Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW - przeżyte, zasłyszane cz.II - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-06-07, 08:14   #571
klempaa
Zakorzenienie

Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW - przeżyte, zasłyszane

Cytat:
Napisane przez Aniap23 Pokaż wiadomość
Mój TŻ oświadczył się po miesiącu, po trzech zamieszkaliśmy razem, po roku wzięliśmy ślub i teraz po 9 latach mamy dwoje dzieci (6,5 i 4 lata) i jesteśmy bardzo szczęśliwi.
Tyle że nie mieliśmy wtedy po 19 lat

Tak więc dziewczyny nie ma reguły czasami jest tak, że zwyczajnie "się wie" czy to jest TO czy nie
No cóż... moja mama miała 40

ale to palant był, w zasadzie pasuje do tego wątku

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-07, 08:18   #572
Aniap23
Zadomowienie

Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW - przeżyte, zasłyszane

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość
No cóż... moja mama miała 40

ale to palant był, w zasadzie pasuje do tego wątku

A no wlaśnie

Poza tym...... wyjątek potwierdza regułę
Aniap23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-09, 18:04   #573
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez IzadoraD Pokaż wiadomość
Hmm coś tam mi świta, że mój zwinął raz czystego shirta i raz skarpetki siostrze. Bo miał kupić sobie do biegania swoje, to wolał komuś znosić, a potem podrzucał do prania... (a był skąpy, jak na niektórych dobrze sytuowanych przystało). Ale siostrunia się dowiedziała i zrobiła mu niezłą zadymę w domu. To musiał być ten sam... Tylko te dane o rodzeństwie tak średnio tu pasują. Nic to kochana, to byli mentalni bliźniacy. Jakbym Twojego Ex spotkała to pałą go potraktuję. A co, na mojego bym nawet nie napluła, to Twojego mogłabym sobie dla relaxu zdzielić. Wyślij mi prywatną wiadomośc z facjatą i opisem uzębienia Odpłacę się tym samym

Mój był jeszcze pedantem?! A Twój? Co mi kiedyś paznokcie niepomalowane wytknął (jestem plastykiem, maluję fabrami, tłumaczyłam tej pale, że trudno cały czas w gotowości do wyjścia siedzieć) Teraz obgryzam, nie maluję, maluję w ciapki, maluję. Ciekawe co by powiedział

Kurna... no to może ten sam

Już Ci bidulko współczuję doświadczeń z mamunią, ale drugi raz Cię tak chyba nie zaćmi?
Co do stanu uzebienia i walniecia eksia, to don't worry Wybiłam mu jedynkę, jak graliśmy w koszykówkę

O, to mój inaczej uważał, że kobieta powinna mieć bardzo krótkie niepomalowane paznokcie i IDEALNIE gładkie dłonie I tez debilowi za nic wyjasnic nie mogłam, ze jak gram na gitarze, to krótkich mieć nie mogę, a od częstego kontaktu z woda do farb skóra na dłoniach robi mi się troche szorstka

Nie zaćmiło, nie zacmiło, spokojnie Ale mamuska sprawdzona, bo TŻ był moim wieloletnim przyjacielem

W ogóle mój eks to był STRASZNY maminsynek .

Edytowane przez 201607231707
Czas edycji: 2011-06-09 o 18:06
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-09, 18:53   #574
Avu
BAN stały

Mój TŻ jest pedantem choć zarzeka się, że nie. O 4 w nocy stwierdził, że umyje naczynia bo nie może zasnąć jak jest taki syf
Wyjechany lakier na paznokciach też mi zgłosił, również to, że przekrzywiła mi się grzywka i książki są nierówno ustawione Ale w pewnien sposób to w nim lubię.
Avu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-09, 19:41   #575
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
Napisane przez Avu Pokaż wiadomość
Mój TŻ jest pedantem choć zarzeka się, że nie. O 4 w nocy stwierdził, że umyje naczynia bo nie może zasnąć jak jest taki syf
Wyjechany lakier na paznokciach też mi zgłosił, również to, że przekrzywiła mi się grzywka i książki są nierówno ustawione Ale w pewnien sposób to w nim lubię.
o nie... z takim pedantem nie moglabym byc... nie lubie sprzatac, no chyba, ze balagan zaczyna mnie juz wkurzac... ksiazki leza stosami, bo mam malutki pokoik i jakos musze je upchnac... do tego mam milion notatek na kartkach, ktore sie walaja wszedzie... podsumowujac wyglad mojego pokoju, jak jestem mega zabiegana/mam duzo nauki -wrzuc granat do pokoju to i tak roznicy nie zobaczysz :P chociaz musze przyznac, ze jak mieszkalam czasowo z facetem w tym pokoju (ma 6m2 + zabudowana wneka!) to staralam sie utrzymywac porzadek...
skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-09, 21:39   #576
enamour
Zakorzenienie

Trafiłam niechcący na ten wątek, po zerknięciu na kilka postów, przeczytałam wraz z TŻ cały wątek, od deski do deski. Żałuję, że nie trafiłam na niego wcześniej, bo czytając ze śmiechu prawie spadałam z krzesła
Powiem szczerze, że Was na prawdę podziwiam, że potraficie wytrzymać wiele lat czy miesięcy z chłopakami, którzy śmierdzą, zachowują się jak dzieci, są mamisynkami.
Postaram się tu udzielać, nie koniecznie opisując swoje przeżycia, bo nie miałam ich za dużo, będę raczej komentować Wasze wpisy.

Ja z moim eks byłam 1 czy 1,5 msc (pierwsza miłość to była), miałam wtedy 16 lat (aktualnie prawie 20). Numery jaki mi wykręcał to np. byliśmy na spacerze (ja, on i moja koleżanka, wówczas przyjaciółka) przyszli do nas jego koledzy, a ten cham, potrafił przy nich przytulać ją, nie mnie ... tak było wiele razy. Wreszcie się zebrałam i z nim zerwałam przez sms (nie chciałam nawet na niego patrzeć) żałuję, że nie dałam mu w twarz, może zrozumiałby swoje zachowanie.
Aktualnie z moim TŻ jestem ponad 2 lata, jest pedantem (nie aż tak, że wszystko musi być równo ustawione, zero kurzu itp. raczej pedant w wyglądzie: ułożone włosy, czyste, uprasowane ubranie) i takich numerów mi nie odstawia.

Zatem Witajcie Kobietki!!

Edytowane przez enamour
Czas edycji: 2011-06-09 o 21:41
enamour jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-09, 21:50   #577
ogwiazdka
Wtajemniczenie

GG do ogwiazdka

Cytat:
Napisane przez enamour Pokaż wiadomość
Trafiłam niechcący na ten wątek, po zerknięciu na kilka postów, przeczytałam wraz z TŻ cały wątek, od deski do deski. Żałuję, że nie trafiłam na niego wcześniej, bo czytając ze śmiechu prawie spadałam z krzesła
Powiem szczerze, że Was na prawdę podziwiam, że potraficie wytrzymać wiele lat czy miesięcy z chłopakami, którzy śmierdzą, zachowują się jak dzieci, są mamisynkami.
Postaram się tu udzielać, nie koniecznie opisując swoje przeżycia, bo nie miałam ich za dużo, będę raczej komentować Wasze wpisy.

Ja z moim eks byłam 1 czy 1,5 msc (pierwsza miłość to była), miałam wtedy 16 lat (aktualnie prawie 20). Numery jaki mi wykręcał to np. byliśmy na spacerze (ja, on i moja koleżanka, wówczas przyjaciółka) przyszli do nas jego koledzy, a ten cham, potrafił przy nich przytulać ją, nie mnie ... tak było wiele razy. Wreszcie się zebrałam i z nim zerwałam przez sms (nie chciałam nawet na niego patrzeć) żałuję, że nie dałam mu w twarz, może zrozumiałby swoje zachowanie.
Aktualnie z moim TŻ jestem ponad 2 lata, jest pedantem (nie aż tak, że wszystko musi być równo ustawione, zero kurzu itp. raczej pedant w wyglądzie: ułożone włosy, czyste, uprasowane ubranie) i takich numerów mi nie odstawia.

Zatem Witajcie Kobietki!!
Wg mnie to nie pedantyzm, tylko schludność No chyba że, jak mu się jeden kosmyk włosów przesunie to musi poprawiać przy lustrze, żeby było idealnie

Blog zawieszony

ogwiazdka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-09, 22:05   #578
enamour
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ogwiazdka Pokaż wiadomość
Wg mnie to nie pedantyzm, tylko schludność No chyba że, jak mu się jeden kosmyk włosów przesunie to musi poprawiać przy lustrze, żeby było idealnie
Jak tylko mu powiem, że włosek Ci wystaje, to muszę mu poprawić, albo "daj lusterko" Ostatnio stwierdziłam, że w miejscu gdzie ma krótsze włosy (ma coś takiego na styl irokezika, wiecie o co chodzi) ma kilka króciutkich siwych włosów, to musiałam mu je pensetą wyrywać (ma 23 lata) Ale wolę, że jest taki, niż miałby być brudasem ;p
Stary 2011-06-09, 23:13   #579
rapunzel8
Zadomowienie

Przyjaciel mojego Ex-a.

Jego dziewczyna wyjechała do pracy na wakacje za granicę. On w tym czasie(2 lub 3 m-ce) przespał się z 15- ma dziewczynami- albo i więcej, teraz już nie pamiętam dokładnej liczby, ale kopara mi opadła jak usłyszałam. Na dzień przed jej powrotem biegał w panice po mieszkaniu sprzątając zawzięcie, szukając kompromitujących przedmiotów, które dziewczyny mogły zostawić i nawet starając się odnaleźć wszystkie damskie włosy, które mógł przeoczyć. Najśmieszniejsze, że strasznie bał się tej swojej narzeczonej.

No i oczywiście nie miał jasnej koncepcji co do tego jak spławić te wszystkie kobiety i drżał na każdy dźwięk telefonu. Umierał też ze strachu na myśl, że jakoś będzie musiał pokazywać się publicznie w towarzystwie swojej dziewczyny- niby duże miasto, ale czy aż tak duże..
rapunzel8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-10, 09:15   #580
19kacha90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rapunzel8 Pokaż wiadomość
Przyjaciel mojego Ex-a.

Jego dziewczyna wyjechała do pracy na wakacje za granicę. On w tym czasie(2 lub 3 m-ce) przespał się z 15- ma dziewczynami- albo i więcej, teraz już nie pamiętam dokładnej liczby, ale kopara mi opadła jak usłyszałam. Na dzień przed jej powrotem biegał w panice po mieszkaniu sprzątając zawzięcie, szukając kompromitujących przedmiotów, które dziewczyny mogły zostawić i nawet starając się odnaleźć wszystkie damskie włosy, które mógł przeoczyć. Najśmieszniejsze, że strasznie bał się tej swojej narzeczonej.

No i oczywiście nie miał jasnej koncepcji co do tego jak spławić te wszystkie kobiety i drżał na każdy dźwięk telefonu. Umierał też ze strachu na myśl, że jakoś będzie musiał pokazywać się publicznie w towarzystwie swojej dziewczyny- niby duże miasto, ale czy aż tak duże..
A jego dziewczyna w końcu się o tym dowiedziała, czy był na tyle cwany, że udało się ukryć?
19kacha90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-10, 23:00   #581
kamila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rapunzel8 Pokaż wiadomość
Przyjaciel mojego Ex-a.

nie chce mi sie wierzyc

kamila901 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-11, 00:50   #582
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamila901 Pokaż wiadomość
nie chce mi sie wierzyc
dlaczego?

Ja znam facetów, którzy mieli po kilkadziesiąt dziewczyn w łóżku. Dla mnie już nic dziwnego, zwłaszcza za granicą. Ale, że facet miał dziewczynę i spał z jaką popadnie, to już kompletny idiota jakiś
Stary 2011-06-11, 01:10   #583
kamila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
dlaczego?

Ja znam facetów, którzy mieli po kilkadziesiąt dziewczyn w łóżku. Dla mnie już nic dziwnego, zwłaszcza za granicą. Ale, że facet miał dziewczynę i spał z jaką popadnie, to już kompletny idiota jakiś
bo nie wydaje mi sie zeby to byla prawda, jesli juz tak bylo to mysle ze chcial pokazac jaki to on nie jest "kozak", ale skoro mial dziewczyne i pozniej staral sie to ukryc przed nia to chyba w jego interesie lezalo zeby jak najmniej osob sie dowiedzialo

kamila901 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-11, 02:04   #584
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniap23 Pokaż wiadomość
Mój TŻ oświadczył się po miesiącu, po trzech zamieszkaliśmy razem, po roku wzięliśmy ślub i teraz po 9 latach mamy dwoje dzieci (6,5 i 4 lata) i jesteśmy bardzo szczęśliwi.
Tyle że nie mieliśmy wtedy po 19 lat

Tak więc dziewczyny nie ma reguły czasami jest tak, że zwyczajnie "się wie" czy to jest TO czy nie
To raczej nie się wie, a zalezy wyłacznie od tych 2 osób
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-14, 20:42   #585
Aniap23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
To raczej nie się wie, a zalezy wyłacznie od tych 2 osób
Czasami się tylko wydaje, że sie wie
Ale ja wiedziałam i nadal wiem że dobrze zrobiłam
Stary 2011-06-18, 21:50   #586
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19kacha90 Pokaż wiadomość
A jego dziewczyna w końcu się o tym dowiedziała, czy był na tyle cwany, że udało się ukryć?
tez jestem tego ciekawa...
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-22, 14:33   #587
Annie1441
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość

Ja znam. Eks mąż mojej matki. Oswiadczył się po 2 tygodniach od poznania- na drugim spotkaniu
mój ojciec tak zrobił, sa z mama od 86' (nie chce mi się liczyc
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-24, 14:47   #588
juniorka89
Wtajemniczenie

1.Dla mnie na medal była randka w ciemno z chłopakiem zapoznanym przez internet...
Zabrał mnie na kawę do Maca,przy zamawianiu pow. "poproszę 2 cheeseburgery,kawe i nicki rachunek"
Przy stoliku jedyną rozsądną rzeczą,którą potrafił zrobić to gapienie się w stół i stwierdzenie "ależ tu dużo moich znajomych".Na koniec odebrał telefon,stw.że jego koledze rozwaliło się auto i musi jechać pod Poznań po niego"...Siedział jeszcze jak ciućma przez 20 min. Stw.że może lepiej żeby już jechał bo kolega nie może tyle czekać.Obiecał,że się odezwie i na całe szczęście nie napisał już więcej...

2.Facet z którym byłam zostawił mnie po tym jak się z nim przespałam (kwestia dojścia przez niego w 3 minuty )...Przez tydzień wmawiał mi,że wszystko jest ok...Dopóki nie napisałam mu,że mam dosyć,że jak nie chce już mieć ze mną nic wspólnego to niech powie...I co mi napisał...Że przemyślał sobie to wszystko i to nie ma sensu...Pytam go kiedy doszedł do takiego wniosku? Otrzymałam odp.że w święta...
Więc pocisnęłam go,że nie dosyć,że mnie oszukiwał przez tydz. to jeszcze bzyknął i zostawił i że gratuluje mu braku mózgu...
A co on mi odp."To nie jest tak jak myślisz!!"
Myślałam,że umrę

3.Moje eksiątko zawsze uważało,że jest najmądrzejsze Pewnego dnia mama zwróciła mi uwagę,żebym wzięła coś dłuższego skoro jedziemy do lasu żebym kleszczy nie miała...Eksiątko patrzy na moją mamę i mówi "Że przecież ludzie nie mogą mieć kleszczy"....
Myślałam,że się spalę ze wstydu
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-24, 17:36   #589
Daishi
Raczkowanie

Chyba dopiero trzy dni temu trafiłam na ten wątek, ale przebrnęłam już przez wszystkie historie... Łaał. Przyznam, że I część tego tematu też trochę przejrzałam, ale niestety, wymiękłam przy kolejnym spoglądnięciu na liczbę postów ;P

Dla odmiany opiszę wam numer, jaki kiedyś mój tata wykręcił mamie To było kilka lat temu na wakacjach we Włoszech, gdzie na stałe mieszka siostra mojego taty. Byliśmy akurat na plaży, był wyjątkowo upalny dzień, aż piasek parzył w stopy. Nawet stawanie w cieniu nie przynosiło ulgi, także wiadomo - wskakujemy do wody. Moja mama wolała jednak się opalać. Tata postanowił zrobić jej "niespodziankę" i położył jeden ze znalezionych kamieni (równie rozgrzanych jak sam piasek) na brzuchu. Jako, że mama leżała z zamkniętymi oczami i niczego się nie spodziewała, jej reakcja była dość gwałtowna. Poderwała się natychmiast do pozycji siedzącej, a z jej ust wydobyło się wyjątkowo eleganckie "K**WA!". Przebywający najbliżej nas Włosi byli tym dosyć zdziwieni, wszakże to niecenzuralne słowo w ich języku znaczy, ni mniej, ni więcej - "zakręt".
Daishi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 19:39   #590
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Annie1441 Pokaż wiadomość
mój ojciec tak zrobił, sa z mama od 86' (nie chce mi się liczyc
Mój tata po 3 tygodniach znajomości - oczywiście moja mama nie zgodziła się, dopiero po jakimś czasie przyjęła ponowne oświadczyny.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 21:25   #591
Maliniarka
Zakorzenienie

poznaliśmy się z X na necie, najpierw gg, potem smsy, telefony, potrafiliśmy rozmawiać godzinami (dosłownie godzinami, nigdy wcześniej ani później nic takiego mi się nie przydarzyło)
dość szybko się poznaliśmy też na żywo

on mieszkał w jednym mieście, ja w innym (jakieś 200km różnicy)
umawialiśmy się najczęściej w mieście w połowie drogi, bo było gdzie pójść (kino, centra handlowe itp)

i tak twała sielanka przez 8m-cy, widywaliśmy się średnio raz w tygodniu, chodzenie za rączki, pierwsze dość wtedy niewinne pieszczoty, pocałunki itd.

i tak pewnego dnia idziemy sobie za rączki po parku, naprzeciw nas dwie dziewczyny. podchodzą i jedna do X "Cześć". myślę sobie jakaś koleżanka. a ta zaczyna do niego: a kto to jest? koleżanka Twoja? (momentalnie puścił moją rękę), a niby kim ja jestem dla Ciebie, jak mnie wczoraj lizałeś to..., do kina mieliśmy iść dzisiaj, ale z "kolegami się umówiłeś?"

X milczy, ja milczę, laska nadaje

patrzyłam na X i na nią...i jakby na siebie, jakby mnie tam nie było tylko jakbym z boku na to wszystko patrzyła...i chciało mi się śmiać, a łzy same mi popłynęły, nie wiedziałam co się dzieje, urywki jej zdań już tylko do mnie docierały, nie dawała Xowi nawet dojść do słowa

ja zabrałam się do domu, po prostu odeszłam stamtąd...on potem przekonywał mnie, że dopiero ją poznał (a się lizał, do kina chadzał itd...) dobre sobie, nie wiem co tam jeszcze było, dziewczyna nie przebierała w słowach (była dośc wulgarna)

aaa po tym wszystkim mi się przypomniało, że ona miała włosy platynowe, a jakiś czas wcześniej X usilnie mnie namawiał, żebym przefarbowała włosy na taki właśnie kolor "ładnie by Ci było w takim jasnym blondzie, wiesz..."

zemsty nie było, tylko trochę żalu, aż przeszło

i jeszcze zasłyszane historie:
on i ona, gimnzajaliści na oko, siedzą obok w autobusie, trzymają się za ręce, ona przytulona opiera głowę o jego ramię
ONA: do kina bym poszła...
ON: to idź!

w kinie za nami siedzi para:
ONA: kup mi popcorn
ON: (rozdrażniony) zbieram na samochód!
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Edytowane przez Maliniarka
Czas edycji: 2011-06-28 o 21:37
Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 22:10   #592
nurazuki
Zadomowienie

Zaklikuje

Historia corki mojego szefa ogolnie panienka uwaza za diete cud sex i rypie sie z kim popadnie pewnego razu zabrała sobie z imprezy paskudnego anglika ktory był tak nababiony ze na oczy ledwo patrzył ale zrobili co trzeba, na drugi dzien nawet czesc jej nie powiedział bo jej nie poznał...

Bóg stworzył kobietę jako drugą bo uczył sie na błędach... w końcu zaczynał od zera

Edytowane przez nurazuki
Czas edycji: 2011-06-28 o 23:04
nurazuki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 22:37   #593
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
Napisane przez nurazuki Pokaż wiadomość
Zaklikuje

Chistoria corki mojego szefa ogolnie panienka uwaza za diete cud sex i rypie sie z kim popadnie pewnego razu zabrała sobie z imprezy paskudnego anglika ktory był tak nababiony ze na oczy ledwo patrzył ale zrobili co trzeba, na drugi dzien nawet czesc jej nie powiedział bo jej nie poznał...
i gdzie tu numer faceta?
Stary 2011-06-28, 23:08   #594
nurazuki
Zadomowienie

Ch mi sie wklikneło
Laska wykorzystuje facetow do diety cud moze nie numer ale co najmniej niecodzienne zachowanie, a owe cuda nie odezwa sie nawet na drugi dzien

Jak sie nie kwalifikuje to wywalcie

Bóg stworzył kobietę jako drugą bo uczył sie na błędach... w końcu zaczynał od zera

Edytowane przez nurazuki
Czas edycji: 2011-06-28 o 23:11
Stary 2011-06-28, 23:49   #595
skazana_na_bluesa
.

tytul watku "[..] numery wykrecone przez FACETOW"
Stary 2011-06-29, 07:43   #596
nurazuki
Zadomowienie

Zasugerowałam sie tym: Numery wykręcane kobietom (a czasami i przez nie ) - część II

Stary 2011-06-29, 09:03   #597
201803290936
Konto usunięte

Dziewczyny, spokojnie, dla każdego się miejsce znajdzie.

Czy ja dobrze zrozumiałam - ona uważa seks za dietę cud? A zabezpiecza się chociaż?
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-29, 09:19   #598
Aniap23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Czy ja dobrze zrozumiałam - ona uważa seks za dietę cud? A zabezpiecza się chociaż?
A działa ta dieta chociaż ??? Może i ja spróbuję ( z TŻ oczywiście)
Stary 2011-06-29, 12:22   #599
nurazuki
Zadomowienie

Tak sex= dieta cud dla niej, na poczatku sie nie zabezpieczała ale jej mama stwierdziła ze jak juz ma dawac na prawo i lewo to chociaz jej tabletki kupi, czy działa hmm na poczatku tak ale teraz zaczyna kandydatów brakowac pozatym ona miała spora nadwage i nikt sie nia nie interesował i mysle ze sex z kim popadnie to rodzaj odwetu ze nikt jej nie chciał bo ogolnie gosci pozniej zlewa, miła jest dopoki sa jej potrzebni

Stary 2011-06-29, 12:43   #600
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nurazuki Pokaż wiadomość
Tak sex= dieta cud dla niej, na poczatku sie nie zabezpieczała ale jej mama stwierdziła ze jak juz ma dawac na prawo i lewo to chociaz jej tabletki kupi, czy działa hmm na poczatku tak ale teraz zaczyna kandydatów brakowac pozatym ona miała spora nadwage i nikt sie nia nie interesował i mysle ze sex z kim popadnie to rodzaj odwetu ze nikt jej nie chciał bo ogolnie gosci pozniej zlewa, miła jest dopoki sa jej potrzebni
Chodziło mi bardziej o zabezpieczenie przed chorobami. Tyle tego na świecie. W sumie to nie wiem, czy współczuć (może to choroba?), czy śmiać się. Ale to raczej smutne, co ona robi.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości