Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-28, 14:44   #2521
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

dziewczyny zapomniałam sie pochwalić
przysłali mi ten kocyk Belpla kiedyś tutaj pokazywałam i jest rewelacyjny gruby i miekki na zime super.Polecam
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 14:45   #2522
Zmalowana
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Ale jaja Nerolka powiedziała, że się spociła z tego wszystkiego i, że jesteśmy wariatkami I, że będzie z nami w kontakcie i że macie buziaki i że mamy o siebie wszystkie dbać. I generalnie była w wielkim szoku

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 14:51   #2523
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Dobra laski czyli mam do niej dzwonić ? Na 100 % ?;p

margaret82 super, że wszystko dobrze )
tak, dzwoń na 100%

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 14:54   #2524
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jaja Nerolka powiedziała, że się spociła z tego wszystkiego i, że jesteśmy wariatkami I, że będzie z nami w kontakcie i że macie buziaki i że mamy o siebie wszystkie dbać. I generalnie była w wielkim szoku
: jupi:
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 14:54   #2525
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
no nie dziwię sie że w szoku była

bo my jesteśmy brzuchate wariatki

Stary 2011-04-28, 14:55   #2526
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
a wypatroszyć byś umiała? bo to już inna bajka niż skubanie
Widziałam jak babcia to robi, za smaczne to nie jest,
ale myślę że dałabym radę

Mi brakuje takiej wsi, co roku jeździłam do babci i kaczki, kury,koguty dookoła u wuja świnki i ten smordzik z gnoju
Ale pełen relaks.
Ostatni raz byłam może z 2 lata temu

Chętnie zamieniłabym taki domek w mieście na domek na wsi!

Cytat:
Udało się, udało!
I będzie spokojniejsza!
JESTEŚMY GENIALNE

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 14:56   #2527
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
tym ze nie chciałam ich widziec w swieta a oni nachalnie przyjechali nawet Nas nie powiadamiajac o tym.
Ale przynajmniej pokazala jaka jest naprawdę zero kultury.Moi rodzice nadal są w szoku
moja mama jest spokojna ale mowie najgorzej wkurzyc spokojnego.I jej kazala wypier.... z Naszego mieszkania

ps. napisałam smsa do siostry Tż ze nie maja przyjezdzac bo Nas nie ma i o tego smsa afera.
A jak ryj darła.heh a siorka teraz sie boim tel odebrac nawet w pracy mowia ze jej nie ma.
zero kultury i zero wyczucia, święta świętami ale przecież jesteś w ciąży, możesz sie gorzej czuć, masz prawo nie chcieć przyjmować gości więc nie rozumiem dlaczego nie potrafili tego uszanować i zrobili taką aferę ech są ludzie i parapety...

Stary 2011-04-28, 14:57   #2528
Stapelka
Rozeznanie

ufff super, że zadzwoniłaś) teraz przynajmniej będą wiedzieć, że jutro kasa przyjdzie i będą mogli zapłacić. Najpierw blokują wychodzące więc myślę, że do niej byłybyśmy się w stanie dodzwonić.
Stapelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 14:58   #2529
SweetAngel1984
Zadomowienie

no ja jak gotuje roseolek to tez dodaje cebulke ale na poczatek tylko pozniej wyjmuje na malym ogniu najpierw miesko potem jarzynki tez lubie jak Zanetka wloszczyzne seler pietruszka korzen i nac marchewka itp. noi czasem zabek lub 2 czaosnku daje ladny aromat i wyrazniejszy smak wogole to lubie tlusty i ostry rosół
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 15:01   #2530
wodaqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
uwaga, wstawiam obiecane zdjecia: szafa (druga to same półki z ksiazkami) i komoda, w piatek bedzie jeszcze biurko i 2go jedziemy po farby i wykladzine (zamiast dywanu) do castoramy. 4go bedzie jszcze elektryk i potem heja malujemy pokoje (mam nadzieje ze maz wezmie wolne i pomaluje bo wieczorami moze byc problem...)

wstawiam tez siebie (28tc 3d) i jedne z pierwszych lumpkowych ciuszkow. za duzo nie kupuje bo bede wiekszosc miala, ale sie oprzec nie moglam...
Dzięki za zdjęcia mebelków, podobają mi się szuflady w szafach, to pozwala jakieś pierdoły typu bielizna uporządkować
Brzuszek fajny, taki kształtny I te ogrodniczki superowe!

