|
|
#3661 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Juniorka coś podejrzwasz???
test Ci prawde powie (tzn zazwyczaj).
|
#3662 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z wróżby wyszło, że dziewczynka ! ![]() chciałabym dziewczynkę, sukieneczki, rureczki ajjj ! ![]() strojnisia będzie ![]() A i oczywiście chcę znać płeć ![]() aaaa i odwołałam dzisiejsze spotkanie z byłym. Nie czuję się gotowa jeszcze. Edytowane przez howdoi Czas edycji: 2011-05-31 o 13:49 |
|
|
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3664 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie no L
Tabsy biorę,zabezpieczam się...Ale niestety (chyba z racji stresu i zmiany klimatyzacji w pracy) czuję sie ostatnio strasznie...W głowie mi się kręci,niedobrze mi ale to u mnie niestety czasami norma...Poza tym wyszło by chyba na ostatnim USG gdyby coś było :P
|
#3665 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
to samo z siebie tak wyszło,czy jakoś "trenowałaś?"polecam! Naprawdę daje duże poczucie samodzielności i niezależności, nawet wliczając w to moje wpadki motoryzacyjne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a tak w ogóle Cytat:
![]() Cytat:
Ja też miałam zepsute urodziny przez exa...bo sie obraził na mnie i je olał, uroczo prawda?
|
|
|
#3666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo mądra decyzja! a jak się czyta Twoje pełne zachwytu zdania o dziewczynce to aż samemu się chce mieć dzidziusia w brzuchu |
|
|
|
|
#3667 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale wiesz ciężko jest... ale staram się żyć pozytywnie i mieć uśmiech na twarzy , małymi kroczkami dochodzę do siebie, robię coś dla siebie. Chcę aby moje bejbi miało fajną mamę a nie zamartwiającą się nad problemami. |
|
|
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3669 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zazdroszczę twojemu dziecku takiej mamki Mądra z Ciebie kobietka jest, dasz radę Ja też tak sobie pomyślałam, że chłopczyk będzie ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
No tak teraz każdy pisze życzenia na portalach społecznościowych. Śmieszą mnie tacy ludzie którzy rano widząc mnie nie powiedzą ani słowa ( wiedząc , że mam urodziny ) a wieczorem na nk, fb - " Szczęścia, zdrowia..bla, bla, bla. Gryzę chyba , nie>?
Edytowane przez Yuuka Czas edycji: 2011-05-31 o 15:02 |
||
|
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
Eks napisał, że jakieś spotkanie przełożono mu na 6 czerwca, więc postara mi się pomóc...
![]() Tyle, że ja po Waszych postach nie jestem pewna czy jej jeszcze chcę Do niedawna myślałam, że moje życie to horror lub melodramat, ale dziś już wiem... to kiepska komedia
|
|
|
|
#3671 |
|
Rozeznanie
|
składanie ci życzeń niestety nie należy już do jego obowiązków. no chyba że się przyjaźnicie i rozstaliście się w miłej atmosferze. mój eks też będzie miał za kilka tygodni urodziny i nie zamierzam mu nic wysyłac. moje są dokładnie miesiąc później i on też napewno mi nie wyśle. nawet w święta nie złożyliśmy sobie życzen. jego mama i siostra wyslały mi życzenia a on nic. z mojej strony byłby to czysty cynizm życzyć my szczęścia, miłości... jech jego nowa panna mu składa
|
|
|
|
#3672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i o to chodzi. To Ty tutaj rządzisz, pamiętaj. ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- a jest takowa? Cytat:
tylko, ze Ty bierzesz ogromny udział w tworzeniu scenariusza tej komedii. Świadomie. |
||
|
|
|
#3673 |
|
Rozeznanie
|
no dziewczyny możecie mi pogratulować głupoty!!! właśnie uświadomiłam sobię, że część mojej pracy mgr zaginęła. niby nic bo mam zapisaną na kompie, ale tamta była sprawdzona przez promotora i zawierała informacje dotyczące poprawek FUCK!!!
|
|
|
|
#3674 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pewno by wyszło ![]() Ja też biore tabletki i czasami miałam takie okresy, że czułam się strasznie zmęczona, osłabiona, odrzucało mnie np od papierosów, a lubie palić i miałam już myśli, że może... Ale to musiało być przemęczenie ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
Jakby Ci napisał to by było za chwile "co za burak złożył mi życzenia na urodziny, po tym wszystkim"![]() Olać go
|
|
#3675 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ot tak zaginęła? Poszukaj jeszcze, posprawdzaj każdy kąt. Pewnie roztrzepana byłaś i gdzieś walnęłaś ją ![]() Wiem jak to jest, tez coś zgubię, nawrzeszczę na rodzeństwo a póżniej się okazuje, że to coś sobie leży spokojnie na półce a najczęściej u mnie w torebce
|
|
|
|
|
#3676 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=wandaweranda;272261 51]
a jest takowa? QUOTE] pewności nie mam bo jak ostatni raz widziałam sie z jego siostrą to mówiła, że nie ma nikogo i nikogo nie chce mieć. za jakiś tydzień widziałam się z jego mamą i wygadała się, że wspominał o jakiejś dziewczynie, ale nic więcej nie wie bo jak tylko to usłyszała to wyszła do innego pokoju. jak u mnie był to powiedział - czas zająć się tylko sobą. szczerze mówiąc nie interesuje mnie już to (do chwili aż któraś zrobi go w ch**a bo wtedy będę maiła dziką i perfidną satysfakcje ), ale osobiście myślę że kogoś ma |
|
|
|
#3677 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(wiadomo własnego nie mam). Wtedy się wydają takie słodkie i kochane, a moje na pewno bedzie wredne i będzie mi całe noce ryczeć![]() Przez najbliższe 10 lat nie planuje Ciekawe jak mi to wyjdzie
|
|
#3678 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W sumie fakt...drugi tydzień bez odpoczynku mi leci także sesja,nowości w pracy + cała reszta świata...Może faktycznie jestem przemęczona już i stąd to złe samopoczucie ![]() Ale właściwie biorę już 4 miesiące i jakoś do tej pory nie miałam takich jazd...Ale od kiedy zmieniłam soczewki mam bóle głowy...Kto to wie
|
|
#3679 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
uffffffff
|
|
|
|
|
#3680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3681 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3682 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Nad ranem się przebudziłam, potem znowu próbowałam zasnąć, ale nie mogłam :/ Aż w końcu tak mnie zmogło, nawet nie wiem kiedy o.O Po prostu uświadamiasz sobie, że śnisz. Drętwieje Ci trochę ciało. A sen jest o niczym... Znajdujesz się w jakiejś sytuacji i kierujesz snem. Idziesz gdzie chcesz, robisz co chcesz. Ja na początku próbowałam podnieść obie ręce i mi się wydawało, że je podnoszę naprawdę śpiąc hahaha Sen trwał krótko, znajdowałam się w moim pokoju, wstałam z łóżka i podeszłam do okna. Była identyczne pogoda jak ta za oknem DEARLIE wszystkiego najlepszego ! )
And you must remember that : There is "lie" in believe, "over" in lover, "end" in friend, "us" in trust, "ex" in next and "if" in life. Edytowane przez Discover _The_Truth Czas edycji: 2011-05-31 o 15:21 |
||
|
|
|
#3683 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3684 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- discover mój były wiele dla mnie znaczył, no właśnie znaczył!!! ale teraz nie będę mu wysyłać życzeń, byłoby mnie na to stać gdybyśmy rozstali się w cywilizowany sposób, a tak nie było. teraz jedyną osobą której powinno zależeć na unormowani stosunków, ewentualnym rozwiązaniu konfliktów jest on. ja z pewnością nie zrobię pierwszego kroku. poza tym takie życzenia tomoim zdaniem zwykły cynizm!!! eks eks chłopak wysyła mi życzenia np takie- żebyś sobie życie ułożyła, tylko nie z nim (to było wtedy jak byłam z eksem). to ja dziękuję za takie życzenia ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- już ich nie układam bo to jakieś pechowe papiery są.jak tylko je posegreguję i ułożę (a sporo ich jest - szkoła, zdrowie, bank, telefon, praca...) to zaraz wszystko się rozwala, a to mój zwierz wejdzie na półkę i wszystko wywali, a to siostra czegoś szuka i zrobi bałagan... a teraz od miesiąca leza w nieładzie i jak na załośc nic się z nimi nie dzieje |
|
|
|
|
#3685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
pisze szybko tutaj zeby nie napisac do niego widzialam dzisiaj jak jechał , musiaaałlłłłł mnie widziec musiał, a udawał ze nie widzi az mnie zatkało stał w korku a ja szlam debil by zauwazyl a on siedział i sie gapił przed siebie nie wierze.
|
|
#3687 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
And you must remember that : There is "lie" in believe, "over" in lover, "end" in friend, "us" in trust, "ex" in next and "if" in life. Edytowane przez Discover _The_Truth Czas edycji: 2011-05-31 o 15:46 |
|
|
|
|
#3688 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jak powiem "pokaż ręce" wystawiasz je otwarta dłonią czy nie? ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
Zdarza się najlepszym :P
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
||
|
|
|
#3689 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A powiedzenie "dzień dobry" Twoim rodzicom to już zupełnie inna sprawa. Pokazuje tylko jaki z niego burak.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
Bo to było powalone, ja byłam głupia i 9 za krótkich miesięcy 

Ja też miałam zepsute urodziny przez exa...bo sie obraził na mnie i je olał, uroczo prawda?