Rozstanie z facetem, cz. XVIII - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-06, 15:19   #4711
Ofelia 20
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Klaudiax89x Pokaż wiadomość
odebrałam...
mowi, zebym powiedziala mamie gdzei sa pieniadze a on po nie podejdzie skoro mnie nie ma... mowie ze mojej mamy tez nie ma... pytam czy nie ma mi nic do powiedzenia oprocz tych swoich zas***ych 20 zl... mowi ze nie... ze chce swoje pieniadze i pyta czy sie wyrobie do 16... powiedzalam, ze nie a on - no to dobra, to najwyzej jutro...
rozlaczylam sie

ehhhh
Jaki bezczelny cham

Nie masz jakiegoś znajomego żeby wziąl i oddał mu te jego rzeczy żebyś nie musiała go oglądać?

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 15:20   #4712
zverka
Rozeznanie

howdoi Jak się czujesz ? I jak się trzymasz ?
to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza."
MM.
zverka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 15:37   #4713
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Ja bym mu wysłała pocztą wszystkie jego rzeczy + 20 zł i kazała mi się nie pokazywać na oczy bo bym mu jesień średniowiecza z du*y zrobiła Bezczelny.
Ja też. I odliczyłabym od tych 20zł koszt wysyłki
Stary 2011-06-06, 15:40   #4714
leo6267
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny, ja jeszcze jestem teoretycznie w związku, ale chyba za chwilę (może jeszcze dzisiaj) on się skończy. Przynajmniej tak czuję. Jeśli w ogóle w tej chwili coś czuję. Jestem straszną zazdrośnicą, nie ufam, osaczam. W sumie nie dziwię się, że mój facet chciał się ode mnie odkleić. Chciałabym bardzo mieć swoje życie, nawet nie wiem w którym momencie tak się uzależniłam. Sytuacja wygląda teraz tak, że po moich wiecznych awanturach przed wyjściami na imprezy i też w trakcie nich (sceny przed jego znajomymi, boże jaka ja byłam głupia!), mój facet uznał, że miarka się przebrała i, że lepiej jeśli ja zostanę w domu, a już najlepiej byłoby gdybym w końcu odezwała się do swoich zaniedbanych znajomych i zaczęła z nimi wychodzić. No i niby się odezwałam...ale co z tego. Siedzę od 8 rano i od rana beczę jakbym miała 15 lat. Z jednej strony chciałabym, żeby ten koszmar się skończył, zadzwoniłam do niego przed chwilą ale na swoje szczęście (albo i nie) nie odebrał, a z drugiej strony chciałabym ratować to co nas łączy(ło?). Posypanie popiołem raczej niczego tu nie zmieni, a dałabym za to wiele Przepraszam, że się Wam wbijam w wątek, ale musiałam sie wygadać, a to jedyne dobre miejsce.

Mój blog
leo6267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 15:47   #4715
Duszek2
Raczkowanie

hej,
wczoraj po napisaniu puszczał mi takie sygnaly ze nie ma kasy ,ze prosi o kontakt pozno wieczor zadzwonilam on mowil ze nie ma nic na koncie ze ogolnie jest kiepsko bo z pracy nie dzwonia mowie ok... i pytam czy ma zamiar mnie przeprosic za ostatnia sytuacje a on ze chyba nie ze jego ludzie z anic nie przepraszaja i nie szanuja a ja sie pytam cyz ja tez go nie szanuje? powiedzial no ty szanujesz wiec ja na to i dlaej mnie nie przeprosisz on mowi nie. Zapytalam czy uwaza ze to wszystko go usparaweidliwa ze krzyczal z eprzeklinal a on ze tak i ze chyba szukam ksiecia w mercedesia.
Ale sie wkurzylam..
Rozlaczyla sie i napisalam mu smsa chyba skladajacego sie z 8 smsow.
Napisalam, ze zawiodlam sie na nim , ze porownuje mnie do ludzo ktorzy go nie szanuja, ja ktora zawsze bylam w porzadku. Nwet nie ume przeprosic i chyba juz nie ma zadnych uczuc...ze kiedys byl inny i kocham tamtego chlopaka. Teraz ma chyba inne wartosci, teraz uwaza ze to iz ja oczekuje szacunku to dla niego wrecz ze ja szukam ksiacia w mercedesie. Pisze mu, ze chyba nie zna znaczenia ty ch slow, ze ksiaze to ktos bogaty przystojny i coolaśny a ja szukam tylko malego szaczunku i uczucia ktorego sie nie da kupic tak jak tego durnego mercedesa. I z eja tego oczekuje a widac on szuka innej dizewczyny, ktorej brak szacunku nie przeszkadza. A jesli szuka wlasnie tkaiej to nie mnie szuka.

I tyle jesli bedzie ,mu zalezalo to sie zastanowi jesli nie to nie.
Uf po 3 dniach lezenia jakos wyszlam i wiem, ze nadejda dni w ktorych mi bedzie ciezko i bedzie mi go brakowalo ale jak mu bedzie na mnie zalezalo to zmienie sie a jak nie to sie juz nie odezwie. Dobrze mowie?
Duszek2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 15:48   #4716
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez zverka Pokaż wiadomość
Spakuj mu reklamóweczkę i po złości idź do sklepu i rozmień 20 zł po najdrobniejszych pieniążkach Albo żeby było weselej idź do kantoru i poproś np o jakąś dziwną walutę A niech się dziad męczy

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Czyta się trochę ten wątek

Cytat:
Napisane przez alka132 Pokaż wiadomość
Ja też. I odliczyłabym od tych 20zł koszt wysyłki
Wysłałabym kurierem
Cytat:
Napisane przez leo6267 Pokaż wiadomość
Jestem straszną zazdrośnicą, nie ufam, osaczam.
Skąd to się w Tobie wzięło?
Cytat:
po moich wiecznych awanturach przed wyjściami na imprezy i też w trakcie nich (sceny przed jego znajomymi, boże jaka ja byłam głupia!), mój facet uznał, że miarka się przebrała i, że lepiej jeśli ja zostanę w domu, a już najlepiej byłoby gdybym w końcu odezwała się do swoich zaniedbanych znajomych i zaczęła z nimi wychodzić.
Facet marzenie. Nie rzucił Cię, tylko zasugerował rozwiązanie problemu.
Cytat:
No i niby się odezwałam...ale co z tego. Siedzę od 8 rano i od rana beczę jakbym miała 15 lat.
Aż tacy straszni ci znajomi, że siedzisz i ryczysz? Po co ten płacz?
Cytat:
Z jednej strony chciałabym, żeby ten koszmar się skończył
Sama na niego zapracowałaś, więc weź się za siebie.
Cytat:
zadzwoniłam do niego przed chwilą ale na swoje szczęście (albo i nie) nie odebrał
I dobrze zrobił. Zastanów się, co chcesz mu powiedzieć, a przede wszystkim zacznij potwierdzać swoje starania czynami.
Cytat:
Napisane przez damakier23 Pokaż wiadomość
byłam z facetem przez 5 lat był pirewszym z ktorym byłam tak długo właściwie wszystko byłoz nim pierwsze wiecie o co chodzi byliśmy naprawde dobra i zgrana para pewnego dnia oświadzcył że musi być sam i nie potrafi dalej byc z kimś niestety to kłamstwo bo po krótkim czasie miał już następną
Ach, jakie to typowe... Ciekawe, czy poznał ją, jak jeszcze był z Tobą.
Cytat:
powiedzcie jak to możliwe by tyle lat tak szybko zamknąć i zacząć coś nowego
W związku nic nie dzieje się nagle. Proces odkochiwania jest rozciągnięty w czasie, tylko może nie chciałaś tego dostrzec.
Popatrz na ostatnie miesiące krytycznym okiem i opisz nam, co widzisz.
Cytat:
co mam zrobić jest mi tak żle bez niego miałam chwile załamania i chciałam popełnic samobójstwo w ostatniej chwili sie powstrzymałam nie umiem życ bez niego
Dasz radę, patrz ile nas tu jest w takiej samej sytuacji Spójrz na pierwszy post w wątku, znajdziesz tam kilka porad.
Płacz, smutek i huśtawki emocjonalne są normalne, ale to nie zmienia faktu, że teraz musisz zająć się sobą.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-06-06 o 15:50
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 16:03   #4717
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Mój ex nie chciał iść bo bał się że spotka znajomych, których rzekomo nie chce spotkać haha Teraz wsio nabiera sensu :P
Właśnie sięgałam coś z szafki i natknęłam się na fotki ex I nic Zero uczuć :P Popatrzyłam, puknęłam się w głowę, uśmiechnęłam i wróciłam do swoich zajęć
Ja żałuje, że sie na KSU nie wybrałam, bo niedawno był dwa razy w mojej okolicy!

O, dobrze, że te foty nie wzbudzają w Tobie żadnych emocji! Ja sie wczoraj poryczałam, bo babka znowu o moim eksie pieprzyła... :/
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 16:09   #4718
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Duszek2 Pokaż wiadomość
pytam czy ma zamiar mnie przeprosic za ostatnia sytuacje a on ze chyba nie ze jego ludzie z anic nie przepraszaja i nie szanuja
On pasuje do nich
Cytat:
Zapytalam czy uwaza ze to wszystko go usparaweidliwa ze krzyczal z eprzeklinal a on ze tak i ze chyba szukam ksiecia w mercedesia.
To szukaj dalej księcia, jest to o wiele więcej warte niż zadowalanie się tym lichym pucybutem.
Cytat:
Wątpię, aby doczytał do końca. Niech to będą Twoje ostatnie, symboliczne smsy do niego
Cytat:
Mowi, ze mial ochote dzis spedzic czas z kims innym... ze niepotrzebnie to zobaczylam, ze bylo by wszystko ok... ze nie chcial zebym sie denerwowala... heh...;/ po czym mowi ze idzie... mowie ze ma ze mna porozmawiac, ale poszedl do nich..., a raczej uciekl... bo wysiadl i zaczal biec zebym czasem go nie zatrzymala...

Co za palant! Czy on ma Cię za głupią?
Cytat:
pytal, czy jest mozliwosc zeby po pracy podszedl do mnie po prace bo chce zebym mu oddala jego 20 zl, ktore zostal u mnie na fryzjera...
On powinien Ci zapłacić 100x tyle za stratę Twojego cennego czasu!
Wątpię, czy chodzi o te 20 zł. Teraz jesteś podatna na zranienie, a on może chcieć Cię dobić, żeby na Ciebie zrzucić winę za jego zdradę.
Wyślij mu rzeczy pocztą lub podaj przez wspólnego kolegę. Nie musisz oglądać tego śmiecia na oczy.
Cytat:
4 lata bylismy razem, mnie wyzywal od dziw**k bo wyszlam zk olega na piwo...
Już wtedy bał się, że będziesz mu robić to samo, co on Tobie...
Cytat:
a on caly czas mnie notrycznie zdradzal, oszukiwal... pozniej przychodzil i mowil prosto w oczy zwe kocha, przytula, kochal sie ze mna... robi mi sie niedobrze... chcial po wakacjach zamieszkac razem... heh...
Nie myśl o tym, bo zwariujesz. Bądź przygotowana na to, że on może zarówno chcieć się na Tobie mścić, jak i usiłować wrócić w teatralnym stylu. Nie daj się. To nie jest człowiek, z którym mogłabyś osiągnąć szczęście
Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Ja sie wczoraj poryczałam, bo babka znowu o moim eksie pieprzyła... :/
Ja Cię proszę, idź do psychologa... To nie jest normalne, że po takim czasie wciąż płaczesz.
Stary 2011-06-06, 16:14   #4719
leo6267
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Skąd to się w Tobie wzięło?

Facet marzenie. Nie rzucił Cię, tylko zasugerował rozwiązanie problemu.

Aż tacy straszni ci znajomi, że siedzisz i ryczysz? Po co ten płacz?

Sama na niego zapracowałaś, więc weź się za siebie.

I dobrze zrobił. Zastanów się, co chcesz mu powiedzieć, a przede wszystkim zacznij potwierdzać swoje starania czynami.
Może od początku: skąd się to we mnie wzięło? Z doświadczenia, z domu rodzinnego (chyba też, mojego ojca prawie nigdy nie było, być może dlatego jestem taka zaborcza, chcę tę miłość tylko dla siebie). Niestety mój pierwszy facet, który był ode mnie o wiele, wiele starszy zdradził mnie z moją najlepszą przyjaciółką. Było to jeszcze w czasach liceum. Wydaje mi się, że to ma jakiś związek z tym jak teraz traktuję związki i mężczyzn. Kiedyś pomagało mi skakanie z kwiatka na kwiatek , teraz kiedy poczułam coś naprawdę wyjątkowego nie wyobrażam sobie szukanie tandetnego substytutu.

Facet marzenie...no może? Właściwie wszystko rozegrało się tydzień temu. Trochę pogadaliśmy, mój facet m.in. powiedział mi, że jest na tyle zaaferowany pracą, że nie ma czasu na rozglądanie się za innymi (faktycznie, ma problemy w pracy, ok), że chce skupić się na pracy. Padło mnóstwo gorzkich słów, ale nie wiem czemu największą solą w oku jest to jego wychodzenie beze mnie. Nie wiem jak to naprawić. Chociaż jak sobie pomyślę, że znowu wyjdziemy a mi coś odwali, zrobię scenę...

Co do znajomych: nie są straszni. Są bardzo fajni. To chyba jest ze mną coś nie tak. Niektóre pary nigdy razem nie wychodzą, mają własne ekipy. Zastanawiam się czemu jak się tak uczepiłam tych znajomych mojego faceta. Pisze to teraz i naprawdę dziwię się sobie. A ryczę, bo wczoraj wieczorem był grill, i od tamtej pory ni widu ni słychu mojego faceta. a w głowie natłok myśli:/

Wzięłabym się za siebie, ale nie wiem skąd te trudności. Bardzo chcę coś zmienić, ale nie wiem jak. Ok, będę wychodziła z moimi znajomymi, ale znając siebie co chwila będę zerkała na telefon, bo może napisał, bo może chce się spotkać. Nie chcę tak myśleć, chcę się dobrze bawić, chcę wychodzić, zająć się sobą. Tylko jak? Muszę faktycznie się ogarnąć. może w końcu się odezwie. Mam jego Nikona w domu

p.s. dzięki za te słowa, nawet najbardziej kopiące w tyłek. To dla mnie wiele znaczy. Przeczytałam to co wyżej napisałam i jest na serio słabo.

Mój blog
leo6267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 16:17   #4720
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:

Ja Cię proszę, idź do psychologa... To nie jest normalne, że po takim czasie wciąż płaczesz.
Gdyby Tobie powiedziała to co mi, to też byś sie popłakała!
Stary 2011-06-06, 16:18   #4721
Duszek2
Raczkowanie

Cytat:
On pasuje do nich

To szukaj dalej księcia, jest to o wiele więcej warte niż zadowalanie się tym lichym pucybutem.

Wątpię, aby doczytał do końca. Niech to będą Twoje ostatnie, symboliczne smsy do niego
Malla- doczytal bo puszczal ten sygnal ze prosi o kontakt ale ja bylam tak wsciekla z enie zadzwoniłam. A co nazbiera kase, bedize mu zlezalo to sie odezwie.
Jestem zdania, ze mozna sie zmienic jak sie czegos chce wiec nie bede wam tu pisala, z ejuz nigdy nie odbiore od niego telefonu bo jesli bedzie mial cos do powiedzenia to poslucham, ale nigdy juz nie wroce do niego na tych waruknach szcunku jako czegos niepotrzebnego.
Mysle, ze i tak on juc nie bedzie chcial sie zmieniac.
Mam jakis przelom w tej mojej milosci bo tak kocham go ale bez podstaw to nie bedzie mialo sensu.
Duszek2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 16:22   #4722
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja żałuje, że sie na KSU nie wybrałam, bo niedawno był dwa razy w mojej okolicy!

O, dobrze, że te foty nie wzbudzają w Tobie żadnych emocji! Ja sie wczoraj poryczałam, bo babka znowu o moim eksie pieprzyła... :/
Lilka....Psycholog i to już....Bo to sie zaczyna robić nie zdrowe
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 16:25   #4723
zverka
Rozeznanie

Cytat:

Ja mam wrażenie, że jestem z żelaza :/ Albo z tytanu. Bo mimo krzywdy którą mi wyrządził ja spokojnie patrzę na zdjęcia a jak <o ile> dojdzie do spotkania to nawet nic mu nie powiem bo nie jest tego wart Nie wiem skąd to we mnie:/

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
hej,
wczoraj po napisaniu puszczał mi takie sygnaly ze nie ma kasy ,ze prosi o kontakt pozno wieczor zadzwonilam on mowil ze nie ma nic na koncie ze ogolnie jest kiepsko bo z pracy nie dzwonia mowie ok... i pytam czy ma zamiar mnie przeprosic za ostatnia sytuacje a on ze chyba nie ze jego ludzie z anic nie przepraszaja i nie szanuja a ja sie pytam cyz ja tez go nie szanuje? powiedzial no ty szanujesz wiec ja na to i dlaej mnie nie przeprosisz on mowi nie. Zapytalam czy uwaza ze to wszystko go usparaweidliwa ze krzyczal z eprzeklinal a on ze tak i ze chyba szukam ksiecia w mercedesia.
Ale sie wkurzylam..
Napisalam, ze zawiodlam sie na nim , ze porownuje mnie do ludzo ktorzy go nie szanuja, ja ktora zawsze bylam w porzadku. Nwet nie ume przeprosic i chyba juz nie ma zadnych uczuc...ze kiedys byl inny i kocham tamtego chlopaka. Teraz ma chyba inne wartosci, teraz uwaza ze to iz ja oczekuje szacunku to dla niego wrecz ze ja szukam ksiacia w mercedesie. Pisze mu, ze chyba nie zna znaczenia ty ch slow, ze ksiaze to ktos bogaty przystojny i coolaśny a ja szukam tylko malego szaczunku i uczucia ktorego sie nie da kupic tak jak tego durnego mercedesa. I z eja tego oczekuje a widac on szuka innej dizewczyny, ktorej brak szacunku nie przeszkadza. A jesli szuka wlasnie tkaiej to nie mnie szuka.

I tyle jesli bedzie ,mu zalezalo to sie zastanowi jesli nie to nie.
Uf po 3 dniach lezenia jakos wyszlam i wiem, ze nadejda dni w ktorych mi bedzie ciezko i bedzie mi go brakowalo ale jak mu bedzie na mnie zalezalo to zmienie sie a jak nie to sie juz nie odezwie. Dobrze mowie?
Ech ... kochana Ty się sobą zajmij Będzie ciężko ale z każdym dniem lepiej
MM.
Stary 2011-06-06, 16:27   #4724
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Lilka....Psycholog i to już....Bo to sie zaczyna robić nie zdrowe
Ale ja sie dobrze czuje ogólnie. Nie wspominam go, wywaliłam / pochowałam te gówna od niego i wszystko jest ok. Poprostu nie lubie jak ktoś o nim pierdzieli trzy po trzy...

Cytat:
Ja mam wrażenie, że jestem z żelaza :/ Albo z tytanu. Bo mimo krzywdy którą mi wyrządził ja spokojnie patrzę na zdjęcia a jak <o ile> dojdzie do spotkania to nawet nic mu nie powiem bo nie jest tego wart Nie wiem skąd to we mnie:/
Ja jak widze mojego, to spieprzam na drugą strone ulicy i spuszczam wzrok albo ide z głową mega wysoko podniesioną.
Stary 2011-06-06, 16:29   #4725
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Gdyby Tobie powiedziała to co mi, to też byś sie popłakała!
Try me
Cytat:
Jestem zdania, ze mozna sie zmienic jak sie czegos chce wiec nie bede wam tu pisala, z ejuz nigdy nie odbiore od niego telefonu bo jesli bedzie mial cos do powiedzenia to poslucham, ale nigdy juz nie wroce do niego na tych waruknach szcunku jako czegos niepotrzebnego.
Mysle, ze i tak on juc nie bedzie chcial sie zmieniac.
Jasne, że ludzie się zmieniają
Ale szacunku do innych uczy się w dzieciństwie i trudno to zmienić z dnia na dzień, zbyt głęboko jest zakorzenione w człowieku.
Stary 2011-06-06, 16:32   #4726
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Ale ja sie dobrze czuje ogólnie. Nie wspominam go, wywaliłam / pochowałam te gówna od niego i wszystko jest ok. Poprostu nie lubie jak ktoś o nim pierdzieli trzy po trzy...

Ja jak widze mojego, to spieprzam na drugą strone ulicy i spuszczam wzrok albo ide z głową mega wysoko podniesioną.
Nigdy w życiu przed ex nie spuszczę wzroku ani głowy w dół. To ON powinien go zniżyć i się kajać xD

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Lily obojętne co Ci powiedział, nie jest to warte płaczu
MM.
Stary 2011-06-06, 16:39   #4727
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Try me
A już nawet nie jestem w stanie tego powtórzyć. Z reszta znowu mi sie niesmacznie zrobi...

Cytat:
Nigdy w życiu przed ex nie spuszczę wzroku ani głowy w dół. To ON powinien go zniżyć i się kajać xD
Pff, mój przede mną spuszcza wzrok!
Stary 2011-06-06, 16:48   #4728
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Pff, mój przede mną spuszcza wzrok!
Myślę, że nie tylko wzrok
Stary 2011-06-06, 17:06   #4729
juniorka89
Wtajemniczenie

Moje własne ciało coraz częściej mi odmawia :/
Nie denerwuje się a mam coraz bardziej bolesne bóle
Cytat:
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
Stary 2011-06-06, 17:08   #4730
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
howdoi Jak się czujesz ? I jak się trzymasz ?

Jem 4 eklerka więc już dobrze !
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 17:10   #4731
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Poprostu nie lubie jak ktoś o nim pierdzieli trzy po trzy...
"Nie lubię" i "ryczę" nie są synonimami.

Za dużo czasu minęło, żeby można było taki płacz uważać za coś zdrowego, po prostu...

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Mam jakis przelom w tej mojej milosci bo tak kocham go ale bez podstaw to nie bedzie mialo sensu.
Czas najwyższy.

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Weź Ty się w końcu porządnie za swoje zdrowie, bo jak na razie wrzody to najdelikatniejsze co podejrzewam.
Stary 2011-06-06, 17:14   #4732
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Weź Ty się w końcu porządnie za swoje zdrowie, bo jak na razie wrzody to najdelikatniejsze co podejrzewam.
Jem normalnie,staram się nie denerwować,gin.powiedział ,że wszystko jest ok więc nie wiem skąd się to cholerstwo bierze....
No co ja mam robić?? Witaminy piję, 1.5 litra wody dziennie,staram sie wypoczywać ile mogę,anemie wykluczam bo czuje się ok...

Więc ni hu hu nie wiem co to
Cytat:
Stary 2011-06-06, 17:16   #4733
Malla
Nie depcze krokusów

Juniorka - a bóle jelitowe? Mnie takowe właśnie męczą.
Stary 2011-06-06, 17:18   #4734
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Juniorka - a bóle jelitowe? Mnie takowe właśnie męczą.
ale od czego to moze być? i w okolicach macicy?
Cytat:
Stary 2011-06-06, 17:19   #4735
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Więc ni hu hu nie wiem co to
Ja to bym na Twoim miejscu poszukała dobrego internisty...

Anemia nie boli, ale wrzody mogą. Wrzodowcy powinni stosować specyficzną dietę i tak dalej...serio, obejrzyj się raz a dobrze ze wszystkich stron, niech Cię rodzinny skieruje gdzie trzeba, bo to co przeżywasz nie jest normalne. Jak masz wrzody i dojdzie do perforacji, to ja dziękuję...serio, przebadaj się. Nawet jeśli będzie to związane z rzygoskopią, to warto...
Stary 2011-06-06, 17:20   #4736
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że nie tylko wzrok

Cytat:
Mnie boli brzuch od dłuższego czasu. Codziennie. Z przerwami! :/ :/
Stary 2011-06-06, 17:21   #4737
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
ale od czego to moze być? i w okolicach macicy?
To może być wszystko, pęcherzyk żółciowy, jelito, promieniowanie z nerek, wątroba, trzustka...i tak dalej. Zbadaj się porządnie.
Stary 2011-06-06, 17:21   #4738
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Będę mamusią, dziś sie okazało na 100%, nawet maleństwo widziałam na usg.
Bardzo wczesna ciąża , 3-4 tydzien. Próbuje dostrzec jakies dobre strony tej sytuacji. Pani ginekolog była bardzo miła co dodało mi otuchy. No to dzieciaczek będzie miał młodą mamusię

Zapytała czy chcę ciążę usunąć, ale ja bym nie potrafiła. Nie dałabym rady potem życ z tą myślą co zrobiłam.
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 17:22   #4739
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Będę mamusią, dziś sie okazało na 100%, nawet maleństwo widziałam na usg.
Bardzo wczesna ciąża , 3-4 tydzien. Próbuje dostrzec jakies dobre strony tej sytuacji. Pani ginekolog była bardzo miła co dodało mi otuchy. No to dzieciaczek będzie miał młodą mamusię

Zapytała czy chcę ciążę usunąć, ale ja bym nie potrafiła. Nie dałabym rady potem życ z tą myślą co zrobiłam.

to tak jak ja.

już widziałaś maleństwo ?
co było widać ?

u mnie pod koniec 5ego tygodnia dopiero było widać kręgosłup.

Edytowane przez howdoi
Czas edycji: 2011-06-06 o 17:23
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 17:23   #4740
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Ja to bym na Twoim miejscu poszukała dobrego internisty...

Anemia nie boli, ale wrzody mogą. Wrzodowcy powinni stosować specyficzną dietę i tak dalej...serio, obejrzyj się raz a dobrze ze wszystkich stron, niech Cię rodzinny skieruje gdzie trzeba, bo to co przeżywasz nie jest normalne. Jak masz wrzody i dojdzie do perforacji, to ja dziękuję...serio, przebadaj się. Nawet jeśli będzie to związane z rzygoskopią, to warto...
O_O.... nawet tak nie mów mama też ostatnio pow.że jak tak dalej pójdzie to się wrzodów nabawię
Cytat:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości