Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011. - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł na nowy wakacyjny wątek
Wody Nam odpływaja i Nasze brzdące Nas witają - Lipiec/Sierpień 2011 1 1,30%
Rodzice moi kochanie - za chwilę będę już z WAMI ! - Lipiec/Sierpień 2011 4 5,19%
Jedna mamą, druga z brzuchem, która teraz przywita się z Maluchem ? Lipcówki-sierpniówki 2011 5 6,49%
Szopy z norek wylatują, mamy dzieci już całują. Lipcówki-sierpniówki 2011 18 23,38%
Porodówki zapełniamy, letnie dzieci już witamy. 3 3,90%
Akcję wywoływania rozpoczynamy, wakacyjne maluszki na świecie witamy. 0 0%
Synu, córko, wychodź z brzucha! Idzie lato - mamy słuchaj! 14 18,18%
Torby już spakowane a my nadal nienagadane! 0 0%
Z brzuszkiem pożegnania czas. Drogie dzieci - witamy Was! 1 1,30%
Bociany zaczynają już lądować, letnie mamuśki- czas się rozpakować! 8 10,39%
A my nie znamy dnia ani godziny bo nasze szkraby w nosie mają porodów terminy 3 3,90%
A my jak bomby sobie tykamy i na rozbrojenie cierpliwie czekamy. 3 3,90%
Pękają już brzuszki jak bańki mydlane, wychodzą z nich nasze maluszki kochane. 5 6,49%
Jedne już rozpakowane, inne zaczekane - wciąż w kupie się trzymamy - lipcowo-sierpniowe mamy 2011 2 2,60%
Torby spakowane, łóżeczka skręcone, czekamy na nasze brzdące wymarzone! 1 1,30%
Nareszcie lipcowo-sierpniowe mamusie wymieniają brzuszki na słodkie dzidziusie! 6 7,79%
Ruszające się brzuszki w zapomnienie odchodzą, na ich miejsce cudowne maleństwa się rodzą 0 0%
Mamusie lipcowo-sierpniowe: tykające bomby zegarowe, w każdej chwili urodzić gotowe 3 3,90%
Głosujący: 77. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-25, 23:46   #2821
iustyna1
Wtajemniczenie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

dziewczyny ja dopiero się ogarnęłam bo cały dzień znówu przeprowadzka i układanie rzeczy. Gratuluję rozpoczętych tygodni - brumek brzuszek z 33 tygodnia proszę !

Gratuluję zdanych egzaminów i trzymam kciuki za kolejne oraz obronę.

Szop to celowy zabieg stylistyczny i nie chodzi o owłosienie ale o czopa . Mój nadal wyłazi... Agadus pytałas o czopa, ją wczoraj swojego opisywałam jak brunetka pytała czy można go pomylić z upławami czy zwyklym śluzem. To raczej galaretka jest.

Ja po goleniu zawsze smaruje się zwyklym kremem nivea i nie mam podrażnień.

Editka a może to żylak? Na wargach sromowych też można mieć. Tworzą się od ucisku macicy na jakąś żyłę. Poszukaj na necie.

Przepraszam, że nie cytuje i połowy nie pamiętam bo teraz to już tylko net w komórce mi został .

Dziewczyny dzieciaki piękne!
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

Edytowane przez iustyna1
Czas edycji: 2011-06-26 o 07:06
iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 23:55   #2822
brumek
Zakorzenienie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

No cześć
Tylko na Ciebie można liczyć o tej porze
Stary 2011-06-25, 23:59   #2823
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Hej. Widzę,że chce Wam się po nocy pisać,zobaczycie odechce się. Ja nie mam czasu totalnie. Między karmieniem albo robię pranie,sprzątam albo przysypiam. Właśnie je nakarmilam. Jak będę mieć czas by usiąść przed kompem to Wam pokaże moje panny. Są co raz większe. Ost założyłam im pajace na 56 i myślałam,że będą dużo za duże,ale nie okazało się,że tylko troszkę. Także jutro może tz się nimi troszkę zajmie.
Stary 2011-06-26, 00:04   #2824
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Hej. Widzę,że chce Wam się po nocy pisać,zobaczycie odechce się. Ja nie mam czasu totalnie. Między karmieniem albo robię pranie,sprzątam albo przysypiam. Właśnie je nakarmilam. Jak będę mieć czas by usiąść przed kompem to Wam pokaże moje panny. Są co raz większe. Ost założyłam im pajace na 56 i myślałam,że będą dużo za duże,ale nie okazało się,że tylko troszkę. Także jutro może tz się nimi troszkę zajmie.
Mówisz że sie odechce, ale jednak piszesz
Super że dziewczynki tak rosną i są zdrowe
A powiedz, one rosną "równo"? Czy np. jednak jest większa, druga mniejsza? A może jednak spokojniejsza czy coś takiego? Bo chyba u wielu bliźniąt rodzice widzą od początku takie różnice.
Stary 2011-06-26, 06:31   #2825
aania_20
Zakorzenienie

Dzień dobry
Moi panowie sobie śpią, więc na moment zaglądam

DaKaro, trzymam kciuki za obronę! I jak mówi brumek - to tylko formalność, więc spokojnie, bez stresu!

fajne http://dziecko.onet.pl/64930,6,40,po...e,artykul.html

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 06:42   #2826
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez dusia81 Pokaż wiadomość
Proszę bardzo

Mufinki z bananami i czekoladą - 12 sztuk

....

Dziękuję za kciuki
Dusiu, robiłam muffinki i bosskie
tylko na drugi raz będa lepsze i ładniejsze bo robiłam z samymi bananami i posypałam wierzch brązowym curkem bo nie miałam czekolady ale w smaku pycha i ja zrobiłam tak że w robocie najpierw utarłam masło i żółtka, potem wymieszane suche składniki, śmietana, a białka na koniec dodałam ubite i wmieszałam delikatnie żeby ciasto było pulchniejsze.

witam niedzielnie z rana - wczoraj mnie nie było cały dzien bo z rana na zakupach potem sprzatanie, wieczorem goście na grillu i tak dzień zleciał

wchodze zniecierpliwiona że któraś urodziła a tu lipa -
Iustynko - widze że dzielnie się trzymasz i zaciskasz nózki powodzenia w przeprowadzce

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-06-26 o 06:45
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 06:52   #2827
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Wy o egzaminach pozaliczanych, a ja mam we wtorek obronę.
a ja sie na obronie nie zdazylam nawet zestresowac obrona. bo akurat zmienily sie przepisy i trzeba bylo miec jakies tłumaczenie spisu tresci w jez. angielskiem. a że pracowalam juz (i studiowalam dziennnie w trybie indywidualnym) to nie mialam czasu na latanie po wydziale i szukanie tego kolesia wydzialowego co tłumaczy, wiec poszlam z tym do tłumacza z prawdziwego zdarzenia. mialam tez na karcie z dziekanatu wlasnie jego podpis i pieczatke ze tłumaczyl. a mi baba z dziekanatu mowi ze to nei ejst wazne, ze to musi byc ich osoba i nie podejde do obrony no to ja wlasciwie w ryk, bo biore specjalnie wolne w pracy (dopiero co mi przyslugiwalo), ucze sie nocami a oni nie raczyli mi tego wczesniej powiedziec!?!!!!? kazali isc do tego kolesia bo moze bedzie i da pieczatke ze jest ok. no to ja lece z parteru na 4 pietro... nie ma... no to kazali do dziekana... nie ma... to do dziekanatu zaocznych bo moze tam jest... no jest. pozwolila mi sie bronic. to ja spowrotem do dziekanatu. nie uwierzyli mi, mam przyjsc z dziekanem! no żesz!!! to spowrotem po dziekana... poszła ze mną i wyjasnikla wielmożnym paniom w dziekanacie że mam sie dziś bronic, pieczatka od tłumacza moze byc. no to lece do sali z obronami... i tu akurat moja kolej - ja ostatnia. wprysłam do pokoju zgrzana i spocona. na szczescie mielismy układ ze promotor daje nam pytania te ze studiow jakie chcemy, kolejne z pracy a trzecie to z tego co sie tam im zamarzy (zwykle sprawy aktualne w gospodarce) wiec bylo git. ale sie nameczylam z glupim dziekanatem ze nawet nie bylo czasu myslec o obronie...

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Cytat:
Napisane przez editka2022 Pokaż wiadomość
mam do was pytanie dzis wymacalam w pachwinie guzek poszlam do lazienki zeby zobaczyc i patrze a tam az sine w tym miejscu,przyznam sie ze chcialam ycisnac przycisnelam a krew az sikala sie wystraszylam i dalej niecisnelam a z tego co widze jest tam duzo krwi nieiwme czy to jakos wrzod czy nie ale wrzody przewaznie podchodza ropa a tu krew ropy bylo tyle co nic,przepraszam za ten wstretny opis ale w necie nic niemoge znalezdz o tym wiec pytam moze ktoras z was miala taki przypadek i wie cos o tym,niewiem czy do lekarza dzwonic z takim drobiazgiem,pomozcie prosze.....
mi sie takie cos czasami robi wlasnie na wargach sromowych, chyba od tarcia bielizmy. taki duzy, podbarwiony krwią ropny grudek. zwykle wiecej krwii niz czego innego, ale strasznie boli i az puchnie... zwykle oczywiscie chce to wycisnac i dopiero za ktoryms razem leci ropa albo taka jakby surowica. i wtedy dopiero jest ok,. wydaje mi sie ze to moze byc jakis wlosek ktory wrasta i dlatego robi sie taki cyrk. a duze to? bo u mnie tak na pół cm bylo około... wiec niewielkie w sumie

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-26, 06:57   #2828
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

mnie w nocy chwycił kurcz w obie łydki myślałam że się popłacze z bólu

bella ważne że dziewczynki rosną zdrowe im będą większe tym będą dawać więcej wytchnienia przynajmniej w nocy
Ja mam dwulatka który nawet na 3 min nie usiądzie każdy jest w szoku ile on ma energii
dakaro Trzymam kicuki za obronę
ale bym sobie muffinki zjadła
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 08:11   #2829
Kolina
Zadomowienie

witam niedzielnie

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Wy o egzaminach pozaliczanych, a ja mam we wtorek obronę.
DaKaro za obrone
i jak pisze brumek, to formalnosc

editka2022, obserwuj a jak cie nie pokoi bardzo lub przeszkadza to mozesz pojsc gdzies skonsultowac, pewnie by to nacieli i zdezynfekowali sama moze nie grzeb w tym, nie wiadomo co to

iustyna1, fajnie ze juz koniec przeprowadzki, ale mowisz ze pracy duzo? mnie to czeka w polowie lipca

Cytat:
wierze ze po porodzie nie bedzie latwiej
a ja juz teraz sie nie wysypiam, bo mi niewygodnie jak cholera

pokaz dziewczynki

ja kolejny dzien sama, ale juz jutro tz wraca

wczoraj dlugo rozmyslalam nad stelazem do wanienki, to wygodna rzecz, ale zastanawiam sie czy nie zastapic go czyms innym? np malym stolikiem? ktory pozniej bedzie wykorzystany do innych celow?
wypatrzylam w ikei taki bialy, nie taki drogi...

i z innej beczki....
moja siostra biegnie dzisiaj w biegu charytatywnym http://www.raceforlifesponsorme.org/...kakaminska1909
zbiera fundusze na badania nad rakiem, to bieg symboliczny przeciwko raku, pamieci naszego taty [']
trzymajcie kciuki
chociaz nie zwyciestwo sie tu liczy - ale sam udzial
Stary 2011-06-26, 08:11   #2830
brunetka2000
Zakorzenienie

Sms od margaret82
"Odeszły mi wody jadę do szpitala"
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 08:12   #2831
patik87
Zakorzenienie

Brumek ładne łóżeczko, podobne do mojego, a kolor taki sam (mam teraz deja vu..że już to kiedyś pisałam)

Da karo powodzenia na obronie,
Monia ale się miałaś, najadłaś się strachu co niemiara w związku ze swoją obroną. Ja sie stresowałam i nie uważałam tego za formalność tak do końca, bo nikt nie znał pytań jakie będą, a było ich ponad 100...i trzeba było wcześniej dużo kuć.

Editka nie pomogę, nie wiem co to. Ja od kilku lat na swojej wardze sromowej mam taką narośl, ale gin mówił żeby z tym nic nie robić, sama nie wiem co to jest, taka gulka.

Bella wspaniałe wiadomości przynosisz do nas. Opieka nad bliźniaczkami zajmuje podwójnie więcej czasu, podziwiam Cię. Macie kogoś do pomocy? (mama, teściowa..)

Wczoraj zaczęliśmy za zaleceniem gin akcję wyganiania Naomi.
Tz wniebowięty, bo już nie pamięta jak to jest...a dla mnie to żadna przyjemność, jakoś tak dziwnie mi było

Margaret odpoczywaj i nabieraj sił, już na dniach powitasz dzidziusia
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 08:14   #2832
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Sms od margaret82
kciuki za szybki porod

bedziemy miec nowego dzidziusia dzisiaj?
Stary 2011-06-26, 08:14   #2833
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
Sms od margaret82

a przed chwilą napisałam ze na dniach..
A to już dzisiaj nastąpi

: kciuki:
Stary 2011-06-26, 08:36   #2834
Natka_
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny

Bella wspaniale, że dziewczynki zdrowo rosną Wierzę, że jesteś wymęczona, bo to nie jedno a dwójka dzieci, ale i tak pięknie dajszesz sobie radę

Margaret szczęśliwego i szybkiego rozwiązania!
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 08:37   #2835
Bartessa
BAN stały

Margaret
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 08:38   #2836
kmat
Rozeznanie

widzę że kolejny dzidzuś na swiat się pcha margaret no to czekamy i oby szybko i bezboleśnie poszło...
ale słodkie Wasze maluchy takie aniołki
a moi Panowie jeszcze śpią, nawet mój 3latek nie wiem co mu się wgłowie pomieszało pamietam w pierwszej ciązy spać nie mogłam chodziłam jak zombi a ostatnio mogę pospać do 7 i potem jeszcze ksiązke pocvzytać bo młody dosypia ...a hhhh ... byle najmłodszy wdał się za tatą i bratem

dziewczyny szukam koszuli do szpitala, byle nie w kwiatki, słodkie misie etc... upatrzyła któraś z Was coś fajnego? poproszę o link
bondynkapoznan bierzesz jakiś magnez? ja miałam takie skurcze że męża budziłam bo same nei chciały puścić, ostatnio to nawet w kciuki mnie łapały jak czytałam książkę porażka, ale przerzuciąłm się na asmag forte i trochę mniej kawy i widzę poprawę... polecam

miłej niedzieli mamusie i uwaga brzuszki czekamy do lipca... do terminów porodu

Edytowane przez kmat
Czas edycji: 2011-06-26 o 08:50
kmat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 09:09   #2837
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Sms od margaret82

Margaret, trzymam kciuki za szybki i łatwy poród!

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 09:10   #2838
brunetka2000
Zakorzenienie

sms od margaret:
"My już po porodzie o 8:12 urodził się Marcel waży 3540 dostał 10 punktów, ja na sali pooperacyjnej. "

Gratulacje margaret

Edytowane przez brunetka2000
Czas edycji: 2011-06-26 o 09:14
Stary 2011-06-26, 09:13   #2839
agni82
Zadomowienie

Cytat:
rosną jak na drożdżachklask i:
Cytat:
Sms od margaret82
no to chwila spokoju była i następna Powodzenia. oby jak najkrócej i bez bólu

A u nas dziś dla odmiany 28 stopni (normalnie było 18-19) więc wskakuję w sukieneczkę i do parku.. u nas na szczęście nie ma takich upałów jak u was więc jest znośnie i przyjemnie.może mój hemoroid -astroid się wchłonie.
Mój T. zaczął nową pracę i jest zadowolony (całe szczęście) , a że firma chce inwestowac w Afryce - on jest w niebowzięty, bo chciałby tam pomieszkac kilka lat. ja? no cóż. póki będę miała czystą wodę i mały będzie miał przynajmniej 2 latka, mogę jechac.
gratulacje za zdane egzaminy , Zmalowana i Natka
Da karo obrona to formalnośc. każdemu jednak zależy na jak najlepszej ocenie. . ja skończyłam licencjat i miałam 4 lata przerwy. po czym zdecydowałam się na obronę mgr. i mam to za sobą. a na obronie podrapałam brzuszek mojej koleżanki ciężarnej i zaszłąm w ciążę. Zresztą nie tylko ja. druga koleżanka też. tydzień wcześniej ode mnie.

miłej niedzieli wszystkim życzę!!!!

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:
sms od margaret:
"My już po porodzie o 8:12 urodził się Marcel waży 3540 do stał 10 punktów, ja na sali pooperacyjnej. "

Gratulacje margaret
no to jakoś szybko. Brawo i gratulacje!!!! kolejne dzieciątko jest z nami.:j upi:
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-26, 09:20   #2840
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość

i z innej beczki....
moja siostra biegnie dzisiaj w biegu charytatywnym http://www.raceforlifesponsorme.org/...kakaminska1909
zbiera fundusze na badania nad rakiem, to bieg symboliczny przeciwko raku, pamieci naszego taty [']
trzymajcie kciuki
chociaz nie zwyciestwo sie tu liczy - ale sam udzial
i niech dużo siły !

Cytat:
Sms od margaret82
Jak to jest jak odchodzą wody?
Ja mam takie bzika, że nie będę wiedziała kiedy wody mi odejdą,
kiedy będą skurcze itp.
Wiem, że piszecie że pewnie to poznam, ale boję się

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość

Wczoraj zaczęliśmy za zaleceniem gin akcję wyganiania Naomi.
Tz wniebowięty, bo już nie pamięta jak to jest...a dla mnie to żadna przyjemność, jakoś tak dziwnie mi było
Jak dziwnie ?
Bałaś się pewnie , co ?

Cytat:
Napisane przez kmat Pokaż wiadomość
dziewczyny szukam koszuli do szpitala, byle nie w kwiatki, słodkie misie etc... upatrzyła któraś z Was coś fajnego? poproszę o link
bondynkapoznan bierzesz jakiś magnez? ja miałam takie skurcze że męża budziłam bo same nei chciały puścić, ostatnio to nawet w kciuki mnie łapały jak czytałam książkę porażka, ale przerzuciąłm się na asmag forte i trochę mniej kawy i widzę poprawę... polecam

miłej niedzieli mamusie i uwaga brzuszki czekamy do lipca... do terminów porodu
Ja kupiłam koszulę w Pepco, a potem nie pamiętam gdzie
w każdym bądź razie wiem, że też nie chciałam takich jak piszesz, a gdy ich nie znajdywałam to już mi wisiało co będę miała, wybierałam kolory które mi pasują !

Brumek dieta? Ja to jem na co mam ochotę i to dietą raczej nie można nazwać

Niedziela !
Ja chce już czw i wizytę u gina
a w pt wieczorem będzie mąż
Kupił mi sab simplex, ale dał za Niego aż 9 euro
i babka się go pytała w aptece, czy jestem karmiąca piersią, czy karmiąca mm, ma to jakieś znaczenie ?!

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
sms od margaret:
"My już po porodzie o 8:12 urodził się Marcel waży 3540 dostał 10 punktów, ja na sali pooperacyjnej. "

Gratulacje margaret

A ile ma cm ?!
Jak się czuje margaret?
Tzn że miała CC jak leży na sali pooperacyjnej ?!

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 09:21   #2841
iustyna1
Wtajemniczenie

Margaret wielkie gratulacje! Nawet nie zdążyłam napisać, że trzymam kciuki a maleństwo już jest .

A ja nadal w dwupaku. Chyba mam grzeczna córkę . Dzisiaj moja mama przylatuje ale jedzie po nią teść. Wolimy nie ryzykować. Ciekawe kiedy mojej małej się znudzi w brzuchu. Mówiłam, że mogę się rozsypać między 28 a 30. Zobaczymy. Mam nadzieję, że nie będe się kulac jeszcze 2 tygodnie .
Wracam do sprzątania. Miłego dnia!
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 09:24   #2842
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość

Ja sesję mogę uznać oficjalnie za ZAKOŃCZONĄ :
GRATULACJE!!!!

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
Aaniu wyślę CI te zdjęcia wieczorem a teraz chciałam się pochwalic małym Adasiem ja się chwalę bo ja widziałam
zobaczcie jaki piękny kruszynek
Ale śliczny kruszynek

Cytat:
Napisane przez Lilkaa82 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

My z Karolinką wyszlysmy dopiero wczoraj bo mała miala problemy z poziomem cukru (za niski) i miała podawana kroplowke przez weflon w raczce a pozniej pekla zylka i miala weflonik w glowce strasznie to przezywalam jak ja widzialam taka poklota bo cukier miala kilka razy dziennie badany glukometrem i klute paluszki u raczek, nozek i pietki ale naszczescie sie juz wszytsko unormowalo i jestesmy w domku oby juz wszytsko bylo wporzadku jak sie troszku ogarne to opisze porod co i jak wstawiam zdjęcie Karolinki z dzis rano
Śliczna dziewczynka- dobrze, że juz jesteście w domku

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
A i wybaczcie zakochanej w swoim synku matce :
Jaki kochany niunio

Cytat:
sms od margaret:

Gratulacje margaret
GRATULACJE i czekamy na opis

Ale mnie suszy-chyba na deszcz

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 09:25   #2843
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
sms od margaret:

Gratulacje margaret
gratuluje

to teraz czekamy na zdjecia

to cc bylo?
Stary 2011-06-26, 09:26   #2844
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Tzn że miała CC jak leży na sali pooperacyjnej ?!
Właśnie niewiem, ale chyba tak.

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 09:27   #2845
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
[

to cc bylo?
Nie wiem napisałam sms, że czekamy na informacje i zdjęcie, ale jeszcze nie odpisała. Jak się tylko dowiem coś na pewno napisze
Stary 2011-06-26, 09:30   #2846
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
i niech dużo siły !
dziekuje za kciuki i ze zauwazylas
pisala ze juz ma numer przypiety i zaraz zaczyna sie bieg
to symboliczny bieg (5 i 10km) ale emocje sa

ja wlasnie piore szlafrok, koszule, 2 kocyki (od Natki_ ), mate do przewijania, w rekach przepralam torbe do wozka - uffff
jeszcze nosidelko przemyje... i finito na dzisiaj
Stary 2011-06-26, 09:34   #2847
CrazyMachine
Zadomowienie

Wchodzę i co widzę???? Gratulacje dla Margaret, Marcel witaj!

Mam wrażenie, że będę wisieć na liście do rozpakowania jeszcze w sierpniu... ale wiem, przede mną jeszcze dziubek, zmalowana i bartessa. W poniedziałek idę na wizytę, mam nadzieję usłyszeć jakieś dobre wieści w sprawie zbliżającego się porodu, bo jak nie, to nie wyjdę z gabinetu. Nie i już!
CrazyMachine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 09:35   #2848
patik87
Zakorzenienie

Margaret na bank miała cc bo dzieciuszek nie był przekręcony główką do dołu.

GRATULACJE MARGARET!!! WITAM MARCELA

A tak wogóle na kiedy miała termin? chciałam sprawdzic ale zanetaa już ją umieściła na liście rozpakowanych

Edytowane przez patik87
Czas edycji: 2011-06-26 o 09:38
Stary 2011-06-26, 09:39   #2849
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
sms od margaret:
Gratulacje Margaretklaski :

Cytat:
ja wlasnie piore szlafrok, koszule, 2 kocyki (od Natki_ ), mate do przewijania, w rekach przepralam torbe do wozka - uffff
jeszcze nosidelko przemyje... i finito na dzisiaj
Ja też już poprałam wszystko, torba spakowana Muszę jeszcze wyparzyć butelkę i smoczek i czekam aż moje dziecię postanowi opuścić brzuszek Mój suwaczek już dal mu na to zezwolenie
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 09:42   #2850
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje za kciuki i ze zauwazylas
pisala ze juz ma numer przypiety i zaraz zaczyna sie bieg
to symboliczny bieg (5 i 10km) ale emocje sa

To musiała się jakoś specjalnie przygotować co?!
Ja jak biegłam na 800m to

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości