|
|
#2581 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam się cieszyłam kiedy miałąm sądownie przyznane alimenty, same z mamą byśmy nie podołały, nawet z pomocą dziadków. to były kiepskie lata, kazdy grosz sie przydał nawet te 400zł alimentów wtedy top było dla nas b.duzo.
|
|
#2583 |
|
Zadomowienie
|
niech mnie ktoś kopnie w tyłek.
słucham na zmianę Adele i Dąbrowskiej, nawet nie płaczę, ale łażę taka "nieogarnięta". Cały wczorajszy dzień jadłam popijając herbatką przeczyszczającą, dzisiaj tak samo... zawsze jak coś się dzieje z nim to mam kompulsy najchętniej pojechałabym jutro do niego... ale mam cały czas słowa Malli w głowie o związku bez związku... no i że muszę pokazać jaja. Ale ja ich nie mam, nie jestem chyba aż tak silna jak mi się to wydaje
|
|
|
|
#2584 | |||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale jeszcze nie miałam...Cytat:
![]() Cytat:
Niejedzenie i niespanie to moja reakcja na problemy. Nie warto. Ale o tym wiesz.Masz, tylko jeszcze ich nie wyciągnęłaś na wierzch.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-05-24 o 20:28 |
|||||||
|
|
|
#2585 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2586 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przystojniak z tego Twojego Słodziaka ![]() Cytat:
Widzę, że jesteś z Poznania... może jakaś kawka kiedyś?
|
||
|
|
|
#2587 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Zakalec jak mnie zobaczył nago, to mu łzy poleciały. Wszystkie gratulują, a żadna nie lubi ![]() Nawet rano dostałam PW, czy to kolejny żart, tak jak z żoną :P Słodki jest, wygląda zupełnie inaczej niż na zdjęciach
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-05-24 o 20:39 Powód: a jednak lubią :D |
|
|
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
A ja od rozstania z eksem schudłam 11,5 kg ... 4kg w pierwszych tygodniach, a reszta to dieta + dalszy stres, który sprawia, że jem mniej
|
|
|
|
#2589 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na zdjęciu wygląda bardzo młodo jak na swój wiek W jego oczach jest coś bardzo pozytywnego... takie ciepło... dobro... sama nie wiem jak to nazwac
|
|
|
|
|
#2591 | |
|
Nie depcze krokusów
|
No
![]() Nie było mi łatwo się na to zdecydować... Cytat:
Ma tyle lat, co ja. Obstawiamy, kiedy nas po raz pierwszy potraktują jak nieletnich
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Oj wierz mi, że sadełka to ja sporo miałam
dlatego mam głównie zdjęcia twarzy
|
|
|
|
#2593 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dearlie - ale Ty masz śliczną buzię...
|
|
#2594 |
|
Zadomowienie
|
Malla, nie dziwię się. Bo nawet przy 153 wzrostu ta waga jest przerażająco niska!
Ja mam na tym tle straszne problemy, ale psycholog stwierdził, że to nie zabrało się u mnie samo z siebie tylko jest bardzo powiązane właśnie z tą chorą sytuacją, w której się znajduję. I rzeczywiście, zaczęłam to obserwować i widzę pewne schematy, ale coś nie mogę tych napadów zredukować do zera :/ ale.. jutro też jest nowy dzień i tak jest znacznie lepiej.Dearlie, a wiesz że właśnie miałam szukać wątku wizażanek z Poznania i zorientować się czy się spotykają? myślę, że można jakoś to zorganizować. pisz na priv jak masz coś konkretnego na myśli ![]()
|
|
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przegapiłam tutaj moment, w którym go poznawałaś, więc nie wiem co i jak, ale z całego serce życzę Ci szczęścia przy jego boku No i mam wielką, ale to wielką nadzieję, że ten związek pomoże pozbyc Ci się Zakalca raz na zawsze, bo sama wiem jak to ciężko życ z kimś tak obok, razem, ale osobno. Hehe widzę, że nie tylko ja mam problemy z pokazywaniem dowodu
|
|
|
|
|
#2596 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Jak nie wyjdzie, to nie. Ale może przynajmniej pozbędę się Zakalca.Poznałam go na Sympatii, na którą się zapisałam z desperacji.
|
|
|
#2597 |
|
Rozeznanie
|
Totalnie zgadzam się z tym, ze związki oprate na przyjaźni, te prawie idealne, nie dają rady...
U mnie z eksem było zero zazdrości, wychodziliśmy osobno na imprezy bez problemu, zero ogaraniczania i jak widac to nie zdało egzaminu... I też czulam, że to ja nosze spodnie w tym związku. Ba, nawet znajomi to mówili. Nie czułam się przy nim kruchą kobietką, albo bardzo rzadko... Brakowało mi jakiejś więzi między nami, cos wlaśnie, tak jak piszecie, co by wyróżniało go z pośród innych bliskich mi osób. |
|
|
|
#2598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym mój eks jest z Poznania Tak raz w miesiącu jeżdżę po towar do hurtowni w Poznaniu, co jakiś czas jeżdżę odwiedzic przyjaciółki, więc jak tylko będzie najbliższa okazja to możemy się spotkac i "na żywca" pokopac się po tyłkach... chociaż boję się, żeby przy naszych charakterach nie zamieniło się to w wieczór wylewania łez Oj tak... jak mi photoshop pomoże
|
|
|
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam tam konto, ale nie wykupiłam jeszcze abonamentu, więc nawet jak ktoś do mnie napisze to nie mam jak odpisac Chyba będę musiała to zrobic
|
|
|
|
|
#2600 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No no no rzeczywiście słodziak heh Oby było tak samo słodko!! |
|
|
|
|
#2601 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Connff, jak będziesz miała 3o parę lat na karku, to też Ci się optyka zmieni. ujrzysz wszystko w innym świetle także cierpliwości.
|
|
|
|
|
#2603 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A ja myślałam ze to tylko moj ex taki s✂✂✂✂** 3 lata temu zaszłam w ciaze, moj chlopak zwiał jak tylko sie dowiedział ![]() urodziłam dziecko i nagle olśniło go że je kocha. przeszło po 3 miesiacach kiedy zaczął sypiac z moja przyjaciołką. Powiem Ci jedynie: MNIEJ NERWÓW - szkodzisz dziecku. I tak nie masz wpływu na to czy koles zachowa sie jak człowiek czy nie. Ciesz sie ciążą, uśmiechaj, słuchaj wesołej muzyki. Jak dziecko sie urodzi od razu dasz sprawe do sądu o uznanie, ograniczenie praw rodzicielskich, i alimenty na SIEBIE (przysługują Ci 3 miesiące za okres połogu) i dziecko oraz zwrot kosztów wyprawki (zbieraj na wszystko faktury na osobe fizyczna, w sadzie rachunki sie nie licza). I nie ma sie co unosic dumą, pampersy z nieba nie spadną. Wiem co mowie bo przeszłam to wszystko. A teraz mam 2,5 letniego brzdąca który jest całym światem dla mnie i mojego nowego partnera. Uszy do góry i pogłaszcz od nas brzuszek ![]()
|
|
|
#2604 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja uwielbiam piosenki Adele ! w szczególności : - someone like u ; - make u feel my love. ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
![]() dzięki za dobre słowo ![]() Wiedz, że każda kłótnia nim kończy się strasznymi bólami brzucha i wymiotami... Niekiedy nie mam sił kompletnie na nic. Miałaś podczas ciąży mocne bóle brzucha ? |
||
|
|
|
#2605 |
|
Przyczajenie
|
Po każdym kontakcie z ex
Dlatego jak w 4mc ciazy wyladowałam na podtrzymaniu to tych kontaktow zaprzestałam. Zmieniłam numer zeby nie wydzwanial z wyzwiskami, zablokowałam go na nk i gadu. Zero kontaktu sprawiło że poczułam sie lepiej i ułożyłam sobie życie.
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
mam dosyć
nowy przylazł i moja mama go wpusciłą ten mi jakies farmazony wyznania, powiedzialam mu wszystko co myslałam bylam wręcz niemiła a ten daj buzi no chory powiedzialam ze nie i ma sie bujac ze ja wygladam na glupią ? ze mnie wkur*** ostatnio i nie mam zamiaru się wiecej denerwować kochaniutki milutki przepraszałnie no ja juz wymiękam ! ! ! ! !
|
|
#2607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Twoja sytuacja jest bardzo podobna do mojej... ;/ Na prawde każda nasza rozmowa kończy się mega kłótnią, wyzwiskami z jego strony przez co łatwo doprowadza mnie to do łez i mocnych bólach brzucha... niekiedy strasznie zwijam się z bólu... I to jest najgorsze, nie chcę zaszkodzić dziecku. |
|
|
|
|
#2608 |
|
Przyczajenie
|
zdiwiłabyś się ile dziewczyn jest w takiej sytuacji. zapraszam tu:
http://www.babyboom.pl/forum/samotni...index1638.html dziewczyny na pewno Ci pomogą, dostaniesz tam mega wsparcie. ja przeszłam przez to wszystko właśnie mogąc wygadac sie komus kto mnie rozumie. powodzenia ![]()
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2610 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() znowu się zaczyna... popłakałam się... Niekiedy już mnie to przerasta jak on mnie traktuje, lepiej chyba się postępuje ze szmatą do podłogi... A ja nie mam sił się kłócić, bronić... Jestem wyczerpana psychicznie lecz staram się żyć, mam przynajmniej dla kogo. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.

ze go zlewam ze cos tam ze własnie widzi jaka mam olewke coś tam
haaa widać boli boli, niech widzi co on mi robił .
z racji iż dorwał mnie na gg odpisalam mu sory mam tyle na głowie ze w ogole zapomniałam.