Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-20, 10:15   #1411
marzena_S
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Kolina, zdjęcia synka świetne.

Youyou, gratuluję rozpoczęcia III trymestru.

Iwonap79, w necie piszą, że model z 2010 roku też ma regulowany podnóżek.
Co do ramy to tak jak pisała Natka, to usterka wcześniejszych modeli.
Jeśli chodzi o kolory to są chyba takie same, chociaż w tym sklepie widzę, że mają czerwony
http://dino.sklep.pl/nowy/mutsy-tran...38b596017a7105.
marzena_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 10:17   #1412
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Beatka ale brzunio Pewnie wygodnie się mieszka

A ja dzisiaj robię na obiad makaron taki jak jadłyśmy z dziewuszkami na spotkaniu
dziekujemy, no chyba wygodnie sie jej mieszka bo sie gosci od rana na całego. Chyba jakaś imprezka z przytupami

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 10:22   #1413
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

aa to juz wiem jaka bida

a wczoraj w Rzeszowie jadłam takiego loda na Grunwaldzkiej

włoskiego kręconego świderka śmietankowo- czekoladowego.... ech..

i dziś też bym zjadła takiego... Kto mi kupi i dowiezie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lody_krecone_swiderki.jpg (23,0 KB, 16 załadowań)

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-04-20 o 10:24
Stary 2011-04-20, 10:28   #1414
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
co to jest ta "bida"?
http://www.karczmabida.com/

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 10:28   #1415
83monia
Zakorzenienie

moje dziecko chyba jest z patologicznej rodziny chodzi po pokoju z klockami i takie teksty wali: to jest taty piwo, mama nie pije piwa bo ono śmierdzi... wszystkie piwa są taty!!!

poza tym wieczorem i rano goraczkowal, ide do pediatry tak w razie czego bo nei wiem o co chodzi.

dokladnie 3 lata temu mialam pierwsze karmienie mojego synka - dzis ma urodziny (to sie z goraczka wylozyl w fajny dzien...)

za to ja popralam mase rzeczy (posciel), wietrze pierzyny, pomylam podlogi i szafy, wyszorowalam lazienke na błysk...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 10:33   #1416
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
kobietki mam pytanie do mamuś które już mają doświadczenie czy takie coś się w ogóle przydaje ???
http://www.2o2.pl/produkt,2767,fotel...ow-foczka.html
mam okazję odkupić ale trochę lepszej firmy i trochę droższe i nie wiem czy nie szkoda kasy.

a skoro temat spotkań to mam pytanie do ślązaczek:
czy my coś organizujemy????? Meszsares, Zanka, Natka (kurcze przepraszam ale nie pamiętam kto jeszcze z tych rejonów )
Witam słonecznie
Dziubek ja też Ślązaczka
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 10:36   #1417
karolinee1983
Zadomowienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Dziękuję za kciuki, jak zwykle są magiczne

Dominik jest na 200% Dominikiem, serduszko, płucka, nerki, przepływy, kręgosług i wogóle wszystko wporządku Mam zdjęcia wklęję później, bo teraz czekam na mame
Mały waży już 965g, ma śliczną buźkę, nawet Pani powiedziała, że śliczny.
Badała nas bardzo dokładnie, chyba z godzine byliśmy w gabinecie. Mamy film i zdjęcia
I wiecie co? On śpi jak mój mąż z jedną ręką za głową. Znudzony był ogólnie bo cały czas ziewał.
Meszsares ja mam bardzo pozytywne odczucie co do Pani A

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Aha... i mały już nie ma głowy bardzo nisko, już podniósł ją i ma ją na wysokości pępka Także jestem spokojniejsza
Brawa za udaną wizytę

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość

To i ja się pochwalę moim brzusiem, na końcówce 23 tygodnia.
Śliczny i pepul Ci wyskoczył już

Cytat:
Napisane przez Lilkaa82 Pokaż wiadomość

Jestem po wizycie pozno pisze bo wizyte mialam o 14 ale bylo opoznienie i weszlismy z mezem dopiero przed 16. A pozniej nie moglam sie zalogowac na wizaz, znow nawala cos.

Szyjka skrocila sie nieznacznie, z 35 na 31mm, nie jest zle ale szyjka troche zmiekla a to juz nie za dobrze ale tez jeszcze nie najgorzej bo ujscie wewnetrzne zamkniete naszczescie. Macica nadal reaguje na kazdy ruch skurczami wiec nadal mam nakaz lezenia, ale czasem mam wstac i pochodzic po domu zeby miec chociaz troche sily do porodu, bo jak bedzie zero kondycji to porod trudny w razie nasilenia (wczoraj wieczorem mialam skurcze co jakies 3 min i bralam nospe forte) to mam brac do Fenoterolu wasnie nospe. Ginka powiedziala ze jakbysmy wytrzymaly w dwupaku w takiej sytuacji jeszcze troche to byloby dobrze bo jesli szyjka bedzie sie skracala i miekla a ujscie otwieralo to do konca ciazy bede musiala lezec w szpitalu (to tak na pocieszenie chyba ...), i ze jakby tak przypadkowo wody odeszly to ciaze da sie utrzymac jeszcze okolo tygodnia czasu w brzuchu... eh nieciekawa perspektywa ale coz jestem pozytywnie nastawiona, leze i juz. Płeć potwierdzona córcia jest córcią na nastepnej wizycie za 3 tyg bedzie wazona i mierzona bo to bedzie 32 tydzien

Dziekuję wszystkim dziewczynom za kciuki, gratuluje wszytskich wizyt, i piekne brzuszki macie
No to odpoczywaj dużo, żeby malutka jak najdłużej w brzuszku siedziała

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
aha, fotki mialam wstawic, to sprzed tygodnia (wczoraj usg nie mialam)
nasz synus
śliczny synuś

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

Dobrze, ze wszystkie wizyty w porządku. To ja poproszę kciuczki za moją
Proszę bardzo

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość

Mi hormony nadal buzują,
mogłabym ryczeć jak dziecko,
tak mi źle.
Z mężem nie umiem się dogadać od wczoraj
Trzymam kciuk, co by się maleństwo ujawniło i nie smutaj już

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
dgorsze.

----Chciałam się jeszcze pochwalić że dziś zaczynamy 28tc, czyli 7 miesiąc i III trymestr
Gratulujemy

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Znów mamy piekne słoneczko! Wczoraj dobijałam sie na wizaż, ale cos chyba nie działało.

Poprosze kciuki o jutrzejsze 75g glukozy.
proszę bardzo. Ja chyba w piątek uderzę na tą glukozę 75 g i też będę prosić o kciuki

Cytat:
W klubie w temacie gołych brzuszków wrzuciłam kilka fotek z dziś jakość nie powala no ale to tylko telefonem

a tu na zachętę namiastka reszta w klubie

Piękny

Cytat:
Bida fajna jest my jak z tżem jedziemy do jego rodziców do Zamościa to zawsze zajeżdżamy na placka po zbójnicku - bierzemy jednego na naszą dwójkę bo nie jesteśmy w stanie zjeść całego

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 10:38   #1418
SweetAngel1984
Zadomowienie

Hej dziewczyny.....wczoraj caly dzien mialam problem z wizazem

musialam Was ponadrabiac

wczoraj dowiedzialm sie ze moja ciocia zmarła nad ranem jutro pogrzeb ale ja mam zabronione sie tam pokazywac,tatus juz dzwonil z zakazem.....(jak zwykle jestem za wrazliwa na takie rzeczy )

zanetko - ja tez jutro wizytuje sie

monia - masz dziecko the best on mnie rozwala poprostu (chce zeby moj byl taki sam )

I tez nei ma mochoty na zadne swieta jedzenie swiateczne itp itd. w sobote ide swiecic bo zostaje w domu...w niedziel jedziemy do rodzicow na sniadanie a poniedzialek tez w domu spedzmay wiec u mnie raczej to normalnei sie zapowaida bez zadneych sztucznych imprezek rodzinnych do tesciow nie jade bo to za miastem a my nie mamy samochodu a busem nie bede jechala i juz

uprałam wlasnie pokrycie spacerówki łacznie z daszkeim szuszy sie na sloneczku teraz zostalaa jeszcze gondola i wozek bedzie gotowy na wsadzenie Igorka

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-04-20 o 10:40
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 10:38   #1419
Vaniliova11
Zadomowienie

DaKaro Beata fajne brzusie
Lilka leż odpoczywaj ale jest troche lepiej
Kolina za wizyte fotki śliczne
Stary 2011-04-20, 10:42   #1420
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Cytat:
j

to możemy sie umówić że Stapelka by nam kupiła i przesłała dwa a my spotkałybyśmy się niedługo znowu
oki, ja mogę przelać kasiorkę za nas dwie to później mi oddasz

Cytat:

Mi hormony nadal buzują,
mogłabym ryczeć jak dziecko,
tak mi źle.
coś o tym wiem, też ryczę jak dziecko ... kciuki trzymam

Scio
kciuki za wizytę

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość

Chciałam się jeszcze pochwalić że dziś zaczynamy 28tc, czyli 7 miesiąc i III trymestr

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
moja mała też upodobała sobie lewą stronę brzucha
ostatnio nie daje mi spokoju, wypina się, obraca, kombinuje, momentami staje się to drażniące i bolesne
z prawej jej nie czuję, a z lewej brzuch faluje mocno hehe
może dziewczynki lubię z lewej, .... mój synek z prawej strony buszuje i się wypina

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość

Beatka i Słoneczko
a zdjęcia robiłyście, żeby się pokazać?

Cytat:

ja pamiętam lody od myszki w ryneczku ale bym zjadła
Beatko Ty jeszcze masz pępek , ja już nie pamiętam jak mój wygląda, mam nadzieję że wróci do poprzedniego kształtu

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 10:44   #1421
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Witam słonecznie
Dziubek ja też Ślązaczka

no widzisz kochana jaka ja sierota jestem !!!
liczę na Twoje wsparcie w rzuconym temacie ale byłoby fajnie się spotkać i pogadać
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 10:47   #1422
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja mieszkam bliziutko tej drugiej Bidy Przy czym u Nas jedzonko było tam kiedyś wyśmienite, a teraz się trochę zepsuło. Ale wpadamy czasem z mężusiem na opiekane pierogi ruskie i lody Te pierogi szczególnie polecam.

A ja Wam powiem, że czekam na te święta. Bo pogoda ma być ładna, bo w niedzielę będziemy siedzieć z moimi rodzicami i przyjedzie brat z rodzinką i będzie miło A w poniedziałek jedziemy do teściów. To mnie mniej cieszy, bo od ostatniej kłótni z teściową rozmowa Nam się nie klei, ale może damy radę. Nie mam parcia, że musi być błysk w domu. Mam masę roboty w mieszkaniu, bo TŻ chce zacząć malować, więc tu gdzie teraz mieszkamy po prostu "ogarniam nieład"

A wczoraj zawieźliśmy babcię TŻta żeby zobaczyła jak idą remonty i gdzie będziemy mieszkać, no i jak babcia weszła do mieszkania to powiedziała : "K....a jak tu pięknie" Ona jest niekiepska

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 10:47   #1423
Vaniliova11
Zadomowienie

Zapomniałam kciuki za dzisiejsze wizyty
za Ciebie Carmela i 75g glukozy mam przeczucie że wyniki bedą już w normie jak moje
Dziewczyny piszecie że Wasze dzieciaczki od rana dokazują a mój coś dziś spokojny
Sweetangel przykro mi z powodu Twojej cioci
Stary 2011-04-20, 10:47   #1424
Stapelka
Rozeznanie

witajcie w słoneczne przedpołudnie)

marzena_s dzięki za pw - odpisałam

Beata - nie ma problemu mogę założyć na tydzień kasę i Wam wysłać.
tylko proszę wyślijcie mi pw ile mam kupić, żeby mi nie umknęło.

miłego dzionka!!!
Stapelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 10:51   #1425
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
no widzisz kochana jaka ja sierota jestem !!!
liczę na Twoje wsparcie w rzuconym temacie ale byłoby fajnie się spotkać i pogadać
Masz moje wsparcie ja tak troche zazdroszcze dziewczynom z Lublina i Krakowa tych spotkań
Stary 2011-04-20, 10:54   #1426
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Masz moje wsparcie ja tak troche zazdroszcze dziewczynom z Lublina i Krakowa tych spotkań
no ja właśnie też i dlatego musimy się zorganizować i im dorównać tylko trzeba by znaleźć jakiś "środek" pomiędzy naszymi miejscami zamieszkania żeby żadna nie była poszkodowana z dojazdem
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 10:58   #1427
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Wczoraj mi całe popołudnie wizaż nie działał, ale już Was grzecznie nadrobiłam

Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty zaciśnięte

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 11:05   #1428
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
A ja mieszkam bliziutko tej drugiej Bidy Przy czym u Nas jedzonko było tam kiedyś wyśmienite, a teraz się trochę zepsuło. Ale wpadamy czasem z mężusiem na opiekane pierogi ruskie i lody Te pierogi szczególnie polecam.

A ja Wam powiem, że czekam na te święta. Bo pogoda ma być ładna, bo w niedzielę będziemy siedzieć z moimi rodzicami i przyjedzie brat z rodzinką i będzie miło A w poniedziałek jedziemy do teściów. To mnie mniej cieszy, bo od ostatniej kłótni z teściową rozmowa Nam się nie klei, ale może damy radę. Nie mam parcia, że musi być błysk w domu. Mam masę roboty w mieszkaniu, bo TŻ chce zacząć malować, więc tu gdzie teraz mieszkamy po prostu "ogarniam nieład"

A wczoraj zawieźliśmy babcię TŻta żeby zobaczyła jak idą remonty i gdzie będziemy mieszkać, no i jak babcia weszła do mieszkania to powiedziała : "K....a jak tu pięknie" Ona jest niekiepska
za babcie

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
aa to juz wiem jaka bida

i dziś też bym zjadła takiego... Kto mi kupi i dowiezie?
O MAMO-ale pyszny!!!Wczoraj w Carrefourze widziałam takie lody princessy w kubeczku też pewnie pyszne-ale nie kupiłam-może dziś?

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 11:12   #1429
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
oki, ja mogę przelać kasiorkę za nas dwie to później mi oddasz

coś o tym wiem, też ryczę jak dziecko ... kciuki trzymam

może dziewczynki lubię z lewej, .... mój synek z prawej strony buszuje i się wypina

ja pamiętam lody od myszki w ryneczku ale bym zjadła
Beatko Ty jeszcze masz pępek , ja już nie pamiętam jak mój wygląda, mam nadzieję że wróci do poprzedniego kształtu

Buu.. wcięło mi takiego długiego posta

a więc od nowa do rzeczy
w sprawie aspiratorków - jeśli mogłabyś to byłabym wdzięczna , kaskę oddam Ci jak się spotkamy znowu napisz może PW do Stapelki i zapytaj czy są jeszcze w promocji mam nadzieję że są i podeślij swoje namiary.

Ja tez potrafię ryczeć na zawołanie teraz, byle co mnie rozczula, tz-ta złościło na początku że tak ciąglę płaczę ale zrozumiał w końcu że to nie jest zależne ode mnie ech... hormony..

A lody w ryneczku u Myszki się zepsuły w tym sezonie.. w tamtym roku były lepsze a teraz to takie nie za bardzo coś na jakości polecieli a ja jak głupia czekałam w marcu i polowałam kiedy otworzą bo takiego miałam smaka na taką dużą porcję w rożku cukrowym z sosem czekoladowym... ale mi nie podeszły teraz.

Te na Grunwaldzkiej świderki są znacznie lepsze. A nie wiesz może czy takie świderki można gdzieś w Mielcu dostać? bo bym tż-ta w święta na lody wyciągnęła

a mój pępuszek ma się całkiem dobrze, na razie na wyłażenie mu się nie zanosi, w sumie to jest taki sam jak wcześniej, minimalnie może się ciut spłycił ale to nawet mnie ciężko zauważyć. A mnie się podobają Wasze takie wypukłe i też bym taki chciała

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość

no babcia po prostu wymiata

Stary 2011-04-20, 11:12   #1430
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość

Chyba nie bardzo, bo nasza Majka to raczej prawostronna jest

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 11:14   #1431
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Stapelka Pokaż wiadomość
Beata - nie ma problemu mogę założyć na tydzień kasę i Wam wysłać.
tylko proszę wyślijcie mi pw ile mam kupić, żeby mi nie umknęło.

miłego dzionka!!!

Słoneczko zgodziła się przesłać Ci pieniążki za nas obie a ja jej oddam jak się spotkamy

Ale może zaczekamy jeszcze dziś na Marinę, bo może i ona chciałaby też taki aspirator..
na razie to my dwie: Słoneczko i ja

Słoneczko odezwie się na PW ze szczegółami

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-04-20 o 11:15
Stary 2011-04-20, 11:15   #1432
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
kobietki mam pytanie do mamuś które już mają doświadczenie czy takie coś się w ogóle przydaje ???
http://www.2o2.pl/produkt,2767,fotel...ow-foczka.html
mam okazję odkupić ale trochę lepszej firmy i trochę droższe i nie wiem czy nie szkoda kasy.

a skoro temat spotkań to mam pytanie do ślązaczek:
czy my coś organizujemy????? Meszsares, Zanka, Natka (kurcze przepraszam ale nie pamiętam kto jeszcze z tych rejonów )
Ja żech je ze śląska
Dla mnie zależy gdzie będzie to spotkanie

Sweet przykro mi z powodu cioci
Jedni umierają drudzy się rodzą

Mam ochotę wyjechać na wieś
Ogarnęłam łazienkę,
miał to mój mąż zrobić, ale on wiecznie czasu nie ma
Brzuch mnie znowu boli

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 11:15   #1433
JustPi
Rozeznanie

cześć Mamusie
od rana wpadłam w wir pracy i dopiero teraz zaglądam.
Brzuszki prześliczne a każdy inny
Kciuki mocno zaciśnięte za dzisiejsze wizyty i nieśmiało proszę również o trzymanie za nas bo urywam się wcześniej z roboty i na 15 lecę na wizytę. Oczywiście najbardziej obawiam się ważenia bo młoda tak ostatnio szaleje, że raczej o nią się nie boję. Ale brzuchol to mam przynajmniej na 8 miesiąc, jak nie 9. Ostatnio ktoś się zapytał czy przypadkiem nie mam w środku bliźniaków taaaaaaa
życzę miłego dzionka i postaram się wieczorem nadrobić zaległości
JustPi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 11:15   #1434
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
a mój pępuszek ma się całkiem dobrze, na razie na wyłażenie mu się nie zanosi, w sumie to jest taki sam jak wcześniej, minimalnie może się ciut spłycił ale to nawet mnie ciężko zauważyć. A mnie się podobają Wasze takie wypukłe i też bym taki chciała
Beatko ja mam taki pępuszek jak Ty. A też bym chciała mieć taki wypukły Może jeszcze się doczekamy

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html

Edytowane przez Madziulka_17
Czas edycji: 2011-04-20 o 11:20
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 11:16   #1435
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość

może mnie Julka dlatego kopie z lewej bo będzie leworęczna jak mamusia kto wie

Stary 2011-04-20, 11:18   #1436
JustPi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
moja Hania też prawą stronę sobie upodobała, zaraz pod żebrami
JustPi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 11:18   #1437
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Mam ochotę wyjechać na wieś
Ogarnęłam łazienkę,
miał to mój mąż zrobić, ale on wiecznie czasu nie ma
Brzuch mnie znowu boli
Zapraszam do mnie piękna słoneczna wiosenna wieś psiak i koty na progu się grzeją do słoneczka... jak ja lubię wiosnę

łazienkę weź ze sobą to Ci wysprzątam bo lubię

Stary 2011-04-20, 11:19   #1438
SweetAngel1984
Zadomowienie

beata a jakie aspiratorki promocyjne????

jacieeeee - przynajmniej szczera babcia jest

zaneta, Vaniliova - dziekuje

za wizyty

zjadlam loda Big Milka toffi
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 11:19   #1439
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez JustPi Pokaż wiadomość
Kciuki mocno zaciśnięte za dzisiejsze wizyty i nieśmiało proszę również o trzymanie za nas bo urywam się wcześniej z roboty i na 15 lecę na wizytę. Oczywiście najbardziej obawiam się ważenia bo młoda tak ostatnio szaleje, że raczej o nią się nie boję. Ale brzuchol to mam przynajmniej na 8 miesiąc, jak nie 9. Ostatnio ktoś się zapytał czy przypadkiem nie mam w środku bliźniaków taaaaaaa
życzę miłego dzionka i postaram się wieczorem nadrobić zaległości
za wizytkę, na pewno będzie dobrze

Stary 2011-04-20, 11:20   #1440
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:

a nie byłaś przeziębiona albo coś? bo podwyższone leukocyty chyba świadczą o jakiejś infekcji..

za wizytę
właśnie nic sobie nie przypominam ale może to od zeba, bo mnie coś ostatnio pobolewa czasem

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
hej laleczki. nie mogłąm wieczorem wejść na wizaz, i okazało się że nie tylko ja.

Scio leukocyty podwyższone to właśnie jakas infekcja, nawet katar czy przeziębienie. Na wizycie lekarz powie.Na pierwszym badaniu tez miałam podwyższone, ale chora nie byłam a ni nic, potem na szczęście wyszło ok i gin już nie wnikała.

Lilkaa trzymam kciuki za leżenie, bądź wytrwała, czeka Cię nagroda.
Możesz mi opisać jakie to uczucie jak się ma skurcze na tym etapie ciąży? Bo ja wczoraj wieczorem się przestraszyłam, miałam wrażenie ze co kilka minut mam skurcze, nie wiem, albo mała mnie mocno kopała, dziwne uczucie. Wzięłam nospę i poszłam spać, ale nie podobał mi się ten stan. Wizyta 29tego..ciekawe jak tam szyjka.

mnie wczoraj taki skurcz złapał, jakby mnie ktoś za brzuch złapał i z półminuty tak trzymało, ale nie powtórzyło się

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
A wiesz, ze ja mam taki sam dylemat- my z teściami nie mieszkamy, ale idziemy do nich na swięta i tak sobie myślałam-po co mam swięcić koszyczek??skoro nic nie robię w domu? Ale mój mąż stwierdził, że to dla swojej rodziny się święci-czyli ja, On i Julka i się zjada we własnym gronie, a sniadanie u teściów swoja drogą-ale niewiem-nie mam ochoty iść, wogóle na święta nie mam ochoty!!!
My w zeszłym roku święciliśmy swój koszyczek, mimo, ze w 1 dzień s\świąt bylismy u rmoich rodziców, a w drugi u teściów. święciliśmy chyba 3 jajka i w niedziele przed wyjsciem zjedlismy je na śniadanie, sami we dwoje

Margaret no to musimy sie zgadać po świętach, chociaz my sie z M. tak spłukalismy, ze masakra.
Jeszcze musiałam za teścia założyć, bo sobie tytoń zamówił a wczoraj stwierdził, ze bieniądze będzie miał ostatniegi no i 140 zł poszło. W ogóle jak mnie drażni ten człowiek. Ale to cały elaborat by trzeba napisać

Przyczłapałam się do babci, bo sama dziś jest (a potzrebuje opieki) i zaraz się będę kąpać, nie pamietam kiedy ostatnio się kąpałam w wannie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości