|
|
#2701 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
|
|
|
|
#2702 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zabrał mnie do Pabianic na wycieczkę i na górę gdzie oglądaliśmy miasto wieczorem ![]() Obejmował mnie jak szliśmy mimo,że ja miałam łapki przy sobie... A jak byliśmy już na "górze" przytulił się do mnie i dał mi buzi w usta... Potem dostałam jeszcze "podziękowanie" za arbuza którego mu kupiłam :P Ja nie twierdzę,ze on kiepsko całuje...Ale jakoś tak dopiero dziś mnie dopadło,ze faktycznie boję się tego,ze skończy sie tak jak w przypadku Pana minutki ![]() Cytat:
![]() Malla mój ex od kiedy wyjechał za granicę regularnie puszcza strzałki o 6.00 i pisze smsy jak mi minął dzień
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
I jak zareagował?
Aaaa, a ja się rozpędziłam! Nie będę!
|
|
|
|
#2704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i co jak co, ale Tobie się on należy |
|
|
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem potrafimy się kochać 3 razy w ciągu ok 10 godzin (gdy śpie u niego: więc przed spaniem, w nocy i po obudzeniu się), czy 2 po półgodzinnej czy godzinnej przerwie.Tylko, że ta wczorajsza sytuacja wyszła bo on nie za dobrze się czuł, a ja chciałam i to bardzo wiec mi w końcu rzucił, że jestem z nim tylko dla sexu. I się wkurzyłam Żarty żartami (że jestem nimfa, ze się mnie czasem boi itp) ale zagalopował się trochę To było na zasadzie powiedzenia o jedno zdanie za dużo
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-05-25 o 15:53 |
|
|
|
|
#2706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
daj szansę temu od arbuza (tak go zapamiętam )
Edytowane przez alka132 Czas edycji: 2011-05-25 o 15:55 |
|
|
|
|
#2707 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() A w Słodziaku jeszcze obudzę ogiera ![]() Cytat:
Nie pisz do niego ![]() Rzuca się w oczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wysoki brunet, wygląda jak Włoch ! ![]() ale co najważniejsze nie jest taki jak większość, że od samego początku patrzy jak tu się szybko dobrać... Mam nadzieję, że to nie jest tylko gra z jego strony. |
|
|
|
|
#2709 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja pierwsza miłość napisała mi wczoraj,że będzie miał córeczkę...Cieszę się jego szczęściem i mimo,że eks i tak utrzymuję kontakt ![]() A nowy no cóż nie pamiętam kiedy ostatnio miałam faceta wyższego od siebie ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
Do któregoś momentu się odsuwałam...Potem nie bardzo miałam możliwość bo skubany trzymał mnie blisko siebie I hope so...Nie chcę kolejnego kopa w tyłek....Bo moze się to źle dla niego skończyć ![]() Malla nie śmiej się :P Jest jak za czasów kiedy był w wojsku...Tylko mnie jakoś obchodziło czy dojechał i jak się ma...Faktycznie to ja napisałam jak wyjechał żeby napisał jak podróż i jak dojedzie żebym sie nie martwiła czy coś mu się stało..
|
|
#2710 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tak miałam na początku.. ciężko jest się z tego wygrzebać.. Cytat:
też poznałam eksa w pociągu.. ja spóźniona zdążyłam na ostatni pociąg, on też.. i jakoś w przesiadce się poznaliśmy.. też miało być, jak w bajce.. ![]() będzie, ale nie z Nim.. a Tobie życzę, aby tak właśnie było..
|
|
#2711 |
|
Rozeznanie
|
Ooo jakie miłe rozmowy tu się toczą
Sexik? Ja to sobie poczekam jeszcze, dopiero co wróciliśmy do siebie więc nie ma mowy o seksie! W ogóle to ja się zastanawiam czy może mi czasami dziewictwo nie powróciło ![]() Dzień udany, zakupy zrobione. Kupiłam świetną bluzeczkę i byłam z Ł. na kebabie. Bardzo smutny był bo wyjezdza na trzy dni do pracy I mnie nie będzie widział. Zażartowalam , żeby sobie fotę zrobił, no i zrobił. Akurat w momencie gdy złapałam wielki kęs kebaba! ![]() Na razie wszystko dzieje się tak jak ma się dziać. Zobaczymy co będzie póżniej. |
|
|
|
#2712 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dearlie - co to za status na FB?
Cytat:
![]() Każda ma swojego zakalca...
|
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedziałam mu, że chce porozmawiać. nie wiem co z tego wyjdzie. chce powiedzieć ze to spotykanie się nie ma sensu.
|
|
|
#2714 | ||
|
Zadomowienie
|
dziewczyny od dzisiaj będę jeździć codziennie po kilka razy pociągami, tam i z powrotem
może w końcu ktoś się znajdzie... wydaje mi się, że sama nie dam rady oderwać się od eksa.co prawda jest jeden taki, który zaprząta mi głowę, mam jego kurtkę w szafie (miły był!), mieliśmy spotkanie bliskiego stopnia na dyskotece (wiedziałam, że będzie, więć czym prędzej pospieszyłam:P), ale na tym na razie koniec i nie wiem co z tym dalej (ostatni raz odezwałam się do niego w przypływie desperacji w majówkę i znowu miał zajęty wieczór:/)---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
ale jak tylko coś się będzie dziać to pamiętaj - nie warto się poświęcać!---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
. Jeśli znajduje się w 99% męskiej populacji to Cię zbałamuci (jak to moja babcia mówi) i odjedzie z poczuciem, że znowu jest górą. NIE POZWÓL. Powiedz mu, że nie chcesz więcej przez niego się fatalnie czuć, więc nie wyobrażasz sobie spotykać się dalej na takich dziwnych zasadach. Po czym ładnie i grzecznie odprowadź go do drzwi. Jeśli rzeczywiście mu zależy to przyjedzie drugi raz. I trzeci.
|
||
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam. Odpisał. Chcę umrzeć. Już nawet wiem jak to zrobię. Tylko co zrobię jeżeli się nie uda? Wtedy będę dopiero żyła w piekle.
|
|
|
|
#2716 |
|
Nie depcze krokusów
|
Co napisałaś, co odpisał?
|
|
#2717 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=alka132;27119019]co prawda jest jeden taki, który zaprząta mi głowę, mam jego kurtkę w szafie (miły był!), mieliśmy spotkanie bliskiego stopnia na dyskotece (wiedziałam, że będzie, więć czym prędzej pospieszyłam:P), ale na tym na razie koniec
i nie wiem co z tym dalej (ostatni raz odezwałam się do niego w przypływie desperacji w majówkę i znowu miał zajęty wieczór:/) [QUOTE] To odezwij się do niego , powiedz, że ci mole jego kurtkę wyjadają ![]() Tak, tak co do Ł. - będę uważać. |
|
|
|
#2718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Więc pociagi to nie wszystko :P
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2720 | |
|
Zadomowienie
|
ooo, mole są dobre! jutro
![]() Cytat:
Głupot tu nie wypisuj wszystko jest tak samo istotne i ważne jak przed chwilą. I warto było pisać?
|
|
|
|
|
#2721 |
|
Rozeznanie
|
Najwidoczniej istotne jak Cię to tak bardzo zdołowało. Powiesz nam?
Edytowane przez Yuuka Czas edycji: 2011-05-25 o 17:07 |
|
|
|
#2722 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A eks też nie za bardzo. Tzn. im dłużej byliśmy razem, tym bardziej mu się chciało (to dziwne właściwie ), ale początki były truuudne. No ale ja byłam jego pierwszą partnerką, może dlatego? Za to na sam koniec mi się już w ogóle nie chciało, i właśnie po tym poznałam, że to już tym razem naprawdę koniec.Cytat:
Coś czuję, że w takim razie to bardzo istotne . Cytat:
! Dziewczyny, a ja mam pytanie tak z innej beczki... Czy jest sens wg was interesować się kimś, z kim pracujecie? Bo ja myślę, myślę, i już nic nie jestem w stanie wymyślić .
|
|||
|
|
|
#2723 | |
|
Rozeznanie
|
ja mam od dwóch dni dziwną fazę idealizacji byłego
na dodatek napisałam wczoraj do niego bo naszła mnie jakaś niebywała ochota pogadania z nim i wyrzuty sumienia, że to ja go skrzywdziłam bo zakończyłam związek. On biedny przecież prosił o kolejną szanse, mówił ze nawet w tym momencie mógłby sie ze mną ożenić a ja byłam zimną su.ką która zostawiła go i odebrała mu wszystko co kochał. Odbija mi do reszty. Tym bardziej ze on mi powiedział ze juz nie mamy o czym rozmawiać, złamałam mu serce i nie chce mnie znać ![]() Cytat:
widze że temat sexu wrze na forum u mnie z byłym było tragicznie, dopiero teraz to dostrzegam, jak mam porównanie. To ja zawsze ciągłam go do łóżka, a on był obojętny, wystarczyło mu raz w miesiącu, a jak przyszło co do czego to i tak tylko on była zadowolony, a nie ja. Teraz aż się dziwie ze tyle wytrzymałam w ten sposób ale nie żałuje bo z nim jest booskoo chociaż czuje ze chyba nic nie bedzie z tej znajomości to chociaż pod tym względem czuje się spełniona |
|
|
|
|
#2724 |
|
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 201801191006 Czas edycji: 2011-06-02 o 14:20 |
|
|
|
#2725 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czytałam kiedyś, że flirt w pracy to nie jest dobry pomysł. A co jak wam nie wyjdzie? Jakoś tak dziwnie pózniej będzie ![]() Ale to twoja decyzja. Zrobisz co chcesz.
|
|
|
|
|
#2726 | |
|
Raczkowanie
|
Jest ważne. Wygadaj się, ulży Ci.
Cytat:
Ale To moje zdanie tylko
|
|
#2727 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I co skorzystasz z propozycji byłego? |
|
|
|
|
#2728 |
|
Zadomowienie
|
No i właśnie o to mi chodzi :/. Bo z kim ze znajomych rozmawiam, to "ee, co Ty, nie ma się czym przejmować". Wg mnie właśnie jest czym, a wy to tylko potwierdzacie :/.
Inna sprawa, że resztą ludzi przejmować się nie trzeba, bo to najfajniejsi ludzie pod słońcem . A sprawa nr dwa jest taka, że praktycznie na pewno będę pracować jeszcze tylko do następnego roku. No ale...
|
|
|
|
#2729 |
|
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 201801191006 Czas edycji: 2011-06-02 o 14:20 |
|
|
|
#2730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

(what the fuck?

Żarty żartami (że jestem nimfa, ze się mnie czasem boi itp) ale zagalopował się trochę

powiedziałam mu, że chce porozmawiać. nie wiem co z tego wyjdzie. chce powiedzieć ze to spotykanie się nie ma sensu.
.