Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-15, 20:25   #3151
aa2
Zakorzenienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
nawet nie raczej POMYSLĘ i mam

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Asia kuszące ale nie, raczej dziękuję
a co do statystyk to nie licz na to przeciez Ty chyba tez bylas na szkoleniu jeden dzien. Wiesz co Ty po nocach nadrabiasz jak inni spią:haha ha:
no w sumie tak , po nocach no i jak mąz ma popołudniówki to tez was mecze
a wiecie co jaka ja jestem wszechstronna? bo oprócz tego ze z wami pisze to udzielam sie jeszcze na jednym wątku i trzech innych klubach a to jeszcze nie wszystko bo w miedzy czasei ogladam tv, allegro , gram w gre na nk i jeszcze pisze z laskami na fb wiec jak to mówi mój mąz jestem niezła a czasem jeszcze pisze z kimś na gg , ale w pracy npo to praktycznie jestem tylko z wami

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

PS skończy mi sie jak przyjdzie maleństwo na świat, bede miała wtedy niezły odwyk
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 20:31   #3152
lausanne
Wtajemniczenie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

czyżby wszystkie poszły jeść?
Asia jak jesteś taka wszechstronna to i dzidziuś Ci nie przeszkodzi
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 20:34   #3153
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Asia jak jesteś taka wszechstronna to i dzidziuś Ci nie przeszkodzi
a wiesz ze juz usłyszałam taką opinie?
kiedys sie zastanawiałam czy jak bedzie dziecko czy np bede chodziła spać wczesnie(bo ja zawsze byłam nocny marek) itd i kolezanka mi powiedziała ze też tak myslała ale nawet jak jej mała sie urodziła to czasem owszem było zmeczenie ale dawała rade a po nocach i tak siedziała bo była to jej chwila dla siebie itd no ale zobaczymy moze mi sie wszystko odmieni
Stary 2011-05-15, 20:34   #3154
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Asia - szacun, naprawdę! ja udzielam się tylko tu, a i tak mam wrazenie, ze cały czas siedzę na wizażu. Gdybym miała udzielać się jeszcze gdzieś to chyba po nocach musiałabym to robić... a jestem na l4

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 20:35   #3155
Ellabailasola
Raczkowanie

Witam
zanim skoncze was nadrabiac (hoho, a duzo sie tego przez weekend nazbieralo!) pomecze was troche
Nie chce byc upierdliwa, wiem...wystarczy czasem poszperac w necie, ale moze miala ktoras podobnie na tym etapie ciazy (21 t 6 d)... caly dzien z przerwami kluje mnie na dole po lewej stronie (jajnik?). Czasem to az w pol zgina prawie...grzebalam troche w necie, ale znalazlam tylko Info, ze na poczatku ciazy moga takie dolegliwosci wystepowac, ze to ma zwiazek z rozciaganiem sie macicy itd itp. Ale to juz nie poczatek. Nie Che panikowac, ale wiadomo, skoro do teraz nie bylo problemow, a teraz cos takiego, to nie da sie nie martwic no nic...
Mam nadzieje, ze to nic niedobrego, mala dzis dokazuje
wiec jestem dobrej mysli...oby do wizyty (sroda).
A, wlasnie....ktores z was laseczki pisaly o ewentualnym powrocie mdlosci. Zauwazylam u mnie od ok 3 dni wieczorami mdlo- jak w 1szym trymestrze.
Oby to tylko przejsciowe bylo!

Gratuluje przyszlym mezatkom!
Ja jeszcze panna jestem, ale plany tez juz sa moze sierpien?? Bylaby tez od razu 10ta rocznica bycia razem. I miesiac do powitaniam dzidziola.
U nas to tak smiesznie...wlasciwie juz wszystko obgadane (
Wlacznie z tym kogo na swiadkow i ewentualna lista gosci), Ale oswiadczyn jeszcze nie bylo Tz twierdzi, ze koniecznie musi mnie jeszcze oficjalnie i romantycznie zapytac w sumie co racja to racja!

Milego wieczorku
Ellabailasola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 20:35   #3156
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość

PS skończy mi sie jak przyjdzie maleństwo na świat, bede miała wtedy niezły odwyk
taaaaaaaaaa
jasne! Już to widzę.. odchowalnia Twoja
Cytat:
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 20:37   #3157
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
Asia - szacun, naprawdę! ja udzielam się tylko tu, a i tak mam wrazenie, ze cały czas siedzę na wizażu. Gdybym miała udzielać się jeszcze gdzieś to chyba po nocach musiałabym to robić... a jestem na l4
wiesz ale ty juz masz dzieciątko którym trzeba sie zająć, a mi ten obowiązek na razie odpada
powiem wam szczerze ze kiedys tak sobie z meżem leżeliśmy jeszcze jak nie byłam w ciazy no i tak gadamy gadamy i on mówi ze w sumie dużo czasu siedzimy sobie razem bo lubimy , że nawet sie nie nudzimy mimo ze ja np komp on jakis meczyk ale ze juz przydałby nam sie jakiś brzdac bo w sumie tylk odziecka nam do szczęscia brakuje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-15, 20:40   #3158
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
a wiesz ze juz usłyszałam taką opinie?
kiedys sie zastanawiałam czy jak bedzie dziecko czy np bede chodziła spać wczesnie(bo ja zawsze byłam nocny marek) itd i kolezanka mi powiedziała ze też tak myslała ale nawet jak jej mała sie urodziła to czasem owszem było zmeczenie ale dawała rade a po nocach i tak siedziała bo była to jej chwila dla siebie itd no ale zobaczymy moze mi sie wszystko odmieni
ja poki nie zaszlam w drugą ciążę też wlaśnie po nocach siedziałam i też tłumaczyłam małzowi że to teraz czas dla mnie
zresztą zobacz na mnie - mam już dzidziusia i co? siedze z Wami

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
wiesz ale ty juz masz dzieciątko którym trzeba sie zająć, a mi ten obowiązek na razie odpada
powiem wam szczerze ze kiedys tak sobie z meżem leżeliśmy jeszcze jak nie byłam w ciazy no i tak gadamy gadamy i on mówi ze w sumie dużo czasu siedzimy sobie razem bo lubimy , że nawet sie nie nudzimy mimo ze ja np komp on jakis meczyk ale ze juz przydałby nam sie jakiś brzdac bo w sumie tylk odziecka nam do szczęscia brakuje
aga ma dzieciątko? chyba że masz na myśli jej malża
ja tez tylko tu się udzielam
Asia no to już macie to szczęście

Edytowane przez lausanne
Czas edycji: 2011-05-15 o 20:43
Stary 2011-05-15, 20:42   #3159
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
W ogóle z tej fotografii mam temat porządanie. Jedyne co mi się kojarzy to gołe ciała w ciekawym ujęciu, ale nie mam komu takich zdjęć zrobić macie może pomysł jak można inaczej fajnie pokazać pożądanie ?
Cotko ja bym dała jakąś kobietę (najlepiej sprawdzi się koleżanka), która siedzi na kanapie, a obok niej na stole leży czekolada i ona jakoś mimiką wyraża swoje pożądanie do niej, tak mi się to skojarzyło haha

EDIT: albo kobietę ciężarną która widzi jak jej tż je frytki albo lody i nie chce jej dać

Edytowane przez Patiisia
Czas edycji: 2011-05-15 o 20:47
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 20:42   #3160
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Ellabailasola - o mdłosciach ja pisałam dwa razy mnie dopadło ostatnio, ale od piątku ... cisza mam nadzieję, że już nie wróci, bo szczerze to czułam się duuuużo gorzej niż w 1 trymestrze. A co do kłucia - to mnie tylko czasami coś zakłuje przez chwilunie i jest ok. Jeśli u Ciebie to się powtarza to zapytaj lekarza
Asia - dokładnie tak jak pisała lausanne mam dzieciatko .... małżola !!

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.

Edytowane przez agnieszka 0605
Czas edycji: 2011-05-15 o 20:44
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 20:42   #3161
archinta
Zakorzenienie

Dobra laski- klepcie sobie ten ranking ja zmykam.
Do jutra
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-15, 20:43   #3162
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
ja poki nie zaszlam w drugą ciążę też wlaśnie po nocach siedziałam i też tłumaczyłam małzowi że to teraz czas dla mnie
zresztą zobacz na mnie - mam już dzidziusia i co? siedze z Wami

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

aga ma dzieciątko? chyba że masz na myśli jej malża
ja tez tylko tu się udzielam
Asia no to już macie to szczęście
jeja a widzisz mówice zeście siostry i was pomyliłam myslałam ze to Ty napisałacs he he

no i widzisz kolejny znak na to ze do mni ejeszcze to nie dociera ze sie udało i ze maluszek jest u mnie w brzuszku-nie wiem moze to dlatego ze ja w ogóle nie odczówam tej ciąży, oprócz bólu kości ogonowej nic a nic- zero

Edytowane przez aa2
Czas edycji: 2011-05-15 o 20:45
Stary 2011-05-15, 20:46   #3163
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
wykopki hhaha, ale macie słowaa hha , też wykopki zrobiłam przed chwila i mam rzodkiewkę ze szczypiorkiem

suchutkoo jak nigdy także narazie jestem spokojna!
Malutki kopie także git

Czytałam dziś gdzieś na jakimś portalu że dziecko jest najbardziej "ruchliwe" między 24 a 28 tyg bo ma najwięcej miejsca, potem rośnie i ma ograniczone pole do popisu

ojej nie przejmuj się takimi komentarzami, wiem krzywdzące są
po to jesteśmy żeby się wygadać

staram się być spokojna, dziecko wiercące się w brzuchu mocno mnie motywuje że wszsytko ok

Też widziałam te wałeczki też myśle nad zakupem

Pustynia
Jak tam TŻ przywiózł jakieś łupy ??
Super cos Ty, żadnych lupów, on mowi ze zawsze jak złowia rybke to daja jej buzi i wypuszczaja z powrotem do wody
Stary 2011-05-15, 20:51   #3164
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
jeja a widzisz mówice zeście siostry i was pomyliłam myslałam ze to Ty napisałacs he he

no i widzisz kolejny znak na to ze do mni ejeszcze to nie dociera ze sie udało i ze maluszek jest u mnie w brzuszku-nie wiem moze to dlatego ze ja w ogóle nie odczówam tej ciąży, oprócz bólu kości ogonowej nic a nic- zero
1. widzisz mój syn kiedyś będzie Agi synem ale to jeszcze trochę
2. miałam tak samo poprzednio, nie martw się. Nawet kilka dni po porodzie byłam jeszcze troszkę trzepnięta tym wszystkim i czasem się musiałam się szczypać żeby do mnie doszło że to moje dziecko a co do odczuwania - lepszy ból kości ogonowej niz żaden

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
Do jutra
kolorowych Kochana
Stary 2011-05-15, 21:11   #3165
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
Do jutra

Ranking jest udany branoc
Stary 2011-05-15, 21:13   #3166
lausanne
Wtajemniczenie

ja też powoli zmierzam do łózia. Tylko musze choć troche teraz strawić tego oscypka bo nie zasnę ech te zachcianki, przynosza tylko zamęt
Stary 2011-05-15, 21:33   #3167
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
ja też powoli zmierzam do łózia. Tylko musze choć troche teraz strawić tego oscypka bo nie zasnę ech te zachcianki, przynosza tylko zamęt
ja tez juz uciekam coby za dużo nie pisac he he
słodkich snów kobitki

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Lulaby oswieciło mnie i napisałam Ci coś w klubie:)

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

a jeszcze wam zapomnialam powiedziec, pokazałam męzowi te wałki do spania a on zaczoł sie smiac i mówi kochani a nie mozemy dzidziusiowi tak zwinąc ręczników albo koca? no i padłam ze on taki pomysłowy bo to w sumie niezły pomysł
a potem powiedział ze przez pierwsze noce to pewnie i tak soać nie bedziemy bo po pierwsze bedziemy sie na te cudo patrzeć i patrzeec a tak powaznie ze pewnie bedziemy si ebac i powiedział ze co 6 godzin zmiana i nie bedziemy spac tylko dziecko pilnowac
Stary 2011-05-15, 21:40   #3168
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez juz uciekam coby za dużo nie pisac he he
słodkich snów kobitki

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Lulaby oswieciło mnie i napisałam Ci coś w klubie:)

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

a jeszcze wam zapomnialam powiedziec, pokazałam męzowi te wałki do spania a on zaczoł sie smiac i mówi kochani a nie mozemy dzidziusiowi tak zwinąc ręczników albo koca? no i padłam ze on taki pomysłowy bo to w sumie niezły pomysł
a potem powiedział ze przez pierwsze noce to pewnie i tak soać nie bedziemy bo po pierwsze bedziemy sie na te cudo patrzeć i patrzeec a tak powaznie ze pewnie bedziemy si ebac i powiedział ze co 6 godzin zmiana i nie bedziemy spac tylko dziecko pilnowac
Wiem, wiem, juz odpisuje
Stary 2011-05-15, 21:48   #3169
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
No nieźle. Chociaż i tak mi dobrze bo przez to że nie jestem pierwsza pocieszam się, że to pewnie przez to że w końcu coś robię na uczelnię

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-15, 21:58   #3170
lullaby_ml
Zakorzenienie

Lece za chwilke tez, zrobilam sie senna, trzeba korzystac poki mozna
Stary 2011-05-15, 22:40   #3171
Patiisia
Wtajemniczenie

Ale tu pustki.. jak nigdy! Haloo jest tu ktoś jeszcze oprócz mnie?
Stary 2011-05-15, 22:49   #3172
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Ale tu pustki.. jak nigdy! Haloo jest tu ktoś jeszcze oprócz mnie?
Ja obrabiam te zdjęcia na przegląd więc jak widać sama posiedzę jak wszystkie śpicie

Swoją drogą widzę że tego samego dnia mamy wizytę

Wymianka.
Stary 2011-05-15, 22:53   #3173
Patiisia
Wtajemniczenie

Ja to bardziej z wyboru, nie wiem jak to u Ciebie jest, bo mi lekarka mówi np. proszę przyjść za 2/3 tyg i ja sobie przychodzę kiedy chcę, rejestracja jest tego samego dnia rano od 7:45. I w zależności kto pierwszy ten lepszy tak wchodzimy Jak sobie pomyślę że wtedy już będę znała płeć, to normalnie wytrzymać nie mogę I wymyśliłam że jeśli będzie córa napisze tż sms "mamy calzedonię", a jak chłopak "nie mamy calzedonii", ciekawa jestem czy zajarzy

A w czym obrabiasz zdjęcia cotko? Jakby co, to służę pomocą, bo często się bawię w różne obróbki w photoshopie, photoscape itp.
Stary 2011-05-15, 22:58   #3174
cotynato
Zakorzenienie

W photoshopie. Jak narazie daje radę. U nas na asp wymagają znajomości takich programów-bo obróbka ważna rzecz
A w zdjęciach musze tylko tło usunąć i niech spadają

Dziwne że masz co 2/3 tygodnie. To jakoś często. U mnie co 4 i zazwyczaj sama ustala wizytę. W sumie ja się tam cieszę bo raz na miesiąc usg to wystarczająco- już i tak się martwię czy sobie jakiegoś nie odpuścić... ale nieeee

Wymianka.
Stary 2011-05-15, 23:23   #3175
Patiisia
Wtajemniczenie

Zazwyczaj mam co 3 tyg, ale jak się gorzej czułam to miałam wtedy co 2. Mnie to cieszy, bo uwielbiam patrzeć na mojego malucha przez usg..

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

Ja już idę spać, dobranoc Nie siedź za długo
Stary 2011-05-16, 00:42   #3176
cotynato
Zakorzenienie

Kto nie lubi patrzeć ale wydaje mi się że na ogól wizyty są w mniejszych odstępach właśnie po to aby nie przesadzać. Nikt nie wie jak to usg działa.

---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

Kochane wstawiłam dwa zdjęcia ... same wiecie gdzie ;-)
Pokazałam się, co prawda od strony, ale zawsze coś na początek.
Dzisiaj też zrobiłam zdjęcie brzucha w ujęciu też ręce tż więc się napracowałam

I idę spać w końcu

Wymianka.
Stary 2011-05-16, 03:27   #3177
lullaby_ml
Zakorzenienie

Wiecie ze nie zasnęłam ani godziny? ani minuty? mecze sie caly czas i chodze jak ten cien po domu, zaczyna sie robic jasno, ludzie zaraz zaczna wstawac a ja bede sie słaniała znowu caly dzien, ehhhh a tak w ogole to dzien dobry mamusie
Stary 2011-05-16, 05:13   #3178
acelinka
Zakorzenienie

hej ja sie biore za andrabianie wczorajszego dzionka

laullaby biedna z tym spaniem jesteś. a Ty masz zwolnienie czy pracujesz? Jeśli pracujesz to może warto pomyśleć o zwolnieniu, może chociaż w dzień umiałabyś troszke odespać
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 05:56   #3179
pestka78
Rozeznanie

Dzien dobry Babeczki))

Zanim napisze co u mnie doczytam co u Was, bo przez weekend nie miałam czasu...

---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ----------

ło matko ile naskrobałyscie...jestem na stronie 103

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
O ja zapchałam się arbuzem, ale mimo to jak czytam o tym co jecie to mam ochotę na coś jeszcze
Ja tez uwielbiam arbuza i ostatnio po prostu biorę połówkę, długą łyżeczkę i zajadam)

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Zapomniałam wcześniej się pochwalić klejnotami synka
Gratulacje

Cytat:
kochane gdzie jestescie? ja sie nudzeeeeeeeeeee

he he pewnie jak bedzie juz dzidzia to juz nigdy tego ode mnie nie usłyszycie
Hihi.... Ja to na nic czasu nie mam ostatnio a w szafie leżą kartony z błyskotkami do zrobienia...Jak pójdę na stałe zwolnienie to obiecałam sobie ze wszystko zrobię Ale wtedy pewnie tez czasu bedzie brakowało...hihihi
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 06:05   #3180
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość

I muszę się przyznać że zgrzeszyłam dziś Podpiłam łyczka, albo dwa od Leszka mojego tż, straszną mam ochotę ostatnio na jakieś takie małe co nieco Okrzyczcie mnie proszę, jakoś porządnie, żebym więcej tego nie robiła
e tam, za jednego łyczka nie trzeba krzyczeć

Cytat:
oooo własnie wszytko naciapkane , w bluzce całej w kwiatach czułam sie jak ogród botaniczny dzis jak mierzyłam
mi się wydaje że teraz ogólnie taka kwiatowa moda jest

Cytat:
Napisane przez spa82 Pokaż wiadomość
miło mi...tutaj sie troche zatrzymam i napiszę kilka słów odnośnie tego usg. Ogólnie bomba, widoki takie że dech zapiera Jestem w szoku że tak dokładnie mogłam obejrzec naszą Judyśkę. Na filmie normalnie wypisz wymaluj tatuś a na zdjęciach ja -niesamowite uczucie że tak szybko mogliśmy dostrzec takie podobieństwo ale...drugi raz tego badania juz nie zrobimy. Pamiątka świetna jedno zdjęcie już jest w ramce na honorowym miejscu ale powiem Wam że niunia bała się tych fal Jak lekarz dłuzej przytrzymał sondę przy jej buzi to maleńka zakrywała się obiema rączkami i kazałam lekarzowi dac jej spokój poza tym przy normalnym usg nigdy tak nie miałam a przy tym ta sonda aż mnie w pewnym momencie zaczęła parzyć. No i taka nasza decyzja że następnym razem zobaczymy naszą córcię już "na zywo" po naszej stronie brzuszka a teraz niech sobie spokojnie fika koziołki

Poza tym przy okazji chciałam Was zapytać: jaka macie dł.szyjki???
moim zdaniem bardzo dobra decyzja z tym usg ja w ogóle takie nie będe robiła raczej

co do szyjki to aj niesttey nie pomoge bo wiemt tylko tyle że jest ok, a ile mierzy to nie mam pojęcia

Cytat:

ja mam podobnie na dyskoteki jakoś nie ciągnęło mnie szczególnie, a po ślubie to już kompletnie mi się odwidziało. Wolałam na jakiś bal do restauracji iść z mężolem. A teraz w ciąży to mnie wołami nikt z domu do zadnego pubu/dyskoteki by nie wyciągnął. Ten hałas, zapach fajek i pijani faceci blelellllee.....
mnie jakoś nigdy na dyskoteki specjalnie nie ciągnęło a teraz akurat bym sobie poszła e tam dziecko to nie koniec świata, jak niunia podrośnie troszeczke to zaangażuje się babcie i heja

a co pubów to ja teraz lubie czasami sobie gdzieś wyjśc posiedzieć z tż, bo teraz przecież nie wolno palić pubach

Cytat:
zaraz znow mam remont, zalamac się można. A Konrad wczoraj o 21 wrócił od babci, zobaczył papier ścierny, młotek i inne narzędzia, deski, puszki z klejem itd. i zamiast iśc sie kąpać to zawył ze szczęścia i rzucił sie na to wszystko, nie można go było odciągnąć (no dobra, na chwilę porzucił zabawę żey mi się rzucić "na szyję" - czyli raczej gdzies w okolicach kolana, pocałowal mnie otwartą, obślinioną paszczą i znów podrałował do nowych zabawek) No a za bezpieczne to to nie jest Więc dzis chcialabym zeby ten balagan się skonczyl, ale chyba nie ma na to szans
eh, taie zabawki dla dzieci są nafajniejsze. Oby remoncik się szybko skońćzył
Ale słodko, uwielbiam takie dzieciowie obślinione buziaki, Wojtas takie daje
a swoją drogą mówiąc o Wojtasku to się zastanawiam jak ja bez niego wytrzymam jak przestane do niego chodzić, przecież to takie "moje dziecko"

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość

ja bym chciałą kupowac chinskie - przynajmniej tanie są

moje cyce znowu urosły - kupiłam dziś stanik normalnie 70 F na szczescie był w Esotiq taki rozmiar bo nie mam zamiaru za Triumfa czy angielskie marki przepłacać co miesiąc po 150 zł na wszelki wypadek przepytałam panią czy maja wieksze michy w tym rozmiarze i na szczescie są
wogóle laska mnie pozytywnie zaskoczyła - znała się na rozmiarach i nie patrzyła na mnie jak na kosmitkę jak powiedziałam, że chce 70 F albo 65 G
no właśnie chińskie rzynajmniej tańsze są ale neistety tam duża miseczka to duży obwód pod biustem mnie ostatnio też pani w esotiq zaskoczyła, sama zaproponowała ze powinnam wziąć mniejszy obwód, zawsze brałam 75 (D lub E) a ona popatrzała i mówi że 70 albo 65 i miseczka F a ja na nią patrze jak na wariatke ale miała racje - F70 było idealne. Musze się znowu wybrać kupić jakiś ciemnyn staniczek tym razem

miss.hot śliczne kejnociki

egwene, dobrze ze już zdrówko wróciło

Malgosia, jak te wycieki jest lepiej? Ja też czasami mam mega mokro, ale to śluz raczej, chociaż bardziej wodnisty.

lausanne, wiesz kiedyś nad ciążą się nikt nie rozpieszczał i pewnie stąd podejście mamy. A Wiadomo że te problemy które małaś łatwo mogą wrócić jeśli zaczniesz się przemęczać. Odpoczywaj nadal ile możesz, tż bardzo dobrze zrobił że porozmawiał z mamą

agnieszka, a dlaczego poprawiasz prace męża? Rozumiem pomóc, no ale bez przesady niestety czasami takie egzaminy robią, masakra. Ale zdacie, na pewno

archinta odpuść i później sobie zdasz ten egzamin i już, nie ma co się przejmować weźniesz ze sobą maluszka i kogoś do pomocy i dacie rade
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości