|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo kolorówki :)
Podoba mi się jeszcze euphoria 15ml
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic, z kosmetyków szukam raczej tylko lakierów do paznokci, kremów do depilacji, jedwabiu do włosów
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi ten kolor brazera nie odpowiada bede wygladać jak wymalowana cegłą![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- niestety, ale nic nie znalazłam ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- co proponujesz za euphorie? |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
niestety ja dziekuje
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
chcę wszystko szybko wymienić za rzeczy mi bardzo potrzebne, nie mam ochoty na długie negocjacje i targowanie się...
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podoba mi się: L'Oreal - Volume expand 1. Chocolate Brown (ubytek max. 5%) MAC lub 4. Pink Bronze (ubytek ok. 15%) MAC chciałabym l'oreal volume ( to jest nowa wersja?) to wtedy na bank ją chcę ![]() na pewno bym chciała jeden cień chocolate brown, bo ten czwarty pink brown to wpada w pomarańcz? Edytowane przez ancyk88 Czas edycji: 2011-05-10 o 22:19 |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Niestety nic
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety Kochana rozświetlacz E.Lauder oddam tylko za jakieś perfumy za dwa podkłady nie opłaca mi się go wymieniać.Pozdrawiam
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Ten podkład w kompakcie z dokładki to Revlon ? Masz link do tego produktu ?
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy nowa.
![]() Zobacz na fotce i porównaj, bo nie chcę cię wprowadzać w błąd. Kupiłam ją w tym roku, to chyba powinna być nowa? Ale lepiej zobacz sama, żeby potem nie było na mnie. ![]() Pink Bronze wpada w pomarańcz. Ale ten Blackened Red bardzo ładnie się komponuje z Chocolate Brown. ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Szamponów L'Oreal nie używam.
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
brazer clinique juz wymieniony
z szamponów mam tylko ten biosilk co jest w watku
|
|
#104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najpierw piszesz, że interesują Cię te rzeczy, a teraz, że nic nie znalazłaś Nie rozumiem, ale luz.Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
cos za:
35. DIOR, jadore, próbki w saszetkach 5 szt. 36. CHANEL, chance, próbki w saszetkach 3 szt 37. DIOR, missdior cherie, próbki w saszetkach (żel), 3 szt 16. róż maybelline ck euphoria / e. arden green tea ?? zjarzyj do obu watkow i odpisz u mnie
|
|
#106 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, masło do ciała truskawkowe joanna, ksiazki: grochola, paolo coelho---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() wiesz mi to sie duzo rzeczy podoba ale nie wiem co bedziesz chciała oddac ![]() Bobbi Brown, Shimmerbrick w odcieniu Nectar - użyty kilka razy, ubytek niezauważalny. - Guerlain, Les Voilettes Mineral (nowa wersja) - odc. 02 beige clair, ubytek nieznaczny (użyłam góra 3 razy), wymienię tylko na inny transparentny puder górnopółkowy. tołpa tez ---------------- Dior, 1-Couleur Eyeshadow - cień Trendy Taupe, ubytek nieznaczny. - Dior, 1-Couleur Eyeshadow - cień Khakis, tester, przetestowany. tylko chyba to co mi sie podoba nie jest adekwatne do kółka kryolanu ![]() jakie to sa kolory? ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
róż mi się podoba, tylko byłam wczoraj w inglocie i ja go uzywac zupełnie nie potrafię;/ a podkład kiedy otwierałas dawno?---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
![]() ja bym chciała ten cien brown, spray loreal i jakaby dało rade to cien red (tak jak policzyłyłam wychodzimy nam prawie po równo) ![]() a ja Ci oferuje elizabeth arden, euphorie 15ml i dorzucę Ci żel euphorii zostało tam pk 50ml ze 100 a Euphoria była kupowana w grudniu, a elizabeth gdzieś na jesieni.
Edytowane przez ancyk88 Czas edycji: 2011-05-11 o 23:43 |
|||||
|
|
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
podoba mi sie róz clinique i motyle
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
zerknij do ciuchowego, tam mam perfumy
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic ale moze odsypke meteorytow za odsypke innych meteorkow? od u mnie
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
podaba mi sie u ciebie Bioderma, H2O różowy płyn miceralny,100ml a za odlewke chanelki chetnie przygarełabym małą odsypkę metorków
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
niestety
![]() ten zapaszek avonu mnie dusi, a miniatur pozostałych nie znam ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- mogę Ci oddac roz za Clinique za maskara high impact miniaturka 4 g czarna NOWA x2, UŻYWANA (użyta 2 razy, otwarta ok 3 tygodnie temu) dwa razy to znaczy 2 sztuki?;> Edytowane przez ancyk88 Czas edycji: 2011-05-12 o 11:14 |
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo widze ze je kochasz jak ja pastel white ![]() A ile byś chciała chanelki za odsypki z obu?? I chodzi mi tu o odsypki nie duże... po zestwie kolorystycznym kuleczek czyli po 1 kulce z koloru - wiesz o co mi chodzi Czy masz jakieś puedłeczka do nich... bo mogę dosłać ewentualnie ![]() A co z biodermą?? |
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ok odsypać Ci mogę i butterfly i golda powiem tak musze zoabczyc bo goldy są małe to odsypię Ci wiecej, a butterfly są ogromne i sama mam ich chyba ok 30 w pudełeczku![]() myślę ze jakieś pudełeczko na nie znajdę, a jak nie to poszukam po koleżankach która ma coś żeby odsypać w nie natomiast nie mam atomizera na odlewkę ;(z ciekawosci Duże paletki 5'ki: Caribbean Collection -I Dream of Jamaica (brązy - uzyta może 5 razy) , bo nie moge nigdzie w necie znaleźć masz moze fotke? bo jak mi sie spodobają to Ci mogę nawet te butterfly dać prawie całe w pudełeczku oryginalnym, wtedy ja bym sobie odsypała kilka ;pa i te pomadki NYX to jest dobra firma? nigdy z nia nie miałam styczności (moze to wstyd)
Edytowane przez ancyk88 Czas edycji: 2011-05-12 o 11:40 |
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec ci jakiś ładny wybiore i zrobię odlewkę 10ml...czy 15ml?? dodam ci jeszcze kilka podobnych zapaszków na wypróbowanie w fiolkach![]() Z batterfly...to mysle ze po 1 kulce z koloru byloby ok (to sa wtedy 4 kuleczki a kolorystyka jest zachowana), i nie chce ci zabierac za dużo A z golda mi obojetnie, wedle twojego uznania zeby tylko kolorystyka była zachowana ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Nyx to siostrzana firma/marka Maca... a troszkę tańsza Pomadki są mega napigmentowane i fajnie nawilżają usta tu fotka jednej z paletek... https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1302900304 |
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ok to dogadane![]() to jakby dało rade chciałabym 15ml, butterfly idą do ciebie odsypka plus pyłku trochę Goldy odsypię Ci tyle żebys od razu nie pogubiła wszystkich bo są drobniusie i pyłek![]() a co z oasis da rade zamienić z biotherma?;> bo chciałam kiedys na ALL kupić i jakoś się rozmyśliłam a teraz mi wpadło u Ciebie w oko to złotko
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Tak... bierz oasis
Tylko mi chodzi o płyn micelarny Bioderma...bo Biotherm to inna firma ![]() A z Nyxów coś ci się podoba ostatecznie...?? Edytowane przez _Kari_ Czas edycji: 2011-05-12 o 11:45 |
|
|
|
|
#117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
korektory?;>ma ten płyn 100ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...sibio-h2o.html kupiony z miesiąc temu w Złotych Tarasach w wawie i raz testowany był Edytowane przez ancyk88 Czas edycji: 2011-05-12 o 12:04 |
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jeszcze kilka... napewno nie mam żłótego, ale pozostałe mam Sama uzywam i polecam, nawet doskonale współgrają z minerałami... i do tego dobrze kryją ja używam pod oczy i płatki nosa ![]() A co do Wawy ... no to niestety nie jestem z tego miasta wie pozostaje wysyłka
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
BAN stały
|
hejka, przepraszam zapomnialam o tobie
mam jeszcze podklad max factor lasting performance i chetnie wymienieu ciebie w watku nadal wszystko aktualne?? ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- jesli nie to prosze pozaznaczaj
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.

Nie rozumiem, ale luz.
oraz każdą ilość Hot Couture