Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej?
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. 18 29,51%
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. 13 21,31%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 6 9,84%
Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. 6 9,84%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. 1 1,64%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. 6 9,84%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. 0 0%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. 11 18,03%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-10, 22:31   #3301
agnyska81
Zakorzenienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cytat:
Napisane przez thelilah Pokaż wiadomość
o mówieniu do brzucha też czytałam... trzeba mówić żeby dzieciaszek oswajał się z głosami, można nawet puszczać swoje ulubione piosenki wtedy po urodzeniu je rozpozna
Byliśmy na początku ciąży na koncercie Strachy na Lachy i mały to chyba pamięta, bo jak mu teraz zapuszczę coś SnL to szaleństwo

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
a sukienke kupuj
Dobrze, że mi pozwoliłaś, bo już kupiłam

No, teraz to na serio pa!

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 22:33   #3302
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Agnyska dobranoc

A mi oczywiście spać się nie chce, wstaję o 10tej i później wieczorem buszuje

Emilka ur. 05.05.14

Edytowane przez Martusiaaa21
Czas edycji: 2011-06-10 o 22:34
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 22:34   #3303
lullaby_ml
Zakorzenienie

Zobaczcie jakie cudo znalazlam! zabierzcie mi lapka i zabroncie mi wchodzenia na all http://moda.allegro.pl/piekna-dluga-...656527085.html
Stary 2011-06-10, 22:35   #3304
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Zobaczcie jakie cudo znalazlam! zabierzcie mi lapka i zabroncie mi wchodzenia na all http://moda.allegro.pl/piekna-dluga-...656527085.html
mmmm śliczna

Emilka ur. 05.05.14
Stary 2011-06-10, 22:37   #3305
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Byliśmy na początku ciąży na koncercie Strachy na Lachy i mały to chyba pamięta, bo jak mu teraz zapuszczę coś SnL to szaleństwo

No, teraz to na serio pa!

"Dzien dobry, kocham Cie(...)" Dobranoc w koncu

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
mmmm śliczna

No to licytowac, na co czekasz kochana?
Stary 2011-06-10, 22:45   #3306
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml

No to licytowac, na co czekasz kochana?
z ciekawości weszłam na allegro i oglądam maxi sukienki
Ale nigdy nie miałam takiej długości na sobie, więc nie wiem nawet jakbym wyglądała, ale z ciekawości jak jutro będę w jakimś shopie to sobie taką przymierzę

Emilka ur. 05.05.14

Edytowane przez Martusiaaa21
Czas edycji: 2011-06-10 o 22:47
Stary 2011-06-10, 22:49   #3307
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
z ciekawości weszłam na allegro i oglądam maxi sukienki
Ale nigdy nie miałam takiej długości na sobie, więc nie wiem nawet jakbym wyglądała, ale z ciekawości jak jutro będę w jakimś shopie to sobie taką przymierzę

Za mna juz jakis czas chodzila maxi bo mam duzo krotkich i mi sie chcialo takiej dlugiej, a teraz to juz w ogole a co tam sie bedziesz szczypala, kazdej kobiecie pasuje dluga kiecka, tylko kwestia wzorkow i fasonu
Stary 2011-06-10, 22:52   #3308
Patiisia
Wtajemniczenie

Śliczna sukienka! Ale ja to bym w takiej wyglądała jak mały krasnoludek Schodzę już z kompa, tylko zjem uwielbiane przez Filipka truskawki i idę spać Może mnie pokopie znów przed spaniem Miłej nocki
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 22:55   #3309
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
do usług

dobranoc laseczki
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 22:58   #3310
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
do usług

dobranoc laseczki
dobranoc
ja też zmykam bo mam już "zespół niespokojnych nóg" jak ja to nazywam
PAPA

Emilka ur. 05.05.14
Stary 2011-06-10, 23:00   #3311
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
do usług

dobranoc laseczki

Dobranoc Lau, spij dobrze
Stary 2011-06-10, 23:01   #3312
mucka21
Rozeznanie

Dobranoc dziewczyny, słodkich snów
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 23:02   #3313
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
dobranoc
ja też zmykam bo mam już "zespół niespokojnych nóg" jak ja to nazywam
PAPA

Dobranoc, również spij dobrze
Stary 2011-06-10, 23:05   #3314
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Hej, hej Witam Was po kilkudniowej przerwie Nie pisałam, bo jakoś nie bardzo było o czym, podczytywałam Was jedynie wieczorami. U mnie ostatnio nastąpił postęp, a mianowicie mój Filipek kopnął mnie wczoraj 2 razy i to tak że na brzuchu było widać to miejsce gdzie kopał W szkole pozaliczane, zwolnienie do szkoły już mam, a więc teraz pozostało mi tylko odpoczywać, cieszyć się ciążą i spacerować po świeżym powietrzu Z tego co pamiętam:
- spóźnione gratulacje dziewczynom, które w ostatnim czasie wyszły za mąż, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, i oby jak najdłużej z Waszymi tż-tami!
- spóźnione życzenia urodzinowe dziewczynom, które ostatnio obchodziły urodziny
No i miłego weekendu życzę Wam wszystkim!
Nooo a gdzie zdjęcie brzucha mówiłaś kiedyś że zrobisz ;p

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a wasze dzieci też są tak ruchliwe? teraz to moje małe tak się ruszało jakby wypychało wszystko co się da tak to dziwnie wyglądało na brzuchu. Jak to tż powiedział: walczyło z tasiemcem ja myślałam że dzieci to kopną czy się przekręcą a to - ja nie wiem co to było
No pewnie, korzystają póki mają przestrzeń , później pozostanie tylko trochę przestrzeni to nie poszaleją. Mój też jak tylko może i nie śpi to wariuje

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 23:11   #3315
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Nooo a gdzie zdjęcie brzucha mówiłaś kiedyś że zrobisz ;p
Cotko porobię na weekend, bo mnie ciocia też o zdjęcia poprosiła I jak się zbiorę do focenia to od razu sfotografuję mini ujęcie sisorka synka z poprzedniego usg

A ja dalej jem te truskawki, już normalnie nie mogę I filipek mnie pokopał troszku w dole brzucha Muszę szybko kończyć jeść bo chcę już spać, ledwo siedzę.. buziaki
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 06:36   #3316
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
Ale tu cisza

pokaże wam jak wyglądam w sukience którą siostrze wylicytowałam za 5zł tż dzisiaj ją odebrał (oczywiście sukienka jest za mała i nie zapięta )
sukienka troche nie z mojej bajki ale Ty w niej całkiem fajnie wyglądasz, szkoda ze nie jest na wiązanie za taką cene an prawde się opłacało

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, dotarłam i zjadłam obiadek

diabetolog niestety mnie nie pocieszyła, bo cukry mam tak pod 120 po godzinie, ale miałam zapisane dokładnie co jadłam (tak mi kazała pierwszego kontaktu) i diabetolog stwierdziła, że to o wiele za mało i dlatego sie udało utrzymać w normie
powinnam mieć ok.2000 kalorii, dała mi taką dietę, powiedziała co jesc czego nie i mam próbować do czwartku.
Jak beda normy przekroczone albo schudnę to niestety insulina powiedziała, że nie mozna doprowadzić do schudnięcia bo niunia mogłaby nie rosnąć, jakims niedorozwojem łożyska mnie postraszyła...ogólnie dołka mam ale jak bedzie trzeba insulinę to trudno, mała najważniejsza
będzie dobrze kochana pani jest od tego żeby postraszyć trzymam kciuki za powodzenie dietki

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
ja już nic nie rozumiem, im więcej czytam tym bardziej głupieje

