|
|
#2911 | |||||
|
Mother of Cats
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak zabraknie sztućców, skarpetek itp., to chyba się ruszą? ![]() Cytat:
Morza szum, ptaków śpiew, biała plaża... ![]() Cytat:
To coś na modłę "Gadał dziad do obrazu, obraz do niego ni razu" Tak jeszcze a propos niezrozumień i drugiego dna przypomniała mi się historia z lat młodzieńczych, gdy postanowiłam postudiować sobie drugi kierunek. Na tymże poznałam sympatycznego fizyka, który też postanowił się ubogacić drugim kierunkiem. Po jakimś czasie znajomości fizyk poprosił mnie jako siłę fachową (mój pierwszy kierunek to polonistyka) o analizę i interpretację wiersza, bo gdzieś tam było mu to po coś potrzebne. Nie wnikałam, obiecałam, że pomogę. Dostałam wiersz - bardzo ładny, o miłości - zanalizowałam, zinterpretowałam, odesłałam. Kolega podziękował. Potem powtórzyliśmy manewr z drugim wierszem - tym razem o tęsknocie. A potem nam się kontakty z nagła rozluźniły. A jeszcze potem opowiedziałam o tej mojej fachowej pomocy swoim ówczesnym współlokatorom. Chłopaki zaczęły kwiczeć ze śmiechu. I objaśniły, że jestem ciemna masa. Domyślacie się dlaczego? ![]() Bo to podobno był inteligentny podryw dopasowany do domniemanych potrzeb polonistki W sumie troszeczkę szkoda, kolega fizyk był interesującym osobnikiem
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-05-27 o 19:04 Powód: literówki |
|||||
|
|
|
#2912 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. dzięki Hmm więc teoretycznie powinnam se onegdaj kupić 22, kupiłam 25 i ledwo się dopinałamTaki był plan ale litościwie odebrałam telefon i już nie wypadało zasypiać. Ale spoko, TŻ wrócił a toperek dziś nie narzeka. |
|
|
|
|
#2914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2915 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja ni mom tró gorsetu ![]() i w tym roku nie kupieu, bo ni mam za co ![]() (i musiałabym 26' - jednak w porównaniu z Wami żem suoń )Tak se paczę na listę ffontków poniżej i ałtoróff... i przysiengam, że mam tylko jedno konto na ffisashu, ani nie mam żadnego sobowtóra,a w każdym razie nic mię o tym nie wiadano
|
|
#2917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
Dzie szysskich fcieuo
|
#2920 | |||
|
BAN stały
|
Rozumiem Ciebie, spoko
Choć te aluzje aż strzelają w kosmos z Twojego posta ![]() ![]() Pisałem o specyficznym typie człowieka, taki P. np. lubił powiedzieć coś "ot tak, wcale nie złośliwie", najchętniej jakieś historie z zakrapianych imprez, że ja się tak albo tak zachowałem, albo jak daaawno temu wściekły byłem, gdy mnie raz z imprezy odwoził do domu i się fkokufiłem, że już wysiadać muszę, ale o sobie to już absolutnie nic, istny ![]() Taaak? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za fajne miejsce zakwaterowania ![]() Szpinak pyszny jest Oczywiście przyprawiony, bo ten z kopenhaskiej to do teraz moja trauma, ugotowana trawa normalnie ![]() Cytat:
...", i w następnym poście z kolei "Nie mam konta więc jak mam je niby kupić? Mam inne wydatki. Czasem sobie coś kupię, ale raczej dla przyjemności, mam mało pieniędzy, a konta brak, więc ich nie zamówię....".Źle to określiłaś, zbyt lakonicznie
|
|||
|
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
co tu tak cicho
![]() no taa... piątek wieczór, maj, normalni ludzie mają znajomych i imprezują
|
#2922 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupowałam na tony. I szczerze to mam jeszcze z tym problem " Normalnie niech mi moja nowa idolka zdradzi patent na "jak kupować na tony nie mając pieniędzy i konta" A ja na tej podstawie napiszę poradnik pod tym samym tytułem i będę obrzydliwie bogata I będę kupować mając tony pieniędzy
|
|
#2925 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Co ciekawe - komentarze są publikowane dopiero po uprzednim zaakceptowaniu ich przez autorkę.
|
|
|
|
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są jakiekolwiek?
|
|
#2927 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cześć
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2929 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
no jak możesz nie wiedzieć cukiereczku
Może już mnie nie loffciasz tak jak kiedyś? Może wolisz sobie pokicać na inny wątek? Znaczy kwiatek?
|
#2931 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Nigdzie nie idę,Inglota mam tylko jeden lakier w domu,nie pokicam z tym zbyt daleko
|
|
|
|
#2932 | ||||||
|
never say no to panda
|
Cytat:
Cytat:
jak zanabyłam gorset, to chodziłam ściśnięta na max, ale nie szło oddychać, a tym bardziej jeść (bro nie dało rady wepchnąć... za dużo bąbli) wolę tak dopsz ścisnąć, ale nie na maxa, żeby jeszcze karkóweczkę i wino wejszło to bierz 23" ja mam dokładnie niecałe 67cm w talii jak się mierzy na luźno, a przy delikatnym ściśnięciu (tak mię gość od gorsetów mierzył) 64,5cm Cytat:
Cytat:
![]() a chcesz porównać nogi? Cytat:
mnie wychodzi jajeczno-słono z nutką takiej pełnoziarnistości na pewno masz otręby a nie płatki? może to jakieś specjalne? bo są firmy Sante siakieś dziwaczne dodawałaś pszennych? Cytat:
rozumiem, że też nie przypadł do gustu ![]() eeeee tam! kutfa! nie znacie się i tyle! zabieram swoje flachony i ide se do innej piaskownicy!
|
|
|
#2933 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
ale nie wyczuwam tej fizjologicznej nuty,która mnie odrzuciła od Chembura Nie jest źle
|
|
|
|
#2934 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
na ciastlu zakryjesz kiecą
![]() im szersza tym lepiej, najlepsze są falbaniaste na halce a góry nie zakryjesh nijak, żeby smukło ffyglondać
|
#2936 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() chociaż i tak w tym tygodniu sobie kupiłam pierwszą maxi kiecę niech mi ktoś schowa kabel od internetu |
|
|
|
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba,że czymś jej nie podpadną źle się dzieje, wypiłam dwa pifka i chyba się wstawiłam
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-05-27 o 21:57 |
|
|
|
|
#2938 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Może Cię wykorzystać
Nawet jak mają zapas lakierów na 10 lat
|
|
|
#2940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ino środków na nim brak ![]() Wciąż zainteresowana
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

Jak zabraknie sztućców, skarpetek itp., to chyba się ruszą? 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Hmm więc teoretycznie powinnam se onegdaj kupić 22, kupiłam 25 i ledwo się dopinałam

Oczywiście przyprawiony, bo ten z kopenhaskiej to do teraz moja trauma, ugotowana trawa normalnie 

Kupowałam na tony. I szczerze to mam jeszcze z tym problem "
I będę kupować mając tony pieniędzy