Rozstanie z facetem, cz. XVIII - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-14, 12:51   #1651
musztarda z keczupem
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
u mnie zawsze był klin klinem, tak bym chyba siedziała i wyła miesiącami. a nowy zawsze jakos pomagał zapomnieć o exie, i potem wychodził z tego długi związek.
No ja takiego doświadczenia nie mam, od kiedy weszłam w 'dorosłe' życie cały czas byłam z jednym, nie miałam okazji popróbować z kimś innym.
Na razie też nie czuję się na to gotowa, ale kiedyś pewnie skorzystam z tych uroków życia...
Póki co pooglądam sobie zdjęcia i poślinię się do monitora.

musztarda z keczupem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 12:51   #1652
monilkaa
Zakorzenienie

KZ, czy Ty o mnie zapomniałaś?
Stary 2011-05-14, 13:11   #1653
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pandzio Pokaż wiadomość
Lily, wiem co czujesz... zaczęłam go nienawidzić! Usunęłam wszystko w ✂✂✂✂u z tego głupiego facebooka. Nie chcę go nawet oglądać na zdjęciach i widzieć jego żałosnych postów.

Ja to bardzo chce dać mu ignora na gg, wywalić go z fejsa, wykastrować go, ukręcić mu łeb, zbić, spalić i zbeszczescić jego prochy!

Poprostu jestem taka zawistna!

Cytat:
Napisane przez Rarrka90 Pokaż wiadomość
nie jesteś głupia! po prostu wierzysz w ludzi a to jest bardzo szlachetne.
to, ze On zaprzepaścił wszystko to Jego wina, nie Twoja, że pokładaś w nim nadzieje. Nie masz powodów zeby być na siebie zła.
Tak myślisz? Że wierzyłam w niego? Że to szlachetne?
Chciałam z nim dzielić życie na zawsze. Poprostu zakochałam się, BYŁ moją pierwszą miłością...

Cytat:
Napisane przez musztarda z keczupem Pokaż wiadomość
Ja to tak raczej półżartem
Żeby sobie powzdychać do jakiegoś przystojniaka z dużego ekranu...

Przede wszystkim przestań odliczać dni!!
To było, minęło, teraz musisz zająć się sobą.
Ciesz się tym, że masz teraz najdłuższe wakacje w życiu.
Wykorzystaj je do granic możliwości!
Uwierz w siebie! Wiem, że jesteś na dobrej drodze, tylko nie wiem dlaczego zbaczasz z tej drogi... Jesteś naprawdę świetną dziewczyną, która zasługuje na wiele więcej. Uwierz w to, bo taka jest prawda!
Rozumim!

Nie licze tak tych dni, poprostu straszne jest to, że jeszcze przez pół roku nie wyszłam z szoku!

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Lily - jak matura? Na jakie studia masz się zamiar wybrać?
Daje rade. Myśle, że obowiązkowe zdałam. Nie wiem jak roz. angielski!
Planuje tą biologię.

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-05-14 o 13:29
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 13:16   #1654
musztarda z keczupem
Raczkowanie

Zabieram się za pisanie tej cholernej pracy.
Jak tu jeszcze raz dzisiaj wejdę to mnie zdzielcie w łeb, żebym się wzięła do roboty.
Koniec opie*dalania się!

Stary 2011-05-14, 13:24   #1655
pandzio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość

Poprostu jestem taka zawistna!
Oj ja też :/ nie mogłam już patrzeć jak komentuje zdjęcia, linki lub jakieś idiotyczne wpisy swoich koleżanek! On teraz myśli, że może mieć każdą, bo ja przecież tak płakałam za nim i tak biegałam. A wcześniej był zwykłym szaraczkiem co urodą nie grzeszył i trafiłam mu się jak ślepej kurze ziarno Boli...

Lily, ciesz się, że nie poniżałaś się tak jak ja... już niedługo nowy etap w Twoim życiu! Studia! Ciesz się tym! Przed pójściem na studia też kiedyś zostawił mnie chłopak, ale na uczelni odżyłam no i się zakochałam w innym:P Jakie miasto wybierzesz?
pandzio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 13:38   #1656
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Oj ja też :/ nie mogłam już patrzeć jak komentuje zdjęcia, linki lub jakieś idiotyczne wpisy swoich koleżanek! On teraz myśli, że może mieć każdą, bo ja przecież tak płakałam za nim i tak biegałam. A wcześniej był zwykłym szaraczkiem co urodą nie grzeszył i trafiłam mu się jak ślepej kurze ziarno Boli...

