|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Cytat:
A jeszcze tłumaczysz go.. bo to on nalegał na spotkanie, on robił Ci wyrzuty że się nie odezwałaś. Na prawdę tak trudno wziąć i wyłączyć ten telefon i zrozumieć wreszcie, że to nie ma sensu? Miłości z tego nie będzie a tylko kupa nerwów. A gdyby zaproponował spotkanie w grudniu to pewnie czekałabyś jak pies na pana. Ogarnij się.pl
|
|
#302 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chciałabym w to wierzyć.
|
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem jak to jest jak sie ludzie rozstaja mialam pare związkow po kilka lat! i jak ktos nie chce to nie. a jemu nie wiem o co chodzi.ale co ja sie bede wypoweiadac jak ty ewidentnie widac znasz lepiej sytuacje i tylko bluzgasz sory ja do niego nie wydzwaniam i nie pisze wyznan nie placze nie lamentuje nic, a to ze wyslalam 2 sms przez tydzien to sory. linczuj te które bez kitu sie ponizają.
|
|
|
#304 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja wiem, że tym osobom, które już sobie w miarę poradziły z rozstaniem cycki opadają do ziemi, jak czytają jakie herezje wyprawiamy Ale człowiek ma taką naturę, że woli się chyba uczyć na swoich błędach, niż na cudzych. A szkoda
|
|
|
|
|
#305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
padne ze smiechu zarazx i ja jestem ogarnięta nie wisze na telefonie nie gratuluje mu nic nie wypisuej jak połowa tego wątku bo nie widze sensu. to on się sra ani razu nie pisalam mu zadnych lamentów wyznan ani nie dzwonilam hahahahahahah usmialam sie na maxaaaaaaaaaaaa juz mi sie nawet nei chce tu pisac bo polowa nie umie czytac ze zrozumieniem.
Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2011-04-30 o 14:58 |
|
|
|
|
#306 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jednak elve, Malla i inne dziewczyny miały rację - od tego wątku trzeba odpocząć i nie można się w niego za bardzo angażować, bo to niezdrowe dla własnej psychiki.
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
To nie jest tak, że sobie takich wybierasz.
Ludzie są różni, faceci są popaprańcami a kobiety wcale nie są lepsze. Życie w naszych rękach i co zrobimy z takimi facetami to nasza sprawa. Grunt, żeby w porę zdjąć klapki z oczu i powiedzieć STOP toksycznemu związkowi. To do niczego dobrego nie prowadzi a szybka interwencja może uratować nam tyłki. Jeśli widzisz że z facetem dzieje się coś złego trzeba działać a nie czekać że 'może się zmieni'. Dobrym przykładem jest nadużywanie alkoholu.. bo przecież mając świadomość że facet ma słabość do % to po kija się z nim wiązać? Żeby przeżywać piekło? A jeśli ktoś trwa w związku z takim facetem to albo uważa się za super-bohatera albo jest idiotą. No, ludzie są różni, ale to z kim się wiążemy zależy od nas. ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
zgadzam się z dewastacją
|
|
#308 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
DZIĘKUJĘ CI za te słowa to chyba było mi potrzebne, aby w końcu rozsądek wziął górę nad emocjami.. takie "wstrząśnięcie".. wykasowałam wszystkie Jego numery telefonów.. [dzięki Bogu, nie mam pamięci do numerów] ulżyło mi! zatem czas zastanowić się nad celami na najbliższą przyszłość ![]() dewastacja - ja Ci i tak dziękuję kobieto !!
Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola.. Edytowane przez niquolle Czas edycji: 2011-04-30 o 15:21 |
|
|
|
|
#309 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#310 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() kupiłam wczoraj sobie nowe perfumy Very Irresistible Givenchy.. a perfumy, które dostałam od Niego schowałam gdzieś w szafie.. minie trochę czasu, ochłonę to do nich wrócę, ale bez sentymentów ![]() szpilki też kupiłam [nie chodzę za często w butach na wysokich obcasach, choć zawsze chciałam, pora na zmianę.. póki co zaliczyłam delikatny upadek ze schodów z telemarkiem na twarz, ale dzięki Bogu w domu także nikt nie widział - nikt się nie śmiał.. hehe]u fryzjera też byłam.. może jakiś kolor nowy [nie farbuję włosów, ale mam nieodpartą ochotę to zmienić choćby na wiosnę ]no i szukam jakiś sexy ciuchów, bo next week szykuje mi się wyjazd na stolicy i mała imprezka ![]() PS. wyobraziłam sobie Jego minę po tym, jak do Niego napisałam.. taki zadowolony, że jaki to on oh-ah-cacy, że ja ciągle o Nim myślę i teraz pewnie w piórka obrasta.. aż mi się niedobrze zrobiło.. trzeba mieć klasę !
|
|
#311 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja tak właśnie zrobiłam, a mojemu eksiowi za każdym razem szczena opada jak mnie widzi. A ja z tym dobrze się czuję. Niech patrzy i żałuje, że przez swoją głupotę stracił taką dziewczynę. ![]() Generalnie ciągle chce się ze mną widywać, wydzwania, pisze smsy i, cholera, robi sobie nadzieję. Ech... niech się dynda!
|
|
|
#312 |
|
Raczkowanie
|
nie ma za co dziękować
też przez to przechodziłam - rozstanie to piekło olbrzymim pozytywem jest doświadczenie, jakie przy takich ciężkich sytuacjach zdobywamy - ja się czuję przez to mądrzejsza, silniejsza i wiem, jakich błędów na pewno już nie popełnię w przyszłości w kwestii związku i (uchroń Boziu) ewentualnego rozstania |
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym nie pisaniem macie świętą rację
|
|
|
|
#314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
planuje własnie to zrobić. nad fryzurą też się zastanowię.wiecie, kumpela była u mnie i powiedziała że koniecznie mam się zrobić na bóstwo dziś na wyjście ze znajomymi (spodniczka, szpilki- w których nie chodziłam 2 lata bo luby był nie wiele wyższy ode mnie) , bo możliwie że spotkam Go gdzieś.. czuje się trochę jakbym robiła coś złego wychodząc z Nimi dziś, ale sam powiedział że czas jest nam potrzebny i spędzi go ze znajomymi.. kurcze, nie chcę się zlamać.. wytrzymuje pięknie caaały dzien żeby nie napisać. wczoraj mi powiedzieli że po prostu miał za dobrze i w dupie mu po przewracało.. ma mnie w garści- taka prawda, więc NIE MOGĘ wysyłać błagalnych wiadomości, żeby jego cholerne ego nie poszło za bardzo w górę. ...
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=Xz-Hu7jqBDY
You gave it all, gave into the call You took a chance and You took the fall for us Uuuuuuuu.... |
|
|
|
#316 |
|
Rozeznanie
|
Witam kobietki
![]() Coś na wątku jakoś tak mniej rozpaczliwie się zrobiło ![]() Jak tam dzień wam mija? Ja zrobiłam sobie małe SPA w domu Coś dla siebie
|
|
|
|
#317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie tandetnie wręcz rozkminiam nad swoim postępowaniem. Nie tak sobie wyobrażałam powrót do Wrocławia, myślałam że będziemy razem a tu samaCo z tego, że spotykam się z kimś kto do mnie ewidentnie zarywa, powiedział że się zakochał po miesiącu ? Nie potrafię o nim zapomnieć... Nie wiem co robić. Cały dzień o nim myślę. Nie mam siły aby wstać z łóżka, ogarnąć się. Moja grobowa mina mnie dobija, puściłam piosenki przy których zawsze wywijam tyłkiem dzisiaj nie potrafię. Wszystko mi o nim przypomina Nie wiem co już mam zrobić aby nie myśleć... aaaa tak w ogóle pogoda się zrypała, zachmurzyło się, wieje wiatr i zimno się robi jednym słowem kaszana !
|
|
|
|
|
#318 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Oj tak, to pomaga
![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cudnie się Ciebie czyta taką
|
|
|
#319 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() zmiana ogólnie wyglądu, stylu ubierania dobrze wpływa na samoocenę naszą. Ja również od święta ubieram szpilki ale czuję się atrakcyjna w nich. Tak samo gdy się pomaluję z mocniejszym akcentem na usta to hmmm tak sobie niekiedy myślę kurcze Magda ! weź się w garść ! dobrze wyglądasz, jesteś w miarę ładną, atrakcyjną kobietą na którą prędzej czy później ktoś zwróci uwagę !ogólnie co do fryzurki chciałabym rozjaśnić końcówki i nauczyć się używać lokówki w ogóle jest to dla mnie czarna magia teraz mam więcej czasu dla siebie, 2 razy oglądałam filmik na yt ale dalej nie potrafię się obchodzić z lokówką ehhh ![]() ![]() ale taka choćby najmniejsza zmiana w naszym ciele, stylu ubierania etc odbieram jak najbardziej pozytywnie
|
|
|
|
|
#320 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Nie trać kolejnych ludzi dla faceta.
---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Oj tak.
|
|
#321 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurczę, mnie to słoneczko podniosło z wyra ![]() Nie myśl tyle - tylko zrób coś ze sobą. Nie spotykaj sie z kimś "na chama" . Ja np. gdy zaczynam myśleć o byłym szybko chwytam książkę i po chwili się zastanawiam czy bohaterce uda się uciec przed psychopatą czy też zabije ją i zakopie. ![]() Dla każdego coś innego.
|
|
|
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jestem brunetką naturalnie
|
|
|
|
|
#323 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja myślę nad taką opcją http://lamode.info/w-stylu-gwiazd/pa...item_roku.html Wiesz , ogólnie gdy idę do fryzjera obetnie mi z 10 cm więc powiem babci aby mi tylko podcięła końcówki zastanawiam się również nad rudym kolorem, to już byłaby drastyczna zmiana a może to i lepiej dla mej samej. ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
dziwna jestem po ostatnim związku tylko się bawiłam, wychodziłam. A po tym totalna odwrotność. Siedzę, myślę, analizuję każde jego słowa. Boli mnie to jak pisze o kimś na kim mu zależy... Muszę się wziąć w garść. |
||
|
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to sobie jeszcze je fajnie wycieniuję. Z tyłu krótko a boki dłuższe. |
|
|
|
|
#325 |
|
Rozeznanie
|
cały czas mam w pamięci, jak podczas rozmowy telefonicznej wczoraj mi powiedział, że już nawet koledzy zwrócili mu uwagę, że przesadza na imprezach i jak on to nie flirtuje z dziewczynami innymi. masakra, po cholerę mi takie coś mówił. ale teraz wiem, że nie ma za kim płakać.
chociaż tęsknie jak cholera, z każdym dniem coraz bardziej...
|
|
|
|
#326 |
|
Raczkowanie
|
Moja aktywność dziś ograniczyła się do pójścia do sklepu po piwo i chipsy;p a miał być spacer
jestem trochę przeziębiona, więc sobie wybaczam![]() jutro za to rozpoczynam majówkę, mam nadzieję, że dobrze będę się bawić pomimo tego że właśnie jutro mielibyśmy rocznicę...;/ |
|
|
|
#327 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Mi się już też wydawało, że się rozłożę, ale dałam radę jakoś. A ja... skończyłam studia, w sensie - zdałam ostatni egzamin . Teraz tylko obrona, ale to jeszcze dużo czasu. Dziwnie się czuję. Mieliśmy oczywiście huczną imprezę, na którą zeszła się połowa mojego roku. Bardzo sympatycznie. Pogadałam z najróżniejszymi ludźmi, odpierałam dzielnie ataki mojego wieloletniego adoratora i niestety złamałam swoją odwieczną zasadę i wypiłam czerwone wino. Spałam u znajomych i następny poranek był totalną katastrofą. NIGDY chyba nie bolała mnie tak głowa, więc majówka będzie zdecydowanie bezalkoholowa . Nie pytajcie jakim sposobem, ale następnego dnia po imprezie trafiłam do mieszkania do byłego, który też akurat cierpiał na strasznego kaca. Przesiedzieliśmy razem cały dzień, oglądaliśmy głupie filmy i było zupełnie fajnie. Po prostu fajnie, bez żadnych podtekstów, złośliwych tekstów z jego strony czy jakichś aluzji. Później pojechałam na grilla (bezalkoholowego ) z moją przyjaciółką, a później... wpadłyśmy do byłego na imprezę. Alkoholową, niestety, więc wszyscy oprócz mnie się totalnie zniszczyli. Do sukcesów należy zaliczyć fakt, że eks był pijany, a i tak nie rzucił ani jednego niemiłego komentarza w moją stronę. Ogólnie bardzo przyjemnie, a jutro jadę ze znajomymi w góry na dwa dni. Eks również. I nie mam żadnych wątpliwości - będzie super . Zaczynam nowy etap w życiu, trochę się boję, trochę nie mogę doczekać... Na początek kupuję karnet na fitness i zrzucam tłuszcz z brzucha . Ale jest fajnie!
|
|||
|
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie wyszło ze spotkania, ech...
|
|
|
|
#329 |
|
Rozeznanie
|
a ja jestem z siebie dumna..
wenę miałam to i napłodziłam kilka stron pracy mgr.. ![]() ogólnie samopoczucie mam niezłe.. żeby nie powiedzieć, że wręcz rewelacyjne.. [odpukać!] wyłączyłam drugi telefon, z którego się kontaktowaliśmy z eksem - ![]() ![]() odstawiłam się trochę, bo za chwilę wychodzimy z mamą na drinka.. po prostu luz-blues-i-orzeszki ![]() ![]() a wieczorem sobie film zapodam, o! taki mam plan ![]() ![]() miłego wieczorku życzę wszystkim
|
#330 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
W ciągu paru dni zagaiło mnie chyba z 50 gości ![]() Cytat:
Myślę, że to kwestia pamięci, a nie niezrozumienia. Tu jest tak dużo przypadków, że ciężko każdy zapamiętać w szczegółach.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

nawet był oburzony że milczę 

sory ja do niego nie wydzwaniam i nie pisze wyznan nie placze nie lamentuje nic, a to ze wyslalam 2 sms przez tydzien to sory. linczuj te które bez kitu sie ponizają.

Ale człowiek ma taką naturę, że woli się chyba uczyć na swoich błędach, niż na cudzych. A szkoda

wiam i 3mam kciuki!!