|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Najlepszy tytuł do kolejnej części naszego wątku to: | |||
| Maj idzie słonko świeci, w brzuszku zdrowo rosną nasze dzieci! |
|
5 | 8,77% |
| W połowie drogi jesteśmy, a nasze brzuszki wyskakują jak grzybki po deszczu |
|
0 | 0% |
| Będą z nas fajne mamy, bo wciąż frytkami się zajadamy |
|
1 | 1,75% |
| Na talerzu wciąż fryteczki, takie z nas mamusiowe kuchareczki |
|
0 | 0% |
| inęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki |
|
25 | 43,86% |
| Nasze brzuszki rozwijają się jak wiosenne kwiatuszki- mamuśki IX-X |
|
1 | 1,75% |
| Puk-puk- kto tam? Już nie anonimowy hipopotam- mamuśki IX-X |
|
6 | 10,53% |
| Brzuszek tu, brzuszek tam- wątek wrześniowo- październikowych mam |
|
19 | 33,33% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011
hej mamunie...
Witam z wieczora... Ostatnio jeszcze mniej pisze bo dopadły mnie te paskudne bóle głowy ![]() i przez nie mnie muli i nie mam mocy na nic... ![]() A tu dwulatkiem musze sie zajmowac co wiecznie zadaje milion pytan i chce co piec minut bawic sie w inna zabawe ![]() Masakra... A juz myslałam ze mi nudnosci przeszły to teraz sie na głowe przezucilo... Ulcia....Piszesz o ruchach ... ![]() Ja tez cos czuje od kilku dni co wydaje sie byc malenstwem I własnie jak czytalam o twoich kopniaczkach znowu poczulam i od razu przyłozyłam reke tam gdzie poczulam i dostałam kopa ![]() (takiego potrojnego) ... Edytowane przez kellysss Czas edycji: 2011-05-01 o 00:00 |
|
|
|
#3662 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Suszy mnie non stop!Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3663 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jakoś godzinkę temu wróciłam od tż-cika, oglądaliśmy sobie "Dziewczynę moich koszmarów" i pośmialiśmy się trochę
Zaraz kładę się spać bo już nie mam na nic siły ), ale poszłabym do koleżanki i zostawiła jakąś ciekawą kartkę. Bo z kimś kogo nie lubię nie siedzimy z tż nigdy, on gdy tylko wie że kogoś nie lubię to raczej stara się nie dopuścić do dłuższego spotkania. A mnie by cholera trafiła w takiej sytuacji jaką miała cotynato. Tym bardziej że znam siebie i wiem że zaczęłabym się dąsać będąc cały czas na uboczu i jakby nieobecna, a potem bym była strasznie na tż zła. Więc lepiej nie dopuszczać wgl do takich sytuacji Miłej nocki dziewczyny, dobranoc |
|
|
|
#3664 |
|
Rozeznanie
|
cotynato mówiłam, że po jakimś czasie wszystko wygląda inaczej...
A tak w ogóle to dzień dobry ![]() DZIEWCZYNY W KTÓRYM TYG. CIĄŻY POCZUŁYŚCIE KOPNIAKI??? Ja już mam jakąś manię... Co prawda czuję jakieś ruchy ale to jeszcze nie to... czekam aż mnie Amela kopnie...
|
|
|
|
#3665 |
|
KWC
|
Ja jestem w 20t3d i na razie tylko czuję tylko delikatne ruchy, nie są to kopniaki jeszcze
|
|
|
|
#3666 | |
|
Rozeznanie
|
Witam kobietki
Jest taka piękna pogoda a ja non stop siedzę w książkach Klepię tę magisterkę i mam już kompletnie dość - mam ją oddać 5 maja w całości ale widzę to czarno, w ogóle nie mam weny a wszystko wokół jest jak na wariackich papierach, nie mam już siły![]() Także dziewczynki w najbliższym czasie mnie nie będzie tu z Wami za dużo - będę podczytywać co raz, ale dopiero jak się ogarnę z mgr-ką to obiecuję będę nadrabiać i się udzielać ![]() A i dziś 1 maja - rocznica mojego dużego sukcesu - nie palę od 2 lat! Tak się tylko chciałam pochwalić ![]() Cytat:
|
|
#3667 | |
|
KWC
|
Cytat:
![]() A co do magisterki - nie jesteś jedyną, która myślała, że nie skończy Z całą pewnością zdążysz i jeszcze pięknie te pracę obronisz ![]() Jeszcze przedwczoraj się mądrowałam jaka to ja jestem tolerancyjna więc Tż dał mi okazję do sprawdzenia się - wczoraj jak wracaliśmy z miasta o 19.00 mój mąż porosił żebym go wysadziła koło domu znajomego - 'na godzinkę max i wracam'. Tja, wrócił śmierdzący piwskiem o 2 w nocy Edytowane przez spray Czas edycji: 2011-05-01 o 08:39 |
|
|
|
|
#3668 | |||
|
kosmitka
|
Wczoraj Was nadrobiłam, ale nie miałam już siły na odpisywanie. Zaliczyłam zakupy dla Franusia, wieczorkiem postaram się wkleić zdjęcia. A potem grilla i odwiedziny u męża siostrzeńców
My do Gizycka mamy bliziutko, czasem jak nam się nudzi, to śmigamy samochodem na kebaba, pizzę lub gofry, bierzemy psa i spacerujemy nad molo. Spray życie stało się koszmarnie drogie i też trochę zaczyna mnie to przerażać. Te wszystkie ubrania, kaszki, pieluchy. Ale jakoś ludzie dają sobie radę, mając więcej dzieci, to może i u nas nie będzie tak źle. Kaileight co prawda spóźnione - ale życzenia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!! Mam nadzieję, że zabawa była udana! Aa2 na pewno pięknie wyglądasz,jesteś w ciąży i to jest naturalną ozdobą. Ja widziałam dość ciekawe sukienku w H&M, nawet nie były drogie, a są dość szerokie. Dużo droższe są np. w Tatuum, ale też szerokie. Ja na wesele czerwcowe kupię chyba z tydzień lub dwa przed, bo wcześniej nie ma sensu. Rosnę w tempie zastraszającym. Cytat:
Cytat:
Cytat:
81gosia na pewno wyniki są dobre, tylko się nie martw na zapas. Anetika- szczerze współczuję, dla mnie pisanie magisterki to największy koszmar studiów. Obyś jak najszybciej miała to za sobą. Trzymam kciuki
|
|
|
#3669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w piątek i wczoraj wieczorem czytaliśmy maluszkowi bajki.
Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2011-05-01 o 09:16 |
||
|
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
heja
wpadłam zyczyc miłej niedzieli i mykam sie objejśc na tą komunie ![]() buźka |
|
|
|
#3671 | |
|
kosmitka
|
Cytat:
Ja też zmykam, dzisiaj mam gości, muszę siebie i dom doprowadzić do użytku .
|
|
|
#3672 |
|
Raczkowanie
|
anciaahk jak wyniki z tej glukozy? odebrałas wczoraj? ja mam do odebrania jutro i juz sie boje.. nie lubie sie ograniczac w jedzeniu ze to wolno a tego nie
|
|
|
|
#3673 |
|
Rozeznanie
|
Ja też tylko na chwilkę, szybciutkie powitanie, gratki dla dziewczyn, które poczuły pierwsze ruchy
![]() anciaahk udanej zabawy Życzę udanej niedzieli |
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
Faceci to są jednak @#$%^&*(#$%^&*, też przyszłam trochę ponarzekać.
Mam już dosyć moich włosów, są takie nijakie i po prostu źle się w nich czuję, bo lubię awangardowe fryzurki. No i chciałam ściąć znowu na krótko (na coś podobnego jak w awatarze), a ten mi zaczął marudzić, że "znowu będę wyglądać jak facet" No i nie myślałam, że takie ma płytkie postrzeganie świata... (Przypomniał mi jak mój ojciec się burzył, gdy mama ubierała mnie w spodnie ) Wiem, że to głupi problem, ale wkurzył mnie na maksa. Grr....![]() A ja żadnych ruchów nie czuję.
|
|
|
|
#3675 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a mój Tż ma długie i do tego kręcone W grudniu postanowiłam jednak zapuścić, jednak już nie wytrzymuje i strasznie ale to strasznie mnie korci aby ściąć z powrotem na krótko, coś podobnie jak Twoja fryzurka No air Edytowane przez bruma Czas edycji: 2011-05-01 o 10:19 |
|
|
|
|
#3676 |
|
Rozeznanie
|
To nie pozostaje mi nic innego jak CIERPLIWIE! czekać...
mam nadzieję, że za te 2tyg (w 20tc) poczuję kopniaki choć niby w 2ciąży miało być szybciej... Miłego dnia, spadam na majówkę miałam z mężem na skype gadać popołudniu... -dosyć się naczekałam na niego nieraz... dziś mam inne plany |
|
|
|
#3677 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie weekendowo.
Jezcze mi 4 str. nadrabiania zostały ![]() Cytat:
A dyro moze dlatego taki ostry, zeby sie nie rozniosło, że on ciężarnym daje fory- wiesz moze mysli, że w taki sposób zachęcałby inne ![]() Pogadaj z tą lekarką - ja w 8 cz 9 m-cu tez nie wyobrażam sobie chodzić do pracy! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Albo ja - i nie pisałam Fota wrzucona Kleszcze mogą przenosić groźne choroby dla zwierząt- ryzyko rośnie z czasem jaki kleszcz spędza wessany. Kwestia jeszcze jest w jakkim regionie PL mieszkasz- kiedyś pamiętam,że najbardzej na choroby odkleszczowe narażone były mazury - teraz już trochę wypadłam z obiegu i tak się nie orientuję najlepiej zapytać weta jaka jest sytuacja epizootiologiczna w Twojej okolicy.Od zatwardzenia tez może pies jeździć tyłkiem. Cytat:
Wczoraj byłam odwiedzić koleżankę- ma 2 urocze calzedonie- jedna prawie 2 latak , drugi nie cały rok. Dała mi troszkę bluzeczek ciążowych, obiecała jakieś pierwsze ubranka, przewijak, wanienkę i coś tam jeszcze. Bardzo sie ucieszyłam. Ale jak wróciłam do domu to się popłakałam Jakiś sters mnie dopadł chyba. Sama nie wiem. Ale jakies takie bardziej realne to sie wydało. Dziś rano tez mi łzy pociekły.Cytat:
Udany wypad na jedzonko, nie ma co ![]() We włosy mi jeszcze nigdy nie wpadły, ale za to jaka przyjemnoć iść w nocy do WC i wdepnąć bosą nóżką bo koteczek sobie upolował i porzucił na ziemi ofiarę... |
|||||||
|
|
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja juz wczoraj sie nie odzywałam bo po 17 przyjechali znajomi. Grill niestety nie wypalił bo się rozpadało i zimno strasznie się zrobiło. Ale zrobilam sałatkę z kurakiem, kumpela zrobiła porową więc jedzonko mielismy pycha DOstałam worek ciuszków dla małej - kilka bodziaków z długim, z krótkim rękawkiem, trzy pajace, spodenki polarkowe i kurteczkę, jakies czapeczki i jeszcze takie spodnie ogrodniczki polarowe, no cudne są te rzeczy Cytat:
ale mam dość mocno kręcone, więc musiałam co 3 tyg chodzić do fryzjera bo juz mi się fala robiła ![]() teraz mam dość długie (po myciu do łopatek, jak się skręcą do to ramion) a TZ non stop marudzi żebym obcięła na krótko - bo tak mu się najbardziej podobało - taką mnie poznał, chłopaczarę wyleżelismy się dzis w łóżeczku z TZ do 10 nawet kota nasza dzielnie nam towarzyszyła - chyba przez tą pogodę nie chciała na pole isc, bo zwykle to o 6 trzeba ją wypuszczac
|
|
|
|
|
#3679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale obciąć nie da. Chociaż ja sama nie chciałabym krótkich. A faceci jednak lubią te włosy u babek z tego co mi wiadomo
|
|
|
|
|
#3680 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale u nas pogoda. Pada deszcz i cholernie jest zimno brrr
|
|
#3681 |
|
Zadomowienie
|
Dziś w Warszawie brzydka pogoda, niebo całe zaniesione, trochę pada i strasznie zimno. Nici z moich planów wycieczkowych
zastanawiam się jak spędzić ten dzień. Mąż kończy porządki po imprezce, a ja wróciłam na razie do wyrka. Wieczorem musimy znowu odkurzyć efekt biegającego po domu 1,5 rocznego brzdąca z wafelkiem w ręku albo sucha bułą ![]() U mnie też mąż ma dłuższe włosy niż ja Moje zawsze w przedziale półdługie - długie, a on ma do pasa. Piszecie o pracy. Ja powiedziałam, że jak wszystko będzie OK to do końca września na pewno pracuje. Potem nie wiem bo godzinny dojazd samochodem może być męczący. Moja koleżanka, która ma termin teraz na 12, była 2 miesiące na L4 ale na ostatni miesiąc wróciła do pracy. Nudziło jej się w domu, a do tego pracuje 2 bloki od domu. Do dziś chodzi do pracy.
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
|
|
|
#3682 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() po 2 - trzymam kciuki za nadejście weny i oby pogoda u Ciebie była kiepska - wtedy nie bedzie szkoda, że trzeba siedzieć w ksiażkach ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki. Sorry że się nie odzywałam ale byłam u tż a tam nie mam niestety dojścia do kompa
Dziękuję za wp normalnie baby na wsi to nie mają o czym rozmawiać. Miałam się zapytać, czy jej córka jest kolejny raz w ciaży czy jest tak gruba ale sobie darowałam Powiedziałam tylko teściowej, ze mnie to wisi, mogę nawet brzuchem trzeć po ziemi a jej nic do tego A prawda jest taka, że ne przytyłam ani deczko chociaż nie wiem jak teraz po dłuższym pobycie u tż, bo tam niestety zdrowego odżywiania nie ma same bułki, chleb itp Pierwszy raz wyszłam autentycznie zadowolona i dopieszczona ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Jeśli chodzi o mój gust a gust tż. Ja się go nigdy nie pytam o zdanie Przynajmniej jeśli chodzi o mój wygląd. Nie obchodzi mnie czy mu się będzie podobać czy nie. Ja mam się czuć świetnie, nie on. Teraz był ze mną u fryzjera siedział całą wizytę, a obcinał mnie taki chłopaczek ![]() Zapomniałam dodać, ze miałam ostatnio straszne skurcze w łydkach łapały mnie codziennie, oczywiście tylko w nocy. Nie mogłam się przeciągnąć bo od razu mnie znów łapały. Teraz łykam magnez codziennie i pomogło
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2011-05-01 o 11:45 |
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
cotynato - jakiś znajomy awatarek
![]() http://demotywatory.pl/3019823/Tylko-przy-zwierzetach |
|
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
Dla sprostowania patiisia
Sytuacja nie zdarzała się często, nigdzie tak nienapisałam Faktycznie kiedyś na jakimś wyjeździe odwalił mi taki numer, że zajął się kuzynem i mnie olał, ale to nie jest jakiś rytuał i to jedyna osoba przy której umie się tak zachować- wtedy też nie byłam w ciąży ( tak jak pisałaś ).Co do przebywania z nim to ja wolałabym żeby szedł sam-ale on nie chciał , sądził że zapewni mi rozrywkę i jednocześnie zabawi kuzynka . Mam świadomość że to rodzina. Śmieszyły mnie te atrakcje które mu zapewniał- facetowi który tu studiował i czasami bywa i to że chce mnie ciągnąć z nimi jakby to miało sprawić że nasze kontakty się polepszą ![]() W każdym razie było mineło proszę mi tu ze zrozumieniem czytać bo później jakieś dziwne rzeczy wychodzą ![]() Dzisiaj niedziela a ja zaraz znowu biorę się za porządkowanie szafy. Coś ostatnio za dużo mam energii chyba. Bo nawet z większym entuzjazmem podchodzę do zadań na uczelnię I wiecie że klapsy mi się roztopiły w zamrażalce ( zepsuł się ostatnio dzyndzel i nie domyka , w sumie daleko były ale sama woda jak dzisiaj wyciągnęłam). Ale skoro to jakby zamrożony dżem truskawkowy to chyba nie grozi mi salmonella ?
Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-05-01 o 11:46 |
|
|
|
#3686 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas podobnie ![]() Możliwe i gratulacje Ja dalej czuję raczej smyranie, gilgotki i to tak dosyc sporadycznie.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale staram sie pocieszac,ze tyle ludzi ma gorzej, a ma wiecej dzieci i daja rade. Chcec to móc Co do łśubu znajomych- my bylimsy tydz. temu i tez przez ostatnie spore wydatki (choroba Babci) musiałam okroić prezent ślubny. Ale wiem,że nawet jakbym dała kartkę z życzeniami to przyjaciółka by się nie pogniewała bo zna sytuację. A tak a propos prezentu - natka - pomogłaś mi znaleźć venę - dzięki Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak dobrze,że na moich stud. nie trzeba było nic pisać za to jak poszłam na podyplomówkę to się męczyłam na masakrę.3mam kciuki za wenę ![]() Cytat:
"godzinka- dwie", albo " piwko- góra dwa"Cytat:
![]() U nas póki co ładna pogoda- słonko tak praży, ze zwierzyna z balkonu ucieka! kaileight - spóżnione najszczersze, życzenia wszystkiego naj naj dla Was!!!!!!! Na zdjątka czekamy
Edytowane przez archinta Czas edycji: 2011-05-01 o 11:48 |
|||||||||
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to u was z tym sexem? Bo ja straciłam całkowicie zainteresowanie
Normalnie nic a nic mi się nie chce.---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Mój mąż wymyślił imię dla dziewczynki Arleta
|
|
#3688 | |
|
Zakorzenienie
|
bianeczka- no w końcu jesteś
Babami się nie przejmuj- głupie i zazdrosne ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
![]() No klub extra- ale już chciałabym z niego wystąpić ![]() 3mam kciuki za Ciebie co by w poniedziałek maleństwo pokazało co tam między nóżkami skrywa |
|
|
|
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahhaah a co do seksu - hmmm ... a co to jest? hahah no kiepściutko. Ostatni raz kochaliśmy się z męzem chyba z 2 miechy temu, teraz starsznie mi "ciasno" i jeśli już to tylko chwilkę i delikatnie. Brakuje mi takiego dzikiego szału haha ale cóż... już nie te warunki |
|
|
|
|
#3690 | |||||
|
kosmitka
|
Cytat:
Nie dziękuję, czekam na gości Cytat:
.Nie ma sprawiedliwości na tym świecie .Cytat:
Moja kota sama się wypuszcza, w sensie do kuwety - ale też wybiera takie okropne pory!!! Czasem o 4 rano zaczyna napierniczać w kuwetę i nie ma spania. Cytat:
Cytat:
.Dobrze, że wróciłaś.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.

mogę jeść na śniadanie i kolację
mam nadzieje ze mimo iz takie towarzystwo to choć w małym stopniu uda ci sie miło spedzić czas

Klepię tę magisterkę i mam już kompletnie dość - mam ją oddać 5 maja w całości ale widzę to czarno, w ogóle nie mam weny a wszystko wokół jest jak na wariackich papierach, nie mam już siły

ja chce do Giżycka! tak kochamy z tż Giżycko

miałam z mężem na skype gadać popołudniu... -dosyć się naczekałam na niego nieraz... dziś mam inne plany 

no i jak go nie ubóstwiać
Normalnie nic a nic mi się nie chce.