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Mnie też ogarniają jakies głupie myśli, jeszcze bella urodziła, nerola ma problemy, a ja myślę co zaraz mnie może spotkać, i czy wszyskto w porządku z dzidzią, czytam na necie różnie historie...
Nie wstaję już w nocy siku od kilku dni. Czy coś nie tak? W dzien tez mnie tak nie gania jak wcześniej, dziwne to..
Nie czytaj, bo się tylko nakręcasz!!!
Ja od kilku dni latam tylko przed snem i około 6 rano, zadowolona jestem i nie tęsknię za tym wstawaniem A w dzień to faktycznie latak tak samo jak przedtem.

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
Dziś w okazjach ROSSMANA dobra cena na jedwab biosilk farouka-jak ktoś ma suche włosy to polecam-cena bardzo dobra. http://www.rossnet.pl/okazja_dnia
Ja też polecam ten jedwab, bardzo łatwo się włosy po myciu rozczesują i sa mięciutkie jak pupcia niemowlaczka

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Jedynym miejscem jakie nie zwiedziłam w Polsce są właśnie MAZURY!
Chętnie się wybiorę!
Jak chcesz to sprzedam Ci moją mazde 121 Myśmy też ją zakupili właśnie dla mnie abym się nauczyła jeździć i jak wjechałam na krawężnik to niczego mi nie było szkoda
Ma otwierany dach, akumulator nowy, czerwony
Są małe wgniecienia ale to jest do zrobienia, Ja bym mazdęczkę chętnie sprzedała, bo nią w sumie teraz nie jeżdżę i jeździć raczej nie będę,
przeniosłam się do autka męża
...
A to My
Koło pępka mam pieprzyki ten największy to taka gromadka małych pieprzyków
O Kochana, ja myślałam, że Ty na Mazurach mieszkasz - toż to isnta Kraina Szczęścia! Zapraszam, zachęcam, wrażenia niezapomniane, szczególnie z jakiegos spływu kajakowego czy pobytu nad ogromniastym jeziorem!!!
No i pamiętajcie, że można głosować na Mazury, cud natury.
http://www.mazurycudnatury.pl/
Dzięki za info o aucie, fajna ta Madzia, maleńka i na krawężniki akuratna... Zobaczymy co mi mężulek zaproponuje
Świetne te pieprzyki na zgrabniutkim bębenku!!! I nie powiem gdzie mój małż ma pieprzyki... sexy

CarmelaSoprano Rossmanowa gazetka od dzisiaj

zanetaa88 editka2022

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
Dziś zaczynamy 32 tydzień !!!
za 32 tc!!

O akci dla Nerolki już w klubie się wypowiedziałam

blondynkapoznan, Boże co za baba, musiała Cię i mamę nieźle wkur... Nie denerwuj się! A jak Tż na to? Ciężka sytuacja...

Cytat:
Usmiałam się i łezka się zakręciła w oku
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 15:01   #2531
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
no ja jak gotuje roseolek to tez dodaje cebulke ale na poczatek tylko pozniej wyjmuje na malym ogniu najpierw miesko potem jarzynki tez lubie jak Zanetka wloszczyzne seler pietruszka korzen i nac marchewka itp. noi czasem zabek lub 2 czaosnku daje ladny aromat i wyrazniejszy smak wogole to lubie tlusty i ostry rosół

Ty ostra kobieto moja
Dlaczego Ja Ciebie jeszcze nie mama na facebooku?!

Stary 2011-04-28, 15:02   #2532
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Widziałam jak babcia to robi, za smaczne to nie jest,
ale myślę że dałabym radę

Mi brakuje takiej wsi, co roku jeździłam do babci i kaczki, kury,koguty dookoła u wuja świnki i ten smordzik z gnoju
Ale pełen relaks.
Ostatni raz byłam może z 2 lata temu

Chętnie zamieniłabym taki domek w mieście na domek na wsi!
może widok nie za przyjemny ale wcale nic strasznego, bratowa tż-ta to taka jest że ona nawet by palcem martwej kury nie dotknęła a co dopiero skubać
ale jak już dostanie od teściowej oskubaną sztukę zapakowaną ładnie to jej nie przeszkadza wcale
taka paniusia chwilami że szok a też na wsi mieszkają, tylko że wynajmują mieszkano i nic tam nie mają, tylko od niedawna małego pieska i ona wcale z miasta nie pochodzi. To się nazywa wygodnictwo nie raz ją teściowa prosiła żeby przyjechała pomóc to by sobie wzięła coś do domu bo by jej przecież dała to się wykręcała że nie ma czasu - a nie pracuje - że musi gdzieś jechać itp.. śmiech po prostu chwilami...

w takim razie jak chcesz to zapraszam do mnie na wieś przeszkole Cię w razie czego

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-04-28 o 15:05
Stary 2011-04-28, 15:04   #2533
Zmalowana
Zakorzenienie

Nerolka mi napisała, że dziękuje nam wszystkim, że wymięka, a mi chyba się dostanie po tyłku jak wyjdzie ze szpitala Akcja udana Jesteśmy wielkie (dosłownie i w przenośni)

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 15:04   #2534
83monia
Zakorzenienie

robie porzadki w dokumentach i znalazlam stare listy z wojska od męża (wtedy jeszcze nawet nie narzeczonego...). ech, jak fajnie takie romantyczne rzzeczy sobie poczytać...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 15:05   #2535
SweetAngel1984
Zadomowienie

blondynkapoznan - ja ze swoja tesciowa sie nie spotykam lubie ja ale nie dokonca dlatego tez zeby bylo zdrowiej tam nie jezdze ani na codzien ani od swieta moj R tez swieta woli spedzac z mimi rodzicami nie ma ojca wiec mojego uwaza jakby byl jego i tak jest lepiej...a swieta tez mialam zje**ne przez babke

monia - no to nie zdazylam nic wplacic a nerola cos wspomniala o kasie na paliwo dla meza ze nie bedzie mial za co do neij przyjachac czy cus????

zanetka - czosnek uwielbiam ryb tez nie lubie oprocz filetow i nigdy bym nei dotknela ryby sa obslizgle i smierdza a oczy....juz by mnei wyrzucili ze szkoly bo bym powiedzial zeby sobie sami wyjmowali

ah bo ja nie ma konta a ni na NK ani na facebooku wole byc incognito zeby wszsycy sie zastanawiali Ciekawe co u tej Anki sie dzieje a tak to bym wszsytko kazdy wiedzial hehehe

margaret
- gratki z udanej wizyty

blondynkapoznan
- pokaz kocyk

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-04-28 o 15:16
Stary 2011-04-28, 15:06   #2536
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość

O Kochana, ja myślałam, że Ty na Mazurach mieszkasz - toż to isnta Kraina Szczęścia! Zapraszam, zachęcam, wrażenia niezapomniane, szczególnie z jakiegos spływu kajakowego czy pobytu nad ogromniastym jeziorem!!!
No i pamiętajcie, że można głosować na Mazury, cud natury.
http://www.mazurycudnatury.pl/
Dzięki za info o aucie, fajna ta Madzia, maleńka i na krawężniki akuratna... Zobaczymy co mi mężulek zaproponuje
Świetne te pieprzyki na zgrabniutkim bębenku!!! I nie powiem gdzie mój małż ma pieprzyki... sexy

zanetaa88 editka2022
Co Ty! Kraina Szczęścia bo przy boku mojego męża, a tak to na śląsku mieszkam Zagłosowałam na Mazury, może kiedyś wygram jakaś wycieczkę w tamte rejony
Gdzie ma , gdzie ma?! na siusiorku?
Mój to cały w pieprzykach jest, przenoszą się już na mnie

Stary 2011-04-28, 15:11   #2537
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:

ja miałam nie zbyt fajne świeta zerwałam wszelkie kontakty z rodzina Tż (rodzicami i siostra).I nie moge dojść do siebie po tym wszystkim.Moja tesciowa jest chora na glowe i taka jazde mi zrobila ze myslalam ze przez nia pojade do szpitala.Tak mnie suka zdenerwowała.
Na koniec moja mama ja wywalila z domu
co za akcja i to w swieta

ja wlasnie mysle nad spacerówka mura 4 ze sklepu, a gondolke od quinny z allegro upolować. i tak jak ma byc gondola na 6 miesiecy tylko to szkoda mi 700zł dokłacac do spacerówki, a takto bedzie spac. i stelaz na gwarancji 2 lata.

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

blondynka a jaki wziełaś rozmiar tego kocyka Belpla i jaki kolor?

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 15:13   #2538
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
nooooo chociaż jedna co potwierdzi że rosół z czosnkiem to jest to

Cytat:
Nerolka mi napisała, że dziękuje nam wszystkim, że wymięka, a mi chyba się dostanie po tyłku jak wyjdzie ze szpitala Akcja udana Jesteśmy wielkie (dosłownie i w przenośni)
oj strasznie się cieszę, że Nerolka się cieszy niech nie wymięka tylko się przyzwyczaja od nas się tak łatwo nie uwolni
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 15:13   #2539
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
może widok nie za przyjemny ale wcale nic strasznego, bratowa tż-ta to taka jest że ona nawet by palcem martwej kury nie dotknęła a co dopiero skubać
ale jak już dostanie od teściowej oskubaną sztukę zapakowaną ładnie to jej nie przeszkadza wcale
taka paniusia chwilami że szok a też na wsi mieszkają, tylko że wynajmują mieszkano i nic tam nie mają, tylko od niedawna małego pieska i ona wcale z miasta nie pochodzi. To się nazywa wygodnictwo nie raz ją teściowa prosiła żeby przyjechała pomóc to by sobie wzięła coś do domu bo by jej przecież dała to się wykręcała że nie ma czasu - a nie pracuje - że musi gdzieś jechać itp.. śmiech po prostu chwilami...

w takim razie jak chcesz to zapraszam do mnie na wieś przeszkole Cię w razie czego
O Boże Ja to się biłam z siostrami i kuzynami kto babci ma pomagać od łapania kur do skubania, choć babcia skubała raz dwa i w sumie myśmy więcej patrzyli niż robili.
Pamiętam jak chodziliśmy z nią na pokrzywy które potem trzeba było pokroić i zawsze ręce w bąblach mimo rękawic
Ach jak Ja widzę nie które dziewczyny które do Nas przyjeżdżają z wsi do miasta, to aż łapię się za głowę nie obrażając nikogo...
chcą pokazać że są niby miastowe, a tak naprawdę drzemie w nich taka wieś tak jak u twojej szwagierki! a my na śląsku mamy jeszcze do tego swój język śląski to nie raz aż nogi się uginają
Kaj żech je, puć ino,kiera je godzina, o kierej konczysz szychta i wiesz przyjedzie taka ze wsi do miasta, a w miescie się mówi a nie godo to potem tak śmiesznie to brzmi
choć mieszkam prawie cały życie na śląsku to nie umiem tak dobrze śląskiego, nie raz jak ktoś coś do mnie mówi to nie wiem o co chodzi

Zmalowana SUPERRR

Stary 2011-04-28, 15:21   #2540
sygine
Zadomowienie

Cytat:
tym ze nie chciałam ich widziec w swieta a oni nachalnie przyjechali nawet Nas nie powidamiajac o tym.
Ale przynajmniej pokazala jaka jest naprwdę zero kultury.Moi rodzice nadal są w szoku
moja mama jest spokojna ale mowie najgorzej wkurzyc spokojnego.I jej kazala wypier.... z Naszego mieszkania

ps. napisałam smsa do siostry Tż ze nie maja przyjezdzac bo Nas nie ma i o tego smsa afera.
A jak ryj darła.heh a siorka teraz sie boim tel odebrac nawet w pracy mowia ze jej nie ma.
Serdecznie współczuję takich jazd Wiem że łatwo powiedzieć nie denerwuj się, ale teraz to chyba najbardziej odpowiednie dla ciebie. Szczęście że nie musicie z nimi mieszkać

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
a wypatroszyć byś umiała? bo to już inna bajka niż skubanie

klimaty wiejskie są fajne bo nie wyobrażam sobie mieszkać w mieście, ale najlepsza jest taka wieś ok. 10km od miasta maksymalnie żeby w razie czego miec do miasta blisko bo wiadomo praca w mieście, lekarze, szpital, urzędy itd [COLOR="Silver"]
Matko wy tu o skubaniu i patroszeniu kur, a ja bym nawet nie dotknęła Mam taką fobię, że jak widzę ptaka nieważne czy żywego czy martwego to wpadam w panikę i zaczynam się drzeć Pająki, myszy, szczury i inne gady na mnie nie działają, ale wystarczy głupi wróbelek a ja robię się blada i krzyczę

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Czyli jednak nie zebrałyśmy batów
Stary 2011-04-28, 15:23   #2541
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
robie porzadki w dokumentach i znalazlam stare listy z wojska od męża (wtedy jeszcze nawet nie narzeczonego...). ech, jak fajnie takie romantyczne rzzeczy sobie poczytać...
mój do mnie napisał jeden jedyny list w życiu i mam go schowanego żeby mi nie zginął nigdzie, świetna pamiątka

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Matko wy tu o skubaniu i patroszeniu kur, a ja bym nawet nie dotknęła Mam taką fobię, że jak widzę ptaka nieważne czy żywego czy martwego to wpadam w panikę i zaczynam się drzeć Pająki, myszy, szczury i inne gady na mnie nie działają, ale wystarczy głupi wróbelek a ja robię się blada i krzyczę
a wiesz jakoś nam przeskoczyło od tematu rosołu na temat patroszenia

Stary 2011-04-28, 15:25   #2542
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
mój do mnie napisał jeden jedyny list w życiu i mam go schowanego żeby mi nie zginął nigdzie, świetna pamiątka

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

a wiesz jakoś nam przeskoczyło od tematu rosołu na temat patroszenia
ja mam od swoje cale pudlo listo i on ode mnie tez jak byl 3 lata daleko to pisalismy do siebie listy zeby pamiatka byla potem a pozatym list to list a ni tam jakis sms czy telefon...w liscie mozesz napisac wsztstkie swoje najskrytsze uczucia pragnienia a sms czy tel. to juz nie to samo........
Stary 2011-04-28, 15:29   #2543
meszsares
Zadomowienie

hej dziewczynki
Nerolka - bardzo mocno zaciskam kciuki, zeby wypuscili Cie po weekendzie stwierdzajac, ze wszystko tak naprawde OK A tymczasem trzymaj sie cieplo i nie pozwol jeszcze Izie wychodzic - niech sie dziewczyna jeszcze pogrzeje wewnetrznym ciepelkiem Mamusi...
I jak wiesz - na mnie zawsze mozesz liczyc
Bella7 - moje WIELKIE WIELKIE GRATULACJE!!! Kochane krolewny juz sa na swiecie, kto by pomyslal! Ale blizniaki to czesto wczesniaki, o ich zdrowko sie nie martw, bedzie dobrze. Ja jestem na to swietnym przykladem - wczesniak-blizniak, miesiac w inkubatorze, a zdrowa przez cale zycie jak kon!
patik - 35 lat to wcale nie tak wiele, no oczywiscie, ze w tych zamierzchlych czasach, w ktorych sie urodzilam, byly cesarki
wodaqua - kupuj jak mozesz zarowno podklady do przewijania (ja do dzis nie wyobrazam sobie bez nich zycia i nie bede wyobrazac dopoki dzieci nie wyrosna z pieluch!) jak i wkladki - cena super, a te Johnsohna sa najlepsze ze wszystkich-moim zdaniem)
blondynkapoznan - a co na to Twoj TZ?

ja dzis bylam na glukozie - mmmm mniam mniam slodziutkie moglabym chodzic codziennie
w domu mam szpital - Mloda ma ospe jak cholera, cala jest jedna wielka krosta i drze sie wnieboglosy jak smaruje ja kremem - chyba lepiej jak ospe dostaja dzieci starsze, ktorym mozna cos juz wytlumaczyc... do tego pogoda sliczna, a my siedzimy w domu grr
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 15:36   #2544
patik87
Zakorzenienie

Blondynkapoznan ale akcja z tą jak jej tam teściówką!! ehh brak słów, olac ją, urwac kontakty. Przykre to, ale co zrobić..niezrównoważona psychicznie może jest

Rosół gotuje na bardzo wolnym ogniu, ale to chyba od mięsa zalezy, ja gotuję na udkach ze sklepu, a czasami są może za mało tłuste i mało oczek pływa..nie wiem. Nie jest taki jak np mojej mamy i koniec.
Teraz robię kapuśniak z kiszonej kapuchy bo mam wkońcu gaz, pierwszy raz tą zupkę robię, zobaczymy co wyczaruje.

Beata może mi coś doradzisz, jaki ty masz przepis na kapuśniak?
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 15:49   #2545
brunetka2000
Zakorzenienie

A w jakiej sieci ona ma numer telefonu >????
Bo ja mam w orange i kiedyś zgubiłam fakturę do zapłaty, poszłam podałam numer, nazwisko i normalnie zapłaciłam rachunek

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

a nie wiecie czy ona ma dużo rzeczy dla Izy??? Bo chętnie bym jej coś oddała z moich zakupów tyle mam tego, że Ala napewno nie przechodzi
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 16:04   #2546
Marina1
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczyny!

Przyznaje, że nadrobiłam tylko do pewnego momentu, jednak zaraz się cofam i doczytam posty.

Nie było mnie od wczoraj po południu a tu tyle zmian...

Dosłownie nie wiem od czego mam zacząć...

Po pierwsze nerolko : musisz byc dzielna dla Izabelki, ja wiem, że łatwo sie pisze, łatwo się mówi... Ale taka jest prawda. Wszystkie tu jesteśmy i łączymy się z Tobą!

Po drugie bella7 gratuluję i dużżżo zdrówka dla dziewczynek i dla ich dzielnej mamusi! ! Jejku, nie wierzę, że juz jedna z nas ma swoje skarby na świecie. Póki co ty była abstrakcja...

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, za wczorajsze udane- gratuluję.
Teraz idę do klubu poczytać o akcji dla neroli- oczywiście się przyłączam.

Przepraszam, że tak mało odpisałam, ale nie przeczytałam ost 3 stron, bo jestem dzisiaj zaganiana strasznie...
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 16:08   #2547
aania_20
Zakorzenienie

dzień dobry

na początek gratulacje dla Belli7! oby szybciutko małe rosły i nabierały sił

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
.. najszczuplejsza to już nie jestem...to ze względu na to może jakieś lody w Galerii p 8 maja?? bo wtedy jestem wolna
JA JESTEM ZA!!!

No i narobiłyście mi ochoty na łazanki.....

SweetAngel, fajna okazja, ja bym kupiła.

beata i reszta- ja popieram kwestię nerolki. Tylko może jeszcze jakoś w klubie adres wrzucić, albo zainteresowanym przesłać, jakby któraś chciała coś jej wysłać - niekoniecznie kasę (ciuszki, kosmetyki itp) Ja dostanę kasę 2go (mam nadzieję) to wtedy coś pomogę
a może by jej jakoś wysłać na adres domowy jakiś starter? Fakt że inny numer ale to przecież nie byłby problem...a takie coś można zdalnie doładować...

dziewczynki, w kwestii rosołu to przypieczona cebulka go nie klaruje, tylko nadaje ładniejszy kolor. Żeby sklarować to gotuje sie na najmniejszym ogniu, ma tylko mrugać, zbieramy z wierzu szumowiny, a potem można wrzucić surowe białko z jajka, i jak się zetnie to zbiera wszystkie zmętnienia, wtedy je wyciągamy. Nienawidzę rosołu

blondynkapoznan, współczuję Ci teściowej.....

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

a, doczytałam że z telefonem już ustalone

Wkurza mnie kurier nie pierwszy raz mi się zdarza że facet dzwoni i jest pytanie, czy mogłabym sobie podjechać tu i tu odebrać, bo on się strasznie spieszy... wczoraj było to samo, powiedziałam że nie ma mowy, no i miał po południu przyjechać. Nie było go, dziś dzwonię, a ten palant do mnie "no właśnie, bo wie pani, auto mi się zepsuło i dopiero jutro będę" no ku.....a, tracę już do niego cierpliwość. Jeden taki jest - za każdym razem pyta czy mogę podjechać bo on nie ma czasu za wiele, a jak już przyjedzie to strasznie się spieszy, najchętniej by mi z auta wyrzucił i nie czekając aż sprawdzę, pojechał...

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 16:10   #2548
youyou
Zakorzenienie

Dziewczyny nie macie litości

Poszłam się tylko zdrzemnąć a tu 5 stron do nadrobienia
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 16:13   #2549
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

Wkurza mnie kurier nie pierwszy raz mi się zdarza że facet dzwoni i jest pytanie, czy mogłabym sobie podjechać tu i tu odebrać, bo on się strasznie spieszy... wczoraj było to samo, powiedziałam że nie ma mowy, no i miał po południu przyjechać. Nie było go, dziś dzwonię, a ten palant do mnie "no właśnie, bo wie pani, auto mi się zepsuło i dopiero jutro będę" no ku.....a, tracę już do niego cierpliwość. Jeden taki jest - za każdym razem pyta czy mogę podjechać bo on nie ma czasu za wiele, a jak już przyjedzie to strasznie się spieszy, najchętniej by mi z auta wyrzucił i nie czekając aż sprawdzę, pojechał...
Napisz skargę na kuriera!
Z jakiej firmy?!

Stary 2011-04-28, 16:21   #2550
SweetAngel1984
Zadomowienie

brunetka - alez ty masz dobre serduszko ja tez chetnie bym cos dala ale dla chlopca jej sie chyba nie przyda

marina - a co robisz???? zes taka zaganiana oczywiscie

aania - co za palant przeciez to jego psi obowiazek zanetka ma racje ja by mzadzwonila do jego firmy i skarge zlozyla albo pisemnie najlepiej za co oni mu ku**a placa w koncu a przez tel bym mu pwoiedziala prosze pana albo do tej i dotej dostane paczke albo dzwonie do pan przelozonego a co Cie obchodzi ze mu sie samochod zepsul to niech taxi wezmezreszta firma mu chyba ma obowiazek zapewnic pojazd sluzbowy jezeli to kurier

a zestaw wezme bo wkladki mialam i tak kupic paczke wielorazowych

mielismy kupic blender philipsa wiec mikser bedzie jeszcze lepszy bede mogla sobie koktajle

robic wreszcie bo nie ma gdzie

laktator tez bedzie z glowy

lyzeczka i pojemnik sie przydadza na wycieczki do rodzicow

a sterylizatro zawsze moge sprzedac choc moze sie przyda

youyou- to teraz zrobimy zmiane ja sie zdrzemne a ty mi potem relacje zdasz oki

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-04-28 o 16:24
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości