Rozstanie z facetem, cz. XVIII - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-31, 13:45   #3661
Ofelia 20
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Błagam Cię nie strasz mnie....
Juniorka coś podejrzwasz???

test Ci prawde powie (tzn zazwyczaj).

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 13:46   #3662
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alka132 Pokaż wiadomość
a ja myślę że dziewczynka!
będziesz chciała znać wcześniej płeć czy zostawiasz to jako niespodziankę dla siebie?

z wróżby wyszło, że dziewczynka !

chciałabym dziewczynkę, sukieneczki, rureczki ajjj !

strojnisia będzie

A i oczywiście chcę znać płeć

aaaa i odwołałam dzisiejsze spotkanie z byłym. Nie czuję się gotowa jeszcze.

Edytowane przez howdoi
Czas edycji: 2011-05-31 o 13:49
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 13:55   #3663
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
Lilly, dlaczego myślisz że będzie chłopczyk ?
Nie wiem, jakoś tak... Wszystkie młode mamy jakie znam mają synków!
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 13:55   #3664
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Juniorka coś podejrzwasz???

test Ci prawde powie (tzn zazwyczaj).
Nie no L Tabsy biorę,zabezpieczam się...Ale niestety (chyba z racji stresu i zmiany klimatyzacji w pracy) czuję sie ostatnio strasznie...W głowie mi się kręci,niedobrze mi ale to u mnie niestety czasami norma...

Poza tym wyszło by chyba na ostatnim USG gdyby coś było :P
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 13:56   #3665
blueone
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość

Nie no nie mogę bo jak to czytam to mi wstyd Bo to było powalone, ja byłam głupia i 9 za krótkich miesięcy
czego Ci wstyd? bo aż się głupio poczułam,że zapytałam...

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Jaki szok wczoraj wieczorem Odezwał się chłopak, z którym romansowałam 3 lata temu (kolega z podstawówki, z którym odnowiłam kontakt przez NK). Bajerował do mnie, zwodził, mydlił oczy, a w między czasie miał dziewczynę - ale oczywiscie "nie układa się między nami" i "myślę nad rozstaniem". Nasza przygoda trwała ok 2 miesiące, po czym ucięłam kontakt. Od koleżanki wiem, że w tamtym orku ożenił się z tą dziewczyną. Była cisza, a nagle sms, co tam u mnie, że ma nadzieję, że dalej sie tak wspaniale uśmiecham itp. Napisałam tylko, że u mnie świetnie i co tak nagle sobie o mnie przypomniał. Odpisał, że ciągle o mnie myśli, ale dopiero teraz nabrał odwagi żeby się odezwać i dalej dopytywał co słychać. Nie odpisałam, smsy skasowałam. Pfff
pozostaje mi sie tylko cieszyć, że to nie ja już bedę w takiej sytuacji jak ta dziewczyna

Cytat:
Bardzo dobrze, z dzidziusiem wszystko w jak najlepszym porządku... I ja w końcu mega dobrze się czuję... Nie mam już uciążliwych wymiotów, był taki okres iż myślałam, że mnie wykończą...

dzisiaj w ramach relaksu idę po pracy nad Odrę opalić tyłek !

no i co najważniejsze mam dobry humorek, mega dobry... Aż chce się żyć...
super! cieszę się naprawdę, dzidzia będzie Twoim największym szczęściem, zobaczysz

Cytat:
o tak mój kolejny związek będzie na takiej zasadzie budowany. Ale i tak się boję, że znowu będzie tak samo, bo niestety teoria ma się często różnie do praktyki...
No mój na początku taki był...i wszystko układało się świetnie. Aż się rypło, kiedy mi odbiło na skutek miażdżącego poczucia winy...eh. Lekcja na przyszłość.

Cytat:
Napisane przez Discover _The_Truth Pokaż wiadomość
A ja wstałam z chęcią napisania do Was dziewczyny, bo po pierwsze - miałam świadomy sen!
ale fajnie, kiedyś sporo o tym czytałam to samo z siebie tak wyszło,czy jakoś "trenowałaś?"

Cytat:
Napisane przez wandaweranda Pokaż wiadomość
I pomyśl o zrobieniu prawa jazdy. Stań na nogi. SAMA.
polecam! Naprawdę daje duże poczucie samodzielności i niezależności, nawet wliczając w to moje wpadki motoryzacyjne

Cytat:
Napisane przez Discover _The_Truth Pokaż wiadomość
Nawet nie zauważyłam kiedy się to stało, myślałam, że cały czas mam wszystko pod kontrolą. Ty sobie pomyśl, że jest to człowiek, na którego już nie możesz liczyć i już...
A kontrolę też straciłam nie wiadomo jak i kiedy...miłość

Cytat:
Ja Ci tego wlasnie dzisiaj życzę, żebyś wygrała tę walkę o siebie i za rok z dumą powiedziała: kocham siebie i swoje zycie.
Tego również Ci życzę Dearlie!i sobie jak najbardziej też,mimo że nie mam dziś urodzin...

a tak w ogóle wiem jak boli pozbywanie się złudzeń...

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość

Kochana , nie należy ufać eksowi w takich sprawach! Mi mój też pierdyliard razy mówił, że zawsze moge na niego liczyć, że to, że sro. Nigdy nie skorzystałam i mam nadzieje, że nie bede musiała korzystać. Właśnie po to, żeby nie przezyć megawielkiego rozczarowania, które pewnie by nastapiło...

Nie jesteś naiwna, jesteś jeszcze w szoku porozstaniowym.
kocham to określenie!

Cytat:
Ja w zeszłym roku miałam spieprzone. Wiadomo przez kogo. Dlatego się narazie do niego nie odzywam, co by nie zaproponował spotkania w celu oddania sobie swoich rzeczy właśnie na piątek. To jest mój dzień, zaprosiłam ow, swoich przyjaciół, wydaje troche kasy... Chcę się świetnie bawić. Bez niego!

I niech tak zostanie!
i bardzo dobrze! Ja też miałam zepsute urodziny przez exa...bo sie obraził na mnie i je olał, uroczo prawda?

Forrest Gump
blueone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 13:56   #3666
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Cytat:
bardzo mądra decyzja!

a jak się czyta Twoje pełne zachwytu zdania o dziewczynce to aż samemu się chce mieć dzidziusia w brzuchu
Stary 2011-05-31, 14:02   #3667
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
bardzo mądra decyzja!

a jak się czyta Twoje pełne zachwytu zdania o dziewczynce to aż samemu się chce mieć dzidziusia w brzuchu

ale wiesz ciężko jest...
ale staram się żyć pozytywnie i mieć uśmiech na twarzy , małymi kroczkami dochodzę do siebie, robię coś dla siebie. Chcę aby moje bejbi miało fajną mamę a nie zamartwiającą się nad problemami.
Stary 2011-05-31, 14:07   #3668
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueone Pokaż wiadomość

i bardzo dobrze! Ja też miałam zepsute urodziny przez exa...bo sie obraził na mnie i je olał, uroczo prawda?
Ja sie zastanawiam nad urodzinowymi życzeniami. Ale znając buractwo eksa, to mi nie złoży, ewentualnie na fb napisze!
Stary 2011-05-31, 14:17   #3669
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:

ale wiesz ciężko jest...
ale staram się żyć pozytywnie i mieć uśmiech na twarzy , małymi kroczkami dochodzę do siebie, robię coś dla siebie. Chcę aby moje bejbi miało fajną mamę a nie zamartwiającą się nad problemami.

Zazdroszczę twojemu dziecku takiej mamki

Mądra z Ciebie kobietka jest, dasz radę
Ja też tak sobie pomyślałam, że chłopczyk będzie

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Ja sie zastanawiam nad urodzinowymi życzeniami. Ale znając buractwo eksa, to mi nie złoży, ewentualnie na fb napisze!

No tak teraz każdy pisze życzenia na portalach społecznościowych.
Śmieszą mnie tacy ludzie którzy rano widząc mnie nie powiedzą ani słowa ( wiedząc , że mam urodziny ) a wieczorem na nk, fb - " Szczęścia, zdrowia..bla, bla, bla. Gryzę chyba , nie>?

Edytowane przez Yuuka
Czas edycji: 2011-05-31 o 15:02
Yuuka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 14:22   #3670
Dearlie
Zakorzenienie

Eks napisał, że jakieś spotkanie przełożono mu na 6 czerwca, więc postara mi się pomóc...

Tyle, że ja po Waszych postach nie jestem pewna czy jej jeszcze chcę Ja pierdykam... nie ma to jak nie wiedzieć czego się chce... Do niedawna myślałam, że moje życie to horror lub melodramat, ale dziś już wiem... to kiepska komedia
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 14:25   #3671
pika87
Rozeznanie

Cytat:
składanie ci życzeń niestety nie należy już do jego obowiązków. no chyba że się przyjaźnicie i rozstaliście się w miłej atmosferze. mój eks też będzie miał za kilka tygodni urodziny i nie zamierzam mu nic wysyłac. moje są dokładnie miesiąc później i on też napewno mi nie wyśle. nawet w święta nie złożyliśmy sobie życzen. jego mama i siostra wyslały mi życzenia a on nic. z mojej strony byłby to czysty cynizm życzyć my szczęścia, miłości... jech jego nowa panna mu składa
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 14:45   #3672
wandaweranda
Zakorzenienie

Cytat:

no proszę
i o to chodzi. To Ty tutaj rządzisz, pamiętaj.

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
jech jego nowa panna mu składa
a jest takowa?
Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Eks napisał, że jakieś spotkanie przełożono mu na 6 czerwca, więc postara mi się pomóc...

Tyle, że ja po Waszych postach nie jestem pewna czy jej jeszcze chcę
tu nie chodzi o pomoc, jego łaskę czy Twoją wygodę. Tu chodzi o radykalne urwanie kontaktu z byłym. Radykalne. Chodzi o odwyk.
Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Do niedawna myślałam, że moje życie to horror lub melodramat, ale dziś już wiem... to kiepska komedia
tylko, ze Ty bierzesz ogromny udział w tworzeniu scenariusza tej komedii. Świadomie.
wandaweranda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 14:58   #3673
pika87
Rozeznanie

no dziewczyny możecie mi pogratulować głupoty!!! właśnie uświadomiłam sobię, że część mojej pracy mgr zaginęła. niby nic bo mam zapisaną na kompie, ale tamta była sprawdzona przez promotora i zawierała informacje dotyczące poprawek FUCK!!!
Stary 2011-05-31, 15:05   #3674
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Nie no L Tabsy biorę,zabezpieczam się...Ale niestety (chyba z racji stresu i zmiany klimatyzacji w pracy) czuję sie ostatnio strasznie...W głowie mi się kręci,niedobrze mi ale to u mnie niestety czasami norma...

Poza tym wyszło by chyba na ostatnim USG gdyby coś było :P
A może to od tabletek, jakieś skutki uboczne. Ja miałam wiele koleżanek, które własnie narzekały na jakieś osłabienia itd.

Na pewno by wyszło

Ja też biore tabletki i czasami miałam takie okresy, że czułam się strasznie zmęczona, osłabiona, odrzucało mnie np od papierosów, a lubie palić i miałam już myśli, że może... Ale to musiało być przemęczenie

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Tak po prostu jest. Ja też byłemu nie składałam życzeń na urodziny, na święta sobie życzeń nie składaliśmy. Po prostu koniec, nie jesteśmy już razem, nic nas nie łączy i każdy ma nowe życie Jakby Ci napisał to by było za chwile "co za burak złożył mi życzenia na urodziny, po tym wszystkim"

Olać go

Stary 2011-05-31, 15:06   #3675
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
no dziewczyny możecie mi pogratulować głupoty!!! właśnie uświadomiłam sobię, że część mojej pracy mgr zaginęła. niby nic bo mam zapisaną na kompie, ale tamta była sprawdzona przez promotora i zawierała informacje dotyczące poprawek FUCK!!!

Ot tak zaginęła?
Poszukaj jeszcze, posprawdzaj każdy kąt.

Pewnie roztrzepana byłaś i gdzieś walnęłaś ją
Wiem jak to jest, tez coś zgubię, nawrzeszczę na rodzeństwo a póżniej się okazuje, że to coś sobie leży spokojnie na półce a najczęściej u mnie w torebce
Stary 2011-05-31, 15:08   #3676
pika87
Rozeznanie

[QUOTE=wandaweranda;272261 51]

a jest takowa?

QUOTE]
pewności nie mam bo jak ostatni raz widziałam sie z jego siostrą to mówiła, że nie ma nikogo i nikogo nie chce mieć. za jakiś tydzień widziałam się z jego mamą i wygadała się, że wspominał o jakiejś dziewczynie, ale nic więcej nie wie bo jak tylko to usłyszała to wyszła do innego pokoju. jak u mnie był to powiedział - czas zająć się tylko sobą. szczerze mówiąc nie interesuje mnie już to (do chwili aż któraś zrobi go w ch**a bo wtedy będę maiła dziką i perfidną satysfakcje ), ale osobiście myślę że kogoś ma
Stary 2011-05-31, 15:12   #3677
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
bardzo mądra decyzja!

Lubie czyjeś dzieci (wiadomo własnego nie mam). Wtedy się wydają takie słodkie i kochane, a moje na pewno bedzie wredne i będzie mi całe noce ryczeć

Przez najbliższe 10 lat nie planuje Ciekawe jak mi to wyjdzie

Stary 2011-05-31, 15:14   #3678
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
A może to od tabletek, jakieś skutki uboczne. Ja miałam wiele koleżanek, które własnie narzekały na jakieś osłabienia itd.

Na pewno by wyszło

Ja też biore tabletki i czasami miałam takie okresy, że czułam się strasznie zmęczona, osłabiona, odrzucało mnie np od papierosów, a lubie palić i miałam już myśli, że może... Ale to musiało być przemęczenie
Amen
W sumie fakt...drugi tydzień bez odpoczynku mi leci także sesja,nowości w pracy + cała reszta świata...Może faktycznie jestem przemęczona już i stąd to złe samopoczucie
Ale właściwie biorę już 4 miesiące i jakoś do tej pory nie miałam takich jazd...Ale od kiedy zmieniłam soczewki mam bóle głowy...Kto to wie
Cytat:
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
Stary 2011-05-31, 15:15   #3679
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Yuuka Pokaż wiadomość
Ot tak zaginęła?
Poszukaj jeszcze, posprawdzaj każdy kąt.

Pewnie roztrzepana byłaś i gdzieś walnęłaś ją
Wiem jak to jest, tez coś zgubię, nawrzeszczę na rodzeństwo a póżniej się okazuje, że to coś sobie leży spokojnie na półce a najczęściej u mnie w torebce
o DZIĘKI CI KOCHANA!!! przypomniałaś mi o pólce pełnej papierów, dokumentów... i ZNALAZŁAM uffffffff
Stary 2011-05-31, 15:16   #3680
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
No tak teraz każdy pisze życzenia na portalach społecznościowych.
Śmieszą mnie tacy ludzie którzy rano widząc mnie nie powiedzą ani słowa ( wiedząc , że mam urodziny ) a wieczorem na nk, fb - " Szczęścia, zdrowia..bla, bla, bla. Gryzę chyba , nie>?
Juz nie chodzi o to, że napisze na fb, tylko, że ogólnie napisze, a nie np. zadzwoni. Sama czasem składam na fejsie, ale dlatego, że nie mam bliższego kontaktu z tymi osobami.

Cytat:
Tak po prostu jest. Ja też byłemu nie składałam życzeń na urodziny, na święta sobie życzeń nie składaliśmy. Po prostu koniec, nie jesteśmy już razem, nic nas nie łączy i każdy ma nowe życie Jakby Ci napisał to by było za chwile "co za burak złożył mi życzenia na urodziny, po tym wszystkim"

Olać go
No tak, mi też nie złożył życzeń na nowy rok, wielkanoc, boże narodzenie (w szkole mieliśmy "wigilie klaswą" jedynie), na dzień kobiet. Ja jemu też nie złożyłam. Jednak uważam, że życzenia urodzinowe to co innego. Tak samo jak mówienie "Dzień Dobry" moim rodzicom. Ja jego mamie zawsze mówie, nawet czasem zajrze do sklepu, zapytam co słychać. Lubimy sie dalej, wiec nie widze przeszkód. Eks teścia (właśnie sobie przypomnialam, ze mam go jeszcze "teściu" zapisanego w telefonie) żadko widuję, ale też się witam. Z nimi zyczenia świąteczne wymieniłam normalnie. To, ile moi rodzice kasy, czasu, cierpliwości w niego włożyli, mój ojciec go woził, załatwiał jego rodzinie... A teraz nawet sie na ulicy nie ukłoni. Cham i tyle.
Stary 2011-05-31, 15:17   #3681
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
no proszę
i o to chodzi. To Ty tutaj rządzisz, pamiętaj.

ja rządzę ?

JAK ?
Stary 2011-05-31, 15:17   #3682
Discover _The_Truth
Raczkowanie

Cytat:
Mój to samo :/ On mi nawet na fb nie złoży (nawet jakbym go miała w znajomych). Widocznie tyle dla niego znaczyłam, że nawet nie stać go na taki gest. Cóż :/ Ja mu zawsze składałam życzenia, ale w tym roku się nie pofatyguję, bo niby czemu?? ;/

Cytat:
Napisane przez blueone Pokaż wiadomość
ale fajnie, kiedyś sporo o tym czytałam to samo z siebie tak wyszło,czy jakoś "trenowałaś?"
Nie trenowałam w ogóle Nad ranem się przebudziłam, potem znowu próbowałam zasnąć, ale nie mogłam :/ Aż w końcu tak mnie zmogło, nawet nie wiem kiedy o.O Po prostu uświadamiasz sobie, że śnisz. Drętwieje Ci trochę ciało. A sen jest o niczym... Znajdujesz się w jakiejś sytuacji i kierujesz snem. Idziesz gdzie chcesz, robisz co chcesz. Ja na początku próbowałam podnieść obie ręce i mi się wydawało, że je podnoszę naprawdę śpiąc hahaha Sen trwał krótko, znajdowałam się w moim pokoju, wstałam z łóżka i podeszłam do okna. Była identyczne pogoda jak ta za oknem

DEARLIE wszystkiego najlepszego ! )
"over" in lover,
"end" in friend,
"us" in trust,
"ex" in next
and "if" in life.

Edytowane przez Discover _The_Truth
Czas edycji: 2011-05-31 o 15:21
Discover _The_Truth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 15:19   #3683
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
o DZIĘKI CI KOCHANA!!! przypomniałaś mi o pólce pełnej papierów, dokumentów... i ZNALAZŁAM uffffffff

Pani Zapominalska czas porządek zrobić w tych dokumentach
Stary 2011-05-31, 15:34   #3684
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Amen
W sumie fakt...drugi tydzień bez odpoczynku mi leci także sesja,nowości w pracy + cała reszta świata...Może faktycznie jestem przemęczona już i stąd to złe samopoczucie
Ale właściwie biorę już 4 miesiące i jakoś do tej pory nie miałam takich jazd...Ale od kiedy zmieniłam soczewki mam bóle głowy...Kto to wie
to pewnie wina soczewewek. moja siostra nosi i jak miała źle dobrane to też ją głowa bolała, miała zawroty... może okulista ci xle dobrał, albo jak kupowałaś to ktoś się pomylił i dał ci nieodpowiednie. najlepiej sprawdź to jak najszybciej bo nieprawidłowe sovzeki, okulary są bardzo niezdrowe

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

discover mój były wiele dla mnie znaczył, no właśnie znaczył!!! ale teraz nie będę mu wysyłać życzeń, byłoby mnie na to stać gdybyśmy rozstali się w cywilizowany sposób, a tak nie było. teraz jedyną osobą której powinno zależeć na unormowani stosunków, ewentualnym rozwiązaniu konfliktów jest on. ja z pewnością nie zrobię pierwszego kroku. poza tym takie życzenia tomoim zdaniem zwykły cynizm!!! eks eks chłopak wysyła mi życzenia np takie- żebyś sobie życie ułożyła, tylko nie z nim (to było wtedy jak byłam z eksem). to ja dziękuję za takie życzenia

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
Pani Zapominalska czas porządek zrobić w tych dokumentach
już ich nie układam bo to jakieś pechowe papiery są.jak tylko je posegreguję i ułożę (a sporo ich jest - szkoła, zdrowie, bank, telefon, praca...) to zaraz wszystko się rozwala, a to mój zwierz wejdzie na półkę i wszystko wywali, a to siostra czegoś szuka i zrobi bałagan... a teraz od miesiąca leza w nieładzie i jak na załośc nic się z nimi nie dzieje
Stary 2011-05-31, 15:37   #3685
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
to pewnie wina soczewewek. moja siostra nosi i jak miała źle dobrane to też ją głowa bolała, miała zawroty... może okulista ci xle dobrał, albo jak kupowałaś to ktoś się pomylił i dał ci nieodpowiednie. najlepiej sprawdź to jak najszybciej bo nieprawidłowe sovzeki, okulary są bardzo niezdrowe
Myśle,że to raczej kwestia tego,że ostatnie soczewki były dodatkowo nawilżane,te nie są...A powietrze suche strasznie i stąd te problemy
Cytat:
Stary 2011-05-31, 15:40   #3686
AguŚ87
Zakorzenienie

pisze szybko tutaj zeby nie napisac do niego

widzialam dzisiaj jak jechał , musiaaałlłłłł mnie widziec musiał, a udawał ze nie widzi az mnie zatkało stał w korku a ja szlam debil by zauwazyl a on siedział i sie gapił przed siebie

nie wierze.
Stary 2011-05-31, 15:44   #3687
Discover _The_Truth
Raczkowanie

Cytat:

discover mój były wiele dla mnie znaczył, no właśnie znaczył!!! ale teraz nie będę mu wysyłać życzeń, byłoby mnie na to stać gdybyśmy rozstali się w cywilizowany sposób, a tak nie było. teraz jedyną osobą której powinno zależeć na unormowani stosunków, ewentualnym rozwiązaniu konfliktów jest on. ja z pewnością nie zrobię pierwszego kroku. poza tym takie życzenia tomoim zdaniem zwykły cynizm!!! eks eks chłopak wysyła mi życzenia np takie- żebyś sobie życie ułożyła, tylko nie z nim (to było wtedy jak byłam z eksem). to ja dziękuję za takie życzenia
Dokładnie to samo co u mnie :/ Z tym, że my się w ogóle nie rozstaliśmy. O tym, że ma kogoś nowego dowiedziałam się ze statusu na fb. Fajnie, co? Ale nie będę opowiadać szczegółów. W każdym bądź razie on to wszystko zawalił i ja na pewno nie będę się starać o kontakt z nim. Będę go uważała za skończonego dupka do końca życia, dopóki mnie nie przeprosi :/ I jeszcze zachowuje się jakby nic się nie stało. Oprócz tego książę ma pretensję, że mu normalnie 'cześć' nie odpowiadam, tylko syczę :/
"over" in lover,
"end" in friend,
"us" in trust,
"ex" in next
and "if" in life.

Edytowane przez Discover _The_Truth
Czas edycji: 2011-05-31 o 15:46
Discover _The_Truth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 15:50   #3688
zverka
Rozeznanie

Cytat:
z wróżby wyszło, że dziewczynka !

chciałabym dziewczynkę, sukieneczki, rureczki ajjj !

strojnisia będzie

A i oczywiście chcę znać płeć

A jak powiem "pokaż ręce" wystawiasz je otwarta dłonią czy nie?

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Oj od razu chcesz byśmy Ci pogratulowały Zdarza się najlepszym :P
to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza."
MM.
zverka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 15:50   #3689
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość

pisze szybko tutaj zeby nie napisac do niego

widzialam dzisiaj jak jechał , musiaaałlłłłł mnie widziec musiał, a udawał ze nie widzi az mnie zatkało stał w korku a ja szlam debil by zauwazyl a on siedział i sie gapił przed siebie

nie wierze.
Pewnie Cię widział, udawał , że Cię nie widzi bo jest dumny, zmieszałby się i kurczę co byś sobie pomyślała.
Stary 2011-05-31, 15:51   #3690
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
No tak, mi też nie złożył życzeń na nowy rok, wielkanoc, boże narodzenie (w szkole mieliśmy "wigilie klaswą" jedynie), na dzień kobiet. Ja jemu też nie złożyłam. Jednak uważam, że życzenia urodzinowe to co innego. Tak samo jak mówienie "Dzień Dobry" moim rodzicom. Ja jego mamie zawsze mówie, nawet czasem zajrze do sklepu, zapytam co słychać. Lubimy sie dalej, wiec nie widze przeszkód. Eks teścia (właśnie sobie przypomnialam, ze mam go jeszcze "teściu" zapisanego w telefonie) żadko widuję, ale też się witam. Z nimi zyczenia świąteczne wymieniłam normalnie. To, ile moi rodzice kasy, czasu, cierpliwości w niego włożyli, mój ojciec go woził, załatwiał jego rodzinie... A teraz nawet sie na ulicy nie ukłoni. Cham i tyle.
Tobie może nie chcieć składać życzeń, to akurat rozumiem, szczególnie, że jakiś kontaktów koleżeńskich nie utrzymujecie itd.

A powiedzenie "dzień dobry" Twoim rodzicom to już zupełnie inna sprawa. Pokazuje tylko jaki z niego burak.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości