Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej?
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. 18 29,51%
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. 13 21,31%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 6 9,84%
Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. 6 9,84%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. 1 1,64%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. 6 9,84%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. 0 0%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. 11 18,03%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-06, 13:04   #2341
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny. Zaraz bede czytała co u Was... Byłam dzis na glukozie i niestety wypiłam 75, posiedziałam 10 minut i ..... A tak juz chciałam miec to za sobą....w srodę powtórka
Oj biedulko Ja dzisiaj dostanę skierowanie na krzywą brrr...

KOPNIACZKI AMELECZKI
kasiuleczkakuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 13:09   #2342
lausanne
Wtajemniczenie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Pestuś kochana strasznie mi przykro ja idę jutro lub też w środę, będę Cię wspierać myslami jak chcesz
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 13:14   #2343
Caltea
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie Dziewczyny. Zaraz bede czytała co u Was... Byłam dzis na glukozie i niestety wypiłam 75, posiedziałam 10 minut i ..... A tak juz chciałam miec to za sobą....w srodę powtórka
Oj bidulko. A mówiłam, że paskudztwo. Też mam nieciekawe wspomnienia i niestety boję się tego badania, bo w tej ciąży to już wybitnie nie lubię słodkości.
Za środę

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
eee, nie zauważyłyście że mam avatarek? to stópki K. w pierwszym miesiącu po porodzie
Aaaa o avek chodzi, też się nie domyśliłam. A stópki słodkie. Zdjęcie profesjonalne
Caltea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 13:16   #2344
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Ale się dzisiaj wzruszyłam.
Wiecie co ? Dostałam wielki bukiet kwiatów od kolezanek z wizażu z wątku butowego taki piękny i cudowny... ahhh
słodko

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Dzien dobry
acelinka jej to juz 28 tydz? ale ten czas leci, masakra
leci, leci, nawet mknie jak odrzutowiec

Cytat:
Napisane przez Ellabailasola Pokaż wiadomość
Szyjkę zmierzył, i długość się nie zmieniła od ostatniego badania, tzn. ok 33mm, ale rozwarcie na 1 palec! Powiedział, że gdybym była jego pacjentką, to położyłby mnie na 2 tygodnie, później skontrolował i ewentualnie krążek. Ale tak, to mam się oszczędzać, brać nospę forte 3xdziennie, magnez i nystatynę...
w sumie kiszka taka, bo 13ego wracam do domu, 15ego mam wizytę u mojego lekarza. Ta niepewność i strach mnie wykańcza...
Już kij z tym urlopem (planowaliśmy i Kraków i Zakopane), najwyżej posiedzę w Zabrzu, ale to zamartwianie się...
Dziewczyny, myślmy pozytywnie, bo już też nic innego nie przychodzi mi do głowy
powodzenia i głowy do góry!
będzie dobrze kochana, odpoczywaj
Cytat:
Napisane przez No air Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Nie pisałam długo, bo miałam kłopoty z TŻ, o których nie chciałam pisać, a tylko to zaprzątało mi myśli...

Wczoraj byłam na pogotowiu bo od kilku dni ruchy dzidziusia były prawie wogóle niewyczuwalne (w porównaniu z tym, co działo się w moim brzuchu od 18 tc.), a wczoraj nie czułam zupełnie nic. Oczywiście zaczęłam snuć w głowie czarne scenariusze i wpadłam w panikę.

Na szczęście wszystko jest w porządku z moim dzidziusiem, bije mu serduszko i się ruszało... Gdy to zobaczyłam na usg cały stres i te złe emocje uszły ze mnie w sekundę, momentalnie uspokoiłam się tak, że nie mogłam wstać z kozetki... Lekarz mnie oczywiście zrugał z góry na dół, że tak późno przychodzę, ale było mi już wszystko jedno, bo wiedziałam, że wszystko jest w porządku...

dobrze, że z dzidzią okej, mam nadzieję ze z tż też

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
Pan doktor szukał i szukał i się nie doszukał... DZIEWCZYNKA
moja torbiel zniknęła
gratulacje
super że torbiel zniknęła

Cytat:
Wg mnie podłamiesz się dopiero przy sukience
U mnie też miało być idealnie a skończyło się na zamawianych na szybko obrączkach z czego w efekcie mam męską, sukience której szukałam miesiąc ( wydaje się że to nie problem, ale jak się przymierzy kilka z brzuszkiem to albo za mała albo układa sie fatalnie...) i poszłam w kupionej 3 dni przed - zupełnie bez szału i daleka od marzeń, nie miałam fryzjera ani innych bajerów które były w planach a mimo to ślub wspominam przyjemnie. Jednak najważniejsze w tym wszystkim było dla mnie to jak tż się uśmiechał mówiąc tą całą przysięgę, jak później cały czas pokazywał mi obrączkę ( nie nosił biżuterii i zachowywał sie jak małe dziecko które ma nową zabawkę) i w ogóle już nie przeszkadza mi ta męska obrączka ani nie pamiętam jaka zła byłam za sukienkę
i to jest właśnie urok ślubu

Asieńko, ciuszki super, przesłodkie

Ale miałam weekend w sobote wieczorem byliśmy u brata na grillu, była mega impreza a w niedziele z rana na uczelnie

Koleżanka zaprosiła nas na weselisku na 2 lipca chciałam na wesele to mam na szczęście mam sukienke która na brzuszek jest idealna, tylko w peirsiach wyglądam jak dojna krowa, no ale cóż dziś kupiłam sobie wygodne buciki i moge iśc na weselisko

Natalcia ostatnio daje mi troszke popalić, chyba uciska mi na jakis nerw bo czuje takie potworne ukucia z lewej strony, jakby ktoś mi taką wielgachną igłe tam wbijał i promieniuje mi to aż do pośladka w niedziele rano jak mnie wzięło to nie umiałam wstać z łóżka. Nie wiem czy dzwonić z tym do lekarza? Bo w sumie jeżeli to rzeczywście Niunia uciska to nic mi nie poradzi
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 13:20   #2345
Caltea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Ale miałam weekend w sobote wieczorem byliśmy u brata na grillu, była mega impreza a w niedziele z rana na uczelnie

Koleżanka zaprosiła nas na weselisku na 2 lipca chciałam na wesele to mam na szczęście mam sukienke która na brzuszek jest idealna, tylko w peirsiach wyglądam jak dojna krowa, no ale cóż dziś kupiłam sobie wygodne buciki i moge iśc na weselisko

Natalcia ostatnio daje mi troszke popalić, chyba uciska mi na jakis nerw bo czuje takie potworne ukucia z lewej strony, jakby ktoś mi taką wielgachną igłe tam wbijał i promieniuje mi to aż do pośladka w niedziele rano jak mnie wzięło to nie umiałam wstać z łóżka. Nie wiem czy dzwonić z tym do lekarza? Bo w sumie jeżeli to rzeczywście Niunia uciska to nic mi nie poradzi
Ja tak miewam z prawej strony, jak poleżę na plecach. Ale jak się już jakoś zwlekę z łóżka i chwilę pokuśtykam to przechodzi. A Ciebie trzyma cały czas?
Wesela są faaaajne
Stary 2011-06-06, 13:27   #2346
KarlaM
Raczkowanie

Cytat:
my też, my też

eee, nie zauważyłyście że mam avatarek? to stópki K. w pierwszym miesiącu po porodzie
Nie wiem jak inni ale ja myślałam, że to "profesjonalne" zdjecie wyszperane w internecie... a tu proszę... prześliczne!!
A tak a propos to czy Konradek rozumie, że będzie miał rodzeństwo? Tłumaczysz mu to jakoś? Jeszcze jest przecież taki malutki

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
Asiu na pewno już poszłaś ja za niecałą godz idę ze stresikiem małym (na szczęście moja gin. jest po drugiej stronie ulicy, więc wychodzę parę minut wcześniej by nie siedzieć w poczekalni, bo tam jeszcze bardziej się stresuję)
Ja też mam USG prenatalne (połówkowe) w 2D, 3D i 4D nagrane na płytkę więc też mam nadzieję, że trochę się Amelka wykaże porusza troszkę leniuszek malutki albo pomacha mamusi i całej rodzince na pamiątkę...
3mam wciąż bardzo mocno kciuki, żeby maluszek pokazał co ma między nóżkami

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

A i "nie dziękuję" za kciukasy serce zaczyna mi szaleć... z radości i niepewności co tam u mojej kruszynki

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Ach to o to Ci chodziło... A ja myślałam, że jakiś link mi się nie wyświetla Cudowne małe stópeńki K.
Ehhhh... ostatnio non stop robią mi USG... maleństwa nie widziałam od początku kwietnia... no i jeszcze w Damianie na wałbrzyskiej nie mają możliwości nagrania USG. Czy któraś z was może polecić dobrą klinikę z USG 3D/4D która nagrywa badanie? Marzę o takiej pamiątce

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Ja się powinnam uczyć ale jakoś średnio mi to wychodzi
Skąd ja to znam Mam totalnego doła - nie chodzę od tygodnia do pracy więc stwierdziłam, że chociaż posiedzę w domu i pouczę się do egzaminu państwowego z finansów (30 czerwca) a gdzie tam... co chwilke F5 na lapku i oczy wlepione w wizaz

Cytat:
Uuuuu... rozumiem, że wyleciało... trzymam kciuki za badanie w środę. Może zabierz ze sobą kogoś bliskiego kto podtrzyma Cię na duchu?

Edytowane przez KarlaM
Czas edycji: 2011-06-06 o 13:32
KarlaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 13:29   #2347
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość

Aaaa o avek chodzi, też się nie domyśliłam. A stópki słodkie. Zdjęcie profesjonalne
dzięki laseczki wiem że słodkie a zdjęcie mężuśka oczywista
Stary 2011-06-06, 13:31   #2348
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Współczuję Ci bardzo
Oby drugim razem się powiodło

Cytat:
Od razu zauważyłam

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 13:31   #2349
Caltea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KarlaM Pokaż wiadomość
Skąd ja to znam Mam totalnego doła - nie chodzę od tygodnia do pracy więc stwierdziłam, że chociaż posiedzę w domu i pouczę się do egzaminu państwowego z finansów (30 czerwca) a gdzie tam... mam etap "jestem brzydka, gruba, bezwartościowa bo nie chodzę do pracy, brudasem bo mąż mi nie pozwala sprzątać"... no i jeszcze mam ogromne wyrzuty sumienia ale coraz bardziej się martwię czy damy sobie radę, czy zasługuję na to maleństwo.
Ej, koleżanko, będą baty .
Nie jesteś gruba, tylko w ciąży; w trosce o maleństwo musisz się oszczędzać; na pewno dasz sobie radę z maluszkiem i będziesz go kochała najbardziej na świecie
Stary 2011-06-06, 13:33   #2350
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak miewam z prawej strony, jak poleżę na plecach. Ale jak się już jakoś zwlekę z łóżka i chwilę pokuśtykam to przechodzi. A Ciebie trzyma cały czas?
Wesela są faaaajne
Po paru sekundach przechodzi, ale zazwyczaj jak próbuje zmienić pozycje to znowu się powtarza. Suma sumarum w końcu przechodzi mnie często łapie jak siedze, pierwszy raz to w ogóle mnie złapało jak jechałam samochodem nie wiedziałam co się dzieje

weseliska sa baaaardzo fajne już nie moge się doczekać

Cytat:

Skąd ja to znam Mam totalnego doła - nie chodzę od tygodnia do pracy więc stwierdziłam, że chociaż posiedzę w domu i pouczę się do egzaminu państwowego z finansów (30 czerwca) a gdzie tam... co chwilke F5 na lapku i oczy wlepione w wizaz

po 1. nie jesteś gruba tylko w ciąży a to zasadnicza różnica
po 2. nie jestes beznadziejna, tylko odpoczynek Ci sę należy! Mąż ma racje że nie pozwala Ci sprzątać, w końcu Ty i dzidziuś jesteście najważniejsi a sanepid do Was na kontrole nie przyjedzie.
po 3. do egzaminu jeszcze dużo czasu i na penwo zdąrzysz się nauczyć

Cytat:
dzięki laseczki wiem że słodkie a zdjęcie mężuśka oczywista
przecudowne i przesłodkie

Musze poszukac w necie książke na ezgamin z maty w sobote egzamin a tej książki nie ma w żadnej blbiotece, w księgarni u mne też jej nie mają nawet na hurtowniach nie ma zeby zamówić. Też sobie babsztyl książke wybrał

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2011-06-06 o 13:40
Stary 2011-06-06, 13:37   #2351
Caltea
Zadomowienie

Dobra dziewuszki, czas się wziąć za cosik...
Niby dwa prania zrobione i nawet powieszone, litr soku grapefruitowego wypity, prawie dograna umowa internetowa z nowym operatorem tel. kom. ale obiad daleko. Sznycelki mam z wczoraj (smażyłam się z nimi równo w tym upale), ale muszę jeszcze ugotować kaszę i zrobić sos pomidorowy. No i może jakaś jarzynka bylaby wskazana.

Miłego dnia

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Po paru sekundach przechodzi, ale zazwyczaj jak próbuje zmienić pozycje to znowu się powtarza. Suma sumarum w końcu przechodzi mnie często łapie jak siedze, pierwszy raz to w ogóle mnie złapało jak jechałam samochodem nie wiedziałam co się dzieje

weseliska sa baaaardzo fajne już nie moge się doczekać
Ja sobie tłumaczę, że to jednak synuś uciska na jakiś nerw. Mam nadzieję, że u Ciebie jest tak samo
Stary 2011-06-06, 13:37   #2352
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wiem jak inni ale ja myślałam, że to "profesjonalne" zdjecie wyszperane w internecie... a tu proszę... prześliczne!!
A tak a propos to czy Konradek rozumie, że będzie miał rodzeństwo? Tłumaczysz mu to jakoś? Jeszcze jest przecież taki malutki
karla bo mój małż to fotograf
a K. nie rozumie pokazywalam brzuszek i tłumaczyłam mu ze to dzidzia, ale on wtedy zaczął pokazywać że wszystkie brzuchy to dzidzie Niby całuje mnie w brzuszek i przytula, ale dlatego że podpatrzył u tatusia w sumie to on ma 14 miesięcy, nie wiem nawet czy jak sie mała urodzi to będzie wiedzał o co chodzi. Wczoraj były u nas blizniaczki około 8-9 miesięczne to pokazywał gdzie maja oczka, dotykał i je całował, ale baaaardzo gwałtownie wszystko
Stary 2011-06-06, 13:46   #2353
81gosia
Zadomowienie

Wpadam tylko na chwilkę, ale musze Wam coś koniecznie pokazać
wczoraj zapomniałam

oto moje autko
widziałyscie kiedyś coś takiego???
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0704a.jpg (53,1 KB, 60 załadowań)
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
81gosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 13:53   #2354
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość

a co to za skurcz??

ja niestety też się obawiam żylaków, u mnie też genetyczne są, mama ma i dziadkowiejuż mam trochę żyłek w okolicach kolan

za podjęcie decyzji, aby wasze plany zostały pomyślnie zrealizowane, A mężuś kiedy wraca?

za zdane egzaminy, to teraz odpoczynek a później obrona tak? a już macie wyznaczoną datę?

u nas też jest straszie gorąco, dziś w cieniu pokazywało 34 stopniemaskara

ja smaruje zwykłą oliwką do dzieci, na razie żadnych nie mam

No i weekendzik minął. Postanowiłam, że od jutra zaczynam chodzić na basenzobaczymy na ile mi starczy chęci
To jest skurcz ktory moze sie pojawiac od 20 tygodnia i jest to skurcz przygotowujacy do porodu ale duzo slabszy. Co do olwiki-zazdroszcze bo od czasu kiedy jestem w ciazy zaczela mi wysuszac skore

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
a u nas:
- wczoraj była studniówka
- dziś jest druga rocznica ślubu.
Gratulacje!!!!

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Ja też uwielbiam i mam nadzieję, że synkowi też się spodoba

Powodzenia

Ja opalona jestem ładnie na brązowo, zresztą mnie słońce szybko bierze, ledwo wyjdę, pochodzę i już jestem czekoladka
Ale dawno o tej porze roku nie miałam tak pięknej opalenizny jak teraz
A jaka ja skromna jestem..

Cytat:
hej moje kochane stęskniłam się

już nadrabiam ile sił!
Dzien dobry kochana
Stary 2011-06-06, 13:54   #2355
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie chodzę do pracy od marca i oczywiści naukę zostawiam na ostatnią chwilę Czyli nie jesteś sama

Cytat:
wczoraj zapomniałam

oto moje autko
Dobre A gdzie można takie miejsca znaleźć?

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 13:58   #2356
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobra dziewuszki, czas się wziąć za cosik...
Niby dwa prania zrobione i nawet powieszone

Ja sobie tłumaczę, że to jednak synuś uciska na jakiś nerw. Mam nadzieję, że u Ciebie jest tak samo
cholercia wlasnie mi przypomniałas o praniu a ja taka dzis nieruchawa klucha i mi się nie chce

Pewnie dzieci nas uciskają Też tak czasem mam - boli tak jakby w boku i z tyłu na wysokości nerek, a potem przechodzi i kilka dni nie ma. A K. z kolei uciskał z tyłu na górny odcinek kręgosłupa i musiałam się kłaść i czekac az zmieni troszkę pozycję
Stary 2011-06-06, 13:58   #2357
lullaby_ml
Zakorzenienie

Lausanne ja to w ogole mam slabosc do stopek od kiedy mam fotke swojego maluszka, avek jest po prostu boski!
Pestuś bidulko
Asik zazdraszczam tej elki i trzymam kciukasy za wizyte

A w ogole to dzien dobry i jak dajecie rade w naszej Afryce?
Stary 2011-06-06, 14:00   #2358
81gosia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Dobre A gdzie można takie miejsca znaleźć?
to jest z jednego z Carrefour`ów w Warszawie, ale pierwszy raz się z tym spotykam
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
81gosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 14:00   #2359
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
karla bo mój małż to fotograf
a K. nie rozumie pokazywalam brzuszek i tłumaczyłam mu ze to dzidzia, ale on wtedy zaczął pokazywać że wszystkie brzuchy to dzidzie Niby całuje mnie w brzuszek i przytula, ale dlatego że podpatrzył u tatusia w sumie to on ma 14 miesięcy, nie wiem nawet czy jak sie mała urodzi to będzie wiedzał o co chodzi. Wczoraj były u nas blizniaczki około 8-9 miesięczne to pokazywał gdzie maja oczka, dotykał i je całował, ale baaaardzo gwałtownie wszystko
Ja swojemu tłumaczyłam i załapał, pokazałam mu brzuch, mówię, że tam dzidzia jest i że delikatnie może pokiziać, ale nie wolno mocno, bo dzidzię będzie bolało - teraz czasem podchodzi, pokazuje na brzuch, mówi "dzidzia" i macha paluszkiem "no,no", że nie wolno

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 14:03   #2360
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj zapomniałam

oto moje autko

Woooooooow gdzie to?

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
to jest z jednego z Carrefour`ów w Warszawie, ale pierwszy raz się z tym spotykam

Aaaaa no tak, w stolyycyy to nie pogadasz
Stary 2011-06-06, 14:13   #2361
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
oto moje autko
ojej jestem w szoku

u mnie w Realu zrobili kase dla matek z wózkami za to kasy dla ciężarnych zniknęły w ogóle poprzestawiali tam wszystko i teraz strasznie sie denerwuje jak robie zakupy

zamówiłam książki dla mnie i dwóch koleżanek, oby szybko doszły!

Mogę sie tak pokazać na tym weselisku? tyko wiązanie na szyje musze przerobić na normalne albo tak zeby z tyłu to skrzyżowac bo jak sobie ramiączko stanika dam na szyje to mi kark odpadnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0249.jpg (86,6 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0252.jpg (86,5 KB, 44 załadowań)
Stary 2011-06-06, 14:24   #2362
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
ojej jestem w szoku

u mnie w Realu zrobili kase dla matek z wózkami za to kasy dla ciężarnych zniknęły w ogóle poprzestawiali tam wszystko i teraz strasznie sie denerwuje jak robie zakupy

zamówiłam książki dla mnie i dwóch koleżanek, oby szybko doszły!

Mogę sie tak pokazać na tym weselisku? tyko wiązanie na szyje musze przerobić na normalne albo tak zeby z tyłu to skrzyżowac bo jak sobie ramiączko stanika dam na szyje to mi kark odpadnie

Jasne ze mozesz! No i Twoj kolor! i ponawiam jeszcze raz swoje pyt retoryczne, dlaczego matka natura jest tak niesprawiedliwa i dlaczego Ty masz takie ladne cycorki a ja nie mam wcale
Stary 2011-06-06, 14:27   #2363
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Ciekawe czy dla matek kierujących czy dla pasażerujących

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 14:31   #2364
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
wczoraj zapomniałam

oto moje autko
spoko
Stary 2011-06-06, 14:35   #2365
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Jasne ze mozesz! No i Twoj kolor! i ponawiam jeszcze raz swoje pyt retoryczne, dlaczego matka natura jest tak niesprawiedliwa i dlaczego Ty masz takie ladne cycorki a ja nie mam wcale
taaak, zielony uwielbiam i chyba mi pasuje nie wiem dlaczego, chętnie bym troszke sobie ujęła i oddała potrzebującym np. w tej sukience ten inny materiał który jest między cycorkami mama mi doszywała, bo inaczej byłyby na wierzchu, a teraz w ciąży to już w ogóle

Cytat:
Ciekawe czy dla matek kierujących czy dla pasażerujących
pewnie dla jednych i drugich

zaraz mi dziecko na korki przywiozą, a mi się tak bardzo nie chce
Stary 2011-06-06, 14:36   #2366
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Ja swojemu tłumaczyłam i załapał, pokazałam mu brzuch, mówię, że tam dzidzia jest i że delikatnie może pokiziać, ale nie wolno mocno, bo dzidzię będzie bolało - teraz czasem podchodzi, pokazuje na brzuch, mówi "dzidzia" i macha paluszkiem "no,no", że nie wolno
no właśnie ale jest starszy ja mam obawy ze będzie K. będzie malą zaczepiał - nawet jak z miłości to malo delikatnie

Acelinka a czemu mialabys nie móc? spoko jest
Stary 2011-06-06, 14:49   #2367
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj zapomniałam

oto moje autko
ale czad, wszędzie mogli by takie miejsca zrobić
nie ukrywam że jak zaparkuje w każdą dziurę kombiakiem to potem z takiej dziury ciężko mi się wydostać, bo brzuch już wystaje

Cytat:
Bardzo fajnie wyglądasz i oczywiście pasuje na wesele

Cytat:
no właśnie ale jest starszy ja mam obawy ze będzie K. będzie malą zaczepiał - nawet jak z miłości to malo delikatnie
Na początku może się tak zdażyć, ale jak będziesz mu powtarzać że dzidzię może to zaboleć, może zrobić krzywdę to może zrozumię ?

uf jak gorąco dobrze że wiatr jest bo by człowiek się usmażył

Mąż mój zgubił portfel, oczywiście z zawartościa dość obfita, kwity mu jakiś gościo przywiózł, ale kasy już nie było.... eh poszła wypłata, kasy brak, jak pech to pech
Dobrze że chociaż kwity odzyskał, wszsytkie uprawnienia, dowody, karty.... aj

Jakieś ostatnio pasmo nieszcześć się nas trzyma, może spróbujecie mi je odczarować ?? tak akysz akysz

Chce mi się spać ale nie usne bo znowu 5 rano a ja szeroko otwarte oczy

Jutro wizyta u gina, ciekawe co mi powie na ten ból który nie ustępuje za nic, jedynie zmiejsza swoją intensywność, to już drugi tydzień będzie non stop..

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 14:55   #2368
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
ale czad, wszędzie mogli by takie miejsca zrobić
nie ukrywam że jak zaparkuje w każdą dziurę kombiakiem to potem z takiej dziury ciężko mi się wydostać, bo brzuch już wystaje

Bardzo fajnie wyglądasz i oczywiście pasuje na wesele

Na początku może się tak zdażyć, ale jak będziesz mu powtarzać że dzidzię może to zaboleć, może zrobić krzywdę to może zrozumię ?

uf jak gorąco dobrze że wiatr jest bo by człowiek się usmażył

Mąż mój zgubił portfel, oczywiście z zawartościa dość obfita, kwity mu jakiś gościo przywiózł, ale kasy już nie było.... eh poszła wypłata, kasy brak, jak pech to pech
Dobrze że chociaż kwity odzyskał, wszsytkie uprawnienia, dowody, karty.... aj

Jakieś ostatnio pasmo nieszcześć się nas trzyma, może spróbujecie mi je odczarować ?? tak akysz akysz

Chce mi się spać ale nie usne bo znowu 5 rano a ja szeroko otwarte oczy

Jutro wizyta u gina, ciekawe co mi powie na ten ból który nie ustępuje za nic, jedynie zmiejsza swoją intensywność, to już drugi tydzień będzie non stop..
Dobrze ze przynajmniej odzyskaliscie dokumenty widzisz bo to telepatia, ja sie akurat kladlam spac po 5
Stary 2011-06-06, 15:00   #2369
aa2
Zakorzenienie

heja
jestem po wizycie
bedzie uwaga uwaga : MARCELEK widziałam jaderka i członka wiec na 100 procent męzus strzelił sobie synusia
lekarz powiedział ze wszystko jest ok , wymiary dzidziolka tez wiec mi ulzyło dzidziol wazy całe 413 gram nie dało sie zrobic ładnego zdjęcia twarzy bo sie uparciuch zasłonił -centralnie trzymał rączki na twarzy skubaniec mały!

ide nadrabiac co napisałyście
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 15:06   #2370
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Cytat:
wczoraj zapomniałam

oto moje autko
Hehe dobre pierwszy raz widzę coś takiego.

A ja już po wizycie malutka (?) dobrze się rozwija postawiłam znak zapytania, bo nie wiem czy ona taka malutka waży 579gram i wszystko jest OK - wszystko na swoim miejscu itp. itd.
Szyjkę mi dowcipnie ginka mierzyła i jest długa na 43mm (mam najdłuższą??? Wy pisałyście o 33mm i mniej)
Nagrania narazie nie mam, ginka coś nagrała ale jeszcze na następnej wizycie dogra, bo mała wciąż pupą do świata odwrócona i nic rewelacyjnego się nie nagrało oraz łożysko mam przodujące, dlatego też słabiej czuję ruchy. No ale widziałam jak płyn piła buziaczek otwierała
Mam nadzieję, że do następnej wizyty się obróci w końcu! jakoś po ludzku no a jeszcze niebawem główką do dołu (cesarki nie mam w planach )

KOPNIACZKI AMELECZKI
kasiuleczkakuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości