|
|
#2851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Jamapi, Mamuśka miała problem z 2 budyniami oraz 0,5l mleka, a dalej było napisane, żeby ugotować budyń wg przepisu Mamuśka tą część zrobiła po swojemu
|
||
|
|
|
#2852 | |
|
Rozeznanie
|
farbowanie i w sumie tylko końcówki podcinałam, bo za tydzień muszą mnie uczesać na wesele, to nie chciałam mieć aż takich bardzo krótkich
![]() Cytat:
![]() Ja na szczęście nie miewam bólów głowy |
|
|
|
|
#2853 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Zapraszam na truskaweczki
![]() Cytat:
Większym nietaktem jest noszenie sukienek na szelkach,ramiona powinny być zakryte ja dziś byłam w takiej sukience w kosciele jak na zdj,ale miałam bolerko z krótkim rękawem na wierzchu![]() nie było niestety o kurczę,złapało mojego świnka na fotce,na dole po prawej |
|
|
|
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śliczne masz kolczyki |
|
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
Ale on jest kochany tak sobie lata
masz fluid w idealnym kolorze do twojej skóry, ja niestety jestem strasznie blada i wszystkie fluidy dostępne u nas są za ciemne, przynajmniej ja jeszcze nie trafiłam na taki jasny jak ja
|
|
|
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie zauważyłam, bo przepisywałam z kartki za każdym razem robiłam z dwóch budyni na 0,5l mleka
|
|
#2857 | |
|
Rozeznanie
|
oddawaj truskawy
![]() ![]() Cytat:
![]() hehe jak zwykle znajdzie sobie dobry moment
|
|
|
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłyśmy polewę z gorzkiej czekolady i jest tak gorzka aż mnie otrząsa Innym smakuje, ale ja nie lubię gorzkiej czekolady A tak to pycha |
|
|
|
|
#2859 | ||
|
|
Cytat:
![]() a świnek lata kilka godz.dziennie,obecnie śpi u taty pod fotelem ![]() Poznajesz je? to nasze AVONOWE kat.8,str.66,pozycja 4![]() Cytat:
![]() a mnie raz nie wpuścili do Sanktuarium miałam sukienkę za kolano,luźną,ale właśnie na szerokich szelkach,zatrzymał mnie pan jakiś i takie puścił kazanie że szok ale był trochę nawiedzony,mimo wszystko wstyd mi było jak diabli
|
||
|
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
to ja
![]() juz po farbowaniu i zakupach, własnie wcinam śniadanko i lecę na podwórko, bo fajnie ciepło kocham lato |
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
A propo nawiedzonych... byłam ostatnoi u znajomej... je mąż z alkoholika i cpuna przekształcił sie w wierzącego, ale taiego na maxa... jak usłyszał, ze mam sklep otwarty w niedzielę to kazanie, ze Pan Bóg zabrania pracowac w niedzielę... ja na to, "mam tyle kredytów, ze niestety, dopóki nie sprzedam mieszkania, musimy pracować 7 dni w tygodniu" a on do mnie, ze peknie mi jakaś zyłka i te pieniadze z niedziel bedę musiała przeznaczyć na leczenie...
![]() tak mi się przykro zrobiło.. sam do niedawna pracował non stop, taka jest teraz sytuacja, ze kazdy grosz sie liczy a on mi takie texty.. |
|
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
Nie byłam pewna czy to nasze, czy gdzieś taniej kupione
Ładne |
|
|
|
#2864 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja pierdziele mi ten w Sanktuarium tłumaczył,że szatan mnie skusił żebym weszła do kościoła,widzieliście takie rzeczy?
|
||
|
|
|
#2865 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam Was właśnie, bo chwilę mnie tu nie było, córka mi się rozchorowała i od czwartku do wczoraj tragedia była. Ma strasznie bolesne ząbkowania, w tej chwili aż jej się krwiak zrobił dostała zapalenie jamy ustnej i gardła od zębów trzonowych
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2866 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
o, matko, aż mnie ciary przeszły Cytat:
W dużym mieście już jest więcej luzu i inne podejście. Ja u nas w Wawie miałam do czynienia z dwoma parafiami i akurat trafiłam na przyjazne, otwarte i bezproblemowe i mądrych, fajnych księży. A ślub brałam w sukience bez ramiączek, gorsetowej, zresztą latem tu większość takich panien młodych i to już jest norma
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-06-05 o 13:22 |
||
|
|
|
#2867 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
O kościele też słyszałam,że ani w klapkach ani z odkrytymi ramionami, bo nie wypada, ale ja jestem zdania że modlić się można nawet na golasa (oczywiście już wtedy nie w kościele), a Bóg nie patrzy na nasz ubiór tylko inni ludzie.... Cytat:
|
||||
|
|
|
#2868 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
no ale właśnie w takich miejscach jest najwięcej takich nawiedzonych. Cytat:
Moim zdaniem im coś heroina z głową porobiła. (zresztą, to że narkotyki dokonują zmian w mózgu to już wiadomo, a jeszcze na taka skalę...) ![]() A co do znajomego, pomijając powyższe, co go to obchodzi? Przecież nie każdy musi żyć jak on i nie każdy akurat w tym kraju jest wierzący czy praktujący.... nie rozumiem takich ludzi....co to każdemu chcą wcisnąć swój sposób postrzegania świata...
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2870 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
moim zdaniem coś im się w głowach poprzestawiało sięgnięcie dna+ zmiana systemu wartości+ zmiany w mózgu = silne nawiedzenie?
|
|
#2871 | ||||
|
Zadomowienie
|
![]() Pierwszy tydzień w pracy mi minął ![]() Cytat:
Miewam czasem 3/4 dniowe pulsujące od potylicy bóle głowy, wtedy także mi jest niedobrze i nie da się normalnie funkcjonować Jak głowa mnie zaczyna boleć od razu łykam 2 tabletki i czasem przechodzi, ale gdy ból jest silny to żadna tabletka nie pomaga. Byłam lata temu u lekarza i on mi powiedział, że migrenowe bóle głowy to normalne i nic nie pomoże, to musi przejść No świetnie Przepisał mi na receptę Ketonal, który jak wiadomo jest silnym środkiem i powinno się go brać w wyjątkowo mocnych bólach, a mnie czasem i ten lek nie przynosił ulgi ![]() Cytat:
Od jakiegoś czasu mam też rano odrzut od kawy, po niej robi mi się niedobrze i chcę zwymiotować. Kawę pijam, bo jestem niskociśnieniowcem i dlatego, żeby mnie nie męczył ból głowy to muszę ją pić Racja Cieszy mnie to, bo ja mam mniejszą górę ![]() Cytat:
Zwykły stanik kupuję z push-upem i nie ma problemu, ale jak nadchodzi lato i zakup stroju to już mam nerwy Dla mnie kupowanie stroju kąpielowego to zmora! W tym roku modne są takie bez ramiączek, albo wiązane na szyi, ale ze środka Model kompletnie nie dla małych piersi Cytat:
![]() Niestety nie da
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
||||
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
komu zimne piwko
moja córa wkońcu padła myślałam, że już nie pójdzie spać mamy gości ale zmieniamy się z tż, ktoś musi czatować w domu, bo jak się obudzi i nikogo nie będzie to masakra ciotka dostarczyła mi trochę materiałów
|
|
|
|
#2873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2874 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
a to moje włosy świeżo po farbowaniu
tak sobie leże na trawce
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-06-05 o 17:42 |
|
|
|
#2876 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie, taki prawdziwy, rasowy rudzielec
Jestem na takProsze, pokaż cos, mnie też checi nachodzą na szycie... Kiedyś cos tam szyłam, potem wyjechałam i przestałam... Ale po tym linku do burdy znowu mi się chce ![]() Myslisz Musso, że dla laików też by sie tam coś znalazło..? Bo tak sobie myślę, ze każdy kiedyś zaczynal
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

miałam sukienkę za kolano,luźną,ale właśnie na szerokich szelkach,zatrzymał mnie pan jakiś i takie puścił kazanie że szok