Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-18, 18:12   #4111
lullaby_ml
Zakorzenienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
wezmę Ci w słoik tego powietrza Też mam szkołę ale tylko w sobotę do południa.

Tak też zrobię

A tż wymyślił kolejne imię: Michał za chwilę będę musiała listę na piśmie zrobić
Ja juz sie poddalam jesli chodzi o imie, narazie mowimy na brzuszek :"Miki", ale tak naprawde nie mamy pojecia jak dac dzidzi na imie
Stary 2011-05-18, 18:13   #4112
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
dziewczynki dzisiaj jest z dupy dzień Jeszcze mi nie przeszły stresy z małżem, a on do mnie zadzwonił własnie przed sekundą że wraca od swojej mamy gdzie był z Konradkiem i okazało się że wczoraj szwagierka zabrała Konradka do jego kuzyna, a dziś się okazało że kuzyn ma rumień zakaźny. I zaraża. Nie przechodziłam tego i mi zabrali dziecko, do niedzieli nie mogę go widzieć Nawet go nie pocałowałam, bo wychodzili w pospiechu, nie umiem sobie wyobrazić tego - cztery dni bez malza i bez malutkiego, nie wiem jak to będzie. Boję się że mały zachoruje, boję się że zdążyli mnie zarazić i znów tej ciąży coś będzie zagrażać, boję się że K. nie zrozumie co się dzieje i czemu mnie nagle nie ma tyle dni, załamałam się zupełnie, nie mogę się uspokoic nawet dla Małgosi, nie wiem czemu to wszystko się dzieje teraz w tej ciąży, wszystko naraz

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

a jak konradek to złapał i będzie chory a mnie nie będzie przy nim? a on będzie się chcial przytulić albo go będzie coś bolało, a tu mamy nie ma... nie wyrzymam tego, to juz dla mnie za duzo
Kochana , spokojnie - oddychaj.
Weź chusteczki wypłacz się i pomyśl. Jest ok, to tylko chwilowa choroba, ma przy sobie tatę który jest dla niego bliski, zajmie się nim dobrze i mu wytłumaczy że mamusia musi teraz być zdrowa, dla nich dla siostrzyczki, dla siebie samej.
Wytrzmasz te 4 dni, będziemy z tobą

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 18:19   #4113
agnieszka 0605
Zakorzenienie

natka - czuję dokładnie to samo z tym siedzeniem w domu i wiem co czujesz.... Mam to samo I najgorsze jest to, że ja narzekam, że teraz komputer to mój codzienny przyjaciel, że siedze sama, ciągle pisząc albo poparwiając pracę, a mój mąż narzeka, że ciągle pracuje. I normalnie mi go szkoda. Rano 6.30 do pracy, wraca po 17 i remontuje pokój dla małej. Ciągle cały w kurzu, pyłach, bo póki co to taka "brudna" robota

archinta - ciesz się kochana!!! gratulacje

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 18:24   #4114
lullaby_ml
Zakorzenienie

Dziewczyny, na tvn7 poleci "Dom nad jeziorem", nigdy nie ogladalam, ale slyszalam od mnostwa ludzi ze to straaasznie romantyczny film i chyba sobie dzisiaj obejrze mam zapas lubisiow, czekoladek i winogron wiec moge siedziec

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
natka - czuję dokładnie to samo z tym siedzeniem w domu i wiem co czujesz.... Mam to samo I najgorsze jest to, że ja narzekam, że teraz komputer to mój codzienny przyjaciel, że siedze sama, ciągle pisząc albo poparwiając pracę, a mój mąż narzeka, że ciągle pracuje. I normalnie mi go szkoda. Rano 6.30 do pracy, wraca po 17 i remontuje pokój dla małej. Ciągle cały w kurzu, pyłach, bo póki co to taka "brudna" robota

Aguś
Stary 2011-05-18, 18:25   #4115
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Dziewczyny, na tvn7 poleci "Dom nad jeziorem", nigdy nie ogladalam, ale slyszalam od mnostwa ludzi ze to straaasznie romantyczny film i chyba sobie dzisiaj obejrze mam zapas lubisiow, czekoladek i winogron wiec moge siedziec

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Aguś
a ja mam tylko prazonki i resztki arbuza-chyba cierpie na niedoładowanie w lodówce i szafce z przekąskami
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 18:36   #4116
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
a ja mam tylko prazonki i resztki arbuza-chyba cierpie na niedoładowanie w lodówce i szafce z przekąskami

MI sie cos ostatnio dziwnego dzieje z żołądkiem po prażonkach i chipsach wiec nie tykam to przyjedz do mnie, zrobimy babski wieczor przy winogronkach i soczku
Stary 2011-05-18, 18:37   #4117
agnieszka 0605
Zakorzenienie

lu - damy radę, dzieki przecież już mamy dla kogo pokonywać te wszystkie przeciwności! A gdybym Was nie miała to chyba zanudziłabym się w domu .... albo gruntownie wysprzątała dom? hmm

aaa i przypomiałaś mi o chipsach, że mam, dzięki!!

Edytowane przez agnieszka 0605
Czas edycji: 2011-05-18 o 18:38

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-18, 18:39   #4118
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
MI sie cos ostatnio dziwnego dzieje z żołądkiem po prażonkach i chipsach wiec nie tykam to przyjedz do mnie, zrobimy babski wieczor przy winogronkach i soczku
byłoby fajnie

Cytat:
lu - damy radę, dzieki przecież już mamy dla kogo pokonywać te wszystkie przeciwności! A gdybym Was nie miała to chyba zanudziłabym się w domu .... albo gruntownie wysprzątała dom? hmm
z tym sprzataniem to u mnie pewnie byłoby to samo gdyby nie wizaz wszystko by sie swieciło
Stary 2011-05-18, 18:40   #4119
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:

aaa i przypomiałaś mi o chipsach, że mam, dzięki!!

Alez prosze Cie bardzo kochana, na zdrowie dokladnie, kazda z nas w koncu pojdzie na to L4 i kazda z nas napewno bedzie chciala przedluzyc sobie urlop macierzynski, przynajmniej ja i pewnie przez chwile bedziemy siedzialy w domku ale to dla dzidzi
Stary 2011-05-18, 18:45   #4120
MalgosiaM8
Zakorzenienie

No wkoncu udało mi się nadrobić, jestem na bieżąco

Cytat:
eh, raczej uroki wizażu
Kellysss wracaj szybko Obiadem się nie przejmuj
a ja moze niektórych zniesmaczę () ale chyba pora wejśc pod prysznic. Bo zaraz sama ze sobą nie wytrzymam, a kobieta ciężarna jest wyczulona na intensywne zapachy
haha wiesz Ty jak Ty zadbasz o siebie, ale najgorsze są zapachy innych ludzi... dzisiaj w Biedronce myślałam że zwymiotuje ... a co najgorsze gdzie ja poszłam to gościo za mną

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Idę oglądać "Życie przed życiem", bo chyba jako jedyna z naszego grona jeszcze go nie widziałam
A wczoraj przypadkiem na Vod trafiłam na filmy z sekcji zwłok, ale takie pokazowe, długie, akurat o układzie krążenia i oddechowym było. Mąż wymiękł, a ja dałam radę, tylko potem mi się jakoś jeść nie chciało
Ja też nie oglądałam, ale przyjdzie czas i pora

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
a tak z innej beczki szukam fajnej pralki, ładowanej od przodu... chciałam Amice bo polska ale sa różne opinie i sama nie wiem...
Nie polecam Amicy, szit i tyle, po półtora roku jak nam się zepsuła, to 3 tygodnie na serwis czekalismy, na szczeście na gwarancji, wszsytko się tam pourywało w środku, fabrycznie podobno nie dokręcone a gościo z serwisu , pół pralki normalnie wymienił

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
co do magnezu to moim zdaniem możesz brać bez problemu cały czas. Ja biore magnezin codziennie

ja właśnie pochłonełam truskawki w kolejce czeka arbuz i winogrona i się zastanawiam od czego zacząć
Też biotę magnez codziennie, i mam spokój ze skurczami, drętwieniami
A na mnie bananki i czerowne piękne jabłka
ja już czekam z utęsknieniem na czereśnie
Cytat:
Jej tak bardzo chciałabym żeby sie ta moja suknia sprzedała żeby któraś przyszła panna młoda zakochała się w niej tak bardzo jak ja
Tez bym tak chciała, ale chcieć to sobie można a by trochę kasiurki wpadło na nowe ubranka dla dzidzi

Cytat:
a ja bym zjadła dobrą pizze albo lasagne ze tak nie po polskiemu napisze
hahha chyba wyczytałam myślami o czym teraz piszecie
zaraz idę pizze robić hehe, kupiłam sobie ciasto z Biedry gotowe i pichce
Cytat:
Wiecie,zaczyna mi brakować wychodzenia z domu, do ludzi... Nawet nie tyle co towarzystwa bo w domu tego mi nie brak, ale jak chodziłam do pracy to byłam zmuszona ładnie się ubrać umalować a teraz siedzę całymi dniami na tapczanie, w dresie i do lustra nie mogę patrzeć
Smęcę się po domu zamiast pisać pracę, a obiecałam sobie, że skończę te studia jeszcze przed porodem
Jestem sobą rozczarowana
Mam IDENTYCZNIE jak Ty, niby pracuję, ale to wychodze do klientek nie codziennie, także i nie codziennie się maluję ale jak się siedzi w domu to do południa jest siedzenie w szlafroku i takie postanowienia że zaraz wstanę, a i tak siędzę ....
Łączę się z tobą zatem w bólu, może razem się wspierajmy do dbania o siebie na codzień ?
Takie kółko wznajemnej adoracji

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
c h łopak

GRATULACJĘ!
Cytat:
A tż wymyślił kolejne imię: Michał za chwilę będę musiała listę na piśmie zrobić
Jestem za , Michał to piękne imię

Lausanne wiem że Ci ciężko , ale dasz radę pomyśl sobie 4 dni szybko minie i będziesz miała Konradka przy sobie

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 18:51   #4121
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Alez prosze Cie bardzo kochana, na zdrowie dokladnie, kazda z nas w koncu pojdzie na to L4 i kazda z nas napewno bedzie chciala przedluzyc sobie urlop macierzynski, przynajmniej ja i pewnie przez chwile bedziemy siedzialy w domku ale to dla dzidzi
cała paka pochłoniętych chrupków orzechowych eee zdrowe to, to raczej nie jest, ale czasem można! A co! Ja zostaje już "na dobre" póki co w domu, potem chce iść na 3-letnie macierzyńskie, a w jego trakcie zaciążyć one more time. Mam tylko nadzieję, ze jak się dzidzia pojawi to chociaż na spacery będe musiała z nią chodzić, a teraz? Nuda...

Ide zrobić sobie kanapki, bo nadal jestem głodna...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-18, 18:58   #4122
lausanne
Wtajemniczenie

już się trochę uspokoiłam babeczki moje kochane, spakowałam małego bo małz przyjechal po jego rzeczy. Czytałam też o tym rumieniu i nie wiem co o tym mysleć:
rumień zakaźny, to zakaźna choroba wirusowa, przebiegająca ostro, wywołana przez zakażenie parvowirusem B 19V, który rozwija się w czerwonych ciałkach krwi i może powodować anemię. Rumień zakaźny dotyczy głównie kilkuletnich dzieci i niemowląt. Nie zwiastują jej żadne objawy. Nie występuje gorączka lub gorączka jest bardzo mała (do 38 stopni). Zazwyczaj jedynym objawem jest charakterystyczna wysypka, która z początku ma charakter ostro odgraniczonego rumienia zlokalizowanego na policzkach (kształt motyla). Rumień często przybiera kolor sinoczerwony, dając wrażenie, jakby dziecko było spoliczkowane. Po 1-4 dniach wysypka zajmuje kończyny górne i dolne, tułów, pośladki. Czasami w przebiegu choroby może wystąpić powikłanie ze strony układu czerwonokrwinkowego szpiku, które, w rzadkich przypadkach, może prowadzić do ostrego zespołu hemolitycznego. Rumieniowi zakaźnemu może też towarzyszyć ból gardła oraz powiększone węzły chłonne. Wysypka jest swędząca i trwa najczęściej 11 dni, ustępuje i nawraca przez 1 - 3 tygodnie, znika bez złuszczania się i blizn. Czasami odnawia się podczas ciepłej kąpieli, po większym wysiłku fizycznym, po potarciu skóry lub przy silniejszych emocjach. Rumień zakaźny u dorosłych ma znacznie ostrzejszy przebieg i trwa nawet do miesiąca -objawia się zapaleniem i bólami stawów bioder, kolan, nadgarstków, rąk, dłoni i stóp.

Natomiast zakażenie parwowirusem jest poważnym zagrożeniem dla ciąży (szczególnie w 1 trymestrze) i może spowodować obrzęk płodu, obumarcie ciąży, a także poronienie.

Cotko własnie małz wyjeżdza w delegację do Wrocławia, więc K. jest tylko z babcią i ciocią
Dziękuję za wszystkie slowa otuchy, wzięłam dziesięć oddechów i jakoś sie trzymam. Jutro przyjeżdza moja siostra na noc, jakoś przebiduję do niedzieli. Oby tylko do niedzieli bo jak się K. zarazil (tfu) to może to trwac ponad dwa tygodnie

Archinta gratuluję, przpraszam że tak późno
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 18:59   #4123
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
cała paka pochłoniętych chrupków orzechowych eee zdrowe to, to raczej nie jest, ale czasem można! A co! Ja zostaje już "na dobre" póki co w domu, potem chce iść na 3-letnie macierzyńskie, a w jego trakcie zaciążyć one more time. Mam tylko nadzieję, ze jak się dzidzia pojawi to chociaż na spacery będe musiała z nią chodzić, a teraz? Nuda...

No tak, ja pojde na 6 mies na macierzynski bo chyba tyle teraz przysluguje, na wychowawczy nas nie stac bo jest bezplatny wiec bede musiala po macierzynskim pociagnac pare mies L4 jeszcze, no a pozniej bede pracowala w domku i tak do momentu kiedy maluszek skonczy 3 latka i pojdzie do przedszkola
Stary 2011-05-18, 19:06   #4124
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
bede musiala po macierzynskim pociagnac pare mies L4
a masz znajomego lekarza żeby Ci wypisał??

Stary 2011-05-18, 19:07   #4125
lausanne
Wtajemniczenie

jakoś tak jestem nie w temacie Waszym, nie mogę się skupić. Wybaczcie że piszę tak z czapy, pomijając temat...
Aga moja teściowa Cię uratowała, bo zadzwoniła do mnie rychło w czas i się jej wyryczałam a już mialam szukac Twojego numeru - to byś miała mały napad na właśną prywatność od "obcej zawytej baby"
Stary 2011-05-18, 19:07   #4126
agnieszka 0605
Zakorzenienie

lausanne - kochana! Ty już lepiej nic nie czytaj w necie, bo wyczytasz jakieś głupoty i dopiero będzie!

Stary 2011-05-18, 19:08   #4127
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja juz sie poddalam jesli chodzi o imie, narazie mowimy na brzuszek :"Miki", ale tak naprawde nie mamy pojecia jak dac dzidzi na imie
My mówimy czasami po nazwisku, a tż mówi "ziomek"

Cytat:

masz nas, ja mam was i jakoś sobie z tymi smutami poradzimy

Asik zapraszam do siebie, moja szafka z przekąskami jest full

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 19:08   #4128
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
archinta, to dobrze czy źle?
Cytat:
Archinta właśnie, dobrze czy źle?
Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
No to gratuluję siusiorka i witamy w klubie
Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
hmmm a jasniej? bo nie wiem gratulowac czy co
oczywiście ze gratuluje
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
GRATULACJĘ!
Cytat:
Dzięki dziewczyny

Co do pytania- musi być dobrze- przecież młodego nie wykastruję
Ale powiem Wam, że wróciłam do domu i się popłakałam- sama nie wiem czemu??? Nie czułam jakiegoś mega rozczarowania- to chyba emocje opadły- niby każdej wizyty nie mogę się doczekać ale z drugiej strony strach przed każdą ogromny- czy wszytsko ok?! A jeszcze tuż przed wizyta małż mnie wku%@* no i tak wyszło.
W nocy chyba z wrażenia nie zasnę Ale w sumie nie wielka różnica- i tak ostatnio bardzo słabo sypiam.
I jakie tu imię wymyślić Jak mi się tylko dla dziewczynek podobały
Cytat:
Mdlejemy z powodu siusiaczka?
Wiesz- dawno już nie widziałam
Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
cóż za kreatywność
gratuluję kolejnego siurka na pokładzie.
Widać mały entuzjajzm
Jaki mały, jaki mały??? Zemdlałam aż 6x
Cytat:
Archinta gratuluję, przpraszam że tak późno
Dzięki nie przepraszaj - póki co pobieżnie rzuciłam okiem na wątek i widzę, że stracha się najadłaś
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 19:09   #4129
agnieszka 0605
Zakorzenienie

lausanne - że co? od "obcej zawyłej baby" Dzwoń kochana jak będziesz potrzebowała bez skrępowania, my siostry musimy się wspierać

Stary 2011-05-18, 19:11   #4130
lausanne
Wtajemniczenie

Lu, Aga jak tak długo będziecie siedziec w domu to musimy sie koniecznie spotkać żeby zapoznac nasze dzieciaczki ze sobą Zresztą inne dzieciaczki też chętnie poznamy

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
lausanne - kochana! Ty już lepiej nic nie czytaj w necie, bo wyczytasz jakieś głupoty i dopiero będzie!
chyba racja, nie ma co czytac
Stary 2011-05-18, 19:14   #4131
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
c h łopak
klask i:

Cytat:
dziewczynki dzisiaj jest z dupy dzień Jeszcze mi nie przeszły stresy z małżem, a on do mnie zadzwonił własnie przed sekundą że wraca od swojej mamy gdzie był z Konradkiem i okazało się że wczoraj szwagierka zabrała Konradka do jego kuzyna, a dziś się okazało że kuzyn ma rumień zakaźny. I zaraża. Nie przechodziłam tego i mi zabrali dziecko, do niedzieli nie mogę go widzieć Nawet go nie pocałowałam, bo wychodzili w pospiechu, nie umiem sobie wyobrazić tego - cztery dni bez malza i bez malutkiego, nie wiem jak to będzie. Boję się że mały zachoruje, boję się że zdążyli mnie zarazić i znów tej ciąży coś będzie zagrażać, boję się że K. nie zrozumie co się dzieje i czemu mnie nagle nie ma tyle dni, załamałam się zupełnie, nie mogę się uspokoic nawet dla Małgosi, nie wiem czemu to wszystko się dzieje teraz w tej ciąży, wszystko naraz

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

a jak konradek to złapał i będzie chory a mnie nie będzie przy nim? a on będzie się chcial przytulić albo go będzie coś bolało, a tu mamy nie ma... nie wyrzymam tego, to juz dla mnie za duzo
Kochana współczuję Ci bardzo, wiem jaka to tęsknota, no, ale tak będzie lepiej dla Ciebie i dzidzi w brzuszku
Jakoś wytrzymasz, oczywiście ciężko będzie, ale dasz radę

Mój Grześ od wczoraj kaszle i chyba jutro do lekarza pójdziemy, coś czuję, że bez antybiotyku się nie obejdzie, bo tak to jego kasłanie się kończy najczęściej - zapalenie oskrzeli
A pogoda piękna się zapowiada na najbliższe dni, a my w domu uziemieni

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 19:14   #4132
pestka78
Rozeznanie

Witajcie wieczorową porą..........
Wróciłam od gina... Wszystko ok jak na jego oko Niczego nie znalazł tez miedzy nózkami wiec....
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 19:15   #4133
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Mam IDENTYCZNIE jak Ty, niby pracuję, ale to wychodze do klientek nie codziennie, także i nie codziennie się maluję ale jak się siedzi w domu to do południa jest siedzenie w szlafroku i takie postanowienia że zaraz wstanę, a i tak siędzę ....
Łączę się z tobą zatem w bólu, może razem się wspierajmy do dbania o siebie na codzień ?
Takie kółko wznajemnej adoracji

GRATULACJĘ!

Jestem za , Michał to piękne imię
Heh jestem za, codzienny raport z rana czy jesteśmy umalowane, uczesane i co mamy na sobie
A masz na myśl jakiegoś Michała konkretnego, że imię tak ci się podoba?

Cytat:
Dzięki dziewczyny

Co do pytania- musi być dobrze- przecież młodego nie wykastruję
Ale powiem Wam, że wróciłam do domu i się popłakałam- sama nie wiem czemu??? Nie czułam jakiegoś mega rozczarowania- to chyba emocje opadły- niby każdej wizyty nie mogę się doczekać ale z drugiej strony strach przed każdą ogromny- czy wszytsko ok?! A jeszcze tuż przed wizyta małż mnie wku%@* no i tak wyszło.
W nocy chyba z wrażenia nie zasnę Ale w sumie nie wielka różnica- i tak ostatnio bardzo słabo sypiam.
I jakie tu imię wymyślić Jak mi się tylko dla dziewczynek podobały

Wiesz- dawno już nie widziałam

Jaki mały, jaki mały??? Zemdlałam aż 6x

Dzięki nie przepraszaj - póki co pobieżnie rzuciłam okiem na wątek i widzę, że stracha się najadłaś
Imię się znajdzie, a jak się już oswoisz to na dziewczęce ciuszki nie spojrzysz

Pesteczko czyżby Calzedonia?

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 19:18   #4134
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość

Mój Grześ od wczoraj kaszle i chyba jutro do lekarza pójdziemy, coś czuję, że bez antybiotyku się nie obejdzie, bo tak to jego kasłanie się kończy najczęściej - zapalenie oskrzeli
A pogoda piękna się zapowiada na najbliższe dni, a my w domu uziemieni
eh, te dzieciaczki - obok radości zmartwienie na zmartwieniu...

też oglądam ten dom na jeziorze, ale czytając wizaż jeszcze się nie wciągnełam - więc nie wiem o co chodzi

teraz jak się uspokoilam to Małgosia zaczęła kopac. Mam nadzieję że ona się nie zestresowała tak bardzo

na pocieszenie dostałam od teściowej fajowskie miseczki w świetnych żarówiastych kolorkach. Śliczne są
Stary 2011-05-18, 19:19   #4135
pestka78
Rozeznanie

archinta gratuluję synusia ) A ktos Ci wczesniej przepowiedział córkę, czy to były Twoje przypuszczenia?

lausanne będzie dobrze .... Przeciez mały bedzie pod dobrą opieką...a Ty się nie martw bo to Wam szkodzi!!
Stary 2011-05-18, 19:21   #4136
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
klask i:
dz
Cytat:
Imię się znajdzie, a jak się już oswoisz to na dziewczęce ciuszki nie spojrzysz
Hihi- no będę musiała spojrzeć- kumpela , która obiecała mi różne rzeczy po swoich dzieciach ma właśnie 2 córy Już pytałam małża czy do 3 roku mogę przebierać młodego za dziewczynkę
Stary 2011-05-18, 19:21   #4137
pestka78
Rozeznanie

Natka 2 lekarz mi powiedział wiec chyba Calzedonia
Stary 2011-05-18, 19:22   #4138
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja też właśnie zjadłam chrupki orzechowe, jakie jadłaś? Bingo? I zaraz idę chyba po tosty i na film. Co najlepsze, pozazdrościłam Wam i zrobiłam sobie niedawno kisielek
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 19:24   #4139
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
archinta gratuluję synusia ) A ktos Ci wczesniej przepowiedział córkę, czy to były Twoje przypuszczenia?
dziękuję
Nikt nic nie przepowiadał- no może poza chorą Babcia małża- że będzie chłopak
Po prostu chciałam calzedonie
Stary 2011-05-18, 19:24   #4140
aa2
Zakorzenienie

ogladam na wspólnej i chyba bym zabiła ta babe co pomaga tej całej Emilce masakra -juz widze biedną laske jak ma dośc hi hi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości