|
|
#2971 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#2972 |
|
Raczkowanie
|
spotkalam go wczoraj... 4 miesiace po rozstaniu...2 miesiace temu ostatni raz go widzialam... byl koncert u mnei w miescie, poszalm z kolzanka i jej chlopakiem, z ktorymi bylismy w zeszlym roku na wakacjach. myslalam ze jego nie spotkam bo taki niby zapracowany...ten sms" ze z wielka ochota mnie spotkai ze ma nadzeiej ze znajde czas" 2 tyg temu to jakas sciema chyba byla, bo czasu nei znalazl, za to dla kolegow- owszem...a na smsa ,ktprego mu wyslalam na weekend, ze widze ze jest bardzo zajety albo :wielka ochota " byla przesadzona i zeby nei bawil sie moimi uczuciami bo to nei fair- nawet nei odpisal...potem mu jeszcez napisalam jednego ze go przepraszam ze nie chcialam tego napisac ale mialam zly zdien i chcialam z kims porozmawiac i ze mam nadzeije ze rozumie, odpisal tylko : rozumiem. no i wczoraj... jestem na tym koncercie, a tu podchodzi do nas on z kolega, obaj single- pewnie przyszli na podryw. podeszli,eks podal moim znajomym reke a potem mi, i taki usmiechniety zaczal mnie wypytywac co u mnie czy wszsytko ok itd. a ja bylam w szoku...widac bylo po mnei ze jego obecnosc mnie mega zaskoczyla, zachcialo mis ie plakac, zaczelam unikac wzroku, odpowiedzaialm tylko ze ok, ale juz musimy isc ....i po prostu sobei poszlam...nie zebym chciala, mzoe i bym pogadala ale nei bylam w stanie...wygladal tak ladnie, wszsytko wrocilo...
....pewnei byl zaskoczony ze taks ie zachowalam...potem jzu go nei widzialam, a od wczoraj dołek...10 minut temu wszedl na gg kolega i zaprosil mnei an randke jutro- i sie umowilam...to tez nie zwykly kolega- bo tez eks, z ktorym bylam 3 miesiace 4 lata temu i tez przezylam to rzostanie i teraz robi ajkies podchody znowu...ale spotkac sie moge....przynajmniej o bylym nie bede myslala...
|
|
|
|
#2973 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak teraz o czymś takim myślę to jestem w bojowym nastroju,mam nadzieję, że w nim pozostanę do czasu aż eks się znowu po kilku tyg. odezwie...a jak nie to Wy mnie postawicie do pionu
|
|
|
#2974 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Uważaj.
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
Wielka czystka prawie zakończona!
|
|
|
|
#2976 | ||
|
Rozeznanie
|
ale mnie zgasiłaś...
![]() Cytat:
Cytat:
dlatego ja sobie jednak chwilowo randki odpuszczę...musze stanąć stabilnie na nogach,coby żaden pierwszy lepszy nie skorzystał. ale w sumie jestem w odpowiednim nastroju,anty męskim ![]() ależ ten wątek galopuje, ciężko nadążyć,aż strach z domu wyjść ![]() aha i tez dopisze sie do listy dzisiejszych sukcesów: -luz na seminarkach,mam dodatkowy tydzień czasu -mimo, ze autobus mi uciekł to pojechałam samochodem na uczelnie (a mam prawko od niedawna) i było naprawde w porządku,coraz pewniej się czuję -jest piękna pogoda, kupilam sobie zdrowe jedzonko, a wieczorem wychodzę spotkać się ze znajomymi do pubu na kameralny koncert a już się bałam, że pogrążę sie w tym wczorajszym beznadziejnym stanie...ufff idę na spacer do pobliskiego parku, nie piszcie za dużo
|
|
|
#2977 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do tgeo co skomentowalas wczesniej- zgadzam sie- dzialalam pod wplywem emocji i niepotrezbnie napisalam te smsy , do tego doszly % i stalo sie...ale nei wiem jak mozna pisac ze" mam nadzeiej ze znjadziesz zcas w tym tyg bo jaz wielka ochota sie z toba zobacze i porozmawiam" a potem sie nei odzywac i miec w d....no halo?? draznil sie tylko ze mna... |
|
|
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
Gotowe. Teraz tylko wynieść na śmietnik...
|
|
|
|
#2979 |
|
Wtajemniczenie
|
kolega mi zaproponowal randke ale chyba nie moge isc, za bardzo mi siedzi mo byly w glowie i chec bycia z nim
|
|
|
|
#2980 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
języka włoskiego uczyłam się kiedyś kilka lat, teraz taka mała przerwa, ale na pewno do niego wrócę.. a Italie kocham!!!!!! ![]() no i ja zawsze lubiłam podróżować, ale były chopy - to wiadomo.. a teraz ich ni mo
|
|
#2981 |
|
Zadomowienie
|
Przypomniał mi się utwór, który świetnie pasuje do naszego wątku
:http://www.youtube.com/watch?v=R-L0RSmmMS4 Lecę jeszcze popisać, a po ósmej na piwko. Trzymać się, dziewuchy! |
|
|
|
#2982 | |||
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ale nawijacie dzisiaj
nie nadążam za Wami ! ;pCytat:
ale wychodzę z założenia że sex to zdrowie więc nie ma co dramatyzować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja jestem w miare dobrym nastroju co prawda nowy ('pan doktor') ma mnie gdzieś i sie nie odzywa, ale ja również. Prosiłam go żebysmy się spotkali przed piatkiem, bo wyjezdzam na weekend, to oczywiście wczoraj się nie odezwał, a dzisiaj ma dyżur 24h w szpitalu wiec też już pozamiatane. Ale nie to nie w ogóle nie wiem co się dzieje, bo cały czas odświeżam kontakty ze starymi kolegami i dobrze mi z tym, oczywiście wszystko po koleżeńsku z mojej strony, ale wiecie zastanawiam się czy to nie jest tak ze ploty poszły że 'jestem wolna' i nagle wszystkim sie przypomniało
|
|||
|
|
|
#2983 |
|
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 201801191006 Czas edycji: 2011-06-02 o 14:25 |
|
|
|
#2984 |
|
Rozeznanie
|
i super !
jest piękna pogoda dziewczyny, pora cieszyć się życiem, zakochać się i będzie pięknie jade na koncert coldplay na openera
|
|
|
|
#2985 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2986 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
no i pisz,pisz, ja od jutra znowu zaczynam ![]() wiecie co jest najgorsze...? jak opada ze mnie ten cały gniew, to upokorzenie i nagle zaczynam mysleć, że mogło być z tego cos naprawdę pięknego i oboje to spieprzyliśmy, albo co gorsza ja bardziej. już sama nie wiem po prostu smutno mi, że tak wyszło...dobrze, że wychodzę wieczorem, bo jeszcze oddałabym się rozmyslaniom
|
|
|
#2987 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2988 |
|
Wtajemniczenie
|
O wow o lol...
Dowiedziałam się dziś,ze przełożyli mi egzamin z 11 czerwca na najbliższą niedzielę a ja jeszcze w poluuuu z esejem Nie mam ochoty ani natchnienia...Chcę sie położyć i pomyśleć...Odpocząć a tu nie ma czasu jak zawsze...W sumie to się cieszę,że nie wypaliło dzisiaj spotkanie bo znowu gdzieś bym odleciała myślami a tu trzeba tyraaaaaaaać i nie ma zmiłuj... Spadam pisać twórcze eseje o dupie Maryni ![]() Lilly jak chcesz to możesz u mnie ogarnąć rzeczy chociaż eksowe pochowane na dnie szafy i tak leży ;] Buziaki kochane
|
#2989 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Mam 3 braci, wiem jak facet reaguje na smsy
![]() Cytat:
Ja też idę do parku nieopodal ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mógł to napisać pod wpływem impulsu i potem oprzytomnieć, mógł to napisać odruchowo i bezmyślnie, a mógł też celowo, byś mu nie wypisywała wymówek, tylko grzecznie czekała aż się odezwie. Tak czy siak, kupił sobie na parę dni spokój. Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=5017 ![]() Cytat:
![]() <zazdrości>
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-05-26 o 20:08 |
|||||
|
|
|
#2990 |
|
Rozeznanie
|
też mam sporo kumpli i z reguły rozsądna ze mnie dziewoja była...do czasu przebojów z eks
![]() a jeżdżę Seatem Ibizą
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam humor z du**. Nigdy się od nowego nie uwolnię, nie mam pojęcia czy chce z nim być i to dalej ciągnać czy nie. Zaprosił mnie do siebie na weekend. w sumie okazja, żeby w końcu porozmawiać na spokojnie a nie że tu mama woła tu praca tu uczelnia tu ktoś inny coś chce,.
jestem w rozterce krótko mówiąc. niby ładnie pięknie a ja sama nie wiem...
|
|
#2992 |
|
Nie depcze krokusów
|
tak jak jedna z nas, ale nie powiem, która
![]() Do siebie? Na weekend? To raczej nie o rozmowę chodzi...
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam właśnie spadek formy i zaczynam znowu analizowac. Znowu boli, że zmarnowałam to, że kochał mnie taki fajny facet. Ja naprawdę go nie idealizuję, mój eks mimo kilku wad jest naprawdę dobrym człowiekiem. Myślę, że moglibyśmy byc ze sobą bardzo szczęśliwi, gdybyśmy w odpowiednim czasie zaczęli pracowac nad naszym związkiem. Boże... on mnie tak kochał, mogłam go miec dla siebie, na zawsze... a teraz on tak bardzo mnie nienawidzi... dziewczyny ratujcie I znowu nie mam perspektyw na weekend... będę siedziała i ryczała. Wieczory są takie trudne. Siedzę teraz u mamy, ale zaraz będę musiała wrócic "do nas" i to dopiero będzie dla mnie koszmar.
|
|
|
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak go widzę to mnie wkurza i nudzi, jak go nie widzę to się wkiurzam, że go nie widzę, toc to jakas paranoja ! o co tu chodzi
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2996 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2997 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesteś tego pewna?? A ja myślę,że on szuka okazji do wykorzystania a nie do rozmowy :PBo moze Cię rozmiękczy piękno natury i wino do kolacji ![]() Przypomniały mi się dzisiejsze marzenia o łonie natury
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nie nabieram się na to chociaz w tym jednym aspekcie umiem sie opanowac i jestem ogarnięta.
|
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też nosi od pół roku jak z nowym sie bujam ale nistety nie dla psa kiełbasa, musial by się mocniej jakos wykazać jak teraz. buuuu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

....pewnei byl zaskoczony ze taks ie zachowalam...potem jzu go nei widzialam, a od wczoraj dołek...10 minut temu wszedl na gg kolega i zaprosil mnei an randke jutro- i sie umowilam...to tez nie zwykly kolega- bo tez eks, z ktorym bylam 3 miesiace 4 lata temu i tez przezylam to rzostanie i teraz robi ajkies podchody znowu...ale spotkac sie moge....przynajmniej o bylym nie bede myslala...
jestem w bojowym nastroju,mam nadzieję, że w nim pozostanę do czasu aż eks się znowu po kilku tyg. odezwie...a jak nie to Wy mnie postawicie do pionu

po prostu smutno mi, że tak wyszło...