Lily, ciesz się, że nie poniżałaś się tak jak ja... już niedługo nowy etap w Twoim życiu! Studia! Ciesz się tym! Przed pójściem na studia też kiedyś zostawił mnie chłopak, ale na uczelni odżyłam no i się zakochałam w innym:P Jakie miasto wybierzesz?

No popatrz, to tak jak mój... Też myśli, że taki z niego adonis. Że wspaniały jest, że "panienki" sikają jak go widzą. Daje jakieś załosne komenty wszystkim, udaje, że jest rozchwytywany, próbował mi wcisnąć, że po mnie "już miał INNE" Wogóle jego zachowanie oceniam na denne. W dodatku sam mi mówił, że zanim mnie poznał, to w gimnazjum raczej nie był lubiany, że nie miał żadnej dziewczyny (tylko się całował z siostrą swojego kumpla... ), że ja jestem taka ładna a on nieee... Och, ach...

Jak to się nie poniżałam?! Ja to chyba odwalałam najbardziej na wątku! Jeszcze w lutym za nim łaziłam, prosiłam żebyśmy się zeszli, zapraszałam go, a on mnie na jakieś chore spacery i karmienie kaczek!
Dawałam mu się przytulać i całować po czym on znowu miał mnie gdzieś... Ryczałam dniami i nocami. Wogóle... No comments!
Stary 2011-05-14, 13:45   #1657
blueskye
Rozeznanie

Minęło już tyle czasu, pół roku od rozstania... a ja nadal Go kocham, nadal mam nadzieję, że wróci.
Wydaje mi się, że kocham Go nawet bardziej, niż gdy byliśmy razem...
Nie potrafię, nie potrafię zerwać z Nim kontaktu. Jest kimś więcej niż przyjaciel, jest mi najbliższą osobą na Ziemi, zawsze mnie wysłucha, wesprze dobrym słowem, poradzi. Pomagał i pomaga mi wychodzić z depresji. Wspiera mnie w moich chorobach.
Jestem dla niego ważna, ale On już mnie nie kocha... traktuje mnie jak siostrę...
To tak strasznie boli...
Czy po roku związku na odległość można aż tak mocno kochać? Pierwsza miłość... pierwszy chłopak...
Mam wrażenie, że nawet jakbym poznała kogoś innego, On już zawsze będzie w moim sercu, a nie mogłabym tego drugiego mężczyzny tak skrzywdzić.
On też to wszystko bardzo przeżywa, bo nie może mi dać tego, co kiedyś. A jednocześnie chce dalej mieć ze mną kontakt i pomagać mi. Jest naprawdę dobrym człowiekiem, ale uczuć nie może na siłę w sobie wzbudzić.
Proszę, poradźcie mi coś...

blueskye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 13:49   #1658
musztarda z keczupem
Raczkowanie

Cytat:
nie mogłam już patrzeć jak komentuje zdjęcia, linki lub jakieś idiotyczne wpisy swoich koleżanek! On teraz myśli, że może mieć każdą, bo ja przecież tak płakałam za nim i tak biegałam.

Cytat:
Też myśli, że taki z niego adonis. Że wspaniały jest, że "panienki" sikają jak go widzą. Daje jakieś załosne komenty wszystkim, udaje, że jest rozchwytywany, próbował mi wcisnąć, że po mnie "już miał INNE"
Dziewczyny, nie wchodźcie na ich profile. Niech sobie tam wypisują co chcą, a was niech to nie interesuje. Uwierzcie, że jesteście tak jakby 'ponad to'. Żebyście to wy miały satysfakcję, że jesteście silne i żaden facet nie jest zdolny do tego, żeby doprowadzić was do takiego zachowania (nie obrażając nikogo: żałosnego i dennego, czyli wypisywania smsów, wydzwaniania, latania za nimi, itp). Jesteście fajnymi babkami, które wiedzą czego chcą, znają swoją wartość i nie dadzą się nikomu poniżać.
Uwierzcie w to w końcu!

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Damn it, miałam już tu nie wchodzić, tylko zająć się robotą..!

Stary 2011-05-14, 13:51   #1659
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueskye Pokaż wiadomość
Minęło już tyle czasu, pół roku od rozstania... a ja nadal Go kocham, nadal mam nadzieję, że wróci.
Wydaje mi się, że kocham Go nawet bardziej, niż gdy byliśmy razem...
Nie potrafię, nie potrafię zerwać z Nim kontaktu. Jest kimś więcej niż przyjaciel, jest mi najbliższą osobą na Ziemi, zawsze mnie wysłucha, wesprze dobrym słowem, poradzi. Pomagał i pomaga mi wychodzić z depresji. Wspiera mnie w moich chorobach.
Jestem dla niego ważna, ale On już mnie nie kocha... traktuje mnie jak siostrę...
To tak strasznie boli...
Czy po roku związku na odległość można aż tak mocno kochać? Pierwsza miłość... pierwszy chłopak...
Mam wrażenie, że nawet jakbym poznała kogoś innego, On już zawsze będzie w moim sercu, a nie mogłabym tego drugiego mężczyzny tak skrzywdzić.
On też to wszystko bardzo przeżywa, bo nie może mi dać tego, co kiedyś. A jednocześnie chce dalej mieć ze mną kontakt i pomagać mi. Jest naprawdę dobrym człowiekiem, ale uczuć nie może na siłę w sobie wzbudzić.
Proszę, poradźcie mi coś...
Nadzieja matka głupich... Jak widać po moim przypadku!

Zgadzam się, wydaje Ci się!

No to fajnie masz! Mnie tylko na wizazu wspieraja w chorobach i wysłuchują.

Na własne życzenie!

Nie rozumiem. Czyli nie zamierzasz już nigdy nikogo poznawać, taaak?

Radzę... Odciąć się od niego. Zobaczysz, będzie Wam łatwiej życ!
Stary 2011-05-14, 13:54   #1660
Rarrka90
Rozeznanie

http://www.youtube.com/watch?v=TvJU3...feature=relmfu
Stary 2011-05-14, 13:56   #1661
blueskye
Rozeznanie

Ale ja nie chcę z nim urywać kontaktu na amen. Jest zbyt ważną osobą w moim życiu. Myślałam o tymczasowym urwaniu, bo może by to uczucie mi przeszło... a wtedy moglibyśmy się już normalnie przyjaźnić.
Żaden człowiek mnie nie rozumie tak, jak on... nawet moje przyjaciółki... nie mogę Go stracić...
I tak, zgadza się... nie chcę już nikogo mieć. Byłam sama przed nim, to i będę już sama, dla mnie to żadna nowość.

Stary 2011-05-14, 13:58   #1662
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, nie wchodźcie na ich profile. Niech sobie tam wypisują co chcą, a was niech to nie interesuje. Uwierzcie, że jesteście tak jakby 'ponad to'. Żebyście to wy miały satysfakcję, że jesteście silne i żaden facet nie jest zdolny do tego, żeby doprowadzić was do takiego zachowania (nie obrażając nikogo: żałosnego i dennego, czyli wypisywania smsów, wydzwaniania, latania za nimi, itp). Jesteście fajnymi babkami, które wiedzą czego chcą, znają swoją wartość i nie dadzą się nikomu poniżać.
Uwierzcie w to w końcu!
Ja na mojego nie wchodze. Tylko widze jak coś dodał, bo mi się na głównej wyświetla!

Za to lubie jak jemu się wyświetla, że jego kumpel polubił kolejne moje foto albo dodał sweet komcia!

A tak wgl to nie mam jeszcze Ciebie na fejsie!
Stary 2011-05-14, 14:10   #1663
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość
KZ, czy Ty o mnie zapomniałaś?
Nie. Myślałam, że Ty o mnie zapomniałaś i już mnie nie lubisz

Lily, a coś poza biologią rozważałaś?
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 14:18   #1664
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Lily, a coś poza biologią rozważałaś?
Pegagogika wczesnoszkolna. Prawo. Historia Sztuki, ale tam sie nie dostane...

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-05-14 o 14:24
Stary 2011-05-14, 14:25   #1665
Rarrka90
Rozeznanie

Cytat:
Prawo jest upierdliwe, ale wciąga. ale przemyśl to 2x prosze..
Historia sztuki to bardzo ciekawy kierunek dużo czytałam i sama rozwazałam to, ale obawiałam siębraku perspektyw dobrze płatnej pracy..
A Pedagogika i Biologia to zupełnie nie moja bajka, dlatego sie nie wypowiadam
Stary 2011-05-14, 14:31   #1666
musztarda z keczupem
Raczkowanie

Cytat:
A tak wgl to nie mam jeszcze Ciebie na fejsie!
A ja właśnie założyłam sobie tam konto (taak, tak strasznie mi się nie chce pracy pisać ). Próbuje zrozumieć o co w tym wszystkim chodzi, ale w ogóle nie ogarniam tej strony Nie wiem co mam gdzie wpisać, jak mam szukać znajomych, jak wpisać szkołę i tak dalej...
Chyba dam sobie z tym spokój.

Stary 2011-05-14, 14:32   #1667
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Prawo jest upierdliwe, ale wciąga. ale przemyśl to 2x prosze..
Historia sztuki to bardzo ciekawy kierunek dużo czytałam i sama rozwazałam to, ale obawiałam siębraku perspektyw dobrze płatnej pracy..
A Pedagogika i Biologia to zupełnie nie moja bajka, dlatego sie nie wypowiadam
A ja mam szerokie pole, bo index mam, a dodoatkowo zdawałam wos i we środe mam historie, takze bedzie w czym wybierać.

Prawa się boje, bo nienawidze pamięciówy! :/
Stary 2011-05-14, 14:33   #1668
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Kiedyś też rozważałam pedagogikę, ale na szczęście się nie dostałam Historię sztuki natomiast rozważam teraz. Ale najpierw muszę się trochę ustabilizować. Może po 30-stce, jak już wszystko pokończę

Prawo polecam. Na bank znajdziesz pracę, w trakcie studiów można fajnie popraktykować. Nie wiem, jak perspektywy pracy wyglądają po biologii. Hej, a co z medycyną?
Stary 2011-05-14, 14:36   #1669
blueskye
Rozeznanie

lily92920 czyżbyś chciała studiować biologię?
Szczerze, to nie polecam... studiowałam ją przez rok i to są studia dla prawdziwych pasjonatów, co zamierzają zostać na uczelni i robić doktorat. Bo naprawdę nie należą do najłatwiejszych kierunków, jest nawet sporo roboty....a znam paru magistrów po tym kierunku pracujących w supermarketach...

Stary 2011-05-14, 14:38   #1670
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
A ja właśnie założyłam sobie tam konto (taak, tak strasznie mi się nie chce pracy pisać ). Próbuje zrozumieć o co w tym wszystkim chodzi, ale w ogóle nie ogarniam tej strony Nie wiem co mam gdzie wpisać, jak mam szukać znajomych, jak wpisać szkołę i tak dalej...
Chyba dam sobie z tym spokój.
Daj link to bede Twoim 1. znajomym!
Stary 2011-05-14, 14:41   #1671
Rarrka90
Rozeznanie

Cytat:
A ja mam szerokie pole, bo index mam, a dodoatkowo zdawałam wos i we środe mam historie, takze bedzie w czym wybierać.

powiem ci szczerze ze na 1 roku jest kucie na pamięc (mówie o Warszawie uw- dużo historii)
a na 2 roku to już bardziej na rozumienie wszystko
indeks masz? tzn wygrałas jakas olimpiade?

Edytowane przez Rarrka90
Czas edycji: 2011-05-14 o 14:44
Rarrka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 14:45   #1672
Connff
Zadomowienie

Cytat:

Prawo to sama pamięciówa. Na UWrze kujesz na blachę kodeksy (i wydziałowe podręczniki, no przecież). Jeśli chodzi o praktykę, to przez pięć lat RAZ napisaliśmy apelację. Żenujące, więc odradzam z całego serca. Niby renomowany uniwersytet, a tak żałosnego systemu nauczania nawet sobie nie wyobrażałam.

Oczywiście są wyjątki - nieliczne.

Pedagogikę i historię sztuki sobie daruj, no bo szczerze... I tak nie znajdziesz pracy. Pedagogów jest w cholerę, a historia sztuki - jak to sobie wyobrażasz?

Edytowane przez Connff
Czas edycji: 2011-05-14 o 14:46
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 14:46   #1673
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
indeks masz? tzn wygrałas jakas olimpiade?
Tak.

Boże, ta gnida musiała polubić u mojego kumpla to co ja... A chodziło o jakiś obrazek, że basistki sa seksowne i zachecajacy dziewczyny do grania... Sukinkot! :/
Stary 2011-05-14, 14:53   #1674
Rarrka90
Rozeznanie

Zadzwonił do mnie i pyta sie mnie jak gdyby nigdy nic jak mi mija dzień, czy sie uczyłam i zebym sie wziela do roboty bo w pon mam kolosy dwa i zebym nie marnowała czasu i co jadlam na obiad i czy wszystko ok .
ledwo mu odpowiadałam bo cały czas ryczałam.
to nie chodzi o to ze za nim TĘSKNIE tylko tak wlasnie boli jak sie na kims zawiedzisz..
spalam 3 h, caly czas placze, proboje sie uczyc a on sobie spal 12 godzin wstał zjadl sniadanie ogarnal sie i siedzi prze laptopem. znieczulica? czy to ma byc dla mnie jakas kara?
Stary 2011-05-14, 15:05   #1675
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Prawo to sama pamięciówa. Na UWrze kujesz na blachę kodeksy (i wydziałowe podręczniki, no przecież). Jeśli chodzi o praktykę, to przez pięć lat RAZ napisaliśmy apelację. Żenujące, więc odradzam z całego serca. Niby renomowany uniwersytet, a tak żałosnego systemu nauczania nawet sobie nie wyobrażałam.

Oczywiście są wyjątki - nieliczne.

Pedagogikę i historię sztuki sobie daruj, no bo szczerze... I tak nie znajdziesz pracy. Pedagogów jest w cholerę, a historia sztuki - jak to sobie wyobrażasz?
Czyli wychodzi na to, że powinna pierdyknąć wszystkim, bo nic się nie opłaca, albo jest "pamięciówa".

Lily, ja nie potrafię się uczyć na pamięć. Jestem po mat-fizie. Dałam radę. Tego akurat się nie bój, bo to wcale nie jest tak, że wkuwasz coś. Jak zrozumiesz, to wystarczy tylko poczytać

Co do praktyk to zawsze można rzucić jedną i znaleźć następną (tym samym napisać więcej niż jedną apelację).

Trzymam kciuki za dalsze części matury

Ps. co do rozmyślań o eksie; wiesz, ja zawsze, jak byłam w wielkim stresie (matura, egzaminy na studiach, problemy z pracą) pakowałam się w jakieś afery miłosne albo rozpamiętywałam facetów. Tłumaczę to sobie tak, że organizm chce w ten sposób odpocząć od stresu, naprawdę istotnych problemów - dlatego właśnie zajmuje się drobnymi szczegółami, które w ogóle nie są ważne

O eksie na studiach zapomnisz i będziesz miała z tego wszystkiego niezły ubaw.
Mogę się założyć!

Edytowane przez krolowazimy
Czas edycji: 2011-05-14 o 15:13
Stary 2011-05-14, 15:13   #1676
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Czyli wychodzi na to, że powinna pierdyknąć wszystkim, bo nic się nie opłaca, albo jest "pamięciówa".

Lily, ja nie potrafię się uczyć na pamięć. Jestem po mat-fizie. Dałam radę. Tego akurat się nie bój, bo to wcale nie jest tak, że wkuwasz coś. Jak zrozumiesz, to wystarczy tylko poczytać

Co do praktyk to zawsze można rzucić jedną i znaleźć następną (tym samym napisać więcej niż jedną apelację).

Trzymam kciuki za dalsze części matury
Z tego co zauważyłam, to nic takiego nie napisałam . Piszę o swoim wydziale, wiem jak jest i odradzam naukę na nim. Z drugiej strony wiem też, że na UJ czy UAM jest inaczej. Można iść chociażby tam.

Też jestem po mat-fizie, na pamięć umiem się uczyć, ale nie lubię. Ale tego od nas wymagają, co jest dla mnie ogromnym bezsensem, zwłaszcza wziąwszy pod uwagę tempo, w jakim zmienia się prawo. Różne uczelnie mają różne wymagania. Ja ze swojej jestem niezadowolona, więc nie mam zamiaru wkopywać kogoś w takie bagno, ot co.

A pójście na pedagogikę uważam za głupie patrząc po swoich koleżankach, które skończyły ten kierunek i nie mają pracy w zawodzie. Historia sztuki - tego chyba nie muszę argumentować? Hobby, ok. Zawód?

Acha, odnośnie praktyki chodziło mi o praktyczne rzeczy, jakie robiliśmy na studiach. Akurat ze swoich praktyk zawodowych jestem zadowolona, pewnie dlatego, że załatwiałam je sobie sama, nie przez uczelnię.

Edytowane przez Connff
Czas edycji: 2011-05-14 o 15:14
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 15:22   #1677
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Z tego co zauważyłam, to nic takiego nie napisałam . Piszę o swoim wydziale, wiem jak jest i odradzam naukę na nim. Z drugiej strony wiem też, że na UJ czy UAM jest inaczej. Można iść chociażby tam.

Też jestem po mat-fizie, na pamięć umiem się uczyć, ale nie lubię. Ale tego od nas wymagają, co jest dla mnie ogromnym bezsensem, zwłaszcza wziąwszy pod uwagę tempo, w jakim zmienia się prawo. Różne uczelnie mają różne wymagania. Ja ze swojej jestem niezadowolona, więc nie mam zamiaru wkopywać kogoś w takie bagno, ot co.

A pójście na pedagogikę uważam za głupie patrząc po swoich koleżankach, które skończyły ten kierunek i nie mają pracy w zawodzie. Historia sztuki - tego chyba nie muszę argumentować? Hobby, ok. Zawód?

Acha, odnośnie praktyki chodziło mi o praktyczne rzeczy, jakie robiliśmy na studiach. Akurat ze swoich praktyk zawodowych jestem zadowolona, pewnie dlatego, że załatwiałam je sobie sama, nie przez uczelnię.
Ja zauważyłam, że po pierwsze: na kierunku liże się jedynie jakieś tam podstawy prawa. Po drugie: uczy się, jak stosować odpowiednie instytucje, konstrukcje. Po trzecie: wykładowcy wiedzą, że nia ma pana we wsi, który wszystko by spamiętał, dlatego nie wymagają cudów na kijku.

Nie wierzę, że uczysz się kodeksu na pamięć.
Jasne, bierzesz sobie kodeks, książkę, notatki i obczajasz to czy tamto, uczysz się, na czym coś polega, jak coś działa. Zapamiętujesz to i jedziesz dalej. Tyle.

Praktyki załatwiać powinno się samemu - przecież studenci to dorośli ludzie

Wybaczcie, że tak nie na temat piszę, ale nie lubię narzekadeł; podnoszą mi ciśnienie
Stary 2011-05-14, 15:25   #1678
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
jestem na wydziale prawa, kierunek nie dosłownie prawo ale liznelam jego rózne galęzie, srednio mi sie podobało ciężkie. same kodeksy ustawy najlepiej znac na pamiec masakra.
Stary 2011-05-14, 15:30   #1679
krolowazimy
Wtajemniczenie

Lily jest zdolną bestią i wszędzie sobie poradzi
Przydałoby się jednak, żeby i coś dla siebie z tego wyciągnęła (dobrą pracę, wysokie zarobki, święty spokój, podróże, ekstra hobby itd.).

Edytowane przez krolowazimy
Czas edycji: 2011-05-14 o 15:31
Stary 2011-05-14, 15:48   #1680
KasiaTbg
Rozeznanie

Witajcie
Szczerze...? Może zabrzmi to okropnie ale miałam nadzieję że tu nie wrócę... 3lata temu otrzymałam tak niewiarygodnie cudowne wsparcie na tym wątku, że gdyby nie kochane Wizażanki to nie wiem co bym zrobiła... przeżywałam rozstanie z - jak mi się wtedy wydawało- miłością mojego życia... oj dużo było łez, dużo bólu, cierpienia. Była nas taka grupka i większość z nas znalazła dużo większe szczęście Niesamowite dziewczyny ;*
a teraz ja... z podkulonym ogonem boję się że lada moment będę się tu wypłakiwać... po 2,5 letnim związku jak z telenoweli. Brak mi tylko odwagi do zrobienia tego wielkiego kroku na przód. Od uwolnienia się od współuzależnienia. Dlaczego w takich momentach wszystko jest pod górkę ;( niech mnie ktoś przytuli buhuhuu ;(

Dyplom w kieszeni

KasiaTbg jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości