Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-06, 15:24   #4441
karolinee1983
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Spodnie fajne, tylko te ściągacze mi się na kostkach nie podobają, ale to może dlatego, że ja ze swoją figurą czułabym sie jak zaciśnięty baleron

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 15:34   #4442
dziubek79
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

ja kobietki zmykam sie szykować , zaraz mężuś z pracy wraca i jedziemy na SR,potem jeszcze zawożę go na piwko ( z okazji urodzenia się synusia jego szefowi) , potem kurs do rodziców i późnym wieczorem odbieram mojego pijaczka z piwka więc chyba nie dam rady do Was zaglądnąć ale jutro nadrobię oby nie było tego za dużo :P
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 15:42   #4443
Shira_83
Zadomowienie

hej Brzuszki!!
madziaranew ja miałam cewnik jakieś dwa miesiące i powiem ci nic strasznego a po jego wyjęciu nic mi się złego nie działo nie taki diabeł straszny jak go malują!
Kindzia, lilka
trzymam żeby skurcze przeszły
Beatko, Zmalowana trzymam za wizyty!!
Zanka te niebieski sandałki są śliczne!!
Scio Kotku trzymam mocno oby wyniki wykluczyły to cholerstwo!
sygine
te gladiatorki są ekstra!

madziulko lekarka dobrze zrobiła skoro nie czuję się na siłach ci pomóc jak się należy to przynajmniej kasy z Ciebie nie zdziera, na patologi chłopaki i piguły wiedzą co robići nie czekaj w poniedziałek już działaj dzieciątko najważniejsze!!!

ja byłam dziś oddać krew i siuśki już mam wyniki całkiem dobre żadnej glukozy w moczu nic z tych rzeczy hihihihi bajeczka we wtorek idę do gina robicie plan porodu??
i wskoczyłam do apteki kupiłam mały krem penaten, fride, dwie paczki podkładów, jedną pakę bella mama, betampen(na sutki czy jakoś tak), majteczki paczke paracetamolu i zapłaciłam 117 zł nie mam pytań!! z tej nerwicy poszłoam do castoramy i kupiłam najklejki kubusia hefalumpa i tygryska no w końcu mój Krzyś musi mieć swoich przyjaciół i jeszcze na dokładkę cztery surfinie i dwie pelargonie idę teraz sadzić je i wywiesić pranie bo pięknie mi słonko świeci
Stary 2011-05-06, 16:02   #4444
zanka205
Zakorzenienie

hej laski
ja tak na szybko wrzucam fotki fotelika bo dziś przyszedł
później coś popiszę, jak wysprzątam mieszkanie
Filip do teściów pojechał, mąż na ryby, a jutro wesele mamy
więc mam duuuużo roboty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4565.jpg (94,3 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4567.jpg (74,8 KB, 52 załadowań)

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 16:04   #4445
brunetka2000
Zakorzenienie

Nerola czyta nas
Buziaki Nerolka
Wiem tyle, że miała USG i wód jest tyle ile było, małej nie ważyli
A i ma jakąś bakterie chyba w moczu. Precz wstrętna bakterio
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 16:06   #4446
youyou
Zakorzenienie

Madziulka ja tez uważam, że lekarka bardzo dobrze zrobiła nie rozumiem dziewczyny tego oburzenia
Wsród ginekologów też są specjalizacje i jeśli babka nie specjalizowała się w komplikacjach ciążowych to lepiej żeby przejął Cię ktoś kto odpowiednio Was poprowadzi do porodu i zna się na tym bardziej szczegółowo
Tak bezpieczniej dla Ciebie i maluszka

Mogła w sumie Ci kogoś polecić ale może nie znała?

W każdym razie nie czekaj i idź w poniedziałek do lekarza!!
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 16:08   #4447
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Pani doktor powiedziała mi wprost, że musimy na tym etapie już się rozstać. Wg niej nadciśnienie i cukrzyca to zbyt poważne sprawy i najlepiej jakby mną zajął się lekarz, który pracuje, gdzieś w szpitalu na patologii ciąży. Wpisała mi tylko w kartę ciąży: Nadciśnienie tętnicze, cukrzyca ciążowa, ciąża po leczeniu niepłodności. Skierowana do dalszej opieki w poradni patologii ciąży.
Gdzie ja w 7 m-cu ciąży mam teraz szukać lekarza do dalszego prowadzenia ciąży? Dzisiaj nawet usg nie miałam... Dała mi jeszcze L4 na 2 tyg. żebym miała czas na znalezienie drugiego lekarza do prowadzenia ciąży.
a skąd jesteś?
ja miałam konsultacje w poradni patologii ciąży w Bytomiu, w pierwszej ciąży, właśnie ze względu na cukrzycę

Stary 2011-05-06, 16:09   #4448
mamad1
Zadomowienie

Witam!
Dawno mnie tu nie było i mam baaaardzo dużo nadrabiania. Mąż dostał tydzień wolnego i korzystając we wtorek pojechaliśmy w świętokrzyskie do jego rodziny. Niestety pogoda nie dopisała, nawet nie dało się nigdzie wyjść Za to usłyszałam tyle "dobrych rad", że aż się ucieszyłam, że tak rzadko gdzieś jeździmy...
Dziś mam urodzinki, w dodatku okrągłe, więc nawet się cieszę, że już wróciliśmy. Jakoś mało towarzyska się zrobiłam. Na niedzielę zapowiedzieli się bracia z rodzinkami, to trochę wesoło będzie, ale coś przygotować trzeba. Żeby tylko tak mi się chciało, jak mi się nie chce Ale dziś sobie odpuszczam wszystko i leniuchuję I zaraz Was idę nadrabiać
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 16:15   #4449
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
hej laski
ja tak na szybko wrzucam fotki fotelika bo dziś przyszedł
później coś popiszę, jak wysprzątam mieszkanie
Filip do teściów pojechał, mąż na ryby, a jutro wesele mamy
więc mam duuuużo roboty
cudny i stelaz od quinny

powiedz kochana a ta trba Ci starczala co d owozka jest czy kupowalas jakas wieksza na pieluchy pićko chrupki itp

nerolka
trzymaj nozki tak mocno jak do tej pory i pozdrow Ize od NAS

wychodze do lekarza mam na 17.40 ale dojechac trzeba bede wieczorme papa

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-05-06 o 16:17
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 16:17   #4450
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
a skąd jesteś?
ja miałam konsultacje w poradni patologii ciąży w Bytomiu, w pierwszej ciąży, właśnie ze względu na cukrzycę
Z Olsztyna
Tutaj jest tylko jedno miejsce, gdzie się w tym specjalizują - Szpital Wojewódzki. W poniedziałek rano wstaję i pędzę na patologię
Ale mnie mały teraz kopie

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 16:21   #4451
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Z Olsztyna
Tutaj jest tylko jedno miejsce, gdzie się w tym specjalizują - Szpital Wojewódzki. W poniedziałek rano wstaję i pędzę na patologię

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 16:22   #4452
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
cudny i stelaz od quinny

powiedz kochana a ta trba Ci starczala co d owozka jest czy kupowalas jakas wieksza na pieluchy pićko chrupki itp

nerolka
trzymaj nozki tak mocno jak do tej pory i pozdrow Ize od NAS

wychodze do lekarza mam na 17.40 ale dojechac trzeba bede wieczorme papa
nie wiem bo wózek kupiłam niedawno hehe
jeszcze nie używałam
ale mam zamiar dokupić kosz pod wózek
ale to jak będzie kasa kiedyś tam, nie śpieszy mi się
i tak już upolowałam śpiworek Quinny w kolorze wózka (Wave)

Stary 2011-05-06, 16:24   #4453
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Z mojej małej położne się śmieją, bo jak przychodzą mierzyć tętno, to muszą ją szukać z 10 minut. A jak znajdą to kopie ich w ten detektor, aż podskakuje
Stary 2011-05-06, 16:25   #4454
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Z Olsztyna
Kochana nic sie nie martw, tam się Tobą zajmą jak należy
i w sumie dobrze, że lekarka nie będzie prowadziła Twojej ciąży skoro sie nie zna, ale powinna dać Ci konkretny namiar na lekarza
mój gin sam chciał mnie zapisać do Genomu na echo serca małej bo miał tam być jakoś dzień później, ale powiedziałam, że sama zadzwonię
ale dał mi nr
a w pierwszej ciąży nie wiedział gdzie cukrzycę mi poprowadzą, ale jak tylko byłam po pierwszej wizycie w poradni diabetologicznej to mój gin wziął namiary i powiedział, że teraz przynajmniej będzie wiedział gdzie kierować inne kobiety z cukrzycą a ja to chwalę że nie jest snobem co myśli że wszystko wie, tylko sam przyznaje się do błędu i uczy od swoich pacjentek

Stary 2011-05-06, 16:26   #4455
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Z mojej małej położne się śmieją, bo jak przychodzą mierzyć tętno, to muszą ją szukać z 10 minut. A jak znajdą to kopie ich w ten detektor, aż podskakuje
brawa dla małej że rzadzi poloznymi

Stary 2011-05-06, 16:29   #4456
Natka_
Zakorzenienie

Mamad Wszystkiego najlepszego z okacji urodzin Zdrówka dla Ciebie i Maluszka

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Cytat:
Kochana nic sie nie martw, tam się Tobą zajmą jak należy
i w sumie dobrze, że lekarka nie będzie prowadziła Twojej ciąży skoro sie nie zna, ale powinna dać Ci konkretny namiar na lekarza
mój gin sam chciał mnie zapisać do Genomu na echo serca małej bo miał tam być jakoś dzień później, ale powiedziałam, że sama zadzwonię
ale dał mi nr
a w pierwszej ciąży nie wiedział gdzie cukrzycę mi poprowadzą, ale jak tylko byłam po pierwszej wizycie w poradni diabetologicznej to mój gin wziął namiary i powiedział, że teraz przynajmniej będzie wiedział gdzie kierować inne kobiety z cukrzycą a ja to chwalę że nie jest snobem co myśli że wszystko wie, tylko sam przyznaje się do błędu i uczy od swoich pacjentek

zgadza się
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 16:29   #4457
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Mamad Wszystkiego najlepszego z okacji urodzin Zdrówka dla Ciebie i Maluszka

Stary 2011-05-06, 16:29   #4458
DaKaro
Zadomowienie

Witam, ja zaczynam weekend.
Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
a wieczorem jade do domku bo w niedziele tescia imieniny (Stanisława)
Dzięki, że przypomniałaś, mój teść też Stasiu.
Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Z Mają wsio ok. Rośnie nam dziewucha - ma już 1300 g, serduszko ładnie pracowało, no i nasza mądra dziewczynka ustawiła się już główką na świat pytanie, czy jeszcze obrotu nie zrobi, ale mam nadzieje, że nie.

Wszystkie wyniki w normie, krew jak zwykle super, mocz ok, choć na moje wysokie ph mam zwiekszyć dawkę żurawitu i dużo pić, krzywa cukrowa też ok.
super
Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
dziewczyny
zauwazylam cos dziwnego od 2 dni skora no moim brzuchu poprostu sie luszczy
jest caly bialy mimo samorwania oliwka itp.
czy to poczatek rozstepow
czy poprostu dletego ze skora sie rozciaga??????
Powiedzcie mi prosze
bo zaczynam panikowac ze to ROZSTEP atakuje
Też tak miałam na początku ciąży. Mimo smarowania strasznie mi się skóra łuszczyła, oliwkę odstawiłam, bo w ogólne nie pomagała i z czasem przeszło po takim specjalnym olejku do ciała dla kobiet w ciąży. Rozstępów na razie brak (i oby tak dalej).
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Odebrałam wyniki Niestety mam podejżenie cholestazy i właśnie się zbieram do szpitala bez sensu na weekend

O nie, oby to był fałszywy alarm.
Cytat:
Napisane przez madziaranew Pokaż wiadomość
Pierwsza dobra wiadomosc dzisiejszego dnia brat zdal ustny z niemieckiego , oby tak dalej.a tak sie obawial.
Wczoraj mi narobilyscie ochery tymi buleczkami wiec upieklam sobie chalke no I z maselkiem pol pochlonelam.
Mój też zdaje maturę teraz.
sygine bardzo ładne sandałki, oby tylko były wygodne.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 16:55   #4459
moniczka2123
Zadomowienie

Ja to chyba pojade jednak jutro bo moj tata nie moze mnie zawiesc bo bedzie pryskał sady .... a matka focha wali wiec sie prosic nie mam zamiaru chyba ze zadzwonie po siostrzenca meza on na pewno by po mnie przyjechał

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

zegnam sie bo moze siostrzeniec moze pozniej po mnie przyjedzie bede tu dopiero w poniedzialek wiec mam nadzieje ze jeszcze zobaczymy sie na tym watku całuski i milego wekendu

Stary 2011-05-06, 17:05   #4460
brunetka2000
Zakorzenienie

Ale się nudzę Zostałam sama w sali i nawet nie mam do kogo się odezwać
Mąż był przywiózł mi pierożki ruskie i sam pojechał coś zjeść, bo prosto po pracy jest

A wy jak na złość nic nie piszecie
Stary 2011-05-06, 17:10   #4461
BABONIK
Zadomowienie

WAŻNA SPRAWA DLA NEROLI!!!!!!!!!!!!!!!

Najlepiej zadzwonic do ZUSu,ale do poniedziałku odpada
Nerola otworzyła działalność, ma do opłacenia składke za 15 dni kwietnia.Teraz sie zastanawia co robić,jaką składkę opłacać.Czy ktos wie ile dostanie macierzyńskiego po opłaceniu najnizszej składki za 15 dni ? bo byc moze ze nie zdarzy już opłacic nastepnej składki w czerwcu.i nie wie co robić? czy jej sie to opłaca,księgowa jej powiedziała,że dostanie macierzyńskiego 300zł...
do tego ma paciorkowca i jest na lekach, T. nie ma z kim dzieci zostawiać kasy nie ma ogólnie dół straszny.Macie jakies znajome znajjące się na srpawach ZUSu? bo Milenie pasuje wiedzieć teraz,żeby w weekend kase na ZUS pożyczyć.
HELP

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 17:15   #4462
marzena_S
Zadomowienie

Scio, trzymam kciuki, żeby skończyło się tylko na podejrzeniu tylko na podejrzeniu.

Madziulka, strasznie mi przykro z powodu cukrzycy i wysokiego ciśnienia.
W przychodni diabetologicznej na pewno się Tobą dobrze zajmą i poprowadzą ciążę do samego końca.

Wodaqua, super ciuszki i takie niezniszczone.

SweetAngel, oliwka wbrew pozorom wysusza skórę, żeby uniknąć takiego efektu łuszczenia należy ją wcierać świeżo po kąpieli na mokrą skórę.

Kupiłam sobie polecany przez którąś z Was stanik do karmienia Triumph mamabel, ten co "rośnie razem z cyckiem" i jest naprawdę super.
Bałam się trochę, że źle się będę czuła w staniku bez fiszbin, ale ten jest tak uszyty, że wszystko ładnie podtrzymuje, chyba będę musiała kupić jeszcze jeden na zmianę.
Byłam dzisiaj w lumpku i po raz pierwszy kupiłam coś dziewczęcego- wydałam 5zł.

Jutro czeka nas uzupełnienie badania połówkowego- trzymajcie kciuki, żeby tym razem mała ułożyła się odpowiednio do badania.

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 17.jpg (99,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18.jpg (96,7 KB, 8 załadowań)
Stary 2011-05-06, 17:16   #4463
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
WAŻNA SPRAWA DLA NEROLI!!!!!!!!!!!!!!!

Najlepiej zadzwonic do ZUSu,ale do poniedziałku odpada
Nerola otworzyła działalność, ma do opłacenia składke za 15 dni kwietnia.Teraz sie zastanawia co robić,jaką składkę opłacać.Czy ktos wie ile dostanie macierzyńskiego po opłaceniu najnizszej składki za 15 dni ? bo byc moze ze nie zdarzy już opłacic nastepnej składki w czerwcu.i nie wie co robić? czy jej sie to opłaca,księgowa jej powiedziała,że dostanie macierzyńskiego 300zł...
do tego ma paciorkowca i jest na lekach, T. nie ma z kim dzieci zostawiać kasy nie ma ogólnie dół straszny.Macie jakies znajome znajjące się na srpawach ZUSu? bo Milenie pasuje wiedzieć teraz,żeby w weekend kase na ZUS pożyczyć.
HELP
zalezy jaka kwote zadeklauje ona miała płacic ok 250%
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 17:16   #4464
DaKaro
Zadomowienie

Cytat:
Ale dzisiaj jestem już po wizycie u gina i nie mam dobrych wieści. Wypłakałam się już jak głupia...
Mam cukrzycę ciążową oraz za wysokie, dużo za wysokie ciśnienie.
Dostałam skierowanie do poradni diabetologicznej i na dalsze prowadzenie ciąży na patologię ciąży. W poniedziałek muszę tam iść i zobaczę co powiedzą. Poza tym moja pani doktor, która prowadziła mi ciążę zrezygnowała z jej dalszego prowadzenia... Czeka tylko na wieść ode mnie o narodzinach małego.
Tak jak dziewczyny pisały, może lepiej, że zajmie się Wami ktoś bardziej kompetentny.
Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
A my przed wczoraj kupiliśmy mieszkanie i zamówiliśmy łóżko(160x205). Poza tym przyszła mi pościel dla Julci, ale jakaś taka sztywna-muszę porządnie wyprać, bo narazie to wszystko takie sprasowane. Byłam wczoraj w lumpku i wkońcu wyhaczylam dla siebie fajne ubranka
Dzisiaj kończę pracę o 13 i jedziemy z mężem do Garwolina obejrzeć samochód, bo chcemy kupić, także poproszę nieśmiało o kciuczki, żebyśmy może kupili
Gratuluję mieszkanka i oby samochód tez się udało kupić.
Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
A to moje zakupki, dzisiejsze i poprzednie Wydałam chyba ze 30 zł w sumie. A te skarpeteczki - trójpaki kupiłam w lidlu za 1.99 zł, jakaś obniżka była
Wow, jakie fajne i za tą cenę.
Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Ale się nudzę Zostałam sama w sali i nawet nie mam do kogo się odezwać
Mąż był przywiózł mi pierożki ruskie i sam pojechał coś zjeść, bo prosto po pracy jest
A mój mężuś zrobił pierogi z kapustą. "Zrobił" w sensie wyjął z zamrażarki, wrzucił na wrzątek i dorobił zasmażkę, ale nie narzekam, nie musiałam swojego tyłka ruszać z kanapy.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 17:20   #4465
Bartessa
BAN stały

Wróciłam

Lekarz stwierdzil że moje wyniki są zadowalające, no ale niestety tylko to. Okazalo się ze po ostatnich ekscesach zrobilo mi sie male rozwarcie. Jak to lekarz powiedział: małe ale jest! No i mam prowadzic leżąco-siedzący tryb życia.
Najgorsze jest to ze nie dal mi zadnych lekow, jak zapytalam co robic jakby takie skorcze sie powtorzyly, czy nospe brac czy co, to powiedzial mi ze mam tylko lezec i jak co to za tydzien do kontroli; zeby nospy nie brac, ale czemu??
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 17:23   #4466
BABONIK
Zadomowienie

ja też cos przez SMSy źle zrozumiałam,
chodzi o to ile macierzyńskiego dostaje się od najnizszej dobrowolnej składki?.w zasadzie to najważniejsze.

Milena nas podczytuje ale nie może nic napisać

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 17:29   #4467
marzena_S
Zadomowienie

Babonik, ja niestety jestem kiepska w sprawach zusowo- macierzyńskich, ale dużo wyjaśniła mi meszsares, więc może uderz do niej na pw z tym pytaniem od Neroli?
Stary 2011-05-06, 17:45   #4468
jacieeeee
Wtajemniczenie

No ja też kiepska w ZUSowych sprawach

Wróciłam z pogrzebu. Kurcze nogi mi spuchły Jednak takie stanie w kościele i przemarsze mi nie służą.

Najlepszy był mój znajmy, który stwierdził "Eeeee tak źle nie wyglądasz, myślałem że grubsza jesteś" No nieprzeciętny To była jego reakcja na Naszą rozmowę telefoniczną, gdzie mu mówiłam że się turlam

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 17:49   #4469
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Babonik od tej najnizszej sie nie oplaca bo dostanie ok 300zł
niech zapl 890zł oni jej to na dni podzielą to wyjdzie mniej na reke dostanie ok 1100zł
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 17:51   #4470
Lilkaa82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
za wczorajszą wizyte a tych wyników krwi to troche Ci zazdroszcze bo ja mam anemie
Qrcze bylam dzis na badaniach i chyba nie za ciekawie z moja anemia tez :/ hematokryt 30 a hemoglobina 10 a juz bylo niezle bo mialam 12 erytrocyty tez ponizej normy choc niewiele przynajmniej nom i moj potas pomimo codziennej dawki Kaldyum w dolnej granicy 3,5 ehh.. ale to przez Fenoterol bo wyplukuje potas..

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Dzisiaj też mam wizytę, ale dopiero na 15.40, a na którą wejdę to się okaże

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Odebrałam wyniki Niestety mam podejżenie cholestazy i właśnie się zbieram do szpitala bez sensu na weekend
Oby to jednak byl falszywy alarm trzymaj sie !!

Nadrabiam dalej

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości