|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
23 | 37,10% |
| Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
6 | 9,68% |
| W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... |
|
4 | 6,45% |
| Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. |
|
6 | 9,68% |
| Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. |
|
5 | 8,06% |
| Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. |
|
0 | 0% |
| Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! |
|
3 | 4,84% |
| Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. |
|
6 | 9,68% |
| Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. |
|
0 | 0% |
| Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. |
|
9 | 14,52% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Kolina, zdjęcia synka świetne.
Youyou, gratuluję rozpoczęcia III trymestru. Iwonap79, w necie piszą, że model z 2010 roku też ma regulowany podnóżek. Co do ramy to tak jak pisała Natka, to usterka wcześniejszych modeli. Jeśli chodzi o kolory to są chyba takie same, chociaż w tym sklepie widzę, że mają czerwony http://dino.sklep.pl/nowy/mutsy-tran...38b596017a7105. |
|
|
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Cytat:
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
aa to juz wiem jaka bida
![]() a wczoraj w Rzeszowie jadłam takiego loda na Grunwaldzkiej ![]() włoskiego kręconego świderka śmietankowo- czekoladowego.... ech..i dziś też bym zjadła takiego... Kto mi kupi i dowiezie?
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-04-20 o 10:24 |
|
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
moje dziecko chyba jest z patologicznej rodziny
chodzi po pokoju z klockami i takie teksty wali: to jest taty piwo, mama nie pije piwa bo ono śmierdzi... wszystkie piwa są taty!!!poza tym wieczorem i rano goraczkowal, ide do pediatry tak w razie czego bo nei wiem o co chodzi. dokladnie 3 lata temu mialam pierwsze karmienie mojego synka - dzis ma urodziny (to sie z goraczka wylozyl w fajny dzien...) za to ja popralam mase rzeczy (posciel), wietrze pierzyny, pomylam podlogi i szafy, wyszorowalam lazienke na błysk... |
|
|
|
#1416 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziubek ja też Ślązaczka
|
|
|
|
|
#1417 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Śliczny ![]() Cytat:
Cytat:
Proszę bardzo![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
proszę bardzo. Ja chyba w piątek uderzę na tą glukozę 75 g i też będę prosić o kciuki![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1418 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny.....wczoraj caly dzien mialam problem z wizazem
![]() musialam Was ponadrabiac wczoraj dowiedzialm sie ze moja ciocia zmarła nad ranem jutro pogrzeb ale ja mam zabronione sie tam pokazywac,tatus juz dzwonil z zakazem.....(jak zwykle jestem za wrazliwa na takie rzeczy ) zanetko - ja tez jutro wizytuje sie ![]() monia - masz dziecko the best I tez nei ma mochoty na zadne swieta jedzenie swiateczne itp itd. w sobote ide swiecic bo zostaje w domu...w niedziel jedziemy do rodzicow na sniadanie a poniedzialek tez w domu spedzmay wiec u mnie raczej to normalnei sie zapowaida bez zadneych sztucznych imprezek rodzinnych do tesciow nie jade bo to za miastem a my nie mamy samochodu a busem nie bede jechala i juz ![]() uprałam wlasnie pokrycie spacerówki łacznie z daszkeim szuszy sie na sloneczku teraz zostalaa jeszcze gondola i wozek bedzie gotowy na wsadzenie Igorka
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2011-04-20 o 10:40 |
|
|
|
#1419 |
|
Zadomowienie
|
DaKaro Beata fajne brzusie
Lilka leż odpoczywaj ale jest troche lepiej Kolina za wizyte fotki śliczne |
|
|
|
#1420 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() coś o tym wiem, też ryczę jak dziecko ... kciuki trzymam ![]() Scio kciuki za wizytę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale bym zjadła ![]() Beatko Ty jeszcze masz pępek , ja już nie pamiętam jak mój wygląda, mam nadzieję że wróci do poprzedniego kształtu
|
||||
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1422 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Te pierogi szczególnie polecam.A ja Wam powiem, że czekam na te święta. Bo pogoda ma być ładna, bo w niedzielę będziemy siedzieć z moimi rodzicami i przyjedzie brat z rodzinką i będzie miło ![]() A wczoraj zawieźliśmy babcię TŻta żeby zobaczyła jak idą remonty i gdzie będziemy mieszkać, no i jak babcia weszła do mieszkania to powiedziała : "K....a jak tu pięknie"
|
|
#1423 |
|
Zadomowienie
|
Zapomniałam kciuki za dzisiejsze wizyty
![]() ![]() ![]() za Ciebie Carmela i 75g glukozy Dziewczyny piszecie że Wasze dzieciaczki od rana dokazują a mój coś dziś spokojny ![]() Sweetangel przykro mi z powodu Twojej cioci |
|
|
|
#1424 |
|
Rozeznanie
|
witajcie w słoneczne przedpołudnie
)marzena_s dzięki za pw - odpisałam ![]() Beata - nie ma problemu mogę założyć na tydzień kasę i Wam wysłać. tylko proszę wyślijcie mi pw ile mam kupić, żeby mi nie umknęło. ![]() miłego dzionka!!! |
|
|
|
#1425 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko trzeba by znaleźć jakiś "środek" pomiędzy naszymi miejscami zamieszkania żeby żadna nie była poszkodowana z dojazdem ![]()
|
|
|
|
|
#1427 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj mi całe popołudnie wizaż nie działał, ale już Was grzecznie nadrobiłam ![]() Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty zaciśnięte
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- O MAMO-ale pyszny!!!Wczoraj w Carrefourze widziałam takie lody princessy w kubeczku też pewnie pyszne-ale nie kupiłam-może dziś? |
|
|
|
|
#1429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buu.. wcięło mi takiego długiego posta a więc od nowa do rzeczy ![]() w sprawie aspiratorków - jeśli mogłabyś to byłabym wdzięczna , kaskę oddam Ci jak się spotkamy znowu napisz może PW do Stapelki i zapytaj czy są jeszcze w promocji mam nadzieję że są i podeślij swoje namiary. Ja tez potrafię ryczeć na zawołanie teraz, byle co mnie rozczula, tz-ta złościło na początku że tak ciąglę płaczę ale zrozumiał w końcu że to nie jest zależne ode mnie ech... hormony.. A lody w ryneczku u Myszki się zepsuły w tym sezonie.. w tamtym roku były lepsze a teraz to takie nie za bardzo Te na Grunwaldzkiej świderki są znacznie lepsze. A nie wiesz może czy takie świderki można gdzieś w Mielcu dostać? bo bym tż-ta w święta na lody wyciągnęła ![]() a mój pępuszek ma się całkiem dobrze, na razie na wyłażenie mu się nie zanosi, w sumie to jest taki sam jak wcześniej, minimalnie może się ciut spłycił ale to nawet mnie ciężko zauważyć. A mnie się podobają Wasze takie wypukłe ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
no babcia po prostu wymiata
|
|
|
#1430 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, bo nasza Majka to raczej prawostronna jest
|
|
|
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słoneczko zgodziła się przesłać Ci pieniążki za nas obie a ja jej oddam jak się spotkamy Ale może zaczekamy jeszcze dziś na Marinę, bo może i ona chciałaby też taki aspirator.. na razie to my dwie: Słoneczko i ja Słoneczko odezwie się na PW ze szczegółami
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-04-20 o 11:15 |
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie zależy gdzie będzie to spotkanie ![]() Sweet przykro mi z powodu cioci ![]() Jedni umierają drudzy się rodzą ![]() Mam ochotę wyjechać na wieś Ogarnęłam łazienkę, miał to mój mąż zrobić, ale on wiecznie czasu nie ma ![]() Brzuch mnie znowu boli |
|
|
|
|
#1433 |
|
Rozeznanie
|
cześć Mamusie
![]() od rana wpadłam w wir pracy i dopiero teraz zaglądam. Brzuszki prześliczne Kciuki mocno zaciśnięte za dzisiejsze wizyty i nieśmiało proszę również o trzymanie za nas bo urywam się wcześniej z roboty i na 15 lecę na wizytę. Oczywiście najbardziej obawiam się ważenia bo młoda tak ostatnio szaleje, że raczej o nią się nie boję. Ale brzuchol to mam przynajmniej na 8 miesiąc, jak nie 9. Ostatnio ktoś się zapytał czy przypadkiem nie mam w środku bliźniaków taaaaaaażyczę miłego dzionka i postaram się wieczorem nadrobić zaległości |
|
|
|
#1434 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szymon ' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym ' http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html Edytowane przez Madziulka_17 Czas edycji: 2011-04-20 o 11:20 |
|
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
może mnie Julka dlatego kopie z lewej bo będzie leworęczna jak mamusia kto wie
|
|
#1436 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękna słoneczna wiosenna wieś psiak i koty na progu się grzeją do słoneczka... jak ja lubię wiosnę łazienkę weź ze sobą to Ci wysprzątam bo lubię
|
|
|
#1438 |
|
Zadomowienie
|
beata a jakie aspiratorki promocyjne????
jacieeeee - przynajmniej szczera babcia jest zaneta, Vaniliova - dziekuje za wizyty ![]() zjadlam loda Big Milka toffi |
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytkę, na pewno będzie dobrze
|
|
|
#1440 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może to od zeba, bo mnie coś ostatnio pobolewa czasem![]() Cytat:
mnie wczoraj taki skurcz złapał, jakby mnie ktoś za brzuch złapał i z półminuty tak trzymało, ale nie powtórzyło się Cytat:
i w niedziele przed wyjsciem zjedlismy je na śniadanie, sami we dwojeMargaret no to musimy sie zgadać po świętach, chociaz my sie z M. tak spłukalismy, ze masakra. ![]() Jeszcze musiałam za teścia założyć, bo sobie tytoń zamówił a wczoraj stwierdził, ze bieniądze będzie miał ostatniegi no i 140 zł poszło. W ogóle jak mnie drażni ten człowiek. Ale to cały elaborat by trzeba napisaćPrzyczłapałam się do babci, bo sama dziś jest (a potzrebuje opieki) i zaraz się będę kąpać, nie pamietam kiedy ostatnio się kąpałam w wannie
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

Pewnie wygodnie się mieszka

śmietankowo- czekoladowego.... ech..
)
Proszę bardzo

ale bym zjadła 

i podeślij swoje namiary. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
no i 140 zł poszło. W ogóle jak mnie drażni ten człowiek.