|
|
#2551 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Czemu gorzej? Mnie tam z tym faktem wcale nie jest źle
|
#2552 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I ja mam czekać aż on może być inny ? Jak on mówi o dziecku, że go nie chciał i obraża przy tym mnie, zadając ciosy poniżej pasa . To jest chyba jednoznaczne z tym, że się nim nie interesuje. |
|
|
|
|
#2553 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo przegapiłam ceremonię
|
#2554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Możesz też wpisać nazwisko walczyć o alimenty, ale on taki cham, to może nawet nie będzie chciał płacić, jak się nie będzie widywać z dzieckiem, możesz ograniczyć jego prawa rodzicielskie, to dużo prostsze niż całkowite pozbawienie praw rodzicielskich. Jak ma ograniczone prawa, to wtedy też sama możesz decydować o leczeniu, paszporcie itd. Masz jeszcze trochę czasu żeby podjąć decyzje ![]() Wiadomo alimenty zawsze by się przydały, w końcu to pieniądze dla dziecka i facet też powinien ponosić jakąs odpowiedzialność za swoje czyny, choćby finansową. Tylko kto to wie, czy mu coś za kilka lat nie odbije
|
|
#2555 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pisze, że może sie zmienić i nie uważam , że masz czekać az go olśni, żyj swoim zyciem nie czekajac na jego wielka zmian. Mowie, ze moze kiedys sie zienic i w wielu sprawach sie przydac.( troche to brzmi przedmiotowa no ale byle co ise moze stac) No nie mozna wszystkiego przewidziec, całej przyszlosci, nie wiadomo jka bedzie. Teraz nie interesuje sie to fakt, ale skoro zna sie imie ojca to czemu go nie wpisywac w akcie? Nie musi byc w twoim zyciu, ale biologicznym ojcem bedzie zawsze. Przykro , ze cie obraza. To ciezka sytuacja. |
|
|
|
|
#2556 |
|
Rozeznanie
|
eks u mnie był !!! przywiózł rzeczy, zaytał co u mnie słychać, ja, że dobrze, na to on, że chyba będzie już leciał, ja - no tak, poklepał mnie po ramieniu w dość dziwny sposób (???!!!), (albo był zestresowany, nie wiem, ale przecież całkiem to bez sensu, po co to wogóle robił) i pojechał. otwieram torbę i widzę ... pierścionek który dał mi na zaręczyny!!! co z tym zrobić, nosiła go nie będę, sprzedawać też nie mam zamiaru! po co to przywiózł? ale najważniejsze, że nic mnie nie ruszyło, żadnych tęsknot ani nic w tym stylu
Edytowane przez pika87 Czas edycji: 2011-05-24 o 16:07 |
|
|
|
#2557 |
|
Nie depcze krokusów
|
Schowaj gdzieś głęboko dla wnuków > zakop w ogródku > sprzedaj (bo czemu nie...).
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam od jednego exa srebrną obrączke od innego srebrny pierścionek inengo srebrne serce na szyje.
po rozstaniu schowalam głęboko , a teraz noszę wszystko naraz bo mi się podoba i lubię srebro to po co ma zalegać w szafie
|
|
#2559 |
|
Rozeznanie
|
ja też mam sporo bizuterii od niego, którą czasmi noszę, ale to wkońcu był pierścionek zaręczynowy!!! wiąże z nim jakiś sentyment, wspomnienia, uczucia!!! pozbył się go bo tak mu było wygodniej - nie natknie się na niego przypadkiem. po co go oddawał sam mógł go sprzedać, zakopać, wyrzucić ...dla niego miał mniejszą wartość niż dla mnie
Edytowane przez pika87 Czas edycji: 2011-05-24 o 16:25 |
|
|
|
#2560 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nadal trzymam "przed zaręczynowy" pierścionek
![]() Ale nie nosze bo na paluszku na który pasuje noszę złoty drobniutki pierścionek komunijny
|
#2561 |
|
Rozeznanie
|
nie mogłabym go nosić, zbyt wiele wspomnień się z nim wiąze. jak tylko go zobaczyłam to zadzwoniam do eksa żeby po niego przyjechał bo ja go nie chce, a on że ten pierścionek jest mój, on nie chce żebym cokolwiek mu zwracała i że jak się go pozbędę w inny sposób to może mi ulży (???) ja mu na to że mnie nic nie ciązy, i że chyba zrbił to dla swojej ulgi więc stwierdził,żę faktycznie mu ulżyło i przynajmniej będzie miał czyste sumienie (???) WTF
|
|
|
|
#2562 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jest moim prezentem na walentynki ![]() A nie bardzo bym chciała żeby jakaś inna go nosiła ![]() Chociaż i tak leży i się kurzy
|
|
#2563 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#2564 |
|
Rozeznanie
|
jak narazie leży na strychu razem z innymi rzeczami od eksa - piżamą, portwelem....! moze za 50 lat będę opowiadał wnukom jakie perypetie życiowe przechodziła ich babcia
swoją drogą - ciekawe co zrobił z miśkiem którego od niego dostalam, ale też mu oddałam
|
|
|
|
#2565 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
O ludzie drodzy, ale zaszalałyście... Wolniej, dziewuchy, bo nie nadążam czytać!
![]() Cytat:
), to Ty też potrafisz! Mamy może trudniej na wstępie, ale później jest z górki. Do dzieła!Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. Nie ma wpisywania NN żadnego, niech skurczybyk płaci. Cytat:
Cytat:
): bruneci z wielkimi nosami . Czyli moja podświadomość jakichś schematów się trzyma. Inna rzecz, że podobają mi się też blondyni czy rudzi, z tym że raczej rzadziej. Cytat:
Cytat:
wandaweranda, w ogóle czytam Twoje posty i dochodzę do wniosku, że zostaniesz moją idolką. Chciałabym umieć myśleć tak, jak Ty piszesz .Cytat:
. Nie potrafiłabym go nosić, a po co ma tak leżeć i się kurzyć? Ale jak już Ci podstępnie przywiózł, to go zostaw, co tam. A ja dostałam propozycję następnego spotkania... Co prawda na razie bez konkretnego terminu, ale...
|
|||||||||
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chciałam powiedzieć tylko, że chyba w końcu mądrzeję... czytając posty Elve czy Malli odbieram je z zupełnie innej perspektywy niż kiedyś. Jak mawiają... lepiej późno niż wcale. Malla Twoje słowa "Nie chcę związku bez związku" będę sobie powtarzała w każdej chwili zwątpienia.
U mnie mija 3 dzień od mojej rozmowy z eks. Stanęło na tym, że nie jestem mu obojętna, ale on do mnie nie wróci, bo nie chce przechodzić na nowo przez wszystko złe co było w naszym związku + brak zaufania ( historia, o której pisałam chyba w sobotę). Od niedzieli zero kontaktu. I nawet bardzo mi to nie ciąży. Chyba bardziej męczy "dlaczego", ale może w końcu nasze wieczne zapewnienia i próby utwania kontaktu będą urzeczywistione, a nie odległymi planami. Tak czy inaczej chyba już nawet nie tęsknię... w chwilach, gdy mnie korci, żeby odezwać się powtarzam sobie słowa Malli albo... oglądam jego zdjęcie, na którym ma bardzo niezadowoloną minę, które to uświadamia mi, że tą minę miał w wielu sytuacjach w naszym związku, a to znak, że nie był w nim szczęśliwy, a mnie wiecznie wkurzał tym swoim niezadowoleniem
|
|
|
|
#2567 |
|
Rozeznanie
|
ja dostaje totalnego szału prze 'nowego'... chyba muszę sobie go darować, a niestety bardzo się nakręciłam
|
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
E no właśnie żebym się zakochała musi mi się spodobać z wyglądu
CONFF dobre z tymi duzymi nosami ![]() u mnie mija 4 CAŁY dzien od braku jakiego kolwiek kontaktu z nowym z kazdym kolejnym dniem i postem an wizazu widzę jaki to idiota a ja w koncu jestem SUPER BABKA a nie popychadło.
|
|
#2569 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojjjj a moje prezenty leżą na wierzchu ![]() 2 misie na łóżku , pierścionek i mega za✂✂✂iste kolczyki noszę... a dlaczego by nie ! ![]() i to by było na tyle prezentów...
|
|
|
|
|
#2570 |
|
Rozeznanie
|
I nadszedł ten dzień. Wróciliśmy do siebie.
Dziwnie się czuję, taka radość a z drugiej strony malutki strach. A on? Oj dziewczyny jakbyście go zobaczyły Jak wariat! Mam nadzieję, że będzie dobrze. Będę wpadać do was żeby nie zrobić się "mientka" ![]() Malla i Elve będziecie mnie ściągać na ziemie. |
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
a do mnie nowy napisał
ze go zlewam ze cos tam ze własnie widzi jaka mam olewke coś tam haaa widać boli boli, niech widzi co on mi robił . z racji iż dorwał mnie na gg odpisalam mu sory mam tyle na głowie ze w ogole zapomniałam. robię to samo co on mi kiedyś dokładnei to samo.
|
|
#2572 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nooo tak, oni myślą że im wolno tak robić. A gdy nie poświęcasz im uwagi ich ego cierpi.... |
|
|
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2574 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2576 |
|
Rozeznanie
|
ehhhh a już myślałm, że mnie któraś pochwali!!! za utrzymanie równowagi psychicznej po spotkaniu bliskiego stopnia z eksem.
powiem wam, że tym co mówił udowodnił mi, ze on nie jest tym człowiekiem w którym się zakochałam!!! normalnie taki dzieciak... on się chyba uwstecznił - myślałm ze rozmawiam z 15-sto latkiem a nie dorosłym facetem. żenada!!! obcy facet
|
|
|
|
#2577 |
|
Wtajemniczenie
|
howdoi, popełniasz wielki błąd.
Moja rodzicielka postąpiła podobnie; po rozstaniu z ojcem uniosła się dumą. Mam do niej o to trochę żalu. Wiesz, ciuszek, skukienka na studniówkę, dojazd na uczelnię - to wszystko kosztuje. Nawet dzisiaj, gdyby wpadło mi 300 zł ekstra na miesiąc, byłabym przeszczęśliwa
|
|
|
|
#2578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale gdyby Twój ojciec chciał pomógłby Ci ... chyba, że nie wie o Twoim istnieniu ... (?) |
|
|
|
|
#2579 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie pojmuję, dlaczego kobiety biorą czasem na swoje barki tak wiele, odpuszczając jednocześnie największym kanaliom. Nie popełniaj tego błędu. To, co chcesz zrobić, niesie za sobą olbrzymie konsekwencje, także (lub przede wszystkim!) prawne. |
|
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
Hej..
W ogole nie wiem czy kos pamieta ![]() (zart)Zyje ![]() Dzien zaczynam o 6 rano i o 18 wracam do domu.. mam szkolenie w nowej pracy.. A tak w ogole wszystko dobrze.. (brakowalo mi ostatnio jednego elementu-pracy i chyba sobie do puzzli to uzupelnilam )
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy 

A parę postów temu tutaj się zarzekałam, że zdobędę spowrotem faceta za którym szaleję
i mówila ze aaa moze z czasem ci się spodoba.
ze go zlewam ze cos tam ze własnie widzi jaka mam olewke coś tam