|
|
#3631 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Cytat:
Nie wiem, czemu sobie utrudniasz życie, nie dając szansy na normalność. Chcesz się do niego odezwać za jakiś czas? Zapisz jego numer gg w telefonie albo zostaw w archiwum. Po co masz codziennie oglądać jego status i opisy? Chyba tylko po to, by się katować.
|
|
|
#3632 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A taksówka? ^^ Może to głupi pomysł, bo nie wiem ile tego masz, ale są takie co przewożą duże bagaże A ja wstałam z chęcią napisania do Was dziewczyny, bo po pierwsze - miałam świadomy sen! A po drugie - tak strasznie chciałabym mieć bobasaaa! Strasznie uwielbiam dzieci :P Już raz miałam sen, że jestem w ciąży i dotykając ręką brzuch poczułam jak dziecko się rusza we mnie... Coś niesamowitego A był to tylko sen... Może przypływ takich matczynych uczuć, to efekt miesiączki ;P Hehehehe... Wiem, że o dziecku w tym wieku nie ma mowy :/ Z drugiej strony boję się, że za te 10 lat (czyli jak dobije do 30) będę raczej zgorzkniałą babką, która (biorąc uwagę na ilu dupków JUŻ trafiłam) będzie miała ochotę wytłuc każdego faceta na ziemi ;P Dramat...
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, taksówka to bardzo dobre rozwiązanie tylko niestety kosztowne
Mój dystrybutor ma siedzibę na obrzeżach miasta, a do tego wszystkiego już sam dojazd do Poznania mnie nieźle kosztuje, więc wolałabym uniknąć dodatkowych kosztów, bo po przeliczeniu może się okazać, że na zakupionym towarze wyjdę na 0 o ile nie na minusie. Pomyślałam, że może pojadę i kupię po prostu część produktów, a po resztę pojadę w następnym tygodniu. Tak czy inaczej wściekłość na samą siebie mi nie mija. Głupia jestem, że w ogóle pytałam go. Głupia jestem, że się łudziłam, że pomoże. Głupia, głupia, głupia.
|
|
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyno!! gdzie jest Twój honor? duma? NIE DZWOŃ i NIE PISZ do niego. Przestań wreszcie. Nie możesz bez przerwy wisieć na nim. Zagryź zęby i daj radę sama. Wymyśl coś, zamiast iśc po najmniejszej linii oporu i się poniżać prosząc się jego. Odetnij się od tego czlowieka. Jesteś od niego beznadziejnie uzalezniona. Mam wrazenie, ze te wszystkie sprawy zawodowe traktujesz jak pretekst do kontaktu i spotkania z nim, że to Cie tylko przy życiu trzyma. I pomyśl o zrobieniu prawa jazdy. Stań na nogi. SAMA. |
|
|
|
|
#3635 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W każdym razie już nic mu nie pisz... bo będziesz tylko jeszcze gorzej się czuła. A kiedy jedziesz po ten towar? Ja się muszę wybrać do dermatologa, więc może mogłabym Ci pomóc? |
|
|
|
|
#3636 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I w takich chwilach też czuję się słaba... (Każdy jeżyk ma mięciutki brzuszek) Ale wtedy zagryzam zęby i myślę o tym, że tak naprawdę nigdy nie miałam u niego wsparcia, oprócz tego, że mogłam tylko przyjść do niego i zapomnieć się na chwilę. Niesamowite jak ten człowiek był wybrakowany i jak potrafiłam się do niego przywiązać
And you must remember that : There is "lie" in believe, "over" in lover, "end" in friend, "us" in trust, "ex" in next and "if" in life. Edytowane przez Discover _The_Truth Czas edycji: 2011-05-31 o 11:43 |
|
|
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, mogłam pomyśleć o tym, że nikt mi tutaj nie uwierzy, że potrzebuję tej pomocy, a nie była to wyimaginowana przeze mnie przyczyna do kontaktu z nim.
Obrzydzacie mi po raz kolejny wizaż i ten wątek. To przykre, że z taką trudnością przychodzi Wam wiara we mnie. To przykre, że gdy piszę o swoich postępach to te posty giną bez odzewu w tłumie, a jak już człowiek popełni błąd to nagle ze wszystkich stron najeżdżacie. ![]() Zrobię prawo jazdy... póki co wysi nade mną 50tys., które muszę skąś wyczarować, więc kolejne wydatki na tę chwilę mnie nie interesują. Jednak oczywiście chodzę tylko na łatwiznę. Łatwo krytykować nie znając zupełnie mojego życia, moich problemów totalnie nie związanych z eksem. Nie mam już sił. Kocham swoje urodziny... co roku są ku*ewsko ch*jowe. ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Wysyła kurierem ( za darmo od pewnego pułapu cenowego ). Rzecz w tym, że na ich stronie internetowej nie ma wszystkich produktów, które mają na stanie. Telefonicznie też to jest uciążliwe. Poza tym wolę jeżdzić tam osobiście i zobaczyć co jest nowego, w jakich cenach, porównać dane produkty czytając etykiety itp. No i kolorówka przez internet to też duże ryzyko, bo niestety kolory bardzo się różnią, a inwestować w lakiery UV, które sporo kosztują w ciemno wybierając kolor to duże ryzyko. Dlatego wolę rzadziej, ale osobiście jeździć tam. |
|
|
|
#3639 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
*Nie przejmuj się, sama wiesz że skoro jest Ci ta pomoc potrzebna to po prostu o nią prosisz A że to akurat były to też nie ma znaczenia Przykro mi że nie masz nikogo kto mógłby Ci pomóc Niestety ja nie z poznania
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#3640 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana ten wątek jest właśnie po to,żeby kopać w tyłek i tego nie zmienisz...Nie masz może kolegi albo koleżanki z autem, którzy mogli by Ci pomóc? Bo faktycznie opcja "exa" mimo,że gwarantował Ci pomoc nie jest najlepsza...Z takich pomocy się nie korzysta mimo,że on zapewne powiedział,ze możesz na niego liczyć..Jak widać po wyżej opisanej przez Ciebie sytuacji on ma Cię głęboko bo gdyby faktycznie chciał Ci pomóc to by to zrobił...Odpuść błagam Cię...Już chyba dosyć się nacierpiałaś
|
|
#3641 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i mi odpowiedz na kiedy potrzebowałabyś tej pomocy |
|
|
|
|
#3642 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3643 |
|
Wtajemniczenie
|
Howdoi a kiedy zaczęły Ci się pierwsze objawy ciąży ??:P
|
#3644 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak, smaruje... nawet kupiłam krem na rozstępy dla kobiet w ciąży... masakra to dla mnie jest bo nawet cellulitu nie mam ! a termin 29 grudnia ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
aaaa mój były też tak gadał i co ![]() a dzisiaj jest milutki dla mnie mamy się spotkać i pogadać. |
||
|
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokochaj i zacznij cenić samą siebie, wtedy każdy dzień, nie tylko dzień urodzin będzie cudowny. Ja Ci tego wlasnie dzisiaj życzę, żebyś wygrała tę walkę o siebie i za rok z dumą powiedziała: kocham siebie i swoje zycie. |
|
|
|
|
#3646 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3647 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aluś w czwartek. Prawdopodobnie jakoś koło południa,bo przyjaciółka u której będę spała po 12 musi wyjść do pracy, więc ja wtedy pewnie pojadę po ten towar ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3648 | |
|
Zadomowienie
|
a jesteś pewna, że tego chcesz? nie popsuje to Tobie dobrego humoru? i przede wszystkim - czy nie zaburzy spokoju, którego przecież tak potrzebujesz..
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
ale że muszę jechać do dermatologa to mogę przyjechać wcześniej i pomóc Tobie "przetargać" te rzeczy ![]() nie chcę nic obiecywać, bo nie wiem jak to będzie z pracą w czwartek, ale myślę, że jest taka możliwość. no i oczywiście życzę wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
|
#3649 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie martw się Też ciężko przechodziłam rozstanie tylko u mnie to się strasznie dłuuuuggggggooooo ciągnęło A teraz No cóż Trawa znowu jest zielona,słońce jakoś mocniej świeci a świat jest piękniejszy ![]() Pocieszyło mnie to w minimalnym stopniu ![]() To i tak miałaś króciutki okres złego samopoczucia
|
|
#3650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam za✂✂✂isty humor lecz boje się, że gdy go zobaczę... wszystko wróci... a z 2 strony to ojciec tego dziecka... ;/ Dżuniorka, czułam się fatalnie od początku tylko jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży. Wymioty przez 2 tyg były tak mocne, że byłam odwodniona... Do tego stres przez niego, ciągłe obelgi, wypominanie, obrażanie potęgowało zaistniałą sytuację. teraz lekko mówiąc mam na to wy✂✂✂ane ! ![]() i gdy humorek mam świetny to i świetnie się czuję
Edytowane przez howdoi Czas edycji: 2011-05-31 o 12:58 |
|
|
|
|
#3651 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
stałam w kuchni z Jego matką i niby wiedziałam, że już nie jesteśmy razem - on przyszedł i się do mnie przytulił.. nie ruszają mnie jakoś szczególnie te sny, ale to już któryś raz z kolei i zaczyna mnie to trochę męczyć.. zwłaszcza, że we wszystkich snach jest Jego matka, albo oboje z ojcem.. Cytat:
fakt.. ja też uważam, że pewne sprawy tutaj, które piszemy są potem dzielone na DOBRE i ZŁE.. jakby życie było czarno-białe.. dlatego ja proponuję zdystansować się od niektórych wypowiedzi.. ale też pamiętać, że dziewczyny pisząc nawet przykre dla Ciebie słowa - nie chcą dla Ciebie źle! tylko dobrze.. nie robią tego, aby Cię dobić - tylko, aby Ci pomóc.. ale co Ty z tym zrobisz zależy od Ciebie
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przez tydzień gdy się do niego nie odzywałam, odżyłam. I co najlepsze W OGÓLE o nim nie myślałam ! ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- i tak najbardziej boję się rozwarcia ! i samego porodu...
|
|
|
|
|
#3655 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
- Taksówka droga? Czasem nie ma wyjścia. - Przejazd na raty tramwajem? j/w - Napastowanie sąsiadów i znajomych? A nuż pomogą. Wizażowa Agabil ma problemy z kręgosłupem, a jeździ z kuframi kosmetyków do swoich klientek. Nie ma samochodu, a daje radę. OK - obiecał, nie dotrzymał słowa. To nie znaczy, że masz nie szukać pomocy gdzie indziej. Po prostu nie szukaj jej już więcej u niego.
|
|
|
#3656 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
potrafię mieć takie sny, w których on prosi mnie o rękę, biorę z nim ślub, albo się kochamy i to jest dopiero masakra.No ale wiadomo, podświadomie pewnie chcę temu wszystkiemu zaprzeczyć (że jak to, nie jesteśmy już razem) no i pewnie stąd takie a nie inne marzenia senne ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Na razie o tym nie myśl, ciesz się rosnącym brzuszkiem Za jakiś czas możesz wykonywać w domu ćwiczenia, które mogą pomóc Ci w samym porodzie.
|
|
#3657 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On mówił, że idzie na piwo z chłopakami, to ja, uczciwie, że dobra, ja pójdę sobie do przyjaciółki/ kosmetyczki/ na zakupy... Co tam, że sie potem okazało, że fajnie się bawił jarając maryśkę... Piździonka właściwego się nie doczekałam, bardzo dobrze, temu "panu" już podziękujemy! Cytat:
Nie mogę się doczekać, jaka będzie płeć! Choć myślę, że chyba chłopczyk! Cytat:
Nie jesteś naiwna, jesteś jeszcze w szoku porozstaniowym. Ja w zeszłym roku miałam spieprzone. Wiadomo przez kogo. Dlatego się narazie do niego nie odzywam, co by nie zaproponował spotkania w celu oddania sobie swoich rzeczy właśnie na piątek. To jest mój dzień, zaprosiłam ow, swoich przyjaciół, wydaje troche kasy... Chcę się świetnie bawić. Bez niego! Cytat:
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-05-31 o 13:26 |
||||
|
|
|
#3658 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Muszę odzyskać wiarę w siebie, nie lubię siebie takiej jaką teraz jestem. Tęsknie za dawną sobą.
|
|
#3659 |
|
Zadomowienie
|
Lilly, dlaczego myślisz że będzie chłopczyk ?
|
|
|
|
#3660 |
|
Zadomowienie
|
a ja myślę że dziewczynka!
będziesz chciała znać wcześniej płeć czy zostawiasz to jako niespodziankę dla siebie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

A był to tylko sen... Może przypływ takich matczynych uczuć, to efekt miesiączki ;P Hehehehe... Wiem, że o dziecku w tym wieku nie ma mowy :/ Z drugiej strony boję się, że za te 10 lat (czyli jak dobije do 30) będę raczej zgorzkniałą babką, która (biorąc uwagę na ilu dupków JUŻ trafiłam) będzie miała ochotę wytłuc każdego faceta na ziemi ;P Dramat...
Mój dystrybutor ma siedzibę na obrzeżach miasta, a do tego wszystkiego już sam dojazd do Poznania mnie nieźle kosztuje, więc wolałabym uniknąć dodatkowych kosztów, bo po przeliczeniu może się okazać, że na zakupionym towarze wyjdę na 0 o ile nie na minusie. Pomyślałam, że może pojadę i kupię po prostu część produktów, a po resztę pojadę w następnym tygodniu. Tak czy inaczej wściekłość na samą siebie mi nie mija. Głupia jestem, że w ogóle pytałam go. Głupia jestem, że się łudziłam, że pomoże. Głupia, głupia, głupia.

*
Kochana ten wątek jest właśnie po to,żeby kopać w tyłek i tego nie zmienisz...Nie masz może kolegi albo koleżanki z autem, którzy mogli by Ci pomóc? Bo faktycznie opcja "exa" mimo,że gwarantował Ci pomoc nie jest najlepsza...Z takich pomocy się nie korzysta mimo,że on zapewne powiedział,ze możesz na niego liczyć..Jak widać po wyżej opisanej przez Ciebie sytuacji on ma Cię głęboko bo gdyby faktycznie chciał Ci pomóc to by to zrobił...Odpuść błagam Cię...