|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Czerwiec szybko w dal odleci, na świat przyjdą nasze dzieci! |
|
9 | 13,24% |
| Porodówki coraz bliżej, na świat idą letnie dzidzie! |
|
4 | 5,88% |
| Czeka babcia, czeka dziadek, aż urodzi się nasz szkrabek. |
|
0 | 0% |
| W końcu brzuszki opadają, letnie dzieci się pojawiają. |
|
1 | 1,47% |
| Maluszku co siedzisz u mamy w brzuszku słyszysz co się tu dzieje świat na twym punkcie szaleje. |
|
3 | 4,41% |
| Jesteś już częścią mnie -choć nie ma jeszcze Cię, kontakt ze sobą mamy i mentalnie się wyczuwamy. |
|
1 | 1,47% |
| Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011. |
|
28 | 41,18% |
| Czopy wychodzą i maluchy się rodzą Wakacyjne mamusie 2011. |
|
1 | 1,47% |
| W kolejce na porodówkę się ustawiamy. W tej części zostaniemy mamusiami. |
|
1 | 1,47% |
| Brzuszki Nam opadają, dzieciątka Nasze powoli Nas witają.Lipiec/Sierpień 2011. |
|
0 | 0% |
| Mamo, mamo torbę spakuj, bo Ja już nie chcę być w dwupaku! - Lipiec/Sierpień 2011. |
|
14 | 20,59% |
| Czy córeczke czy synka na świat wydamy bedą z nas fajowe mamy. |
|
0 | 0% |
| Lipcowo sierpniowe dwupaki- akcja ROZPAKOWYWANIE oficjalnie rozpoczęta. |
|
6 | 8,82% |
| Głosujący: 68. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. Lipiec-sierpień 2011
Cytat:
Moim zdaniem jak nie weźmiesz luteiny 2 dni to nic się nie stanie..w ogóle słyszałam gdzieś teorię że w tych wyższych tc luteina juz nie za bardzo pomaga i nie jest taka niezbędna. Ja myślałam że mi powie dziś gin żebym ją odstawiła już teraz ale mam wszystko kontynuować jak do tej pory.. Cytat:
zawsze chyba można wnieść odwołanie od wyroku, przecież chyba nie jest prawomocne...choć dokładnie nie wiem jakie są procedury w tego typu sprawach... Cytat:
Lampa jest świetna, służy nam już wiele lat i daje takie cieplutkie światło ![]() Cytat:
![]() ja takiego mało wylewnego lekarza miałam wcześniej, teraz nauczyłam się o wszystko wypytywać więc zawsze wychodzę z poczuciem pełnej informacji od gina Cytat:
) więc ja bym wolała coś bardziej praktycznego dostać... jeśli już.., jak nianię np ![]() chęci się jednak liczą więc brawa dla rodziców
|
|
#3992 |
|
Zadomowienie
|
przyjełam wszystkie zaproszenia
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie bagietkę z masłem ziołowym w piekarniku
![]() Męczy mnie żeby przed porodem zmienić całkowicie fryzure
|
|
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3995 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3998 |
|
Zadomowienie
|
Zmalowana, mój fotelik:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...f581ec243.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...60bdd2f6e.html
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
jest któraś chętna na kosz na pieluchy
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products _id=861&<osCsid> niania Angelcare http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products _id=858 wózek Bebeconfort http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products _id=779 |
|
|
|
#4000 |
|
Zadomowienie
|
Beatko i mój kołocz
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...2c6342481.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...db591c383.html tż mnie nauczył
|
#4001 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
youyou a wiesz, po cichutku też na to licze i takie mam przeczucia.
Oczywista sprawa ![]() Natko ![]() I za 36 tydzień tez ![]() Ty taka szczuplutka i wiotka, na pewno pięknie wyglądasz I zakupy fajne, tą lampę ma moja ciocia i bardzo ja lubi, szkoda, że na moim zadupiu nie ma ikei ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jutro masz wizytę DeKaro? Cytat:
![]() Moja teściówka też ostatnio zabłysnęła po całości...,,nie masz za ciasnej tej bluzeczki coś?" to ja na to, ze teraz taka moda jest i nie chowa się brzucha ( a miałam bluzkę tuniczkę, o z tego zdjęcia co wstawiłam w klubie...;/) Cytat:
Ale najważniejsze, że wszystko w porządku! youyou doczytałam, że jestes po wizycie.Tyle już wytrzymałaś z leżeniem, że na pewno te dwa ostatnie tygodnie minął jak z bata strzelił. Jesteś dzielną lezącą!
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Edytowane przez Marina1 Czas edycji: 2011-06-13 o 18:08 |
||||||
|
|
|
#4002 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Dobrze Mona mówisz. Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluję udanych wizyt,trzymam kciuki za dzisiejsze ![]() A ja jestem wk******a jak pies(stado psów). Dostałam rachunek za tel.za czasu pobytu w szpitalu. T. mi uruchomił na tel. internet abym mogła Was czytać a pisać i tak nie mogłam. I dostaliśmy 760 zł. do zapłaty. Nie mam na nic ochoty,będę głodować,sprzedam wszystko co mam bo w ten sposób się pogrążyliśmy. Idę sobie w ✂✂✂✂u Do dupy ich internet:napisać nie można,na stronę banku wejsć nie mogłam,na allegro dostać sie nie mogłam,zalogować gdziekolwiek też a do zapłaty tyle. Idę sprzedać swoją komórkę jajową Edytowane przez nerola Czas edycji: 2011-06-13 o 18:13 |
|||
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie szlak trafia!
Mam ochotę zmienić muzykę sms w mojej komórce i nie umiem siedzę nad nią już 30 min ![]() Kto ma samsunga avila ?! i wie jak się zmienia ?! ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Nerolka 760zł
|
|
|
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Nerola o dzizas
nie mieliście żadnego pakietu online? masakra... też bym się w✂✂✂✂iła... ja mam w abonamencie wykupiony nielimitowany pakiet na internet i mogę śmigac do woli...Kuźwa masakra ![]() Cytat:
![]() ja to Ci zazdroszczę tego
|
|
#4005 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to za co ten rachunek jak większośc nie działała???![]() ja tu w Londynie zawsze też robię takie jazdy przez telefon, że w końcu ustępują. Spróbuj i ty i nie smuc się Cytat:
![]() też mam taką ochotę. na pewno będzie farbowanko, ale chciałabym je trochę podciąc, tylko mój T. coś burczy i tak zrobię jak mi sie chce. Zagroził, że do końca ciąży będę sobie sama robic śniadania. phi.... też mi szantaż |
||
|
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziubek
najgorsza z możliwych wizyt- to taka na którą czekasz a wychodzisz z niczym...Cytat:
A ostatnio pisała Kolina, że jedzie i nie wiedziałam czy wkońcu kupiła czy nie Wcześniej jakoś o nich nie pomyślałam, bo tak bym napewno Was zapytała. Wybaczycie? ![]() Youyou, Marina właśnie z tej lampy jestem najbardziej zadowolona ![]() Nerolka ooo matko jedyna tyle pieniędzy za internet?! Też bym była wściekła ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Ja w środę idę do fryzjera (chyba ostatni raz przed porodem) i też zastanawiam się nad jakąś zmianą Napewno będę farbowała i korci mnie zmienić kolor i ogólnie fryzurę, ale włosów mi szkoda bo i tak dużo ściełam przez ostatni czas
|
|
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam ochotę na zmianę, ale chyba zrobię ją dopiero po porodzie
![]() nie dawno byłam podciąć, więc teraz mi się nie opłaca iść... |
|
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
Nerolka ile?!!! nooosz kur... !! i za co? za takie dziadostwo a nie internet
Muszę sie iść zbierać do fryzjera, ale mi się nie chce ![]() Mi się taka fryzurka szalenie podoba: http://ikf.styl.fm/fryzury-srednie/fryzura194165.htm Ale to wiadomo... sama Pani daje efekt hehe |
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Nerolka aż tyle ?
![]() zaneta88 w samsungach nie da się ustawić swojego dzwonka na SMS więc nie masz się co męczyć. Martwię się jakoś. Ostatnio Dzidziol się mało rusza :/
|
#4010 | ||||
|
Rozeznanie
|
padam..
![]() chyba troszku przecholowalam dzisiaj z tym sprzataniem, ogarnianiem, a na dodatek - praniem...ehh. dopiero skonczylam wieszac pranie ale wystraszylam sie, bo jak usiadlam na chwile - rozmawiam z tz i straasznie mnie cos zaklulo z prawej strony chwilowe uklucie ale jakie mocne!na dodatek plecy zaczely bolec i tam na 'dole.'.. teraz juz dzis nic nie robie... jutro prasowanie ale to juz na spokojnie.. ![]() Cytat:
no wlasnie chyba troszku przegielam.za duzo.teraz nogi do gory i odpoczynek, mezus bedzie musial isc sciagnac-ja sie juz nie ruszam ![]() klamerki-ojjj,sporo ich potrzeba do tych malenskich cudeniek ![]() a mozesz podac przepis?za zgoda shiry oczywiscie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() pokazesz koncowe efekty ![]() liczylas juz ile papieru potrzebujecie na ten tort? ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ustawienia Profile telefonu wchodzisz na profil np.: normalny i teraz na samej górze wyświetlacza, obok nazwy profilu jest taka ikonka do rozwinięcia i tam właśnie jest "nowa wiadomość" jak się to wybierze to ustawia się dźwięk i głośność smsa. http://forum.gazeta.pl/forum/w,75,10...SMSa_.html?v=2
|
|
|
|
|
#4012 |
|
Zadomowienie
|
dzięki za komplementy na temat mojego chleba
:dziekuje :Brunetko grunt że się tobą opiekują i wiedzą jak ci pomóc a dodatkowe plasterki szynki chłop niech doniesie albo zamów sobie pizze z dowozem ![]() Nerolko że ile za ten internet a to nie jest jakaś wielka pomyłka oni naliczali za minuty czy jak jezussiiie tosz to nie jest normalne pod żadnym względem!!! Beatko daj przepis na twój chlebek jakaś odmiana chętnie widziana ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- nie martw się możę to objaw zbliżającego się porodu podobno dwa trzy dni przed maluszki są spokojne jak ci się fotel podoba?
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Nerola ale rachunek
|
|
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
Shira a widzisz miałam Ci odpisać i mi wyleciało z głowy
Super jest, ile takie cudeńko kosztuje ? Fajnie tak Maleństwo wziąć i czytać baje
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz muszę pościągać jakiejś ludzkiej muzyki.. Kalinka na moim blogu jest przepis. W podpisie masz link
|
|
|
|
|
#4016 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Brunetka czyżby badał Cię profesor? W którym szpitalu jesteś? Bo tu się z prof. śmieją przez łzy, że ma łapę jak myszka miki.. Babki nieraz zapłakane z zabiegowego wracają i dostają plamień. ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Tak, na patologii.
|
|
|
#4017 |
|
BAN stały
|
T. do nich dzwonił i poiwedzieli,że powinnam była tę usługę właczać i wyłączać co dzień.
A ja zostawiłam bo myślałam,ze jak raz właczona i działa 2 dni,to juz będzie działać póki nie wyłączę po miesiącu. A oni sobie liczą ponoć od czasu serwowania. Tragedia. A niefajne dodatkowo jest to,ze jak T. dzwonił w szpitalu 3 krotnie by spytać o te usługę,to nikt go nie poinformował. Już przyjęliśmy najgorszą wersję,ze płatne 5 zł. dziennie ale to i tak nie wyjdzie 760 zł. za miesiąc do cholery. Nie wiem co robić. Do tego Iza mi 2 razy zwymiotowała i siedzę w jednym miejscu z Nią. |
|
|
|
#4018 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem, że się pewnie ze swoimi kotami całujecie i przytulacie "i nic", ale taka historia choroby usłyszana "na żywo" bardziej mnie przekonuje i szczerze mówiąc przeraża.---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
|
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
Nerolka a może przez rzecznika od spraw konsumenckich trzeba to załatwiać ? Bez przesady żeby płacić za coś czego się nie używało non stop :/ Poza tym nikt Was o tym nie poinformował !
|
#4020 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

.Ostatnio śniło mi się, że ginek wbił mi wielką i grubą igłę, żeby sprawdzić czy wody nie są zielone. Nie były i kazał iść do domu...
Lampa jest świetna, służy nam już wiele lat i daje takie cieplutkie światło
mam straszny niedosyt po wizycie !!!!! nie wiem nic o rozwarciu ani o szyjce moja gin powiedziała tylko że w 12 stopniowej skali przygotowań jestem w połowie , mały jest tak na 6 punktów przygotowany do wyjścia i może to potrwać ok tygodnia , oczywiście mam mu pomagać :

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Zakończone: 2

nie mieliście żadnego pakietu online? masakra... też bym się w✂✂✂✂iła... ja mam w abonamencie wykupiony nielimitowany pakiet na internet i mogę śmigac do woli...
najgorsza z możliwych wizyt- to taka na którą czekasz a wychodzisz z niczym...
przepyszny!
(zwykle mam 36-38) żeby brzuś się zmieścił więc automatycznie góra jest wręcz ogromna na mnie.... i trzeba wszystko przeszyć