Z facetmi jakich zawodów nie umówiłybyście się na randke. - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-05-01, 22:27   #121
SOCKI
Zakorzenienie

Dot.: Z facetmi jakich zawodów nie umówiłybyście się na randke.

Cytat:
Napisane przez klaki Pokaż wiadomość
Dość koszmarna wydaje mi się też praca osoby, która usuwa szczątki po ludziach, np zeskrobuje ze ścian/chodnika mózg samobójcy.
No weeeeeeeeeź...ja idę spać a Ty o mózgach na chodnikach...będą koszmary będą

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post44413363
SOCKI jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-01, 22:29   #122
staropolanka212
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wisienka_na_torcie Pokaż wiadomość
To moze rzeczywiście coś w A tak zupełnie poważnie, u mnie na UWr się nie spotkałam, chociaż podejrzewam, że w ciągu 5 lat jeszcze się na prawniczą elitę napatrzę...
to jako prawie już absolwentka tego "elitarnego" kierunku na tym "elitarnym" wydziale gwarantuję, że się jeszcze napatrzysz na I roku tego tak nie widać, ale im dalej w las, tym więcej teczek i lakierków. Plus - nasze studia uczą cwaniactwa. Wydobywają z ludzi cwaniactwo - i tak im zostaje ( nie winię ludzi, winię system). Sama związałam się ze studentem prawa, ale tylko dlatego, że ma rozległe zainteresowania pozaprawnicze. Z prawnikami to jest taki problem, że im dłużej się tego uczą, im dłużej pracują, tym częściej o tym mówią - również prywatnie. Po pewnym czasie dość już miałam spotkań grupowych i międzygrupowych, bo niezależnie od doboru ludzi, zawsze kończyło się na rozmowach o prawie - ileż można. Dlatego pomimo posiadania chłopaka i przyjaciółki na prawie - z takim typowym prawnikiem nie chciałabym się spotykać
staropolanka212 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-01, 22:32   #123
dillingerine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez staropolanka212 Pokaż wiadomość
to jako prawie już absolwentka tego "elitarnego" kierunku na tym "elitarnym" wydziale gwarantuję, że się jeszcze napatrzysz na I roku tego tak nie widać, ale im dalej w las, tym więcej teczek i lakierków. Plus - nasze studia uczą cwaniactwa. Wydobywają z ludzi cwaniactwo - i tak im zostaje ( nie winię ludzi, winię system). Sama związałam się ze studentem prawa, ale tylko dlatego, że ma rozległe zainteresowania pozaprawnicze. Z prawnikami to jest taki problem, że im dłużej się tego uczą, im dłużej pracują, tym częściej o tym mówią - również prywatnie. Po pewnym czasie dość już miałam spotkań grupowych i międzygrupowych, bo niezależnie od doboru ludzi, zawsze kończyło się na rozmowach o prawie - ileż można. Dlatego pomimo posiadania chłopaka i przyjaciółki na prawie - z takim typowym prawnikiem nie chciałabym się spotykać
Zgadzam się z częścią o cwaniactwie, dla mnie wizja prawnika zawsze będzie związana z takim cwaniaczkiem właśnie, który tylko się zastanawia, jak tu zrobić, żeby jego było zawsze na wierzchu i to w możliwie najbardziej spektakularny sposób
dillingerine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-01, 22:58   #124
marryme21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lavalier Pokaż wiadomość
ogólnie z jakimkolwiek źle traktującym zwierzęta i ludzi...nie uważam żeby bycie śmieciarzem czy szambiarzem było uwłaczające.

Uważam tak samo.

Cytat:
Napisane przez dillingerine Pokaż wiadomość
Z kierowcą tira bym się nie umówiła, moje pierwsze i niezbywalne skojarzenie to zboczeniec, który zostawił żonę w domu i szaleje w trasie.

Wiem,że to może trochę chamskie i bardzo stereotypowe,ale mam identyczne skojarzenia.

Chyba przyczynił się do tego jeden kierowca,którego miałam okazję poznać.Na początku studiów byłam na praktykach ,,w Polsce'',łapaliśmy stopa w kilka osób.I tak- pięknego dnia zatrzymał się kierowca tira.Co ten pan nam opowiadał w trakcie ,,podróży'',to się w głowie nie mieściło.
Zdradził które narodowości najlepiej robią la...kę,które są najlepsze ,,od tyłu'',które najdłużej mogą,które najtańsze.Ponadto jakie są najlepsze pozycje w kabinie tira.I jeszcze histryjkę z dreszczykiem-jego kolega spłonął z panienką na śmierć w trakcie ,,barabara'',bo zapalił im się piecyk,którym się ogrzewali.Zresztą,samemu panu kierowcy również zdarzył się podobny wypadek,ale zdążył uciec z płomieni. Aaa i jakby co,to pamiętajcie-najlepsze dziewczynki są w dalekim Kazachstanie.

Cytat:
Napisane przez dillingerine Pokaż wiadomość
Szambonurek też nie brzmi zachęcająco

Z szambonurka, to się tak nie śmiejcie lepiej.
Bo ja znam jednego i kasy to może mu wielu pozazdrościć.
Z tego ,,gównianego'' interesu wybudował 2 domy i kupił kilka mieszkań.

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-01, 23:34   #125
anonimowo
Raczkowanie

A ochroniarz z rossmana?
Temat jak dla mnie na czasie, bo wlasnie ostatnio sie nad tym zastanawialam i probuje w glowie walczyc z dziwnymi przekonaniami....
anonimowo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-01, 23:39   #126
marryme21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anonimowo Pokaż wiadomość
A ochroniarz z rossmana?

Eee...są zbyt upierdliwi i wścibscy.

Cytat:
Temat jak dla mnie na czasie, bo wlasnie ostatnio sie nad tym zastanawialam i probuje w glowie walczyc z dziwnymi przekonaniami....

Czasami się nie da.
Wiadomo,że gdybać to sobie można,a życie robi swoje.

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-01, 23:44   #127
anonimowo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marryme21 Pokaż wiadomość
Eee...są zbyt upierdliwi i wścibscy.

No niestety wiekszosc tak ale nie wszyscy hehe ten wydaje sie sympatyczny, a jak chodzi za mna to z duzym usmiechem i zeby zagadac itd, czuje, ze cos sie szykuje
Ale ogolnie jest jeszcze jedna rzecz, ktora mnie zastanawia/powstrzymuje. Jezeli poznaje faceta gdy jest w pracy/ w stroju sluzbowym i w takich okolicznosciach umawiam sie na spotkanie zastanawia mnie jak ten facet sie ubiera. Nie oszukujmy sie, to tez istotna sprawa.... Nie chodzi o firmowe ciuchy, ale o styl, caloksztalt....

Edytowane przez anonimowo
Czas edycji: 2011-05-02 o 00:03
anonimowo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 06:15   #128
klaki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez srebrnykot Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o prawników, zgadzam się co do słowa z królowązimy. Sama niedługo kończę prawo, na studiach poznałam multum ludzi i tylko niewielką ich część mogłabym określić jako beznadziejnych. Wg mnie wrażenia niektórych osób z wątku wynikają raczej z tego, że jeśli nie przepada się za danym środowiskiem/miejscem/kierunkiem, to łatwo o przełożenie niechęci do kilku rzucających się w oczy osób na całość populacji. A tak naprawdę wrednych, zadufanych w sobie jednostek nie jest tak wiele, a i tak spora ich część wylatuje po pierwszym roku.
Może to wynika z tego, że kończysz a nie zaczynasz. U nas jeden rok jest bardzo zgrany (chyba trzeci), natomiast rocznik 91 zawsze był dziwny (od podstawówki nie potrafiliśmy się zgrac, żeby wspolnie gdzieś wyjechać, coś ustalić itp.). U nas na roku trudnosc stanowi nawet ustalenie terminów egzaminów, bo każdy chce inaczej i nie umie pójść na kompromis. Nie wspominając już o sytuacjach donoszenia do dziekana na profesorów (!!!), że ułatwiają trochę życie z niektórych przedmiotów wpisując pozytywną ocenę za samo pojawienie się na egzaminie. Dla mnie to nie jest normalne i nie ma nic związanego z moimi uprzedzeniami, bo wychowywałam się w środowisku prawniczym. Co nie zmienia faktu, że nie chcę faceta prawnika- widzę jak wygladaja klotnie moich rodzicow (oboje są prawnikami), wiem jak wygladaja moje dyskusje z nimi i po prostu nie chcę mieć powtórki już we własnym domu. Poza tym patrząc na to CO się pojawia u mnie na uczelni, to o nie...ja podziękuję chcę normalnego mężczyznę, a nie tzw "chłopaczka z Zary"

Wiem, że szambonurek sporo zarabia, ale jakoś sobie tego nie wyobrażam, dziwnie bym się czuła przytulając do takiego faceta- w głowie miałabym obraz jego wynurzającego się z "brązowej otchłani"

Edytowane przez klaki
Czas edycji: 2011-05-02 o 06:19
klaki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 10:23   #129
srebrnykot
stary jednooki dachowiec

Cytat:
Napisane przez klaki Pokaż wiadomość
Poza tym patrząc na to CO się pojawia u mnie na uczelni, to o nie...ja podziękuję chcę normalnego mężczyznę, a nie tzw "chłopaczka z Zary"
To faktycznie współczuję, jeśli na Waszych uczelniach na prawie nie ma normalnych ludzi, tylko wredni, zadufani w sobie "chłopaczkowie z Zary".

Ciekawy wątek się zrobił, z zawodów nie do zaakceptowania, do "co sądzicie o prawnikach i dlaczego to aspołeczne, wredne dupki"
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
srebrnykot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 10:40   #130
reniferek01
Zakorzenienie

nie chciałabym umawiać się z facetem który ma tzw niebezpieczną pracę lub praca wymagałaby częstych wyjazdów i nieobecności w domu- żołnież, strażak, zawodowy kierowca itp. raz że bym się zamartwiła a dwa że bym się zatęskniła

Miałabym opór jeśli chodzi o spotyknie się z osobą, która ma kontakt ze zwłokami. Przeraża mnie to.
o tym, że 'najstarsze zawody świata' odpadają chyba nie muszę mówić

Mój tż pracuje w branży budowlanej - dla wielu może być zwykłym robolem ale nie dla mnie ;p tzn jest właścicielem firmy, pracuje razem ze swoimi pracownikami, dobrze mu się powodzi, ma ambicje by rozwinąć swoją firmę, do tego kończy [zapewne dla niektórych nieprzyszłościowy kierunek] studia, jest zaradny i ogarnięty w tym wszystkim. Mam nadzieję, że kiedyś nie będzie musiał pracować fizycznie a jedynie pokazać palcem co i jak ma być zrobione

...
Pamiętaj: kiedy znów zdziczeję,
Odrzyj mnie z wichrów i ugłaskaj!
reniferek01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 10:50   #131
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
A ochroniarz z rossmana?
tak, jeśli nie jest upierdliwy, nie łazi za mną jak za złodziejem i nie patrzy na ręce kiedy chcę spokojnie wybrać krem

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-02, 11:02   #132
2016070953
Konto usunięte

pasowałoby żeby wkleić tu link do wątku z jakiegoś innego forum traktującego o tym z przedstawicielką jakiego zawodu facet by się nie umówił, bo jak czytam wypowiedzi nierktórych z was to zaczynam odczuwać że przegrałam życie (któraś tu napisała że nie umówiłaby się z urzędnikiem) a ponoć faci pań z urzędów tewż nie lubią.
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 11:02   #133
Melyssa
Raczkowanie

Nie umówiłabym się z marynarzem, kierowcą zawodowym, kanarem :P
Melyssa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 11:26   #134
GothicLolita22
Zadomowienie

Ja WOLAŁABYM się nie umówić z:
* zawodowym kierowcą (bo stale bym się zamartwiała, czy nie będzie miał wypadku)
* instruktorem jazdy
* ginekologiem

Ale gdyby byli mili i przystojni, to podejrzewam że zawód zszedł by na dalszy plan Natomiast nie chciałabym mieć nic wspólnego z mafiozami i facetami zajmującymi się prostytucją.

A tak na marginesie, moja znajoma wyszła za mąż za chłopaka, który jest byłym klerykiem i pracuje w zakładzie pogrzebowym Po uczciwym zastanowieniu doszłam do wniosku, że nie chciałabym takiego chłopaka

Edytowane przez GothicLolita22
Czas edycji: 2011-05-02 o 12:24
GothicLolita22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 11:30   #135
SOCKI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
pasowałoby żeby wkleić tu link do wątku z jakiegoś innego forum traktującego o tym z przedstawicielką jakiego zawodu facet by się nie umówił, bo jak czytam wypowiedzi nierktórych z was to zaczynam odczuwać że przegrałam życie (któraś tu napisała że nie umówiłaby się z urzędnikiem) a ponoć faci pań z urzędów tewż nie lubią.
To maturzystki by przestały mieć problem na jakie studia iść, bo wiedziałyby które zawody są pożądane

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post44413363
SOCKI jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 11:39   #136
kukis
Zadomowienie

Rzeźnik, myśliwy i ginekolog.
Pierwsze dwa ze względu na mój światopogląd, a ginekolog... cóż, w mojej rodzinie jest jeden i wszyscy członkowie rodziny wiedzą, że jego małżonka jest niezaspokojona bo po prostu jej nagie ciało już na męża nie działa (a małżeństwo dosyć młode).
Zostaw Małą, zostaw proszę cię,
Ale ona tylko uśmiechnęła się, mówiąc - ma już tylko mnie...

kukis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 11:41   #137
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
Napisane przez GothicLolita22 Pokaż wiadomość
A tak na marginesie, moja znajoma wyszła za mąż za chłopaka, który jest byłym klerykiem i pracuje w zakładzie pogrzebowym Po uczciwym zastanowieniu doszłam do wniosku, że nie chciałabym takiego chłopaka.
I śpiewał zmarłym których woził "Niebieski orszak"? Koleżanka z pracy znała takiego. Podobno najbardziej pasował na księdza z całego roku, a zrezygnował pierwszy. Może mówimy o tym samym

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 11:52   #138
maszToCoChcesz
Zakorzenienie

a dla mnie to nie ma żadnego znaczenia. Grabarz też mógłby być.
Stary 2011-05-02, 11:55   #139
thewall
Rozeznanie

Nie wiem.. jakoś wątek nie przypadł mi do gustu
Nie mam nie wiadomo jakich wymagań,oczekiwań względem partnera, ALE napewno nie szuwladkowałabym mężczyzn tylko ze względu na Ich zawód..
Stary 2011-05-02, 12:03   #140
MilionDolarow
Raczkowanie

Popatrzcie na to inaczej - czy umówiłybyście się z facetem bez zawodu? A bez pracy?
MilionDolarow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 12:06   #141
thesmiths
Raczkowanie

Bez zawodu tzn? Po samej podstawowce?
Bez pracy tak.
thesmiths jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 12:27   #142
GothicLolita22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Matilde_ Pokaż wiadomość
I śpiewał zmarłym których woził "Niebieski orszak"? Koleżanka z pracy znała takiego. Podobno najbardziej pasował na księdza z całego roku, a zrezygnował pierwszy. Może mówimy o tym samym
O tym czy śpiewał "Niebieski orszak" już znajoma nie wspominała A moim zdaniem on nie pasował na księdza w ogóle, bo zawsze zbyt chętnie jak na przyszłego księdza rozmawiał z dziewczynami i zresztą też dziewczyna była powodem, że wystąpił z seminarium
Stary 2011-05-02, 12:29   #143
hanutka88
Raczkowanie

ja bym nie chciała sie spotkac z facetem, ktory ma DAMSKI zawód, jak np kosmetyczka itp
musi mieć MĘSKI zawód
hanutka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-02, 13:48   #144
dillingerine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hanutka88 Pokaż wiadomość
ja bym nie chciała sie spotkac z facetem, ktory ma DAMSKI zawód, jak np kosmetyczka itp
musi mieć MĘSKI zawód
Pan kosmetyczek to fajny materiał na faceta, przynajmniej rozumie potrzeby swojej kobiety i nie strzela focha o tysiąc pięćset milion osiemsetną szminkę

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Napisane przez thewall Pokaż wiadomość
Nie wiem.. jakoś wątek nie przypadł mi do gustu
Nie mam nie wiadomo jakich wymagań,oczekiwań względem partnera, ALE napewno nie szuwladkowałabym mężczyzn tylko ze względu na Ich zawód..
IMHO jakieś wymagania należy mieć, bo jeśli z kręgu swojego zainteresowania wyeliminuję jakiś typ człowieka (chociażby wieczny bezrobotny po podstawówce), to uniknę potem rozczarowania jego osobą. Jasne, może być cudownym człowiekiem i jakże wspaniałym partnerem, ale to przypadek jeden na milion, te 999 999 innych to mężczyźni, z którymi nie będzie się dało stworzyć trwałego związku.

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Napisane przez MilionDolarow Pokaż wiadomość
Popatrzcie na to inaczej - czy umówiłybyście się z facetem bez zawodu? A bez pracy?
Z takim, który jest wykształcony i szuka pracy bez skutku (bo mało to takich) - jasne. Ale z facetem lat 20, który skończył właśnie szóstą klasę - w życiu Mariana.

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
Napisane przez reniferek01 Pokaż wiadomość
nie chciałabym umawiać się z facetem który ma tzw niebezpieczną pracę lub praca wymagałaby częstych wyjazdów i nieobecności w domu- żołnież, strażak, zawodowy kierowca itp. raz że bym się zamartwiła a dwa że bym się zatęskniła

Miałabym opór jeśli chodzi o spotyknie się z osobą, która ma kontakt ze zwłokami. Przeraża mnie to.
A to mnie zawsze dziwiło Z kanarem bym się nie umówiła raczej (jak popatrzę na tych naszych... ), a przeciwko patologom nic nie mam Zauważcie, że ten zawód jest podobny do chociażby chirurga, co już kontrowersji nie budzi.

Nikt mi nie wpajał, że bycie żołnierzem to takie wow wow wow cudowne i wspaniałe, a ja... chyba sobie sama to wpoiłam Dlatego byłabym dumna z bycia kobietą żołnierza, ale oczywiście nie każdego
dillingerine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 22:00   #145
podwodniak
BAN stały

A z facetem bez pracy albo szukającym pracy byście sie umówiły?
A z byłym aktor porno, prostytutkiem, lub tancerzem erotycznym?

Czy taki facet jest dla was na zawsze skreślony?

