|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 10,53% |
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
36 | 63,16% |
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
15 | 26,32% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
hej
![]() wpadłam sie podenerwować razem z nena1984 dziś mamy 400 dni !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oraz wszystkim roczkom złożyć gratulacje ![]() szalejemy już coraz bliżej ![]() ![]() ![]() ![]() no i wracam pracować ![]() ![]()
![]() |
#2882 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Chciałam odpisywać Sikoreczce, że na tipsy się na pewno nie zdecyduje. Moje paznokcie zawsze po ściągnięciu były miękkie jak papier, więc szkody byłoby mi je męczyć na dwa dni. A same tipsy też zawsze wyglądały sztucznie. Nie wspomnę już o tym, że można zapomnieć, żeby podnieść coś płaskiego np grosiki z ziemi ![]() Taka metoda Hybrdyowa byłaby idealna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | ||
Zakorzenienie
|
Ale mi się przysnęło
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Chciałam Ci nowinę napisać *chyba że juz wiedziałaś i widziałaś ![]() Na marginesie podobno Tam mój kolega pracuje więc może kiedyś wypytam jak to tam na weselach jest ![]() Mam nadzieje że będzie warto tam wstąpić..
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-06-03 o 09:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | ||
Zakorzenienie
|
Jejku znowu nie pomyslalam!!
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- sikoreczko a zdradz mi jaką odzywkę do paznokcie sobie kupilas? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie odwrotnie - ja się przewracam po nocach (bo jestem sowa), a On wystarczy, że przyłoży główkę do podusi i już Go nie ma ![]() Cytat:
![]() Ja lubię siedzieć w domu, ale też już by mi się przydało znaleźć jakąś pracę... Ale na razie jakoś nie chce przyjść do mnie, a ja dalej udaję, że piszę mgr ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do stronki to też sobie zrobiliśmy, będziemy je wysyłać gościom równo na rok przed ![]() ![]() A gdzie za granicą mieszkacie? ![]() Cytat:
![]() jednodniowe są fajne, ale niestrety strasznie drogie i na dłuższą metę kompletnie się nie opłaca ich kupować, chyba, że jesteś bardzo bogata ![]() Jeśli będziesz zmieniać na miesięczne to polecam miesięczne Air Optix Aqua - można je dostać na all. Po wielu próbach na różnych możliwych soczewkach te są dla mnie najlepsze, oczywiście z tych w rozsądnych cenach - zwykle kupuję takie po 6 sztuk (czyli na 3 miesiące) i płacę za to ok. 70, 80zł. Cytat:
![]()
![]() |
#2886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a na wazoniki i świeczniki mam juz chętnych, więc na bank sie nie zmarnują bo : albo porozdaje po rodzinie ( mamie, siostrze, brata diewczynie, tesciowej , siostrze tż , no i sobie ![]() http://eveline.eu/product/id/1617 ja sobie kupiłam tą a mamie kupiłam tą ( siostra TŻ też ma ją ) http://eveline.eu/product/id/1591.MU...KOLAGENEM.html i na obu pisze, że efekt jest juz po 10 dniach ...cos w tym jest bo ja uzywam 5 dni i super są ( tak jak mówilam ja mam fajne pazurki, ale czasem są sytuacje, że mi się łamią, jak jakiś przedmiot źle złapię czy coś ... a teraz poki co nic się z nimi nie dzieje nawet w kryzysowej sytuacji ) sama zamierzam kupić sobie jeszcze z tej serii coś do skórek ![]()
![]() |
#2887 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Idę sprzątać bo w niedzielę zapraszamy do siebie naszych rodziców. Rodzice TŻa będą u nas pierwszy raz, więc zależy mi żeby było ładnie posprzątane ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry .
Chciało by się powiedzeć wkońcu weekend a tu tyle nauki ![]() nena super że jutro już 3 z przodu tylko się cieszyć. ![]() ![]()
#2889 | |||
Podróżniczka
|
Witamy
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A u mnie kłopotów z TŻtem ciąg dalszy i generalnie jest coraz gorzej ![]() Zaraz lecę na spotkanie z pracodawcą ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo dzieki wielkie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Witam nowe Pm- ki ![]() Jestem już po egzaminie i wiecie chyba nie było aż tak źle. Teraz tylko wyniki za jakiś miesiąc. Jeżeli zastanawiacie się na metodą hybrydową - polecam. Dostałam w prezencie urodziowym kupon na taki zabieg i powiem, że szłam niedokońca przekonana, ale efekt piorunujący. Utzymują sie bardzo długo i faktycznie nie łamią sie pzanokcie.
24.02.2005 ![]() 25.12.2010 ![]() ![]() 02.06.2012 ![]() Edytowane przez malinkowo88 Czas edycji: 2011-06-03 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny!!!
![]() Ale u mnie dzisiaj gorąco...już 2 dzień pogoda super ...normalne lato ![]() Boziu Dziewczyny juz od jutra macie 399dni aż mnie brzuch rozbolał z wrażenia ![]() ![]() ![]() Dziewczyny a powiedźcie mi o co chodzi z tymi soczewkami tzn chodzi mi o to czy to okulista dobiera soczewki? nigdy się nimi nie interesowałam i nie wiem co i jak...i ile kosztują. Na co dzień noszę okulary i w sumie muszę przyznać że nie mogę się do końca przyzwyczaić do nich ...nigdy nie lubiłam nosić okularów. Co do paznokci to ja na pewno pójdę sobie je zrobić...też myślę o"frenczu". ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
no mi podpasowały , kupiłam w drogerii i poleciła mi je Pani w niej pracująca ( tj. chciałam i tak kupić te, bo siostra TŻ mi już poleciła , ale chciałam wiedzieć co powie sprzedawca -- i wsród wielu odżywek też je poleciła , mówiąc, że to nowość i wiele Pań chwali )
#2894 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
juz zakupilam ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Drogie PMki!
![]() Nie było mnie z tydzień albo i więcej, a tu zaledwie 40 stron nadrabiania, phi... no wiecie, mogłyście się bardziej postarać, hehe ![]() Podczytywałam Was trochę, ale miałam w tym tygodniu 2 egzaminy i teraz czekam jak na szpilkach na wyniki. Będą prawdopodobnie dopiero po weekendzie, ale o ile o pierwszy exam jestem spokojna, o tyle ten drugi to loteria. A koleś mnie jeszcze na koniec wkurzył, bo jak oddawałyśmy kartki wraz z koleżanką (trzeba było napisać esej) to się zapytał czemu tak mało... (2 strony A4). A ja, niewiele myśląc, rzuciłam mu jeszcze nonszalanckie: "bez przesady" jak mu wręczyłam moje egzaminowe piśmiennictwo... oj, oj, trzymajcie proszę mocno kciuki, ja chcę tylko to zaliczyć ![]() W przyszłym tygodniu kolejne dwa examy, więc od jutra ostra nauka. A dzisiaj idziemy na Kac Vegas 2, zainspirował mnie nasz NocnyMotylek, o ile pamiętam ![]() W kwestii ostatnio poruszanych tematów: Strój TŻ. Na targach ślubnych oglądaliśmy nawet jeden surdut i całkiem ciekawie się prezentował. Nie wiem tylko czy mojemu TŻ, który jest dość niski by pasował, chociaż teoretycznie powinien wydłużyć sylwetkę. W każdym razie niekoniecznie będziemy szukać uniwersalnego garnituru - może być to strój na tę jedną jedyną okazję, bo akurat na inne wielkie wyjścia kupiliśmy mu niedawno bardzo ładny gajerek. Wszystko będzie zależało od tego, jak mój TŻ będzie się czuł w surducie (wydają mi się ładniejsze niż smokingi). Na pewno go namówię, żeby przymierzył coś innego niż standardowy garnitur. Ale to pewnie dopiero za rok tak na poważnie się tym zajmiemy ![]() Pazurki. Ja nigdy nie miałam jeszcze przedłużanych i w zasadzie zawsze sama sobie maluję i ozdabiam moje naturalne. Po prostu kupuję gotowe ozdoby, nie maluję wzorków, ale używam naklejek, kamyczków i efekt zawsze wychodzi rewelacyjny. Niestety też często mi się łamią paznokietki, więc na ślub jakieś utrwalenie będzie niezbędne. Nie słyszałam o tej hybrydzie, fajnie, że napisałyście. Może wypróbuję na tegoroczne wesela? Bo mam w odstępie dwóch tygodni, to akurat jeden zabieg wystarczy na dwie imprezy ![]() Stronka ślubna. Na razie nie mamy, choć nie wykluczam, że zrobimy, ale bliżej ślubu, może pod koniec tego roku. Właśnie tam umieścimy mapki (chociaż do zaproszeń też dołączymy) i wszelkie niezbędne informacje, zwłaszcza dla przyjezdnych. W ogóle to chcemy też nagrać video-zaproszenie i umieścić na takiej stronce, ale to na razie jest w fazie mocno wstępnego planowania ![]() A wiecie, nawet ostatnio udało mi się załatwić kolejną ślubną sprawę - podpisałam wstępną umowę na szycie sukni u tej stylistki, do której mam kupon zniżkowy z groupona. W ogóle masakra - kupony wyprzedały się w zawrotnym tempie, a dopiero kilka dziewczyn się zgłosiło do niej w ramach tej promocji. Szkoda nie skorzystać z okazji, tym bardziej, że dziewczyna jest bardzo chwalona, a wykonanie sukien bardzo porządne. Cóż, ja na razie mam zbierać inspiracje, jak coś już mi się skonkretyzuje to ona mi to wyceni. Wstępnie podzieliłam się z nią moją wizją sukni 2w1 i z uszyciem takiego cuda nie będzie żadnego problemu ![]() nena, Twoje zaproszenia są boskie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() magdziaS, mam nadzieję, że dojdziecie z TŻ do ładu ![]() ![]() Witam też najserdeczniej nowe PMki, które do nas dołączyły! ![]() E87, gratuluję obronionego magistra! ![]() I tu właśnie mam pytanie do dziewczyn, które są już po studiach mgr: czy któraś z Was rozważała robienie doktoratu? Albo może już robi tylko nam się jeszcze nie pochwaliła? ![]() ![]() ![]()
#2896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2897 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2899 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez D0tk4 Czas edycji: 2011-06-03 o 11:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2900 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
martusia właśnie wykończenio tego welonu to nie lamówka. Lamówka to taka tasiemka a mój ma mereżkę czyli jest wykończony taką nitką
#2902 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Też muszę na grouponie zapolować na tę hybrydkę, może mi się uda przed tymi weselami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mojemu TŻtowi też się marzy takie videozaproszenie na stronce, zobaczymy, czy uda nam się to zrealizować ![]() ![]() Super, że stylistka konkretna i się spodobał pomysł sukni 2w1. Coś czuję, że Twoje suknia będzie megawyjątkowa ![]() Co do doktoratu się nawet nie wypowiem, bo magistra nie wiem, czy dam radę napisać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do all nie miałam nigdy problemów z soczewkami tam kupionymi, zawsze kupuję od sprawdzonych sprzedawców, więc nie ma się czego bać ![]()
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj się budzę, wstaje z lozka i tak sie skumalam, ze cos dobrze widze..
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- wogole widzę, ze duzo PM nosi tutaj soczewki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
Ja na szczęście jeszcze nie muszę nosić soczewek ani okularów. Ale mój TŻ od pewnego czasu zastanawia się nad zmianą okularów na soczewki. Tylko mi się to tak wizualnie nie podoba bo on bez okularów dla mnie wygląda dziwnie. Tak pusto czegoś brak.
![]()
#2905 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Dzięki Dziewczyny za rady, opinie....wiem jaka mam wade ale chyba i tak skorzystam z pomocy okulisty dla własnego dobra ![]()
![]() |
#2906 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zadomowienie
|
Też nosze soczewki od roku jakoś. Jakbym wiedziała wcześniej, że to taka wygoda, to bym je nosiła dobrych parę lat wstecz. Takim sposobem pogorszyłam sobie wzrok, bo nie nosiłam okularów codziennie tak jak powinnam nosić, a soczewki to teraz nie ma dnia, żebym przeżyła bez nich
![]()
![]() |
#2908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiele razy już wybieraliśmy się z TŻ oblukać wnętrze(kiedy ta sala się budowała, była moim numerem JEDEN i chciałam mieć tam wesele ![]() nie wpadłabym na to że tam jest staw! ![]() ![]() ![]() Dzisiaj tamtędy będe przejeżdżać ![]() no nic to ja uciekam, pewnie przez week będę tutaj sporadycznie więc i wy korzystajcie z uroków pogody, ciepełka, opalajcie się a nie siedzcie na wizażu i stukajcie w klawiature ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-06-03 o 13:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak poza tym... mam już welon i może mało skromnie to zabrzmi, ale jest booooski, taki jak u Chelsea ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Susz pazurki i pokazuj welon koniecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.