Prokrastynacja - czyli zgubne odkładanie na później... - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-19, 22:21   #1621
Patri
Zakorzenienie

GG do Patri
Dot.: Prokrastynacja - czyli zgubne odkładanie na później...

Cytat:
Napisane przez dagienka Pokaż wiadomość
Ok, zrobię jutro ćwiczenie z ciekawości
I jak tam dagienka ćwiczenie z ciekawości?
Patri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 22:27   #1622
dagienka
Zadomowienie

Ok!
Zapisywałam dziś co robiłam w chwili gdy wybijała pełna godzina lub połówka. Bez zaznaczania ile coś robiłam. Były też jakieś rzeczy które zmieściły się w czasie od-do.

Bardzo mi wstyd, ale wklejam.

8.00 pobudka
8.30 internet
9.00 internet
9.30 przeglądanie ofert pracy na mailu
10.00 internet
10.30 zmywanie paznokci
11.00 rejestracja na szkolenie
11.30 prysznic
12.00 wyjście do sklepu
12.30 "śniadanie"
13.00 herbata + internet
13.30 internet
14.00 - 16.00 wyjscie do Arkadii = dojazd w obie strony, oddanie ciuchów, zmierzenie paru, zakupy spożywcze
16.30 TV "Czas Honoru"
17.00 obiad
17.30 internet
18.00 internet
18.30 tv i internet
19.00 - 22.00 wyszłam coś zjeść z chłopakiem

Powiem tylko, że to i tak więcej niż robię zazwyczaj. A z wyjściem do sklepu i zmyciem paznokci nie mogłam się zebrać parę dni.
Stary 2011-05-19, 23:26   #1623
fairytale
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lasubmersion Pokaż wiadomość
2. ANGIELSKI
phrasal verbs-roz.12,roz.13,roz.14
collocations-roz.7,roz.8,roz.9
Co to za książka z kolokacjami?

Cytat:
Napisane przez Patri Pokaż wiadomość
A
Laski (głównie te z Warszawy), może i Wy jeszcze zdołacie sie na ten bezłatny kurs zapisać? To by mogło stanowić nasze pierwsze wątkowe spotkanie . Więc? W sobotę o 13.
Link:
http://interesujaceszkolenia.pl/szko...ng-things-done
Zapisałam się Nie jestem pewna czy przyjde, bo myslalam, ze wybiore sie na wolne zwiedzanie do muzeum narodowego https://www.facebook.com/dzienwolnejsztuki ale na razie nie mam chetnego wspoltowarzysza... A wiecie, ze takie szkolenie sobie mozna do cv spokojnie wlozyc jako "zarzadzanie czasem"

Cytat:
Napisane przez Atka87 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że wszyscy naokoło mówią świetnie po ang. (albo w innym języku), dogadują się, potrafią rozmawiać, załatwić coś, wszystko rozumieją a tylko ja NIE. :/
Ja się naoglądałam i nasłuchałam takiej językowej niekompetencji na tak wysokich stanowiskach, ze sie nie przejmuje (a wkazdym razie staram sie).

Ale zescie postow od wczoraj naprodukowaly! U mnie powolne wyjscie z dola:
- raport nienapisany
+ maile odrobione
+/- jedna praca z ang napisana (hurra)
-/+ artykul nienapisany, ale przelozylam termin
No i bylam dwa razy na basenie.

Na jutro:
- moje pisanie (chce rano wstac i zrobic to przed praca)
- sms/mail zalegly do kolezanki
- poczatek raportu

No i ograniczam internet. W nowej pracy mam poblokowane wszystkie kuszace strony, wiec mam maly odwyk.

A, i wypozyczylam sobie ksiazke o tym, jak sie przelamywac i prosic/zadac o swoje. Ciekawe co w niej wyczytam Jak będzie coś ciekawego to się podzielę.
fairytale jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 23:34   #1624
Patri
Zakorzenienie

GG do Patri

Rejestracja się udała, bedziesz na szkoleniu?

Jakies masz wnioski?
Nie musisz wklejać tego, to dla Ciebie, dla Twojego rozeznania.
Na mnie tak to działało, że wstydziłam się wpisać net po raz setny, więc małe rzeczy robiłam tylko po to, żeby nie było obciachu, gdy będe prezentowac listę... Oczywiscie nikt mnie z tego nie rozliczał, ale tydzień wpisywania i ukazały się rutyny. O tej samej porze wstawałam, jadłam, szłam spać. Do wykorzystania były godziny pomiędzy rutynami. Ja miałam jeszcze 2 letnie dziecko na głowie, a wydawało mi się, że nic nie robię.
Wyciągnij wnioski z tego co widzisz.

Każdy człowiek ma tyle samo czasu. W ciągu doby 24h, nie mniej, nie więcej. Jedni wypełniają ten czas wspaniałościami, inni próbują zabić...
Dobranoc.
Cytat:
Napisane przez fairytale Pokaż wiadomość
Zapisałam się

A, i wypozyczylam sobie ksiazke o tym, jak sie przelamywac i prosic/zadac o swoje. Ciekawe co w niej wyczytam Jak będzie coś ciekawego to się podzielę.
No to super. Zgadamy się jeszcze co do znaku rozpoznawczego
Napisz tytuł, bo ciekawa jestem!

Do jutra. Ciao!!
Stary 2011-05-19, 23:38   #1625
Hultaj
BAN stały

Cytat:
Znaleźć kaletnika, który wstawi maszynkę do suwaka.-->kaletnik powiedzial, ŻE SIĘ NIE DA... sama zrobię...
Kupić dziecku kurtkę na teraz.--> a jak zrobię, nie bedzie trzeba kurtki kupować...
jak Ci się nie uda wstawić tej maszynki to zanieś gdzieś do punktu krawieckiego i wszyją nowy zamek.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2011-05-19 o 23:43
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 07:53   #1626
Patri
Zakorzenienie

GG do Patri

Nie wy spa na!!!!!! Niewyspana!!!!!!!!!!
Sto razy przemyślcie zanim zdecydujecie się na uroczego bobaska, cudne dzieciątko, kruszynkę, maleństwo, aniołka... 4 lata, ja odliczam do 18...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA, mam nerwy.
Na 10 na wydział, aja nie wiem jak się nazywam....

A propos odliczania (audreyaudrey):
7 6 5!!! 4 3 2 1 ...

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
jak Ci się nie uda wstawić tej maszynki to zanieś gdzieś do punktu krawieckiego i wszyją nowy zamek.
Uda mi się, albo sama wszyję suwak
Dzięki

Edytowane przez Patri
Czas edycji: 2011-05-20 o 07:57
Stary 2011-05-20, 08:17   #1627
armania82
Raczkowanie

Dziewczyny, dałam plamę! Przyznaję się bez bicia!
Z moich 20 minut barazie nie wyszło nic! Miałam zacząć w środę. No ale... rzecz w tym, że dziś jadę na weekend do siostry, ona studiuje w innym mieście. No więc w środę, oprócz tego, że miałam hiszpański, musiałam kupić jej jakiś prezencik (miała imieniny). Było gorąco, wróciłam do domu bardzo zmęczona (pojechałam na poszukiwania i kurs zaraz po 8 godzinach pracy) i na tym się w zasadzie skończyło. Wczoraj - nie dałam rady - pakowałam się, do tego jakoś tak przyszło mi do głowy (to chyba podświadoma prokrastynacja ), że zrobię TŻ-towi obiad - niespodziankę. Ponieważ w kuchni mam raczej 2 lewe ręce, zeszły mi 2 godziny! Plus sprzątanie. Ale niech TŻ chociaż czasem poczuje, ze ma prawdziwą dziewczynę!
No a dziś - już spakowana - i adios! Jadę do siostrzyczki. Chcę ją odwiedzić jeszcze zanim się jej zacznie sesja, a ona się zawsze cieszy, jak przyjeżdżam (ja też, nie powiem ).
Czyli wygląda na to, że mogę zacząć z 20 minutami dopiero od powniedziałku.