Chodzi mi o to czy jak jakiś facet np. zagrał w kilku filmach porno, a wy go poznałyście jak już wykonuje normalną prace, to ma mówić że grał w pornosach czy wolicie by to ukrywał przed wami?
podwodniak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 22:05   #146
klaki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez podwodniak Pokaż wiadomość

Chodzi mi o to czy jak jakiś facet np. zagrał w kilku filmach porno, a wy go poznałyście jak już wykonuje normalną prace, to ma mówić że grał w pornosach czy wolicie by to ukrywał przed wami?
Dla mnie skreślony, przykro mi. Ja nie tańczyłam w klubie ze striptizem, nie grałam w porno i tego samego chcę od mojego partnera.
Choć pewnie są dziewczyny, którym to by nie przeszkadzało nawet na 100% takie są

Cytat:
Napisane przez srebrnykot Pokaż wiadomość
To faktycznie współczuję, jeśli na Waszych uczelniach na prawie nie ma normalnych ludzi, tylko wredni, zadufani w sobie "chłopaczkowie z Zary".

Ciekawy wątek się zrobił, z zawodów nie do zaakceptowania, do "co sądzicie o prawnikach i dlaczego to aspołeczne, wredne dupki"
Napisałam wyraźnie w jednym z poprzednich postów, że są też normalni ludzie- inaczej bym zwariowała. Ale jest zdecydowana przewaga zadufanych w sobie "prawniczków", którzy tak naprawde z prawem mają jeszcze mało wspólnego (bo co się w gruncie rzeczy wie po niecałym roku studiowania..)
klaki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 23:42   #147
201803300917
Konto usunięte

policjant, żołnierz, tancerz erotyczny ( tudzież pan do towarzystwa)
no i plus nielegalne "zawody" typu alfons, diler, złodziej
201803300917 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 23:42   #148
Kohezja
Raczkowanie

Cytat:
Tak jak już pisałam, ważny jest czas bezrobocia. Jeśli to człowiek, który jest bezrobotny przez kilka miesięcy, to rozumiem, że tak mu się w życiu na tym etapie ułożyło, ale to przejściowe. Jednak jeśli siedzi na garnuszku mamuni od kilku lat i wysyła jedno CV na kwartał, taki typ Jacusia z reklamy, któremu "zawsze coś" staje na przeszkodzie do działania, to niedojrzały chłopiec, który nie dorósł do związku i pewnie nie tylko w kwestii zawodowej jest taki rozmemłany. Brak wszelkich ambicji mnie nie pociąga. I nie miałabym ochoty całe życie kogoś niańczyć. Nawet jeśli będę miała dzieci, to kiedyś dorosną i odejdą a takiego trzeba by niuniać i trzymać za rękę do grobowej deski.

Cytat:

Wszystkich panów z grupy usług seksualnych wykreśliłabym całkowicie. Człowiek powinien mieć godność osobistą i honor a w mojej ocenie prostytucja i wszelkie pokrewne wykluczają te cechy.

Cytat:
Niechby zapytał co ja o tym sądzę, grzecznie wyjaśniłabym i każdy poszedłby w swoją stronę układać sobie życie z kimś, kogo szanuje, akceptuje i nie musi oszukiwać.
Kohezja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-03, 01:32   #149
podwodniak
BAN stały

A meżczyzna, który ma na koncie nagie akty? Nie grał w porno, nie prostytuował się, nie tańczył erotycznie, tylko ma nagie fotki na których widać jego twarz i penisa.
Jest lub był modelem, albo była dziewczyna zrobiła mu nagie fotki i teraz krążą w sieci.

Dajecie mu szanse czy go skreślacie?
podwodniak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-03, 02:50   #150
Manufaktura_Drobiazgow
Raczkowanie

GG do Manufaktura_Drobiazgow

Cytat:
A meżczyzna, który ma na koncie nagie akty? Nie grał w porno, nie prostytuował się, nie tańczył erotycznie, tylko ma nagie fotki na których widać jego twarz i penisa.
Jest lub był modelem, albo była dziewczyna zrobiła mu nagie fotki i teraz krążą w sieci.

Dajecie mu szanse czy go skreślacie?
Pokaż fotki, ocenimy

Manufaktura_Drobiazgow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości