|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW - przeżyte, zasłyszane
Cytat:
![]() ale to palant był, w zasadzie pasuje do tego wątku ![]()
|
|
|
|
#572 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW - przeżyte, zasłyszane
|
|
|
|
|
#573 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wybiłam mu jedynkę, jak graliśmy w koszykówkę ![]() O, to mój inaczej uważał, że kobieta powinna mieć bardzo krótkie niepomalowane paznokcie i IDEALNIE gładkie dłonie I tez debilowi za nic wyjasnic nie mogłam, ze jak gram na gitarze, to krótkich mieć nie mogę, a od częstego kontaktu z woda do farb skóra na dłoniach robi mi się troche szorstka ![]() Nie zaćmiło, nie zacmiło, spokojnie Ale mamuska sprawdzona, bo TŻ był moim wieloletnim przyjacielem ![]() W ogóle mój eks to był STRASZNY maminsynek .
Edytowane przez 201607231707 Czas edycji: 2011-06-09 o 18:06 |
|
|
|
|
|
#574 |
|
BAN stały
|
Mój TŻ jest pedantem choć zarzeka się, że nie. O 4 w nocy stwierdził, że umyje naczynia bo nie może zasnąć jak jest taki syf
![]() Wyjechany lakier na paznokciach też mi zgłosił, również to, że przekrzywiła mi się grzywka i książki są nierówno ustawione Ale w pewnien sposób to w nim lubię.
|
|
|
|
|
#575 | |
|
.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Trafiłam niechcący na ten wątek, po zerknięciu na kilka postów, przeczytałam wraz z TŻ cały wątek, od deski do deski. Żałuję, że nie trafiłam na niego wcześniej, bo czytając ze śmiechu prawie spadałam z krzesła
![]() Powiem szczerze, że Was na prawdę podziwiam, że potraficie wytrzymać wiele lat czy miesięcy z chłopakami, którzy śmierdzą, zachowują się jak dzieci, są mamisynkami. Postaram się tu udzielać, nie koniecznie opisując swoje przeżycia, bo nie miałam ich za dużo, będę raczej komentować Wasze wpisy. Ja z moim eks byłam 1 czy 1,5 msc (pierwsza miłość to była ), miałam wtedy 16 lat (aktualnie prawie 20). Numery jaki mi wykręcał to np. byliśmy na spacerze (ja, on i moja koleżanka, wówczas przyjaciółka) przyszli do nas jego koledzy, a ten cham, potrafił przy nich przytulać ją, nie mnie ... tak było wiele razy. Wreszcie się zebrałam i z nim zerwałam przez sms (nie chciałam nawet na niego patrzeć) żałuję, że nie dałam mu w twarz, może zrozumiałby swoje zachowanie.Aktualnie z moim TŻ jestem ponad 2 lata, jest pedantem (nie aż tak, że wszystko musi być równo ustawione, zero kurzu itp. raczej pedant w wyglądzie: ułożone włosy, czyste, uprasowane ubranie) i takich numerów mi nie odstawia. Zatem Witajcie Kobietki!!
Edytowane przez enamour Czas edycji: 2011-06-09 o 21:41 |
|
|
|
|
#577 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No chyba że, jak mu się jeden kosmyk włosów przesunie to musi poprawiać przy lustrze, żeby było idealnie |
|
|
|
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio stwierdziłam, że w miejscu gdzie ma krótsze włosy (ma coś takiego na styl irokezika, wiecie o co chodzi ) ma kilka króciutkich siwych włosów, to musiałam mu je pensetą wyrywać (ma 23 lata) Ale wolę, że jest taki, niż miałby być brudasem ;p
|
|
|
|
#579 |
|
Zadomowienie
|
Przyjaciel mojego Ex-a.
Jego dziewczyna wyjechała do pracy na wakacje za granicę. On w tym czasie(2 lub 3 m-ce) przespał się z 15- ma dziewczynami- albo i więcej, teraz już nie pamiętam dokładnej liczby, ale kopara mi opadła jak usłyszałam. Na dzień przed jej powrotem biegał w panice po mieszkaniu sprzątając zawzięcie, szukając kompromitujących przedmiotów, które dziewczyny mogły zostawić i nawet starając się odnaleźć wszystkie damskie włosy, które mógł przeoczyć. Najśmieszniejsze, że strasznie bał się tej swojej narzeczonej. No i oczywiście nie miał jasnej koncepcji co do tego jak spławić te wszystkie kobiety i drżał na każdy dźwięk telefonu. Umierał też ze strachu na myśl, że jakoś będzie musiał pokazywać się publicznie w towarzystwie swojej dziewczyny- niby duże miasto, ale czy aż tak duże.. |
|
|
|
|
#580 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego?
Ja znam facetów, którzy mieli po kilkadziesiąt dziewczyn w łóżku. Dla mnie już nic dziwnego, zwłaszcza za granicą. Ale, że facet miał dziewczynę i spał z jaką popadnie, to już kompletny idiota jakiś
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
bo nie wydaje mi sie zeby to byla prawda, jesli juz tak bylo to mysle ze chcial pokazac jaki to on nie jest "kozak", ale skoro mial dziewczyne i pozniej staral sie to ukryc przed nia to chyba w jego interesie lezalo zeby jak najmniej osob sie dowiedzialo
|
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#585 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
tez jestem tego ciekawa...
|
|
|
#587 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#588 |
|
Wtajemniczenie
|
1.Dla mnie na medal była randka w ciemno z chłopakiem zapoznanym przez internet...
Zabrał mnie na kawę do Maca,przy zamawianiu pow. "poproszę 2 cheeseburgery,kawe i nicki rachunek" ![]() Przy stoliku jedyną rozsądną rzeczą,którą potrafił zrobić to gapienie się w stół i stwierdzenie "ależ tu dużo moich znajomych".Na koniec odebrał telefon,stw.że jego koledze rozwaliło się auto i musi jechać pod Poznań po niego"...Siedział jeszcze jak ciućma przez 20 min. Stw.że może lepiej żeby już jechał bo kolega nie może tyle czekać.Obiecał,że się odezwie i na całe szczęście nie napisał już więcej... 2.Facet z którym byłam zostawił mnie po tym jak się z nim przespałam (kwestia dojścia przez niego w 3 minuty Więc pocisnęłam go,że nie dosyć,że mnie oszukiwał przez tydz. to jeszcze bzyknął i zostawił i że gratuluje mu braku mózgu... A co on mi odp."To nie jest tak jak myślisz!!" Myślałam,że umrę 3.Moje eksiątko zawsze uważało,że jest najmądrzejsze Pewnego dnia mama zwróciła mi uwagę,żebym wzięła coś dłuższego skoro jedziemy do lasu żebym kleszczy nie miała...Eksiątko patrzy na moją mamę i mówi "Że przecież ludzie nie mogą mieć kleszczy"....Myślałam,że się spalę ze wstydu
|
|
#589 |
|
Raczkowanie
|
Chyba dopiero trzy dni temu trafiłam na ten wątek, ale przebrnęłam już przez wszystkie historie... Łaał. Przyznam, że I część tego tematu też trochę przejrzałam, ale niestety, wymiękłam przy kolejnym spoglądnięciu na liczbę postów ;P
Dla odmiany opiszę wam numer, jaki kiedyś mój tata wykręcił mamie To było kilka lat temu na wakacjach we Włoszech, gdzie na stałe mieszka siostra mojego taty. Byliśmy akurat na plaży, był wyjątkowo upalny dzień, aż piasek parzył w stopy. Nawet stawanie w cieniu nie przynosiło ulgi, także wiadomo - wskakujemy do wody. Moja mama wolała jednak się opalać. Tata postanowił zrobić jej "niespodziankę" i położył jeden ze znalezionych kamieni (równie rozgrzanych jak sam piasek) na brzuchu. Jako, że mama leżała z zamkniętymi oczami i niczego się nie spodziewała, jej reakcja była dość gwałtowna. Poderwała się natychmiast do pozycji siedzącej, a z jej ust wydobyło się wyjątkowo eleganckie "K**WA!". Przebywający najbliżej nas Włosi byli tym dosyć zdziwieni, wszakże to niecenzuralne słowo w ich języku znaczy, ni mniej, ni więcej - "zakręt".
|
|
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
poznaliśmy się z X na necie, najpierw gg, potem smsy, telefony, potrafiliśmy rozmawiać godzinami (dosłownie godzinami, nigdy wcześniej ani później nic takiego mi się nie przydarzyło)
dość szybko się poznaliśmy też na żywo on mieszkał w jednym mieście, ja w innym (jakieś 200km różnicy) umawialiśmy się najczęściej w mieście w połowie drogi, bo było gdzie pójść (kino, centra handlowe itp) i tak twała sielanka przez 8m-cy, widywaliśmy się średnio raz w tygodniu, chodzenie za rączki, pierwsze dość wtedy niewinne pieszczoty, pocałunki itd. i tak pewnego dnia idziemy sobie za rączki po parku, naprzeciw nas dwie dziewczyny. podchodzą i jedna do X "Cześć". myślę sobie jakaś koleżanka. a ta zaczyna do niego: a kto to jest? koleżanka Twoja? (momentalnie puścił moją rękę), a niby kim ja jestem dla Ciebie, jak mnie wczoraj lizałeś to..., do kina mieliśmy iść dzisiaj, ale z "kolegami się umówiłeś?" X milczy, ja milczę, laska nadaje patrzyłam na X i na nią...i jakby na siebie, jakby mnie tam nie było tylko jakbym z boku na to wszystko patrzyła...i chciało mi się śmiać, a łzy same mi popłynęły, nie wiedziałam co się dzieje, urywki jej zdań już tylko do mnie docierały, nie dawała Xowi nawet dojść do słowa ja zabrałam się do domu, po prostu odeszłam stamtąd...on potem przekonywał mnie, że dopiero ją poznał (a się lizał, do kina chadzał itd...) dobre sobie, nie wiem co tam jeszcze było, dziewczyna nie przebierała w słowach (była dośc wulgarna) aaa po tym wszystkim mi się przypomniało, że ona miała włosy platynowe, a jakiś czas wcześniej X usilnie mnie namawiał, żebym przefarbowała włosy na taki właśnie kolor "ładnie by Ci było w takim jasnym blondzie, wiesz..." zemsty nie było, tylko trochę żalu, aż przeszło ![]() i jeszcze zasłyszane historie: on i ona, gimnzajaliści na oko, siedzą obok w autobusie, trzymają się za ręce, ona przytulona opiera głowę o jego ramię ONA: do kina bym poszła... ON: to idź! w kinie za nami siedzi para: ONA: kup mi popcorn ON: (rozdrażniony) zbieram na samochód!
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-06-28 o 21:37 |
|
|
|
|
#592 |
|
Zadomowienie
|
Zaklikuje
Historia corki mojego szefa ogolnie panienka uwaza za diete cud sex i rypie sie z kim popadnie pewnego razu zabrała sobie z imprezy paskudnego anglika ktory był tak nababiony ze na oczy ledwo patrzył ale zrobili co trzeba, na drugi dzien nawet czesc jej nie powiedział bo jej nie poznał...
Edytowane przez nurazuki Czas edycji: 2011-06-28 o 23:04 |
|
|
|
|
#593 | |
|
.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#594 |
|
Zadomowienie
|
Ch mi sie wklikneło
![]() Laska wykorzystuje facetow do diety cud moze nie numer ale co najmniej niecodzienne zachowanie, a owe cuda nie odezwa sie nawet na drugi dzien Jak sie nie kwalifikuje to wywalcie
Edytowane przez nurazuki Czas edycji: 2011-06-28 o 23:11 |
|
|
|
|
#595 |
|
.
|
tytul watku "[..] numery wykrecone przez FACETOW"
|
|
|
|
|
#596 |
|
Zadomowienie
|
Zasugerowałam sie tym: Numery wykręcane kobietom (a czasami i przez nie ) - część II
|
|
|
#597 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, spokojnie, dla każdego się miejsce znajdzie.
Czy ja dobrze zrozumiałam - ona uważa seks za dietę cud? A zabezpiecza się chociaż? |
|
|
|
|
#598 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#599 |
|
Zadomowienie
|
Tak sex= dieta cud dla niej, na poczatku sie nie zabezpieczała ale jej mama stwierdziła ze jak juz ma dawac na prawo i lewo to chociaz jej tabletki kupi, czy działa hmm na poczatku tak ale teraz zaczyna kandydatów brakowac
pozatym ona miała spora nadwage i nikt sie nia nie interesował i mysle ze sex z kim popadnie to rodzaj odwetu ze nikt jej nie chciał bo ogolnie gosci pozniej zlewa, miła jest dopoki sa jej potrzebni
|
|
|
#600 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.

czasami jest tak, że zwyczajnie "się wie" czy to jest TO czy nie

pałą go potraktuję. A co, na mojego bym nawet nie napluła, to Twojego mogłabym sobie dla relaxu zdzielić. Wyślij mi prywatną wiadomośc z facjatą i opisem uzębienia

No chyba że, jak mu się jeden kosmyk włosów przesunie to musi poprawiać przy lustrze, żeby było idealnie

Może i ja spróbuję ( z TŻ oczywiście