|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Cytat:
![]() a wiecie co jaka ja jestem wszechstronna? bo oprócz tego ze z wami pisze to udzielam sie jeszcze na jednym wątku i trzech innych klubach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- PS skończy mi sie jak przyjdzie maleństwo na świat, bede miała wtedy niezły odwyk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
czyżby wszystkie poszły jeść?
![]() Asia jak jesteś taka wszechstronna to i dzidziuś Ci nie przeszkodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedys sie zastanawiałam czy jak bedzie dziecko czy np bede chodziła spać wczesnie(bo ja zawsze byłam nocny marek) itd i kolezanka mi powiedziała ze też tak myslała ale nawet jak jej mała sie urodziła to czasem owszem było zmeczenie ale dawała rade a po nocach i tak siedziała bo była to jej chwila dla siebie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Zakorzenienie
|
Asia - szacun, naprawdę! ja udzielam się tylko tu, a i tak mam wrazenie, ze cały czas siedzę na wizażu. Gdybym miała udzielać się jeszcze gdzieś to chyba po nocach musiałabym to robić... a jestem na l4
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() zanim skoncze was nadrabiac (hoho, a duzo sie tego przez weekend nazbieralo!) ![]() ![]() Nie chce byc upierdliwa, wiem...wystarczy czasem poszperac w necie, ale moze miala ktoras podobnie na tym etapie ciazy (21 t 6 d)... caly dzien z przerwami kluje mnie na dole po lewej stronie (jajnik?). Czasem to az w pol zgina prawie...grzebalam troche w necie, ale znalazlam tylko Info, ze na poczatku ciazy moga takie dolegliwosci wystepowac, ze to ma zwiazek z rozciaganiem sie macicy itd itp. Ale to juz nie poczatek. Nie Che panikowac, ale wiadomo, skoro do teraz nie bylo problemow, a teraz cos takiego, to nie da sie nie martwic ![]() Mam nadzieje, ze to nic niedobrego, mala dzis dokazuje ![]() wiec jestem dobrej mysli...oby do wizyty (sroda). A, wlasnie....ktores z was laseczki pisaly o ewentualnym powrocie mdlosci. Zauwazylam u mnie od ok 3 dni wieczorami mdlo- jak w 1szym trymestrze. Oby to tylko przejsciowe bylo! Gratuluje przyszlym mezatkom! ![]() Ja jeszcze panna jestem, ale plany tez juz sa ![]() U nas to tak smiesznie...wlasciwie juz wszystko obgadane ( Wlacznie z tym kogo na swiadkow i ewentualna lista gosci), Ale oswiadczyn jeszcze nie bylo ![]() ![]() ![]() Milego wieczorku |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiem wam szczerze ze kiedys tak sobie z meżem leżeliśmy jeszcze jak nie byłam w ciazy no i tak gadamy gadamy i on mówi ze w sumie dużo czasu siedzimy sobie razem bo lubimy , że nawet sie nie nudzimy mimo ze ja np komp on jakis meczyk ale ze juz przydałby nam sie jakiś brzdac bo w sumie tylk odziecka nam do szczęscia brakuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3158 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zresztą zobacz na mnie - mam już dzidziusia i co? siedze z Wami ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
![]() ja tez tylko tu się udzielam ![]() Asia no to już macie to szczęście ![]() Edytowane przez lausanne Czas edycji: 2011-05-15 o 20:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() EDIT: albo kobietę ciężarną która widzi jak jej tż je frytki albo lody i nie chce jej dać ![]() ![]() Edytowane przez Patiisia Czas edycji: 2011-05-15 o 20:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Zakorzenienie
|
Ellabailasola - o mdłosciach ja pisałam
![]() ![]() ![]() Asia - dokładnie tak jak pisała lausanne mam dzieciatko .... małżola !! Edytowane przez agnieszka 0605 Czas edycji: 2011-05-15 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Zakorzenienie
|
Dobra laski- klepcie sobie ten ranking
![]() ![]() Do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i widzisz kolejny znak na to ze do mni ejeszcze to nie dociera ze sie udało i ze maluszek jest u mnie w brzuszku-nie wiem moze to dlatego ze ja w ogóle nie odczówam tej ciąży, oprócz bólu kości ogonowej nic a nic- zero Edytowane przez aa2 Czas edycji: 2011-05-15 o 20:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3164 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2. miałam tak samo poprzednio, nie martw się. Nawet kilka dni po porodzie byłam jeszcze troszkę trzepnięta tym wszystkim i czasem się musiałam się szczypać żeby do mnie doszło że to moje dziecko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- kolorowych Kochana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
Ranking jest udany ![]() ![]()
#3166 |
Wtajemniczenie
|
ja też powoli zmierzam do łózia. Tylko musze choć troche teraz strawić tego oscypka bo nie zasnę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() słodkich snów kobitki ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Lulaby oswieciło mnie i napisałam Ci coś w klubie:) ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- a jeszcze wam zapomnialam powiedziec, pokazałam męzowi te wałki do spania a on zaczoł sie smiac i mówi kochani a nie mozemy dzidziusiowi tak zwinąc ręczników albo koca? no i padłam ze on taki pomysłowy bo to w sumie niezły pomysł ![]() a potem powiedział ze przez pierwsze noce to pewnie i tak soać nie bedziemy bo po pierwsze bedziemy sie na te cudo patrzeć i patrzeec a tak powaznie ze pewnie bedziemy si ebac i powiedział ze co 6 godzin zmiana i nie bedziemy spac tylko dziecko pilnowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3170 |
Zakorzenienie
|
Lece za chwilke tez, zrobilam sie senna, trzeba korzystac poki mozna
![]()
#3171 |
Wtajemniczenie
|
Ale tu pustki.. jak nigdy!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Zakorzenienie
|
Ja
![]() ![]() Swoją drogą widzę że tego samego dnia mamy wizytę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Wtajemniczenie
|
Ja to bardziej z wyboru, nie wiem jak to u Ciebie jest, bo mi lekarka mówi np. proszę przyjść za 2/3 tyg i ja sobie przychodzę kiedy chcę, rejestracja jest tego samego dnia rano od 7:45. I w zależności kto pierwszy ten lepszy tak wchodzimy
![]() ![]() ![]() A w czym obrabiasz zdjęcia cotko? Jakby co, to służę pomocą, bo często się bawię w różne obróbki w photoshopie, photoscape itp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3174 |
Zakorzenienie
|
W photoshopie. Jak narazie daje radę. U nas na asp wymagają znajomości takich programów-bo obróbka ważna rzecz
![]() A w zdjęciach musze tylko tło usunąć i niech spadają ![]() Dziwne że masz co 2/3 tygodnie. To jakoś często. U mnie co 4 i zazwyczaj sama ustala wizytę. W sumie ja się tam cieszę bo raz na miesiąc usg to wystarczająco- już i tak się martwię czy sobie jakiegoś nie odpuścić... ale nieeee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Wtajemniczenie
|
Zazwyczaj mam co 3 tyg, ale jak się gorzej czułam to miałam wtedy co 2. Mnie to cieszy, bo uwielbiam patrzeć na mojego malucha przez usg..
![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Ja już idę spać, dobranoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Zakorzenienie
|
Kto nie lubi patrzeć
![]() ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Kochane wstawiłam dwa zdjęcia ... same wiecie gdzie ;-) Pokazałam się, co prawda od ![]() Dzisiaj też zrobiłam zdjęcie brzucha w ujęciu też ręce tż więc się napracowałam ![]() I idę spać w końcu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
Wiecie ze nie zasnęłam ani godziny? ani minuty?
![]() ![]() ![]()
#3178 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() laullaby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | ||
Rozeznanie
|
Dzien dobry Babeczki
![]() Zanim napisze co u mnie doczytam co u Was, bo przez weekend nie miałam czasu... ---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ---------- ło matko ile naskrobałyscie...jestem na stronie 103 ![]() Cytat:
![]() Gratulacje ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() co do szyjki to aj niesttey nie pomoge bo wiemt tylko tyle że jest ok, a ile mierzy to nie mam pojęcia ![]() Cytat:
![]() ![]() a co pubów to ja teraz lubie czasami sobie gdzieś wyjśc posiedzieć z tż, bo teraz przecież nie wolno palić pubach ![]() Cytat:
![]() Ale słodko, uwielbiam takie dzieciowie obślinione buziaki, Wojtas takie daje ![]() ![]() a swoją drogą mówiąc o Wojtasku to się zastanawiam jak ja bez niego wytrzymam jak przestane do niego chodzić, przecież to takie "moje dziecko" ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() miss.hot śliczne kejnociki ![]() egwene, ![]() ![]() Malgosia, jak te wycieki jest lepiej? ![]() lausanne, wiesz kiedyś nad ciążą się nikt nie rozpieszczał i pewnie stąd podejście mamy. A Wiadomo że te problemy które małaś łatwo mogą wrócić jeśli zaczniesz się przemęczać. Odpoczywaj nadal ile możesz, tż bardzo dobrze zrobił że porozmawiał z mamą ![]() agnieszka, a dlaczego poprawiasz prace męża? Rozumiem pomóc, no ale bez przesady ![]() ![]() archinta odpuść i później sobie zdasz ten egzamin i już, nie ma co się przejmować ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.