Dziewczyny, bardzo chętnie spotkałabym się z Wami w sobotę (niewiele się tu udzielam i nie wiem, czy byście mnie tam chciały ale z wątkiem jestem na bieżąco i mam wrażenie, jakbym Was dobrze znała ), tyle że jestem z południa Polski. Do Warszawy jeżdżę na badania (miałam tam 2 lata temu operację), ale wybieram się teraz w lipcu, wtedy mam termin kontroli. No i będę teraz u siostry.
Wam natomiast życzę owocnego spotkania i szkolenia. Może kiedyś uda mi się jednak do Was dołączyć.

---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------

Ach, jeszcze jedno, Nebula, widziałam Twój filmik! Powiem tylko:
armania82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 10:22   #1628
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

ech...witam w nowym dniu.
Zawalilam moçjego 20 minutowca wczoraj. Co prawda powod mialam dobry, ale niemniej...Zawalone. Rozmawialam z siostra, bo musiala ostatecznie wybrac klasy by sie zalogowac do liceow. I dzis jedzie z mama zawiezc podania...nie jest to bardzo proste, bo albo jest klasa matematyczna, albo fizyczna, albo francuska, albo niemiecka i dobranie odpowiedniego profilu jest prawie niemozliwe...a moja mama po doswiadczeniach z moim liceum wolalaby zaoszczedzic siostrze takich stresow i nerwow jakie ja przechodzilam...
w kazdym razie na dzis:
*opracowanie weglikow, tak dla przypomnienia
*umowic sie na tenupol...
*isc na poczte oplacic rachunki
*20 minutek
*depilacja
*posprzatac w lazience
*byc wytrwala w odchudzaniu!!

jak mi sie cos przypomni to dodam...
Stary 2011-05-20, 10:23   #1629
dagienka
Zadomowienie

Cytat:
Zapisałam się Nie jestem pewna czy przyjde, bo myslalam, ze wybiore sie na wolne zwiedzanie do muzeum narodowego https://www.facebook.com/dzienwolnejsztuki ale na razie nie mam chetnego wspoltowarzysza... A wiecie, ze takie szkolenie sobie mozna do cv spokojnie wlozyc jako "zarzadzanie czasem"
Idź na szkolenie! Narodowe ma darmowy wstęp w każdą sobotę. Co prawda bez opowieści studentów ASP, ale pewnie będzie spokojniej.

Cytat:
Rejestracja się udała, bedziesz na szkoleniu?

Jakies masz wnioski?
Nie musisz wklejać tego, to dla Ciebie, dla Twojego rozeznania.
Na mnie tak to działało, że wstydziłam się wpisać net po raz setny, więc małe rzeczy robiłam tylko po to, żeby nie było obciachu, gdy będe prezentowac listę... Oczywiscie nikt mnie z tego nie rozliczał, ale tydzień wpisywania i ukazały się rutyny. O tej samej porze wstawałam, jadłam, szłam spać. Do wykorzystania były godziny pomiędzy rutynami. Ja miałam jeszcze 2 letnie dziecko na głowie, a wydawało mi się, że nic nie robię.
Wyciągnij wnioski z tego co widzisz.

Każdy człowiek ma tyle samo czasu. W ciągu doby 24h, nie mniej, nie więcej. Jedni wypełniają ten czas wspaniałościami, inni próbują zabić...
Dobranoc.

Do jutra. Ciao!!
Udało się. Link potwierdzający przyszedł po 7h i do folderu SPAM

Też mi było wstyd pisać ciągle "internet", ale taka jest prawda.
Wniosek wyciągnięty wcześniej, nawet bez listy jest taki, że robię tylko jedną "poważną" rzecz w ciągu dnia. Niestety, jak gdzieś wyjdę na dłużej to już nie zrobię obiadu, nie posprzątam.
Od paru dni wyszukuje przepisy i gotuję, bo przecież to coś pożyteczniej, ale z drugiej strony, nie uczę się przez to.

A dziś muszę posprzątać, bo wieczorem brat TŻ. do nas przyjeżdża ::dupa:
Oczywiście on powinien sprzątać, bo to jego brat, którego ja nienawidzę, ale nie, bo on pracuje, a ja mam czas :
Stary 2011-05-20, 10:25   #1630
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

Cytat:
Napisane przez armania82 Pokaż wiadomość

Ach, jeszcze jedno, Nebula, widziałam Twój filmik! Powiem tylko:
dziekuje! Ja bardzo lubie ten utwor, uklad sam w sobei tez. czesto do niego wracam. jakby ktos byl zaitneresowany grupa nazywa sie Dark Veil a utwor nie mam pojecia Inspiracja to Jamila Salimpour fuzyjna tancerka belly dance
Stary 2011-05-20, 10:28   #1631
audreyaudrey
Przyczajenie

Zobaczyłam wielką 5 odliczaną dla mnie przez Patri i idę się ostro uczyć do obrony. Wczoraj, jak zobaczyłam, ile jest do nauki to zdezerterowałam w seriale, bo przecież wszystkiego się idealnie nie nauczę. Nie mogę doprowadzić do tego, że skoro nieidealnie to może lepiej w ogóle. Miłego dnia!!!!
audreyaudrey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 10:30   #1632
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

Cytat:
Napisane przez audreyaudrey Pokaż wiadomość
Zobaczyłam wielką 5 odliczaną dla mnie przez Patri i idę się ostro uczyć do obrony. Wczoraj, jak zobaczyłam, ile jest do nauki to zdezerterowałam w seriale, bo przecież wszystkiego się idealnie nie nauczę. Nie mogę doprowadzić do tego, że skoro nieidealnie to może lepiej w ogóle. Miłego dnia!!!!
powodzenia !!
Stary 2011-05-20, 14:05   #1633
bura kocurka
Zakorzenienie

Trochę mnie nie było, ale nadrobiłam
Wczoraj robiłam imprezę - nienawidzę szykować przyjęć ani po nich sprzątać, no ale było skromne towarzystwo, więc nie tak źle. Przynajmniej miałam satysfakcję, że koleżankom smakowało to co dla nich zrobiłam do jedzenia (wygłodniałe studentki...)
A dzisiaj nic mi się nie chce...
I załamałam się, bo dowiedziałam się, że dwie moje koleżanki jadą na Erasmusa, a jednej z nich to ja gadałam o tym Erasmusie, że chciałam jechać. I ja się nie zebrałam...a ona tak Przez to jestem zła na siebie, że znów to samo...znów się bałam, nie wykorzystuję żadnych okazji...i szczerze mówiąc - nie wykorzystuję nawet tego wątku, który jest świetny, ale ja po prostu nic nie robię! Nawet prostego ćwiczenia nie zrobiłam...ściągnęłam e-booki o których mówicie, wypożyczyłam z biblioteki książki i nawet do nich nie zajrzałam tłumacząc sobie, że nie mam czasu
Nie czuję się ze sobą dobrze...

Cytat:
Napisane przez night prowler Pokaż wiadomość
A ciekawi mnie jeszcze jedna rzecz, na czym aktualnie czas przelatuje Wam przez palce? Ja ostatnio namiętnie uprawiam "window shopping" na truskawie (bo nawet, jeśli mi czegoś trzeba to i tak mnie aktualnie nie stać), potem wszystkie interesujące mnie kosmetyki analizuję na dziesiątą stronę pod kątem składów i przydatności. Geniusz w czystej postaci. O i rozmawiam godzinami z przyjaciółmi przez internet, bo nie mam prawie nikogo na miejscu i jestem złakniona jakiegokolwiek kontaktu.
INTERNET - jedno słowo. Ale w to się wlicza też coś na kształt window shopping - lubię sobie wejść na allegro i pooglądać ciuchy. Rzadko coś kupuję, ale myślę nad tym...myślę, waham się. Bo może jednak kupić? Ale nie...jeszcze będzie niedobre...I tak mi mija czas

Cytat:
Napisane przez Nebula Pokaż wiadomość
no ja mam niestety nalog...gram w World of Warcraft...dluga historia. Pogrywam co kilka dni wieczorkami i w weekendy. albo czytam ksiazki...jak zaczne to nie skoncze dopoki nie dojde do ostatniej strony...
Dobrze, że nie wciągnęło Cię tak na maxa...mój TŻ przez tą grę zawalił studia Ale nie byliśmy wtedy jeszcze ze sobą...może przywróciłabym go do porządku

Cytat:
Napisane przez Atka87 Pokaż wiadomość
Ja tak samo, najpierw chcę mieć z głowy studia, obronę. Poza tym często jeśli ktoś przyjmuje do pracy, to chce pracownika od zaraz, a ja do obrony nie dam zwyczajnie rady z egzaminami, pisaniem pracy i jeszcze chodzeniem do pracy
W ogóle to najbardziej boję się tego, że nie znam za dobrze żadnego języka i ośmieszę się na rozmowie albo potem nawet już pracując... Niby uczyłam się angielskiego parę lat, ale mam straszną blokadę do mówienia, nigdy nie byłam w tym dobra... Często też nie rozumiem, co ktoś mówi do mnie, co powoduje dodatkowy stres... Wydaje mi się, że wszyscy naokoło mówią świetnie po ang. (albo w innym języku), dogadują się, potrafią rozmawiać, załatwić coś, wszystko rozumieją a tylko ja NIE. :/
Mam to samo z językiem - bardzo wstydzę się mówić i dlatego unikam wszelkich sytuacji, w których byłoby to wymagane Swoją drogą, jest to zdaje się typowe dla osób zbyt perfekcyjnych - strach przed językową gafą

bura kocurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 14:19   #1634
Atka87
Zadomowienie

Widzę, że nie jestem z tym sama bardzo chcę to zmienić i pójść na kurs językowy (chociaż tego też się boję - że wszyscy w grupie będą lepsi, a ja nie będę np. rozumień zadawanych mi pytań - no głupek ze mnie jestem chodzącym stresem i bojaźliwością ). I pójdę, jak tylko będzie mnie stać. Przez parę lat odkładałam decyzję o zrobieniu prawka, bo oczywiście BAŁAM SIĘ, że sobie nie poradzę, nie nauczę się jeździć, że to nie dla mnie... W końcu zapisałam się na kurs, bo ambicje wzięły górę, pozazdrościłam jednej i drugiej osobie, że zdały... Teraz mam już jakiś czas prawko w kieszeni, jeżdżę rzadko, bo nie mam własnego auta na razie, trochę się jeszcze stresuję, ale coraz mniej i coraz lepiej mi idzie. To taka opowieść z cyklu "da się" i "nie taki diabeł straszny..." więc i język podszlifuję i będę rozmawiać bez problemu, obiecuję to sobie!

Dzisiaj muszę:
- przygotować, podrukować sobie materiały do nauki na zaliczenie,
- uprasować stertę ciuchów ,
- poszukać artykułów naukowych do pracy mgr

A z rzeczy do zrobienia przez weekend:
- skończenie sprawozdania na ćwiczenia,
- nauka na zaliczenie,
- pisanie pracy - c.d.
- zrobienie mapek i schematów do pracy mgr

Edytowane przez Atka87
Czas edycji: 2011-05-20 o 14:21
Atka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 14:19   #1635
Patri
Zakorzenienie

GG do Patri

Cytat:
Napisane przez dagienka Pokaż wiadomość
Też mi było wstyd pisać ciągle "internet", ale taka jest prawda.
Wniosek wyciągnięty wcześniej, nawet bez listy jest taki, że robię tylko jedną "poważną" rzecz w ciągu dnia. Niestety, jak gdzieś wyjdę na dłużej to już nie zrobię obiadu, nie posprzątam.
Od paru dni wyszukuje przepisy i gotuję, bo przecież to coś pożyteczniej, ale z drugiej strony, nie uczę się przez to.
Jak to czytam, to mam wrażenie, ze ciagle jeszcze jestes na drodze w dół...
Dopiero jak stan rzeczy doprowadzisz do ostateczności, do samego dna, znajdziesz motywację, żeby cos zmienić. Znaczy- na razie jeszcze nie jest najgorzej... choc wcale nie jest dobrze...
Cytat:
Napisane przez bura kocurka Pokaż wiadomość
I załamałam się, bo dowiedziałam się, że dwie moje koleżanki jadą na Erasmusa, a jednej z nich to ja gadałam o tym Erasmusie, że chciałam jechać. I ja się nie zebrałam...a ona tak
Ja też mam taką koleżankę
Rozmawiałyśmy o salsie, że chcemy się zapisać, ona się zapisała, już dawno skończyła wszystkie poziomy, ja nawet nie zaczęłam. Dawno się też obroniła, ja jeszcze nie. W ogóle ona nie traci szans. A ja owszem.
Cytat:
Zobaczyłam wielką 5 odliczaną dla mnie przez Patri i idę się ostro uczyć do obrony.
Nie mogę doprowadzić do tego, że skoro nieidealnie to może lepiej w ogóle.
Miłego dnia!!!!
Jeszcze tylko kilka dni nauki i KONIEEEC!!!
Cały czas trzymam kciuki. Czadu babo!!
Stary 2011-05-20, 14:24   #1636
Vivee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nebula Pokaż wiadomość
ech...witam w nowym dniu.
Zawalilam moçjego 20 minutowca wczoraj. Co prawda powod mialam dobry, ale niemniej...Zawalone. Rozmawialam z siostra, bo musiala ostatecznie wybrac klasy by sie zalogowac do liceow. I dzis jedzie z mama zawiezc podania...nie jest to bardzo proste, bo albo jest klasa matematyczna, albo fizyczna, albo francuska, albo niemiecka i dobranie odpowiedniego profilu jest prawie niemozliwe...a moja mama po doswiadczeniach z moim liceum wolalaby zaoszczedzic siostrze takich stresow i nerwow jakie ja przechodzilam...
w kazdym razie na dzis:
*opracowanie weglikow, tak dla przypomnienia
*umowic sie na tenupol...
*isc na poczte oplacic rachunki
*20 minutek
*depilacja
*posprzatac w lazience
*byc wytrwala w odchudzaniu!!

jak mi sie cos przypomni to dodam...
Wybór liceum to była katorga, ciągle pamiętam jak sama z rozpaczą próbowałam coś dla siebie wybrać i w końcu wylądowałam w miejscu, które wspominam...nieco negatywnie.

Plany na dalszą część dnia:
* pobiegać
* odwiedzić koleżankę
* WYSŁAĆ ZALEGŁE PRACE
* zetrzeć kurze w pokoju

A ten dzień póki co bardzo pozytywny jest-kupiłam sobie w empiku Bluszcza którego uwielbiam i parę gadżetów z Elvisem ukochanym.
Vivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 14:56   #1637
Patri
Zakorzenienie

GG do Patri

A propos kursu:
Widzimy się jutro około 13, może wcześniej? Jak się rozpoznamy zakładając, że będzie tłumnie?

Edytowane przez Patri
Czas edycji: 2011-05-20 o 20:36
Stary 2011-05-20, 20:59   #1638
Addicted to love
Rozeznanie

co tak cicho tutaj?
nastepny tydzien bede miala tragiczny...same zaliczenia.nawet nie chce o tym myslec.

TO DO :
umyc buty
wyslac maile
zaczac uczyc sie słowek tematycznych
lacina
depilacja
bieganie
wypisac slowka
Addicted to love jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 22:12   #1639
dagienka
Zadomowienie

Cytat:
A propos kursu:
Widzimy się jutro około 13, może wcześniej? Jak się rozpoznamy zakładając, że będzie tłumnie?
To jak się jutro poznamy?
Stary 2011-05-20, 22:33   #1640
Patri
Zakorzenienie

GG do Patri

Do zobaczenia.

Edytowane przez Patri
Czas edycji: 2011-05-21 o 10:16
Stary 2011-05-20, 23:19   #1641
fairytale
Raczkowanie

Cytat:

Do jutra. Ciao!!
To ta ksiazka: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/59137...o-czym-marzysz Nie zdazylam do niej zajrzec dzisiaj, wiec nie wiem jakiej jest jakosci.

Cytat:
E tam, ja sie uczylam do obrony 2 dni Ale ja human jestem, to co innego.

Ja wam wysle moja podobizne privem
Ogolnie to jest w budynku A, czyli na tym rysunku oznaczonym dwojka: http://www.sgh.waw.pl/uczelnia/ogoln...mpus%20SGH.jpg Moze umowimy sie pod tymi widocznymi arkadami o 12.45?

Pozdro!
Stary 2011-05-21, 08:46   #1642
dagienka
Zadomowienie

Cytat:
Ja wam wysle moja podobizne privem
Ogolnie to jest w budynku A, czyli na tym rysunku oznaczonym dwojka: http://www.sgh.waw.pl/uczelnia/ogoln...mpus%20SGH.jpg Moze umowimy sie pod tymi widocznymi arkadami o 12.45?

Pozdro!
Niestety mi się nie otwiera to zdjęcie budynku, ale rozumiem, że to nie jest ten główny gmach? 12.45 mi pasuje. Co do rozpoznania, to mam za długą grzywkę, która wchodzi w oczy Jak będę wiedziała, co zakładam, to napiszę, bo nie mam zdjęcia aktualnego...
Stary 2011-05-21, 09:06   #1643
fairytale
Raczkowanie

Chyba mają jakiś błąd, albo zostali zhakowani. To jest ten budynek http://maps.google.pl/maps?f=q&sourc...05284&t=h&z=18 a kolumny sa od strony rakowieckiej

Ide na zakupy teraz, wic juz nie bede dostepna online, wiec do zobaczenia
Stary 2011-05-21, 10:15   #1644
Patri
Zakorzenienie

GG do Patri

audreyaudrey:
7 6 54!!! 3 2 1 ...

Edytowane przez Patri
Czas edycji: 2011-05-23 o 01:43
Stary 2011-05-21, 10:26   #1645
audreyaudrey
Przyczajenie

Patri melduję się gotowa do nauki. Strasznie mnie ta cyferka motywuje!!! Dobrze się bawcie na szkoleniu!!!
audreyaudrey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 10:44   #1646
Patri
Zakorzenienie

GG do Patri

Cytat:
Patri melduję się gotowa do nauki. Strasznie mnie ta cyferka motywuje!!! Dobrze się bawcie na szkoleniu!!!
Trzymam kciuki za Ciebie.
Zdamy relację ze szkolenia
Stary 2011-05-21, 11:25   #1647
isza89
tree hugger

Przyłączam się do życzeń dobrej zabawy i owocnej nauki na szkoleniu!
I łączę się w naukowym bólu z audreyaudrey.
Stary 2011-05-21, 16:55   #1648
fairytale
Raczkowanie

Ja nie dotarlam! z zakupow wrocilam dopiero przed chwila. przepraszam was dziewczyny, jesli na mnie czekalyscie. bylam kupowac sobie ciuchy do pracy, co odkladalam od dwoch miesiecy, wiec jestem przynajmniej minimalnie usprawiedliwiona... zdajcie relacje jak bylo!
Stary 2011-05-21, 20:04   #1649
Trinette
Zakręcony Chochlik

Właśnie, zdajcie relację

Jestem strasznie zła na siebie, plan dnia szlag trafił
Doba powinna trwać 48h

„Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić”
Walt Disney

Trinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 21:12   #1650
Patri
Zakorzenienie

GG do Patri

http://interesujaceszkolenia.pl/arty...czas-motywacji Tu jest chyba artykuł na temat pro... Jestem nieźle zjechana dziś. A jutro imieniny mojej córki. Goście, a ja nawet ciasta nie mam jeszcze... Jutro może uda się zdać relacje, jeśli nie, pojutrze.
Do zrobienia na jutro:
wstać wczesnie. 7?
zakupy, nie zrobiłam dziś :/
upiec szarlotkę, zrobić tiramisu, placki ziemniaczane, pizzę na grubym spodzie (nie wiem czy wszystko z tego, ale chciałabym) nie wiem czy doby mi wystarczy :/
nie wiem jak z korkami jutro :/ nie dowiedziałam się... :/
uprzątnąć trochę w mieszkaniu.

Edytowane przez Patri
Czas edycji: 2011-05-22 o 17:26
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości