|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
![]() No czuję się super ![]() ![]() ![]() czuje już mooocne kopniaki i tż też ![]() ![]() no to fotka z 22 tygodnia ![]() tylko błagam nie zwracajcie uwagi na moją głupią, skupioną mine ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-04-29 o 14:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Zakorzenienie
|
acelinka oczywiscie pieknie wygladasz
#4234 |
Konto usunięte
|
acelinko pięknie wyglądasz
![]() ![]() Dzisiaj niepotrzebnie brałam urlop w pracy, bo nie wyszło coś, co miałam załatwić. Trochę się zdenerwowałam, ale było minęło... Odpoczywam sobie w domku przynajmniej... Od wtorku mam internet ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gratulacje Zdolniacho ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja dziś TŻtowi powiedziałam, że my też mieliśmy królewski ślub ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A świadkowa faktycznie świetnie wyglądała ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Wtajemniczenie
|
acelinko potwierdzam, pięknie wyglądasz
![]() ![]() ![]() A co do miny to jakbyś nie napisała to bym nie zwróciła uwagi, ale że napisałaś to się przyjrzałam ![]() ![]() Super że dobrze się czujesz, oby tak do końca ![]() Ja jutro zacznę dopiero 11 tydzień ![]() Aaaaa przypomniałam sobie, wczoraj jak byłam u lekarza poprawić to zwolnienie to była kobietka z taaaaaaaaaaaakim wielkim brzuchem że ledwo co chodziła!!!!! nigdy nie widziałam tak potężnego brzucha, chyba chowa tam nie jednego dzidziusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ślicznie ![]() I cały czas jesteś taka szczuplutka, też bym tak chciała wyglądać w ciąży ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4238 |
Zakorzenienie
|
dziękuję Wam dziewczyny, jesteście kochane
![]() ![]() ![]() rzeczywiście póki co idzie mi tylko w brzuszek i troche w boczki ![]() ![]() Martoolka, sukienka Diany była przeokropna - normalnie nawet gdyby mi zapłacili to bym w takie nie poszła ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajnie by był gdyby wyjazd się udał ![]() Jestem grzeczną rekonwalescentką ![]() Musi być, musi ![]() Cytat:
Zgadzam się co do sukni Kate, musiała pójśc na pewne kompromisy. Cytat:
![]()
![]() |
#4240 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() magolinka ![]() Cytat:
![]() ![]() Martoolka ![]() a sukni siostry Kate bardzo ładna, mi też by się super Kate podobała w takiej lornie (chodzi o model sukni), no ale ona pewnie za wiele nie miała tam do powiedzenia i wiecie co, trochę bukiet dla mnie za skromny, w ogóle taki byle jaki.... niby do sukni pasował, ale co to w ogóle było?? acelinko ślicznie wyglądasz ![]() dowiedziałam się niedawno, że muszę iść w poniedziałek do pracy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Raczkowanie
|
dobry wieczor
![]() acelinka slicznie wygladasz baaardzo Ci do twarzy z tym brzuszkiem co do kolejnych odwiedzin w Pl to mam nadzieje,ze jak najszybciej,ale trudno bedzie,bo ja prawie caly czas w pracy jestem martoolka to teraz juz z gorki ![]() co do slubu to mi sie bardzo podobal,i slub i para mloda i suknia tez,a nawet skromny bukiecik
#4242 |
Zakorzenienie
|
nadrobie jutro.
moja relacja od dentki: karta dalej nie działa, mam jedną śliczną nową plombę, bo stara wyleciała przy kolejnym czyszczeniu kanału ![]() wymianki idą dobrze, był przestój, ale dogadam chyba kolejne trzy ![]() ![]() dobranocek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Wtajemniczenie
|
Heelllooo
![]() Wkurzył mnie rano tż jak nie wiem co ![]() ![]() Włączyłam sobie muzyczkę, pouprzątam trochę, może się pouczę a wieczorem jak pogoda dopisze mamy jechac na grilla i oby była bo nie chce mi się siedzieć kolejną sobotę w domu ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
hej kobitki
![]() ale się dzisiaj wyspałam! ![]() certi mama miała racje ![]() ![]() a jak brat, przyjechał czy nie? Szkoda że musisz iść do pracy ![]() ![]() bezaczku, dobrze ze dogadałaś się z dentystką, myśle ze z tą kartą to tak szybko nie pójdzie, bo zanim to co jest załatwione w zusie dojdzie do NFZ'tu to wieki miną ![]() asiulek, mi też się wydawało że przytyje cała i będe jak baleronik, ale na szczęście na razie jest ok ![]() jeszcze raz dziękuję za wszystko miłe słowa kochane ![]() magolinka a to Ci tż ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie zdziwila bym sie gdyby Hary faktycznie z nia chodzil potem - znam malazenstwa 2 braci i 2 siostry. Taka sytuacja jest w rodzinie mojego meza. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja tez sie w swieta poklocilam z mezem - zapomnial mi powiedziec ze kosciol z ktorym mielismy jechac do Watykanu na beatyfikacje nie organizuje wyjazdu. Ja jak glupia sprawdzalam pogode, zastanawialam sie co wloze - wszystko mu mowiac a on myslal ze powiedzial mi ze nie ma wyjazdu! ![]() Potem mialam jechac z grupa Polakow ale pogode zapowiadali burzowa (jak na razie leje, choc podobno jutro ma mniej padac) a ja nic oprocz parasola nie mam no i wyjazd z Latiny jest dzisiaj o 22 w nocy. I tam cala noc do jutra stac - bo jak mokro to sie nawet na kamieniu nie siadzie. ![]() Nie jade ale troche mi glupio ze 50 km jestem od Rzymu i nie bedze mnie tam. ![]() Mam pomysl jechac w poniedzialek - bo i mniej ludzi bedzie i pogoda lepsza ale musialabym sama - niezbyt mi sie to usmiecha. ![]() Oj - chyba sobie daruje. ![]()
![]() |
#4246 |
Wtajemniczenie
|
cześć,
ale się napracowałam, posprzątałam w domu, odkryłam i pomyłam nasze rowerki plus moje dwa stare i zmyłam cały balkon po zimie, zajęło mi to chyba ze 3h, no i dopiero siadłam, a już zaraz zabieram się za obiad. acelinko: No w sumie mogę iść do tej pracy w poniedziałek, ale pewnie będzie mało ludzi i czas mi się będzie dłużył do wyjścia, a lubie jak jest dużo pracy... no i TŻ też do pracy idzie, no ale za to wtorek wolny ![]() brat nie przyjechał ![]() ![]() Fajnie, że wychodzisz wieczorkiem, ja też bym chciała, ale nie chcę TŻ zostawiać bo będzie mu przykro. Magolinka pogódźcie się, w końcu tak mało czasu macie dla siebie ![]() bezaczku dobrze, że powoli rusza sprawa z dentystą sjoanna no rzeczywiście bliziutko masz do Rzymu, ale może uda się pojechać chociaż w poniedziałek ![]() dzisiaj wieczorem będzie fajna komedia na tvn, już oglądałam ją kiedyś i dzisiaj też zamierzam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zazdroszczę! A mi w Szczawnicy się TŻ oświadczył ![]() Dziś zarezerwowaliśmy hotel w Pradze bez możliwości zwrotu przy rezygnacji więc na pewno już jedziemy za 1,5 tyg!! Ale się cieszę!!! Wyłączymy telefon i będziemy tylko sami ![]() A dziś jedziemy na Nędzników, różne opinie słyszałam ale się przekonamy czy warto. Chcieliśmy też do Centrum Kopernika ale podobno czeka się 3 h w kolejce po bilet... następnym razem... A gdzie się Gospelka podziała? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Zakorzenienie
|
hejo
![]() ale się dzisiaj nachodziłam z psiapsiółką po sklepach ![]() ![]() ![]() ![]() teraz sobie odpoczywam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Wtajemniczenie
|
jestem jestem
![]() nie bardzo mam czas na klikanie ja w domku dziś siedzę sobie wreszcie, trochę posprzątałam trochę ugotowałam trochę pooglądałam tv, ogólnie nuuuda ![]()
#4250 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jaka u Was pogoda? Bo u mnie było dzisiaj pięknie a wieczór deszcz i burza ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Proszę Was też dzisiaj jak możecie ![]() śliczna ta jej siostra ![]() Cytat:
![]() Świetne są niektóre ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4251 |
Zakorzenienie
|
mmmmmm, u mnie też przedpołudnie było śliczne i słoneczne, a popołudniem była burza
![]() ![]() jade po tż'ta bo właśnie dzwonił ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() bezaczek gratuluje nowej plomby ![]() ![]() magolinka mam nadzieje,ze Tz szybko wrocil i jestes wlasnie na grillu certi fajnie,ze tak wyszlo guska suuuuuper udanego romantycznego pobytu,opowiedz nam potem koniecznie jak bylo mmmmmm odkad wrocilismy do domu to cale dni pada,ale podobno jutro ma wyjsc sloneczko milej niedzieli i majowki wszystkim ![]() ![]()
#4253 | |||
Zakorzenienie
|
uff, siedziałam ponad godzinę, ale w końcu nadrobiłam
![]() z odpisywaniem ponad dwie ![]() certi gratulacje ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() śliczny brzusio. a druga mina jest nawet trochę uśmiechnięta ![]() powodzenia w zakupach z TŻtem ![]() ![]() to nie tak z zusem i nfz. teść był w zusie, załatwił, dostał zaświadczenie, z którym ja zaraz dreptałam do nfz, czyli info doszło od razu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a karta dalej była nieważna, bo dzień wcześniej została odblokowana, a kobitka w nfz mi tłumaczyła, że przychodnie czasem nie ściągają aktualizacji codziennie i to może potrwać 2-3 dni, zanim informacja dotrze do przchodni ![]() a bezaczek po dentyście właśnie ma nową plombkę o jaśniejszym odcieniu, przez co "mam "rozjaśniony" uśmiech bo jestem młoda jeszcze" ![]() ![]() najlepsze z całej wizyty: nie chcieli po mnie karty(śmiać się czy płakać ![]() mmmmmm on był dotykowy i to mnie trochę drażniło, nie reagował czasem, nie umiem się z tym obchodzić ![]() no to chyba tyle z bieżących spraw. koleżanka wyszła za maż w środę ![]() ![]() idę wymienić pićku i papu Bożydarkowi, bo szura miseczkami ![]() i potem spać. a jeszcze miałam pisać o ślubie ![]() ![]() ![]() ![]() no to dobranocek ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-05-01 o 00:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Wtajemniczenie
|
hej hej,
ale dzisiaj smętna pogoda... mieliśmy sobie na obiad zamówić pizzę, ale sobie przypomniałam, że dzisiaj 1 maja, wiec odmrażam mięsko ![]() ![]() a wiecie po wczorajszym sprzątaniu balkonu wysiadł mi kręgosłup ![]() bezaczek ![]() to jakie macie wszystkie plany na dzisiejszy dzień? u mnie nuda... nawet weny jakoś nie mam do skrapków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Biorę się za nadrabianie ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
![]() Nie wiem czy widziałyście jaką na wieczór miała suknię: http://www.flickr.com/photos/british...57626612779204 Też ładna i na pewno dużo wygodniejsza ![]() ![]() A oficjalne fotki ze ślubu wyglądają jak malowane portrety, jakies takie sztuczne są ![]() http://www.flickr.com/photos/british...7626613171058/ Cytat:
![]() Ale nie ma co się martwić, bo może akurat łatwo wrócisz do poprzedniej wagi. Moja mama po 2 dziecku schudła tak, że była szczuplejsza niż przed ciążą ![]() ![]() A odnośnie getrowego, to wczoraj przećwiczyłam cały zestaw i dziś mam zakwasy w brzuchy i tyłku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Należy mu się lanie ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale wtopę zaliczył Twój mężulek ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26626730] Dziś zarezerwowaliśmy hotel w Pradze bez możliwości zwrotu przy rezygnacji więc na pewno już jedziemy za 1,5 tyg!! Ale się cieszę!!! Wyłączymy telefon i będziemy tylko sami ![]() [/QUOTE] Super ![]() Mam nadzieję, że był grzeczny i nie musiałaś się przez niego denerwować ![]() Cytat:
![]() ![]() Albo wewnątrz kapelusza wszywają jakieś paski materiału, za które się wsuwkami we włosy wpina całą "konstrukcję" ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dziś oglądałam w necie beatyfikację, bo TŻ śpi po nocce w pokoju, w którym mamy TV. Już myślałam, że sobie nie obejrzę, ale się okazało, że na youtubie była relacja na żywo, tylko trochę późno włączyłam i nie widziałam początku, czyl najważniejszego ![]() Popołudniu może się wybierzemy na jakiś spacer, a później do kościoła, no i wieczorem TŻ znów na nockę idzie ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Zakorzenienie
|
Witam w ten pochmurny dzionek
![]() My dzisiaj pospaliśmy do 11 ![]() ![]() ![]() ![]() Martoolka, tż był grzeczny nawet baaaardzo grzeczny ![]() ![]() na wieczór ładna ta kiecka a włosy no cóż, czesane wiatrem ![]() ![]() bezaczku, dobrze że już wszystko załatwione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że TŻ był grzeczny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4258 | ||||
Wtajemniczenie
|
Helllooo.
U nas tez pogoda do kitu, pochmurno, zimnawo i nieprzyjemnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z tż pogodziłam się bardzo szybko, przyjechał już chyba o 12 w południe i nawet focha nie miał ![]() Cytat:
![]() 2. No to niezła wpadka z jego strony. [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26626730] Dziś zarezerwowaliśmy hotel w Pradze bez możliwości zwrotu przy rezygnacji więc na pewno już jedziemy za 1,5 tyg!! Ale się cieszę!!! Wyłączymy telefon i będziemy tylko sami ![]() [/QUOTE] Zazdraszczam ![]() Wzajemnie kochana ![]() Cytat:
![]() Uuuu no to nie dobrze kochana, mam nadzieję że Ci szybko przejdzie ![]() Cytat:
![]() A co do zdjęć - sztuczne, nieprawdziwe i zbyt doskonałe jak dla mnie, ale widocznie tak musi być ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez magolina Czas edycji: 2011-05-01 o 14:10 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Wtajemniczenie
|
magolina super, że grill się udał i że szybko się z TŻ pogodziłaś. Pytałam wcześniej czy ma wolny długi weekend majowy?
martoolka ja też uważam, że Kate miała ładną suknię wieczorową, ale pasuje mi do niej takie lekkie upięcie wszystkich włosów, no ale tak sobie wymyśliła... jeśli chodzi o zdjęcia w pałacu to strasznie sztuczne, piękne kolory, wymuskane itp. |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Konto usunięte
|
Ja znowu od rana intensywny dzień, bo wzięliśmy się za sprzątanie. Ja pomyłam kuchnię i łazienkę i poprasowałam, mąż wymył wszystkie okna (pierwszy raz w tym mieszkaniu
![]() ![]() A jutro do pracy... Mam nadzieję, że nas wcześniej puszczą... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.