Wczoraj w sklepie przejrzeliśmy skład chemiczny wód niegazowanych. Szukałam czegoś z żelazem - ostatnio są upały i sporo wody pochłaniam. Ogólnie żelazo raczej w wodach nie występuje - znalazłam w tych mineralnych z Krynicy - przede wszystkim w Zubrze, ale jego nie powinno się dożo pić na własna rękę, bo jest typowo leczniczy. Już miałam standardowo wziąć Żywca, kiedy na etykietce Arctic Plus odkryłam wyższy poziom żelaza niż na Zubrze. Ogólnie lubię ta wodę i kiedyś piłam ją litrami. A skład żelaza mnie jeszcze zachęcił.
Dziś przewertowałam net, bo chciałam poczytać o składach wód. Na etykietach niewiele piszą a czasem w ogóle.
Co mi wyszło
1. Żwiec - dla dzieci do 6 miesiąca jak najbardziej bo oczyszczony z minerałów, które mogły by uszkodzić narządy małego organizmu. Dla kobiet w ciąży i karmiących niestety za czysty
2. skład żelaza dopuszczalny w wodzie 0,2mg/l wg. jakiś norm ministerstwa
To teraz pytam jak to jest z tym Arctic'em skoro on ma jako jedyny 1,15mg/l - przecież jak by przekraczał normy, to by go nie dopuścili do spożycia

No nic - kopiłam zgrzewkę to piję - nie zabił mnie kiedyś to i teraz nie zabije
o, ja lubie Arctic'a ona ma taki inny smak kupie sobie dzisiaj na zakupkach, chociaż myślałam też o Ustroniance z jodem może kupie i jedną i drugą w końcu powinnam duuuuuużo pić

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2011-06-11 o 06:49
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 06:42   #3317
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
W wersji bocznej okrojonej
Lulka świetna ta sukienka, baaardzo mi sie podobuje
Stary 2011-06-11, 07:09   #3318
81gosia
Zadomowienie

cześć mamusie
zaczynamy nowy dzień
u mnie dziś wróciło słoneczko i mam nadzieję, że już tak ostanie
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
81gosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 08:34   #3319
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Cytat:
Kasiuleczkakuleczka - mój mały ostatnio rusza się jakoś słabiej, to znaczy słabiej go czuję na zewnątrz, bo w środku to mi się aż wszystko przewraca i uczucie jakby mnie mocno łaskotał od środka Myślę, że po prostu jest inaczej ustawiony. Może to to? Nie martw się, ja mojego dzieciaka czuję inaczej co kilka dni, a już miałam tak, że z zewnątrz wyglądało to jak "walka z tasiemcem" (Mucka, świetne to określenie ).
Cytat:
Ty Kasia dziecka nie męcz, jak będzie chciała to sama pokopie. Jeszcze nie czas żeby się regularnie ruszala. I sama mówiłas - o ile dobrze kojarzę - że masz łozysko z przodu macicy i Ci lekarz mowil ze słabiej możesz czuc ruchy. Więc nie wyszukuj sobie problemów bo będzie
Cytat:
Spokojnie kochana, zacznie wariowac jeszcze, pamietaj ze na rychu maluszka ma wplyw tez pogoda i zmiany nastroju mamy
Cytat:
oj Ty nerwusku ja małego też dziś tylko raz czy dwa czułam, ale spokojnie mała Cię jeszcze zakopie
Dzięki dziewczyny już nawet mój menuś ma mnie dość Wczoraj na mnie nakrzyczał, że przecież byłam u ginki i mi tłumaczyła, dlaczego tak jest a nie inaczej.... Łatwo powiedzieć... Tak bym chciała, żeby mała pobrykała, żebym to nareszcie cudownie poczuła
Jeszcze kilka dni temu chociaż jak na boku leżałam to pod ręką małą czułam a teraz tylko raz poraz na boku od środka albo jak w pęcherz mnie kopnie

Cytat:
Masz oko Piękna ta sukienka

A w ogóle to dzień dobry Zapowiada się u mnie cieplejszy dzień (jeszcze na szczęście nie upalny) bo ostatnio było dość chłodno

KOPNIACZKI AMELECZKI
kasiuleczkakuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 08:42   #3320
pestka78
Rozeznanie

Witajcie Mamiski w sobotni ranek

wybieram się na targ którego nienawidze, ale gośc ma tam stoisko z fajnymi kosmetykami z Anglii.... i muszę nabyc tusz do rzęs, bo mi się skończył.... Macie moze jakis sprawdzony wydłuzający???

A po targu dalej pakowanie jakos nie moge sobie z tym poradzic

Edytowane przez pestka78
Czas edycji: 2011-06-11 o 08:45
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 09:02   #3321
lullaby_ml
Zakorzenienie

Dzien dobry mamunie Pestuś ja go uzywam i jest naprawde super, ale sa takie dwa rodzaje, zwróć uwage na napis bo ten jest niebieski a jest jeszcze taki sam z granatowym http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-...19706.html?i=0
Stary 2011-06-11, 09:05   #3322
danika
Zakorzenienie

dzień dobry weekendowo

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
cześć mamusie
zaczynamy nowy dzień
u mnie dziś wróciło słoneczko i mam nadzieję, że już tak ostanie
u nas dalej paskudnie, ale póki co nie pada moj TZ juz poszedł dłubać w ogrodzie - pracoholik

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość

wybieram się na targ którego nienawidze, ale gośc ma tam stoisko z fajnymi kosmetykami z Anglii.... i muszę nabyc tusz do rzęs, bo mi się skończył.... Macie moze jakis sprawdzony wydłuzający???

no to udanych zakupów

Pakowania ci współczuję. nie cierpię się pakować...jak sobie przypomnę wyprowadzkę z mieszkania w krakowie po 3 latach po studiach to mam ciary, ble....
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 10:11   #3323
thelilah
Zadomowienie

hej kobietki

u mnie słonko od rana...

a w nocy chyba dziecię moje czkawkę miało... rytmicznie co 5sek czułam takie śmieszne uderzenie w brzuch przez jakies 5min
thelilah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 11:06   #3324
mucka21
Rozeznanie

Ja dopiero wstałam i chyba mnie coś bierze, w nocy obudziłam się siku i mnie tak żebra bolały w dodatku nos miałam zapchany i jak zaczęłam go wydmuchiwać to zaczęła mi krew lecieć i się musiałam z nią męczyć. i mam coś w gardle ( w sensie jakiś śluz czy wydzielinę i troszkę mnie gardełko boli )
ten ból żeber mnie wystraszył ale na szczęście dzidziuś chyba to wyczuł bo mnie pokopał, mówiąc: nic mi nie jest, jestem tu

obudziłam się przez męża bo wychodził z domu, pytam się go gdzie idzie? Powiedział że do sklepu, pytam się po co z samego rana, na co tż, żebym sobie jeszcze pospała bo mi to dobrze idzie ale spojrzałam na zegarek a tu 11 i pogodna nie za ładna

koniec moich żalów coś trzeba ze sobą zrobić
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 11:20   #3325
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość

Współczuję pakowania

Ja używam od długiego czasu False Lash Efect Max Factor i jest rewelacyjny! Przynajmniej dla mnie

Tez dziś byłam na targu, pojechałam mamę zawieść a wróciłam z dwiema bluzkami ale nie mogłam się oprzeć, ile teraz sukienke , tunik, na ciąże idealne później się obfoce

Czy wam też tak się nie chce sprzątać, cokolwiek robić ? Ja to bym się walneła spać najlepiej

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 12:04   #3326
No air
Zakorzenienie

Cześć.
Zaczynamy od dziś mały remont (tapetowanie w pokoju, gdzie przenosimy sypialnię i gdzie będzie też dzidziuś spał), tzn. TŻ i tatuś zaczynają, ja zostałam mianowana kierownikiem budowy. Cieszę się bo lubię zmiany umeblowania itp., bo w tej kwestii akurat szybko się nudzę i lubię przestawiać i majstrować. Ostatnio z TŻ jest lepiej, dzidziuś dokazuje, włosy mi odrastają (), wszystko wydaje się być na dobrej drodze...

MOJA WYMIANKA!
No air jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 12:28   #3327
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Ale wczoraj przeżyłam chwilę grozy
Chciałam poprzytulać mojego tż a tu jakieś dziwne bóle, miałam wrażenie że macicę mam już na wyjściu makabra. Na szczęście dzisiaj jest juz ok

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 13:11   #3328
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

dzisiaj sobota to wszystkie pewnie sprzątają
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Współczuję pakowania

Ja używam od długiego czasu False Lash Efect Max Factor i jest rewelacyjny! Przynajmniej dla mnie

Tez dziś byłam na targu, pojechałam mamę zawieść a wróciłam z dwiema bluzkami ale nie mogłam się oprzeć, ile teraz sukienke , tunik, na ciąże idealne później się obfoce

Czy wam też tak się nie chce sprzątać, cokolwiek robić ? Ja to bym się walneła spać najlepiej
Małgosiu masz rację tyle ładnych ciuszków do nas, ale kurcze nie ma chyba co za dużo kupować, bo tego nie wychodzimy niestety. ale też dziś pojadę do sklepu to pewnie jakiś sobie kupię
A co do sprzątania to mam tak samo, zanim się za coś zabiorę to najpierw coś w tv pooglądam, w kompie poczytam i dopiero cokolwiek robię
Cytat:
Napisane przez No air Pokaż wiadomość
Cześć.
Zaczynamy od dziś mały remont (tapetowanie w pokoju, gdzie przenosimy sypialnię i gdzie będzie też dzidziuś spał), tzn. TŻ i tatuś zaczynają, ja zostałam mianowana kierownikiem budowy. Cieszę się bo lubię zmiany umeblowania itp., bo w tej kwestii akurat szybko się nudzę i lubię przestawiać i majstrować. Ostatnio z TŻ jest lepiej, dzidziuś dokazuje, włosy mi odrastają (), wszystko wydaje się być na dobrej drodze...
Hejka fajnie, że samopoczucie lepsze, z Tż się układato udanego remontu Pani Kierownik Budowy

Ja też dziś sobie dłużej pospałam, z resztą jak zawszeciekawe co to będzie jak będzie trzeba co 3 godziny wstawać do małego, chyba na śpiku wszystko będę robić
Posprzątałam, wyprałam, porozwieszałam pranie i sobie pięknie schnie, pogoda ślicznanajgorsze to prasowanie

Lausanne udanego wesela, zrelaksuj się troszeczkęa jak Ci zazdroszczę tego jedzenia

Emilka ur. 05.05.14
Stary 2011-06-11, 13:21   #3329
pestka78
Rozeznanie

Dziękuję za sugestie, ale nie zdażyłam przeczytac I kupiłam lash architect.
Mi tez sie nic nie chce dzis...po targu nawet nie chodziłam, tylko pognałam do gościa z kosmetykami, potem po pomidorki i do domu. Poodkurzałam troszkę, pomyłam garnki, prania 2 zrobiłam a teraz myślę co na obiad....

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość

Ale wczoraj przeżyłam chwilę grozy
Chciałam poprzytulać mojego tż a tu jakieś dziwne bóle, miałam wrażenie że macicę mam już na wyjściu makabra. Na szczęście dzisiaj jest juz ok
hm.... moze tak się podnieciłas )

Cytat:
Napisane przez No air Pokaż wiadomość
Cześć.
I tak trzymaj
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 13:34   #3330
acelinka
Zakorzenienie

hejo

cosik mi rano komp świrował i zniknęła mi połowa posta a nie miałam czasu już drugi raz pisać no bo musiałam na egzamin jechać poszło dobrze, powiem Wam w tajemnicy ( ) że miałam szczęście i dostała mi się grupa z której znałam pytania wcześniej
nie wiem co jeszcze z egzamin z pychologii który ma być za tydzień, słownie koleś mi powiedział że jestem zwolniona, ale teraz go nie ma na uczelni, nie idzie się do niego dodzwonić, w dziekanacie nic nie wiedzą, a ostatnio był w szpitalu i nie wiemy czy w ogóle egzamin będzie w terminie i czy te zwolnienia są aktualne, bo koleś jest conajmniej dziwny i moze zmienic zdanie

wróćiłam, potem pojechałam na małe zakupki bo mi sie rosołku zachciało, nastawiłam ten rosołek, poogarniałam troszke i troszku sie zasapałam więc teraz odpoczywam

słonecznie dzisiaj u mnie i sueprancko, bo nie jest gorąco - miła odmiana po wcześniejszych upałach i ostatnich ulewach
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości