Włosomaniaczki cz. VII :) - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-05-26, 14:26   #3361
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Cześć !
A wiecie, że ja u ginekologa "baby" tylko raz w życiu byłam . Od smarkacza tylko chopy. Jakieś takie złe psychiczne nastawienie mam do kobiet o tej specjalności.

Może masz i rację. Wizaż huczy od teorii : byle jaki szampon, bo odżywka ważniejsza. Ja się z tą teorią całkowicie nie zgadzam . Wiele dziewczyn sobie przeczy : jeśli nieważny szampon, to poco szukają np. takich bez silikonów i SLS-ów , czy też polecają ziołowe i dziecinne ?! Poza tym, ja wiem z autopsji - nie wiem co w środku siedzi, bo się na tym nie znam, ale widzę : po użyciu jednego szamponu mam prawie zatkany włosami odpływ pod prysznicem i ściele się za mną włosowy dywan na podłodze, a po innym - zostaje mi podczas mycia w ręku parę włosów. Tak jest i po tych z Alterry, tylko te kosmetyki są dla mnie za treściwe. Po początkowym zachłyśnięciu się i radości, że oto znalazłam tani i dobry szampon, moja euforia osłabła. Nadal nie wypadają i nie są aż tak przyklapnięte, ale życia to za bardzo w nich nie ma i robią się jakieś takie tępe.

Miałyście to :

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html

http://torebka.kafeteria.pl/katalog....=view&id=15277
a ja nigdy nie byłam u gina

nie, że byle jaki szampon tylko żeby nie szkodził włosom i był niedrogi

ja miałam maske i spoko, pewnie jeszcze kiedys kupię, ale ciut bardziej wolę kallosa
Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Dziewczyną i mamą. Tylko dziwi mnie to,że chodzi z mamą za rękę...
ja nie wiedzieć, że oni być parą
farciara

kurcze byłam juz w rossie, naturze i oseidlowej dogerii gdzie kiedy kupowałam ten krem z nivei do włosów i nie ma, co ja mam zrobic

na pocieszenie kupiłam sobie tą moją (Asi) maseczke z bielendy ale kurcze 6 z groszami na 2 razy

jak tam dzien mamy?

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-26, 15:14   #3362
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Zdenerwowały mnie wczoraj wyniki w YCD;/ nie lubię żandego z finalistów
Nie oglądam
Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi Pokaż wiadomość
kurcze byłam juz w rossie, naturze i oseidlowej dogerii gdzie kiedy kupowałam ten krem z nivei do włosów i nie ma, co ja mam zrobic

na pocieszenie kupiłam sobie tą moją (Asi) maseczke z bielendy ale kurcze 6 z groszami na 2 razy
Może sprawdź jeszcze na All?
I napisz do producenta z zapytaniem, czy nie wycofali...

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-26, 16:38   #3363
NaKrawedzi
Zakorzenienie

na all nie ma;/ napiszę do producenta

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

napisałam do niveii, chciałam od razu napisac do lirene w sprawie pianki, ale ta strona jakaś głupia jest, bo nie umiem znalezc kontaktu do nich ani nic;/ obejrzałam asortyment i na stronie pianek nie mają;/ nivea tez na stronie kremu nie ma...

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

kurcze mam jeszcze ochotę na ten balsam, ale nawet składu nie ma podanego...;/ https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...jacy-loki.html

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-26, 18:08   #3364
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
A wiecie, że ja u ginekologa "baby" tylko raz w życiu byłam . Od smarkacza tylko chopy. Jakieś takie złe psychiczne nastawienie mam do kobiet o tej specjalności.
Ja byłam i u bab i u facetów - tak naprawdę to żaden lekarz nie przypadł mi szczególnie do gustu, może tylko ta lekarka, do której zazwyczaj chodzę bo wyjątkowo delikatna jest. Jeśli chodzi o facetów to się zraziłam bo zawsze miałam wrażenie, że mnie lekceważą, nie mogłam zapytać o nic co mnie zastanawiało czy martwiło bo zaraz było lekceważące machnięcie ręką i odpowiedź, że to nic takiego i żebym się nie przejmowała. Najbardziej utkwił mi w pamięci lekarz (nie ginekolog), młody facet, od którego chciałam kilka lat temu skierowanie do endokrynologa ze względu na te moje włoski (akurat mojej lekarki nie było) - nie dość, że skierowania nie dostałam bo stwierdził, że endokrynolog mi tu nic nie da to jeszcze powiedział, że są kobiety, które mają o wiele większy problem niż ja i żebym się takimi głupotami nie przejmowała. I tak naprawdę gdybym miesiąc później nie pojechała do mojej lekarki, która bez problemu dała mi skierowanie, mogłabym do dzisiaj nie wiedzieć, że mam problem z tarczycą

Cytat:
Ja mam w planach Tylko nie wiem czy tą czy do suchych - na KWC akurat tej nie ma.

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

NK, jeśli to jest ta strona http://www.lirene.pl/ to na samym dole masz "kontakt"
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-26, 18:11   #3365
NaKrawedzi
Zakorzenienie

jaka ja ciemna jestem dzięki

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-27, 04:44   #3366
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Auć Cena boli...
Ano, boli ... Lecz co ja mam zrobić, biedny miś ?!
W sklepach, jak same o tym dobrze wiecie, zdobycie próbki czegokolwiek graniczy z cudem. "Moja" apteka zaczęła przygodę z kosmetykami Eucerin. E tam : "przygodę" . Stoi na półce parę kremów i coś tam jeszcze. Stosowałam te kosmetyki parę lat temu i bardzo mi odpowiadały. Zoczyłam w tej mojej aptece krem z mocznikiem . Zapytałam sprzedawcę : próbki są ? Nie ma ? Drugim razem widzę , jak byk stoi w gablocie za szkłem, butla z napisem : tester. Ja do sprzedawcy i proszę go o zrobienie próbki. A on : i pyta mnie : jak to ?
Mówię troglodycie, że stoi tester, to proszę trochę tego kremu w pudełeczko. Popatrzył na mnie, poszedł na zaplecze i przyniósł broszurkę z opisami kosmetyków tej firmy. Co będę z gupim gadać.

Cytat:
a ja nigdy nie byłam u gina
Nie wstyd Ci ?!

Cytat:
kurcze mam jeszcze ochotę na ten balsam, ale nawet składu nie ma podanego...;
Przeczytałam opinie i ja bym nie kupiła.

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Ja byłam i u bab i u facetów -
Aga - tak jest we wszystkich dziedzinach życia : albo trafisz na "ludzia", albo na małpę. Ryzyk - fizyk.

Wam giną przesyłki. Ja też miałam wczoraj przygodę . Ten "list polecony", to była przesyłka z tymi ruskimi kosmetykami : krem do stóp i olejek łopianowy z uczepem trójlistnym. Po pierwsze : zapomniałam, że w ogóle coś takiego zamawiałam {co dobitnie świadczy o stanie mojego umysłu} , a po drugie : zamawiałam olejek łopianowy ze skrzypem. Nie mam łuszczycy, egzemy czy łupieżu. To jeszcze nie koniec . Oglądam te buteleczkę i widzę : data produkcji - 08.2008; data ważności : 08.2011. I tu surprise : ostatnia jedynka w sposób prostacki, dyletancki została długopisem przeprawiona na dwójkę. Nie dosyć, że kosmetyk wiekowy, bądź co bądź roczny i nie wiadomo jak był przechowywany, to jeszcze infantylne oszustwo. Tak marzyłam o spróbowaniu oleju łopianowego. Wszem i wobec będę te firmę obrzydzać, a olej do śmietnika.

Miłego dnia

---------- Dopisano o 05:44 ---------- Poprzedni post napisano o 04:49 ----------

Z tym zamówieniem na olejek, to ja już kompletnie nic nie rozumiem.
Sprawdziłam konto bankowe. Ja im żadnych pieniędzy nie wysyłałam. Zamówienie musiałam złożyć, bo przysłali. Ale potwierdzenia żadnego nie mam i nie ma też takiej pozycji w mojej "historii rachunków". Cuda się dzieją, czy co ?!
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-27, 08:16   #3367
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Zapytałam sprzedawcę : próbki są ? Nie ma ? Drugim razem widzę , jak byk stoi w gablocie za szkłem, butla z napisem : tester. Ja do sprzedawcy i proszę go o zrobienie próbki. A on : i pyta mnie : jak to ?
Mówię troglodycie, że stoi tester, to proszę trochę tego kremu w pudełeczko. Popatrzył na mnie, poszedł na zaplecze i przyniósł broszurkę z opisami kosmetyków tej firmy. Co będę z gupim gadać.
Co za gość, lepszy niż panie w D czy S

Cytat:
Oglądam te buteleczkę i widzę : data produkcji - 08.2008; data ważności : 08.2011. I tu surprise : ostatnia jedynka w sposób prostacki, dyletancki została długopisem przeprawiona na dwójkę.
Wiesz Kasia, jeszcze 2-3 miesiące ważności są to zdążysz potestować - żartuję oczywiście

Asia, wygląda na to, że pędzelek wachlarzowy działa Malowałam się cieniami sypkimi i jak zwykle coś mi tak się osypało na policzki, przesunęłam pędzelkiem i nie ma śladu - on ma tak delikatne włosie, że wszystko ładnie zmiata - jak miotełka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-27, 09:16   #3368
'Estelle'

Cytat:

napisałam do niveii, chciałam od razu napisac do lirene w sprawie pianki, ale ta strona jakaś głupia jest, bo nie umiem znalezc kontaktu do nich ani nic;/ obejrzałam asortyment i na stronie pianek nie mają;/ nivea tez na stronie kremu nie ma...
Obawiam się, że te pianki wycofali nie ma ich w asortymencie na stronie... Klątwa. Kolejny kosmetyk, który lubiłam u.du.pi.li
Ja to nic nie powinnam używać, może byłaby wtedy szansa, że cały czas będzie na rynku

Przeszukałam sieć pod tym kątem, ale tez lipa, produkt niedostępny.

Za to rzuciło mi się w oczy coś równie fajnego: http://esentia.pl/Aldo_Vandini_Aloe_...ala_p31971.htm
Cytat:
Ja byłam i u bab i u facetów - tak naprawdę to żaden lekarz nie przypadł mi szczególnie do gustu, może tylko ta lekarka, do której zazwyczaj chodzę bo wyjątkowo delikatna jest. [...]
Ja w sumie nie narzekam, no może z wyjątkiem pierwszego lekarza, bo to rutyniarz był. Ale drugi już spoko i z wizyty na wizytę coraz fajniejszy mieliśmy kontakt, a ten obecny to już w ogóle cud - miód [tylko trochę kosztowne wizyty...]
Cytat:
Skąd ja to znam
przejrzałam ostatnio stronę Hauschki i oczywiście już mnie łapy zaswędziały o próbki...
Na All wczoraj tez patrzyłam miniaturki...
Do tego ebayowe cuda-wianki-na-patyku...

Ale staram się trzymać dzielnie. 3 kremy minimum do zużycia i cała masa nakolekcjonowanych próbek...

Cytat:
W sklepach, jak same o tym dobrze wiecie, zdobycie próbki czegokolwiek graniczy z cudem. "Moja" apteka zaczęła przygodę z kosmetykami Eucerin. E tam : "przygodę" . Stoi na półce parę kremów i coś tam jeszcze. Stosowałam te kosmetyki parę lat temu i bardzo mi odpowiadały. Zoczyłam w tej mojej aptece krem z mocznikiem . Zapytałam sprzedawcę : próbki są ? Nie ma ? Drugim razem widzę , jak byk stoi w gablocie za szkłem, butla z napisem : tester. Ja do sprzedawcy i proszę go o zrobienie próbki. A on : i pyta mnie : jak to ?
O jaka masakra...
Kup Sobie zestaw pojemniczków zakręcanych i tonem nie uznającym sprzeciwu odlewki z testera każ zrobić
Może następnym razem trafisz na bardziej kumatego pracownika...
Cytat:
Nie wstyd Ci ?!
Toć to młoda dziewczyna jeszcze, ma czas
Cytat:
Wam giną przesyłki. Ja też miałam wczoraj przygodę . Ten "list polecony", to była przesyłka z tymi ruskimi kosmetykami : krem do stóp i olejek łopianowy z uczepem trójlistnym. Po pierwsze : zapomniałam, że w ogóle coś takiego zamawiałam {co dobitnie świadczy o stanie mojego umysłu} , a po drugie : zamawiałam olejek łopianowy ze skrzypem. Nie mam łuszczycy, egzemy czy łupieżu. To jeszcze nie koniec . Oglądam te buteleczkę i widzę : data produkcji - 08.2008; data ważności : 08.2011. I tu surprise : ostatnia jedynka w sposób prostacki, dyletancki została długopisem przeprawiona na dwójkę. Nie dosyć, że kosmetyk wiekowy, bądź co bądź roczny i nie wiadomo jak był przechowywany, to jeszcze infantylne oszustwo. Tak marzyłam o spróbowaniu oleju łopianowego. Wszem i wobec będę te firmę obrzydzać, a olej do śmietnika.

Miłego dnia

---------- Dopisano o 05:44 ---------- Poprzedni post napisano o 04:49 ----------

Sprawdziłam konto bankowe. Ja im żadnych pieniędzy nie wysyłałam. Zamówienie musiałam złożyć, bo przysłali. Ale potwierdzenia żadnego nie mam i nie ma też takiej pozycji w mojej "historii rachunków". Cuda się dzieją, czy co ?!

To może jednak wypróbuj. W końcu jak Aga pisała, jeszcze te 2-3 miesiące da radę. A biorąc pod uwagę fakt, że to taka 'minimalna' data, to nic się nie powinno stać, jak jeszcze parę dni dłużej się pouzywa
Cytat:

Asia, wygląda na to, że pędzelek wachlarzowy działa Malowałam się cieniami sypkimi i jak zwykle coś mi tak się osypało na policzki, przesunęłam pędzelkiem i nie ma śladu - on ma tak delikatne włosie, że wszystko ładnie zmiata - jak miotełka
Łooooo, to może jednak zamówię
Tylko nie wiem, czy brać ten zestaw z ebaya, czy inwestować w Elfa...

Stary 2011-05-27, 10:30   #3369
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cześć Byłam dziś u fryzjera i wyszłam znowu z grzywką
Muszę zakupić sobie lakier pękający-oszalałam na jego punkcie

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-27, 11:17   #3370
'Estelle'

Cytat:
Poka!!!

Mi tez podobają sie pękacze, ale czekam, aż coś taniego się pojawi.
Bo Essense trochę dziadosko pęka, a na Isa Dorę nie chcę wydawać aż tylu pieniędzy...
Podobno Golden Rose ma wkrótce wypuścić cracki
No i Vipera ma chyba, coś koło 14 zł...
A Ty jaki planujesz?

Stary 2011-05-27, 11:47   #3371
ImmortalLover
Zakorzenienie

Dokładnie to nie wiem jaki zakupić. Myślę,że ten z Vipery,bo na Isa Dorę mnie nie stać w następnym tygodniu mają jakieś przyjść do mojej drogerii to zobaczę
A zdjęcie włosów mam tylko z tyłu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg xoxo 013_zmniejszacz-pl_219138.jpg (57,2 KB, 6 załadowań)

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-27, 14:02   #3372
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:

jaki Ty masz pędzelek wachlarzowy

Cytat:
tez chcę pękacza

Cytat:

Mi tez podobają sie pękacze, ale czekam, aż coś taniego się pojawi.
Bo Essense trochę dziadosko pęka, a na Isa Dorę nie chcę wydawać aż tylu pieniędzy...
Podobno Golden Rose ma wkrótce wypuścić cracki
No i Vipera ma chyba, coś koło 14 zł...
A Ty jaki planujesz?
mi się podobają pękacze p2, jakos 20 zł na all, ale kurcze szkoda mi

Cytat:
Dokładnie to nie wiem jaki zakupić. Myślę,że ten z Vipery,bo na Isa Dorę mnie nie stać w następnym tygodniu mają jakieś przyjść do mojej drogerii to zobaczę
my chciec z przodu

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Obawiam się, że te pianki wycofali nie ma ich w asortymencie na stronie... Klątwa. Kolejny kosmetyk, który lubiłam u.du.pi.li
Ja to nic nie powinnam używać, może byłaby wtedy szansa, że cały czas będzie na rynku

Przeszukałam sieć pod tym kątem, ale tez lipa, produkt niedostępny.

Za to rzuciło mi się w oczy coś równie fajnego: http://esentia.pl/Aldo_Vandini_Aloe_...ala_p31971.htm

poczekam na odpowiedź, ale tez myślę, że wycofali, debile, kretyni taki fajny produkt, jak sobie przypomne tę kołderke otulającą moją wrażliwą twarz

boję się ryzykowac, bo 1 raz widzę tę pianke na oczy i nie znam żadnych opinii..

ja też chcę kupic wachlarzyk tylko żeby był serio dobry i mi długo sluzył, a nie jakąś tanią lipe

Cytat:
Cześć !

Nie wstyd Ci ?!

Przeczytałam opinie i ja bym nie kupiła.

Miłego dnia

o kurde

nie mam po co isc

a co Cię tak odstraszyło w opiniach?

napisz do nich! bo będą tak innych ludzi w baloan robic;/

czyli, że Ty w ogóle za ten "przeterminowany" olej nie zapłaciłaś?

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

nivea odpisała, że produkt wycofany, bo się kiepsko sprzedawał co ja mam kurcze zrobic?;/ muszę podprostowywac włosy, bo mam puch;/ patrzyłam w sklepie na jakis podobny krem, a tam tylko efekty morskiej bryzy i alkohol w składzie na 2 miejscu;/ fuc* fu*k f*ck!;/

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

naszej dyrektorce w szkole od**bało;/ nie mozemy nosic krótkich spodenek czy spódniczek, bluzek, które nie zakrywają ramion, japonek (bo to jak na plaze), a chlopcy jesli chcą nosic spodenki 3/4 muszę ogolic łydki, bo jak to powiedziała nauczycielki nie muszę oglądać ich owłosionych łydek... i to tak na serio, był godzinny apel, nauczyciele zwracają uwage, a wczoraj i dzis chodziła po klasach i sprawdzała... dodała, ze mamy się skromniej ubierać;/ to XXIw i lato ja nie zamierzam się gotować w spodniach;/ i tak przyjdę w krótkich spodenkach jak bd upał...;/ jak tak dalej pójdzie to bd trzeba szkołe zmienic... nigdy wczesniej tak nie było, moze ma menopauze i dlatego jej odwaliło..
przy kazdym wyjsciu na przerwe trzeba ochroniarzom identyfikator pokazywac czyli 6x dziennie, a jak nie masz to Cię prowadzą do sekretariatu i musisz cos wypełniac, sami juz mają dosc;/

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-27, 15:01   #3373
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
jaki Ty masz pędzelek wachlarzowy
Ja wzięłam ten z elfa przy okazji zakupów na allegro - nie jest duży i puchaty, taka zwykła miotełka ale wydaje się spełniać swoje zadanie

Dziewczyny, ja to nie powinnam w ogóle z domu wychodzić bo znowu kupę kasy wydałam
A najlepiej to powinno się mnie odciąć od pieniędzy bo nie wychodząc z domu też mogę kupę kasy wydać

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-05-27 o 15:03
Stary 2011-05-27, 15:21   #3374
NaKrawedzi
Zakorzenienie

zarzuc linkiem

mam to samo
co kupiłaś?

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-27, 15:41   #3375
Finlora
Zakorzenienie

Ten kupiłam http://allegro.pl/elf-fun-brush-pedz...636336460.html

Byłam w Naturze i kupiłam:
magiczne serum Gliss Kura
kredkę Essence
korektor Essence (ten z nowości)
lakier czarny Essence
turban

Do tego kupiłam jeszcze jakiegoś psikacza Marion (ale już widzę, że badziewny jest) i zapasowy czepek do pasemek - kupiłam zapasowy bo ostatnio jak szukałam to całe miasto zlazłam i nigdzie nie było

A z "nie kosmetyków" kupiłam jeszcze bluzkę w lumpku, rajstopy, lody i żarcie dla psa

Aha, u fryzjera też byłam podciąć końcówki

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-05-27 o 15:43
Stary 2011-05-27, 15:42   #3376
NaKrawedzi
Zakorzenienie

a wiesz czy to syntetyk czy naturalne włosie?
miły w dotyku czy lekki drapak?

jaką kredke?

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-27, 15:45   #3377
ImmortalLover
Zakorzenienie

NK najbardziej mnie rozwalił fragment o goleniu nóg to nie jest normalne...

Z przodu nie mam,bo mam beznadziejną twarz

Stary 2011-05-27, 15:45   #3378
NaKrawedzi
Zakorzenienie

stuknięta jest

juz widziałam Twoją twarz

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-27, 15:47   #3379
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
a wiesz czy to syntetyk czy naturalne włosie?
miły w dotyku czy lekki drapak?

jaką kredke?
Dla mnie jest miły

A kredka Long Lasting fioletowa
Stary 2011-05-27, 16:02   #3380
NaKrawedzi
Zakorzenienie

ale miły jak np pędzelki EDM czy mniej? prałaś go już? zgubił włosie?

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

złamał mi się paznokiec na kciuku, czuję się jak bez ręki buuu

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-27, 16:09   #3381
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
ale miły jak np pędzelki EDM czy mniej? prałaś go już? zgubił włosie?
Prałam raz, ze dwa włoski wypadły. Ciężko mi powiedzieć czy tak samo jak EDM czy mniej - na twarzy czuć go zaledwie sekundę więc nawet jakby był mniej miły to dla mnie nie ma żadnej różnicy
Stary 2011-05-27, 16:15   #3382
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Prałam raz, ze dwa włoski wypadły. Ciężko mi powiedzieć czy tak samo jak EDM czy mniej - na twarzy czuć go zaledwie sekundę więc nawet jakby był mniej miły to dla mnie nie ma żadnej różnicy
ale drapania nie czujesz? bo moje naczynka na policzkach czują wszystko

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-27, 18:07   #3383
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
stuknięta jest

juz widziałam Twoją twarz
I dziwię się,że wszysto z Twoją psychiką jest ok

Jestem upośledzona jakaś;/ nie umiem nawet skrócić spodni na szorty

Stary 2011-05-27, 18:20   #3384
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
I dziwię się,że wszysto z Twoją psychiką jest ok

Jestem upośledzona jakaś;/ nie umiem nawet skrócić spodni na szorty
moja psychika juz dawno rozje**na jest

ja bym tez nie umiała^^

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-27, 20:28   #3385
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
ale drapania nie czujesz? bo moje naczynka na policzkach czują wszystko
Ja nie czuje ale nie wiem co na to Twoje naczynka Jedyny drapak jaki mam to pędzel do pudru z Lancrone i to na pewno naturalne włosie.
Stary 2011-05-27, 21:02   #3386
'Estelle'

Cytat:

Dziewczyny, ja to nie powinnam w ogóle z domu wychodzić bo znowu kupę kasy wydałam
A najlepiej to powinno się mnie odciąć od pieniędzy bo nie wychodząc z domu też mogę kupę kasy wydać
Miałam pytać, co kupiłaś, ale już mnie NK wyprzedziła
Ja się wypstrykałam na Golden Rose, więc nawet nie zaglądam do drogerii, żeby nie kusić. Na razie 'terapia' przynosi efekty .
Szkoda mi tylko 10 zł wydanych na kredkę do wybielania paznokcia od spodu, bo jest dość twarda, a myślałam, że będzie się tak fajnie rozlewać i mam przeczucie, że będzie badziewna . Potestuję jeszcze...

No a ebay to inna bajka , ale staram się nie oglądać, bo czego oczy nie widzą... ale oczywiście ostatnio znowu wylookałam... [nie wiem, czy podawać linka ]
Cytat:
Ten kupiłam http://allegro.pl/elf-fun-brush-pedz...636336460.html

Byłam w Naturze i kupiłam:
magiczne serum Gliss Kura
kredkę Essence
korektor Essence (ten z nowości)
lakier czarny Essence
turban
ZONK, po fakcie widziałam te turbany na ebayu, po 3 zł

NK, współczuję dyry. Jeszcze te szorty i mini zrozumiem, w sumie chodzi o to, żeby zbytnią golizną nie świecić , ale golenie łyd u faceta???

Stary 2011-05-27, 21:04   #3387
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
ZONK, po fakcie widziałam te turbany na ebayu, po 3 zł
No i przez Ciebie przepłaciłam

A ja jutro do pracy idę

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-05-27 o 21:08
Stary 2011-05-27, 21:36   #3388
'Estelle'

Cytat:
No i przez Ciebie przepłaciłam

A ja jutro do pracy idę
Buu, jakbym wiedziała, że planujesz zakup, na bank bym o tym napisała

Współczuję soboty w pracy .
U mnie jutro pewnie standardowo - rajd po galeriach handlowych

Stary 2011-05-27, 21:40   #3389
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Buu, jakbym wiedziała, że planujesz zakup, na bank bym o tym napisała

Współczuję soboty w pracy .
U mnie jutro pewnie standardowo - rajd po galeriach handlowych
Trudno, następnym razem będę informować o swoich planach to może wynajdziesz mi jakieś perełki

A serum kupiłam kaszmirowe, nie mogłam się zdecydować, mam nadzieję, że nie będzie obciążać

Ja po pracy wizyta u rodziców a potem rajd po markecie
Stary 2011-05-28, 04:09   #3390
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Wiesz Kasia, jeszcze 2-3 miesiące ważności są to zdążysz potestować

Cytat:
Napisane przez Estelle
To może jednak wypróbuj.
Prawdę powiedziawszy - trochę się obawiam. Na razie zapakowałam wszystko i włożyłam do szafki. Dzisiaj raz jeszcze przejrzę konto, bo może przeoczyłam wpłatę. Odczekam tydzień i jak nie będzie od nich reakcji - otworzę.

Cytat:

Znalazłam "mój" krem w Esentia.pl. Zamówiłam tylko dwa opakowania, bo na pytanie o termin ważności nie odpowiedzieli.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Kup Sobie zestaw pojemniczków zakręcanych i tonem nie uznającym sprzeciwu odlewki z testera każ zrobić
Mam parę takich pojemniczków i właśnie pomyślałam o tym samym, co mi podpowiadasz. Tylko, cholercia, to oblegana apteka {ze względu na ceny} i zawsze trzeba swoje w kolejce odstać. Ale czego sie nie robi dla urody ...

Cytat:
No właśnie słyszałam o czymś takim. Co to za dziwo ?! Nawet w tym nowym wizażowym konkursie w nagrodach siedzi. Niedługo hitem będzie lakier imitujący "odpryski".

Cytat:
No, no ! Dorobiłaś się szczecinki . Tylko pozazdrościć.

Cytat:
nie mam po co isc
To dobrze, że nie masz po co .

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi
a co Cię tak odstraszyło w opiniach?
Jak sama pewnie zauważyłaś, opinie są prawie pół na pół. Znaczy to, że jest pięćdziesiąt procent szansy na to, że może okazać , iż zakup nietrafiony. A to dużo. Z drugiej zaś strony, ta moja wypowiedź pokrętna jakaś, bo sam gromkim głosem krzyczę : jak sama nie wypróbujesz, to nie wiesz. Każda opinia będzie subiektywna i tendencyjna. Tylko, że u mnie każdy nietrafiony kosmetyk ląduje w koszu na śmieci lub zmienia właściciela. Na Wizażu zaś czytam bardzo często : nie odpowiada mi toto, ale muszę skończyć lub źle na mnie działa, ale nowy kupię jak ten skończę. Nigdy nie zrozumiem, jak można używać czegoś co "szkodzi". Nie wiem jak Ty robisz : używasz czy wyrzucasz.

Cytat:
czyli, że Ty w ogóle za ten "przeterminowany" olej nie zapłaciłaś?

Tak przypuszczam, ale raz jeszcze sprawdzę. Nie pamiętam . Zamówienie składałam, ale nie miałam żadnego potwierdzenia, nic. Albo już totalnie zgłupiałym ludziem jestem.

Cytat:
Napisane przez NaKrawędzi
muszę podprostowywac włosy, bo mam puch;/ patrzyłam w sklepie na jakis podobny krem, a tam tylko efekty morskiej bryzy i alkohol w składzie na 2 miejscu;

Dlaczego nie wypróbujesz tego magicznego psikacza z Giss Kur ?!
http://www.glisskur.pl/produkty/rodz...-w-sprayu.html
http://www.glisskur.pl/produkty/rodz...-w-sprayu.html
Ja mam to drugie.

Cytat:
naszej dyrektorce w szkole od**bało;/ nie mozemy nosic krótkich spodenek czy spódniczek, bluzek, które nie zakrywają ramion, japonek (bo to jak na plaze), a chlopcy jesli chcą nosic spodenki 3/4 muszę ogolic łydki, bo jak to powiedziała nauczycielki nie muszę oglądać ich owłosionych łydek...
A moim zdaniem, mądra kobieta. Szkoła to nie plaża, czy dyskoteka. Mnie się bebechy przewracają, kiedy widzę, jak ubrana jest młodzież maszerującą do szkoły. To nie o XXI wiek chodzi . To oznaka braku szacunku dla drugiej osoby.
A z tym goleniem nóg u chłopaków, to pewnie była świadoma tego, że żaden z nich nie zgoli tej oznaki męskości i nie będą w krótkich spodniach do szkoły przychodzić.

Cytat:
Aha, u fryzjera też byłam podciąć końcówki
Ja jestem umówiona na poniedziałek.

Cytat:
Szkoda mi tylko 10 zł wydanych na kredkę do wybielania paznokcia od spodu
Trzeba było mnie zapytać. Też to przerabiałam

Wczoraj przyleciały próbki kremów z PAI. Dzisiaj idzie pierwszy do testów.

Kurde, zamówiłam dzisiaj faceta ze spalinową podkosiarką. A tu pogoda się jakoś zdecydować nie może : podeszczyć czy też nie. Zobaczymy.

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości