353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli te ciuszki są w rozmiarze 92 lub 98 cm to chętnie je wezmę napisz tylko co chcesz w zamian. Nie ukrywam że zależy mi na szybciutkiej wymianie jeśli chodzi o ciuszki z tego względu że mała 20-go wyjeżdża nad morze- a tutaj widzę kurteczkę- więc nie musiałabym kupować nowej. Gdyby udało nam się dziś dogadać a dałabyś radę wysłać jutro to bym w pon miała.... Tak więc proszę o szybciutką odpowiedź.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Zadomowienie
|
W takim razie ja reflektuję na:
* Even Better Clinical Dark Spot Corrector Clinique - serum zmniejszające przebarwienia skóry30ml- Nowe *Clinique Youth Surge skora mieszana 15 ml * Kenzo Amour - próbka Co Ty na to? Chciałabym się jeszcze dowiedzieć jaka jest data ważności kremów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym, że nie oddam w ten sposób. Bo sam Even Better chyba jest droższy od tych dwóch ciuszków..... Może coś innego jeszcze widzisz u mnie?
![]() |
![]() |
#356 |
Wtajemniczenie
|
nic ; )
stan idealny, dł podeszwy ok. 28-27,5. ale ja mam dł. stopy 26 cm i są ok ;d.
![]() |
#357 |
Zadomowienie
|
Może sam Even Better nie był droższy od obu, bo były to dość drogie rzeczy, ale rozumiem. Niestety nic innego z Twojego wątku nie jest mi potrzebne.
Wiele osób pyta o te dwa ciuszki właśnie, ale jeśli nic mi się nie podoba u innych wzamian, to będę Cię kusić jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
Podaje wymiary kurteczka dł całkowita 44cm, szer 39cm, dł rękawa od pachy 29,5cm kaptur odpinany, spodenki rozm z metki 98cm, sukienka niebieska Ladybird 3-4lata (z tyłu brak jednego guziczka), seledynowa bluzeczka z wyszywanym kwiatkiem z metki 2-3 lata reszta rzeczy jest na 3-4 lata ogólnie zbliżone wielkościowo
Estee Lauder Resilience Lift Extreme krem pod oczy 5ml- nowy w słoiczku Estee Lauder Advanced Night Repair 7ml NOWY Estee Lauder- nowa kredka pełnowymiarowa- czarna Furterer- odżywka do włosów 15ml i szampon do jakiego rodzaju włosów bo nie znalazłam na KWC?? Wstępnie to mnie interesuje napisz co możesz oddać za ciuszki. W razie czego mogę Ci jeszcze dziś wysłać te rzeczy ![]()
![]() |
#359 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
szampon do włosów blond. ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
Blondynką nie jestem także z szamponu muszę zrezygnować wolałabym Estee Lauder miniatura mascary nowa? i Carolina Herrera- balsam do ust- nowy 15ml- zafoliowany co Ty na to?
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2011-04-15 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.