|
|
#3181 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Cytat:
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- No i ? Nie zmienia to faktu, że się nie spotkaliście. Mimo że ustalenia były inne.
|
|
|
#3182 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Generalnie w ogóle nie pozwolę się dotnąć po udach. To chyba sposób :P
Edytowane przez monikkad Czas edycji: 2011-05-28 o 14:31 |
|
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
ja się zastanawiam do czego w ogole jest potrzebne takie urzadzenie jak meżczyzna bo zaczynam się zastanawiac czy aby napewno są tacy ahh potrzebni
jak ich nie ma jest świętyyyyyy spokój.jak byłam sama kiedyś pare miesięcy było bosko zero sms telefonów patrzenia na komórke tłumaczenia się łaziłam gdzie chciałam robilam co chciałam, fajnie było no i najwazniejsze zero stresówwwwww !chyba czas do tego powrócić
|
|
#3184 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też muszę ( chcę ) być twarda co do tej sprawy. Dzisiaj mam okazję. ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
Mężczyzna myśli to samo o kobiecie , chociaż trudniej jemu ( bzykanko ) .
|
|||
|
|
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3186 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3187 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I nawet nie dajesz sobie szansy na poznanie kogoś wartościowego ![]() Cytat:
Za pierwszym razem poskutkowało to niepotrzebnym powrotem i kolejnymi miesiącami "w plecy". Za drugim okazało się, że ain't no mountains high to przejechania kilkudziesięciu kilometrów do swojego lekarza, przeżycia upokorzenia życia i łyknięcia tabletki "po" (niedoszły ojcec jest w gruncie rzeczy świetnym człowiekiem, bardzo się lubiliśmy, ale nie nadawał się na ojca mojego dziecka ).Za trzecim (zeszłorocznym) zrozumiałam, że eks sucks; w zasadzie ten mój wyskok okazał się być całkiem pożytecznym wyskokiem. Więcej się już nie spotkaliśmy. I dobrze! Przyznam, że do byłych zawsze miałam sentyment i działam trochę na zasadzie "znam go, jest "czysty". U mnie tylu, że nie pamiętam ![]() I wcale mi nie żal. Dorzuciłabym jeszcze do kompletu: doświadczenia i poczucie własnej wartości. Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2011-05-28 o 15:12 |
||
|
|
|
#3188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogłaś to sobie darować twoej stweirdzenie wyglada tak jak bys znała mnei od tych 25lat. MASAKRAAAAAAAAAA dlatego nie lubię interentu i staram się tutaj tak ludzi nei oceniać po 1 sytuacji.jak masz do mnie pisać w ten spoób jak moja conajmniej 10letnia przyjaciólka znajaca całe moje zycie to sobie daruj. bo przecież mnie nie znasz.---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
|
|
|
#3190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty natomiast rozczulasz się nad tym, analizujesz, przeżywasz. A gość nawet nie chce się z Tobą spotkać. Żenada. Będę pisała tak, jak mi się podoba
|
|
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ..
W koncu sie dzis wyspalam od 8 dni w sumie.. I pytanie do dziewczyn z dziedzin scislych..(bo ja umysl bardziej humanistyczny) Jak nauczyc sie cennikow ,cen(ogolnie liczb) bo mam do nauki do pracy a liczby zazwyczaj mi sie myla..
|
|
#3192 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przygotuj sobie kilkadziesiąt kartek samoprzylepnych i na każdej napisz cenę w innym kolorze i dorysuj coś, co Ci się z tym skojarzy. Albo coś zupełnie innego, żeby jeszcze bardziej się zapamiętało... np. na jednej kartce serduszko, na innej kwiatek, na trzeciej coś innego... I porozklejaj po całym domu (pokoju). I sobie chodź po domu i czytaj na głos ![]() A później jak podejdziesz np. do lustra (gdzie będzie przyklejona fiszka) to sama przypomnisz sobie cenę, bez patrzenia na kartkę. No chyba, żee masz tych cen w ilości kilkuset, więc to się nie sprawdzi raczej |
|
|
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
ahahahaha
dobreee
|
|
#3194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo dzieki za rade mam cenniki i jeszcze gorsze nr seryjne dekoderow do wkucia z nazwami.. cala duzaa tabelka.. i to chyba tez sobie rozpisze..
|
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myślę, że u mnie kluczową rolę odegra powrót do wizyt u psychologa, tylko ciężko zagospodarowac mi czas i finanse, żeby poddac się systematycznej terapii. Jednak pomysł z rozpieszczaniem mi się podoba Można uznac, że zaczęłam od dziś wygrzewając się trochę w solarium, jutro zamierzam zadbac o swoje paznokcie i pofarbowac włosy... to chyba dobre na początek A w środku tygodnia szaleję, zamykam firmę i jadę do przyjaciółki świętowac moje urodziny i w dodatku na spotkanie z koleżankami z byłej pracy To chyba też podciągnę pod to rozpieszczanie siebie ![]() A ja dzisiaj dałam plamę. Rano koszmar wrócił. Później typowy dla mnie skok nastroju i wpadłam w przerażająco dobry nastrój. W pewnym momencie postanowiłam pościągac sobie jakąś fajną, nową, radosną muzykę i uświadomiłam sobie, że nie mam w "Ulubionych" sprawdzonej strony, z której zawsze eks korzystał i... oczywiście napisałam do niego smsa Naprawdę tak nie było! Napisałam tylko "Czy mógłbyś (...)" , on na to "(...) proszę", ja "dziękuję"... zwykłe takie, ale jestem wściekła na siebie, że to zrobiłam, bo mimo, że żadne emocje mną wtedy nie kierowały to obawiam się, że on to odebrał jako zaczepkę z mojej stronyEdytowane przez Dearlie Czas edycji: 2011-05-28 o 15:58 |
|
|
|
|
#3196 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a) same go nie przegonimy b) poszuka sobie innej a sama przyznasz, że wersja 'a' jest dużo lepsza, bo jak sobie znajdzie inną laskę i Ciebie będzie miał w tyłku to będzie Ci jeszcze gorzej niż teraz. Nie zwracaj uwagę na to, co on mówi, bo widzisz jak się zachowuje. Mój eks jednego dnia mnie kocha, a drugiego mówi, że nie pamięta, aby takie coś mi mówił... Zaczęłam się ogarniać i Tobie też radzę. Nie odzywaj się do niego i choćby przyjechał z bukietem róż to go pogoń. Bo on się nie zmieni. |
|
|
|
|
#3197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale. Właśnie postanowiłam, że koniec z robieniem z siebie kretynki. On pewnie ma kogoś, więc niech im się wiedzie, byleby tylko wytrzymała z nim dłużej niż ja, bo jeśli ją będzie tak samo traktował to nie wróżę im długiej przyszłości chyba, że ona jest taka sama. Albo on się dla niej zmieni W każdym razie skasowałam jego nr po raz n-ty, ale tym razem poza tym wszystko, wszystko, wszystko. Wszystkie smsy, połączenia. Już nie ma opcji, żebym przypadkiem gdzieś ten nr znalazła, czy to na laptopie, czy na telefonie, czy tą karteczkę z numerem, którą mi dał. Wszystkiego się pozbyłam.W ogóle w taki nastrój bojowy wchodzę chyba. Bo zaczynam go nienawidzieć znowu (parę dni tak, parę inaczej, Boże co za huśtawki I taka piosenka oto dla eksa mojego i nie tylko mojego ![]() http://www.youtube.com/watch?v=OK4fJhbRL1g
|
|
|
#3199 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a wiecie do jakiego wniosku doszłam? że ta cała wielka "miłość" to sie o seks opierała...ale ja przecież chciałam się czuć taaaka wyjątkowa, jedyna jego prawdziwa miłość...ta,jasne. tydzień się pobzykaliśmy, a potem spędził miły weekend z nową koleżanką (chociaż pewności nie mam,ale to już nie pierwsza taka zagrywka z jego strony,więc intuicja mnie pewnie nie myli) i juz nie było po co się ze mną męczyć... czuję się obrzydliwie. tak wiem,na własne życzenie. ale może to jest właśnie to doświadczenie o którym pisała królowazimy.
|
|
|
#3200 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam tak też, ale powiem ci, że w sumie już coraz mniej. Zapewne dlatego, że ostatnio coraz bardziej go nienawidzę. Za dwa tygodnie jadę do niego, do jego miasta, bo idziemy na wesele jego znajomych. Po tym weselu zrywam ostatecznie. Będziemy potem spać w jednym łóżku, ale nie pozwolę się dotknąć. Tzn. mam taką nadzieję :P Myślę, że mi wyjdzie, na ten moment by wyszło, ale jak będzie za 2 tyg. to nie wiem :P
|
|
#3201 |
|
Raczkowanie
|
Spotkałam byłego wczoraj na mieście w jednym z klubów... Pogadałam z nim dosłownie 30 sekund i sobie poszłam. Potem jak wróciłam z toalety to już go nie było, wyszedł ze znajomymi, bo pub był pełen. No i wiadomo, nogi jak z waty, cała się trzęsłam, ale nie dawałam tego po sobie poznać. Pomyślałam sobie, że głupio zrobiłam, że po tej krótkiej rozmowie po prostu odwróciłam się do niego plecami i poszłam bez żadnego "cześć", więc zadzwoniłam by spytać czy jest gdzieś w pobliżu żeby chwile pogadać. Był już gdzie indziej i powiedział, że odezwie się, bo chciałby się spotkać. Stwierdził, że jakoś się zgadamy i że miło było mu mnie widzieć. Byłam przez telefon radosna, więc się cieszę z tego, że niczego nie odwaliłam. No ale fakt-mogłam nie dzwonić...
Dziś zostawił mi wiadomość na gg, pytał jak mi minął wieczór i jak było na maratonie. Fakt faktem humoru zbyt dobrego nie mam ![]() Tak, chciałabym go odzyskać. Wiem, że nic na siłę, ale trzymam się tego co powiedziała Elve "płakanie mu w słuchawkę to wkładanie głowy pod topór, takim zachowaniem tylko zniechęcasz go do siebie"
|
#3202 |
|
Rozeznanie
|
spięłam sobie włosy do sprzątania czterema wsuwkami i mam fryzurę, jak z Hollywood
a jakbym chciała się tak uczesać na imprezę to za cholerę mi nie wyjdzie. Też tak macie?
|
|
|
|
#3203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedys zakrecilam sobie wlosy tak chyba z nudow..piekne loki mialam.. Raz przed waznym wyjsciem zakrecilam i wygladalam jak mokry pudel.. (masakra a czasu by umyc glowe nie bylo )
|
|
|
#3204 |
|
Rozeznanie
|
No ja też się odezwałam do exa, nie widomo po co, szybko uciełam rozmowę.
![]() Wygląda na to, że dośc często będzimey mieli okazje się zobaczyć. Jednak nie pozwolę mu sie nawet dotknać! Już wystarczająco się upodlilam całując się z nim tydzień temu Na odchodne rzuciłam mu haslo: odezwij sie jak dorośniesz i to jest jedyny wariant, a że to się nie stanie... Powrotów nie będzie
|
|
|
|
#3205 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Popieram dziewczyny, olej patałacha raz na zawsze, on widzi, że czegokolwiek by nie zrobił, to zostanie mu wybaczone... ![]() Cytat:
|
|
#3206 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ale... chciałoby się, oj, chciało . A jak tam głowa? Kac morderca? Cytat:
![]() Cytat:
. Moi najlepsi przyjaciele to trójka stuprocentowych (także w złym tego słowa znaczeniu) facetów, i to z nimi dogaduję się najlepiej, oni mnie najlepiej rozumieją, to na nich mogę liczyć. Nigdy nie rozumiałam ludzi, którzy tworzą związki - kokony, zamykają się w nich dla świata i spotykają tylko ze sobą. Trzeba mieć swoje pasje, zainteresowania, grupę znajomych tylko swoich. Miłość miłością, ale jak widać po mnie nawet najdłuższy związek może się skończyć, i co? Dupa. Cytat:
Edytowane przez Connff Czas edycji: 2011-05-28 o 16:52 |
||||
|
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Dearlie Czas edycji: 2011-05-28 o 17:04 |
|
|
|
|
#3208 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i nad tym chciałabym popracować w moim next związku, jak się jakiś napatoczy ![]() Cytat:
trzymam kciuki i udanej imprezy..Cytat:
jak już wydusiłam z siebie ostatnie słowo, emocję - poczułam ulgę i teraz już nie ma dla mnie tematu ![]() Cytat:
* * * * * * * nie wiem czemu, ale na dzień dzisiejszy czuję, że mój next bojfrend nie będzie miał ze mną łatwo.. chodzi mi głównie o to, że jak zawsze miałam dystans i byłam dość chłodna w początkowych relacjach, tak teraz to już w ogóle.. czuję, że nie zaufam tak łatwo.. i chociaż mogę się zakochać, to ni ch** nie dam po sobie poznać.. tak jakoś czuję..
|
|
#3209 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i co najgorsze nie potrafię w żaden sposób tego zmienić...
|
|
|
|
|
#3210 |
|
Rozeznanie
|
Oj, chyba za wasza radą będę musiała się złamać i pogadac.
Po pierwsze mam kryzys, a po drugie czuję, że zostałam całkiem sama z tym wszytskim... Udawanie, że wszystko jest ok, kiedy się potrzebuje miniumum wsparcia jest bezsensu. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.

jak ich nie ma jest świętyyyyyy spokój.
zero sms telefonów patrzenia na komórke tłumaczenia się łaziłam gdzie chciałam robilam co chciałam, fajnie było
no i najwazniejsze zero stresówwwwww !

) .

dobreee
Naprawdę tak nie było! Napisałam tylko "Czy mógłbyś (...)" , on na to "(...) proszę", ja "dziękuję"... zwykłe takie, ale jestem wściekła na siebie, że to zrobiłam, bo mimo, że żadne emocje mną wtedy nie kierowały to obawiam się, że on to odebrał jako zaczepkę z mojej strony
ale. Właśnie postanowiłam, że koniec z robieniem z siebie kretynki. On pewnie ma kogoś, więc niech im się wiedzie, byleby tylko wytrzymała z nim dłużej niż ja, bo jeśli ją będzie tak samo traktował to nie wróżę im długiej przyszłości 

i co najgorsze nie potrafię w żaden sposób tego zmienić...