Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r. - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-05, 10:30   #1291
Ferrou
Zakorzenienie

Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.

Czeeeść
Pamiętacie mnie jeszcze?

ślę całusy i spóźnione życzenia dla wszystkich roczniaków

Dzieciaczki piękne, uwielbiam oglądać zdjęcia

I widzę, że maluchy chorują... szybkiego powrotu do zdrowia

U nas ok, po staremu, nic ciekawego się nie dzieje
Stary 2011-05-05, 10:39   #1292
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Ja od wczorajszego wieczora walczę z katarem i nie wiem jakbym sobie radziła bez katarka. Teraz od rana to tak co godzinę odciągam albo jak kichnie to już lecę i odciągam katarkiem. Oczywiście bawimy się przy tym odkurzaczem i wodą morską. Ona mi psika ( na niby) a ja jej( naprawdę). Katarkiem też jej i sobie na niby odciągam. Ona stoi a nie leży więc to też jest łatwiej dla niej.
kurde mam nadzieje ze uda mi sie dzis kupic to cudo a jak nie to ze na jutro mi sciągną do apteki, ja tez sie staram wygłupiac przy tym odciąganiu fridą i jak sie bawimy to on sie smieje ale jak zaczynam akcje to jest wrzask

przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764

gusinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 10:42   #1293
P0P70
Zakorzenienie

Gusinek - ale przy fridzie to musisz jednak dziecko położyć i unieruchomić i bardzo często już przy tym dziecko się bardzo stresuje i krzyczy. I przy fridzie to trzeba mieć dobre płuca.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 10:51   #1294
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość
możliwe że ma zapalenie gardła. moja Natalka ma jakieś ropnie w gardle czy cos, i teżprawie nic nie je, w dodatku biegunka. ;/
do lekarza moze powinnyście się wybrac.?

ania a jak robi się te kluseczki? bo w klubie chyba jest taki przepis,prawda? tylko nie wiem na jaką gęstość mniej więcej
mała też wali kilka kup dziennie i może nie są super wodniste, ale rzadkie ja się stawiam, że te dolegliwosci od zębów, ale na 15 idziemy do lekarza

Cytat:
Gusinek - ale przy fridzie to musisz jednak dziecko położyć i unieruchomić i bardzo często już przy tym dziecko się bardzo stresuje i krzyczy. I przy fridzie to trzeba mieć dobre płuca.
ja fridą odciągam małej na siedząco, ale trzeba ją unieruchomić i jest ryk. Oczywiście ja jej glutki ściągam, a tz tylko ją trzyma, ale ma zamknięte oczy o odwróconą głowę - bo mu jej strasznie szkoda i on nie ma serca jej męczyć tą fridą
Stary 2011-05-05, 11:05   #1295
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

Cytat:
no dokłądnie tak robie, tylko siły w płucach juz nie mam jak sie Bartus obudzi to lecimy do apteki zamówic, jak sie uda oczywiscie

przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764

gusinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 11:08   #1296
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
megi, jaki słodziak z niego i ona tak dorośle patrzy, no przekochany jest
i podobny do ciebie lachonie jeden
Miałam tą samą myśla... takie dorosłe i MĄDRE spojrzenie- po mamusi rzecz jasna.

Ferrou- co to za głupie pytanie Co u Ciebie. Ostatnio tak tylko wpadasz i wypadasz...

Ja też muszę zakupić katarek bo frida u mnie nie zdaje egzaminu ja nie mam sil ciągnąc a tz nie ma sumienia tego robić. I w efekcie ściągam jej mikroskopijne ilości glutków. A ile przy tym krzyku

aniup- czy pamiętasz może ile kosztowały te zabezpieczenia o które pytałam (ze zdjęcia). Te do szuflad mam ale nie mogę się zabrac do montażu, jakies trudne mi sie to wydaje... no i czym te dziurki wywiercić??

I pytanie- która zamierza w najbliższym czasie odwiedzic "Ikea"? Byłaby ktoraś chetna na zakupienie mi tych zabezpieczeń?? Plisssss...

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

mrowak- wybrałaś już miejsce wypadu?? Czy nadal myślicie??

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 11:16   #1297
mloda1989
Zakorzenienie

Dawidek dziekuje za komplementy

Madzia ta zabawka to od tezeta z firmy, kiedys wam pisalam..... i to jest zgadywanka pod kazdym kolkiem jest inne zwierzatko chowa je sie tam kreci sie tym calym i dziecko pozniej zgaduje gdzie to bylo.... a dla babla to poki co tylko fajne te kolka z uchwytami.... hehe teraz tyle mi tych zabawek naznosil z firmy ze polowa pochowana bo taki burdel mi babel robil

izumi a ten chodzik.... super zasuwa z nim po mieszkaniu lub bawi sie w wrzucanie kulek do niego...
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 11:23   #1298
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
I pytanie- która zamierza w najbliższym czasie odwiedzic "Ikea"? Byłaby ktoraś chetna na zakupienie mi tych zabezpieczeń?? Plisssss...
Ja mieszka przy IKEA od poniedziałku do piątku i mogę tam wpaść wracając po pracy do domu. Ale najwcześniej to w poniedziałek bo teraz siedzę pod Opolem

Stary 2011-05-05, 11:33   #1299
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Lindsley ta sukienka z koronki co pokazałaś (chyba) mi się bardzo podoba, moim zdaniem idealna na taką okazję. Ja też mam pełno siniaków na nogach(noszenie wózka)i sytuację ratuje moda na kryjące rajty . Ja mam kilka kiecek co wcześniej kupiłam takich co i za pare latek bedą modne, to w razie co miałabym co ubrać, ale z drugiej strony okazji kupienia nowej kiecki nie przegapiłabym
I jedna mam z chrzcin małego taka właśnie podkreślającą co trzeba, no ale od tamtej pory schudłam jakieś 10 kg, to nie wiem jakbym w niej wyglądałachociaż ona ma paseczek
to ja wstawiłam tą sukienkę z koronki chciałam ja na poprawiny i mi się spodobała
tylko tania bardzo jest i żeby to jakaś szmata nie była;/

Cytat:
Napisane przez gusinek Pokaż wiadomość
no dokłądnie tak robie, tylko siły w płucach juz nie mam jak sie Bartus obudzi to lecimy do apteki zamówic, jak sie uda oczywiscie
ja kupiłam na allegro katarek
fride uzywam tylko jak idziemy do kogoś albo na dwór, a katarek sprawdza się super i też jak miała katar to co chwile odkurzaczz w ruch

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 11:41   #1300
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mieszka przy IKEA od poniedziałku do piątku i mogę tam wpaść wracając po pracy do domu. Ale najwcześniej to w poniedziałek bo teraz siedzę pod Opolem
Super. To się jeszcze dogadamy dokładnie dzięki

Tylko powiem szczerze, ze boję sie teraz montowac te zabezpieczenia bo jak zamontowalam w mojej szafce (ale takie, ze jedna część moze otworzyć) to jak chce teraz otworzyć to jest straszny nerw i krzyki bo przecież prędzej dawała radę i podejrzewam, że pierwsze dni moga byc ciężki ale jej szufladkę ze skarpetkami i czapami jej zostawię... a co... niech ma (a mama przy okazji ma trochę spokoju )

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-05-05, 11:43   #1301
Ferrou
Zakorzenienie

Asiulek, dzięki za pamięć
Stary 2011-05-05, 12:09   #1302
mloda1989
Zakorzenienie

ana sara a jak te topy z rozmiarami?? i ta marunarka kurde podaja wymiar pod biustem i tam ma byc opiete czy jak... grrrrr
Stary 2011-05-05, 12:23   #1303
ASIULEK_23
Zakorzenienie

co myślicie o tym na lato??

http://moda.allegro.pl/g-dres-spodni...582833231.html

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-05-05, 12:34   #1304
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Hej lachoniki

Widzę że dzieciaczki się nam pochorowały. Dużo zdrówka .
Nie wiem co jest alemnie też chyba coś bierze. czuję się zmęczona i obolała, zimno mi i nie miałam nawet sił zakupy zrobić. I nie mam pomysłu na dzisiejszy obiad
Byłam rano na badaniu krwi i miałam szczęście trafić na tłumy. 10 osób w kolejce. Zwykle jak są 2 lub 3 t już jest dużo. Posiedziałam sobie godzinkę bo jeszce u 1 pani nie mogła się wbić do żyły i wołała posiłki.

Cytat:
Jak dla mnie zarezerwowane dla bardzo szczupłych i zgrabnych dziwczyn. I u mnie byłby problem z sikaniem . Cała musiałabym się rozbierać

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Ferrou gdzie byłaś i co porabiałaś kobieto
Stary 2011-05-05, 12:52   #1305
mloda1989
Zakorzenienie

Cytat:

ooo w czyms takimm tez na slubie sie pojawiaja:P

a tamta co byla w swetrze i mini jeansowej to gosc.....ale tam na zdjeciach sie wyroznia ze masakra....
Stary 2011-05-05, 13:05   #1306
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
w wawie jest w ZT a co masz na myśli mówiąc wysokie ceny ? Bo u nas z tego co pamietam też nie było za tanio . Ja kupowałam kiedys ale tylko jakieś drobiazgi
uwielbiam masła do ciała i scrub'y, błyszczyki do ust i pudry w pędzlu brązujące i rozświetlające. Miałam zapas z UK i właśnie mi się ostatnie masło kończy. A na all masła kosztują ponad
60 zł plus przesyłka, błyszczyki po 35 plus przesyłka. Nie wiem po ile w sklepach

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 13:08   #1307
Ferrou
Zakorzenienie

U mnie raz lepiej raz gorzej. A byłam to tu, to tam... ogólnie nudy..
Stary 2011-05-05, 13:40   #1308
Baobabek
Zakorzenienie

[QUOTE=evitka21;26722242]
Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
bao, a ty urodzinki czy imieninki miałaś? co przegapiłam?
u nas na placyku jak jakieś ma taką giga łopatę to reszta za wszelką cenę próbuje przechwycić
a tą jaglankę to może by blenderem spróbować pomielić. Szkoda, że młody sie na przemyty nie nabiera, to w takim razie trudniejsze zadanie....
U mnie jest body shop, a jeszcze nigdy nic tam nie kupiłam

Jeszcze się z wami chciałam podzielić dwoma informacjami.
Po pierwsze
odradzam kupno płynu micelarnego avene. Zawsze kupowałąm bioderme sensibio H2o (w promo 2w cenie 1), a tym razem sie połasiłam na promocję avene.
I to jest normalnie jak ziaja za 5zł! do oka włazi, podpieka, nie rozpuszcza dobrze tuszu, trzeba potrzeć, a rano i tak do poprawki....

Po drugie przekopałam KWC w poszukiwaniu taniego dobrego tuszu.
Wibo z rosmana https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra.html&next=1
Zawsze kupowałam masterpieca czasem zdradzając go z innymi gumowcami, ale z powodu braku kasy postanowiłam poszukać diamentu wśród popiołów. I słuchajcie, znalazłam całkiem niezły produkt.
Ma zwykłą (niegumową)gęstą, zgrabną szczotę i naprawdę mi odpowiada. Gdyby nie KWC nigdy bym na niego nie spojrzała, myślałam, że to gówna dla nastolatek, a tak kupiłam i jestem zadowolona. I cena.... w promocji niecałe 8zł

imieniny
spróbuję blenderem tą kaszę, ale najpierw ją ugotować nie??
Ja mam micelarny z bourjours i jest rewelcayjny, zmywa super, nie muszę oczu trzeć, nie szczypie, już którąś butelkę z kolei mam - wydajny też jest.
Co do wibo, to ja raz kupiłam cienie takie podwójne w maleńkim opakowaniu i niczym nie odbiegały od rimmel'a (zazwyczaj cienie z rimmel'a kupuję). Bardzo fajne są też kosmetyki z firmy euphora - perłowe i metaliczne cienie jak ktoś lubi

Cytat:
Moje dziecko ma katar i jest lekko przeziębiona. Pewnie ją zaraziłam bo ja od poniedziałku mam to samo. Dzisiejsza noc była więc masakryczna. TZ stwierdził że zabierze małą do lekarza a ja mu mówię że to nie ma sensu bo to tylko katar. Ale on i tak musi jechać po receptę na mleko więc pewnie weźmie i małą.
biedna mała...w klubie same dobre wieści a tu choróbsko

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Kubuś zasnął, co by człowiek na wizażu posiedział, to was wywiało

Stary 2011-05-05, 14:00   #1309
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Lidla mi zamykają za trzy dni do remontu i gdzie ja będę robić zakupy:confused : Od jutra wszystko -30% juz widzę te tłumy babć od 6 rano ha ha .
U nas jak tak było w jednym lidlu, to ludzie od chyba 6 rano stali (pisali w gazetach), a potem to dzikie tłumy w środku i istna demolka i wymiatanie wszystkiego. Miał stary też iść, ale nie dało rady

Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość
co mogę małej dawać do jedzenia w takim razie? wczoraj dałam jej ten krupnik ryżowy i dzisiaj rano kupka była taka jak plastelina porządnie rozmemłana, więc już trochę twardsza, ale oby później było lepiej. czy małej mogę dać smectę i orsalit oba w jednej butelce rozrobione w100ml wody? bo ona tak mi dzisiaj orsalit wypiła
i jeszcze wam pokażę co wczoraj moja mama dorwałą w lumpku za 10zł!
rękawy są zawinięte więc starczy na trochę, stan idealny
tez bym polecała właśnie marchwiankę. Możesz jej kupić tenr ORS 200 z hippa, to taki napój marchwiowo-ryżany z solami min. ok.5zł w aptece

szlafroczek śliczny. Ten orsalit to nie wiem czy tak można, ale jak inaczej się nie da to ja bym tak podawała. Nawet w mleku dawałam, choć się nie powinno, ale pani w aptece mi powiedziała, że lepiej tak niż wcale

Ferrou, dawaj nowe fotk kubusia
Izumi, smutno mi się zrobiło jak poczytałam o dzieciach na waszym placyku . U nas też raczej zgoda panuje.

Dziś przyszło jakieś przedszkole czy jakaś grupa (nawet takie 6,7 latki) i masakra była, latały i darły się jak nienormalne, nie patrzyły na młodsze dzieci, a opiekunki nic na to. A moja przeca chciała tam gdzie wszyscy inni, do domku pod zjeżdżalnią, mimo że miejsca już nie było.Jak sobie poszły to aż mi w głowie piszczało od tej ciszy I dalej piaskownica nie bardzo, na 2 min.koniecznie z mamą. Bardziej interesuje ją grasowanie po całym placyku, najlepiej z nowo napotkanymi zabawkami (oczywiście nie swoimi, cudzesy lepsze)

I ją dziś nie kładłam rano spać i tez źle. Zmęczona już od dawna (normalnie chodziła spać ok 9.30 ), nic się jej nie podobało, darła japę na wszystko i jedzenie też be (dostała naszej ogórkówki i drugiego) parę łyżek i plucie. Położyłam ją teraz po NIBY obiedzie. Tak źle i tak nie dobrze. Jak zaczęła później wstawać, to się pory poprzestawiały, usypianie trwało 40-60 min, i wieczorem też, to sobie pomyślałam, że może już czas na jedną drzemkę, a tu też zonk....

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

bao, właśnie najpierw taką suchą trzeba pomiksować i już ten proszek ugotować żeby się taki kaszowy budyń zrobił. To pomysł koleżanki z innego forum-ponoć jej córeczka zachwycona.
Daj do tego jego ulubione owocki, i jak lubi to miareczke mm

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

specjalistki modowe-allegrowe, a macie namiar na jakieś fajne portki długie lub 3/4 takie sportowe, lniane lub materiałowe luźniejsze do latania na codzienne spacerki?
muszę coś takiego nabyć

i po odpoczynku-40 min bandytka pospała i drze już japę.... ja sobie normalnie w łeb palnę....

Edytowane przez evitka21
Czas edycji: 2011-05-05 o 14:02
evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 14:39   #1310
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
U nas jak tak było w jednym lidlu, to ludzie od chyba 6 rano stali (pisali w gazetach), a potem to dzikie tłumy w środku i istna demolka i wymiatanie wszystkiego. Miał stary też iść, ale nie dało rady

tez bym polecała właśnie marchwiankę. Możesz jej kupić tenr ORS 200 z hippa, to taki napój marchwiowo-ryżany z solami min. ok.5zł w aptece

szlafroczek śliczny. Ten orsalit to nie wiem czy tak można, ale jak inaczej się nie da to ja bym tak podawała. Nawet w mleku dawałam, choć się nie powinno, ale pani w aptece mi powiedziała, że lepiej tak niż wcale

Ferrou, dawaj nowe fotk kubusia
Izumi, smutno mi się zrobiło jak poczytałam o dzieciach na waszym placyku . U nas też raczej zgoda panuje.

Dziś przyszło jakieś przedszkole czy jakaś grupa (nawet takie 6,7 latki) i masakra była, latały i darły się jak nienormalne, nie patrzyły na młodsze dzieci, a opiekunki nic na to. A moja przeca chciała tam gdzie wszyscy inni, do domku pod zjeżdżalnią, mimo że miejsca już nie było.Jak sobie poszły to aż mi w głowie piszczało od tej ciszy I dalej piaskownica nie bardzo, na 2 min.koniecznie z mamą. Bardziej interesuje ją grasowanie po całym placyku, najlepiej z nowo napotkanymi zabawkami (oczywiście nie swoimi, cudzesy lepsze)

I ją dziś nie kładłam rano spać i tez źle. Zmęczona już od dawna (normalnie chodziła spać ok 9.30 ), nic się jej nie podobało, darła japę na wszystko i jedzenie też be (dostała naszej ogórkówki i drugiego) parę łyżek i plucie. Położyłam ją teraz po NIBY obiedzie. Tak źle i tak nie dobrze. Jak zaczęła później wstawać, to się pory poprzestawiały, usypianie trwało 40-60 min, i wieczorem też, to sobie pomyślałam, że może już czas na jedną drzemkę, a tu też zonk....

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

bao, właśnie najpierw taką suchą trzeba pomiksować i już ten proszek ugotować żeby się taki kaszowy budyń zrobił. To pomysł koleżanki z innego forum-ponoć jej córeczka zachwycona.
Daj do tego jego ulubione owocki, i jak lubi to miareczke mm

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

specjalistki modowe-allegrowe, a macie namiar na jakieś fajne portki długie lub 3/4 takie sportowe, lniane lub materiałowe luźniejsze do latania na codzienne spacerki?
muszę coś takiego nabyć

i po odpoczynku-40 min bandytka pospała i drze już japę.... ja sobie normalnie w łeb palnę....
aha, no to już dziamę jak to zrobić w sobotę zrobię dzisiaj mi pięknie zjadł 3/4 słoika tego 250 g kluseczki z warzywami i delikatnym indykiem, dzioba otwierał że hej. Później znowu poszedł kupsko pod kaloryferem zrobić normalne takie jak być powinno dla mnie jak zje obiad i kupę walnie to dzień zaliczony

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

ania p, czy Ty się orientujesz kiedy w H&M będą promocje?? w czerwcu dopiero?? Bo rozważam przełożenie zakupów na czerwiec, mieliśmy w sobotę jechać, ale zimno ma u nas być i nie będzie mi się chciało dupy zwlec a fajnie byłoby na promocje się załapać, muszę małego na przyszły rok przy okazji obkupić z wiosennych ciuchów

Stary 2011-05-05, 15:38   #1311
P0P70
Zakorzenienie

Cynamonkowa - A Ty się już do nas nie odezwiesz? Co tam u Ciebie /Was słychać?

Stary 2011-05-05, 16:21   #1312
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Chciałam tylko PODZIEKOWAĆ!!! Tym które zalogowały sie na www.fidbek.pl podając moj adres meilowy!

Dzis przysłali mi voucher do H&M na 150 zł.. całe 150 zł na zakupy ciuchowe dla mnie... w koncu bez wyrzutów sobie cos kupię!!

BARDZO BARDZO DZIĘKUJE raz jeszcze!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 16:26   #1313
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Chciałam tylko PODZIEKOWAĆ!!! Tym które zalogowały sie na www.fidbek.pl podając moj adres meilowy!

Dzis przysłali mi voucher do H&M na 150 zł.. całe 150 zł na zakupy ciuchowe dla mnie... w koncu bez wyrzutów sobie cos kupię!!

nie wiem za bardzo o co chodzi, ale cieszę się razem z Tobą

Stary 2011-05-05, 16:46   #1314
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
ana sara a jak te topy z rozmiarami?? i ta marunarka kurde podaja wymiar pod biustem i tam ma byc opiete czy jak... grrrrr
ja nosze bluzki s lub m i na mnie są dobre. Masz tam podane wymiary tych bluzek.

Cytat:
ania p, czy Ty się orientujesz kiedy w H&M będą promocje?? w czerwcu dopiero?? Bo rozważam przełożenie zakupów na czerwiec, mieliśmy w sobotę jechać, ale zimno ma u nas być i nie będzie mi się chciało dupy zwlec a fajnie byłoby na promocje się załapać, muszę małego na przyszły rok przy okazji obkupić z wiosennych ciuchów
z tego co wiem to wyprzedaże mają być pod koniec czerwca

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość

właśnie miałam ostatnio się pytać czy wygrałaś super gratuluje

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-05-05, 16:51   #1315
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość

z tego co wiem to wyprzedaże mają być pod koniec czerwca
tak, wiem, że w czerwcu, wtedy wszystkie wyprzedaże ruszają, ale ania p daaawno temu pisała, że koleżanki jej dają cynk kiedy w h&m dokładnie się zaczyna, wtedy są ubranka po 10-20 zł na dzieciaki, i może jakąś mają wyprzedaż mid-season?

Stary 2011-05-05, 16:52   #1316
cynamonkowa
Raczkowanie

GG do cynamonkowa

Cytat:
Cynamonkowa - A Ty się już do nas nie odezwiesz? Co tam u Ciebie /Was słychać?

witajcie
odezwę się,odezwę!! ale mam tyyyyyyyle do nadrabiania,że głowa mała,ambitnie do tego podeszłam i będę dziś cały dzień czytaćale nadrobię
oczywiście napiszę co u nas! ale myślę,że jutro dopiero

POZDRAWIAMY WSZYSTKICH
cynamonkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 16:55   #1317
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
tak, wiem, że w czerwcu, wtedy wszystkie wyprzedaże ruszają, ale ania p daaawno temu pisała, że koleżanki jej dają cynk kiedy w h&m dokładnie się zaczyna, wtedy są ubranka po 10-20 zł na dzieciaki, i może jakąś mają wyprzedaż mid-season?
Ja też właśnie czekam aż Ania da znać. Musze Zosie obkupić na lato i na następny rok też jej pokupuje ubrania.

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-05-05, 16:55   #1318
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
ANAKAZAR kusi mnie aby cos zmienic...jakis kolorek inny.tylko mi szkoda wlosow bo nie dbam o nie zbyt gorliwe a one skubane sa bardzo zdrowe i mega blyszczace i boje sie,ze przez glupote tylko je zniszcze
a wogole to chcialam Ci powiedziec,ze jestem mega wkurzona bo bylam w pl i nigdzie nie ma mikroderm.z daxa....a jedna pani nawet powiedziala,ze beda wycofywac a tak sie napalilam jak szczerbaty na orzechy...

Mi ta mickro taką krzywdę zrobiła,że oddałam ją siostrze.Za mocna dla mnie.Wiem o czym piszesz z tą zmianąZa mną kilka miesiecy ten rudy chodził i w końcu zmieniłam kolor,ale to wypłukiwanie się mega szybkie tak mnie wkurzało,że tydzień temu wstałam rano,zobaczyłam na swój wyblakły kolor i poleciałam zafarbować na "swój".I w takim jednak mi najlepiej i tak też się czuję.
Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
To ja wrzucam kilka fotek mojego małego Misia

1,2 - wracamy znad morza - klasa chłopak - rajtki muszą być
3 - wycałowany i wymazany szminką
4 - w misce u dziadków
Misio cudownyi mama powinna dostać lanie za te duże uda
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
JA JUZ NIE BEDE OGLADAC ZDJEC Z MAMUSIAMI!!!!!!!!! KONIEC Z TYM!
bede ogladac tylko wasze malutkie cudownosci bo mnie do grobu wpedzicie:P
Odpuść sobie.W ciaży jesteś,jedz sobie i się nie przejmuj.Urodzisz maluszka to porządnie się wezmiesz za odchudzanie

Cytat:
No to powiem Wam, co przeczytałam zamiast "fotasa" zaczyna się na "ku" a kończy jak "fotasa" i tak miło mi się zrobiło, że w końcu jakiś powiew wiosny

Jezu ja tyż to samo przeczytałam i w ogóle nie zwróciłabym uwagi gdyby nie Twój post
Cytat:
Darusia - ja celowo wybieram takie 'zgrabne' zdjęcia - mogę pokazać mniej zgrabne, bardziej prawdziwe, ale po co psuć estetykę forum :P No i Ty będziesz miała dzidzię znów - więc ciiiiiii.
Nic,a nic Cię nie wierzę i mogę się założyć,że nie tylko ja.Kłamczucha
Cytat:
Napisane przez evitka21;26722242Jeszcze się z wami chciałam podzielić dwoma informacjami.
Po pierwsze [B
odradzam kupno płynu micelarnego avene[/B]. Zawsze kupowałąm bioderme sensibio H2o (w promo 2w cenie 1), a tym razem sie połasiłam na promocję avene.
I to jest normalnie jak ziaja za 5zł! do oka włazi, podpieka, nie rozpuszcza dobrze tuszu, trzeba potrzeć, a rano i tak do poprawki....

Ja też tak jak lubię avene to ani ten płyn mi nie podszedł tak jak i mleczko do demakijażuokropne.A bioderme o której piszesz miałam 2 opakowania po 500ml i po niczym nigdy mnie tak oczy nie piekły jak po nim.Jeszcze gorszy od avene.Teraz AA puściła linie eko i jak znajdę to kupię od nich mincela.
Cytat:
Napisane przez CAROLAJKA Pokaż wiadomość
niedawno pisałyście o jakiś rybkach do buzi proszę napiszcie jeszcze raz co to było Ala w piątek do nas przyjedzie odpocząć po maturach pisemnych i naładować się przed ustnymi to by mi przywiozłą bo narazie to mam tylko kilka kosmetyków tych co ana kiedyś mi linka podawała Ala mówi że są fantastyczne zaczeła je używać
DermaGal koniecznie A+E.Innych nie,bo już nie są tak fajne.
Cytat:
Napisane przez catro Pokaż wiadomość
No w każdym razie ten wstęp jest tak na wytłumaczenie, że dopiero teraz składam życzenia urodzinowe naszym najmłodszym roczniaczkom: Natalce (tu dołączam zdrówka), Nince (żeby ją mamusia wreszcie zaczęła normalnie karmić, a nie że biedne dziecko musi kocie bobki wcinać i żeby jak najdłużej była taką małą księżniczką) i Bartusiowi (tu dołączam życzenia większego apetytu i pokonania tych grudkowych problemów).

...
Dziękujemy.I zdróweczka dla Olci życzę
Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
Ana pisałaś o tej promocje na Mustelę, gdzie to było?? ja przeczytałam, że w Naturze, poleciałam tam, a oni, że nawet nie mają tego kremu
Coś pokręciłaśEvitka pisała o ava mustela i on w rosmanie chyba,a w naturze jak polecałam natuderm
Cytat:
Napisane przez Ferrou Pokaż wiadomość
Czeeeść
Pamiętacie mnie jeszcze?

U nas ok, po staremu, nic ciekawego się nie dzieje
Pamiętamyi mogłabyś częściej się odzywać

Evitka dzięki za podanie stronki

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 17:33   #1319
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

zdrowia dla wszystkich chorych maluszków

Fotka gołąbków z balkonu, jak narazie jedno jajko, podobno wyklówają się do 17 dni
1-tata
2-mama
3-coś będzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gołębie 001.jpg (48,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gołębie 004.jpg (109,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gołębie 013.jpg (123,8 KB, 13 załadowań)

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 17:51   #1320
megi-megi
Zakorzenienie

Jak ja Was lubię
I ja chcę spotkanie!!!!!!!!!!!!!!!!
Do cholery - ruszyć dupska i jedźmy się spotkać
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości