Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-01, 09:04   #3031
brunetka2000
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Hej
Narolka napisała, że skurcze ustały Zmalały do 47 procent, że jest już lepiej. Nerola nie wstaje od wczoraj z łóżka i nadal wszystko ją boli. Mała sieję panika na oddziale bo położna i ordynator cały czas do nich przychodzą. I oczywiście całuski dla wszystkich

Edytowane przez brunetka2000
Czas edycji: 2011-05-01 o 09:06
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 09:11   #3032
moniczka2123
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Czesc dziewczynki ja sie obudzilam i moj dol mega dol jak byl tak jest

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Hej
Narolka napisała, że skurcze ustały Zmalały do 47 procent, że jest już lepiej. Nerola nie wstaje od wczoraj z łóżka i nadal wszystko ją boli. Mała sieję panika na oddziale bo położna i ordynator cały czas do nich przychodzą. I oczywiście całuski dla wszystkich
klask i: hura ale super ze wszystko ok

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 09:13   #3033
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Dziewczyny zaraz oszaleje.
Swędzi mnie całe ciało (najbardziej łydki i przedramiona) boje się, ze to może być ta cholestaza, ale teraz weekend majowy i wszystkie laby pozamykane i nie ma gdzie tych badań porobić, a do szpitala nie wiem, czy chce jechać, bo położą mnie na oddziale i pewnie przez weekend tez nic nie bedą robić.
Nie wiem co mam robić Jutro z rana dzwonie do ginki i niech decyduje, ale nie chce do szpitala
jak na razie to może poradź sobie kąpielą w oilatum i smaruj się fenistilem w żelu ale tylko miejscowo. Na pewno jakaś apteka ma dyżur. Ja miałam problemy ze swędzeniem ale alat i aspat wyszły w normie a uczulenie samo przyszło i samo poszło ale u mnie zaczęło się od biustu. W każdym razie jak będziesz miała okazję to od razu uderzaj do lekarza bo lepiej sprawdzić.

Cytat:
Dziewczyny znalazłam jakąś plamkę na biustonoszu !!!! Czy to może być siara??? Czy mam się martwić, że coś jest nie tak bo tylko na jednej miseczce !!!
ja też tak mam , wyciek z jednej piersi a innego dnia z drugiej ,rzadko kiedy działają kompatybilnie :

Nerolka trzymam kciuki, żeby się udało wyciszyć skurcze i Izunia jeszcze posiedziała w brzuszku!!!!!

My wczoraj posiedzieliśmy na grilu, było fajnie bo nie padało
za to dziś leje tylko z małymi przewami a ja też muszę się wybrać do lekarza jak najszybciej bo tak mi puchną stopy od kilku dni że szok , teraz ja mam schizy czy nie mam gestozy a przy okazji pytanko czy któraś z Was się orientuje czy z ogólnych badań w moczu wyjdzie ewentualna zawartość białka w moczu czy to tylko z posiewu ???
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 09:19   #3034
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
Nerolka trzymam kciuki, żeby się udało wyciszyć skurcze i Izunia jeszcze posiedziała w brzuszku!!!!!

My wczoraj posiedzieliśmy na grilu, było fajnie bo nie padało
za to dziś leje tylko z małymi przewami a ja też muszę się wybrać do lekarza jak najszybciej bo tak mi puchną stopy od kilku dni że szok , teraz ja mam schizy czy nie mam gestozy a przy okazji pytanko czy któraś z Was się orientuje czy z ogólnych badań w moczu wyjdzie ewentualna zawartość białka w moczu czy to tylko z posiewu ???
mi w poprzedniej ciąży wyszło w normalnym badaniu moczu miałam białkomocz
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 09:20   #3035
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
oczywiście kochaana że będziemy pamiętać, a pasowałby Ci czwartek ok. 13-13.30?

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

na mnie tez czeka prasowanie ale chyba wieczorem dopiero bo mamy jechać z tż-tem do moich rodziców za chwilę
Beatko jak najbardziej!

Witam dziewczyny z rana!
Dzisiaj coś popsuła nam się pogoda...
A ja już po chrzcie. Mały fajny, taki slodziak. Powiem Wam, że nawet było ok, a na jakieś straszne opowieści o porodach czy innych rzeczach przymykałam uszy.
Idę Was nadrobić.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 09:20   #3036
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
czy któraś z Was się orientuje czy z ogólnych badań w moczu wyjdzie ewentualna zawartość białka w moczu czy to tylko z posiewu ???

z tego co się orientuję to w ogólnej analizie podane jest czy obecne jest białko. Jeżeli wyjdzie że obecne to dopiero dokładniejsza diagnostyka

A my już z kościoła wróciliśmy, na razie sie obijam, robię kawę mrożoną..
a potem planuję ciasto z delicjami upiec bo mamy jutro gości...

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 09:20   #3037
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:

ja też tak mam , wyciek z jednej piersi a innego dnia z drugiej ,rzadko kiedy działają kompatybilnie :

któraś z Was się orientuje czy z ogólnych badań w moczu wyjdzie ewentualna zawartość białka w moczu czy to tylko z posiewu ???[/B]
Tak wyjdzie białko w moczu

Uff to mi ulżyło, że to tylko siara
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 09:28   #3038
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja się żegnam, do środy

Brumku śniłaś mi się dzisiaj, a że nie wiem jak wygladasz to miałaś twarz audrey hepburn, ale to nie była ona, tylko Brumek

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 09:39   #3039
patik87
Zakorzenienie

hej laski. Wkurzyła mnie pogoda, pokrzyżowała plany wyjazdowe i nie mam alternatywy...jest zimnawo, wieje i zanosi się na deszcz. A miało być tak pięknie...ubrałam nawet rano spódnicę, ale szybko zmieniłam zdanie a spodnie.

Scio i jak tam dzisiaj Twoje swędzenie? Mam nadzieję że przeszło samo i nie wróci?

sygine piękny brzuszek, mój w 30 tc jest mniejszy..a mąż jaki romantyk ehh fajnie.

dakaro widoki rewelacyjne, zazdraszczam.

Dobrze ze u Neroli lepiej, już się boję że jak bella się rozpakowała to teraz będzie po kolei lecieć...

A właśnie Beatka coś wiadomo co u belli?
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 09:46   #3040
Kolina
Zadomowienie

dzien dobry
ja jakos dziwnie sie czuje, mam wysoki puls - 96, cisnienie ok 116/68
ten wysoki puls mam od jakiegos czasu, od czasu do czasu rosnie, pozniej spada, dzis rano galopuje
nie wiem czy to powod do niepokoju

leze, mam nadzieje ze sie uspokoi

DaKaro, zdjecia sliczne, uwielbiam oglodac relacje z podrozy, hiszpanie i wlochy kocham my w ub roku bylismy na Furteventurze

Scio, oby drapanie przeszlo

i za nerole super ze skurcze mniejsze
Stary 2011-05-01, 09:50   #3041
Marina1
Zakorzenienie

Scio jesli chodzi o swędzenie- miałam to samo. Tylko, że mnie swędziło tylko w nocy i zaczynało się od stop i rak. Czyli typowe objawy cholestazy( oczywiście sprawdzane w internecie :P) i to mnie męczyło dobrych kilka nocy, pomyślałam, że poczekam chwilę i zobaczę, bo nie miałam kasy na badania akurat.
Okazało się, że było to uczulenie na sok z pomidorów ( piłam wtedy ok 3 szklanek dziennie na podniesienie potasu)
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Stary 2011-05-01, 09:53   #3042
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Ale mam cudownego mężusia narobiłyście mi smaki ostatnio goframi i dzisiaj poszlismy na spacer żeby je zjeść... Oczywiście w Lesznie znalezienie gofrów graniczy z cudem i jedyne miejsce gdzie sprzedają ciepłe było zamknięte Więc poszliśmy z mężusiem do kauflandu i kupił mi gofry, bitą śmietanę i sosik A później w parku na ławeczce mi je przyrządzał i sobie zajadaliśmy
A tu załączam dowód I przy okazji test aparatu
A i się jeszcze "pochwalę" moim bebzolem w 29 tc
Ja to zapominam o gofrach,jak dostaję loda z Biedronki
Bebzol słodki! jak ta bita śmietana!

DeKaro Naszym planem wakacyjnym na ten rok miała być MAJORKA,ale ze względu na dzidzię za jakiś czas dopiero się tam zjawimy Śliczne zdjęcia, zupełnie inna cywilizacja !

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Pokaż

My idziemy 18stego czerwca na wesele, ale jeszcze nie kupuję sukienki, raczej zostawiam na ostatnią chwilę bo nie wiem ile mi się jeszcze przytyje. Boję się, że jak teraz kupię to w czerwcu już nie wejdę Byłam już oglądać mniej więcej i jest dużo fajnych-no ale czekam do czerwca
A weselicha się doczekać nie mogę
Ja mam 23-go i też czekam na ostatnią chwilę,
będę miesiąc przed porodem, więc brzucholek mi urośnie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Dziewczyny zaraz oszaleje.
Swędzi mnie całe ciało (najbardziej łydki i przedramiona) boje się, ze to może być ta cholestaza, ale teraz weekend majowy i wszystkie laby pozamykane i nie ma gdzie tych badań porobić, a do szpitala nie wiem, czy chce jechać, bo położą mnie na oddziale i pewnie przez weekend tez nic nie bedą robić.
Nie wiem co mam robić Jutro z rana dzwonie do ginki i niech decyduje, ale nie chce do szpitala
A może to zwykła alergia przez pyłki?!

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

Taka tyle że zdjęcie jest czarnej a ja kupiłam niebieską http://store.orsay.com/viewProduct.s...43010960&img=4 myślicie że się nadaje?(zdjęcie po prawej, nie szkodzi że pisze że nie odnaleziono produktu )
Orsay Ja wczoraj kupiłam sobie kolczyki i bransoletkę
Muszę zajrzeć do dziewczyn i zobaczyć tą sukienkę!

You you no wiem właśnie, że daje się je wtedy kiedy gryzie,
ale boje się że tak będzie. Moja mamę wszystkie żeśmy z siostrami ją gryzły więc może być coś w genach nie są drogie na allegro,
więc pewnie sobie je zakupię.A to w ogóle Filip nie chciał smoczka?!
Czy po prostu mu go nie dawałaś?!

Malta miała być przed smaczkiem,ale wyszło

Carmela im więcej oglądasz tym mniej wiesz ! i potem sama nie będziesz wiedziała jaki wózek wybrać! Ja miałam to samo, napaliłam się na jeden i czekałam aż licytacja się zakończy, zakończyła ale z kolosalną sumą za używany 3w1 1500zł a potem się zaczęło, sama nie wiedziałam czego chce ale wybrałam tako i teraz nie czytam nic więcej o innych wózkach!

Cytat:
Hej
To dobrze!!

Dziubek nie mam zielonego pojęcia, ale wiem że te białko to MASAKRA!Moja kuzynka właśnie leży w szpitalu bo ma białka za dużo i z tego co wiem w szpitalu ją cewnikowali aby mieć mocz

My też już wstaliśmy,
mamy iść dzisiaj na paintballa,
ale jakaś pogoda taka nijaka!

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 10:00   #3043
Marina1
Zakorzenienie

Aaa zapomniałam, mi się dziś śniło, że nerola urodziła.
Dziewczynkę o czarnej czuprynie z wagą 2900.
Ale moje sny się raczej nigdy nie sprawdzają, więc niech Iza siedzi brzuchu jak najdłużej!
Stary 2011-05-01, 10:11   #3044
zanetaa88
Zakorzenienie

Dziewczyny zrobiłam sobie listę,
jakie formalności trzeba załatwić po porodzie.
PROSZĘ doświadczone MAMY o sprawdzenie,
czy mam wszystko napisane
Załączone pliki
Rodzaj pliku: pdf Formalności po porodzie PDF.pdf (67,1 KB, 40 załadowań)

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 10:11   #3045
Zmalowana
Zakorzenienie

Hej Dziewuszki,
nerolka mi wczoraj pisała jeszcze, że po lekach skurcze się zmniejszyły, ale już w kojku leżałam więc Wam nie napisałam

Marina sny się śnią odwrotnie ;pp

No i pogoda rzeczywiście byle jaka. Przynajmniej jest czym oddychać

Zanka odpoczywaj i uważaj na siebie, teraz to już nie przelewki Kochana !! Bo inaczej Ciocie wizażowe będą musiały wkroczyć do akcji...

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 10:11   #3046
kindzia890
Raczkowanie

To bardzo dobre wieści, że skurcze ustały. Miało być słoneczko w Warszawie, a tu co? Najpierw mżawka, a potem lunęło.. Ja się czuję bardzo dobrze.. Wstaje już trochę.. Tylko wieczorem ok. 18 ogarnia mnie straszna senność Myślałam, że uda mi się zaliczyć jakoś przez neta egzaminy na studiach, ale zaproponowali mi albo dziekankę albo egzaminy w sesji poprawkowej(wrzesień).. brzmi fajnie tylko jak się nie ma dzieci. Więc będę musiała zebrać się i pojechać na te egzaminy w czerwcu, żeby mieć z głowy.. I unikne później stresów. Małe dziecko, drugie starsze i jeszcze masa egzaminów i kiedy się tego nauczyć?! Także jestem dobrej myśli.

Trzymam za Nerolkę, Bellę i jej dziewczynki
kindzia890 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 10:19   #3047
Zmalowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

A co w przypadku jeśli umowa jest na czas określony, i kończy się np miesiąc po zakończeniu macierzyńskiego?

.
No właśnie, co wtedy ? Można np. napisać podanie o skrócenie czasu pracy i wtedy pracodwaca przedłuża umowę, czy nie ma takiego przepisu i po prostu 'pa pa' ?

Stary 2011-05-01, 10:32   #3048
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
dzien dobry
ten wysoki puls mam od jakiegos czasu, od czasu do czasu rosnie, pozniej spada, dzis rano galopuje

DaKaro, zdjecia sliczne, uwielbiam oglodac relacje z podrozy, hiszpanie i wlochy kocham my w ub roku bylismy na Furteventurze

Scio, oby drapanie przeszlo

i za nerole super ze skurcze mniejsze
Kochana ja taki mam puls 96 98 caly czas i pytałam lekarza w czwartek co z tym robic a on mowi ze taki puls w ciazy jest normalny a wczoraj w glowie mi sie krecilo i zmierzylam cisnieniei bylo ok a puls 108

Stary 2011-05-01, 10:39   #3049
Zmalowana
Zakorzenienie

Laski teraz kolej na mamusie majowo-czerwcowe,a potem my

Stary 2011-05-01, 10:49   #3050
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
juz nie długo my

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Na naszych oczach tworzy sie historia Papież Jan Paweł 2 zostaje błogosławionym : jupi:kla ski:k laski:

Stary 2011-05-01, 10:54   #3051
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Hej
Super że u Neroli już trochę lepiej Potrzymamy jeszcze trochę kciuki to Iza do samego terminu posiedzi

Witam w tą piękną niedzielę U nas słoneczko od rana ale nie wiem jak jest na dworze bo jeszcze nie byłam Wpadłam się tylko przywitać i lecimy z mężulkiem do moich rodziców na obiad. Trzymajcie kciuki bo musimy ruszyć temat wózka, żeby nam dali na niego kasę bo już byśmy chcieli kupić

Miłego dzionka i do wieczora
Stary 2011-05-01, 10:55   #3052
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
nooooo ale ten czas leci, a tam już na wątku pierwsze rozpakowane no i my chcąc nie chcąc się wetniemy w ich wątek z terminami porodów a Bella nawet je już wyprzedziła
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 10:57   #3053
Marina1
Zakorzenienie

Ja jak patrzę na na niego, jak przemawiał, jak zwracał się do ludzi to oczy mi się same zaczynają pocić

Choć nie jestem zbyt religijna, jednak naprawdę mnie to wzrusza i porusza.

Kurde nudyyy. Własnie wciągnęłam maxi loda w kubku z wszystkim co możliwe. A miałam po wczorajszym obżarstwie już nic nie jesć takiego. Kurde nooo...
Ciekawe jak tam moja waga jutro na wizycie ... ;/
Stary 2011-05-01, 10:58   #3054
DaKaro
Zadomowienie

Witam. Wyspałam się dzisiaj jak mops.
Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
dzien dobry

Wysoki ten puls. Rozmawiałaś z lekarzem na ten temat?
Cytat:
Napisane przez kindzia890 Pokaż wiadomość
Myślałam, że uda mi się zaliczyć jakoś przez neta egzaminy na studiach, ale zaproponowali mi albo dziekankę albo egzaminy w sesji poprawkowej(wrzesień).. brzmi fajnie tylko jak się nie ma dzieci. Więc będę musiała zebrać się i pojechać na te egzaminy w czerwcu, żeby mieć z głowy.. I unikne później stresów. Małe dziecko, drugie starsze i jeszcze masa egzaminów i kiedy się tego nauczyć?! Także jestem dobrej myśli.

Trzymam za Nerolkę, Bellę i jej dziewczynki
Wiem, że ciężko, ale warto się spiąć i zaliczyć w czerwcu, będziesz mieć spokój. Ja z fartem oddałam dyplomową, w czerwcu obrona, może dam jakoś radę. Ciężarną chyba przepuszczą, prawda?

Nerola oby tak dalej, kciuki czynią cuda.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 11:01   #3055
Marina1
Zakorzenienie

Wiem, że ciężko, ale warto się spiąć i zaliczyć w czerwcu, będziesz mieć spokój. Ja z fartem oddałam dyplomową, w czerwcu obrona, może dam jakoś radę. Ciężarną chyba przepuszczą, prawda?

Ja też własnie tak myślę, ale nie wiem czy nie urodzę do tego czasu. No bo mogę powiedzieć spokojnie,ze w przyszłym miesiącu już rodzę...
Stary 2011-05-01, 11:09   #3056
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Kochana ja taki mam puls 96 98 caly czas i pytałam lekarza w czwartek co z tym robic a on mowi ze taki puls w ciazy jest normalny a wczoraj w glowie mi sie krecilo i zmierzylam cisnieniei bylo ok a puls 108
czyli bez paniki?
ja nigdy nie mialam takich problemow i nie wiem jaka sytuacja jest alarmowa

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Witam. Wyspałam się dzisiaj jak mops.

Wysoki ten puls. Rozmawiałaś z lekarzem na ten temat?

...
nie rozmawialam
wizyte najblizsza mam 11.05
oczywiscie w dlugi weekend trafilo i kontakt z lekarzem utrudniony
Stary 2011-05-01, 11:10   #3057
kindzia890
Raczkowanie

Napewno było by lepiej.. Ale boję się trochę że z nerwów znowu dostane skurczy dobrze, że mam ten pessar to jestem troche spokojniejsza.. Mam nadzieje, że jakieś ulgi będą.. No i mimo zwolnienia pojawie się na egzaminach w normalnym terminie (przynajmniej zamierzam) powinni to docenić
kindzia890 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 11:21   #3058
Natka_
Zakorzenienie

Dzień dobry
U nas tez pogoda taka nijaka, pochmurno, lekki deszczyk pada...
Ale my z mężem jedziemy do Wisły na obiadek, nie ruszamy się i tak poza hotel więc może sobie nawet padać

Ania pewnie, że może być! Bardzo ładna sukienka

CarmelaSoprano ja własnie zdecydowałam się na ten wózek bo ma największa gondolę i jest duuuża szansa, że zime przejeździmy. Spacerówka masz racje trochę goława, ale trafić w idealny wózek graniczy z cudem

Moniczka

Super, że u Nerolki się uspokoiło, Iza już w brzucholu robi zamieszanie

Miłej niedzieli Brzuchatki
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 11:22   #3059
editka2022
Rozeznanie

[QUOTE=Kolina;26637100]dzien dobry

Pulsem sie nieprzejmuj ja mam jeszcze wyzszy lekarz powiedzial ze w ciazy jest to mozliwe poniewaz trzeba wiecej kri przepompowac czy jakos tak niepamietam dokladnie ale taki 96 jest w miar ok ja najmniej jak dotej pory to mam 105 i cisnienie tez wyzsze,takze poki co niestresuj sie
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 11:28   #3060
Natka_
Zakorzenienie

Ja tez mam nadzieję, że do porodu uda mi sie uporać z egzaminami, mi już pozwolili w razie czego teraz zdawać, tylko że nie z pełnego materiału no i 5 już z tego nie będzie, ale w tej sytuacji wystarczy mi poprostu zaliczenie-3. Będę robiła wszystko żeby zdążyć
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości