StriVectin SD, Krem o działaniu redukującym

• 9 czerwca 2015 o 8:22
    To jest mój krem !
    Ten krem na prawdę działa ! Używam go do twarzy, na dzień i na noc. Naprawdę działa przeciwzmarszczkow, wygładza linie, wyrównuje skórę. Zakochałam się w załaj marce i używam także innych produktów Strivectin. Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 2 duże
    Dossa
    21 kwietnia 2014 o 13:21
    Pogromca zmarszczek
    Zakupiłam krem (w wersji z peptydem) w zestawie z kremem pod oczy skuszona relatywnie niską ceną w zestawie oraz ciekawością. Muszę przyznać, iż jest to jedyny krem przeciwzmarszczkowy, który daje widoczne efekty i spełnia obietnice z opakowania (a przetestowałam ich masę i byłam już zdania, że żadem krem nie jest w stanie usunąć istniejących już zmarszczek). Mam drobne zmarszczki mimiczne, głównie pod oczami, po 2 tygodniach widoczny był efekt ich spłycenia, po zużyciu opakowania siateczka zmarszczek ujawnia się tylko przy uśmiechu. Mam tłustą cerę z trądzikiem, krem świetnie na nią działa - nie zapycha porów i likwiduje drobne zaskórniki (pewnie to saługa kwasu). Niweluje blizny potrądzikowe - raczej te świeże ale efekt jest widoczny. Nie roluje się. Minusy to śrdnia wydajność oraz średni efekt nawilżenia (ja wspomagam się maską nawilżającą). Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    ddiana
    5 stycznia 2014 o 16:54
    pogromca blizn
    Produktu tego używam od przeszło 10lat,jeszcze nie był dostępny w Polsce. Jako nastolatka oparzyłam sobie nogę,a dokładnie udo.Wylałam na gołą nogę świeżo zaparzona herbatę,blizna była bardzo brzydka,gruba i dosyć spora. Naprawdę ten krem stosowany przez wiele lat,z przerwami i nieregularnie wygładził mi tę bliznę.Zawsze mam go w zapasie,a teraz stosuję na kolejną bliznę po cesarce.Tu efektów jeszcze nie widzę,ale wierzę,że również i w tym przypadku się krem sprawdzi,trzeba tylko czasu. Krem jest bardzo wydajny,gęsty. Kupię pewnie jeszcze nie jedno opakowanie.Polecam wytrwałym. Używam tego produktu od: ponad 10lat z przerwami Ilość zużytych opakowań: dużo
  • 19 grudnia 2013 o 23:05
    Mocno przereklamowany
    Zużyłam całą dużą tubę i nic. Mój egzemplarz strasznie się wałkował. Na dzień kompletnie odpadał. Na noc średnio fajny, jakoś nie współgram z żadnym serum, efekty nijakie. Niektóre kremy chociaż oszukują i prasują moje mimiczne w nocy i rano budzę się z gładkim czołem. Tu nic takiego. Nawilżenie też całkiem przeciętne. Do tego specyficzny zapach, który nie umilał pielęgnacji. Ogólnie zastanawiam się skąd ta renoma, te ochy itp bo u mnie nie ma mowy o nawilżeniu porządnym, a co dopiero o reszcie zalet. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: Jedno duże opakowanie
  • 27 maja 2013 o 19:57
    słaby
    O kremie naczytałam się na zagranicznych forach, na Wizażu także ma dobre recenzje.... kupiłam zestaw : krem, serum i krem pod oczy. Rozczarowanie na pełnej linii! Moim zdaniem krem nie robi absolutnie nic co obiecuje producent. Całego zestawu używam od trzech miesięcy bardzo sumiennie i bardzo chciałabym powiedzieć,że zauważyłam przynajmniej małą zmianę na plus - tak niestety się nie stało. Krem nie nawilża, nie ujędrnia zero efektów. Polecany jest na blizny.. mam taka jedna maluteńka bliznę po ospie - zmiana jest bardzo niewielka więc pomyślałam, że będzie to taki mój odnośnik działania kremu - jest taka jaka była. Nie wiem skąd zachwyty nad produktem. Gdyby ktoś chciał bardziej szczegółowych informacji przed kupnem zapraszam na priv dodam,że recenzuje nową silniejsza wersję